cat 10 gr 2016

68
3 2 Φουλάρι Paradise Τα τολμηρά, εξωτικά prints είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν και αυτό το απαλό μεταξένιο φουλάρι από πολυεστέρα είναι μέσα στη μόδα. Έχει τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων εμπνευσμένων από τη ζούγκλα, animal prints και floral. Διαστάσεις: 110 x 110 εκ. 28939 € 15.99 Η ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΥΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥΣ PARADISE DROP Aυτό το μικροσκοπικό άνθος, βρίσκεται βαθιά στο τροπικό δάσος του Εκουαδόρ και είναι πραγματικά σπάνιο. Τόσο σπάνιο που ανθίζει κάθε 3 χρόνια. Η Evelyne Boulanger και η Alexandra Carlin – γνωστές αρωματοποιοί που συνεργάζονται με την Oriflame – ονόμασαν το άνθος “Paradise Drop” και μέσα από μία καινοτομική διαδικασία εκχύλισης, γνωστής ως headspace,κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν το άρωμά του κρατώντας το αναλλοίωτο. Αποκλειστικότητα της Oriflame, αυτή η νότα αιχμαλωτίζει την παραδεισένια ατμόσφαιρα και προσδίδει στο άρωμα Amazing Paradise EdP τον λαμπερό χαρακτήρα του. IN FOCUS NEW Γυναικείο Άρωμα Amazing Paradise EdP Γνωρίστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα του κόσμου των πολυτελών αρωμάτων, που αναδείχτηκε από μία μοναδική ανακάλυψη της Oriflame: το άρωμα του σπάνιου άνθους Paradise Drop. Αποκλειστικότητα της Oriflame, το πολύτιμο εξωτικό άρωμα αυτού του άνθους συνδυάζεται με νότες εσπεριδοειδών και ξύλων συνθέτοντας μία δημιουργία που θα σας μαγέψει με τον αλησμόνητο, λαμπερό χαρακτήρα της. 50 ml. 32504 € 43.00 € 19.99 FLAME TREE ΠΡΑΣΙΝΟ GUAVA PARADISE DROP ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Με την αγορά του αρώματος Amazing Paradise EdP παίρνετε το Φουλάρι Paradise ΜΟΝΟ €5.99 Μόλις το ανακαλύψετε, θα το λατρέψετε FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ LIMITED EDITION

description

 

Transcript of cat 10 gr 2016

Page 1: cat 10 gr 2016

32

  Φουλάρι ParadiseΤα τολμηρά, εξωτικά prints είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν και αυτό το απαλό μεταξένιο φουλάρι από πολυεστέρα είναι μέσα στη μόδα. Έχει τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων εμπνευσμένων από τη ζούγκλα, animal prints και floral. Διαστάσεις: 110 x 110 εκ.

28939 € 15.99

Η ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΥΩΔΙΑ ΤΟΥ

ΑΝΘΟΥΣ PARADISE DROP

Aυτό το μικροσκοπικό άνθος, βρίσκεται βαθιά στο τροπικό

δάσος του Εκουαδόρ και είναι πραγματικά σπάνιο. Τόσο σπάνιο που ανθίζει κάθε 3 χρόνια. Η Evelyne Boulanger

και η Alexandra Carlin – γνωστές αρωματοποιοί που συνεργάζονται με την

Oriflame – ονόμασαν το άνθος “Paradise Drop” και μέσα από μία καινοτομική διαδικασία

εκχύλισης, γνωστής ως headspace,κατόρθωσαν να

αξιοποιήσουν το άρωμά του κρατώντας το αναλλοίωτο.

Αποκλειστικότητα της Oriflame, αυτή η

νότα αιχμαλωτίζει την παραδεισένια ατμόσφαιρα και προσδίδει στο άρωμα Amazing Paradise EdP τον λαμπερό χαρακτήρα του.

IN F

OC

USNEW

  Γυναικείο Άρωμα Amazing Paradise EdPΓνωρίστε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα του κόσμου των πολυτελών αρωμάτων, που αναδείχτηκε από μία μοναδική ανακάλυψη της Oriflame: το άρωμα του σπάνιου άνθους Paradise Drop. Αποκλειστικότητα της Oriflame, το πολύτιμο εξωτικό άρωμα αυτού του άνθους συνδυάζεται με νότες εσπεριδοειδών και ξύλων συνθέτοντας μία δημιουργία που θα σας μαγέψει με τον αλησμόνητο, λαμπερό χαρακτήρα της. 50 ml.

32504 € 43.00

€ 19.99

FLAME TREE ΠΡΑΣΙΝΟ GUAVA

PARADISE DROP

ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Με την αγορά του αρώματος Amazing Paradise EdP παίρνετε το Φουλάρι Paradise ΜΟΝΟ

€5.99Μόλις το ανακαλύψετε, θα το λατρέψετε

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

LIMITED EDITION

Page 2: cat 10 gr 2016

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα.

Για να μάθετε περισσότερα για την πολιτική της Oriflame σχετικά με την προστασία και τον σεβασμό των ζώων, επισκεφτείτε το www.oriflame.gr

Μέσω της συνεργασίας μας με τον οργανισμό Rainforest Alliance εξασφαλίζουμε ότι το χαρτί που χρησιμοποιούμε στους καταλόγους μας προέρχεται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας.

Η Oriflame είναι υπερήφανο μέλος του Οργανισμού Απευθείας Πώλησης (DSA), εκπληρώνοντας τη δέσμευσή μας να δραστηριοποιούμαστε με επαγγελματικό ήθος.

4 5

Ένα δώρο για τους πιστούς μας πελάτες

Με €20 αγορές στον Κατάλογο 10 και €20 στον Κατάλογο 11

παίρνετε το Σετ Περιποίησης Χεριών Swedish Spa

ΔΩΡΟ

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

facebook.com/oriflamegr

instagram.com/oriflame

www.oriflame.gr

pinterest.com/weareoriflame

twitter.com/oriflamegreece

youtube.com/oriflamegreece

136 σελίδες με τις πιοΚΑΥΤΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

για να τα αποκτήσετε όλα!Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις πλησιάζουν. Γιατί όμως να περιμένετε μέχρι τότε; Νιώστε σήμερα τον ενθουσιασμό των αμέτρητων επιλογών και την ευχαρίστηση ενός γεμάτου καλαθιού με απίθανες προσφορές! Ανοίξτε αυτόν τον κατάλογο για να βρείτε τις πιο καυτές καλοκαιρινές προσφορές και μία μεγάλη επιλογή νέων και αγαπημένων προϊόντων από την περιποίηση της επιδερμίδας έως τα καλύτερα αρώματα και αξεσουάρ για τη σεζόν. Ξεκινάμε σήμερα τη σεζόν των εκπτώσεων με έως -95% σε αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς και αξεσουάρ. Είναι η ιδανική περίοδος να δοκιμάσετε προϊόντα που πάντα θέλατε, αλλά δεν το έχετε κάνει έως τώρα. Δείτε επίσης τις σελίδες outlet στο τέλος του καταλόγου και κάντε άμεσα τις αγορές σας πριν εξαντληθεί το απόθεμα που είναι περιορισμένο! Όπως και να το δείτε, αυτός ο κατάλογος είναι ένα όνειρο για τους καταναλωτές που ξέρουν να αγοράζουν έξυπνα. Στην Oriflame, πάντα θα βρίσκετε κάποιο προϊόν που ταιριάζει στο γούστο σας και βοηθάει την ομορφιά σας να ανθίσει σαν ένα υπέροχο λουλούδι!

■ 02 AMAZING PARADISE – ένα υπέροχο ταξίδι στα άγνωστα μέρη του κόσμου που θα θυμάστε για πάντα!

■ 05 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

■ 30 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

■ 46 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

■ 62 ΑΡΩΜΑΤΑ

■ 72 ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

■ 78 WELLNESS

■ 84 ΜΑΚΙΓΙΑΖ & TRENDS

■ 112 GET THE LOOK

■ 120 OUTLET Απίθανες προσφορές στα αγαπημένα σας καλοκαιρινά προϊόντα!

  Σετ Ομορφιάς για τα Χέρια Swedish SpaΟλοκληρωμένο σετ σπα για τα χέρια σας με προϊόντα για

μούλιασμα, για απολέπιση και για μασάζ. Με αναζωογονητική μέντα και ενυδατικό Ηydracare+. Ιδανικό για δώρο. 100 + 50 + 50 ml.

Page 3: cat 10 gr 2016

6 7

DREAM DEAL

ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΗΛΙΔΕΣ

Η πατενταρισμένη τεχνολογία LINGON 50:50™ ενδυναμώνει την επιδερμίδα σας ώστε να είναι πιο ανθεκτική και υγιής προσφέροντας 3 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ*. Η σειρά EVEN OUT περιέχει Lingon 50:50™ και ΕΝΕΡΓΟ RUMEX, τα οποία μειώνουν την υπερμελάγχρωση της επιδερμίδας, ενώ χαρίζουν ενιαίο τόνο.

*Συγκριτικός εργαστηριακός έλεγχος με Ευρωπαϊκά Cranberries

Καταπολεμά τις σκούρες κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο.

Ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα με SPF 20.

Μειώνει την υπερμελάγχρωση κατά τη διάρκεια

της νύχτας.

Το αγαπημένο σας δίδυμο για φωτεινή επιδερμίδα σας βοηθάει

να καταπολεπήσετε τη φθορά από την έκθεση στον ήλιο αποκαλύπτοντας τέλεια

επιδερμίδα, ενώ τη φροντίζει και την προστατεύει!

ΕΚΠΤΩΣΗ 80%

Πείτε όχι στις σκούρες κηλίδες!

  Κρέμα Ημέρας με SPF 20 Even Out OptimalsΜία καθημερινή κρέμα προσώπου που μειώνει και προλαμβάνει τη δημιουργία σκούρων κηλίδων. Με πατενταρισμένη προστατευτική αντιοξειδωτική τεχνολογία Lingon 50:50™, ενεργό συστατικό Rumex, ένα φυτικό εκχύλισμα με λευκαντικές ιδιότητες και SPF 20 για επιπλέον επιδείνωση των σκούρων κηλίδων και προστασία από την πρόωρη γήρανση. 50 ml.

25206 € 25.00

  Κρέμα Νύχτας Even Out OptimalsΠλούσια και θρεπτική κρέμα νύχτας ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει τις σκούρες κηλίδες και να εμποδίζει τη δημιουργία νέων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με πατενταρισμένη προστατευτική αντιοξειδωτική τεχνολογία Lingon 50:50™ και ενεργό συστατικό Rumex, ένα φυτικό εκχύλισμα με λευκαντικές ιδιότητες. 50 ml.

25207 € 25.00

SPF 20

EVEN OUTΓια όλες τις ηλικίες /

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

ΣΕΤ ΤΩΝ 2 ΜΟΝΟ

€9.99 με κάθε €20 αγορές σε αυτόν τον κατάλογο

Page 4: cat 10 gr 2016

9

Μεγάλη τσάντα από μαλακό υλικό που κλείνει με κορδόνι, είναι το καυτό trend της σεζόν!

  Τσάντα TropicaΑυτή η trendy τσάντα με κορδόνι είναι δημιουργημένη από μαλακό πολυεστέρα, με τολμηρό animal print σε συνδυασμό έντονων τροπικών χρωμάτων. Εξωτερικά έχει ραμένο ταμπελάκι με την υπογραφή της Σουηδέζας σχεδιάστριας Katrin Romare που δημιούργησε την τσάντα. Με κορδόνι από πολυεστέρα και λαβές από νάιλον. Διαστάσεις: 45 x 20.5 x 40 εκ.

29097 € 37.99

TREND ALERT H χρωματική παλέτα των αξεσουάρ Tropica έχει στοιχεία από την τελευταία τάση, εμπνευσμένη από τη ζωντάνια της κουλτούρας και της φύσης της Καραϊβικής. Δυνατές ουδέτερες αποχρώσεις, συνδυάζονται με έντονες πινελιές τροπικών χρωμάτων και animal prints, για να δημιουργήσουν απροσδόκητα και μοναδικά σχέδια με στυλ.

NEWLIMITED EDITION

  Τσαντάκι TropicaΤέλειο για νεσεσέρ ή στυλάτο πορτοφόλι, cool, πολύχρωμο τσαντάκι από πολυεστέρα με animal print σε εξωτικές αποχρώσεις. Εξωτερικά έχει ραμένο ταμπελάκι με την υπογραφή της σχεδιάστριας Katrin Romare. Διαστάσεις: 20 x 3 x 13 εκ.

29098 € 7.99

  Κολιέ TropicaΜε πλούσια εξωτικά χρώματα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Ένα πλεκτό κορδόνι από βαμβάκι και πολυεστέρα με σχέδιο animal-print και έξι σφυρίλατα μεταλικά δαχτυλίδια σε λαμπερή χρυσαφί απόχρωση. Nickel safe. Μήκος: 44.5 εκ + 5.5 εκ επιπλέον. Διαστάσεις: Διάμετρος 1.3 εκ.

29078 € 12.99

8

DREAM DEAL

ΠΑΝΩ ΑΠΟ -70%

ΔΙΚH ΣΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ

€12.99 με κάθε €20 αγορές σε αυτόν τον κατάλογο

H τσάντα Tropica θα δώσει στυλ στις εμφανίσεις σας χάρη

στην trendy χρωματική της παλέτα που είναι εμπνευσμένη

από την Καραϊβική.

Page 5: cat 10 gr 2016

1110

32444Tangerine Tango

32451Magnetic Magenta

32453Grape Splash

32445Sunset Burst

32449Malibu Blush

32452Purple Rumba

32448Hot Flamingo

32450Pink Mambo

3245

0 Pi

nk M

ambo

HIGH IMPACT – LIP SENSATION LIQUID LIPSTICK

VINYL & GELΣυνδυάστε την ανάλαφρη υφή

του GEL με super λαμπερό PLEXIGLOSS τελείωμα,

και το αποτέλεσμα;

Εντυπωσιακά, έντονα και SUPER-GLOSSY ΧΕΙΛΗ που σίγουρα θα

προσελκύσουν τα βλέμματα!

8 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚO!

IN F

OC

US

  Υγρό Κραγιόν Lip Sensation Vinyl The ONESuper ανάλαφρο υγρό κραγιόν που απλώνεται σαν gel, με εκπληκτικά λείο plexigloss τελείωμα σε έντονες αποχρώσεις. Δεν κολλάει και έχει απόλυτη καλυπτικότητα. Mε σύνθεση που ενυδατώνει τα χείλη. 5 ml.

€ 14.00

€ 6.99

NEWΧΕΙΛΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΕΦΕ

Το μοντέλο φοράει: Υγρό Κραγιόν Lip Sensation Vinyl The ONE 32450 Pink Mambo.

Page 6: cat 10 gr 2016

30970 Bronzed Brown

30969 Black Pearl

30971 Silver Grey

30972 Rose Taupe

30973 Pink Mauve

30976 Forest Green

30975 Denim Blue

30974 Midnight Purple

30974 Midnight Purple

32727Hot Flamingo

32728Coral Crush

32726Sunset Burst

32729Kiwi Delight

32730Mango Splash

32707Water Iris

32708Blue Azur

32709Mystic Aqua

32710Sea Salt

33126Gold Nacre

30722Black

30722 Black

30972 Rose Taupe

30976 Forest Green

32727 Hot Flamingo

3272

9 K

iwi D

elig

ht

3270

8 Bl

ue A

zur

3273

0 M

ango

Spl

ash

3272

6 Su

nset

Bur

st

12 13

NEWLIMITED EDITION

  Μάσκαρα Lash Resistance The ONEΑδιάβροχη μάσκαρα για όγκο που αψηφά ζέστη, υγρασία και βροχή**. Χωρίς αλλοιώσεις** με ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι. Η μάσκαρα με τη μεγαλύτερη διάρκεια εφαρμογής έως και 24 ώρες. 8 ml.

€ 16.00

€ 9.99   Διπλή Σκιά Ματιών The ONEΔιπλή σκιά ματιών με μεταξένια υφή και πλούσιο χρώμα, σε υπέροχες μοντέρνες, αποχρώσεις. Μπορείτε να τη φορέσετε και υγρή ως eye liner. Με διπλό πινελάκι. 2 g.

€ 15.00

€ 9.99

IN F

OC

US

  Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONEΜεγάλης διάρκειας* και καλυπτικότητας βερνίκι νυχιών σε limited edition αποχρώσεις για το καλοκαίρι. Με Expert Gel Technology για ομοιόμορφη κάλυψη και ανθεκτικό χρώμα που δε σπάει. 8 ml.

€ 10.00

€ 6.99

Sexy βλέμμα… Super-cool νύχια!

Αψηφά τη ζέστη, την υγρασία και το νερό*

10 υπέροχες καλοκαιρινές αποχρώσεις

Μεταξένια υφή που παραμένει αναλλοίωτη – τέλεια για το καλοκαίρι

Οποιαδήποτε 2 βερνίκια νυχιών από τη σελ. 13 ΜΟΝΟ €9.99

Οποιαδήποτε 2 προϊόντα από τη σελ. 12 ΜΟΝΟ €13.99

*Δοκιμασμένη από καταναλωτές

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

*Δοκιμασμένη από καταναλωτές

Page 7: cat 10 gr 2016

32081Natural Radiance

32082Natural Bronze

32082 Natural Bronze

32081 Natural Radiance

22744Dusky Nude

22746Pink

Secret

22748Rose

Blossom

22749Cerise Pink

31377Pink

Delicacy

31380Red

Attraction

22752Warm Coral

31376Beige Suede

31378Frosted

Rose

31379Violet Dawn

14 15

IN F

OC

US

  Κραγιόν Jewel Giordani GoldΚραγιόν απαλό σαν κασμίρι με έναν ισχυρό συνδυασμό ενυδατικών συστατικών για μεταξένια και ενυδατωμένα χείλη όλη μέρα. Έντονο, κρεμώδες χρώμα σε κλασικές, μεγάλης διάρκειας αποχρώσεις με μέση κάλυψη. Σε πολυτελής μεταλλική θήκη. 4 g.

€ 19.00

€ 17.99

Διακριτική μπρονζέ λάμψη για το πρόσωπο, τα ζυγωματικά και το ντεκολτέ.

Με κάθε αγορά Κραγιόν Jewel Giordani Gold, παίρνετε τις best seller Μπρονζέ Πέρλες με ΜΟΝΟ

€1.99

  Μπρονζέ Πέρλες Giordani GoldΧειροποίητες πολύχρωμες πέρλες από πούδρα που χαρίζουν στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη όψη, διακριτική λάμψη και ένα απαλό χρώμα υγείας. 25 g.

€ 28.00

€ 17.99

Καλοκαιρινή ομορφιά… με φυσική κομψότητα

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

2274

9 C

erise

Pin

k

2274

8 Ro

se B

loss

om

2274

4 D

usky

Nud

e

3138

0 Re

d A

ttra

ctio

n

2275

2 W

arm

Cor

al

Το μοντέλο φοράει: Κραγιόν Jewel Giordani Gold 22752 Warm Coral.

Υπέροχες αποχρώσεις με αίσθηση σαν κασμίρ

Page 8: cat 10 gr 2016

16 17

IN F

OC

US

ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ • ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΟΨΗ ΤΩΝ

ΡΥΤΙΔΩΝ*

• ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ*

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

9 ΣΤΙΣ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΗ**

  Κρέμα Ημέρας για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals50 ml.

25194 € 18.00

€ 12.99   Κρέμα Νύχτας για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals50 ml.

25195 € 18.00

€ 16.99

  Κρέμα Νύχτας Smooth Out Optimals50 ml.

25204 € 25.00

€ 21.99

  Κρέμα Ημέρας με SPF 10 Smooth Out Optimals50 ml.

25205 € 25.00

€ 17.99

TREND ALERT Αν θέλετε να πετύχετε το απόλυτα καυτό καλοκαιρινό look, ένα

ψάθινο καπέλο είναι must! Αποδίδει τέλεια το χαλαρό πνεύμα του καλοκαιριού και τις ημέρες στην παραλία, καθώς επίσης και το

στυλ boho chic.

Δροσίστε την επιδερμίδα σας μετά την ηλιοθεραπεία

**Αποτέλεσμα αξιολόγησης της κρέμας ημέρας από 111 γυναίκες με ξηρή/ευαίσθητη επιδερμίδα

*Εκτίμηση καταναλωτών από 136 γυναίκες που χρησιμοποίησαν συνδυαστικά τις κρέμες ημέρας και νύχτας για περισσότερο από 2 εβδομάδες. Το 86% συμφώνησε ότι απέκτησε πιο σφριγηλή επιδερμίδα ενώ το 79% ότι είχε λιγότερες ρυτίδες.

Δείτε το Get the Look στις σελ. 112–113

Με την αγορά οποιασδήποτε Κρέμας Νύχτας Optimals μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε Κρέμα Ημέρας Optimals ΜΟΝΟ

€1.99

OXYGEN BOOSTΓια όλες τις ηλικίες / Για ξηρές/ευαίσθητες

επιδερμίδες

SMOOTH OUT40+ / Όλοι οι τύποι

επιδερμίδας

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

SPF 10

Page 9: cat 10 gr 2016

30346Light

30347Medium

18 19

IN F

OC

US

  2 Ανταλλακτικές Κεφαλές για Απαλό Καθαρισμό SkinProΔιαστάσεις: διάμετρος 3.65 εκ.

27968 € 13.00

Για καθημερινό αναζωογονητικό καθαρισμό

  2 Ανταλλακτικές Κεφαλές για Βαθύ Καθαρισμό SkinProΔιαστάσεις: διάμετρος 3.65 εκ.

27969 € 13.00

Για βαθύ καθαρισμό των πόρων και λαμπερή επιδερμίδα

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΚΑΘΕ 3 ΜΗΝΕΣ

  Σύστημα Καθαρισμού Προσώπου SkinProΑποτελεσματική συσκευή 2-ταχυτήτων που καθαρίζει σε βάθος και κάνει απαλό μασάζ στην επιδερμίδα. Διαστάσεις: 13.2 x 9 x 4.5 εκ.

27740 € 45.00

  Αφρώδες Gel Καθαρισμού για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες Optimals200 ml.

25260 € 13.00

€ 5.99

  Τονωτική Λοσιόν για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες Optimals200 ml.

26000 € 13.00

€ 5.99 Καθαρίζει,

αναζωογονεί και αφαιρεί το μακιγιάζ

Εξισορροπεί ενώ αφαιρεί το μακιγιάζ και ανανεώνει την επιδερμίδα.

Απόλυτα καθαρή, ενυδατωμένη και προστατευμένη

Προλάβετε την πρόωρη γήρανση και τις σκούρες κηλίδες

Λειαίνει τις ρυτίδες και ανορθώνει τη χαλαρή

επιδερμίδα. Με απλικατέρ ρολέτα.

  Κρέμα Ματιών Smooth Out Optimals15 ml.

25266 € 17.00

€ 15.99

Με κάθε Κρέμα Ματιών Optimals, παίρνετε την Κρέμα CC με ΜΟΝΟ

€1.99

EVEN OUT

Για όλες τις ηλικίες / Για όλους τους τύπους

επιδερμίδας

SMOOTH OUT

40+ / Όλοι οι τύποι επιδερμίδας

  Κρέμα Προσώπου CC Even Out Optimals με SPF 20 50 ml.

€ 26.00

€ 16.99

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

SPF 20

   

Για όλες τις ηλικίες / Για κανονικές/μικτές επιδερμίδες OXYGEN BOOST

ΠΑΝΩ ΑΠΟ

-60%

Page 10: cat 10 gr 2016

2120

IN F

OC

US

  Κρέμα Ημέρας με SPF 15 Time Reversing Intense SkinGenistII™50 ml.

24185 € 44.00

€ 39.99

  Αναζωογονητικό Serum για Πρόσωπο και Λαιμό Time Reversing Intense SkinGenistII™30 ml.

30836 € 48.00

€ 32.99   Κρέμα Ημέρας με SPF 15 Royal Velvet50 ml.

22424 € 33.00

€ 29.99   Κρέμα Νύχτας Royal Velvet50 ml.

22814 € 34.00

€ 22.99

40+Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

55+Για πολύ ώριμες επιδερμίδες

Ένας μοναδικός συνδυασμός πεπτιδίων που αποδεδειγμένα αποκαθιστά και αναδομεί την επιδερμίδα για μεγαλύτερη πυκνότητα, μειωμένες ρυτίδες και βελτιωμένο περίγραμμα.

GENISTEINSOY KAI AMINO+

To μοναδικό συστατικό Black Iris Infusion™ που βρίσκεται στα προϊόντα Royal Velvet, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

ROYAL VELVET

Με κάθε Κρέμα Ημέρας Time Reversing, παίρνετε τo Serum με ΜΟΝΟ

€1.99

Αντιγηραντική δράση κατά των ρυτίδων.Αποκαθιστά ορατά

τη νεότητα της επιδερμίδας σε 3

βασικά σημεία: πρόσωπο, σαγόνι

και λαιμό

Συσφίγγει και ενισχύει την

επιδερμίδα

Αυξάνει την ελαστικότητα

της επιδερμίδας ενώ κοιμάστε.

Νεανική επιδερμίδα και το καλοκαίρι!

SPF 15

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

SPF 15

Με κάθε Κρέμα Ημέρας Royal Velvet, παίρνετε την Κρέμα Νύχτας με ΜΟΝΟ

€1.99

Page 11: cat 10 gr 2016

22 23

IN F

OC

US

Εφαρμόστε το στις ξηρές άκρες, μην το

ξεβγάλετε.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

  Σαμπουάν HairX Restore Therapy250 ml.

26642 € 8.00

€ 6.99   Conditioner HairX Restore Therapy200 ml.

26671 € 8.00

€ 6.99   Serum Κατά της Ψαλίδας HairX Restore Therapy30 ml.

26674 € 14.00

€ 7.99

  Σαμπουάν TimeResist HairX Advanced200 ml.

31275 € 10.00

€ 8.99

  Serum TimeResist HairX Advanced30 ml.

31276 € 14.00

€ 9.99

ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Με κάθε Σαμπουάν ή Conditioner TimeResist, παίρνετε το Serum με ΜΟΝΟ

€1.99

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΩΡΙΜΑ ΜΑΛΛΙΑ + ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ

Φροντίστε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι

  Conditioner TimeResist HairX Advanced150 ml.

31393 € 10.00

€ 8.99

Προλαμβάνει την ξηρότητα και το σπάσιμο των ώριμων μαλλιών.

Με κάθε Σαμπουάν ή Conditioner Restore Therapy, παίρνετε το Serum με ΜΟΝΟ

€1.99

[6-GINGEROL] ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ

ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣΑποκαθιστά την πυκνότητα και τη λάμψη στα ώριμα μαλλιά

Βοηθάει τα αδύναμα ταλαιπωρημένα

μαλλιά να αντισταθούν στη

φθορά του χρονου

Αποκαθιστά τα ταλαιπωρημένα

μαλλιά χαρίζοντας θρέψη και λάμψη

Προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά, τα απαλύνει και τα θρέφει.

Μειώνει την εμφάνιση της ψαλλίδας

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Page 12: cat 10 gr 2016

2524

  Γυναικείο Άρωμα Women's Collection Innocent White Lilac EdTΝιώστε τη ζωντάνια ενός όμορφου κήπου με αυτό το floral, άρωμα με πράσινες νότες και νότες Λευκής Πασχαλιάς. 50 ml.

32438 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Women's Collection Delicate Cherry BlossomΜεταφερθείτε σε έναν πλούσιο οπωρώνα με πέταλα από Άνθη Κερασιάς, με αυτό το floral, φρουτώδες άρωμα. 50 ml.

32440 € 33.00

  Ανδρικό Άρωμα Men's Collection Dark Wood EdTTο Dark Wood, ένα γήινο άρωμα με σαγηνευτική αύρα εντυπωσιάζει με τη ζεστασιά και την αρρενωπότητα του ξύλου gaiac, νότα-υπογραφή του αρώματος. 75 ml.

30059 € 30.00

  Ανδρικό Άρωμα Men's Collection Citrus Tonic EdTΤο άρωμα Citrus Tonic ξεπροβάλλει με τις χαρακτηριστικές ξυλώδεις νότες του – ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια που ανοίγει με μία αξέχαστη έκρηξη εσπεριδοειδών. 75 ml.

30058 € 30.00

Άνθη κερασιάς… ή λευκής πασχαλιάς;Μυστηριώδες και αισθησιακό. Σοφιστικέ και αρρενωπό.ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επιλέξτε 1 ΜΟΝΟ με €19.99 Επιλέξτε 2 ΜΟΝΟ με €24.99

  

  

IN F

OC

US

ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ μυρίστε το άρωμα

του white lilac

Page 13: cat 10 gr 2016

26 27

IN F

OC

US

ΞΥΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΠΑΤΣΟΥΛΙΣΗΜΥΔΑ

ORIENTAL ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΕΣ ΞΥΛΩΔΕΣ

ΤΣΑΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

ΔΕΡΜΑ BARENIA

ΚΑΡΠΟΙ TONKA

  Ανδρικό Άρωμα Eclat Homme EdTΜε τις μοναδικές του νότες από εσπεριδοειδή και δέρμα Barenia, το Eclat Homme δίνει νέα έννοια στην εκλεπτυσμένη αρρενωπή και σοφιστικέ γοητεία της Γαλλικής πολυτέλειας. 75 ml.

30173 € 35.00

  Ανδρικό Άρωμα Signature Zoom EdTΟι έντονες νότες από Πράσινο Μανταρίνι έρχονται σε αντίθεση με τις νότες Ασημένιας Σημύδας για να δημιουργήσουν ένα μοναδικά δροσερό αλλά και αρρενωπά κομψό άρωμα. 75 ml.

31288 € 35.00

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Το άρωμα του καλοκαιριού και της ελευθερίας Η επιτομή της αρρενωπής κομψότητας

Επιλέξτε 1 ΜΟΝΟ με €19.99 Επιλέξτε 2 ΜΟΝΟ με €24.99

Ένα αναζωογονητικό μίγμα εσπεριδοειδών και αρρενωπών ξύλων

Μία κομψή σύνθεση για αξέχαστες καλοκαιρινές

νύχτες

Page 14: cat 10 gr 2016

28 29

IN F

OC

US

ΑΝΘΗ ΚΑΚΑΟ

ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ORIENTAL BANΙΛΙΑ

ΤΖΙΝΤΖΕΡ

  Γυναικείο Άρωμα Love Potion EdPΑνακαλύψτε τις απολαύσεις του έρωτα με την αφροδισιακή αλχημεία του αρώματος Love Potion με έναν προκλητικό συνδυασμό πιπερόριζας, άνθη κακάου και σοκολάτας. 50 ml.

22442 € 37.00

ΙΡΙΔΑ ΣAΝΤΑΛΟΞΥΛΟΦΥΛΛΑ ΒΙΟΛΕΤΑΣ

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΞΥΛΩΔΕΣ

  Γυναικείο Άρωμα Divine EdTΑναδείξτε τη θηλυκότητά σας με τη γοητευτικά δροσερή και λουλουδάτη αρμονία του αρώματος Divine Edt. 50 ml.

11355 € 37.00

Ακαταμάχητη καλοκαιρινή γοητεία H πεμπτουσία του καλοκαιρινού glamour

Επιλέξτε 1 ΜΟΝΟ με €24.99 Επιλέξτε 2 ΜΟΝΟ με €29.99

ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ένα αισθησιακό

μίγμα για την αληθινή diva!

Τόσο αισθησιακό που υπνωτίζει

και πυροδοτεί τον ερώτα.

Page 15: cat 10 gr 2016

30

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕΛ. 31–34, 36–37 | ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕΛ. 35, 38–45

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ! Σκεφτείτε την αγορά μίας βούρτσας μαλλιών σαν επένδυση. Κάθε βούρτσα έχει διαφορετική χρήση. Αποκτήστε μία για κάθε στυλ και αποτέλεσμα: Οι στρογγυλές βούρτσες είναι ιδανικές για styling, οι επίπεδες βούρτσες για ίσιωμα και οι χτένες χρησιμεύουν στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και την εφαρμογή των προϊόντων styling.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ STYLING ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ Δημιουργήστε απίθανα, trendy look και προσελκύστε τα βλέμματα με τα HairX Styling. Απολαύστε χτενίσματα με δυνατό κράτημα και μαλλιά με υπέροχη λάμψη σαν να επισκεφθήκατε μόλις το κομμωτήριο.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ... η κατάσταση των μαλλιών σας καθορίζεται κυρίως από τα γονίδια, το περιβάλλον και τη διατροφή; Εξαρτάται όμως και από τον τρόπο που τα φροντίζετε. Βρείτε ένα καλό σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας και φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής σας, αντικαταστήστε το conditioner σας με μία μάσκα μία φορά την εβδομάδα και επιλέξτε προϊόντα styling με προστασία κατά της θερμότητας.

Τα όμορφα μαλλιά είναι πάντα στη μόδα!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΪΟΝ HAIRX ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛ. 31–33 ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΝΟ

€0.9931

ΟΠΟΙΟ LOOK ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ή όσο χρόνο και αν διαθέτετε, με τα προϊόντα styling HairX θα είστε πάντα στην τρίχα!

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

ΒΗΜΑ 3ΚρατημαΨεκάστε τα μαλλιά σας με το Spray Volume Boost από απόσταση 20-30 εκ. Εφαρμόστε το κοντά στις ρίζες για μοναδικό όγκο.

  Spray Μαλλιών για Όγκο HairX Styling200 ml.

31091 € 10.00 € 5.99

ΒΗΜΑ 2ΣτυλΒάλτε ποσότητα ίση με ένα μπαλάκι του τένις από τον Αφρό Curl & Waves σε νωπά μαλλιά μετά την κρέμα προστασίας από τη θερμότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά πριν χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία styling για να ολοκληρώσετε το look σας.

  Αφρός για Μπούκλες & Σπαστά Μαλλιά HairX Styling200 ml.

31090 € 10.00 € 5.99

ΒΗΜΑ 1ΠροστασίαΑπλώστε το Προστατευτικό Spray κατά της Θερμότητας σε υγρά μαλλιά. δίνοντας έμφαση στις άκρες και το μήκος τους και χτενίστε τα. Για μαλλιά μεσαίου μήκους ψεκάστε 6–8 φορές.

  Leave in Spray Προστασίας κατά της Θερμότητας HairX150 ml.

30552 € 10.00 € 5.99

  Στρογγυλή ΒούρτσαΜ: 24.5 εκ x Δ: 5 εκ.

27132 € 9.00

Το κυκλικό σχήμα της βούρτσας σας βοηθάει να δημιουργείτε τέλειες μπούκλες και να δίνετε όγκο στα μαλλιά σας.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

   

Page 16: cat 10 gr 2016

32 33

  Σαμπουάν Eleo200 ml.

31609 € 16.00

  Conditioner Eleo150 ml.

31610 € 16.00

  Έλαιο Μαλλιών για Προστασία Eleo50 ml.

31614 € 22.00

  Σαμπουάν HairX Advanced NeoForce200 ml. 31140 € 10.00 € 5.99

  Προϊόν Τόνωσης για το Τριχωτό της Κεφαλής HairX Advanced NeoForce100 ml. 31141 € 14.00 € 7.99

  Προϊόν Ενίσχυσης Μαλλιών HairX Advanced NeoForce150 ml. 31142 € 11.00 € 5.99

  Μάσκα Μαλλιών Eleo125 ml.

31611 € 20.00 € 9.99

  Έλαιο Μαλλιών για Λείανση Eleo50 ml.

31615 € 22.00 € 9.99

ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

Η τεχνολογία NeoForce περιέχει

πατενταρισμένα ενεργά συστατικά που είναι

κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενεργοποιούν την ανάπτυξη της τρίχας.

Πολυτελής μάσκα που προστατεύει

και χαρίζει απίστευτη λάμψη

Jane Collins – Trichologist/Hair Scientist Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Oriflame

"Η τεχνολογία NeoForce περιέχει πατενταρισμένα και κλινικά αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά που διεγείρουν την ανάπτυξη της τρίχας, ενώ τα Φυτικά Βλαστοκύτταρα Μηλιάς έχει αποδειχθεί ότι καθυστερούν την τριχόπτωση."

NEOFORCE: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ*

* Προ

σωπι

κή α

ξιολ

όγησ

η 85

ανδ

ρών

και γ

υναι

κών

με α

ραιά

μα

λλιά

που

χρη

σιμο

ποίη

σαν

την

ολοκ

ληρω

μένη

σει

ρά N

eofo

rce

Έλαιο Λείανσης

Μάσκα

Σαμπουάν

Θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό της

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΓΙΑ ΑΡΑΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Απολαύστε την πλούσια, πολυτελή εμπειρία eleo για τα μαλλιά. Σαμπουάν, conditioner και μάσκα μαλλιών εντατικής θρέψης, αναδομούν την τρίχα και προστατεύουν από τη ρίζα έως

τις άκρες, για μαλλιά που λάμπουν γεμάτα υγεία και ομορφιά.

“ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ”

  Σαμπουάν για Βαμμένα Μαλλιά HairX Colour400 ml. 30180 € 12.00 € 5.99

JUMBO ΜΕΓΕΘΟΣ 400mlΣΑΜΠΟΥΑΝ Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε μασάζ για να δημιουργηθεί αφρός. Ξεβγάλτε καλά.

  Conditioner HairX Colour Protect200 ml. 26672 € 8.00 € 4.99

CONDITIONER Απλώστε σε λουσμένα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάλτε καλά.

  Προϊόν Θεραπείας Χωρίς Ξέβγαλμα HairX Colour Protect150 ml. 26677 € 10.00 € 5.99

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά από το μέσο της τρίχας έως τις άκρες. Δεν ξεβγάζεται.

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

  

Η σειρά HairX Advanced NeoForce είναι ένα σύστημα 3-βημάτων με Φυτικά Βλαστοκύτταρα

που ενεργοποιεί τη φυσική ανάπτυξη της τρίχας χαρίζοντας πιο πλούσια και δυνατά μαλλιά.

Page 17: cat 10 gr 2016

34 35

  Υγρό Κρεμοσάπουνο Χεριών με Λεμόνι & Βερμπένα Essense&Co300 ml.

31850 € 10.00

  Γαλάκτωμα Χεριών & Σώματος με Λεμόνι & Βερμπένα Essense&Co300 ml.

31851 € 16.00

  Αφροντούς με Λεμόνι & Βερμπένα Essense&Co300 ml.

31852 € 15.00

  Μάσκα Μαλλιών Milk & Honey Gold250 ml.

31710 € 12.00 € 7.99

  Σαμπουάν Milk & Honey Gold200 ml.

31708 € 9.00 € 5.99   Conditioner Milk & Honey Gold200 ml.

31709 € 9.00 € 5.99

  Υγρό Κρεμοσάπουνο Χεριών με Τριαντάφυλλο & Σανταλόξυλο Essense&Co300 ml.

31853 € 10.00 € 6.99

  Γαλάκτωμα Χεριών & Σώματος με Τριαντάφυλλο & Σανταλόξυλο Essense&Co300 ml.

31854 € 16.00 € 11.99

  Σαπούνι με Τριαντάφυλλο & Σανταλόξυλο Essense&Co150 g.

31855 € 6.00 € 2.99

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ & ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ:

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ρομαντικό, κομψό Τριαντάφυλλο και πολύτιμο Σανταλόξυλο

συνδυάζονται άψογα σε ένα πολυτελές μπουκέτο που μαγεύει

τις αισθήσεις.

Καθαρίζει απαλά και θρέφει*

Αποκαθιστά την απαλότητα, τη λάμψη και τη ζωντάνια**

* Τε

στ κ

αταν

αλω

τών

με χ

ρήση

του

Σαμ

πουά

ν &

του

Con

ditio

ner M

ilk &

Hon

ey** Τ

εστ

κατα

ναλω

τών

σε σ

υνδυ

ασμό

με

το Σ

αμπο

υάν

Milk

& H

oney

Τέλεια για ενυδάτωση και απαλότητα, τα εκχυλίσματα μελιού αποτελούν ένα

φυσικό μαλακτικό που αφήνει τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και πιο απαλά από ποτέ.

ΓΛΥΚΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑΣαμπουάν

Ενυδατώνει και ξεμπερδεύει*

Conditioner

Μάσκα   Ενυδατικό Κρεμοντούς Milk & Honey Gold200 ml.

31605 € 11.00

  Απολεπιστικό Προϊόν Σώματος Milk & Honey Gold200 ml.

31601 € 13.00

  Υγρό Κρεμοσάπουνο Χεριών Milk & Honey Gold300 ml.

31603 € 9.00

ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΞΗΡΑ

ΜΑΛΛΙΑΕμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια Τριαντάφυλλου και

Σανταλόξυλου

Σαπούνι Χεριών

Πολυτελές σαπούνι για πλούσιο, αρωματικό αφρό

Σαπούνι

Πολυτελές γαλάκτωμα που ενυδατώνει σώμα

και χέρια

Γαλάκτωμα Χεριών & Σώματος

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

  

  

Page 18: cat 10 gr 2016

36

  Σαμπουάν με Elderflower & Μήλο για Κανονικά Μαλλιά Nature SecretsWeightless shampoo formulated with refreshing Elderberry and hydrating Apple. 400 ml.

26446 € 10.00

€ 4.99

  Σαμπουάν με Φράουλα και Έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου για Βαμμένα Μαλλιά Nature SecretsWash and help protect colour treated hair with UV Filter, Strawberry Extract and Almond Oil. 400 ml.

30942 € 10.00

€ 4.99

  Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν με Κολλιτσίδα & Γκρέιπφρουτ Nature SecretsInfused with Burdock root & Grapefruit seed extracts to soften and hydrate hair. Helps reduce dryness to leave hair soft, moisturized and dandruff-free. 400 ml.

24398 € 10.00

€ 4.99

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

JUMBO ΜΕΓΕΘΟΣ!

400 ml

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ

ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ!

ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

ELDERFLOWER & ΜΗΛΟ

Αναζωογονητικό Εκχύλισμα Elderflower λειαίνει τα μαλλιά ενώ το ενυδατικό Εκχύλισμα Μήλου

αποκαθιστά τη φυσική τους λάμψη.

  Αφροντούς με Ανανά & Φασκόμηλο Nature Secrets 250 ml.

31669 € 6.00 € 3.50

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  Σαμπουάν με Τσουκνίδα & Λεμόνι Nature Secrets για Λιπαρά Μαλλιά250 ml.

22701 € 6.00 € 3.50

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ  Conditioner με Τσουκνίδα & Λεμόνι Nature Secrets για Λιπαρά Μαλλιά250 ml.

22702 € 6.00 € 3.50

  Conditioner με Elderflower & Μήλο Nature Secrets για Κανονικά Μαλλιά250 ml.

25350 € 6.00

  Φροντίδα Χωρίς Ξέβγαλμα με Elderflower & Μήλο Nature Secrets για Κανονικά Μαλλιά150 ml.

25352 € 7.00

  Σαμπουάν με Elderflower & Μήλο Nature Secrets για Κανονικά Μαλλιά250 ml.

25353 € 6.00

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ & ΛΕΜΟΝΙ

Τo Εκχύλισμα Τσουκνίδας τονώνει ενώ το Έλαιο

Λεμονιού διαθέτει φυσικές καθαριστικές

ιδιότητες.

Ο ανανάς ενυδατώνει, ενώ το φασκόμηλο αναζωογονεί την

επιδερμίδα.

ΑΝΑΝΑΣ & ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ

   

-50%37

Το καλοκαίρι ο ήλιος ταλαιπωρεί τα μαλλιά είτε δημιουργώντας ξηρότητα

και πιτυρίδα είτε λιπαρότητα από υπερβολική εφίδρωση. Μην ανησυχείτε, τα Nature Secrets σας δίνουν τη λύση!

ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ

Page 19: cat 10 gr 2016

38 39

  Ανδρικό Αφροντούς Discover Brazilian Adventure250 ml.

30071 € 4.00 € 2.99

  Σαπούνι Discover Parisian Delight90 g.

30076 € 1.50 € 0.99

  Σαπούνι Discover Japanese Ceremony90 g.

32640 € 1.50 € 0.99

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΑφροντούςΑναζωογονητικό

άρωμα από Γιουνίπερο και υδάτινες νότες

ΑφροντούςΡομαντική σύνθεση με νότες λεβάντας

και βανίλιας

  Αφροντούς Discover Icelandic Purity (Jumbo)750 ml.

31672 € 10.00 € 4.99

  Αφροντούς Discover Parisian Delight (Jumbo) 750 ml.

30743 € 10.00 € 4.99

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ

ΓΕΜΑΤΟ ΦΡΕΣΚΑΔΑΝιώστε ότι είστε σε διακοπές κάθε

φορά που απολαμβάνετε τα απίθανα αρώματα και την απαλή περιποίηση

των προϊόντων Discover!

  Αφροντούς Discover Tanzanian Grace250 ml.

31863 € 4.00

  Σαπούνι Discover Icelandic Purity90 g.

31253 € 1.50

  Αφροντούς Discover Miami Spirit250 ml.

30132 € 4.00

  Απολεπιστικό Προϊόν Σώματος Discover Miami Spirit200 ml.

30134 € 6.00

  Σαπούνι Discover Miami Spirit90 g.

30133 € 1.50

  Σαπούνι Discover Tanzanian Grace90 g.

31864 € 1.50

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

JUMBO ΜΕΓΕΘΟΣ

750 ml

  

Page 20: cat 10 gr 2016

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

40 41

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣΔιαστάσεις: μήκος 14 εκ.

  28266 Παιδική Οδοντόβουρτσα Optifresh Kids Μαλακή - Ροζ  28267 Παιδική Οδοντόβουρτσα Optifresh Kids Μαλακή - Μπλε

Η μία € 4.00 € 2.50  Παιδική Οδοντόκρεμα με γεύση Φράουλα Optifresh Kids50 ml.

31133 € 3.00 € 1.99

  Οδοντόκρεμα System 8 Crystal White Optifresh 100 ml.

31131 € 5.00 € 3.50

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ

ΜΕ FLUORIDE ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣΟδοντόβουρτσα με τρίχες πολλαπλών κλίσεων.

  27980 Οδοντόβουρτσα Optifresh Μέτρια - Μπλε  27979 Οδοντόβουρτσα Optifresh Μέτρια - Μωβ

Η μία € 4.00 € 2.50*Κλινικά δοκιμασμένη

Δοκιμασμένη υπό την επίβλεψη οδοντιάτρου*

Οδοντόκρεμα

H λευκαντική δράση αφαιρεί λεκέδες και πλάκα από το σμάλτο των δοντιών με ήπιο τρόπο, ώστε

να επαναφέρει τη φυσική λάμψη και λεύκανση των δοντιών.

ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Δροσερό, κρυστάλλινο gel με λαχταριστή γεύση

φράουλαςΣυνιστώνται για παιδιά ηλικίας

3-7 ετών

Οδοντόβουρτσες

ΟδοντόκρεμαΟδοντόβουρτσες

Οι οδοντόβουρτσες Optifresh σας βοηθούν

να διατηρήσετε τα δόντια σας καθαρα και υγιή.

Η σειρά Optifresh System 8**: Προλαμβάνει τα σφραγίσματα

Προλαμβάνει τη δημιουργία πλάκας

Προλαμβάνει την εμφάνιση τερηδόνας

Προλαμβάνει τη φθορά του σμάλτου

Διατηρεί τα ούλα υγιή

Χαρίζει δροσερή αναπνοή

Δυναμώνει τα δόντια

Αφαιρεί τους λεκέδες

**Βάση συστατικών

   

Page 21: cat 10 gr 2016

42

Παρέχει φρεσκάδα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια στα ρούχα

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL-ON50 ml.

  23725 Αποσμητικό Roll-on Activelle Invisible  31270 Αποσμητικό Roll-on 48ωρης Δράσης Extreme Protection Activelle  23718 Αποσμητικό Roll-on Activelle Pure Care

€ 6.00

To ένα € 2.99

ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ400 ml.

  23730 Γαλάκτωμα Σώματος Happy Skin για Κανονικές/Ξηρές Επιδερμίδες  23729 Γαλάκτωμα Σώματος Happy Skin για Ευαίσθητες Επιδερμίδες  23733 Γαλάκτωμα Σώματος Happy Skin για Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες

€ 11.00

To ένα € 5.99

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

Ρυθμίζει την υπερβολική εφίδρωση

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

-50%

Έλαιο από Σπόρους

Κολοκύθας θρέφει και ενυδατώνει

την πολύ ξηρή επιδερμίδα

Έλαιο Λιναρόσπορου

Καταπραΰνει και προστατεύει την

ευαίσθητη επιδερμίδα

Έλαιο Σησαμιού

ενυδατώνει και απαλύνει την

κανονική προς ξηρή επιδερμίδα

24ωρη προστασια24ωρη προστασια

Extreme 48ωρη προστασία

Παραμείνετε γεμάτη φρεσκάδα όλη μέρα και ευτυχισμένη με

την επιδερμίδα σας! Ό,τι τύπο επιδερμίδας και αν έχετε, υπάρχει

το κατάλληλο Ενυδατικό Γαλάκτωμα Happy Skin για εσάς. Ενυδατώστε την

επιδερμίδα σας μετά το ντους και νιώστε όμορφα με την προστασία του αγαπημένου σας αποσμητικού

Activelle roll-on.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ!

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΙσχυρή προστασία

που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα σας

JUMBO ΜΕΓΕΘΟΣ!

400 ml

43

Page 22: cat 10 gr 2016

44 45

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΣΗ

  Κρέμα Ανάπλασης για Σκασμένες Φτέρνες Feet Up AdvancedΑναπλάθει την τραχιά επιδερμίδα των ταλαιπωρημένων φτερνών με απαλυντικά συστατικά και Intensive Care Complex. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα. 75 ml.

21889 € 11.00 € 5.99

  Απολεπιστικό Προϊόν Ποδιών Feet Up AdvancedΑντιβακτηριδιακό Lemon Myrtle και Intensive Care Complex καθαρίζουν και αναζωογονούν τα πόδια σας. 100 ml.

23277 € 12.00 € 6.99

ΠΡΟ

ΣΩ

ΠΙΚ

Η Φ

ΡΟΝ

ΤΙΔ

Α

NEW

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛ. 44–45

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ MIDORI

MONO

€2.99LIMITED EDITION  Σετ Πεντικιούρ MidoriΈνα must-have σετ πεντικιούρ 5 εργαλείων που περιλαμβάνει βουρτσάκι νυχιών, νυχοκόπτη, ξυλάκι παρανυχίδων, απολεπιστική ελαφρόπετρα και λίμα νυχιών, σε τσαντάκι με φερμουάρ. Τσαντάκι διαστάσεις: 15 x 11.5 εκ.

29005 € 7.00

Απολεπίζει, καθαρίζει και αναζωογονεί με έλαιο

Ελιάς, Ginkgo και Κόκκους από πυρήνα Ελιάς

Χαλαρώνει και καθαρίζει τα

κουρασμένα πόδια με έλαια Λεβάντας και Δεντρολίβανου

Ποδόλουτρο

Πολύ πλούσια κρέμα εντατικής

ενυδάτωσης που δρα τη νύχτα

Κρέμα Ποδιών

Απολεπιστικό Προϊόν Πελμάτων

  Αναζωογονητικό Spray Ποδιών Feet Up Comfort250 ml.

32643 € 18.00 € 9.99

  Χαλαρωτικό Ποδόλουτρο Feet Up Comfort150 ml.

32375 € 9.00 € 3.99

LIMITED EDITION

Τα χαρούμενα υγιή πόδια σας κάνουν να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμους να αντιμετωπίσετε

την κάθε μέρα με χαμόγελο. Σας προτείνουμε αυτή την απλή περιποίηση με τα Feet Up Comfort για να χαλαρώσετε, να θρέψετε την επιδερμίδα των

ποδιών σας και να αναζωογονηθείτε στο τέλος της εβδομάδας.

Αναζωογονητικό Spray – χρησιμοποιήστε το οποιαδήποτε

στιγμή για να φρεσκάρετε τα πόδια ή τα παπούτσια σας

Spray Ποδιών Κρέμα Ποδιών

  Αναζωογονητική Κρέμα Ποδιών Feet Up75 ml.

32644 € 9.00 € 5.99

  Ενυδατική Κρέμα Ποδιών Νύχτας Feet Up Comfort75 ml.

32370 € 9.00 € 3.99

  Προϊόν Απολέπισης Ποδιών Feet Up Comfort75 ml.

32373 € 9.00 € 3.99

NEW

Αναζωογονεί και θρέφει όλη μέρα με

Έλαιο Ευκαλύπτου και Shea butter

NEWJUMBO

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ

ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ

Page 23: cat 10 gr 2016

46

  Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift50 ml.

31541 € 48.00 € 35.99

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

  Ασπίδα Προστασίας με SPF30 ΝοvAge 30 ml.

32214 € 30.00 € 22.99

NovAge Day Shield SPF30 – Προηγμένη Προστασία Επιδερμίδας

Κρέμα Νύχτας για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift

ΝΥΧΤΑ

ΜΕΡΑ

Χρησιμοποιείστε την το πρωί μετά την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης επιδερμίδας. Επαναλάβετε

την εφαρμογή μέσα στη μέρα εφόσον χρειάζεται. Αποφύγετε

την επαφή με τα μάτια.

Δεν παίζουν ρόλο τα χρόνια αλλά η στάση μας απέναντί τους

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

-25%

Καλοκαιρινά must-have: Ασπίδα UV και αντιρυτιδική

προστασία σε 1!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΣΕΛ. 47–57 | NATURE ΣΕΛ. 58–59 | OPTIMALS ΣΕΛ. 60 | PURE SKIN ΣΕΛ. 61

ΓΙΑΤΙ NOVAGE; Η NovAge είναι ένα προηγμένο brand με στοχευμένες σειρές περιποίησης επιδερμίδας, που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σας καθώς αυτές αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Η NovAge είναι το αποτέλεσμα της AgeReflect™, μίας μοναδικής επιστημονικής μελέτης που διεξήγαγε η Oriflame με τη συμμετοχή 1,000 γυναικών. Η μελέτη αποκάλυψε ότι 4 στις 5 γυναίκες δε δείχνουν όσο η πραγματική τους ηλικία. επειδή η όψη της επιδερμίδας καθορίζει το πώς αντιλαμβανόμαστε την ηλικία. Το ταξίδι της ωρίμανσης της επιδερμίδας είναι προσωπική υπόθεση.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ SPF30 NOVAGE Προστατεύει την επιδερμίδα σας από την επιβλαβή ακτινοβολία UV – την κύρια αιτία γήρανσης. Με την αντηλιακή ασπίδα προστασίας NovAge θα διατηρήσετε τη νεανική όψη της επιδερμίδας σας περισσότερο. Ανάλαφρη, μη λιπαρή, επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, είναι το απόλυτο must-have προϊόν που συμπληρώνει τη NovAge ρουτίνα σας. Απλά φορέστε την πάνω από την κρέμα ημέρας σας και επαναλάβετε την εφαρμογή της όσες φορές χρειαστεί μέσα στην ημέρα.

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο και την έλλειψη ενυδάτωσης; Για αυτό και η αντιγηραντική φροντίδα οφείλει να αρχίζει σε νεαρή ηλικία με τακτική εφαρμογή

αντηλιακού και ενυδατικής κρέμας. Υιοθετήστε προϊόντα πρόληψης στα μέσα των 20, και μετά τα 30 χρησιμοποιήστε προϊόντα που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας και σε ορατά σημάδια γήρανσης.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΕΙΡΑ NOVAGE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ Καθεμία από τις στοχευμένες ρουτίνες βασίζεται στην καινοτομική επιστήμη και τις προηγμένες τεχνολογίες, περιέχει φυσικά φυτικά Βλαστοκύτταρα και έχει αποτελέσματα αποδεδειγμένα από κλινικές μελέτες. Επιλέξτε την Ultimate Lift για να αυξήσετε τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, την Ecollagen για να μειώσετε τις ρυτίδες ή την True Perfection για να αντιμετωπίσετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης και να τελειοποιήσετε την επιδερμίδα σας.

Φίλτρα UV με SPF 30 δρουν ως ασπίδα προστασίας αντανακλώντας τις ακτίνες που προκαλούν φωτογήρανση και μειώνοντας την επίδραση που έχουν οι ρυπογόνοι παράγοντες του περιβάλλοντος στην επιδερμίδα. Μόρια Υαλουρονικού οξέως δρουν σαν σφουγγάρι, βοηθώντας τη διατήρηση της υγρασίας σε υψηλά επίπεδα στην επιδερμίδα. Παράγοντες βελτίωσης του τόνου της επιδερμίδας φυτικής προέλευσης, στοχεύουν στα μελανοκύτταρα βοηθώντας στην αναστολή της μελανογένεσης.

47

Αποκαθιστά την ενυδάτωση, τη σφριγιλότητα και την ελαστικότητα

Η τεχνολογική πατέντα AspartoLift αποκαθιστά την ελαστικότητα των ινοβλαστών, ενώ το φυτικό εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων βοηθά στην πρόληψη της φυσική φθοράς του κολλαγόνου. Ένας πλούσιος συνδυασμός ενυδατικών συστατικών που προσφέρει στα κύτταρα της επιδερμίδας έξτρα θρέψη και αναζωογόνηση.

Πατέντα No EP11797020

Page 24: cat 10 gr 2016

4948

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

  Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing200 ml.

32597 € 24.00

  Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift30 ml.

31543 € 60.00

  Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 Novage Ultimate Lift50 ml.

31540 € 48.00

  Tονωτική Λοσιόν NovAge Softening200 ml.

32742 € 24.00

  Σετ NovAge Ultimate LiftΣχεδιασμένο να αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας για ανορθωμένη και σμιλεμένη όψη. Σετ προηγμένης περιποίησης επιδερμίδας με προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Περιλαμβάνει 6 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος.

28968 € 234.00

70% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΕ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ*

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ

ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΗ ΑΝΟΡΘΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΡΑΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

NovAge Ultimate Lift ΣΕΤ 6 ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΟΝΟ

€129.99 ΕΚΠΤΩΣΗ -45%

BHMA 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Ο καθαρισμός από το μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και άλλους ρύπους επιτρέπει στα υπόλοιπα προϊόντα να απορροφώνται καλύτερα και να προσφέρουν μέγιστα αποτελέσματα. Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού και η Τονωτική Λοσιόν NovAge αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή, με βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

BHMA 2: MATIA Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντίδα. Η Κρέμα Ματιών Ultimate Lift έχει ειδική σύνθεση ώστε να φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τις ισχυρές μας τεχνολογίες.

ΒΗΜΑ 3: ΕΝΙΣΧΥΣΗ To Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση Ultimate Lift είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει στην επιδερμίδα την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση όλων των επαναστατικών συστατικών, ενισχύοντας τη δράση των κρεμών ημέρας και νύχτας.

ΒΗΜΑ 4: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Η Προηγμένη Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση Ultimate Lift με SPF 15 βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η Κρέμα Νύχτας παρέχει βαθιά θρέψη στα κύτταρα ενώ κοιμάστε.

Πατέντα No EP11797020

ME ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ NOVAGE ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*

*Κλινικά αποδεδειγμένα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge True Perfection, Ecollagen and Ultimate Lift

Κατάλληλη για ηλικίες 40+

   

* Κλινικά δοκιμασμένο σε 34 γυναίκες για πάνω από 12 εβδομάδες

Page 25: cat 10 gr 2016

50 51

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

ΓΙΑ ΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

  Αντιρυτιδική Κρέμα Νύχτας NovAge Ecollagen50 ml.

31545 € 40.00 € 29.99   Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με SPF 15 NovAge Ecollagen50 ml.

31544 € 40.00 € 29.99   Αφρώδες Gel Καθαρισμού NovAge Refining200 ml.

32596 € 18.00 € 12.99

  Αντιρυτιδικό Serum NovAge Ecollagen30 ml.

31547 € 48.00

  Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών NovAge Ecollagen15 ml.

31546 € 26.00

  Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Renewing200 ml.

32128 € 18.00

BHMA 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ O καθαρισμός από το μακιγιάζ, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα επιτρέπει στα υπόλοιπα προϊόντα να απορροφηθούν καλύτερα εξασφαλίζοντας καλύτερα αποτελέσματα. Το Αφρώδες Gel Καθαρισμού Προσώπου και η Τονωτική Λοσιόν NovAge αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή, λαμπερή και αναζωογονημένη.

BHMA 2: MATIA Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντιδα. Η Κρέμα Ματιών Ecollagen είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μεταφέρει τις ισχυρές τεχνολογίες στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ΒΗΜΑ 3: ΕΝΙΣΧΥΣΗ To Serum Ecollagen είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στην επιδερμίδα συμπυκνωμένες τεχνολογίες ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της κρέμας ημέρας και της κρέμας νύχτας.

ΒΗΜΑ 4: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ H Κρέμα Ημέρας Ecollagen παρέχει πλούσια ενυδάτωση και προστασία από την ακτινοβολία UV με SPF 15. H Κρέμα Νύχτας χαρίζει στα κύτταρα της επιδερμίδας βαθιά θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

*Κλινικά αποδεδειγμένα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge True Perfection, Ecollagen and Ultimate Lift

NovAge Ecollagen ΣΕΤ 6 ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΟΝΟ

€99.99 ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45%

  Σετ NovAge EcollagenΣετ προηγμένης περιποίησης επιδερμίδας που διορθώνει τις ρυτίδες και βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας. Με πατενταρισμένη Τεχνολογία Τριπεπτιδίων και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Σολανωδών. Προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας. Περιλαμβάνει 6 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος.

28971 € 190.00

33% ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΣΕ

12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ* ΚΛΙΝΙΚΑ

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ

ME ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ NOVAGE ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*

Πατέντα Νο SE531484

Κατάλληλη για ηλικίες 30+

*Κλινικά δοκιμασμένο σε 31 γυναίκες για περισσότερο από 12 εβδομάδες

Page 26: cat 10 gr 2016

52

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΟΨΗ ΠΟΡΩΝ

  Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Renewing200 ml.

32128 € 18.00

  Κρέμα Ημέρας NovAge True Perfection50 ml.

31978 € 30.00

  Κρέμα Νύχτας NovAge True Perfection50 ml.

31980 € 30.00

BHMA 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Ο καθαρισμός της επιδερμίδας σας από το μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και άλλους ρύπους επιτρέπει στα υπόλοιπα προϊόντα να απορροφώνται καλύτερα και να προσφέρουν μέγιστα αποτελέσματα. Το Αφρώδες Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου και η Τονωτική Λοσιόν Skin Renewing NovAge αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή, λαμπερή και αναζωογονημένη.

BHMA 2: MATIA Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντιδα. Η Κρέμα Ματιών True Perfection έχει ειδική σύνθεση ώστε να φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τις ισχυρές μας τεχνολογίες, να ενυδατώνει και να λειαίνει τις πρώτες γραμμές έκφρασης.

ΒΗΜΑ 3: ΕΝΙΣΧΥΣΗ To Serum True Perfection για τέλεια επιδερμίδα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενισχύει τη δράση της κρέμας ημέρας και της κρέμας νύχτας χαρίζοντας άμεσα λάμψη στην επιδερμίδα.

ΒΗΜΑ 4: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ H Κρέμα Ημέρας True Perfection προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, καθώς και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ η Κρέμα Νύχτας προσφέρει εντατική ενυδάτωση και δραστηριοποιεί την κυτταρική ανανέωση όσο κοιμάστε.

  Σετ NovAge True PerfectionΣετ προηγμένης περιποίησης επιδερμίδας και προληπτικής αντιγήρανσης. Ενυδατώνει σε βάθος, εξυγιαίνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα, χαρίζοντας φωτεινή και γεμάτη φρεσκάδα όψη. Με εκχύλισμα Περσικής Μιμόζας και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Acai. Περιλαμβάνει 6 προϊόντα σε κανονικό μέγεθος.

28970 € 152.00

Κατάλληλη για ηλικίες 20+

  Βελτιωτικό Serum NovAge True Perfection30 ml.

31979 € 35.00 € 25.99

ME ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ NOVAGE ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ*

NovAge true perfection ΣΕΤ 6 ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΟΝΟ

€89.99 ΕΚΠΤΩΣΗ -40%

  Κρέμα Ματιών NovAge True Perfection15 ml.

31981 € 21.00 Πατέντα υπό έγκριση Νο. WO201304613

*Κλινικά αποδεδειγμένα συγκρίνοντας τη χρήση του προϊόντος καθαρισμού και της κρέμας ημέρας Novage με την ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης NovAge True Perfection, Ecollagen and Ultimate Lift

53

11X ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

ΛΑΜΨΗ* ΚΛΙΝΙΚΑ

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ

*Κλινικά δοκιμασμένο σε 22 γυναίκες

Page 27: cat 10 gr 2016

54 55

  Κρέμα Ματιών Royal Velvet15 ml.

22815 € 24.00 € 12.99

  Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση Novage Ultimate Lift15 ml.

31542 € 30.00 € 22.99

– Προηγμένη σύνθεση με

AspartoLift δρα για πιο σφριγηλή, λεία

επιδερμίδα – Ανορθώνει την

επιδερμίδα για πιο ελαστική και

νεανική όψη στην περιοχή των

ματιών

  Κρέμα Ματιών Time Reversing SkinGenist™15 ml.

24665 € 29.00 € 14.99

– Ισχυρή αντιγηραντική δράση

– Αποκαθιστά και συσφίγγει την

επιδερμίδα γύρω από τα μάτια με την ισχυρή τεχνολογία GenisteinSOY

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτή και ευαίσθητη και συνήθως είναι η πρώτη που παρουσιάζει σημάδια

γήρανσης. Φροντίστε την ιδιαίτερα με ειδικές συνθέσεις.

  Κρέμα Ματιών Multi-Perfection Diamond Cellular15 ml.

22419 € 33.00 € 19.99

– Μεταξένια υφή ενυδατώνει εντατικά

– Μειώνει τα πρηξιματάκια

– Διορθώνει ορατά τους μαύρους κύκλους

και τις ρυτίδες

40+ROYAL VELVET

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

DIAMOND CELLULAR

40+40+Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας45+TIME REVERSING

Για ώριμες επιδερμίδες

NOVAGE ULTIMATE LIFT

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ;

ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ;

ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ;

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

ΕΩΣ -45%

Πατ

έντα

No

EP11

7970

20

– Πλούσια σύνθεση συσφίγγει και

ανορθώνει – Πολυτελές

ελιξήριο μαύρης ίριδας ανορθώνει την περιοχή των

ματιών

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΤΙΩΝ

Page 28: cat 10 gr 2016

56 57

40+ROYAL VELVET

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

TIME REVERSING

DIAMOND CELLULAR

40+Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

  Balm Λείανσης Επιδερμίδας Royal Velvet30 ml.

31318 € 28.00

  Κάψουλες Προσώπου Time Reversing SkinGenist™30τεμ.

31057 € 50.00

  Serum Νύχτας Time Reversing SkinGenist™30 ml.

31308 € 48.00

  Προϊόν Καθαρισμού Diamond Cellular Micellar200 ml.

21339 € 24.00 € 14.99

  Θεραπεία Αποκατάστασης Νύχτας Diamond Cellular30 ml.

18437 € 54.00

  Αντιγηραντική Κρέμα Κυτταρικής Θεραπείας Diamond Cellular50 ml.

13659 € 54.00

  Γαλάκτωμα Καθαρισμού Royal Velvet200 ml.

22421 € 20.00

  Κρέμα Ημέρας Time Reversing SkinGenist™ με SPF 1550 ml.

24181 € 44.00

  Κρέμα Νύχτας Time Reversing Intense SkinGenistII™50 ml.

24188 € 44.00

  Κρέμα Νύχτας Time Reversing SkinGenist™50 ml.

24184 € 44.00

  Κάψουλες Σύσφιξης Royal Velvet28τεμ.

24547 € 37.00

  Κρέμα Ματιών Time Reversing Intense SkinGenistII™15 ml.

24667 € 29.00

55+TIME REVERSING INTENSE

Θρεπτικό γαλάκτωμα για υπέροχα νεανική επιδερμίδα

45+Για ώριμες επιδερμίδες

Ορατή μείωση των ρυτίδων

και των λεπτών γραμμών

σε μόλις 2 εβδομάδες!*

ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΗ, ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ… ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ*!

  Serum Ημέρας & Νύχτας Time Reversing SkinGenist™Πρωτοποριακή σύνθεση για την περιποίηση της επιδερμίδας με αναζωογονητικό genisteinSOY που επαναδραστηριοποιεί τα Beauty Genes™ ενεργοποιώντας την ανανέωση της επιδερμίδας. Bελτιώνεται η όψη και η υφή της, μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και ενισχύεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητά της. 30 ml.

24217 € 48.00 € 29.99

  Γαλάκτωμα Καθαρισμού Time Reversing SkinGenist™Αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού με το ισχυρό συστατικό genisteinSOY, ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες. Αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα λεία, φωτεινή και απαλή. 150 ml.

25261 € 19.00 € 12.99

* Εκτ

ίμησ

η 10

3 γυ

ναικ

ών

άνω

τω

ν 45

ετώ

ν.

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Εμπνευσμένη από την ομορφιά των διαμαντιών, η πιο exclusive σειρά περιποίησης επιδερμίδας της Oriflame περιέχει εκχύλισμα λευκής τρούφας, γνωστή για την αντιρυτιδική της δράση και πραγματική σκόνη διαμαντιών που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Δοκιμάστε τη μία φορά και αγαπήστε τη για πάντα!

To μοναδικό συστατικό Black Iris Infusion™ που βρίσκεται στα προϊόντα Royal Velvet, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες και βελτιώνει ορατά τη λάμψη της επιδερμίδας, τη σφριγηλότητα, την ανθεκτικότητα και την όψη της.

  Τονωτική Λοσιόν Royal Velvet200 ml.

22423 € 20.00

Με τις ορμονικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, η εύθραυστη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια χάνει τη σφριγηλότητα και την πυκνότητά της. Αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση έντονων ρυτίδων και η χαλάρωση. Η Κρέμα Ματιών Time Reversing Intense ενεργοποιεί τα Beauty Genes™ και τους ινοβλάστες για να αποκαταστήσει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της ευαίσθητης επιδερμίδας κατά και μετά την εμμηνόπαυση.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ

Μόνο για εξωτερική χρήση

   

Μόνο για εξωτερική χρήση

Για πολύ ώριμες επιδερμίδες

Με τις ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν λόγω ηλικίας, η επιδερμίδα σας γίνεται πιο λεπτή και

ευαίσθητη και αποκτά πιο έντονες ρυτίδες. Η Time Reversing SkinGenist™ βοηθάει στην

αποκατάσταση της λάμψης, της σφριγηλότητας, της ελαστικότητας και του ομοιόμορφου τόνου της

επιδερμίδας.

Page 29: cat 10 gr 2016

58 59

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

  Gel Ματιών με Aloe Vera Love Nature15 ml.

30143 € 11.00 € 5.99

  Gel Καθαρισμού με Aloe Vera Love Nature150 ml.

30144 € 11.00 € 5.99

  Τονωτική Λοσιόν με Aloe Vera Love Nature150 ml.

30149 € 11.00

  Μαντηλάκια Καθαρισμού με Τεϊόδεντρο Love Nature25τεμ.

31078 € 11.00 € 5.99

  Κρέμα Προσώπου με Τεϊόδεντρο Love Nature50 ml.

30124 € 12.00 € 6.99

  Προϊόν Κάλυψης με Τεϊόδεντρο Love Nature4 g.

30155 € 11.00

  Έλαιο Προσώπου με Άγριο Τριαντάφυλλο Love Nature25 ml.

30164 € 11.00

  Κρέμα Νύχτας με Άγριο Τριαντάφυλλο Love Nature50 ml.

30161 € 13.00 € 6.99

  Κρέμα Ημέρας με Άγριο Τριαντάφυλλο Love Nature50 ml.

30160 € 13.00 € 6.99

LOVE NATURE

Πλύντε το πρόσωπό σας με το Gel Καθαρισμού. Επιπλέον, κάντε απολέπιση με το Απολεπιστικό Προσώπου 1-2 φορές την εβδομάδα.

ΒΗΜΑ 2: ΤΟΝΩΣΗ

ΒΗΜΑ 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Καταπραΰνετε και τονώστε την επιδερμίδα με την Τονωτική Λοσιόν Προσώπου που εξισορροπεί το pH.

Τα εκχυλίσματα Aloe vera ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την ισορροπία της.

Ήπιο gel καθαρισμού αφαιρεί το μακιγιάζ

και τους ρύπουςΕξισορροπεί τα επίπεδα pH και υγρασίας της επιδερμίδας

ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΟ ΤΕΪΟΔΕΝΤΡΟΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Εμφανίζει λιπαρότητα και ανομοιόμορφη όψη, διεσταλμένους πόρους και ατέλειες. Έχει ανάγκη από βαθύ καθαρισμό και απαλή φροντίδα.

ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Αφυδατώνεται εύκολα, είναι τραχιά με αίσθηση τραβήγματος και πολλές φορές ξεφλουδίζει. Έχει ανάγκη από καθημερινή ενυδάτωση και θρέψη.

  Απολεπιστικό Προσώπου με Aloe Vera Love Nature50 ml.

30150 € 8.00

  Κρεμώδες Gel Προσώπου με Aloe Vera Love Nature50 ml.

30127 € 13.00

  Τονωτική Λοσιόν με Τεϊόδεντρο Love Nature150 ml.

30126 € 11.00

  Gel Καθαρισμού με Τεϊόδεντρο Love Nature150 ml.

30153 € 11.00

Αναζωογονητικό, ενυδατικό τζελ ματιών

GEL ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΝΩΤΙΚΗ

ΛΟΣΙΟΝ

GEL ΜΑΤΙΩΝ

LOVE NATURE LOVE NATURE

   

   

ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!Όλες οι ηλικίες | Ξηρή Επιδερμίδα

Όλες οι ηλικίες | Λιπαρή Επιδερμίδα

Όλες οι ηλικίες | Κανονική & Μικτή Επιδερμίδα

Page 30: cat 10 gr 2016

60 61

ΥΓΙΕΙΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ & ΧΩΡΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ!

  Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου Pure Skin150 ml.

20164 € 12.00 € 7.99

  Τονωτική Λοσιόν Ενάντια στα Μαύρα Στίγματα Pure Skin150 ml.

20166 € 13.00 € 7.99

  Κρέμα κατά της Γυαλάδας Pure Skin50 ml.

20167 € 13.00 € 7.99

  Μάσκα Προσώπου Ενάντια στα Μαύρα Στίγματα Pure Skin50 ml.

24202 € 10.00 € 4.99

ΠΕΡ

ΙΠΟ

ΙΗΣ

Η Ε

ΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ• Η Τεχνολογία Detect εξυγιαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα με αντιβακτηριακές και εξισορροπητικές ιδιότητες που ρυθμίζουν το σμήγμα και την ισορροπία της επιδερμίδας, για καθαρό πρόσωπο χωρίς ατέλειες.

• To Σαλικυλικό Οξύ συμβάλλει στην καθαριότητα της επιδερμίδας χάρη στις αντιμικροβιακές & αντιβακτηριακές του ιδιότητες.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ:Εφάρμοσε πρωί και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Χρησιμοποίησε το Προϊόν Καθαρισμού για να απομακρύνεις τους ρύπους και να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ:

Χρησιμοποίησε την ισχυρή Τονωτική Λοσιόν για την εξυγίανση και σύσφιξη των πόρων.

ΤΟΝΩΣΗ:

Άπλωσε τη μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα, άφησέ τη για 5 λεπτά και ξέβγαλέ τη.

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

  Εργαλείο Κατά των ΣτιγμάτωνΔιαστάσεις: 0.7 x 11.5 εκ.

26825 € 6.00

Όταν θέλεις να απαλλαγείς από ένα σπυράκι: χρησιμοποίησε το ειδικό εργαλείο μετά από ένα ζεστό ντους ή μετά από μία υγρή ζεστή κομπρέσα στο πρόσωπο.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ

  Gel Ενάντια στα Σπυράκια Pure Skin6 ml.

24752 € 11.00

Το Gel Spot SOS μειώνει τις ατέλειες μέσα σε μόλις 8 ώρες

Χρησιμοποίησε το Απολεπιστικό Προϊόν Καθαρισμού για βαθύ και εντατικό καθαρισμό.

  Απολεπιστικό Προϊόν Καθαρισμού Pure Skin150 ml.

20194 € 12.00

1

2

3

4

12

3 4

  Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας με SPF 10 Love Nature50 ml.

31394 € 13.00

  Αντιγηραντική Κρέμα Νύχτας Love Nature50 ml.

31395 € 13.00

OPTIMALS LOVE NATURE

  Προϊόν Σύσφιγξης για την Περιοχή της Κοιλιάς και του Ντεκολτέ Optimals Body125 ml.

31983 € 16.00 € 9.99

OPTIMALS BODY

  Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών Love Nature15 ml.

31396 € 10.00

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΕΙΛΙΩΝ7 g.

  31075 Προϊόν Περιποίησης Χειλιών Love Nature - Φράουλα   31077 Προϊόν Περιποίησης Χειλιών Love Nature - Φραμπουάζ   31076 Προϊόν Περιποίησης Χειλιών Love Nature - Κεράσι

To ένα € 7.00

  Κρέμα Ματιών Seeing is Believing Optimals15 ml.

25264 € 17.00

  Συμπυκνωμένο Serum με SPF 15 Even Out Οptimals15 ml.

32704 € 26.00

  Γαλάκτωμα για Λείανση Optimals Body - Έλαιο Αβοκάντο250 ml.

31312 € 12.00 € 7.99

  Θρεπτικό Γαλάκτωμα Optimals Body - Έλαιο Argan250 ml.

31313 € 12.00 € 7.99 ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ/ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ200 ml.  25210 Γαλάκτωμα Καθαρισμού για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες Optimals  26001 Τονωτική Λοσιόν για Ξηρές/Ευαίσθητες Επιδερμίδες OptimalsTo ένα € 13.00

ΚΡΕΜΑ50 ml.

  25196 Κρέμα Ημέρας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals  25197 Κρέμα Νύχτας για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες Optimals Oxygen Boost  25198 Κρέμα Ημέρας για Λιπαρές Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals  25199 Κρέμα Νύχτας για Λιπαρές Επιδερμίδες Oxygen Boost Optimals

To ένα € 18.00  25208 Κρέμα Ημέρας με SPF 10 Vital Definition Optimals  25209 Κρέμα Νύχτας Vital Definition Optimals

To ένα € 25.00

  Mini Set Optimals Even Out με Κρέμα Ημέρας με SPF 20 & Κρέμα Νύχτας 2 x 15 ml.

31027 € 20.00 € 12.99

   

   

Page 31: cat 10 gr 2016

62 63

ΑΡΩΜΑΤΑ

ΑΡΩ

ΜΑ

ΤΑ

  Αναζωογονητικό Αφροντούς Blue Wonders200 ml.

32955 € 7.00

€ 3.99

  Ενυδατική Κρέμα Σώματος Blue Wonders200 ml.

32956 € 12.00

€ 6.99

  Γυναικείο Άρωμα Blue Wonders EdT50 ml.

32454 € 22.00

€ 9.99

BLUE WONDERS COLLECTION ΣΕΛ. 63 | ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΕΛ. 64–71

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ, το μαγευτικό άρωμα Βlue Wonders σας μεταφέρει σε έναν υποθαλάσσιο παράδεισο όπου όλα είναι πιθανά…

Το μεγαλείο και το θαύμα της βαθιάς μπλε θάλασσας δίνει έμπνευση για τα πιο καυτά trends της σεζόν. Εμπνευσμένοι από τη μυστηριώδη ομορφιά του ωκεανού σας φέρνουμε μία αποκλειστική συλλογή με συναρπαστικές αποχρώσεις και υφές, αντιθέσεις και εθιστικά αρώματα. Βρείτε τα κομμάτια "κλειδιά" για ένα high-fashion look που θα απογειώσει το στυλ σας και θα ενθουσιάσει τις αισθήσεις σας.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ! Σχεδιασμένο να αντικατοπτρίζει τη βαθειά μπλε θάλασσα, το μοναδικό συστατικό Sea Elixir είναι αποκλειστικότητα του αρώματος Eau de Toilette, της κρέμας σώματος και του αφροντούς Blue Wonders. Προερχόμενο από θαλάσσια φύκια, αποπνέει μια αλμυρή φρεκάδα που θυμίζει τη θάλασσα του καλοκαιριού.

ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤRENDS

Αποκτήστε τα Blue Wonders με έως

-55%

DOMITILLE BERTILIER Γνωρίζοντας την αγάπη της Domitille για την τέχνη και την περιέργειά της για τη φύση, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το άρωμα Βlue Wonders Eau de Toilette είναι τόσο μοναδικό. Αναζητά πάντα νέα και συναρπαστικά συστατικά και λατρεύει να συνδυάζει πολυτελείς πρώτες ύλες με απροσδόκητους τρόπους. Είναι αυτή ακριβώς η avante-garde στάση απέναντι στην αρωματοποιία που την ενέπνευσε να δημιουργήσει τις νότες Sea Elixir που προσδίδουν στο Blue Wonders τον μοναδικό, αλησμόνητο χαρακτήρα του.

NEWLIMITED EDITION

ΥΔΑΤΙΝΟ FLORAL

ΥΙΑΚΥΝΘΟΣ ΝΟΤΕΣ SEA ELIXIR

ΑΜΠΑΡΟ

Η ουσία της καλοκαιρινής

απόδρασης 

ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Page 32: cat 10 gr 2016

64 65

  Γυναικείο Άρωμα My Red EdPΜε sexy χαρακτήρα που γοητεύει και αποπλανεί, το άρωμα My Red ανεβάζει τους χτύπους της καρδιάς με τον εντυπωσιακό μαγνητισμό που εκπέμπει το αισθησιακό κόκκινο γιασεμί. 50 ml.

25403 € 43.00 € 22.99

  Γυναικείο Άρωμα So Fever Her EdPΈνα προκλητικό άρωμα με σαγηνευτικές νότες από δροσερά φραγκοστάφυλα, γλυκό σανταλόξυλο και ατίθασα άνθη Τζίντζερ. 50 ml.

31099 € 36.00 € 19.99

Νιώστε την έλξη ανάμεσά σας

My RedΜεθυστικό πάθος

ΠΟΥΔΡΑ ΑΝΝΑΤΤΟ

ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑΣΕΜΙ

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΞΥΛΩΔΕΣ

ΑΝΘΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ

ORIENTAL ΒΑΝΙΛΙΚΟ ΞΥΛΩΔΕΣ

ΑΡΩ

ΜΑ

ΤΑ

  Γυναικείο Άρωμα Amber Elixir EdPΕμπνευσμένο από τη μυστηριώδη ομορφιά του κεχριμπαριού, το Amber Elixir σας σαγηνεύει με νότες μανταρινιού, γλυκού αμυγδάλου και αισθησιακού musk. 50 ml.

11367 € 37.00 € 22.99

Amber ElixirΕνδώστε στη γοητείαORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ HELIOTROPE ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

  Κρέμα Σώματος Amber Elixir250 ml.

32338 € 13.00

NEW

H ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΩΡΟ με την αγορά του αρώματος

Amber Elixir Eau de Parfum

Εμπνευσμένος από τη μυστηριώδη λάμψη του κεχριμπαριού, ο

αρωματοποιός Vincent Schaller δημιούργησε ένα άρωμα για τη γυναίκα

που αποπνέει σαγηνευτική αύρα. Όπως η έρημος κατά το ηλιοβασίλεμα, λουσμένη από το χρυσαφένιο φως και

μυστηριώδης.

“So Fever Her

Page 33: cat 10 gr 2016

66 67

  Γυναικείο Άρωμα Lucia Starlight EdTΤο ντελικάτο και θηλυκό άνθος starflower, γνωστό και ως “Η Ομορφιά της Νύχτας,” κυριαρχεί σε αυτό το άρωμα που μαγεύει και αιχμαλωτίζει με τη λάμψη του. 50 ml.

30892 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Volare EdPΝτελικάτο, αισθησιακό και ρομαντικό το Volare EdP δίνει μία νέα ερμηνεία στο αγαπημένο άρωμα του τριαντάφυλλου με έναν απαλότερο, πιο μοντέρνο συνδυασμό από φύλλα βιολέτας, ροδοπέταλα και δέρμα. 50 ml.

30025 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Lovely Garden EdTΤυλιχθείτε στην απολαυστική ομορφιά του αρώματος Lovely Garden EdT. Εντυπωσιακές νότες από ραβέντι, ζεστό γάλα και ορχιδέα vanilla θα σας οδηγήσουν σε ένα δικό τους μονοπάτι. 50 ml.

23838 € 33.00

ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ CHYPRE

ΛΕΥΚΟ ΠΑΤΣΟΥΛΙ

YUZUSTARFLOWER

Lucia StarlightΞεδιπλώστε τα πέταλα της αγάπης Volare

ΦΥΛΛΑ ΒΙΟΛΕΤΑΣ

FLORAL ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΒΙΟΛΕΤΑ

ΔΕΡΜΑΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ

Μπείτε σε παραμυθένιους κήπουςLovely Garden

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ

ΑΚΟΡΝΤΑ ΖΕΣΤΟΥ

ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΡΑΒΕΝΤΙΛΟΒΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Αποκαλύψτε την εσωτερική σας λάμψη

ΑΡΩ

ΜΑ

ΤΑ

TΟ ΕΝΑ €17.99 TΟ ΕΝΑ €17.99

  Γυναικείο Άρωμα Tenderly Promise EdTTα Λευκά Λίλιουμ ανθίζουν στην καρδιά αυτού του κομψού, floral αρώματος σαν μία τρυφερή αγκαλιά αγάπης. 50 ml.

31875 € 33.00

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΛΕΥΚΑ ΑΝΘΗ

ΛΕΥΚΑ ΛΙΛΙΟΥΜ

ΑΝΘΗ ΡΟΔΑΚΙΝΙΑΣ

ΚΑΣΜΙΡΕΝΙΑ MUSKS

Tenderly Promise Υπόσχεση αγάπης

Ιδρύθηκε από την Βασίλισσα Σίλβια της Σουηδίας το 1999 Με συνιδρύτρια την Oriflame και το Ίδρυμα af Jochnick

100 προγράμματα σε 16 χώρες σε όλο τον κόσμο

ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

Με την αγορά του αρώματος Tenderly Promise, στηρίζουμε το World Childhood

Foundation. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε πάνω από

1 εκατομμύριο ευρώ και εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε να το πετύχουμε.

Page 34: cat 10 gr 2016

6968

  Γυναικείο Άρωμα Giordani White Gold EdPΚομψό και γεμάτο ζωντάνια, το άρωμα Giordani White Gold αιχμαλωτίζει τον αέρα ενός Ιταλικού πρωινού γεμάτου αστραφτερές νότες από μανταρίνι, ντελικάτο τριαντάφυλλο και αισθησιακό πατσουλί. Πολυτέλεια με Ιταλικό στυλ. 50 ml.

24588 € 37.00

  Γυναικείο Άρωμα Miss Giordani EdPΤο λαμπερό Νερολί είναι η υπογραφή αυτού του ζωηρού αρώματος. Αυτό το κλασικό Ιταλικό λουλούδι χαρίζει λάμψη, αυτοπεποίθηση και μοναδική ζωντάνια και προσδίδει διαχρονική κομψότητα σε όποια το φορέσει. 50 ml.

30399 € 37.00

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

CHYPRE ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΠΑΤΣΟΥΛΙ

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΣΟΡΜΠΕ ΜΑΝΓΚΟ

ΝΕΡΟΛΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

Πάντα με πάθος

Αυτή είναι η υπόσχεση που σας δίνει κάθε άρωμα που έχουμε δημιουργήσει με μοναδικό πάθος και τέχνη για εσάς. Το κάθε ένα είναι ένας μικρός θησαυρός, σύμβολο ομορφιάς, ικανό να αναστατώσει τις αισθήσεις, προσφέροντας μια καθημερινή απόλαυση, που τόσο σας αξίζει.

Ιταλικό glamour

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΩ

ΜΑ

ΤΑ

TO ENA

€19.99

Giordani White Gold

Miss Giordani

Με το Giordani White Gold ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αφήνει ίχνη κομψότητας και θηλυκότητας. Thierry Wasser, αρωματοποιός

Ήθελα αυτό το άρωμα να αντικατοπτρίζει την ασύγκριτη Ιταλική

κομψότητα και την εκλεπτυσμένη γυναίκα που το φοράει: λαμπερό και

glamorous, με ισχυρή προσωπικότητα.

Lucas Sieuzac, αρωματοποιός

Page 35: cat 10 gr 2016

70 71

ΑΡΩ

ΜΑ

ΤΑ

  Γυναικείο Άρωμα Tenderly EdT50 ml.

30061 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα My Naked Truth EdT50 ml.

31121 € 37.00

  Γυναικείο Άρωμα Eclat Femme Weekend EdT50 ml.

31293 € 37.00

  Γυναικείο Άρωμα VIP Night EdP50 ml.

26761 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Power Woman EdT50 ml.

26769 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Possess EdP50 ml.

30886 € 43.00

  Γυναικείο Άρωμα Imagination EdT50 ml.

30122 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Voyager Woman EdT50 ml.

30411 € 33.00

  Γυναικείο Άρωμα Divine Idol EdP50 ml.

31297 € 37.00

  Γυναικείο Άρωμα Paradise EdP50 ml.

23853 € 43.00

  Γυναικείο Άρωμα Eclat Femme EdT50 ml.

30128 € 37.00

  Γυναικείο Άρωμα Midsummer Woman EdT50 ml.

25395 € 33.00

FLORAL ΞΥΛΩΔΕΣ CHYPRE

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ ME ΝΟΤΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

FLORAL ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ MUSK

FLORAL ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

FLORAL ΞΥΛΩΔΕΣ MUSK

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΟΥΔΡΑΣ

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΑΓΡΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

ΑΧΛΑΔΙ WILLIAMS

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΓΙΑΣΕΜΙ

FLORAL ΝΟΤΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

FLORAL ΞΥΛΩΔΕΣ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΕΝΙΟ FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΞΥΛΩΔΕΣ

CHYPRE FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣFLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

Κάντε ένα ταξίδι γεμάτο αισθησιακά αρώματα που

θα σας εμπνεύσει και θα σας αναζωογονήσει.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

  Γυναικείο Άρωμα Happydisiac Woman EdTΣυναρπαστικό floral φρουτώδες πράσινο άρωμα με χαρούμενες νότες. Με καρδιά που ακτινοβολεί με αρώματα ηλιόλουστης Άγριας Φράουλας και ντελικάτο πιπεράτο Αιγυπτιακό Γιασεμί. 50 ml.

31630 € 33.00 € 17.99

  Αρωματικό Spray Miss HappyΠεράστε μία fun, flirty μέρα με άρωμα Miss Happy! Ένα αρωματικό spray για όλο το σώμα με μία ζουμερή, ηλιόλουστη καρδιά από δαμάσκηνο Μιραμπέλ και μία διακριτική, "πονηρή" και σέξι νότα. Βάλτε το στην τσάντα σας για να το φοράτε όπου κι αν είστε. 75 ml.

31635 € 16.00 € 9.99

  Αρωματικό Spray Miss RelaxFloral αρωματικό spray με πράσινες νότες για όλο το σώμα με μία ήρεμη καρδιά από Μπαμπού και μεθυστικές, σέξι νότες. Βάλτε το στην τσάντα σας για να το φοράτε όπου κι αν είστε. 75 ml.

31634 € 16.00 € 9.99

ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΜΙΡΑΜΠΕΛ

ΞΥΛΟ ΚΕΔΡΟΥ

FLORAL ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΠΕΤΑΛΑ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ

FLORAL ME ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΜΠΑΜΠΟΥ MUSK

Page 36: cat 10 gr 2016

72 73

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

ΓΙΑ

ΕΚ

ΕΙΝ

ΟΝ

  Ανδρικό Άρωμα Flamboyant EdTΖήστε τη ζωή σας δίχως όρια με ζωηρές, ξυλώδεις νότες εσπεριδοειδών του αρώματος Flamboyant. 75 ml.

19639 € 35.00

€ 19.99

  Αποσμητικό Spray Flamboyant150 ml.

31697 € 12.00

ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΑυτό το ξυλώδες άρωμα με νότες εσπεριδοειδών αντιπροσωπεύει τον κοσμογυρισμένο άντρα με το σπινθηροβόλο άνοιγμα από εσπεριδοειδή φρούτα. Μία ισχυρή καρδιά από elemi, μαύρο πιπέρι και φύλλα δάφνης χαρίζουν στο άρωμα Flamboyant σέξι χαρακτήρα, ενώ καταλήγει σε νότες ξύλου και μόσχου. Ένα άρωμα που εντυπωσιάζει, αποκλειστικά για τον σοφιστικέ άνδρα της πόλης.

Αυτό το ξυλώδες άρωμα με νότες από εσπεριδοειδή είναι δημιουργημένο για τους κομψούς, αισθησιακούς και γοητευτικούς άνδρες. Ιδανικό για τους λάτρεις των ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, που αναζητούν την τελειότητα μα πάνω απ' όλα την προσωπική τους εξέλιξη. Ο άνδρας του Flamboyant είναι καλλιεργημένος και έχει ένα μοναδικό τρόπο ζωής. Τα πολύτιμα μπαχαρικά και τα σπάνια ξύλα χαρίζουν μία ιδιαίτερη αύρα στον εκλεπτυσμένο δανδή.

Αρωματοποιός, Françoise Caron

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤOY ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΥ

FLAMBOYANT – ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Πολύ απλά, ο άνδρας Flamboyant έχει υπέροχο στυλ και ξέρει να διασκεδάζει - με τον μοναδικό Oriflame τρόπο! Το status και η αίγλη του αντικατοπτρίζονται στον εντυπωσιακό σχεδιασμό του μπουκαλιού το οποίο διαθέτει μία όμορφη ανάγλυφη σφραγίδα από αλουμίνιο. Το άρωμα είναι ένα τολμηρό σύμβολο πολυτέλειας, δημιουργημένο για τον χαρισματικό, εντυπωσιακό άνδρα.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ FLAMBOYANT Eau de Toilette είναι μία αυθεντική ιστορία επιτυχίας στην 45ετή πορεία της Oriflame; Πούλησε περισσότερα

από 300,000 τεμάχια τις πρώτες 3 εβδομάδες του λανσαρίσματός του!

ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΕΛ. 73–77

Επιλέξτε μια συναρπαστική ζωή

ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΚΑΡΔΑΜΟ

ΞΥΛΩΔΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΕΣΑΝΣ ΑΠΟ ΔΑΦΝΗ

Με την αγορά του αρώματος Flamboyant Eau de Toilette παίρνετε το Αντιιδρωτικό Αποσμητικό Spray

ΔΩΡΟ

Page 37: cat 10 gr 2016

74 75

ORIENTAL FOUGERE

ΑΓΟΥΡΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ

ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ

ΔΑΦΝΗΣ

ΙΡΙΔΑ

Για τον άνδρα με πνεύμα νικητή

  Ανδρικό Άρωμα Possess Man EdTH αντίθεση ανάμεσα στο γεμάτο φρεσκάδα έλαιο δάφνης και το άγουρο γκρέιπφρουτ μαζί με την εθιστική ίριδα, αιχμαλωτίζει το αδάμαστο πνεύμα του Σπάρτακου. Για τον άνδρα με πεπρωμένο να κατακτήσει τον κόσμο. 75 ml.

31825 € 45.00 € 24.99

  Ανδρικό Άρωμα Giordani Man Notte EdTΕκρηκτικές νότες από ιταλικό κίτρο, αναμειγνύονται μοναδικά με μαύρο vetiver και προσφέρουν ένα εκπληκτικό άρωμα που εκφράζει το ιταλικό στυλ και την τελειότητα. 75 ml.

31199 € 40.00 € 22.99

ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΦΕΣ

ΜΑΥΡΟ VETIVER

ΞΥΛΩΔΕΣ VETIVER

Possess ManΗ απόλυτη έκφραση της Ιταλικής φινέτσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Δημιούργησα το ακόρντο Black vetiver ξεκινώντας με τη φυσική ποιότητα του ξύλου vetiver Bourbon

από τις νήσους Ρεουνιόν, για να δημιουργήσω αυτό το ζεστό, γήινο άρωμα.

Nathalie Lorson, αρωματοποιός

Για κύριο συστατικό μου επέλεξα το φύλλο Δάφνης, το παγκόσμιο σύμβολο

της νίκης. Αντανακλά το αδιαμφισβήτητο χάρισμα ενός άνδρα που ποθεί να γίνει

ο απόλυτος νικητής. Jean-Christophe Hérault,

αρωματοποιόςΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Giordani Man Notte

ΓΙΑ

ΕΚ

ΕΙΝ

ΟΝ

““

Page 38: cat 10 gr 2016

76 77

  Ανδρικό Άρωμα So Fever Him EdT75 ml.

31074 € 35.00

  Ανδρικό Άρωμα Excite Force EdT75 ml.

31639 € 35.00

  Ανδρικό Άρωμα Be the Legend EdT75 ml.

30468 € 35.00

  Ανδρικό Άρωμα Midsummer Man ΕdT75 ml.

25396 € 31.00

  Ανδρικό Άρωμα Architect EdT75 ml.

21559 € 40.00

  Ανδρικό Άρωμα Eclat Homme Sport EdT75 ml.

31236 € 35.00

  Ανδρικό Άρωμα Ascendant EdT75 ml.

10919 € 35.00

  Aνδρικό Άρωμα Happydisiac Man EdT75 ml.

32159 € 35.00

  Aνδρικό Άρωμα Giordani Gold Man Edt75 ml.

32155 € 50.00

  Ανδρικό Άρωμα Flamboyant Privé EdT75 ml.

24737 € 35.00

  Ανδρικό Άρωμα Manful EdT75 ml.

26764 € 31.00

ΞΥΛΩΔΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ

ΞΥΛΩΔΕΣ VETIVER

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ORIENTAL FOUGERE  Ανδρικό Άρωμα S8 Night EdT50 ml.

15183 € 31.00

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΟ AROMATIC ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ ΞΥΛΩΔΕΣ

ΞΥΛΩΔΕΣ ΥΔΑΤΙΝΟ

ΞΥΛΩΔΕΣ ΥΔΑΤΙΝΟ

ΞΥΛΩΔΕΣ VETIVER

ΛΕΜΟΝΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

ORIENTAL ΞΥΛΩΔΕΣ ME ΝΟΤΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

ΞΥΛΟ GAIAC ΚΑΡΠΟΙ TONKA

ΒΡΥΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΑΚΟΡΝΤΑ

ΞΥΛΩΔΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΟ

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

ΜΥΡΟ ΝΑΜΙΜΠΙΑΣ

Αρώματα που υπόσχονται ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

  Ανδρικό Άρωμα Voyager EdT75 ml.

21707 € 31.00 € 19.99

  Ανδρικό Άρωμα Glacier Rock EdT100 ml.

31145 € 26.00 € 14.99

  Ανδρικό Αρωματικό Spray GO! Cool & Charming150 ml.

31641 € 12.00 € 6.99

  Ανδρικό Αρωματικό Spray GO! Hot & Sexy150 ml.

31642 € 12.00 € 6.99

  Ανδρικό Άρωμα Incognito for him EdT50 ml.

32540 € 25.00 € 14.99

ΦΥΣΑΛΙΣ ΦΥΛΛΑ ΚΕΔΡΟΥ

ΠΑΤΣΟΥΛΙ

AROMATIC TONIC

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

ΠΕΠΟΝΙ

ΞΥΛΩΔΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ

AROMATIC ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙ

Α Ε

ΚΕΙ

ΝΟ

Ν

Page 39: cat 10 gr 2016

1

78 79

Τα ροφήματα Natural Balance Shakes προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό σας. Τα πιο αγνά φυσικά συστατικά σε τέλεια ισορροπία. Αποδεδειγμένα η απώλεια βάρους γίνεται με υγιεινό και ασφαλές τρόπο!

Μπείτε σε φόρμα με τα Ροφήματα Natural Balance!

ΛΙΠΑΡΑ Όσο μία μερίδα φασόλια

ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ Όσο ένα καρότο

μερίδα Natural Balance Shake σας προσφέρει:

ΘΕΡΜΙΔΕΣ Όσο ένα μήλο

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Όσο μία πιπεριά

Το γνωρίζατε;

ΠΡΩΤΕΪΝΗ Όσο ένα αυγό

Οι τροφές που απεικονίζονται παραπάνω περιέχουν, επίσης, μικροθρεπτικά συστατικά που δεν περιέχονται στα Ροφήματα Natural Balance

WEL

LNES

SWELLNESS

  Φυσικό Ρόφημα με γεύση Φράουλα Natural Balance Shake21 δόσεις. 378 g.

15447 € 34.90

  Φυσικό Ρόφημα με γεύση Σοκολάτα Natural Balance Shake21 δόσεις. 378 g.

22138 € 34.90

  Φυσικό Ρόφημα με γεύση Βανίλια Natural Balance Shake21 δόσεις. 378 g.

15448 € 34.90

  Μωβ Σέικερ και ΔοσομετρητήςΕτοιμάστε το ρόφημα Natural Balance σε αυτό το πρακτικό σέικερ.

25479 € 3.95

MONO 65

ΘΕΡΜΙΔΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΖΩΗΣ Κάθε μέρα στην Igelösa, χειρουργοί και επαγγελματίες σεφ συνεργάζονται με στόχο να ανακαλύψουν νέους τρόπους που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για την υγεία τους. Των ερευνών ηγείται ο Stig Steen με στόχο την ανάπτυξη αποτελεσματικών προϊόντων και προγραμμάτων για την πρόληψη και θεραπεία καρδιαγγειακών νοσημάτων, διαβήτη και παχυσαρκίας.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ο δημιουργός των Ροφημάτων Natural Balance, Καθηγητής Stig Steen, μετά από 40 χρόνια έρευνας στον τομέα των μεταμοσχεύσεων ανακάλυψε ότι, οι ασθενείς του χρειάζονται μία ισορροπημένη διατροφή για να ανταπεξέλθουν στις επεμβάσεις τους; Χρειάστηκαν 8 χρόνια για να αναπτύξει την τέλεια

φόρμουλα που βοηθάει εδώ και πολλά χρόνια τους ασθενείς του.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ Μία έρευνα σε ομάδα παχύσαρκων ατόμων έδειξε ότι η τακτική κατανάλωση του Ροφήματος Natural Balance σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή οδήγησε σε απώλεια βάρους (13.6 kg κατά μέσο όρο) η οποία και διατηρήθηκε για πολλά χρόνια.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ STIG STEEN • Καθηγητής καρδιοθωρακικής χειρουργικής

στο Πανεπιστήμιο Lund, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στην Σκανδιναβία.

• Ιδρυτής της κοινότητας Igelösa Life Science στη Lund, ένα ερευνητικό κέντρο που συνδέεται στενά με το Πανεπιστήμιο Lund και πραγματοποιεί έρευνες με αντικείμενο τη διατροφή και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

• Γνωστός για τη σχεδίαση του παγκοσμίως γνωστού LUCAS® Σύστημα Καρδιοαναπνευστικής Ανάνηψης – μία συσκευή που έχει αυξήσει τα ποσοστά επιβίωσης από καρδιακή ανακοπή παγκοσμίως.

Natural Balance Shakes

3+1 ΔΩΡΟ!

ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

WELLNESS ΣΕΛ. 79–83

Page 40: cat 10 gr 2016

80 81

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WELLNESSPACK:

�Έχει�ερευνηθεί,�δημιουργηθεί�και�δοκιμαστεί�στην�Σουηδία�από�παγκοσμίως�κορυφαίους�επιστήμονες. Παράγεται�σύμφωνα�με�φαρμακευτικά�πρότυπα.

Ένα�φακελάκι�WellnessPack�περιέχει: 1 κάψουλα ασταξανθίνης

2 κάψουλες ωμέγα 3 1 δισκίο πολυβιταμινών & μετάλλων

Όλα�τα�θρεπτικά�συστατικά�που�χρειάζεται�το�σώμα�σας�για�να�

παραμείνετε�νέοι�για�περισσότερο�–�σε�ένα�πρακτικό�φακελάκι�για�την�κάθε�σας�μέρα.

WELLNESSPACK Για�ένα�σώμα�νεότερο�από�την�ηλικία�σας

WELLNESSPACK.�ΥΓΕΙΑ�ΚΑΙ�ΟΜΟΡΦΙΑ�ΣΕ�ΕΝΑ�ΦΑΚΕΛΑΚΙ.

  Wellness Pack για ΓυναίκεςΠεριέχει 21 φακελάκια.

22791 € 32.90

  Wellness Pack για ΆνδρεςΠεριέχει 21 φακελάκια.

22793 € 32.90

Ποτέ�δεν�είναι�νωρίς�για�να�ξεκινήσετε�να�προστατεύετε�το�σώμα�σας�από�την�πρόωρη�γήρανση.

Όταν�τα�σημάδια�γήρανσης�αρχίζουν�να�γίνονται�ορατά,�σημασία�έχει�τι�συμβαίνει�στο�εσωτερικό�του�οργανισμού�μας.

Όταν�αισθανόμαστε�τέλεια�μέσα�στο�σώμα�μας,�τότε�η�ηλικία�είναι�απλά�ένας�αριθμός.

20+

30+

50+

WEL

LNES

S

WellnessPacks

3+1 ΔΩΡΟ! ΜΕ�ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ�

ΣΤΟΝ�ΙΔΙΟ�ΚΑΤΑΛΟΓΟ

*Σημείωση:�Κατά�την�περίοδο�λανσαρίσματος�της�νέας�συσκευασίας�ενδέχεται�να�λάβετε�στην�παραγγελία�σας�WellnessPack�με�προηγούμενη�συσκευασία.

H ΙΔΙΑ, ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

�σε�νέα,�ανανεωμένη�συσκευασία!*

Page 41: cat 10 gr 2016

82 83

ΣΟΥΠΕΣ NATURAL BALANCE. ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ.

Οι απίθανες σούπες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ!Απολαύστε μία υγιεινή, νόστιμη και με λίγες θερμίδες σούπα Natural Balance, έτοιμη σε ένα λεπτό. Σερβίρετέ τη με μία σαλάτα και μία φέτα ψωμί για ένα υγιεινό γεύμα.

Μέσω της Vegan Society σας εγγυώμαστε ότι τα συστατικά που χρησιμοποιούμε στις Σούπες Natural Balance δεν είναι ζωικής

προέλευσης.

  Κάψουλες Ωμέγα 3Φυσικό ιχθυέλαιο υψηλής ποιότητας με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA, αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας από το εσωτερικό της και ενισχύουν την εγκεφαλική και την καρδιαγγειακή λειτουργία. Δοσολογία για 1 μήνα.

15397 € 17.90

Ενισχύστε τη φυσική σας ομορφιά

Περιέχει εκχυλίσματα μήλου που βοηθούν στην ανάπτυξη των κυττάρων των μαλλιών*

* A. K

amim

ura

και T

. Tak

ahas

hi, B

ritish

Jour

nal o

f Der

mat

olog

y Τό

μος

146,

Τεύχ

ος 1

, σελ

ίδες

41–

51, Ια

νουά

ριος

200

2

  Πολυβιταμίνες & Μέταλλα WellnessΔύο καλά ισορροπημένοι συνδυασμοί βιταμινών και μετάλλων: ειδικά σχεδιασμένοι για τις καθημερινές ανάγκες των γυναικών και των ανδρών αντίστοιχα. Δοσολογία για 2 μήνες.

To ένα € 19.90

  22794 Για Γυναίκες

  Swedish Beauty Complex PlusΔοσολογία για 1 μήνα.

25414 € 24.90

Αντιγήρανση εκ των έσω.

  NutriComplex για Μαλλιά & Νύχια42 ταμπλέτες x 730 mg.

28507 € 24.90

Ενέργεια και υγεία στο maximum!

Ειδικές φόρμουλες σχεδιασμένες για τις ανάγκες των ανδρών και των γυναικών

Natural Balance Soups

3+1 ΔΩΡΟ!

ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

  Πολυβιταμίνες & Μέταλλα για Παιδιά WellnessKids21 δισκία x 1.1 g.

28241 € 14.90

WEL

LNES

S

  WellnessKids Ωμέγα 3Για παιδιά ηλικίας 3+. 105 ml.

22467 € 17.90

ΩΜΕΓΑ 3 • Καθαρό ωμέγα 3 από ιχθυέλαιο

προερχόμενο από αειφόρες πηγές.

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΜΕΤΑΛΛΑ • 13 βιταμίνες • 8 μέταλλα

Οι έξτρα βιταμίνες που ενισχύουν τα παιδιά σας!

Ωμέγα 3 ή Πολυβιταμίνες

3+1 ΔΩΡΟ! ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΟΝΟ 70

ΘΕΡΜΙΔΕΣ

  Δοχείο WellnessΔιαστάσεις: 14.5 x 11 εκ.

27728 € 19.99

  Σούπα με Ντομάτα & Βασιλικό Natural Balance420 g.

28583 € 34.90

  Σούπα με Σπαράγγια Natural Balance420 g.

28584 € 34.90

Τώρα κάθε συσκευασία περιέχει 21 μερίδες!

  22795 Για Άνδρες  25386 Super Berries  25385 Choco

  Μπάρες Πρωτεϊνών Wellness Natural BalanceΚάθε συσκευασία περιλαμβάνει 7 μπάρες. 280 g (7 x 40 g).

Η μία € 11.90

   

   

Page 42: cat 10 gr 2016

31587Porcelain

31588Fair Nude

31588 Fair Nude

31589Light Ivory

31590Warm Beige

31591Natural Beige

84 85

ΜΑΚΙΓΙΑΖ & TRENDS

ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ; Αν το κομψό στυλ είναι το σήμα κατατεθέν σας και αναγνωρίζετε την ποιότητα, τότε οφείλετε και η επιλογή του μακιγιάζ σας να είναι εξίσου εκλεπτυσμένη. Τολμήστε να γίνετε πιο εντυπωσιακή με τα Giordani Gold, που αποτελούν την απόλυτη επιλογή πολυτέλειας για μία γοητευτική γυναίκα σαν κι εσάς.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΣ; Η σειρά The ONE σας φέρνει τις πιο καυτές αποχρώσεις του μακιγιάζ ώστε να είστε πάντα in style και ενημερωμένη για τα νέα trends. Μust-have προϊόντα, υψηλή απόδοση και μοναδικές συμβουλές από τους ειδικούς.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ; Εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια! Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με υπέροχα αξεσουάρ που θα βρείτε στον κατάλογό μας. Όλα τα τελευταία fashion trends βρίσκονται στη διάθεσή σας!

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

SPF 20

  Επαγγελματικό Πινέλο Make-upΥλικό: Νάιλον, Αλουμίνιο, Ξύλο. Διαστάσεις: 18 εκ.

24148 € 12.00   Make-up Matte Velvet με SPF 20 The ONEΕλαφρύ υγρό make-up με μέτρια έως πλήρη κάλυψη και βελούδινα απαλό ματ τελείωμα. SPF 20. 30 ml.

€ 19.00

€ 7.99

MAKE-UP ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: Ανάλαφρο υγρό make-up για όμορφη και άνετη

εφαρμογή χωρίς γυαλάδα που δεν αλλοιώνεται ή μεταφέρεται, ΚΑΘΕ ΩΡΑ*

*Τεστ καταναλωτών, εφαρμογή όλη μέρα

ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ MAKE-UPΗ εφαρμογή του make-up με πινέλο είναι πολύ απαλή και ήπια για την επιδρμίδα σας: 1. Με απαλές κινήσεις απλώστε το από

το κέντρο και προς τα έξω.2. Απλώστε το make-up από το σαγόνι

σας προς το λαιμό για ομοιόμορφο τελείωμα.

Ματ βελούδινη τελειότητα

Με την αγορά του Make-up The ONE Matte Velvet αποκτήστε το Επαγγελαμτικό Πινέλο για το Make-up MONO

€1.99

ΓΝΩΡΙΖEΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ έχει τη δύναμη να αλλάξει την εντύπωση που δίνει η εμφάνισή σας; Μία ανεξάρτητη έρευνα έδειξε ότι μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότερη ή να σας προσθέτει χρόνια. Η επιλογή και μόνο του κραγιόν

ή της σκιάς σας μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι είστε ευχάριστη και εξωστρεφής, γεμάτη αυτοπεποίθηση και έξυπνη.

THE ONE ΣΕΛ. 85–101 | ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕΛ. 86–95 | GIORDANI GOLD ΣΕΛ. 102–107 | VERY ME ΣΕΛ. 108–111 GET THE LOOK ΣΕΛ. 112–113 | ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕΛ. 114–119

Page 43: cat 10 gr 2016

30460Black

30749Deep Indigo

30746Golden Brown

30744Beige Pearl

30750Intense Plum

30747Olive Green

30745Rose Gold

30751Shimmering

Steel

30748Petroleum

Shine

32792Hot Pink

32792Hot Pink

32793Orange Crush

32794Wet

Turquoise

32796Golden Yellow

32796Golden Yellow

30744Beige Pearl

30751 Shimmering Steel

86 87

  Μάσκαρα Volume Blast The ONE8 ml.

€ 14.00 € 7.99

  Ψαλιδάκι Βλεφαρίδων The ONEΔιαστάσεις: 11 x 3.7 εκ.

27442 € 4.99

Φορέστε πάντα τη μάσκαρα αφού γυρίσετε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό ψαλίδι για να αποφύγετε τα κομπάκια.

Βουρτσάκι που "πιάνει" κάθε

βλεφαρίδα για super διαχωρισμό και εκρηκτικό όγκο

  Κρεμώδης Σκιά Ματιών Colour Impact The ONE4 g.

€ 13.00 € 7.99

ENΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Φωτίστε το βλέμμα σας με έντονο καλοκαιρινό χρώμα.

NEW

32795Purple Wow

• Σύνθεση που παραμένει σταθερή όλη μέρα*

• Ρυθμιζόμενη καλυπτικότητα*

• Αναμιγνύεται εύκολα για ομοιόμορφη εφαρμογή*

• Μέγιστη ένταση χρώματος• Μεγάλη γκάμα αποχρώσεων με βελούδινη

λάμψη

Προσθέστε λάμψη!

5 ΝΕΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

NEW

ΦΛΟΓΕΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑToνίστε τα μάτια σας με έντονα χρώματα και πειραματιστείτε με την κεμώδη υφή και την κομψή λάμψη της Κρεμώδους Σκιάς Ματιών The ONE Colour Impact σε νέες αποχρώσεις και ολοκληρώστε με την εντυπωσιακή Μάσκαρα για Όγκο Volume Blast.

Το μ

οντέ

λο φ

ορά

ει: Κ

ρεμώ

δης

Σκιά

Ματ

ιών

Col

our I

mpa

ct T

he O

NE

3279

4 W

et T

urqu

oise

, Κρ

εμώ

δης

Σκιά

Ματ

ιών

Col

our I

mpa

ct T

he O

NE

3279

2 H

ot P

ink,

Μάσ

καρα

Vol

ume

Blas

t The

ON

E 30

460

Blac

k.

* Δοκιμασμένες από 63 γυναίκες

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

Page 44: cat 10 gr 2016

30615Fair Light 30

615

Fair

Ligh

t

30616Nude Pink

30617Nude Beige

30612Light

30613Medium

30613 Medium

30614Dark

8988

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΟΨΗΑναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας στην πιο αγνή μορφή της. Αναδείξτε τη λαμπερή επιδερμίδα σας και χρησιμοποιήστε την ως τον τέλειο καμβά για τα χείλη σας, τα ροδαλά μαγουλά σας και τα έντονα, καλοσχηματισμένα φρύδια σας.

  Concealer IlluSkin The ONE10 ml.

€ 12.00 € 7.99

  Πούδρα IlluSkin The ONE8 g.

€ 17.00 € 9.99

  Ενυδατικό Gel Βλεφαρίδων & Φρυδιών The ONE8 ml.

31490 € 13.00 € 7.99

  Σετ Μακιγιάζ Φρυδιών The ONE3 g.

32031 € 16.00 € 8.99

Φωτίζει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και καλύπτει τις ατέλειες

ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ – κοντές τρίχες

για τα φρύδια, μακριές τρίχες για τις βλεφαρίδες

Ενυδατικό gel εμπλουτισμένο με βιταμίνες αναζωογονεί τις βλεφαρίδες και ενισχύει το σχήμα των φρυδιών. Με ειδικά απαλυντικά συστατικά που τα αφήνουν δυνατά με λαμπερή και

υγιή όψη.

Περιλαμβάνει δύο ΛΟΞΑ ΠΙΝΕΛΑΚΙΑ για ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Αποκτήστε άψογα φρύδια με αυτό το όλα-σε-ένα σετ με ό,τι χρειάζεστε για να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας σαν

επαγγελματίας

H SUPER ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΥΦΗ ΤΗΣ απλώνεται στην επιδερμίδα

χωρίς να δημιουργεί πτυχώσεις στις λεπτές γραμμές*

ΣΕΤ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝGEL ΦΡΥΔΙΩΝ & ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

* Τεσ

τ κα

τανα

λωτώ

ν σε

102

γυν

αίκε

ς

Το μ

οντέ

λο φ

ορά

ει: Ε

νυδα

τικό

Gel

Βλε

φαρί

δων

& Φ

ρυδι

ών

The

ON

E 31

490,

Σετ

Μακ

ιγιά

ζ Φ

ρυδι

ών

The

ON

E 32

031.

Page 45: cat 10 gr 2016

31574Purple

31575Blue

31572White

31576Gunmetal

30632Iridescent

Blush

30628Nude

Reflection

30635Plum

Dimension

30629Rose

Glacier

30631Soft

Coral

31573Turquoise

31791Sparkling

Green

31792Dazzling Taupe

31789Silver

Chrome

31790Grey

Smoke

3063

2 Ir

ides

cent

Blu

sh

3157

6 G

unm

etal

31789 Silver Chrome

90 91

  Υγρή Σκιά Ματιών Liquid Metal The ONE5 ml.

€ 12.00 € 6.99

  Μηχανικό Μολύβι Ματιών High Impact Metallic The ONE0.3 g.

€ 12.00 € 6.99

  Lip Gloss Power Shine The ONE5 ml.

€ 13.00 € 7.99

ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣΚρεμώδης μεταλλική σκιά ματιών πλούσια σε σωματίδια χρώματος, που απλώνεται σαν μετάξι, έχει

βελούδινη αίσθηση και μοιάζει με μέταλλο.

Lip gloss με Πέρλες Meta Shine για απαράμιλλη γυαλάδα. Με απλικατέρ

ShineBoost που προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή για κρυστάλλινη λάμψη και

πλούσια, γεμάτα χείλη.

Μεταλλικό μολύβι ματιών για ένταση. Κρεμώδης σύνθεση για εύκολη εφαρμογή και σταθερό

αποτέλεσμα χωρίς αλλοιώσεις για εντυπωσιακό βλέμμα.

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ;Χαρίστε στα μάτια και τα χείλη σας καλοκαιρινη λάμψη και σίγουρα θα κλέψετε την παράσταση! Φούξια λάμψη – μία αγαπημένη απόχρωση του καλοκαιριού – σας χαρίζει άμεσα hot party look. Να θυμάστε πάντα πως το λαμπερό μακιγιάζ ταιριάζει καλύτερα σε μίνιμαλ εμφανίσεις.

ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ που δεν χρειάζεται ΞΥΣΙΜΟ

ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ3D ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΜΨΗ

Το

μοντ

έλο

φορ

άει:

Lip G

loss

Pow

er S

hine

The

ON

E 30

632

Iride

scen

t Blu

sh,

Υγρή

Σκι

ά Μ

ατιώ

ν Liq

uid

Met

al Th

e O

NE

3157

6 G

unm

etal.

  

Page 46: cat 10 gr 2016

32166Dark Beige

31592Nude

Porcelain

31593Nude Beige

32165Light

Porcelain

32435Deep Black

32436Deep Blue

3243

5 D

eep

Blac

k

3159

3 N

ude

Beige

92 93

  Προϊόν Περιποίησης Χειλιών για Όγκο Lip Spa The ONE1.7 g.

32365 € 12.00 € 6.99

  Μάσκαρα Hypnotic Depth The ONE8 ml.

€ 14.00 € 7.99

  Πούδρα Matte Velvet The ONE8 g.

€ 17.00 € 9.99

Κατάλληλη για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες

Βελούδινη Ματ Πούδρα που προσφέρει άνετη αίσθηση στην επιδερμίδα και όψη

χωρίς γυαλάδα που διαρκεί όλη μέρα

Με Anti-Shine Complex για απόλυτο έλεγχο της γυαλάδας

18x ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΓΚΟΣ*

Extreme μήκος και όγκος σε βαθιά, έντονη απόχρωση που προσφέρει εντυπωσιακή ένταση και διαχωρισμό στις

βλεφαρίδες σας.

Για υπέροχα γεμάτα χείλη στη στιγμή δοκιμάστε το νέο μας balm.

Η διπλή σύνθεσή του δρα άμεσα και έχει αποτελέσματα που διαρκούν.

Αποκτήστε πλούσια χείλη, για φίλημα!

• Ο εσωτερικός πυρήνας ενυδατώνει και βελτιώνει την πυκνότητα της επιδερμίδας για όγκο που διαρκεί

• Ο εξωτερικός πυρήνας τονώνει την κυκλοφορία για άμεσο όγκο στα χείλη

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

NUDE LOOKΓια ένα κλασικά κομψό καθημερινό look αποκτήστε τέλεια χείλη με το διακριτικό Lip Spa Balm χειλιών που χαρίζει όγκο. Για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας εφαρμόστε τη Ματ πούδρα στις περιοχές που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη, όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο και το πηγούνι. Ολοκληρώστε με μία στρώση από τη Μάσκαρα The ONE Hypnotic Depth για βλεφαρίδες με έντονες καμπύλες και μήκος.

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΜΑΤ ΟΨΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΧΕΙΛΗ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Το

μοντ

έλο

φορ

άει:

Πού

δρα

Mat

te Ve

lvet T

he O

NE

3159

2 N

ude

Porc

elain

, Μάσ

καρα

Hyp

notic

Dep

th T

he O

NE

3243

5 D

eep

Blac

k, Π

ροϊό

ν Π

εριπ

οίησ

ης Χ

ειλι

ών

για

Όγκ

ο Lip

Spa

The

ON

E 32

365.

* Κλι

νικά

δοκ

ιμασ

μένο

σε

σύγκ

ριση

με

γυμν

ές β

λεφα

ρίδε

ς

Page 47: cat 10 gr 2016

32722Aqua Crush

32723Peacock Nacre

31189Intense Black

31598Translucent

31599Light

31600Medium

3272

2 A

qua C

rush

3272

3 Pe

acoc

k N

acre

32724Lilac Reef

3272

4 Li

lac R

eef

31599 Light

31598 Translucent

31600 Medium

94 95

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

Αφήστε τα δάχτυλά σας να τραβήξουν την προσοχή, καθώς αυτήν τη σεζόν το ενδιαφέρον βρίσκεται στα έντονα χρώματα. Ηλεκτρίκ αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου και του φούξια ανεβάζουν τη διάθεση και μεταμορφώνουν ένα απλό καφτάνι ή ένα απλό μαύρο τοπ. Ολοκληρώστε με εντυπωσιακές μεταλλικές αποχρώσεις στα βλέφαρά σας και εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο.

ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ

  Μάσκαρα Double Effect The ONE8 ml.

€ 16.00 € 8.99

Δυο look σε μία μάσκαρα. Μακριές, έντονες βλεφαρίδες την ημέρα, πλούσιος όγκος και ένταση για

βραδινό look. Επιλέξτε το αγαπημένο σας εφέ – ΜΗΚΟΣ ή ΟΓΚΟΣ –

και εφαρμόστε.

  Πούδρα σε Σκόνη The ONE7 g.

€ 17.00 € 9.99

  Σκιά Ματιών σε Στικ Colour Unlimited The ONE1.2 g.

€ 14.00 € 6.99

Όψη γεμάτη φρεσκάδα, χωρίς γυαλάδα και άψογη όλη μέρα*. Αυτή η απαλή

πούδρα κινείται μαζί με το δέρμα σας έτσι ώστε να σταθεροποιεί το make-up

σας, χωρίς να μπαίνει στις γραμμές διατηρώντας την επιδερμίδα σας άψογη

όλη μέρα*.

NEW

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑΑδιάβοχη σκιά ματιών μεγάλης

διάρκειας σε μορφή στικ, με μηχανισμό επαναφοράς. Λεία,

κρεμώδης σύνθεση τέλεια ως μολύβι ή ως σκιά ματιών.

Δε χρειάζονται ξύσιμο – απλά στρίψτε τα για να βγει περισσότερο χρώμα

ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΛΥΨΗ 2-ΣΕ-1: ΜΗΚΟΣ Ή ΟΓΚΟΣ

Το μ

οντέ

λο φ

ορά

ει: Π

ούδρ

α σε

Σκό

νη T

he O

NE

3159

9 Li

ght,

Σκιά

Ματ

ιών

σε Σ

τικ

Col

our U

nlim

ited

The

ON

E 32

722

Aqu

a C

rush

, Μάσ

καρα

Dou

ble

Effe

ct T

he O

NE

3118

9 In

tens

e Bl

ack.

* Τεσ

τ κα

τανα

λωτώ

ν σε

61

γυνα

ίκες

. Εφα

ρμογ

ή πο

ύδρα

ς πά

νω α

πό

το α

γαπη

μένο

του

ς m

ake-

up.

Page 48: cat 10 gr 2016

31188 Midnight

Blue

31186 Smoky

Charcoal

31187 Carbon Black

3118

7 Carb

on Bl

ack

96 97

  Eye Liner Kajal The ONE2.5 g.

€ 12.00

€ 5.99

  Eyeliner Stylo JUMBO The ONE2.5 g.

32161 € 14.00

€ 5.99

Αποκτήστε το απόλυτο smokey μακιγιάζ ματιών – υπογραμμίστε, απλώστε

και αναμείξτε. Περιγράφει τα μάτια και χαρίζει έντονο χρώμα χάρη στα

μικροσωματίδια που περιέχει.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό look με αυτό το έντονο jet black eyeliner.

Σε μορφή μαρκαδόρου σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο και

ακρίβεια για να δημιουργείτε τέλεια διαφορετικά στυλ, κάθε φορά.

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

JUMBO ΜΟΛΥΒΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ

SEXY SMOKEY LOOK1. Σχεδιάστε μία γραμμή ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και προς τα έξω, κάνοντας σταδιακά τη γραμμή πιο παχιά.

2. Σχεδιάστε μία ελαφρώς πιο λεπτή γραμμή από το τέλος της εξωτερικής γραμμής και προς τις ρίζες των βλεφαρίδων για να ενώσετε τις γραμμές.

3. Γεμίστε τη γραμμή με την πλατιά πλευρά του απλικατέρ. Κάντε πιο παχιές τις γραμμές στα επάνω και κάτω βλέφαρα για πιο έντονο look.

ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ LOOK ΣΑΣ

ΠΟΛΥ ΤΟΛΜΗΡΟ

1. Εφαρμόστε το Kajal γύρω από τα μάτια και ολοκληρώστε το look τραβώντας μία ανοδική γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού.

2. Υπογραμμίστε το επάνω βλέφαρο κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων με την απόχρωση Carbon Black και το κάτω βλέφαρο με την απόχρωση Midnight για ένα look εμπνευσμένο από τις πασαρέλες.

3. Η δημιουργία ενός σαγηνευτικού, smokey look είναι πανεύκολη. Αφού τραβήξετε μία γραμμή απλώστε το χρώμα στα βλέφαρα.

ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ

ΕΩΣ

-50% 

Page 49: cat 10 gr 2016

31940 Catwalk

31941 Glamour

31942 Chic

3194

1 G

lamou

r

98 99

Με Πέρλες αντανάκλασης φωτός Metashine για ενισχυμένη λάμψη και

"σπινθηροβόλο" εφέ  Κραγιόν Power Shine The ONE1.7 g.

€ 13.00

€ 7.99

ΠΕΡΛΕ ΛΑΜΨΗ

ΚΡΕΜΩΔΕΣ, ΗΜΙ-ΜΑΤ

  Κρεμώδες Κραγιόν 5-in-1 Colour Stylist The ONE4 g.

€ 12.00

€ 7.99

Οι πιο trendy αποχρώσεις του καλοκαιριού απογειώνονται με ακαταμάχητο ημι-ματ τελείωμα.

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΥΤΑ ΧΕΙΛΗ!

30430Lustrous Nude

31651Melted Caramel

30431Pink Hypnotic

31652Rosewood Matte

3165

2 Ros

ewoo

d Matt

e

30432Rosewood Gloss

31653Rose Parfait

30433Pink Dazzle

31654Fuchsia Toffee

30434Glistening Rose

30435Vibrant Blush

31655Succulent Pink

30436Clover Haze

31656Taupe Delight

30437Violet Shine

31657Coral Creme

30438Raspberry Sorbet

31658Wrapped in Red

30439Brilliant Fuchsia

30440Glazed Currant

30441Red Ovation

30442Trendy Berry

3044

2 Tre

ndy B

erry

30443Sexy Plum

30444Cocoa Burst

  Παλέτα Χειλιών The ONEΜία υπέροχη παλέτα με τρία κρεμώδη, ενυδατικά κραγιόν σε μοντέρνες αποχρώσεις. Απλώνονται τέλεια για έντονο, glossy τελείωμα. Με πινέλο και καθρέφτη. 1.5 g.

€ 22.00 € 14.99

31684Soft Rose

31685Vivid Pink

31688Berry Crush

31687Red Passion

3168

7 Re

d Pa

ssio

n

31686Coral Matte

  Κραγιόν Colour Unlimited Matte The ONEΚραγιόν με μεγάλη διάρκεια, τέλεια κάλυψη και βελούδινο, ματ τελείωμα. Απίθανο χρώμα που διαρκεί 12 ώρες*. 1.7 g.

€ 13.00 € 8.50 *Παραμένει σταθερό έως και 12 ώρες. Τεστ καταναλωτών σε 85 γυναίκες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ 1 ΜΟΝΟ €7.99

ΕΠΙΛΕΞΤΕ 2 ΜΟΝΟ

€9.99

(Εξαιρούνται οι κωδικοί 31940-42 και 31684-88 από την προσφορά)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΣΑΣ!

ΤΟΛΜΗΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΛΥΨΗ

Page 50: cat 10 gr 2016

31158Nude

Porcelain

31159Nude Beige

31160Porcelain

31161Fair

Nude

31165Mahogany

31162Nude Pink

31163Natural Beige

31164Light Ivory

31433Nude Rose

30569Infinite Rose

32242Flamingo Fuchsia

30673Red Haute Couture

30661Clover Haze

32237Berry Blast

30667Sweet

Tangerine

30655Uptown

Rose

30574Fuchsia Excess

31434Spicy Nude

30570Rosewood Eternity

32243Sunset

Red

30675VIP

Beige

30663Mysterious

Pink

32238Electric Crimson

30668Coral Ideal

30656Pink

Mayflower

30575Endless

Red

31435Perfect

Pink

30571Absolute

Blush

32244Vivid Violet

30676Chic In Taupe

30664Cranberry

Blush

32239Daring Lilac

30669Red

Devotion

30658Garnet

Attraction

31436Clover Haze

30572Always

Cranberry

32245Coral Burst

30677Warm Nude

30665Warm Peach

32240Rose Ray

30671Red

Passion

30659Fuchsia Hype

31437Vibrant

Pink

30573Pink

Unlimited

32246Rouge Attract

30679Vintage Rose

30666Coral

Charisma

32241Orange

Pop

30672Irresistible

Red

30660Pink Lady

31438Coral Ideal

30576Violet

Extreme

31439Real Red

30577Forever

Plum

31440Smoke

Red

30980Spectacular

Nude

30981Ravishing

Rose

30982Sublime

Pink

30983Striking Coral

30984Amazing

Berry

30985Stunning Clover

30986Explosive

Pink

30987Dazzling

Plum

30578Mocha

Intensity

30521Ice

Pink

30523 Strawberry

Cream

30526Rose

Diamond

30524 Lilac Silk

30527Night

Orchid

30525 Mulberry

Mauve

30533Cherry

Chic

30522 Ballerina

Rose

30534Cappuccino

30530London

Red

30531Ruby Rouge

31194Amethyst

Rock

30528Fuchsia Allure

30520 Tiramisu

30529Red Sky at Night

30682Red

Copper

31557Onyx Black

31558Midnight

Blue

31559Amazon Green

31560Deep Plum

30596Porcelain

31577Iced Sand

30597Fair

Nude

31578Arctic Silver

30598Nude Pink

31579Sahara Bronze

30599Light Ivory

31580Mauve Lava

30600Natural Beige

31581Amazon

Night

30601Olive Beige

31582Charcoal

Dusk

100 101

  Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE8 ml.

€ 10.00

  Make-up EverLasting The ONE30 ml.

€ 19.00

  Μολύβι Χειλιών Colour Stylist The ONE 0.3 g.

€ 11.00

THE ONE

  Make-up IlluSkin The ONE30 ml.

€ 18.00

  Κραγιόν Colour Unlimited The ONE1.7 g.

€ 13.00

  Κραγιόν 5-in-1 Colour Stylist Intense Collection The ONE4 g.

€ 13.00

  Κραγιόν 5-σε-1 Colour Stylist Τhe ONE4 g.

€ 13.00   Κραγιόν Triple Core The ONE 4 g.

€ 15.00

  Μηχανικό Μολύβι Ματιών High Impact The ONE0.3 g.

€ 12.00

  Σκιά Ματιών σε Στικ Colour Unlimited The ONE1.2 g.

€ 14.00

  Μπρονζέ Πούδρα IlluSkin The ONE8 g.

31571 € 19.00

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

  Gel Top Coat The ONE8 ml.

32581 € 10.00 € 5.99

  Λίμα Νυχιών The ONEΔιαστάσεις: 13.5 x 1.2 εκ.

27441 € 3.00 € 1.50

  Λίμα The ONEΔιαστάσεις: 18 x 2.1 x 1.6 εκ.

27570 € 3.00 € 1.50

NEW

Αποκτήστε τέλειο μανικιούρ στο σπίτι με το Βερνίκι Gel Top Coat

The ONE. Αυτό το glossy βερνίκι γεμίζει, λειαίνει και τελειοποιεί το βερνίκι σας

χαρίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα με gel τελείωμα.

  Διάφανο Βερνίκι Βάσης & Top Coat The ONE8 ml.

31029 € 10.00

  Σκληρυντικό Βερνίκι Νυχιών The ONE8 ml.

32038 € 12.00

  Λευκό Μολύβι Νυχιών The ONE1.9 g.

31480 € 8.00

1. Δώστε σχήμα και αφαιρέστε τα τραχειά σημεία

με την ανάλαφρη λίμα. 2. Λειάνετε και γυαλίστε με την πλευρά γυαλίσματος

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ 

31477Ivory Veil

31478Rose Lace

31476Peach Pearl

3147

6 Pe

ach

Pear

l

  Βερνίκι Νυχιών για Γαλλικό Μανικιούρ The ONE8 ml.

€ 10.00 € 5.99

ΒΗΜΑ 2Ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε

ένα διακριτικό περλέ Γαλλικό Μανικιούρ που είναι τόσο τέλειο που κανείς δε θα πιστεύει ότι το κάνατε μόνη στο σπίτι.

  Λευκό Βερνίκι Νυχιών για Γαλλικό Μανικιούρ The ONE8 ml.

31482 € 9.00 € 5.99

ΒΗΜΑ 1Εφαρμόστε το Λευκό Βερνίκι στις

άκρες των νυχιών σας με το πινέλο ακριβείας. Αφήστε το να στεγνώσει

τελείως.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ GEL ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑΔΩΣΤΕ ΣΧΗΜΑ

Page 51: cat 10 gr 2016

31401Black

31402Brown

31403Charcoal

Grey

31404Midnight

Blue

32079Black

30772Black

32075Smokey Grey

32076Divine Brown

32077Radiant Plum

3207

5 Sm

okey

Gre

y

3140

1 Bl

ack

102 103

  Μάσκαρα για Μήκος Giordani GoldΠολυτελής πλούσια μάσκαρα εμπλουτισμένη με μικρο-ίνες που προσφέρει σαγηνευτικό μήκος, ενώ διαχωρίζει καταπληκτικά τις βλεφαρίδες προσδίδοντάς τους υπέροχη ένταση. Η σύνθεση είναι επίσης ενισχυμένη με ένα πολυτελές μείγμα συστατικών που φροντίζει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες. 8 ml.

€ 18.00 € 11.99

  Eye Liner Calligraphy Giordani GoldEye liner σε στυλό με λοξή μύτη για περίγραμμα και σχήμα στα μέτρα σας. Τα σωματίδια Nero προσφέρουν έντονες, φυσικές γραμμές. Με LashVital Complex για πιο δυνατές και ενυδατωμένες βλεφαρίδες. 0.8 ml.

€ 16.00 € 9.99

Είναι αδύνατον να αντισταθείτε στην ομορφιά και την αυτοπεποίθηση που σας χαρίζουν τα θρυλικά προϊόντα

μακιγιάζ ματιών Giordani Gold. Αποκτήστε τα και θα καταλάβατε το γιατί.

Eye liner σε μορφή στυλό

με πλάγια μύτη για τέλειο

σχεδιασμό και ακρίβεια

Μάσκαρα μεγάλης διάρκειας που δε μουτζουρώνει και χαρίζει τέλειο μήκος και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες*

*Τεστ καταναλωτών σε 74 γυναίκες

  Μολύβι Ματιών Giordani Gold1.8 g.

€ 13.00 € 7.99

  Τετραπλές Σκιές Ματιών Giordani Gold5.2 g.

€ 26.00 € 13.99

Χαρίστε στα μάτια σας glamorous ένταση μ τα μολύβια

ματιών Giordani Gold. H σύνθεση γλιστρά εύκολα,

εφαρμόζεται με ακρίβεια και παραμένει σταθερή για ώρες.

– τέλεια τονισμένες βλεφαρίδες –

Πλούσιες πιο Μακριές

Μεταξένιες πολυτελείς σκιές με σύνθεση από πέρλες Silica, για

χρώμα που διαρκεί χωρίς να δημιουργεί πτυχώσεις

Το μ

οντέ

λο φ

ορά

ει: Τ

ετρα

πλές

Σκι

ές Μ

ατιώ

ν G

iord

ani

Gol

d 32

076

Div

ine

Brow

n, E

ye L

iner

Call

igrap

hy G

iord

ani G

old

3077

2 Bl

ack,

Μάσ

καρα

για

Μήκ

ος G

iord

ani G

old

3207

9 Bl

ack.

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

Page 52: cat 10 gr 2016

30988 Light

30989 Natural

31366Light

3136

6 Li

ght

31367Medium

3098

9 N

atur

al

30422Porcelain

30424Light Ivory

30426Natural Beige

26896Rose Ivory

26894Porcelain

26897Natural Beige

26895Light Ivory

26898Amber Beige

30556Natural

105104

  Κρέμα CC με SPF 35 Giordani GoldΜία ολοκληρωμένη λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας και το μακιγιάζ. Με ανάλαφρη σύνθεση και μέτρια κάλυψη. Με Πατενταρισμένη Brightening Technology που βελτιώνει τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας. SPF 35. Φίλτρα UVA/UVB. 40 ml.

€ 23.00 € 12.99

Ισχυρή αντιγηραντική κρέμα με χρώμα που προστατεύει και χαρίζει τέλεια όψη επιδερμίδας με SPF 35 UVA/UVB

  Concealer Secret Giordani GoldConcealer για πλήρη κάλυψη, καλύπτει τις ατέλειες με την κρεμώδης, απαλή φόρμουλα με αντιγηραντικό Φυτικό Εκχύλισμα. Σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως κάτω από τα ματιά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε όλο το πρόσωπο για να καλύψει τις ατέλειες. Σύνθεση που απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να τονίζει τις λεπτές γραμμές*. 2 g.

€ 16.00 € 9.99

  Make-up Invisible Touch Giordani Gold30 ml.

€ 24.00 € 14.99

Άψογη

ΚάλυψηΔημιουργήστε την τέλεια βάση για ένα σοφιστικέ μακιγιάζ

με τη βοήθεια των Giordani Gold. Εγγυημένη τελειότητα από την αρχή ως το τέλος.

– απόλυτη κομψότητα –

Πλήρης κάλυψη των ατελειών

για όμορφη, νεανική

επιδερμίδα

  Make-up Age Defying σε Κόμπακτ Giordani Gold10 g.

€ 28.00 € 17.99

  Πούδρα σε Σκόνη Invisible Touch Giordani Gold10 g.

€ 27.00 € 17.99

Το μ

οντέ

λο φ

ορά

ει: Κ

ρέμα

CC

με

SPF

35 G

iord

ani

Gol

d 30

988

Ligh

t, C

once

aler

Sec

ret G

iord

ani G

old

3136

6 Li

ght.

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

*Δοκιμασμένο από 61 γυναίκες

Page 53: cat 10 gr 2016

32066Bianca Nude

32070Gentle Lilac

32067Soft Pink

32071Tempting

Violet

32068Pink

Carat

32072Passionate

Red

32069Tea

Rose

32073Noble

Burgundy

32088Light

32089Natural

31381 Nude

31382 Coral

31383 Rose

31384 Pink

31802Porcelain

31803Light Rose

31804Light Ivory

31805Rose Beige

31806Natural Beige

30992Frosted White

30993Gold

Sparkle

30994Shimmering

Grey

30995Crystal Taupe

30996Bronzed Burgundy

32048Light Rose

32049Light Ivory

32050Rose Beige

32051Natural Beige

32047Porcelain

32057Translucent

31430Blonde

31808Light

32083Natural Peach

31809Natural

32252Light

32254Medium

32084Dark

Bronze32250Black

32318Pink

Touch

32323Bright Berry

32319Fresh Pink

32324Dusky Rose

32320Perfect Peach

32325Forever

Red

32321Orange Coral

32326Dark

Burgundy

32317Nude Rose

32322Violet Pink 31814

Vibrant Coral31813

Pink Quartz31812

Lavender31811

Sheer Pink31815

Wild Rose

31385 Red

30445 Satin Beige

30455 Red

Fatale

30450 Peach Pink

30451 Lucent Pink

30456 Muted Plum

30446 Creamy Nude

30453 Fuchsia Divine

30448 Pearly Pink

30458 Copper Shine

30449 Rose Petal

30454 True Red

30459 Cherry Love

30447 Pink

Nude

30452 Raspberry

Blush

30457 Lavender

Lustre

3181

3 Pi

nk Q

uart

z

3181

4 Vi

bran

t Cor

al

3138

5 Re

d3138

4 Pi

nk

3181

1 Sh

eer P

ink

106 107107

  Lip Gloss Youth Full Giordani GoldLip gloss πλούσιας λάμψης με Μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού Οξέος για χείλη με πιο νεανική όψη. 3.5 ml.

€ 15.00 € 8.99

  Make-up Long Wear Mineral με SPF 15 Giordani Gold30 ml.

€ 26.00

  Αντιγηραντικό Make-up Age Defying Giordani Gold30 ml.

€ 26.00

  Βάση Μακιγιάζ Giordani Gold30 ml.

32058 € 26.00

  Βερνίκι Νυχιών Intense Shine Giordani Gold 8 ml.

€ 15.00

  Κρεμώδης Σκιά Ματιών Giordani Gold4.5 g.

€ 19.00

  Πούδρα Jewel Giordani Gold9 g.

€ 29.00

Πλούσια, λαμπερά χείλη

  Μολύβι Χειλιών Giordani GoldΠολυτελές κρεμώδες μολύβι χειλιών. Έντονο, ενυδατικό χρώμα που διαρκεί όλη μέρα χωρίς να μουνζτουρώνεται*. Με πινελάκι χειλιών για την εφαρμογή του κραγιόν. 1.6 g.

€ 15.00 € 7.99

  Gel Φρυδιών Giordani Gold4 ml.

€ 14.00

  Πούδρα σε Μορφή Κόμπακτ Giordani Gold Mineral9 g.

€ 24.00

  Μπρονζέ Πέρλες Giordani Gold25 g.

€ 28.00   Υγρό Eyeliner Giordani Gold4 ml.

€ 20.00

  Concealer για Highlighting Giordani Gold2.7 ml.

€ 17.00

  Κραγιόν Iconic Matte με SPF 12 Giordani Gold4 g.

€ 17.00

Με πινέλο για την εφαρμογή του κραγιόν

GIORDANI GOLD

Lip gloss για λάμψη με μεγάλη διάρκεια

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

Το μοντέλο φοράει: Lip Gloss Youth Full Giordani Gold 31813 Pink Quartz.

  Κραγιόν Iconic με SPF 15 Giordani Gold4 g.

€ 18.00   Μάσκαρα Lash Panorama Giordani Gold8 ml.

27093 € 18.00

*Τεστ καταναλωτών σε 60 γυναίκες

27093Black

Page 54: cat 10 gr 2016

2

3

1

1 2 3

3187

7 Li

ght S

mok

ey

3187

9 Rom

ance

20529Light

20530Dark

31892Clear

31893Bronze

3189

2 Clear

2052

9 Li

ght

108 109

ΜΑΓΙΚΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΟ, ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

  Σφουγγαράκια Make-up Very MeΔιαστάσεις: 4 x 4 x 0.5 εκ.

23265 € 3.50

  Ενυδατικό Κρεμώδες Gel με Χρώμα για Λάμψη Very Me30 ml.

€ 9.00 € 3.99

  Βάση Μακιγιάζ Prep Me Perfect Very Me30 ml.

26545 € 9.00 € 3.99

  Πούδρα Peach Me Perfect με SPF 10 Very Me8 g.

€ 10.00 € 4.99

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

  Παλέτα με Σκιές Ματιών Light Smokey For Your Eyes Only Very Me4.8 g.

31877 € 17.00 € 9.99

  Παλέτα με Σκιές Ματιών Romance For Your Eyes Only Very Me4.8 g.

31879 € 17.00 € 9.99

  Μολύβι Ματιών Big Eye Very Me1.7 g.

€ 8.00 € 5.99

ΣΚΙΑ Ή ΜΟΛΥΒΙ – ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!

Η βάση της τελειότητας

3269

4 Ta

upe

3269

5 W

hite

3269

6 G

reen

3269

7 Bl

ue

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΜΟΝΟ

€ 0.99 με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από τη σελ. 109

  

  

Το μ

οντέ

λο φ

ορά

ει: Π

ούδρ

α Pe

ach

Me

Perfe

ct μ

ε SP

F 10

Ver

y M

e 31

892

Cle

ar, Ε

νυδα

τικό

Κρε

μώδε

ς G

el μ

ε Χ

ρώμα

για

Λάμ

ψη V

ery

Me

2052

9 Li

ght,

Παλ

έτα

με Σ

κιές

Ματ

ιών

Ligh

t Sm

okey

For

You

r Ey

es O

nly

Very

Me

3187

7.NEW

LIMITED EDITION

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Δύο προϊόντα σε ένα απίθανο μολύβι ματιών. Σκιά ή μολύβι – εσύ αποφασίζεις! Απαλή, κρεμώδης σύνθεση για πολύ εύκολη εφαρμογή.

H βάση μακιγιάζ Prep Me Perfect δημιουργεί τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σου, ώστε να απολαμβάνεις ένα πραγματικά άψογο αποτέλεσμα!

ΓΙΑ ΣΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΥΓΙΗ ΛΑΜΨΗ

Πούδρα με διακριτική λάμψη και SPF 10Απλώστε απαλά αυτό το ανάλαφρο ενυδατικό gel με χρώμα, διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις, για τέλεια λαμπερή όψη.

Page 55: cat 10 gr 2016

20386Porcelain

20387Ivory

20388Sand

30428Simply Black

30429Steel Grey

30427Midnight

Blue

3218

9 El

ectr

ic Pu

rple

30496Extra Light

32527Grey

32566Satin

Almond

30497Light

32528Green

32567Chestnut

32530Orange

32563Blue

30498Medium

Light

26024Black

32786Purple

32568Dark Taupe

20533Black

32531Blue

32564Green

32690Honey

32691Rose

Flower

32692Honeysuckle

pink

24350Pretty Pink

24351Sweet Coral

31866 Orange

Zest

31865 Pink

Menthol

32831Coconut

32832Watermelon

3283

1 Coc

onut

32

832 Watermelon

110 111

  Balm για τα Χείλη Ice Cream Happy Lips Very Me7 g.

€ 7.00 € 3.99

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

NEWLIMITED EDITION

LIMITED EDITIONLIMITED EDITION

LIMITED EDITION LIMITED EDITIONLIMITED EDITION

  Lip Balm Colour Mania Very Me Φροντίδα με χρώμα! Ενυδατικό lip balm με ανάλαφρο περλέ χρώμα και ελαφρύ, δροσερό άρωμα. 5 g.

€ 6.00 € 3.99

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΠΕΡΛΕ ΧΡΩΜΑ

  Make-up Smoothie Very Me30 ml.

€ 9.00

  Μάσκαρα Fat Lash Very Me 8 ml.

€ 9.00

  Απλικατέρ Σκιάς Ματιών Very MeKλειστή θήκη 4.5 x 7.2 εκ.

23267 € 3.50

  Ρουζ Cherry My Cheeks Very Me2 g.

€ 9.00

  Πινέλο Ρουζ Very MeΔιαστάσεις: μήκος 10.7 εκ.

24897 € 9.00

  Μάσκαρα Extendalash Very Me8 ml.

€ 9.00

  Eye Liner Soft Kajal Very Me1 g.

€ 8.00

  Κρέμα Just BB Very Me30 ml.

€ 11.00 € 6.99

  Διπλό Μολύβι Ματιών Very Me1.38 g.

€ 8.00

  Βερνίκι Νυχιών Very Me8 ml.

€ 8.00

  Βερνίκι Νυχιών Crusti Very Me8 ml.

€ 9.00

  Μάσκαρα Extenda Colour Very Me8 ml.

€ 10.00

  Κρεμώδης Σκιά Ματιών Very Me1.6 g.

€ 11.00

  Κραγιόν Bee Addict Very Me4 g.

€ 9.00

32185 Night Glow

32186 Mocha Loca

32187 Goddess Green

32188 Blue Lagoon

VERY ME

Χαρούμενα

χείλη!

ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ

Όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει, προσφέρετε στα χείλη σας ένα δροσιστικό παγωτό! Λαμπερό, ενυδατικό balm με λαχταριστές καλοκαιρινές γεύσεις και όμορφο περλέ τελείωμα και διακριτικό χρώμα.

Το μοντέλο φοράει: Lip Balm Colour Mania Very Me 31865 Pink Menthol.

3186

5 Pi

nk M

enth

ol

3186

6 O

rang

e Ze

st

Page 56: cat 10 gr 2016

113

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

ge t the LOOK

TREND ALERT Τα περίτεχνα σχέδια με laser ή στένσιλ είναι κύριο χαρακτηριστικό του μοντέρνου σχεδίου. Από απλά γραμμικά σχεδια έως και πιο σύνθετες floral δημιουργίες, τα μοναδικά τους σχήματα προσθέτουν ιδιαίτερο ύφος και στυλ. Η τάση αυτή υιοθετείται σε όλα τα φάσματα του σχεδιασμού από τη μόδα έως τη σχεδίαση επίπλων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Κλείσιμο με

φερμουάρ, θήκη με φερμουάρ,

2 ανοιχτές θήκες

  Spray Σώματος με SPF 50 που Απωθεί την Άμμο Sun ZoneΠρακτικό spray με ανάλαφρη μη κολλώδη σύνθεση με SPF 50 που απορροφάται άμεσα, απωθεί την άμμο και είναι ανθεκτικό στο νερό. Η Τεχνολογία Κυτταρικής Προστασίας εξασφαλίζει την προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB, τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και τις ελεύθερες ρίζες. 150 ml.

32280 € 25.00 € 14.99

Προστατεύει τα χείλη με

SPF 15

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ!No.1 στην πρακτικότητα και την προστασία αυτό το καλοκαίρι, το Spray που Απωθεί την Άμμο με SPF 50.

ΣΤΥΛ BOHO IBIZAH αέρινη μποέμικη μόδα της Ibiza εμπνέει την όμορφη συλλογή που αντικατοπτρίζει την ανέμελη καλοκαιρινή κομψότητα.

ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΙΛΙΩΝTo τελείωμα ενός beauty balm, τα οφέλη ενός προϊόντος για την περιποίηση της επιδερμίδας: ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης κατά 47%* και προστατεύει τα χείλη με SPF 15!

  Ενυδατικό Προϊόν Περιποίησης Χειλιών ΒΒ The ONE4 g.

30717 € 11.00 € 6.99

ΜΠΟΥΚΛΕΣ & ΚΥΜΑΤΑ Δημιουργήστε όμορφες μπούκλες και κύματα στα μαλλιά σας με αφρό μαλλιών, πιστολάκι και στρογγυλή βούρτσα. Περισσότερα στη σελ. 31.

  Ψάθινο Καπέλο Ibiza SophisticatedΨάθινο διαχρονικό καπέλο σε στυλ fedora με κορδέλα, είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι που ολοκληρώνει το στυλ σας. Φορέστε το με το μαγιό σας στην παραλία ή με ένα καλοκαιρινό φόρεμα και σανδάλια στη βόλτα σας. Εσωτερική διάμετρος: 57 εκ.

28963 € 14.99

LIMITED EDITION

  Τσάντα Ibiza SophisticatedEυρύχωρη κρεμ τσάντα από δερματίνη με εκλεπτυσμένο σχέδιό που εντυπωσιάζει με όμορφα κοφτά σχέδια και στις δύο πλευρές και χειρολαβές με τρουκς που κάνουν αντίθεση. Διαστάσεις: 32 x 14.5 x 26.5 εκ.

28960 € 34.99

LIMITED EDITION

  Αφρός για Μπούκλες & Σπαστά Μαλλιά HairX Styling200 ml.

31090 € 10.00 € 5.99

21

3112

NEW

*Κλινικά δοκιμασμένο με Corneometer

Page 57: cat 10 gr 2016

114 115

  Γυαλιά Ηλίου Blue WondersΜε μαύρο και χρυσαφί σκελετό και ντεγκραντέ φακούς για θηλυκό εκλεπτυσμένο στυλ. Περιλαμβάνεται μαλακή θήκη σε ροζ μεταλλική απόχρωση και πανάκι καθαρισμού. Με 100% UV προστασία. CE εγκεκριμένα. Μπροστινή όψη: 14.6 x 5.7 εκ.

28859 € 9.99

  Σετ Δαχτυλιδιών BlancaAποκλειστική συλλογή 5 trendy δαχτυλιδιών με διακριτικά σχέδια από μέταλλο ή ακρυλικές πέτρες. Μπορούν να φορεθούν τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές σας εμφανίσεις. Nickel safe. Ένα μέγεθος.

29102 € 7.99

  Τσαντάκι Clutch BlancaΌμορφο τσαντάκι clutch με ανάγλυφο, γυαλιστερό κροκό σχέδιο σην μπροστινή πλευρά. Με αποσπώμενο κομψό, λεπτό λουράκι με γυαλιστερό κροκό σχέδιο. Διαστάσεις: 22 x 17 εκ.

29101 € 17.99

  Τσαντάκι Clutch Blue WondersΜust-have τσαντάκι clutch από δερματίνη που εντυπωσιάζει με το print δέρματος φιδιού στην μπροστινή όψη, ενώ στην πίσω όψη κυριαρχεί η απόχρωση ultramarine. Με αποσπώμενη χρυσαφί μεταλλική αλυσίδα που μετατρέπει το clutch σε τσάντα ώμου. Δοκιμασμένο για Νικέλιο. Διαστάσεις: 29 x 1.6 x 20 εκ.

28855 € 19.99

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

  Πορτοφόλι Ibiza SophisticatedΑυτό το υπέροχο πορτοφόλι από δερματίνη έχει όμοφο κοφτό σχέδιο, λουράκι από δεματίνη και φερμουάρ για ένα κομψό, trendy look. Διαστάσεις: 19.5 x 2.5 x 10 εκ.

28961 € 14.99

  Φουλάρι Ibiza SophisticatedΈνα εντυπωσιακό trendy φουλάρι σε γαλάζια απόχρωση. Από μαλακό πολυεστέρα, αγκαλιάζει απαλά το σώμα σας με υπέροχο γεωμετρικό σχέδιο δαντέλας. Διαστάσεις: 180 x 95 εκ.

28962 € 12.99

  Φουλάρι TropicaAνάλαφρο καλοκαιρινό φουλάρι από πολυεστέρα. Με εντυπωσιακό animal print σε έντονες τροπικές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τη ζούγκλα της Καραϊβικής. Διαστάσεις: 190 x 90 εκ.

29115 € 12.99

  Tσάντα Hobo LuisaΜία trendy hobo τσάντα για τα ψώνια σας, με μοντέρνο στυλ και αρκετά ευρύχωρη, από όμορφη παστέλ δερματίνη. Οι χρυσαφί λεπτομέρειες δίνουν ένα άγγιγμα πολυτέλειας. Διαθέτει θήκη με φερμουάρ. Διαστάσεις: 27 x 14.5 x 35 εκ.

29093 € 24.99

NEWLIMITED EDITION

NEWLIMITED EDITION

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Μαγνητικό κούμπωμα, γκρι φόδρα που κάνει

αντίθεση, θήκη με φερμουάρ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Κλείσιμο με

φερμουάρ, φόδρα με animal-print από πολυεστέρα, θήκη

με φερμουάρ.

Σετ 5 δαχτυλιδιών

Page 58: cat 10 gr 2016

116 117

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

  Τσάντα Clutch CoachellaΑυτό το μοντέρνο τσαντάκι clutch εντυπωσιάζει με την Jacquard υφασμάτινη μπροστινή όψη του και τη χρυσαφί δερματίνη, στο πίσω μέρος, που δημιουργεί όμορφη αντίθεση. Με χρυσαφί αποσπώμενη αλυσίδα. Διαστάσεις: 30 x 15 x 18.5 εκ.

28987 € 17.99

  Βραχιόλι CoachellaΈνα βραχιόλι σε boho στυλ με έντονο πορτοκαλί χρώμα πλεγμένο σε χρυσαφί μπρασελέ. Με φουντάκι και παντατίφ στο τελείωμα. Μήκος: 19 εκ + 4 εκ επιπλέον αλυσίδα.

28988 € 7.99

  Σετ Μανικιούρ CoachellaΈνα funky σετ από εργαλεία μανικιούρ σε μία trendy θήκη με πρακτικό ελαστικό κούμπωμα. Το σετ περιλαμβάνει: ψαλίδι, νυχοκόπτη, λίμα νυχιών, εργαλείο για τα πετσάκια και τσιμπιδάκι φρυδιών από ανοξείδωτο ατσάλι. Διαστάσεις θήκης: 11.7 x 7.2 x 1.8 εκ.

29003 € 7.99

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΡΦΙΑΣΣηκώστε τα χέρια ψηλά στον αέρα και αφήστε να φανούν τα μοντέρνα σας αξεσουάρ με τα εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια με ανέμελο στυλ.

  Τσάντα NauticaΑυτή η πολύ μοντέρνα τσάντα συνδυάζει το κλασικό ναυτικό με το σπορ στυλ. Απομίμηση δέρματος φιδιού σε λευκό χρώμα και μαύρο πλεκτό λουράκι που κάνει αντίθεση είναι απόλυτα trendy αυτήν τη σεζόν. Διαστάσεις: 28 x 6 x 16.5 εκ.

29091 € 24.99

  Κολιέ NauticaΈνα trendy set από δύο κολιέ σε διαφορετικά μήκη. Και τα δύο έχουν μίνιμαλ σχεδιασμό και διαθέτουν τυρκουάζ παντατίφ για ένα look απέριτης κομψότητας. Nickel safe. Τσόκερ εσωτερική διάμετρος: 12.7 εκ. Κολιέ μήκος: 56εκ + 6 εκ επιπλέον+ παντατίφ 26 εκ.

29074 € 9.99

  Φουλάρι NauticaΔιαστάσεις: 70 x 70 εκ.

29092 € 7.99

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Μαγνητικό

κούμπωμα, κλείσιμο με φερμουάρ, μαύρη σατέν φόδρα από πολυεστέρα,

1 θήκη με φερμουάρ και 2 ανοιχτές

θήκες.

  Δαχτυλίδι NauticaΑπλό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο με λιτές γραμμές του και όμορφο τυρκουάζ χρώμα. Το ασημί μέταλλο προσφέρει κομψό και λαμπερό τελείωμα. Nickel safe. Ρυθμιζόμενο μέγος. Εσωτερική διάμετρος: 1.7 εκ.

29077 € 4.99

  Βραχιόλι NauticaΈνα όμορφο βραχιόλι με ασημί μέταλλο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό σε τυρκουάζ απόχρωση που αποτελεί το βασικό trend της σεζόν. Nickel safe. Ρυθμιζόμενο μέγεθος που ταιιάζει στους περισσότερους καρπούς. Εσωτερική διάμετρος: 6.7 εκ.

29075 € 9.99

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

NEWLIMITED EDITION

Page 59: cat 10 gr 2016

118 119119

  Τσαντάκι Clutch SiahPremium designer τσαντάκι clutch από υψηλής ποιότητας δερματίνη. Με μοναδικό print από φτερά και απομίμιση δέρματος φιδιού σε κίτρινο μαύρο χρώμα. Αποσπώμενο χερούλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπρελόκ για τα κλειδιά. Διαστάσεις: 29 x 5 x 20 εκ.

29057 € 19.99

  Τσάντα Hobo SiahΜία εκπληκτική τσάντα hobo από premium δερματίνη με όμορφο μαύρο - άσπρο σχέδιο από τη μία πλευρά και άσπρο - μαύρο από την άλλη, εξαιρετική απομίμση δερματος φιδιού στις λεπτομέρειες και κομψά ανθρακί στοιχεία. Διαστάσεις: 29.5 x 17 x 38.5 εκ.

29058 € 34.99

  Φουλάρι SiahΑυτό το κομψό φουλάρι από μεταξένιο πολυεστέρα έχει ένα αποκλειστικό print από μαύρα φτερά και κίτρινο μοτίφ από δέρμα φιδιού. Δένεται με οκτώ διαφορετικούς τρόπους για πολλές trendy επιλογές. Διαστάσεις: 110 x 110 εκ. Περιλαμβάνεται φυλλάδιο με οδηγίες πως να το φορέσετε.

29059 € 12.99

  Βραχιόλι SiahΑυτό το εντυπωσιακό κόσμημα έχει χρυσαφί μπρασελέ, στολισμένο με μαύρες γυάλινες πέτρες και ανθρακί απομίμιση πέρλας. Ο μηχανισμός από ελατήριο εξασφαλίζει ότι χωράει στους περισσότερους καρπούς. Nickel safe. Εσωτερική διάμετρος: 5.7 εκ.

29060 € 12.99

  Σκουλαρίκια SiahΜία κομψή και μοντέρνα συλλογή σκουλαρικιών με χρυσαφί καμπύλο σχήμα διακοσμημένο με μαύρες γυάλινες πέτρες. Περιλαμβάνεται ένα σκουλαρίκι από απομίμση πέρλας σε ανθρακί απόχρωση. Κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Nickel safe. Διάμετρος πέρλας: 1 εκ; Μήκος Καμπύλης: 3.1 εκ.

29061 € 7.99   Δαχτυλίδι SiahΑυτό το ακαταμάχητο δαχτυλίδι σχεδιασμένο από τη Siah Javaheri για την Oriflame είναι από χρυσαφί μέταλλο διακοσμημένο σε μαύρες γυάλινες πέτρες και ανθρακί απομίμιση πέρλας. Nickel safe. Ένα μέγεθος.

29062 € 5.99

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Aνθρακί φόδρα,

2 εξωτερικές θήκες με μαγνητικό κούμπωμα, κλείσιμο με φερμουάρ

και 2 εσωτερικές θήκες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ανθρακί φόδρα,

κλείσιμο με φερμουάρ, θήκη με

φερμουαρ.

Βρείτε το αρνητικό

σχέδιο στην άλλη πλευρά

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 3 ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

ΜΑ

ΚΙΓ

ΙΑΖ

& T

REN

DS

Μέχ

ρι ε

ξαντ

λήσε

ως

των

αποθ

εμάτ

ων!

Page 60: cat 10 gr 2016

120 121

  Αποσμητικό Roll-on 48ωρης Δράσης North for Men Recharge48ωρη αποσμητική προστασία ενάντια στην κακοσμία του σώματος. Σύνθεση που στεγνώνει άμεσα και δεν αφήνει λευκά σημάδια*. Δερματολογικά ελεγμένο. 50 ml.

32013 € 8.00

€ 3.99

  Προϊόν Καθαρισμού και Απολέπισης Προσώπου North for Men RechargeΚαθαρίζει, απολεπίζει και τονώνει την επιδερμίδα σας, αφυπνίζοντας τις αισθήσεις. Αφήνει την επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα και ενέργεια*. Δερματολογικά ελεγμένο. 150 ml.

32008 € 12.00

€ 6.99

  Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών North for Men AdvancedΈνα ανάλαφρο κρεμώδες gel που απορροφάται άμεσα και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και μειώνει τα πρηξιματάκια και τους μαύρους κύκλους*. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο. 15 ml.

32015 € 14.00

€ 7.99

  Σετ Περιποίησης North for MenΑναβαθμίστε τη ρουτίνα της καθημερινής περιποίησης του αγαπημένου σας με ένα προϊόν καθαρισμού διπλής δράσης που αναζωογονεί μαλλιά και σώμα και μία κρέμα για μετά το ξύρισμα που καταπραΰνει, προστατεύει και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. 250 + 50 ml.

32018 € 20.00

€ 9.99   Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου North for Men AdvancedΈνα ανάλαφρο, μη λιπαρό κρεμώδες gel που απορροφάται άμεσα και ενυδατώνει για έως και 24 ώρες**. Βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, ενώ μειώνει ορατά την εμφάνιση των ρυτίδων*. Δερματολογικά ελεγμένο. 50 ml.

32014 € 29.00

€ 14.99

  Αποσμητικό Spray 48ωρης Δράσης North for Men RechargeΑποσμητική προστασία 48ωρης δράσης ενάντια στην κακοσμία του σώματος***. Δεν αφήνει λευκά σημάδια. Δερματολογικά ελεγμένο. 150 ml.

32012 € 11.00

€ 6.99

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

Καταπραΰνει την επιδερμίδα στη

στιγμή* και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση**

Καθαρίζει, αναζωογονεί και ενυδατώνει την

επιδερμίδα και τα μαλλιά

2-ΣΕ-1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ

Απλώστε την κάθε πρωί και κάθε βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Απλώστε μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια.

Εφαρμόστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.

Κρατήστε τη φιάλη σε

απόσταση 15 εκ από το σώμα.

Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο,

ξεβγάλτε με καθαρό νερό και

σκουπίστε απαλά με πετσέτα.

Εφαρμόστε σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.

Προσφέρετε στον αγαπημένο σας εκπληκτικά προϊόντα περιποίησης! Τα North For Men προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση και φροντίζουν το στυλ του του να παραμένει τέλειο.

ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL ON

ΕΩΣ

-50%

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

**Τεστ με Εργαστηριακά Όργανα

*Τεστ Καταναλωτών

NEW

***Κλινικό Τεστ

Page 61: cat 10 gr 2016

122 123

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

  Aντηλιακό για το Πρόσωπο και τα Εκτεθειμένα Σημεία με SPF 50 Sun Zone50 ml.

23378 € 20.00

€ 9.99

  Spray Σώματος για Μαύρισμα Χωρίς Ήλιο Sun Zone150 ml.

23377 € 16.00

€ 8.99

  Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα για το Πρόσωπο και το Σώμα με SPF 50 Sun Zone100 ml.

30568 € 24.00

€ 12.99   Αντιγηραντική Αντηλιακή Προστασία για το Πρόσωπο και τα Εκτεθειμένα Σημεία με SPF 25 Sun Zone50 ml.

31322 € 16.00

€ 7.99

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;Το Self Tan Spray Sun Zone σας μεταμορφώνει σε μία ηλιοκαμένη θεά σε μόλις 3 ώρες. Δεν χρειάζεται να μάθει κανείς το μυστικό σας!

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

25

10

15-25 25-50

25-50

10-15

10-15

20-25

ΤΥΠ

ΟΣ

ΕΠΙΔ

ΕΡΜ

ΙΔΑ

Σ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΕΝΤΑΣΗ ΗΛΙΟΥ

ΧΑΜΗΛΗ/ΜΕΣΑΙΑ ΥΨΗΛΗ

ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ

& ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΗ

ΣΚΟΥΡΑ

ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ανεξάρτητα από το πόσο ευαίσθητη ή ανθεκτική είναι η επιδερμίδα σας, η σειρά Sun Zone σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να είστε προστατευμένη από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου σε απίθανες τιμές.

SPF 50Υψηλή προστασία για την ευαίσθητη στον ήλιο επιδερμίδα

Λεπτόρευστη υφή, εγγυημένη προστασία

SPF 50Μέγιστη προστασία για την παιδική επιδερμίδα

Spray Σώματος self tan που στεγνώνει γρήγορα

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ SPF 25

ΕΩΣ

-50%

Page 62: cat 10 gr 2016

124 125

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

  Κρέμα Προσώπου σε μορφή Μους με Φραμπουάζ Love Nature50 ml.

31302 € 12.00

€ 4.99   Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου με Φραμπουάζ Love Nature150 ml.

31303 € 10.00

€ 3.99   Απολεπιστικό Προϊόν Προσώπου με Φραμπουάζ Love Nature50 ml.

31304 € 9.00

€ 3.99

  Κρέμα Προσώπου με Χαμομήλι Love Nature50 ml.

30157 € 13.00

€ 5.99

  Τονωτική Λοσιόν με Χαμομήλι Love Nature150 ml.

30158 € 11.00

€ 4.99

  Γαλάκτωμα Καθαρισμού με Χαμομήλι Love Nature125 ml.

30159 € 11.00

€ 4.99

ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Τονωτική λοσιόν με απαλό άρωμα που ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα

Καταπραϋντικό, κρεμώδες καθαριστικό προσώπου

Αναζωογόνηση για την κανονική επιδερμίδα σε μορφή ανάλαφρου μους

Ήπια, καταπραϋντική κρέμα προσώπου

Αναζωογονητικό καθαριστικό προσώπου

Απολεπιστική μάσκα καθαρισμού

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Έχετε περιορισμένο budget για φέτος το καλοκαίρι; Μην ανησυχείτε, έχουμε πλούσια ποικιλία από συναρπαστικά προϊόντα ομορφιάς από τη σειρά Love Nature που δε θα σας βγάλουν εκτός budget.

ΕΩΣ

-50%

ΤΡΙΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

  

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Page 63: cat 10 gr 2016

126 127

  Αρωματικό Γαλάκτωμα Σώματος VivacityΓεμάτο ζωντάνια και χαρά, το άρωμα Vivacity τώρα και σε γαλάκτωμα σώματος με νέα σύνθεση για πιο έντονο άρωμα. 150 ml.

31725 € 12.00

€ 4.99

  Αρωματικό Γαλάκτωμα Σώματος Miss GiordaniΤο λαμπερό, γεμάτο πάθος άρωμα, τώρα σε γαλάκτωμα σώματος που απαλύνει την επιδερμίδα, με νέα βελτιωμένη σύνθεση. 150 ml.

32500 € 12.00

€ 4.99

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ένα θηλυκό floral μπουκέτο με διακριτικές νότες από Άνθη Πορτοκαλιάς

Θέλετε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας άρωμα με λιγότερα χρήματα; Δοκιμάστε τα αρωματικά γαλακτώματα σώματος - τώρα με πιο έντονο άρωμα από ποτέ και σε πολύ χαμηλή τιμή!

Λαμπερό, floral φρουτώδες

άρωμα για τις γυναίκες με

αυτοπεποίθηση

Με ακαταμάχητα σέξι floral ξυλώδες άρωμα

Πλούσια ενυδάτωση με floral, φρουτώδεις νότες

Κρέμα που απαλύνει την επιδερμίδα με oriental βανιλλικό φρουτώδες άρωμα

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΕΩΣ

-50% 

   

ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ250 ml.

  31723 Κρέμα Σώματος My Red  31779 Κρέμα Σώματος Love Potion  31777 Κρέμα Σώματος Divine

€ 14.00

To ένα € 5.99

Page 64: cat 10 gr 2016

128 129

  Σαμπουάν με Σιτάρι & Καρύδα Nature Secrets για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά250 ml.

21860 € 6.00

€ 2.50

  Conditioner με Σιτάρι & Καρύδα Nature Secrets για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά250 ml.

21862 € 6.00

€ 2.50

  Έλαιο Μαλλιών με Σιτάρι & Καρύδα Nature Secrets για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά15 ml.

22698 € 3.00

€ 0.99

  Αφροντούς Discover Parisian Delight250 ml.

30075 € 4.00

€ 1.99

  Αφροντούς Discover Japanese Ceremony250 ml.

32638 € 4.00

€ 1.99

  Αφροντούς Discover Japanese Wisdom250 ml.

32639 € 4.00

€ 1.99

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

1. Τοποθετήστε κλειστό το σωληνάριο σε ζεστό νερό για 1 λεπτό.

2. Σπάστε τη μύτη και απλώστε το προϊόν κάνοντας μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά.

3. Αφήστε το για 1 λεπτό και ξεβγάλτε για υγιή, λαμπερά μαλλιά.

Προστατευτικό σαμπουάν που αποκαθιστά και

αναζωογονεί τα μαλλιά.

Conditioner που λειαίνει και θρέφει τα μαλλιά αφήνοντάς τα υγιή και πολύ απαλά.

Αρωματική ενυδάτωση με νότες

λεβάντας και βανίλιας

Αφροντούς με ισορροπημένο ph για καθημερινό καθαρισμό. Με αρώματα Tsubaki και Λευκού Τσαγιού.

Αφροντούς με ισορροπημένο ph με αρώματα από ξύλο Hinoki και Yuzu.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ

Όλοι αξίζουμε να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφα, ανεξάρτητα από τον χρόνο μας και το budget μας. Δοκιμάστε λοιπόν, τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης σώματος και αναζωογονηθείτε με λίγα χρήματα.

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΕΩΣ

-50%

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ

Page 65: cat 10 gr 2016

130 131

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

  Σαμπουάν με Πράσινο Τσάι & Περγαμόντο Nature Secrets για Λεπτά Μαλλιά250 ml.

31233 € 6.00

€ 2.50   Conditioner με Πράσινο Τσάι & Περγαμόντο Nature Secrets για Λεπτά Μαλλιά250 ml.

31234 € 6.00

€ 2.50

  Αφροντούς με Αλόη & Καρπούζι Nature Secrets250 ml.

24203 € 8.00

€ 2.99   Απολεπιστικό Αφροντούς με Μέντα & Φραμπουάζ Nature Secrets250 ml.

22667 € 6.00

€ 2.99

Η Αλόη καταπραΰνει

και ενυδατώνει, ενώ το

Καρπούζι θρέφει.

Η Μέντα τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει, ενώ το Φραμπουάζ χαρίζει ενέργεια και προστατεύει.

Καθαρίζει, αναζωογονεί

και χαρίζει όγκο στα

λεπτά μαλλιά

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τα πλούσια σαμπουάν και αφροντούς μας εμπνευσμένα από τη φύση, είναι ειδικά σχεδιασμένα να σας προσφέρουν φρεσκάδα και αναζωογόνηση τους πιο καυτούς μήνες του χρόνου. Φροντίστε την επιδερμίδα σας όπως σας αξίζει!

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΕΩΣ

-50%

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Αναζωογονεί και ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Page 66: cat 10 gr 2016

132 133

  Αντιγηραντική Κρέμα Χεριών50 ml.

20357 € 10.00

€ 3.99   Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Σιλικόνη & Γλυκερίνη Incredible75 ml.

30909 € 8.00

€ 3.99

  Κρέμα Χεριών Silk Beauty150 ml.

31364 € 11.00

€ 4.99   Προστατευτική Κρέμα Χεριών & Νυχιών SoftCaress150 ml.

31347 € 12.00

€ 4.99   Θρεπτική Κρέμα Χεριών SoftCaress150 ml.

31348 € 12.00

€ 4.99

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

JUMBO ΜΕΓΕΘΟΣ!

150 ml

  Προστατευτική Ενυδατική Κρέμα Χεριών50 ml.

17305 € 10.00

€ 3.99

Φροντίζει και προστατεύει τα ξηρά χέρια

Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση και τη μείωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, η οποία προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση

Αποκαθιστά τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας

Παρέχει εντατική θρέψη και ενυδάτωση στα ξηρά χέρια

Super ενυδάτωση

16 σελίδες με απίθανες προσφορές στα

MUST TOY KAΛΟΚΑΙΡΙΟΥΣώστε τα χέρια σας από την ξηρότητα και εξοικονομήστε χρήματα από τον καλοκαιρινό σας προϋπολογισμό. Η κρέμα χεριών Pro-Youth με αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη το καλοκαίρι. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας παραμένουν ενυδατωμένα ακόμη και στις πιο γεμάτες μέρες του καλοκαιριού, με τις κρέμες χεριών μας – τώρα σε super τιμές!

SPF ΔΕΙΚΤΗΣ

  

ΕΩΣ

-50%

ΚΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Page 67: cat 10 gr 2016

134 135

Η Π

ΡΟΤ

ΑΣ

Η Μ

ΑΣ

Χρησιμοποιήστε το Tender Care • σαν προστατευτικό χειλιών • σαν ενυδατική κρέμα για τα

ξηρά και τραχιά σημεία• σαν κρέμα για τα πετσάκια

  Προϊόν Περιποίησης Επιδερμίδας Tender Care με Βιολογικό Μέλι15 ml.

32537 € 7.00

  Προϊόν Περιποίησης Επιδερμίδας Tender Care15 ml.

1276 € 7.00

  Προϊόν Περιποίησης Επιδερμίδας Tender Care με Τριαντάφυλλο15 ml.

30861 € 7.00

Προστατεύει, καταπραΰνει & ενυδατώνει με υπέροχο

άρωμα τριαντάφυλλου Απαλότητα με βιολογικό μέλι

To original Tender

Care, είναι διαχρονικά αγαπημένο

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ 1 ΜΕ €2.99 ΕΠΙΛΕΞΤΕ 2 ΜΕ €3.99

Page 68: cat 10 gr 2016

ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ

70%

  Λίμα Ποδιών MidoriΜία πρακτική λίμα διπλής όψης με δύο γυαλόχαρτα διαφορετικής υφής που κάνουν απολέπιση και λειαίνουν την επιδερμίδα των ποδιών. Διαστάσεις: 24 x 4.4 εκ.

29006 € 5.00

€ 1.50

  Κρέμα Ποδιών με Μέντα & Ακτινίδιο Feet up Cooling BreezeΕντατική ενυδατική κρέμα ποδιών με Ακτινίδιο και Μέντα για πόδια απαλά, λεία και αναζωογονημένα. 75 ml.

31283 € 9.00

€ 2.99   Spray Ποδιών με Μέντα & Ακτινίδιο Feet up Cooling BreezeΑποσμητικό spray με αναζωογονητική Μέντα και Ακτινίδιο. Άμεση δροσιστική δράση για υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. 150 ml.

31284 € 11.00

€ 2.99

KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Ενυδατώνει σε βάθος αφήνοντας

τα πόδια σας απαλά, λεία και

δροσερά

Λίμα δύο όψεων για απαλά πόδια στη στιγμή!

NEWLIMITED EDITION

Άμεση δροσιστική δράση για

αναζωογόνηση και φρεσκάδα

  

  ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ

ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κατάλογος 10 2016 (11/07 – 31/07)

10 - 2016 11/07 – 31/07

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ: Λ. Κηφισίας 69, 15124 Μαρούσι. Τηλ.: 210 6875800, Fax: 210 6811191. www.oriflame.gr © 2016 Oriflame Cosmetics S.A.

Online Παραγγελίες: www.oriflame.gr Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 3362030, 801 11 68 801 Customer Service – Εξυπηρέτηση Πελατών: Τηλ.: 210 6875802, SMS 6948509688