Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο...

of 10 /10
Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010

Embed Size (px)

Transcript of Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο...

Page 1: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

Ανακοίνωση

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010

Page 2: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

I.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το ΙΕΝΕ για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 23 & 27 Νοεμβρίου 2010 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και το Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ), θα πραγματοποιηθεί η επιχειρηματική συνάντηση «Ενέργεια Β2Β 2010». Η συνάντηση αυτή, η οποία θα συμπεριλάβει παρουσιάσεις εταιρειών και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, θα διαρκέσει 3 ημέρες (25, 26, 27 Νοεμβρίου) και θα επικεντρωθεί στις εφαρμογές ΑΠΕ, την Ενεργειακή Αποδοτικότητα, την Συμπαραγωγή και την Πράσινη Επιχειρηματικότητα. Το «Ενέργεια B2B 2010» θα συμπεριλάβει ακόμη Τράπεζες και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα της προμήθειας ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωφ. Συγγρού 103-105, 117 45 Αθήνα, το οποίο διαθέτει ένα συνολικό εμβαδόν 1.300 τμ. Το Συνεδριακό Κέντρο απέχει 100μ. από το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, το οποίο και θα παρέχει υποστηρικτική βοήθεια καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Το «Ενέργεια B2B 2010» αποτελεί ουσιαστικά μια ενημερωτική και διαδραστική πλατφόρμα εκδηλώσεων που προσφέρει πολλαπλές επιλογές τόσο στις συμμετέχουσες εταιρίες και οργανισμούς όσο και για τους επισκέπτες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επενδυτές. Το «Ενέργεια B2B 2010» απευθύνεται πρωτίστως σε επαγγελματίες που επιθυμούν να επενδύσουν στον πολλά υποσχόμενο ενεργειακό τομέα αλλά και να εξοικειωθούν με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, προϊόντα και συστήματα με σκοπό να τα εντάξουν στα επιχειρηματικά τους proj-ect.

Στόχος των οργανωτών, δηλ. του ΙΕΝΕ, είναι η προσέλκυση ενός ικανού αριθμού εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σ’ ένα αυστηρά επιλεγμένο επαγγελματικό κοινό το οποίο θα προσέλθει στη Συνάντηση με στόχο να γνωρίσει τις νέες τεχνολογίες και το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που αναπτύσσεται και σχετίζεται με την πράσινη ανάπτυξη και γενικότερα με την αγορά ενέργειας, να κάνει επαφές και να ενημερωθεί σε βάθος για τις τελευταίες εξελίξεις και να συζητήσει επενδυτικές δυνατότητες.

Στο «Ενέργεια B2B 2010» θα δοθεί έμφαση στις παρουσιάσεις των προϊόντων, υπηρεσιών και projects των εταιρειών υπό μορφή σεμιναρίων όπου δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι επαγγελματίες επισκέπτες και άλλες εταιρείες και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στο Ενέργεια Β2Β.

Page 3: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

H 4η Εβδομάδα Ενέργειας και το “Ενέργεια Β2Β”

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα,το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) οργανώνει την «4η Εβδομάδα Ενέργειας» από 22-27 Νοεμβρίου 2010, στο Εκθεσιακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωφ. Συγγρού 103-105, στην Αθήνα.

Η ενέργεια συγκαταλέγεται στους πλέον δυναμικούς κλάδους της οικονομίας τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Ο εντυπωσιακός ρυθμός ανάπτυξης του ενεργειακού τομέα τα τελευταία είκοσι και πλέον χρόνια οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ραγδαία αύξηση της ενεργειακής ζήτησης, αποτέλεσμα της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης, και τις πολύ μεγάλες επενδύσεις σε ενεργειακές υποδομές οι οποίες απαιτούνται σε συνεχή βάση. Με την αύξηση της ενεργειακής κατανάλωσης άμεσος είναι ο αντίκτυπος στο περιβάλλον η προστασία του οποίου αποτελεί πλέον προτεραιότητα ενώ μελετάται και αντιμετωπίζεται σε άμεση συνάρτηση με τις διάφορες επενδύσεις και τα έργα υποδομής.

Στόχος της Εβδομάδας Ενέργειας είναι η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων, ανταλλαγή απόψεων, η εξαγωγή κατάλληλων και χρήσιμων συμπερασμάτων και η ανάλυση των τάσεων και των προοπτικών στο χώρο της ενέργειας και του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και διεθνώς. Βασική εκδήλωση της Εβδομάδας Ενέργειας είναι το Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας, το «Ενέργεια & Ανάπτυξη» που εφέτος κλείνει 15 χρόνια συνεχούς οργάνωσης. Το κυρίαρχο θέμα του φετινού Συνεδρίου αφορά την «Χρηματοδότηση Ενεργειακών Υποδομών στην Συγκυρία της Οικονομικής Κρίσης».

Άλλη μία σημαντική εκδήλωση η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Εβδομάδας Ενέργειας αποτελεί η επιχειρηματική συνάντηση «Ενέργεια B2B 2010», που καλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), της Εξοικονόμησης Ενέργειας, Συμπαραγωγής αλλά και στις αγορές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου.

Υπεύθυνο για την οργάνωση της Εβδομάδας Ενέργειας είναι το Ινστιτούτο Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) το οποίο δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ενέργειας με ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα, την προώθηση διαλόγου, την διατύπωση τεκμηριωμένων προτάσεων και την μελέτη στρατηγικών. (βλέπε www.iene.gr για περισσότερες πληροφορίες)

Page 4: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

ΙΙ. Τα Συγκριτικά Πλεονεκτήματα του «Ενέργεια Β2Β»

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» δεν είναι μια απλή Έκθεση με την κλασσική έννοια του όρου, όπου ένα ευρείας προέλευσης και διαστρωμάτωσης κοινό προσέρχεται μέσα σε συγκεκριμένο ωράριο για να επισκεφθεί περίπτερα εταιρειών. Το Β2Β αποτελεί ένα αυστηρά επαγγελματικό Forum όπου δίδεται έμφαση στις επιχειρηματικές επαφές και στην διαδραστικότητα των εταιρειών. Η έμφαση είναι στις παρουσιάσεις των προϊόντων, υπηρεσιών και projects των εταιρειών υπό μορφή σεμιναρίων όπου δυνατότητα συμμετοχής έχουν μόνο οι επαγγελματίες επισκέπτες και άλλες εταιρείες και οργανισμοί που συμμετέχουν στο Β2Β. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κλειστή συνάντηση με διευρυμένο αριθμό συμμετεχόντων που όλοι θα έχουν περάσει από την προβλεπόμενη διαδικασία εγγραφής (registration) και άρα θα έχουν καρτέλα με το όνομά τους και δηλωμένο τον τομέα των ενδιαφερόντων τους.

Ακόμα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα της εκδήλωσης «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι η προσέλκυση ξένων και ελληνικών funds, χρηματοπιστωτικών συμβούλων, Τραπεζών και αμοιβαίων κεφαλαίων ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις εταιρείες και οργανισμούς που συμμετέχουν στο B2B. To IENE μέσω ειδικού γραφείου που έχει συστήσει προωθεί την οργάνωση συναντήσεων και επαφών των εκπροσώπων των funds με τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Δύο εβδομάδες πριν την εκδήλωση θα έχει ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα των παρουσιάσεων των εταιρειών κατά την διάρκεια του Β2Β το οποίο θα σταλεί σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ θα αναρτηθεί και στο site του ΙΕΝΕ. Έτσι κάθε συμμετέχουσα εταιρεία θα μπορεί να ενημερώσει εγκαίρως τους προσκεκλημένους της (κάθε συμμετέχουσα εταιρεία θα λάβει έναν ικανό αριθμό προσκλήσεων) για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και την παρουσίασή της ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν. Το «Ενέργεια Β2Β 2010» φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα άκρως ελκυστικό για επενδύσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες περιβάλλον με στόχο την συμβολή στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ενεργειακού τομέα στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη.

Τόσο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Β2Β, όσο και στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενέργειας, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την δυνατότητα συναντήσεων με πελάτες και συνεργάτες τους στους χώρους της ‘Έκθεσης, αλλά και σε private χώρους του παρακείμενου ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental που θα έχουν κρατήσει από πριν οι οργανωτές.

Page 5: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο “Ενέργεια Β2Β 2010”

Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects, συστήματα και υπηρεσίες να προβληθούν και να κάνουν επαφές με υπάρχοντες ή εν δυνάμει πελάτες αλλά και συνεργάτες τους στο πλαίσιο μιας μεγάλης και καθιερωμένης εκδήλωσης όπως το 15ο Ετήσιο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας, «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010» και την 4η Εβδομάδα Ενέργειας που οργανώνει το ΙΕΝΕ».

Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή από εκπροσώπους εταιρειών και οργανισμών και η παρουσίαση συγκεκριμένων ενεργειακών προϊόντων, συστημάτων, τεχνολογιών και υπηρεσιών στο πλαίσιο τριών συνεχόμενων Ημερίδων (στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου) που θα πραγματοποιηθούν σε ξεχωριστές αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου και του ξενοδοχείου Intercontinental. Πέρα από τις παρουσιάσεις των εταιρειών υπάρχει πρόβλεψη για την πραγματοποίηση οργανωμένων συναντήσεων στο μοντέλο B2B.

Αυτό θα προσφέρει την δυνατότητα στους εκπροσώπους των εταιρειών να συναντήσουν ενδιαφερόμενες εταιρείες, πελάτες και συνεργάτες. Το αντίστοιχο ισχύει και για Τράπεζες και Επενδυτικά Funds από την Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν να διευρύνουν τις επαφές τους και τις δραστηριότητες τους στην Ελλάδα. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται στα περίπτερα κάθε εταιρείας ή σε κοινούς, ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μέσα στο χώρο της Έκθεσης, με ραντεβού που θα έχουν κλειστεί εκ των προτέρων από την ειδική γραμματεία του «Ενέργεια B2B 2010».

Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εταιρειών έχουν δημιουργηθεί πέντε διαφορετικά οικονομικά πακέτα, ανάλογα με το εύρος των προσφερομένων υπηρεσιών και του διαθέσιμου εξοπλισμού. Το κόστος του κάθε πακέτου ξεκινάει από 2.000€ ανά εταιρεία και φθάνει τα 9.000€. Έτσι υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής ακόμα και για μία εταιρεία που δεν διαθέτει υψηλό budget για θέματα προβολής. Τα προσφερόμενα πακέτα έχουν ως εξής:

Πακέτο Α-Εκθεσιακό stand*. (σκίτσο 1)-Συμμετοχή ενός στελέχους στο 15ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010».-Προσφέρονται 100 προσκλήσεις ανά εταιρεία.-Κόστος 2.200€+ΦΠΑ

Πακέτο Β-Εκθεσιακό stand*. (σκίτσο 1)-Προβλέπεται μια παρουσίαση από εκπρόσωπο εταιρείας διάρκειας 10’-Συμμετοχή ενός στελέχους στο 15ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010».-Προσφέρονται 200 προσκλήσεις ανά εταιρεία.-Κόστος 3.000€+ΦΠΑ

Σκίτσο 1

To εκθεσιακό stand To standard περίπτερο

Σκίτσο 2

Page 6: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

Πακέτο Γ-Εκθεσιακό stand*. (σκίτσο 1)-Προβλέπεται μία παρουσίαση από εκπρόσωπο εταιρείας διάρκειας 15’.-Συμμετοχή δύο στελεχών στο 15ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010».-Προσφέρονται 300 προσκλήσεις ανά εταιρεία.-Κόστος 3.500€+ΦΠΑ

Πακέτο Δ-Περίπτερο Standard** με εμβαδόν 6 τ.μ. (σκίτσο 2)-Προβλέπονται εως δύο παρουσιάσεις από εκπροσώπους της εταιρείας διάρκειας 15’-20’ η καθεμία.-Δωρεάν Συμμετοχή τριών στελεχών στο 15ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010».-Προσφέρονται 500 προσκλήσεις ανά εταιρεία.-Κόστος 7.000€+ΦΠΑ

Πακέτο Ε-Περίπτερο Executive*** με εμβαδόν 12 τ.μ. (σκίτσο 3,4)-Προβλέπονται δύο παρουσιάσεις ανά εταιρεία (Εταιρική ή Προϊόντων) ή Project από στελέχη της εταιρείας διάρκειας 15’ έως 20’ η κάθε μία.-Δωρεάν Συμμετοχή τριών στελεχών της εταιρείας στο 15ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2010».-Οι οργανωτές θα προσφέρουν 700 προσκλήσεις ανά εταιρεία.-Κόστος συμμετοχής 9.000€+ΦΠΑ

Σκίτσο 3 Σκίτσο 4

Αριθμός Συμμετεχόντων ΕταιρειώνΥπάρχει η δυνατότητα για συνολικά 100 συμμετοχές από όλα τα οικονομικά πακέτα για εταιριίες και οργανισμούς που μεταξύ τους θα καλύπτουν συνολικά όλους τους τομείς ενεργειακών εφαρμογών.

Συμμετοχή Εταιρειών στην Εκδήλωση “Ενέργεια Β2Β 2010”Η κάθε ενδιαφερόμενη εταιρεία ή οργανισμός μπορεί να συμμετάσχει επιλέγοντας ένα από τα πέντε προσφερόμενα πακέτα εξοπλισμού και υπηρεσιών, υπογράφοντας σχετικό συμφωνητικό με το ΙΕΝΕ και προκαταβάλλοντας το 30% της αξίας της συμφωνηθείσας συμμετοχής.

Σημείωσεις για την προσφερόμενη υποδομή:*Πρόκειται για ένα απλό stand (με πλάτος 1,5 x 2,2 m) που θα προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης προωθητικού και διαφημιστικού υλικού της εταιρείας (βλέπε σκίτσο 1). ** Το προσφερόμενο standard περίπτερο θα έχει εμβαδόν 6 τ.μ. και θα παρέχεται έτοιμο από τους οργανωτές συμπεριλαμβανομένης και επίπλωσης, δηλαδή καρέκλες, ερμάρια, κ.λπ. (βλέπε σκίτσο 2).*** Το προσφερόμενο Executive περίπτερο θα έχει εμβαδόν 12 τ.μ. και θα παρέχεταιέτοιμο από τους οργανωτές συμπεριλαμβανομένης και επίπλωσης, δηλαδή καρέκλες, ερμάρια, κ.λπ. (βλέπε σκίτσο 3).-Κάθε περίπτερο παραδίδεται εξοπλισμένο με ένα γραφείο και δύο καρέκλες ενώ παρέχεται φωτισμός καθώς και πολύμπριζο για την σύνδεση διάφορων ηλεκτρικών συσκευών. Η επιγραφή στην μετώπη κάθε περιπτέρου ετοιμάζεται από τους διοργανωτές. Επιπλέον εξοπλισμός χρεώνεται extra. Εναλλακτικά, οι εκθέτες μπορούν να φέρουν αυτοί τον δικό τους εξοπλισμό.

Δύο εναλλακτικές λύσεις για το περίπτερο τύπου executive

Page 7: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

Κάτοψη Χώρων Εκθεσης

ΕΠΙΠ

ΕΔΟ

Α

ΕΠΙΠ

ΕΔΟ

BK

AΤΟ

ΨΗ

ΥΠ

ΟΓΕ

ΙΟΥ

Page 8: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

ΙV. Συμμετοχή Επισκεπτών στο “Ενέργεια Β2Β 2010”

Η συμμετοχή θα γίνει κυρίως βάσει των προσκλήσεων που θα στείλουν οι εταιρείες και οι οργανωτές. Για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο θα υπάρχει ένα κόστος εισόδου, το οποίο θα καλύπτει τη συμμετοχή του σε όλες τις ημέρες της εκδήλωσης και θα του δίδει το δικαίωμα να παρακολουθήσει τις παρουσιάσεις των εταιρειών. Επειδή η συνάντηση Β2Β είναι αυστηρά επαγγελματική, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλισθεί το υψηλό επίπεδο των προσερχόμενων επισκεπτών στην εκδήλωση.

Παρουσιάσεις

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις των εταιρειών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τόσο στον χώρο της Έκθεσης, σε ειδική αίθουσα όσο και στο Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Εγκαίρως θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων.

Συναντήσεις Β2Β

Θα λειτουργήσει ειδική γραμματεία από τους οργανωτές ένα μήνα πριν την εκδήλωση και καθ’ όλη τη διάρκειά της, η οποία θα είναι επιφορτισμένη με το κλείσιμο των ραντεβού. Λεπτομερής κατάλογος των ραντεβού θα παραδίδεται στις εταιρείες τουλάχιστο μία ημέρα πριν. Θα υπάρχει δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

V. Προβολή του «Ενέργεια Β2Β 2010»

Θα υπάρξει ένα ξεχωριστό και ευρύ πρόγραμμα προβολής της εκδήλωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω διαφημίσεων σε:

Εφημερίδες. Κλαδικά έντυπα. Web sites. Τηλεοπτικό σταθμό (χορηγού της εκδήλωσης). Συνέντευξης Τύπου

Ειδική συνέντευξη Τύπου θα οργανωθεί ένα μήνα πριν την εκδήλωση στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των κλαδικών φορέων που θα έχουν συμφωνήσει να συνεργασθούν με το ΙΕΝΕ και να υποστηρίξουν το «Ενέργεια Β2Β 2010». Επιπλέον, η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω direct mail σε όλα τα μεγάλα επενδυτικά funds, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με στόχο την προσέλκυση επενδυτών και εκπροσώπων τους.

Page 9: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

VΙ. Η Οργάνωση του «Ενέργεια B2B 2010»

Το Ενέργεια Β2Β οργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά (για να δείτε τις παρουσιάσεις από την 3η Εβδομάδα Ενέργειας και την πρώτη Ενεργειακή Επιχειρηματική Συνάντηση “Ενέργεια Β2Β” βλέπε www.iene.gr/energyweek09 ) από το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) το οποίο έχει μια μακροχρόνια εμπειρία στην οργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων αλλά και μεγάλων επαγγελματικών συναντήσεων στο χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Συνάντηση Ενέργεια B2B περιλαμβάνει δυο διαφορετικές αλλά παράλληλες δραστηριότητες. Από την μία πλευρά έχουμε την παρουσία των εταιριών μέσω εκθεσιακών περιπτέρων και stands, και από την άλλη την προβολή των δραστηριοτήτων τους μέσα από ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα παρουσιάσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες τόσο στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου όσο και στο πλησίον ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Οι παρουσιάσεις των εταιριών θα γίνονται βάσει προγράμματος και κατά θεματικές ενότητες και θα τρέχουν παράλληλα με το εκθεσιακό τμήμα του «Ενέργεια B2B 2010» στις 25/11, στις 26/11 και το πρωί της 27/11. Οι παρουσιάσεις των εταιριών θα πραγματοποιούνται από στελέχη τους και θα καλύπτουν τόσο το εταιρικό τους προφίλ (corporate presentation) όσο και συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες και οργανισμοί θα έχουν ακόμη την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συναντήσεις one-to-one οι οποίες θα συντονίζονται από την ειδική για αυτό τον σκοπό γραμματεία του ΙΕΝΕ. Στόχος των εστιασμένων αυτών συναντήσεων είναι η προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και διευρυμένων επαφών και η λεπτομερής ενημέρωση γύρω από τις δραστηριότητες κάθε εταιρείας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλες οι παρουσιάσεις θα αναρτηθούν σε ειδικό micro site που θα δημιουργήσει το ΙΕΝΕ και θα είναι προσβάσιμο σε όλες τις συμμετέχουσες εταιρίες και στους εγγεγραμμένους επισκέπτες.

Φωτογραφίες απο την Έκθεση Ενεργειακών Τεχνολογιών του ΙΕΝΕ στο Ίδρυμα Ευγενίδου (2008, 2009)

Page 10: Ανακοίνωση b2b 1.pdfI.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ «ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010»

Επιθυμούμε να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή της εταιρείας /οργανισμού μας στην επιχειρηματική συνάντηση «Ενέργεια Β2Β 2010» που διοργανώνεται, στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Ενέργειας, στον εκθεσιακό χώρο της Εθνικής Ασφαλιστικής από 25-27 Νοεμβρίου 2010.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ /ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (όπως θα εμφανίζεται στην Μετώπη του Περιπτέρου/Stand)

………………………………………………………………………………………………………………………….

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

………………………………………………………………………………………………………………………….

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ / ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………….

ΑΦΜ:……………………………………………………….Δ.Ο.Υ.: ………………………………………………..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………………..Τ.Κ.: ………………………...

ΠΟΛΗ:…………………………………….. ΤΗΛ.:………………………………….FAX.: ………………………..

E-MAIL:………………………………………………………………………………………………………………...

Η Συμμετοχή της Εταιρείας / Οργανισμού μας στο «Ενέργεια Β2Β 2010» θα γίνει με το πακέτο προβολής – υπηρεσιών:

Πακέτο Α:…………… Πακέτο Β:…………… Πακέτο Γ:…………… Πακέτο Δ: …………... Πακέτο Ε: …………... και δεσμεύομαι να υπογράψω σχετικό συμφωνητικό συμμετοχής βασικοί όροι του οποίου είναι όπως με την υπογραφή του καταβληθεί το 30% του συμφωνηθέντος ποσού με την εξόφληση του υπολοίπου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2010.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΝΕΕΤΑΙΡΕΙΑ / ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

……………………………. ……………………