Company Newsletter - July 2014

4
Τεύχος 2 / Ιούλιος 2014 Αγαπητοί φίλοι, Σας καλωσορίζουμε στην 2η έκδοση του μηνιαίου μας περιοδικού ICELINE – NEWS. Η θέρμη με την οποία η φίλοι και συνεργάτες μας είδαν και αγκάλιασαν την πρώτη μας έκδοση του περασμένου μήνα βεβαιώνει την αναγκαιότητα και διασφαλίζει την συνέχεια της έκδοσης αυτής. Η πορεία της ποιότητας και της σωστής ενημέρωσης που αρχίσαμε συνεχίζεται. Στην πορεία αυτή σημαντικό στήριγμα θέλουμε να είναι και η δική σας συμμετοχή. Στείλτε μας θέματα που θέλετε να προβάλουμε, εισηγήσεις που έχετε ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σας ενδιαφέρει. Με πολλή χαρά και προθυμία θα προβάλουμε όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Η ICELINE στον Πρωταρά «Είμαστε μαζί σας και στις διακοπές σας» Σαν αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας ICELINE – ICE QUEEN μπορείτε τώρα να βρείτε τα προϊόντα ICELINE και στον Πρωτάρα. Στην υπεραγορά ICE QUEEN, λεωφόρος Κένεντυ 42, περιοχή Κάππαρι. Τηλ, 23744446. Όλη η τεράστια ποικιλία ICELINE, πάντα στην ίδια άριστη ποιότητα και συσκευασία και στις πιο προσιτές τιμές. Το κατάστημα είναι ανοικτό όλο τον χρόνο, επτά μέρες την εβδομάδα, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Νεα Προϊόντα «Με Κυπριακή Υπογραφή» ΚΕΡΔΙΣΤΕ – Διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ξενοδοχείο VERONIKA στην Πάφο! Ποιο είναι το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό; (α) ο αρακας (μπιζέλι) (β) ρεβύθια (γ) μπρόκολο Οι απαντήσεις γίνονται δεκτές μέσω email στο [email protected] ή μέσω προσωπικού μηνύματος στην ιστοσελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/Iceline.Cyprus). Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο επόμενό μας τεύχος. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ (1400ΓΡ) (1-31 Ιουλίου) 3.00/ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΚΛΕΦΤΙΚΟ (1-15 Ιουλίου) 3.75/ΚΙΛΟ Νέα Σημαντικό μέρος του κύκλου των εργασιών της Εταιρίας μας, πέραν από τα καταστήματα λιανικών πωλήσεων είναι και οι χοντρικές πωλήσεις σε άλλα καταστήματα αλλά κυρίως στον τομέα Hotel – Restaurant – Catering. Το δίχτυο διανομής μας είναι παγκύπριο με καθημερινή τροφοδοσία σε όλα τα μέρη της ελεύθερης Κύπρου. Ανάμεσα στους πελάτες μας περιλαμβάνονται πλοία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και συγκροτήματα λιανικής πώλησης. Μόλις πρόσφατα ο στόλος διανομής της Εταιρίας ενισχύθηκε με νέο όχημα μεταφοράς κατεψυγμένων με στόχο την ικανοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης και των παραγγελιών. Αναβάθμιση των Υπηρεσιών μας Ο ενθουσιασμός με τον οποίον υποδέχτηκαν οι φίλοι και πελάτες μας την σειρά προϊόντων «Με Κυπριακή Υπογραφή» δεν μας έδωσε και πολλά περιθώρια. Αυξήσαμε την παραγωγή για να ικανοποιήσουμε την μεγάλη ζήτηση και μεγαλώσαμε την σειρά με δύο νέα προϊόντα για να καλύψουμε απαιτήσεις και εισηγήσεις πελατών μας. Τα δύο νέα προϊόντα είναι, Mozzarella scks, ένα προϊόν απόλυτα ταιριαστό για οποιοδήποτε πάρτι και δεξίωση σας και, Χαλλουμοκροκέττες, που δίνουν μια γνήσια κυπριακή νότα στο τραπέζι και το πάρτι σας. Δοκιμάστε τα.

description

 

Transcript of Company Newsletter - July 2014

Page 1: Company Newsletter - July 2014

Τεύχος 2 / Ιούλιος 2014

Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην 2η έκδοση του μηνιαίου μας περιοδικού ICELINE – NEWS. Η θέρμη με την οποία η φίλοι και συνεργάτες μας είδαν και αγκάλιασαν την πρώτη μας έκδοση του περασμένου μήνα βεβαιώνει την αναγκαιότητα και διασφαλίζει την συνέχεια της έκδοσης αυτής. Η πορεία της ποιότητας και της σωστής ενημέρωσης που αρχίσαμε συνεχίζεται. Στην πορεία αυτή σημαντικό στήριγμα θέλουμε να είναι και η δική σας συμμετοχή. Στείλτε μας θέματα που θέλετε να προβάλουμε, εισηγήσεις που έχετε ή οποιοδήποτε άλλο θέμα σας ενδιαφέρει. Με πολλή χαρά και προθυμία θα προβάλουμε όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Η ICELINE στον Πρωταρά «Είμαστε μαζί σας και στις διακοπές σας»

Σαν αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας ICELINE – ICE QUEEN μπορείτε τώρα να βρείτε τα προϊόντα ICELINE και στον Πρωτάρα. Στην υπεραγορά ICE QUEEN, λεωφόρος Κένεντυ 42, περιοχή Κάππαρι. Τηλ, 23744446. Όλη η τεράστια ποικιλία ICELINE, πάντα στην ίδια άριστη ποιότητα και συσκευασία και στις πιο προσιτές τιμές. Το κατάστημα είναι ανοικτό όλο τον χρόνο, επτά μέρες την εβδομάδα, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Νεα Προϊόντα «Με Κυπριακή Υπογραφή»

ΚΕΡΔΙΣΤΕ – Διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ξενοδοχείο VERONIKA στην Πάφο!

Ποιο είναι το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό;

(α) ο αρακας (μπιζέλι) (β) ρεβύθια (γ) μπρόκολο

Οι απαντήσεις γίνονται δεκτές μέσω email στο [email protected] ή μέσω προσωπικού μηνύματος στην ιστοσελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/Iceline.Cyprus). Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο επόμενό

μας τεύχος.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

(1400ΓΡ)

(1-31 Ιουλίου)

€ 3.00/ΕΝΑ

ΑΡΝΙ ΚΛΕΦΤΙΚΟ

(1-15 Ιουλίου)

€ 3.75/ΚΙΛΟ

Νέα

Σημαντικό μέρος του κύκλου των εργασιών της Εταιρίας μας, πέραν από τα καταστήματα λιανικών πωλήσεων είναι και οι χοντρικές πωλήσεις σε άλλα καταστήματα αλλά κυρίως στον τομέα Hotel – Restaurant – Catering. Το δίχτυο διανομής μας είναι παγκύπριο με καθημερινή τροφοδοσία σε όλα τα μέρη της ελεύθερης Κύπρου. Ανάμεσα στους πελάτες μας περιλαμβάνονται πλοία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και συγκροτήματα λιανικής πώλησης. Μόλις πρόσφατα ο στόλος διανομής της Εταιρίας ενισχύθηκε με νέο όχημα μεταφοράς κατεψυγμένων με στόχο την ικανοποίηση της αυξανόμενης ζήτησης και των παραγγελιών.

Αναβάθμιση των Υπηρεσιών μας

Ο ενθουσιασμός με τον οποίον υποδέχτηκαν οι φίλοι και πελάτες μας την σειρά προϊόντων «Με Κυπριακή Υπογραφή» δεν μας έδωσε και πολλά περιθώρια. Αυξήσαμε την παραγωγή για να ικανοποιήσουμε την μεγάλη ζήτηση και μεγαλώσαμε την σειρά με δύο νέα προϊόντα για να καλύψουμε απαιτήσεις και εισηγήσεις πελατών μας. Τα δύο νέα προϊόντα είναι, Mozzarella sticks, ένα προϊόν απόλυτα ταιριαστό για οποιοδήποτε πάρτι και δεξίωση σας και, Χαλλουμοκροκέττες, που δίνουν μια γνήσια κυπριακή νότα στο τραπέζι και το πάρτι σας. Δοκιμάστε τα.

Page 2: Company Newsletter - July 2014

Eκδηλώσεις

Το Σάββατο 21 Ιουνίου οργανώθηκε με επιτυχία στο κατάστημα Iceline Λακατάμιας μονοήμερη εκδήλωση παρουσίασης και δοκιμής όλων των προϊόντων «Με κυπριακή υπογραφή». Οι πελάτες – επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάζουν ζεστά λαχματζιούν, πουρέκκια, κούπες, δάκτυλα, κολοκυθοκεφτέδες και άλλα εύγευστα προϊόντα της σειράς, τα οποία πραγματικά εντυπωσίασαν με την ποιότητα και την νοστιμιά τους. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα «Με κυπριακή υπογραφή» προσφέρονταν την ημέρα εκείνη σε μειωμένη κατά 50% τιμή κάτι που οι πελάτες δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο αφού ο δείκτης των πωλήσεων άγγιξε κόκκινο ! Παρόμοιας μορφής εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα καταστήματα Iceline. Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με τους πελάτες μας αλλά και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα μας.

Ζήνωνας

Καραπάνος

«Ψωνίζω τα

πάντα από την

Iceline! Προτιμώ

να κάνω το

εβδομαδιαίο

μου ψώνισμα

από τα Iceline,

αφού εδώ

βρίσκω την

ποικιλία που θέλω σε εξαιρετικές τιμές.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το

πρσωπικό αφού είναι πάντοτε

εξυπηρετκό, ευχάριστο και πάντα με

χαμόγελο!»

Νίκη

Φρίξου

«Από τότε

που έμαθα

για τα

καταστήματα

Iceline δεν

ψωνίζω από

αλλού!

Βρίσκω οτι θέλω και στις

καλύτερες τιμές. Αυτό που

προτιμώ ιδιαίτερα όμως είναι το

προσωπικό το οποίο είναι άψογο.

Πάντοτε με χαμόγελο και άριση

εξυπηρετικότητα, με κάνουν να

μην θέλω να φύγω!»

Γνωρίστε μας! Η φωνή του πελάτη!

Αντρέας Πιερή

Διευθυντής

Τμήμα Πωλήσεων

Ο Αντρέας βρίσκεται μαζί μας

από το 2008. Είναι ο

διευθυντής στο Τμήμα

Πωλήσεων της εταιρίας.

« Μέσα στα καθημέρινα

καθήκοντα μου συντονίζω

το τμήμα, έρχομαι σε

επαφή με νέους πελάτες, καθώς και

υφιστάμενους. Ακούγοντας τους πελάτες μας

είναι φανερή η ικανοποιηση τους από όχι μόνο

τις πολύ καλές τιμές αλλά και πάνω από όλα

την ποιότητα.»

Αφιέρωμα: Καλοκαιρινά Μπάρμπεκιου! Προιόντα BBQ στην Iceline!

ICELINE δεν είναι μόνο ψάρια, όσπρια κατεψυγμένα, λαχανικά, κρέατα, κοτόπουλα …. ICELINE είναι πάνω από όλα ποιότητα και μεγάλη ποικιλία. Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία μας ξεχωριστή θέση έχουν φέτος τα είδη για Μπάρμπεκιου. Πρόκειται για μια ειδική σειρά από προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα, και την φρεσκάδα τους και τα οποία προορίζονται για το κάρβουνο και την ψησταριά μας. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, τα είδη αυτά είναι στις δόξες τους. Εκείνο επίσης που τα ξεχωρίζει είναι η ‘portion control’ συσκευασία τους (ένα-ένα ή δύο-δύο) η οποία είναι πολύ βολική και οικονομική. Ανάμεσα στα είδη ξεχωρίζουν, βοδινά στέικ (fillet, sirloin, rib-eye, T-bone), χοιρινά φιλέτα και στέικ και χοιρινά spare ribs, κοτόπουλα φιλέτα και μαρινάτα, κρεατοπαρασκευάσματα και πολλά άλλα είδη. Η ποικιλία είναι τεράστια, η ποιότητα άριστη, οι τιμές εξαιρετικές, απομένει μόνο η δική σας όρεξη!

Page 3: Company Newsletter - July 2014

———————— Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Iceline

διοργανώνει τριήμερες προσφορές σε όλα τις τα

καταστήματα!

Βρείτε εκλεκτά προϊόντα σε εκπληκτικά χαμηλές

τιμές για ολόκληρο το τριήμερο!

Ψυκτικές Αποθήκες Iceline

Οι ψυκτικές αποθήκες αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος των εγκαταστάσεων της εταιρίας ICELINE (CYPRUS) LTD και παίζουν επίσης ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη λειτουργία της εταιρίας. Πρόκειται για μοντέρνες εγκαταστάσεις χωρητικότητας 2500 euro pallets στις οποίες εφαρμόζεται σύστημα τοποθέτησης παλετών double deep και σύστημα ροής προϊόντων FIFO (first in – first out). Οι ψυκτικές εγκαταστάσεις ICELINE είναι εγκεκριμένες με αριθμό έγκρισης CY F23 EE, και CYS EN ISO 22000 και επιθεωρούνται σε τακτά διαστήματα από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Στις ψυκτικές αποθήκες εφαρμόζεται σύστημα HACCP υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της ομάδας HACCP με επικεφαλής τον κ. Ανδρέα Κωσταντή.

Κλέφτικο!

FISH FINGERS ΜΥΔΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

(11-13Ιουλίου) € 2.45/ΚΙΛΟ

(25-27 Ιουλίου) € 3.95/ΚΙΛΟ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Το κλέφτικο είναι φαγητό με ιστορία. Πήρε το όνομα του από τους κλέφτες οι οποίοι διωκόμενοι από τους Τούρκους ζούσαν στα βουνά και έκλεβαν αρνιά τα οποία έψηναν κρύβοντας τα μέσα στη γη. Καλοκαίρι, οφτό κλέφτικο και αρνίσια κεφαλάκια είναι στις δόξες τους. Πειρασμοί και μεζέδες ανεπανάληπτοι για κάθε καλοφαγά. Στα καταστήματα μας, εκτός από αρνί κλέφτικο, θα βρείτε επίσης κεφαλάκια αρνίσια, άριστης ποιότητας, φρεσκότατα και σε εκπληκτικές τιμές αφού εισάγονται απευθείας με συχνές παραλαβές.

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΕΑΚ ΦΙΛΕΤΟ

(25-27 Ιουλίου) € 4.95/ΚΙΛΟ

ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ

(18-20 Ιουλίου) € 4.75/ΚΙΛΟ

ΠΑΓΚΑΣΙΟΥΣ ΦΙΛΕΤΟ

(4-6 Ιουλίου) € 2.25/ΚΙΛΟ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ NUGGETS

(11-13Ιουλίου) € 3.95/ΚΙΛΟ

Αφιέρωμα: Σορκός Φιλέτο (Χαρατζίδα)!

Είναι προϊόν ανοικτής θάλασσας αφού ψαρεύεται στον Ατλαντικό ωκεανό. Ο καθαρισμός και η επεξεργασία γίνεται πάνω στο πλοίο ( sea frozen) με την μέθοδο της γρήγορης κατάψυξης (quick frozen) γι΄ αυτό το προϊόν διατηρεί στο ακέραιο την φρεσκάδα, την νοστιμιά και τις βιταμίνες του. Εισάγεται στην Κύπρο και συσκευάζεται στα συσκευαστήρια της Εταιρίας ICELINE (CYPRUS) LTD. Μαγειρεύεται ψητό στον φούρνο ή στην σχάρα με λαδολέμονο ή με σάλτσα και ακόμη στα κάρβουνα με λαδολέμονο. Νοστιμότατη, εύγευστη και υγιεινή διατροφή. Συνοδεύεται με πατάτες, λαχανικά και ένα καλό, παγωμένο, άσπρο κρασί. Στα καταστήματα ICELINE θα βρείτε τον σορκό φιλέτο, καθαρισμένο, χωρίς λέπια και κόκκαλα, έτοιμο για μαγείρεμα, συσκευασμένο σε σακούλι γύρω στο 1 κιλό!

Page 4: Company Newsletter - July 2014

CELEST CAFÉ (200GR)

(1-15 Ιουλίου) € 3.90/ΤΙΝ

CELEST CAFÉ (100GR)

(16-31 Ιουλίου) € 1.95/ΤΙΝ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ (500ΓΡ)

(1-15 Ιουλίου) € 0.95/ΤΜΧ

ΨΩΜΙ ΑΣΠΡΟ (500ΓΡ)

(1-15 Ιουλίου) € 1.45/ΤΜΧ

(16-31 Ιουλίου) € 1.45/ΤΜΧ

ΨΩΜΙ ΕΠΤΑΣΠΟΡΟ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΣΑΤΑ

(1-15 Ιουλίου) € 2.50/ΠΚΤ

ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

(16-31 Ιουλίου) € 0.95/ΤΜΧ

JELLY (150 ΓΡ)

(16-31 Ιουλίου) € 0.95/ΤΜΧ

FAMILY BURGER

(1-15 Ιουλίου) (1-15 Ιουλίου) € 1.00/ΤΜΧ

ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ

€ 3.90/ΠΚΤ

ΣΑΛΑΜΙ EXTRA

(1-15 Ιουλίου) € 1.00/ΤΜΧ

ΓΥΡΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ

(1-15 Ιουλίου) € 4.95/ΤΜΧ

ΓΥΡΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

(1-15 Ιουλίου) € 4.95/ΤΜΧ

ΚΕΒΑΒ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

(1-15 Ιουλίου) € 4.95/ΤΜΧ

ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

(1-15 Ιουλίου) € 2.95/ΤΜΧ

REA SQUΑSH (1 LTR)

(1-31 Ιουλίου) € 1.25/ΜΚΛ

ΦΑΚΕΣ (1 ΚΙΛΟ)

(1-15 Ιουλίου) € 1.25/ΚΙΛΟ

ΠΟΥΡΓΟΥΡΙ (500ΓΡ)

(16-31 Ιουλίου) € 1.00/ΚΙΛΟ

THAI PRIDE SPRING ROLL SAUCE

(16-31 Ιουλίου) € 1.45/ΜΚΛ

ΝΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΑΣ

(1-15 Ιουλίου) € 1.75/ΕΞΑΔΑ

ΑΡΝΙ ΨΗΤΟ (ΚΛΕΦΤΙΚΟ)

(1-15 Ιουλίου) € 3.75/ΚΙΛΟ

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

(1-31 Ιουλίου)

€ 1.00/2 ΛΤΡ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ

(1-31 Ιουλίου) € 3.00/ΕΝΑ

ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

(1-31 Ιουλίου) € 2.50/2.5 ΚΙΛΑ

(1-15 Ιουλίου) € 1.00/ΤΜΧ

Χ 500 ΓΡ Χ 200 ΓΡ

X 270 ΓΡ Χ 500 ΓΡ Χ 500 ΓΡ

Χ 175 ΓΡ

CREAM/DIET CRACKERS

Χ 2 ΛΙΤΡΑ

6Χ1.5 ΛΤΡ Χ 295 ML

ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 63 / ΤΗΛ. 22 312 491 ΔΑΛΙ / ΛΑΤΣΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥ 12, ΒΙΟΜ. ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΛΙΟΥ / ΤΕΛ. 22 720 404 ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ – ΛΕΩΦ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 73 / ΤΗΛ. 22 834 934 ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ – ΛΕΩΦ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ 83 / ΤΗΛ. 22 373 939 ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΛΟΚΑΣΗ 11 / ΤΗΛ. 22 345 040

Ετοιμάζεται από το τμήμα Marketing & Sales Promotion. Υπεύθυνη Έκδοσης : Μαρία Γρηγορίου. Τηλέφωνο : 22 720 404, Fax: 22 720 403, Email: [email protected]

www.facebook.com/IcelineCyprus

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

(4-6 Ιουλίου) € 1.45/ΠΚΤ

ΡΥΖΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

(4-6 Ιουλίου) € 2.90/ΚΙΛΟ

ΝEW LIFE ΗΛΙΑΝΘΕΛΑΙΟ

(11-13 Ιουλίου) € 1.40/ΜΚΛ

HAMBURGER ICELINE

(11-13 Ιουλίου) € 2.45/ΠΚΤ

(25-27 Ιουλίου) € 4.95/ΚΙΛΟ

Χ 500 ΓΡ

Χ 1400 ΓΡ

Χ 1 ΛΙΤΡΟ Χ 6 X 100 ΓΡ

500 ΓΡ

ΣΟΡΚΟΣ ΦΙΛΕΤΟ

Χ 120 ΓΡ (ΦΡΑΟΥΛΑ/ΛΕΜΟΝΙ/ΚΕΡΑΣΙ)

ΛΕΜΟΝΑΔΑ/ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ