E magazine - mind master june-2013

24
JUNE 2013 MAGAZINE e - www.lrworld.com

description

Εδώ θα βρείτε πολλές πληροφορίες για το νέο καινοτόμο προϊόν της LR Mind Master

Transcript of E magazine - mind master june-2013

Page 1: E magazine - mind master june-2013

JUNE 2013MAGAZINEe -

www.lrworld.com

Page 2: E magazine - mind master june-2013

Μία Νέα Παγκόσμια Καινοτομία ήρθε να μας συντροφεύσει

στην LR τα επόμενα χρόνια.

Μετά από 27 χρόνια πορείας στην Καινοτομία και την Πρωτοπορία, η LR Health & Beauty Systems, διάβασε τις ανάγκες της Κοινωνίας και βρέθηκε για άλλη μια φορά μπροστά από τις εξελίξεις με τη δημιουργία του MIND MASTER, του 1ου προϊόντος Παγκοσμίως για την καταπολέμηση του Στρες. Σε κατάμεστη αίθουσα στο κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” βρεθήκαμε για να δηλώσουμε περήφανοι που ανήκουμε σε μία εταιρία Ηγέτη, σε μία εταιρία Πρωτοπόρο, στην εταιρία που δρα πριν από εμάς για εμάς, για ολόκληρη την Κοινωνία.

11 Μαΐου 2013: Μία Ιστορική ημέρα για το Πνεύμα και το Σώμα.

Σε μία στιγμή όπου το Στρες αυξάνεται επικίνδυνα στις ζωές των ανθρώπων, η LR δημιούργησε ένα προϊόν που θα καθορίσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Την σήμανση της έναρξης έδωσε ο South East European Director, κος Δημήτριος Μπελίτσος, αναλύοντας την πορεία εξέλιξης της LR τα 27 χρόνια συνεχόμενης ανάπτυξης σε Πρωτοπόρο στον χώρο της Υγείας και την Ομορφιάς με παγκόσμιες πατέντες όπως είναι αυτή του MIND MASTER.

Αφού υπογράμμισε την σημαντική συμβολή του MIND MASTER σε μία ευαίσθητη περίοδο για την Κοινωνία σε όλους τους ανθρώπους, παρέδωσε την σκυτάλη στην προσκεκλημένη ομιλήτρια κα Ελισάβετ Φραγκοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Οξειδωτικό στρες και μικροθρεπτικά συστατικά της διατροφής».

Δημήτριος ΜπελίτσοςS. E. European Director

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην

πρώτη Παρουσίαση της Νέας Καινοτομίας της LR

στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” , Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός

Κόσμος”, στην αίθουσα «Αντιγόνη», Πειραιώς 254,

στον Ταύρο.

Διατίθεται δωρεάν Parking

ΝΟ:

www.hellenic-cosmos.gr

το Σάββατο 11 Μαϊου 2013 και ώρα 18:30

Ώρα προσέλευσης: 18:00

Ώρα έναρξης: 18:30

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

Page 3: E magazine - mind master june-2013

LR Health and Beauty Systems

MIND MASTER3

“Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ”

Ελισάβετ ΦραγκοπούλουΕπίκουρη Καθηγήτρια στο Χαροκόπειο

Πανεπιστήμιο

Η κα Φραγκοπούλου αναφέρθηκε διεξοδικά στο καθημερινό στρες που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος και πιο συγκεκριμένα στο οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται, προκαλώντας βλάβη στον οργανισμό.

Επεσήμανε την κατηγοριοποίηση των αντιοξειδωτικών ουσιών σε βιταμίνες, συστατικά που συνθέτει το σώμα, εξωγενή αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία-μέταλλα. Στη συνέχεια η κα Φραγκοπούλου ανέλυσε τις δράσεις αρκετών γνωστών εκπροσώπων αυτής της μεγάλης κατηγορίας όπως η Βιταμίνη Ε, τα καροτενοειδή, η ρεσβερατρόλη, το συνένζυμο Q10, το σελήνιο. Επίσης, επεσήμανε ότι ένα από τα όργανα με την μεγαλύτερη επικινδυνότητα στο οξειδωτικό στρες είναι ο εγκέφαλος, αφού μελέτες έχουν δείξει ότι το οξειδωτικό στρες μπορεί να επιταχύνει τη γήρανση του εγκεφάλου. Κατέληξε στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η επιστημονική κοινότητα στρέφεται προς την μελέτη της δράσης διατροφικών προτύπων που περιέχουν πλήθος βιο-δραστικών συστατικών, τα οποία δρουν με διαφορετικό τρόπο, διαδικασία που ονομάζεται επιστημονικά ολιστική προσέγγιση της διατροφής.

Page 4: E magazine - mind master june-2013

Στην συνέχεια ο κος Μπελίτσος έδωσε το λόγο στην κα Ιωάννα Βλαχογιάννη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο της LR Health & Beauty Systems, η οποία αναφέρθηκε διεξοδικά στο MIND MASTER, τη νέα καινοτομία της LR. Η κα Βλαχογιάννη παρουσίασε ξεχωριστά τα συστατικά του και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η σύνθεσή του καθιστούν το καινοτόμο προϊόν ως μοναδική παγκόσμια καινοτομία. Σύμφωνα με την κα Βλαχογιάννη, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία διαφοροποίησης του MIND MASTER είναι ότι περιέχει συστατικά όπως η ρεσβερατρόλη, το πράσινο τσάι, η βιταμίνη Ε και το σελήνιο, τα οποία έχουν γνωστή αντιοξειδωτική δράση, εξουδετερώνουν δηλαδή αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, υποστηρίζεται ταυτόχρονα το πνευματικό και σωματικό ενεργειακό επίπεδο μέσω ειδικών συντονισμένων μικροθρεπτικών ουσιών όπως Βιταμίνη Β1, Β9, Β12, η χολίνη, ο σίδηρος, το συνένζυμο Q10 και η L-καρνιτίνη. Αυτό αποδείχθηκε μέσω μιας επιστημονικής έρευνας που διενεργήθηκε στη Γερμανία. Στη συνέχεια ο κος Μπελίτσος προσκάλεσε τον κο Ιωάννη Κωτσή, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το MIND MASTER αποτελεί μοναδικό προϊόν, καθώς και το γεγονός ότι απευθύνεται σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού συμπεριλαμβανομένων και των αθλητών. Στη συνέχεια και οι τέσσερις ομιλητές ήταν στη διάθεση του κοινού προκειμένου να λύσουν τυχόν απορίες που είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των ομιλιών.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 3 Στελέχη της LR Health & Beauty

MIND MASTER“Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ”

Ιωάννα Βλαχογιάννη Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πτυχιούχος Χαροκοπείου ΠανεπιστημίουM.Sc Βιοχημείας, Τμήματος Χημείας Ε.Κ.Π.Α

Υποψήφια Διδάκτορας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Ιωάννης ΚωτσήςΔιατροφολόγος - Καθηγητής Φυσικής Αγωγής,

απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ ΑθηνώνΥποψήφιος Διδάκτωρ Χαροκοπείου

Πανεπιστημίου στο Τμήμα Διαιτολογίας Διατροφής.

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

Page 5: E magazine - mind master june-2013

Systems, που ασκούν αποτελεσματικά την πρωτοποριακή Επιχειρηματική Ιδέα. Ο κος Δαμιανός Αργύριος, Αρχηγός Οργάνωσης, αναφέρθηκε στην πολιτική Καινοτομίας που χαρακτηρίζειτην εταιρία μας και την ακολουθεί σε όλη τη μακροχρόνια πορεία της. Ο κος Μαργαρίτης Δημήτριος, Αρχηγός Οργάνωσης, αναφέρθηκε σε ένα νέο Target Group τόσο ευρύ όσο ολόκληρη η Κοινωνία. Υπογράμμισε ότι το στρες αφορά όλους, παιδιά, μαθητές, φοιτητές, μητέρες, νοικοκυρές, εργαζομένους, ανέργους, επαγγελματίες, νέους, αθλητές, συνταξιούχους, Managers, δικτυωτές Marketing και το MIND MASTER μπορεί αναμφισβήτητα να βοηθήσει όλες τις κατηγορίες, ενώ τόνισε ότι σήμερα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ένα προϊόν όπως το MIND MASTER. Ο κος Κάλλης Σταύρος, επίσης Αρχηγός Οργάνωσης, επικεντρώθηκε στην ομιλία του στα σημαντικά επικοινωνιακά εργαλεία που έχουν σήμερα στη διάθεσή τους οι Συνεργάτες της LR, το σημαντικό πλάνο ανάπτυξης και την σύνδεση της LR επιχειρηματικής δραστηριότητας με την αποτελεσματικότητα.

Κατά τη διάρκεια όλης της εκδήλωσης, ο ενθουσιασμός του κόσμου για το νέο σημαντικό προϊόν ήταν εμφανέστατος και χαρακτήρισε μία ιστορική ημέρα για την LR Health & Beauty Systems, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο που αναζητάει μία ζωή χωρίς στρες, με Κοινωνική καταξίωση και Οικονομική Ανεξαρτησία που παρέχει σε χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο η αποτελεσματική άσκηση της Πρωτοποριακής Επιχειρηματικής Ιδέας.

Μαργαρίτης ΔημήτριοςΑρχηγός Οργάνωσης

Κάλλης ΣταύροςΑρχηγός Οργάνωσης

Δαμιανός ΑργύριοςΑρχηγός Οργάνωσης

LR Health and Beauty Systems

5

Page 6: E magazine - mind master june-2013

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το MIND MASTER.

Τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας:

• Έρευνα για την αποτελεσματικότητα του Mind Master• Δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το θέμα “Στρες”

Στην έρευνα που διήρκησε τρεις εβδομάδες συμμετείχαν συνολικά 19 εθελοντές. Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων λάμβαναν ημερησίως 80ml Mind Master και σε 5 διαφορετικές χρονικές στιγμές έδιναν ούρα και αίμα για την εκτίμηση του επιπέδου του σωματικού στρες αλλά και την πρόσληψη μικροσυστατικών. Η μελέτη διεξήχθη κάτω από τις καθημερινές συνθήκες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταγράφηκε λεπτομερώς

Έρευνα για την δράση του Mind Master σχετικά με το στρες. Έγιναν μετρήσεις στο αίμα και στα ούρα σε 5 χρονικές στιγμές.

MIND MASTER

ο τρόπος ζωής των συμμετεχόντων. Εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι διατροφικές συνήθειες καθώς και οι συνήθειες κατανάλωσης οινοπνεύματος μπορεί να επηρεάσουν τα αποτελέσματα. Η επιλογή των συμμετεχόντων δεν αντιστοιχούσε στον τυπικό μέσο όρο των ανθρώπων, διότι οι συμμετέχοντες είχαν θετικές αρχικές τιμές, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στη συνεχή πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής.

Σχεδιασμός Μελέτης

e-MAGAZINE 6/2013

Page 7: E magazine - mind master june-2013

1. Εξέταση των επιπέδων στρεςΤο σωματικό στρες: πρόκειται για μια σύνθετη αλληλεπίδραση πολυάριθμων, διαδοχικών βιοχημικών (οξειδωτικών) διεργασιών. Συγχρόνως παράγονται οι ελεύθερες ρίζες, οι οποίες καταστρέφουν τα κύτταρα.

Για να μετρηθεί η επίδραση του Mind Master στο σωματικό στρες, χρησιμοποιήθηκαν τρεις τυπικοί δείκτες. Αυτές οι τρεις τιμές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με διαφορετικό τρόπο, και κάτω από συνθήκες αυξημένου στρες αλλά και κάτω από επίπεδα μείωσης του στρες.

Τα παρακάτω συστατικά του Mind Master έχουν γενικά θετική επίδραση στους δείκτες του στρες: Ρεσβερατρόλη, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, χλωροφύλλη, βιταμίνη Ε, σελήνιο.

Οι δείκτες του στρες μειώθηκαν με το MIND MASTER

Κρεατινίνη Ούρων [g/ L]Η κρεατινίνη είναι ένα προϊόν του μεταβολισμού που σχηματίζεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο σώμα κατά τη διάρκεια περιόδων που αυξάνεται το στρες. Τα επίπεδα της κρεατινίνης μπορεί, για παράδειγμα, να αυξηθούν προσωρινά από την κατανάλωση αλκοόλ, χωρίς κάποια σημαντική αύξηση στο σωματικό στρες την αντίστοιχη μέρα της μέτρησης. Οι γιατροί θεωρούν ως ανεκτά επίπεδα κρεατινίνης τις τιμές κάτω από 1,8g/L.

8-επι-προσταγλανδίνη [μg/ g κρεατινίνης]Η 8-επι-προσταγλανδίνη είναι επίσης αποτέλεσμα οξειδωτικών διεργασιών στο σώμα. Η αύξηση του περιεχομένου στα ούρα είναι δείκτης οξειδωτικού στρες στο σώμα. Τα φυσιολογικά επίπεδα είναι λιγότερο από 2,13 μg/ g κρεατινίνης.

Λιπιδικά υπεροξείδια ορού [μmol/L]Τα λιπιδικά υπεροξείδια σχηματίζονται κατά τη διάρκεια οξειδωτικών διαδικασιών και αποδεικνύουν την ύπαρξη ελευθέρων ριζών. Κατά μέσο όρο οι άνθρωποι με στρες έχουν τιμές κάτω του 200 μmol/L.

7

Page 8: E magazine - mind master june-2013

2. Εξέταση του εφοδιασμού μικροθρεπτικών συστατικών

Ο επαρκής εφοδιασμός με μικροθρεπτικά συστατικά επηρεάζει τη σωματική και πνευματική απόδοση και εξαρτάται από την κατάσταση υγείας, διατροφικές απαιτήσεις, δίαιτα και διαχείριση συμπληρωμάτων διατροφής. Τρεις δείκτες χρησιμοποιήθηκαν ως παράδειγμα για να φανεί κατά πόσο το Mind Master εφοδιάζει το σώμα με μικροθρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την απόδοση. Τα παρακάτω συστατικά του Mind Master έχουν γενικά θετική επίδραση στους δείκτες απόδοσης: Β βιταμίνες (Β1,Β9, Β12), Χολίνη, Συνένζυμο Q10, Σίδηρος, L-καρνιτίνη.

* Το Σελήνιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο μειώνει το σωματικό στρες. Όσο μεγαλύτερη είναι η βιοδιαθεσιμότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η δράση στους δείκτες του στρες.

Οι δείκτες απόδοσης αυξάνονται με το Mind Master

Σελήνιο ορού[μg/ L] *Το σελήνιο είναι ένα συστατικό κλειδί για την αντιοξειδωτική άμυνα του σώματος. Μια συγκέντρωση μεγαλύτερη από 60 μg/ L θεωρείται επαρκής.

Βιταμίνη Β12 ορού [pg/ mL]Η βιταμίνη Β12 είναι σημαντική για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και υπεύθυνη για την πνευματική απόδοση. Ο εφοδιασμός με περισσότερα από 211 pg/ mL βιταμίνης Β12 στο αίμα θεωρείται από την ιατρική κοινότητα ως επαρκής.

Συνένζυμο Q10 προσαρμοσμένο ως προς τη χοληστερόλη [μmol/ mmol χοληστερόλης]Το συνένζυμο Q10 παρέχει ενέργεια. Η τιμή του έχει προσαρμοστεί ως προς τη χοληστερόλη για να αποφευχθεί λάθος ερμηνεία, επειδή τα επίπεδα συγκέντρωσης της μπορεί να επισκιάσουν αυτά του συνενζύμου. Επίπεδα μεγαλύτερα από 200 μmol/ mmol χοληστερόλης θεωρούνται επαρκή.

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

MIND MASTERe-MAGAZINE 6/2013

Page 9: E magazine - mind master june-2013

Συνολικά αποτελέσματα για την επιστημονική έρευνα της δράσης του MIND MASTERΜεθοδολογία: Σε αυτήν την επιστημονική έρευνα συμμετείχαν 19 άτομα. Ο διαχωρισμός των φύλων έγινε ως εξής: 63% άντρες και 3,7 % γυναίκες. Το εύρος της ηλικίας ήταν μεταξύ 25 και 58 χρονών.

Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της έρευνας των τριών εβδομάδων λάμβαναν ημερησίως 80ml Mind Master. Εμπεριέχονται τα ακόλουθα μικροθρεπτικά συστατικά: Ρεσβερατρόλη, Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, Χλωροφύλλη, Βιταμίνη Ε, Σελήνιο, Σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β1, Β9, Β12) Χολίνη, Συνένζυμο Q10, Σίδηρο, L-Καρνιτίνη

Αποτελέσματα - Δείκτες στρες Αποτελέσματα Δείκτες Απόδοσης (Βιοδιαθεσιμότητα)

1,0Ημέρα 1 2

Κρεατινίνη [g/l] στα ούρα

Αυξημένη τιμή >1,8

ΤΟ (Αρχική τιμή) : 1,61

Τ1-Τ4 (κατά μέσο όρο) : 1,42

8 15 22

1,3

1,5

1,8

2,0

-12%

Ημέρα 1 2

8-Επι-Προσταγλανδίνη [μg/g Κρεατίνη]

Αυξημένη τιμή >2,13

ΤΟ (Αρχική τιμή) : 2,00

Τ1-Τ4 (κατά μέσο όρο) : 1,63

8 15 221,00

1,50

2,00

2,50

-18,4%

Ημέρα 1 2

Λιπιδικά υπεροξείδια [μmol/l] στον ορό

Αυξημένη τιμή>200ΤΟ (Αρχική τιμή) : 16,00

Τ1-Τ4 (κατά μέσο όρο) : 7,00

8 15 220

5

10

15

20

-56,3%

70Ημέρα 1 2

Σελήνιο [μg/l] στον ορό

Τ1-Τ4 (κατά μέσο όρο) : 91,8

ΤΟ (Αρχική τιμή) : 89,9

Ανεπάρκεια από < 60

8 15 22

80

90

100

+2,1%

300

350

450

400

500

Ημέρα 1 2

Βιταμίνη Β12 [ pg/ml] στον ορό

Τ1-Τ4 (κατά μέσο όρο) : 455

ΤΟ (Αρχική τιμή) : 446

Ανεπάρκεια από < 211

8 15 22

+1,9%

0,350

0,300

0,250

0,200Ημέρα 1 2

Συνένζυμο Q10 προσαρμοσμένο ως προς τη χοληστερόλη [μmol/mmol χοληστερόλης]

Τ1-Τ4 (κατά μέσο όρο) : 275

ΤΟ (Αρχική τιμή) : 252

Ανεπάρκεια από < 200

8 15 22

+8,9%

ΣτρεςΗ κρεατινίνη κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα. Ο δείκτης αυτός θα μπορούσε να μειωθεί κατά μέσο όρο 12% κατά τη διάρκεια της έρευνας αυτής. Ακόμα και η 8- Επι-Προσταγλανδίνη κυμάνθηκε στην αρχή της έρευνας σε φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης και αυτός ο δείκτης θα μπορούσε να μειωθεί- κατά μέσο όρο 25%. Η Συγκέντρωση των Λιπιδικών υπεροξειδίων κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Αυτός ο δείκτης θα μπορούσε να μειωθεί γύρω στο 55%.

Μικροθρεπτικά συστατικάΤο σελήνιο βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ο δείκτης αυτός θα μπορούσε εύκολα να αυξηθεί γύρω στο 2,1%. Η Βιταμίνη Β12 βρισκόταν στην αρχή της έρευνας σε υψηλά επίπεδα ( κοντά στα όρια της επαναπορρόφησης). Αυτό δείχνει ήδη ένα υψηλό ποσοστό βιταμίνης Β12 στην ομάδα αυτή. ( π.χ. μέσω του Vita Aktiv). Παρόλα αυτά θα μπορούσε ο δείκτης να αυξηθεί στο αίμα ακόμα περισσότερο, γύρω στο 1,9 %.Το Συνένζυμο Q10 κυμάνθηκε στην αρχή της έρευνας ,κατά μέσο όρο, σε καλά επίπεδα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας θα μπορούσε να σημειωθεί κάποια αύξηση του δείκτη ,της τάξης του 8,9%.

Αποτελέσματα Έρευνας:

Τα Αποτελέσματα:Οι συμμετέχοντες στην έρευνα αποτελούν μία ειδική ομάδα, κατά μέσο όρο, γιατί είχαν ως αρχικά επίπεδα όχι τόσο υψηλά επίπεδα δεικτών στρες και καλύτερο επίπεδο από το μέσο όρο μικροθρεπτικών συστατικών. Δεν ανήκουν ως επι το πλείστον στο μέσο όρο. Τα ακόλουθα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν σε μία εβδομάδα. • Μείωση τριών δεικτών στρες• Δύο δείκτες απόδοσης βελτιώθηκαν περαιτέρω• Στο 94% των περιπτώσεων τα αρχικά αυξημένα επίπεδα των δεικτών του στρες μειώθηκαν στα φυσιολογικά επίπεδα• Στο 95% όλων των εθελοντών, οι δείκτες απόδοσης αυξήθηκαν

9

Page 10: E magazine - mind master june-2013

Η LR Health & Beauty Systems, ο ηγέτης της αγοράς στις απευθείας πωλήσεις των συμπληρωμάτων διατροφής σε πάνω από 32 χώρες διεθνώς και με 25 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, στην ανάπτυξη και την διασφάλιση των πιο Υψηλών Προδιαγραφών Ποιότητας, πέτυχε μαζί με μια ομάδα ειδικών διατροφολόγων, ένα ορόσημο στην καταπολέμηση του Στρες και την αύξηση της Απόδοσης:

το προϊόν Mind Master – Brain & Body, ενάντια στο Στρες.

MIND MASTER“Brain & Body Performance Drink” ενάντια στο στρες:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

MEγΑΛυΤΕρηΕΠΙδΟΣη

ΠΕρΙΣΣΟΤΕρη ΑΝΤΟΧη

ΚΑΛυΤΕρηΣυγΚΕΝΤρωΣη

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

Page 11: E magazine - mind master june-2013

LR Health and Beauty Systems

STRESSδρ. Άνκε Ερτάν, Ιατρός με ειδίκευση στην Προληπτική Ιατρική και τη διαχείριση του Στρες (AGeP)

11

Διεθνές Προϊόν - Καινοτομία από την LR Health & Beauty Systems

Η Καινοτομία του Performance Drink: Σώμα και Πνεύμα τονώνονται για πρώτη φορά ταυτόχρονα. Για λιγότερη επιβάρυνση φροντίζουν για πρώτη φορά, τώρα σε μια φόρμουλα, τα ειδικά αντιοξειδωτικά: ρεσβερατρόλη, πράσινο τσάι, χλωροφύλλη, βιταμίνη Ε και σελήνιο. Για μεγαλύτερη σωματική και πνευματική επίδοση εμπεριέχονται ακόμα: το σύμπλεγμα βιταμινών Β, Χωλίνη, Σίδηρο, Συνένζυμο Q10 και L-Καρνιτίνη.

Η Dr. Anke Ertan, γιατρός της προληπτικής Ιατρικής και ειδικός στο θέμα διαχείρισης του στρες, εξηγεί:

“Μέσω της στοχευμένης πρόσληψης του ατομικού μείγματος από φυτικά προϊόντα, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μπορεί κάποιος να προστατεύσει το σώμα του με ιδανικό τρόπο, έτσι ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις του στρες και ταυτόχρονα να μπορεί να παραχθεί καινούργια ενέργεια.

Το σώμα και το πνεύμα ανανεώνονται και γίνονται πιο ανθεκτικά. Το φαινόμενο του στρες είναι σήμερα πανταχού παρών. Οι έγκυρες εκθέσεις και έρευνες για το stress αποδεικνύoυν, ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι πάσχουν από έντονο stress. Σχεδόν ένας στους δύο διαμαρτύρεται για συνεχώς αυξανόμενο στρες στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένεια.

PERfoRmancE

Page 12: E magazine - mind master june-2013

Ως εκ τούτου δεν παίζει σχεδόν κανένα ρόλο η ηλικία ή το επάγγελμα- είναι το ίδιο δηλαδή αν κάποιος είναι παραδείγματός χάριν νοικοκυρά, μαθητής ή εργαζόμενος. Όλες οι κοινωνικές ομάδες νιώθουν πλέον το φόρτο της καθημερινότητας να αυξάνεται σε σύγκριση με τα δυο προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα.

Οι ειδικοί και οι ιατροί εξηγούν το φαινόμενο κυρίως μέσω της αύξησης του αντιοξειδωτικού στρες. Σε αυτή την περίπτωση διακόπτεται η λειτουργία του οργανισμού από το τεράστιο φορτίο. Στις όλο και πιο συχνές καταστάσεις Στρες, το σώμα μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά στις ανάγκες του οργανισμού κατά τη διάρκεια των καταστάσεων με βαρύ φορτίο και κατά συνέπεια δεν μπορούν να εξουδετερωθούν οι ελεύθερες ρίζες. Τα κύτταρα και οι κυτταρικές δομές μπορούν να υποστούν μόνιμη ζημιά και μεμονωμένα τα κύτταρα να απονεκρωθούν.

Η Συνέπεια: Τα κύτταρα δεν παράγουν πια ενέργεια. Στις βλαβερές συνέπειες μπορούν να προστεθούν η κόπωση, η εξάντληση και οι δυσκολίες συγκέντρωσης”, σύμφωνα με την Dr Ertan. Παρόλα αυτά όμως κατά τη διάρκεια των καταστάσεων στρες, χρειαζόμαστε περισσότερη ενέργεια απ’ ότι πριν. Και ακριβώς εδώ έρχεται το πρωτοποριακό προϊόν της LR Health & Beauty Systems “Mind Master”.

Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες του σώματος και επιπροσθέτως τα μικροθρεπτικά συστατικά παράγουν νέα, φρέσκια ενέργεια. Μέχρι τώρα ήταν κοπιαστικό να λαμβάνει κάποιος όλα τα σωστά μικροθρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά αλλά και στις σωστές δόσεις μέσα από τροφές. Επιπλέον πολλοί άνθρωποι καταναλώνουν στη διατροφή τους πολλά έτοιμα φαγητά και γλυκά ως μέσα για τον περιορισμό του στρες.

Viktor, 38 ετών, Manager

Kemal, 33, Οικοδόμος

δημήτρης, 22 ετών, Φοιτητής

Majlinda, 43 ετών, ΝοικοκυράMaja, 15 ετών, Μαθήτρια

Κατερίνα, 40 ετών, Δικηγόρος

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

Page 13: E magazine - mind master june-2013

LR Health and Beauty Systems

13

Η καινοτομία Mind Master που παράχθηκε στη Γερμανία και ελέγχθηκε από το κορυφαίο ινστιτούτο SGS INSTITUT FRESENUS, εμπεριέχει μια βέλτιστη φόρμουλα από μικροθρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, το οποίο είναι γνωστό ως “Green Energy Formula”. Η φόρμουλα αυτή εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει την καταστροφή των κυττάρων και προστατεύει τα μιτοχόνδρια ως μέρος παραγωγής ενέργειας των κυττάρων. Ταυτόχρονα ενισχύεται έντονα ο μεταβολισμός, τόσο η μνήμη όσο και το σώμα. Οι ειδικοί της κορυφαίας εταιρίας LR Health & Beauty Systems συνιστούν, η καθημερινή χρήση του Mind Master να συνδυάζεται ταυτόχρονα με άσκηση και άθληση.

Εν συντομία οι δράσεις του MIND MASTER:▶ Μεγαλύτερη επίδοση

▶ Κατάλληλο για Σώμα και Πνεύμα

▶ Μόνιμη εξουδετέρωση των συμπτωμάτων του στρες μέσω του Mind Master

▶ Τα μικροθρεπτικά συστατικά δρουν προληπτικά και φροντίζουν για περισσότερη σωματική και πνευματική ενέργεια.

▶ Μοναδική σύνθεση προστατεύει τα κύτταρα του σώματος από τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες και καθιστά δυνατή την καλύτερη συγκέντρωση.

▶ Κατασκευάστηκε στη Γερμανία και ελέγχθηκε από το SGS INSTITUT FRESENIUS.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κορυφαία εταιρία LR Health & Beauty Systems μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.lrworld.com

▶ Εξουδετερώνει

το Οξειδωτικό Στρες**

▶ Προστατεύει τα Κύτταρα

του Σώματος**

▶ Περισσότερη Ενέργεια

για Σώμα και Πνεύμα*

* Ο βιταμίνες Β1 & Β12 συμβάλλουν σε έναν πιο υγιή

μεταβολισμό. Η βιταμίνη Β12 & ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.

** Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων.

Page 14: E magazine - mind master june-2013

Σε συνθήκες στρες τα λεγόμενα μιτοχόνδρια, που αποκαλούνται και «εργοστάσια του κυττάρου», πρέπει να παράγουν πολύ περισσότερη ενέργεια από ό,τι υπό συνθήκες φυσιολογικού φόρτου.

Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνεται σημαντικά και η ποσότητα των "αποβλήτων" που παράγονται επίσης κατά τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας. Τα «απόβλητα» αυτά ονομάζονται ελεύθερες ρίζες.

Υπό συνθήκες φυσιολογικού φόρτου ο οργανισμός είναι σε θέση να εξουδετερώνει

Τι συμβαίνει μέσα στο σώμα όταν βρίσκεται σε κατάσταση στρες;

Αποσπάσματα από το βιβλίο της Δρ. Άνκε Ερτάν.

Οι επιπτώσεις όσον αφορά τη σωματική και νοητική απόδοση συνοψίζονται στα εξής: μείωση της ενεργειακής παραγωγής, γρήγορη κόπωση και μείωση της ικανότητας συγκέντρωσης.

Η αποφυγή του στρες καθίσταται συχνά αδύνατη. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τα αίτια, μπορούμε όμως τουλάχιστον να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να αποφύγουμε τις συνέπειες. Έχουμε τη δυνατότητα να φροντίσουμε ο οργανισμός μας να διαχειρίζεται καλύτερα και με πιο υγιή τρόπο το στρες.

Τι βοηθάει στην αντιμετώπιση του οξειδωτικού στρες;

δρ. Άνκε Ερτάν, Ιατρός με ειδίκευση στην Προληπτική Ιατρική και τη διαχείριση του Στρες (AGeP)

απόλυτα τις ελεύθερες ρίζες και μέσα σε λίγο χρόνο. Όταν, όμως, υπάρχει στρες ο αριθμός τους αυξάνεται τόσο πολύ που ο οργανισμός αδυνατεί να τις εξουδετερώσει.

Αν δεν εξουδετερωθούν οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται στις κυτταρικές δομές.Το κύτταρο καταστρέφεται και δεν μπορεί πλέον να παράγει ενέργεια.

Όταν η κατάσταση αυτή διαρκεί για μεγάλο διάστημα, οι συνέπειες για το σώμα είναι ακραίες.

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

Page 15: E magazine - mind master june-2013

η λύση: Τα Μικροθρεπτικά Συστατικά

LR Health and Beauty Systems

γνωρίζατε ότι...

Τα μικροθρεπτικά συστατικά είναι σε θέση να εξουδετερώνουν το οξειδωτικό στρες και συγχρόνως να παρέχουν ενέργεια στο σώμα και το πνεύμα.

Δυστυχώς, όμως, σε περιόδους στρες δεν εφοδιάζουμε επαρκώς το σώμα μας με αυτά τα συστατικά. Όσο πιο πολύ στρες έχουμε τόσο περισσότερο παραλείπουμε γεύματα, στρεφόμαστε στα προπαρασκευασμένα ή καταφεύγουμε στη σοκολάτα, τα ζελεδάκια ή άλλες υποτιθέμενες αγχολυτικές τροφές.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η περαιτέρω αύξηση του οξειδωτικού στρες!

15

Στιγμιότυπα από συνέντευξη

της Δρ. Άνκε Ερτάν στο

Scientific TV

Στερούμε τον οργανισμό μας από καθετί που είναι απολύτως απαραίτητο σε αυτή την κατάσταση. Ειδικά σε συνθήκες στρες χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερα μικροθρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία.

Το κάπνισμα αυξάνει θεαματικά το οξειδωτικό στρες στο σώμα; Με κάθε τσιγάρο εισάγουμε επιπλέον δισεκατομμύρια ελεύθερων ριζών στον οργανισμό

μας. Ακόμη και αν ένα τσιγάρο μάς προσφέρει βραχυπρόθεσμα μια αίσθηση χαλάρωσης, παρόλα αυτά αυξάνει τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες στο σώμα.

Page 16: E magazine - mind master june-2013

MIND MASTERΕπικοινωνιακα ΕργαλΕια:

Βanner MIND MASTER Ένα εντυπωσιακό Banner που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στα Σεμινάρια και τις παρουσιάσεις σας. Σε χαρακτηριστικό μωβ χρώμα αντιπροσωπευτικό της Πρωτοπορίας και Καινοτομίας Mind Master δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τα ειδικά Σεμινάρια που θα οργανώσετε και τις δικές σας καμπάνιες για την καταπολέμηση του Stress. Το Banner με κωδικό 92582-13 διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 71,91€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (CY: 70,49€ ) Διαστάσεις Banner: 0,85m X 2,10m (Ύψος)

MIND MASTER flyerΈνα μοναδικό flyer illustration «ντυμένο» στα χρώματα του Mind Master με δημιουργική παρουσίαση των σημαντικών πληροφοριών για τη νέα Παγκόσμια Καινοτομία της LR. Οι πληροφορίες που παρατίθενται συανοπτικά στο Mind Master flyer έχουν ως στόχο να διαφωτίσουν με highlights τον παραλήπτη του για τα κύρια χαρακτηριστικά του επαναστατικού προϊόντος ενάντια στο stress. Το Mind Master flyer με κωδικό 93473-10 διατίθεται αποκλειστικά σε 10άδα στην προνομιακή τιμή 1,40€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ αποκλειστικά για Συνεργάτες(CY: 1,40€). Αποτελεί ένα σημαντικό επικοινωνιακό εργαλείο για όσους θέλουν να επενδύσουν στο νέο προϊόν και να παραδώσουν σε υποψήφιους Συνεργάτες και Καταναλωτές ένα φυλλάδιο με σημαντικές πληροφορίες στα Σεμινάρια ή τα Business Meetings τους.

MIND MASTER BookH Dr Anke Ertan, Ιατρός Παγκοσμίου φήμης με ειδίκευση στην

Προληπτική Ιατρική και τη διαχείριση του Stress, έγραψε ένα διαφωτιστικό βιβλίο 26 σελίδων που αφορά το Οξειδωτικό Stress, προτεινόμενες λύσεις αντιμετώπισης του Stress και

ένα ειδικό τεστ μέτρησης του Stress με αξιολόγηση. To βιβλίο με κωδικό 93474-10 και με την υπογραφή της Dr Anke

Ertan, θα αποτελέσει το δεξί σας χέρι για την επιτυχημένη διάδοση των ωφελειών του Mind Master. Αποκλειστικά για

εσάς διατίθεται η μονάδα στην προνομιακή τιμή των 3,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (CY: 3,30€).

STRESS PERFORMANCE

Mind Master

Brain & Body Performance Drink

Δοσολογία:

Ημερησίως 80 ml

500 ml 80900 Ανά φιάλη μόνο

Ελλάδα: € 14,90 (€ 29,80 ανά 1000 ml)

Κύπρος: € 13,90 (€ 27,80 ανά 1000 ml)

ΣΕΤ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ

Mind Master

Brain & Body Performance Drink

5 x 500 ml

80905 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ € 74,50

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕΤ

ΜΟΝΟ Ελλάδα: € 69,90

Κύπρος από € 69,50 μόνο € 64,90

Ανά φιάλη μόνο € 13,98

Μεγαλύτερη Ποιότητα Ζωής

με μόνο 2,24 € ημερησίως

Μεγαλύτερη Ποιότητα Ζωής

με μόνο 2,38 € ημερησίως

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ –

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LR!

Μέγιστη Συγκέντρωση και Απόδοση με ένα

προϊόν-Επανάσταση!

To Mind Master είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως που

επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέμα του στρες. Το Mind

Master επιτυγχάνει μεγαλύτερη απόδοση για σώμα και πνεύμα

με την εξουδετέρωση του άγχους.

Ποτέ ένα προϊόν δεν είχε τόσο ευεργετικά αποτελέσματα στην

καταπολέμηση του άγχους. Συνδυάστε σώμα και πνεύμα με

τον ιδανικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που θα σας

αλλάξει τη ζωή!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Mind Master Abo – Ρωτήστε τον LR Συνεργάτη σας!

LR Health & Beauty Systems ΕΠΕ

14452 Μεταμόρφωση Αττικής

Ο/Η LR Συνεργάτης σας

O/H LR Συνεργάτης σας

Κωδ.

Παρ

.: 9

3473

-010

GR/CY Η LR Health & Beauty Systems επιφυλάσσεται για αλλαγές των προϊόντων που γίνονται με

σκοπό τις τεχνικές και ποιοτικές αναβαθμίσεις, όπως και λάθος κατανοήσεις εξαιτίας

τυπογραφικών λαθών.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ

ΑΝΤΟΧΗ

ΜΕΓΙΣΤΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

DVD scientificTVΑποκτήστε κι εσείς το μοναδικό dvd από το ScientificTV με τίτλο «Ηρεμία και Υγεία παρά το Στρες». Στο DVD μπορείτε να παρακολουθήσετε μία μοναδική συνέντευξη της Dr Anke Ertan για το οξειδωτικό Στρες, τις

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

βλαβερές συνέπειες του και τους ιδανικούς τρόπους αντιμετώπισής του. Αποκλειστικά για εσάς διατίθεται η 5αδα με κωδικό 93593-10 στην προνομιακή τιμή των 2,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για Ελλάδα & Κύπρο, ενώ η 10αδα με κωδικό 92594-10 στην προνομιακή τιμή των 3,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για Ελλάδα & Κύπρο

Page 17: E magazine - mind master june-2013

LR Health and Beauty Systems

17

Συχνές ερωτήσεις – FAQΗ LR σας παρέχει ένα πολύτιμο FAQ με τις

πιο συχνές ερωτήσεις για τη νέα παγκόσμια Καινοτομία της LR που θα σας λύσει σχεδόν όλες

σας τις απορίες. Χρήσιμο εργαλείο για να το έχετε πάντα μαζί σας και να το συμβουλεύεστε

ανά πάσα στιγμή. Επισκεφθείτε το site μας www.lrworld.com για να κατεβάσετε το αρχείο και να

το εκτυπώσετε.

www.LR-MindMaster .com

Αυτοκόλλητα MIND MASTERΣτα πλαίσια της Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας δημιουργήσαμε μοναδικά αυτοκόλλητα Mind Master Branded με κωδικό 93486 στο φανταχτερό μωβ χαρακτηριστικό χρώμα του επαναστατικού προϊόντος. Με ειδικό design, αλλά και «έξυπνο» μέγεθος μπορείτε να τα έχετε πάντοτε μαζί σας για να αφήνετε παντού το δικό σας αποτύπωμα Mind Master. Διατίθενται αποκλειστικά σε 20άδα στην προνομιακή τιμή των 1,70€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ(CY: 1,60€). Τα αυτοκόλλητα είναι ιδανικά και για να τα χαρίσετε σε ανθρώπους που θέλετε να ενημερώσετε γρήγορα και εύκολα. Διαστάσεις Αυτοκόλλητου: 6,4cm Χ 6,4cm περίπου

Επισκεφθείτε το site για το Stress: ένα σημαντικό επικοινωνιακό εργαλείοH ιστοσελίδα http://www.antistress-info.org/ βρίσκεται στη διάθεσή σας με την επιμέλεια της Dr Anke Ertan όπου παρατίθενται μελέτες για το Στρες, αναλυτικά άρθρα και ειδική εφαρμογή όπου μπορείτε να κάνετε Test για να διαπιστώσετε πόσο Stress έχετε.

FAQ MIND MASTER

FAQ Συχνές Ερωτήσεις

MIND MASTER Αίτηση ΣυνεργασίαςΗ νέα Παγκόσμια Καινοτομία της LR φέρνει μαζί της μία μοναδική Mind Master Αίτηση Συνεργασίας και για τον Ιούνιο. Το Mind Master Σετ Εκκίνησης διατίθεται σε μία προνομιακή τιμή και είναι επικεντρωμένο σε ένα σύνολο προϊόντων που αφορούν το επαναστατικό προϊόν, όπως t-shirt Mind Master, Ρολόι σιλικόνης Mind Master, 2 βραχιόλια σιλικόνης Mind Master, το βιβλίο της Dr Anke Ertan, όπως και τα σημαντικά ενημερωτικά φυλλάδια. Η Mind Master Αίτηση Συνεργασίας προσφέρει δωρεάν εξοπλισμό για την άσκηση της Πρωτοποριακής Επιχειρηματικής ιδέας και ένα Εκπτωτικό Κουπόνι αξίας 25€ που μπορεί να εξαργυρωθεί με την επόμενη παραγγελία και την τήρηση των όρων που αναλύονται στην Αίτηση Συνεργασίας. πισκεφθείτε το site μας www.lrworld.com για να κατεβάσετε την Mind Master Αίτηση Συνεργασίας:

MIND MASTER Sales Set Και για αυτό το μήνα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη προσφορά του MIND MASTER SALES SET. Το MIND MASTER SALES SET

σας εξασφαλίζει την προνομιακή έκπτωση -33% που σας προσφέρει κέρδος 79,70€. Μία σημαντική αγορά ανοίγει χάρη στο Mind Master,

τη νέα Παγκόσμια Καινοτομία της LR Τώρα μπορείτε να διοργανώσετε τη δική σας καμπάνια ενάντια στο Stress και τις βλαβερές συνέπειες του στην καθημερινότητά μας. Σας υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά

του MIND MASTER SALES SET ισχύει αποκλειστικά για το μήνα Μάιο και είναι ευκαιρία να την προβάλλετε τις μέρες του μήνα που απομένουν

στους ανθρώπους του δικτύου σας. Επισκεφθείτε το site μας www.lrworld.com για να κατεβάσετε το αρχείο

ισχύεικαι για το Μήνα

ιούνιο!

ισχύεικαι για το Μήναιούνιο!

Page 18: E magazine - mind master june-2013

γΙΑ ΜΙΑ ΣυΝΕργΑΣΙΑ ΧωρΙΣ ΚΑΜΙΑ δΕΣΜΕυΣη

σημαίνει:

• να έχεις το δικαίωμα να παραλάβεις σε όποια ημερομηνία θέλεις

• να αποφασίζεις ελεύθερα για παραλαβή όσων πακέτων συνεργασίας ABOfree επιθυμείς

• να κάνεις όσες Προσφορές Συνεργασίας ABOfree αποφασίζεις

• να ξεκινάς την συνεργασία, όποτε κρίνεις εσύ απαραίτητο

• να κερδίζεις ειδική έκπτωση και extra PW, όπως αναφέρονται στον πίνακα του προγράμματος ABOfree

• να απολαμβάνεις extra κέρδη και προνόμια

e-MAGAZINE 6/2013

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

Page 19: E magazine - mind master june-2013

Για Eλευθερία και Eυελιξία χωρίς όρια

Extra PW που σας απογειώνουν

Προνομιακές εκπτώσεις και μειωμένες τιμές

19

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:

• Ο Συνεργάτης μπορεί να παραλάβει τα πακέτα εντός του ημερολογιακού έτους της ισχύος της προσφοράς Συνεργασίας ABOfree

• H προσφορά Συνεργασίας ABOfree ισχύει για ένα ημερολογιακό έτος μετά την τιμολόγηση της πρώτης αποστολής

• Μετά την παρέλευση ενός ημερολογιακού έτους η προσφορά Συνεργασίας ABOfree τερματίζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν βρίσκεται

• Ο Συνεργάτης έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει μια νέα Συνεργασία ABOfree από την αρχή.

• Οι τιμές, τα PW και τα extra PW διαμορφώνονται σε κάθε αποστολή όπως αναφέρονται στον αναλυτικό πίνακα του Προγράμματος ABOfree

• H προσφορά Συνεργασίας ABOfree δεν ανανεώνεται αυτόματα.

• Μετά την παραλαβή του 4ου πακέτου το ABOfree τερματίζεται αυτόματα.

• Εφόσον παραληφθεί το σύνολο των τεσσάρων πακέτων από 15 μπουκάλια της προσφοράς Συνεργασίας ABOfree, ο Συνεργάτης απολαμβάνει extra PW και εξοικονομεί Μέγιστο Ετήσιο Όφελος.

LR Health and Beauty Systems

Page 20: E magazine - mind master june-2013

Χωρίς δεσμεύσεις, περιορισμούς, πιστωτικά όρια.*Το προϊόν που παραδίδεται δωρεάν με το πρώτο πακέτο ισχύει αποκλειστικά για το μήνα Ιούνιο

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

e-MAGAZINE 6/2013

Page 21: E magazine - mind master june-2013

Τo MIND MASTER φέρει αριθμό γνωστοποίησης από τον ΕΟΦ

LR Health and Beauty Systems

21

Αναλυτικός Πίνακας Προγράμματος

MIND MASTER - Κύπρος

Τιμή €(συμπ.Φ.Π.Α 5%)

GV PW

1ο Πακέτο 145,60 107,57 217

2ο Πακέτο 137,00 107,57 236

3ο Πακέτο 128,60 107,57 262

4ο Πακέτο 120,00 107,57 286

MIND MASTERBrain & Body

Performance Drink

Εξοικονόμηση 72,70 €

Extra 265 PW

MIND MASTER - Ελλάδα

Τιμή €(συμπ.Φ.Π.Α 13%)

GV PW

1ο Πακέτο 156,20 107,48 217

2ο Πακέτο 147,20 107,48 236

3ο Πακέτο 138,40 107,48 262

4ο Πακέτο 129,40 107,48 286

MIND MASTERBrain & Body

Performance Drink

Εξοικονόμηση 75,40 €

Extra 265 PW

ΔΩΡΟ1 Μπουκάλι

MIND MASTERμε την παραλαβή

της πρώτης 15άδας*

Ελλάδα

Κύπρος

Page 22: E magazine - mind master june-2013

MIND MASTER

δημοσίευμα από το περιοδικό Men’s Health

Τα Media για το πρωτοποριακό προϊόν

Ήδη η νέα παγκόσμια καινοτομία της LR με τη δημιουργία ενός επαναστατικού προϊόντος για την καταπολέμηση του Stress τράβηξε το έντονο ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Στο τρέχον τεύχος Ιουνίου του γνωστού & έγκυρου περιοδικού Men’s Health υπάρχει σημαντική αναφορά του MIND MASTER.

Επίσης, η εκπομπή “Το Aύριο της Υγείας” στο Channel 9, με παρουσιάστρια την κ. Δήμητρα Γιώτη, προσκάλεσε τη διαιτολόγο-διατροφολόγο της LR Health & Beauty Systems Ιωάννα Βλαχογιάννη, για να μιλήσει για τις ωφέλειες που προκύπτουν

e-MAGAZINE 6/2013

www.lrworld.com αναζητήστε μας στο

Page 23: E magazine - mind master june-2013

23

Στιγμιότυπα από συνέντευξη της Ιωάννας

Βλαχογιάννη στην εκπομπή "το Αύριο της Υγείας" στο

Channel 9 TV

στην αντιμετώπιση του Stress από την χρήση του MIND MASTER.

Η εταιρία μας ήδη δέχεται καθημερινά ιδιαίτερα θετικές αντιδράσεις από τον κόσμο που καταναλώνει το καινοτόμο προϊόν και δηλώνει ενθουσιασμένος με τις αλλαγές που έχει διακρίνει στην καθημερινότητά του.

Η ποιότητα ζωής είναι σήμερα το Νο 1 ζητούμενο και η LR Health & Beauty Systems τη διεκδικεί για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τη δημιουργία ενός προϊόντος ενάντια στο Stress, μία ασθένεια που εξαπλώνεται συνεχώς και κι έχει πολύ αρνητικές επιδράσεις στη σωματική και ψυχική υγεία.

LR Health and Beauty Systems

Page 24: E magazine - mind master june-2013

YOUR CHANCE TO CHANGE.

www.lrworld.com