Brochure pancake catering January 2015

12
M ελινικόν The Greek Pancake House

description

 

Transcript of Brochure pancake catering January 2015

MελινικόνThe Greek Pancake House

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:26 ðì Page 1

Λένε πως η ζωή είναι ένα ταξίδι. Έναταξίδι με πυξίδα το όνειρο και προορισμόένα λιμάνι χαράς και ολοκλήρωσης.Από μικρός ονειρευόμουν να στήσω τοδικό μου στέκι όπου οι φίλοι μου καιόλος ο κόσμος θα ερχόταν να περάσειευχάριστα με αυτά που θα του προσέφερα.Ένα στέκι που δεν θα προσέφερε «μία από τα ίδια», αλλά κάτι ξεχωριστό,πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.Ένα στέκι που, πέρα από τη διασκέδασηθα παράγει έργο κοινωνικό. Πρωτίστως,θα βοηθούσε όπως μπορούσε, τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκητην έμπρακτη βοήθειά μας. Ένα στέκιπου θα έπαιζε και αυτό το ρόλο του στονα κάνουμε λίγο καλύτερο τον κόσμοπου ζούμε, ένα στέκι με νόημα ύπαρξης.Το όνειρο μου έγινε στόχος και ο στόχοςπραγματικότητα!Έτσι γεννιέται το Μελινικόν. Το πρώτοελληνικό pancake house, το πρώτο κατάστημα έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγύης με συνoδοιπόρους όλουςεσάς που θα μας κατευθύνετε κάθε μήναγια το πού να δίνουμε μέρος των κερδώνμας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούςμε έμπρακτο κοινωνικό έργο.Σας περιμένω στο στέκι της απόλαυσηςτων γεύσεων, της πρωτοπορίας του design, της αλληλεπίδρασης και του παι-χνιδιού μεταξύ μας και τέλος στο στέκιτης απόλυτης βεβαιότητας πως η δική μας ικανοποίηση προσφέρει ένα χέρι βοηθείας σε παιδιά, εφήβουςκαι ενήλικες, στους οποίους και τα πιο βασικά πράγματα στη ζωή δεν είναι δεδομένα.

Φώτης Κοκοσιούλης

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:26 ðì Page 2

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:26 ðì Page 3

Το Mελινικόν αποτελεί το πρώτοελληνικό Pancake House πουέκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα τοΝοέμβριο του 2013 στο Κολωνάκι, στηνοδό Σκουφά 37. Προσαρμοσμένο στην ελληνική γαστρο-νομία, το κύριο προιόν πώλησης είναι οιαμερικάνικες πίτες (pancakes) που με τοπλούσιο μπουφέ αλμυρών και γλυκώνγεύσεων, προσφέρουν μια καινούρια,υγιεινή απόλαυση στο χώρο της ελληνι-κής εστίασης. Σκοπός και στόχος τηςεπιχείρησης είναι να δημιουργήσει ένακαινούριο trend στον χώρο της εστίασηςκαι του γρήγορου γεύματος αρχικά στηνΕλλάδα.

Όραμα της επιχείρησης είναι να αναπτύξειτις δραστηριότητές της και στο εξωτερικόλανσάροντας την ελληνική κουζίνα σεαυτό το τόσο δημοφιλές προϊόν σεόλες τις ανεπτυγμένες χώρες του εξω-τερικού. Η επιχείρηση πρόσφατα ανέπτυξε τιςδραστηριότητες της και στο catering,προσφέροντας σε ιδιώτες και επιχειρήσειςτην εμπειρία των pancakes.

Τα pancakes ανήκουν στην κατηγορίατων προϊόντων με βάση το αλεύρι όπωςοι κρέπες, τα cupcakes και τα sandwich.Το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημαείναι αφενώς η ποσότητα, μιας και πα-ρασκευάζονται σε «στοίβες» το έναπάνω στο άλλο ανάλογα με τις ορέξειςτου πελάτη και αφετέρου, η τιμή μιας καιείναι πολύ πιο φθηνά από όλα τα υπό-λοιπα συναφή προϊόντα.

Ενδεικτικά, κάποιες προτάσεις μας,παρουσιάζονται παρακάτω:

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:26 ðì Page 4

Power up pancake με pancake βανί-λιας, γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, μέλι καιαμύγδαλο για να ξεκινήσει "δυνατά" ημέρα!Oreo pancake με pancakes σοκολάτας,μπισκότο oreo, σιρόπι σοκολάτας καικρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια για τουςλάτρεις της σοκολάτας!Pavlova pancake με pancake βανίλιας,σαντιγύ, φρέσκα φρούτα, μαρμελάδαΜελινικόν και τραγανά μαρεγκάκια,ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς!

Όσον αφορά στις αλμυρές προτάσεις, τοBrunch pancake είναι must με pancakeολικής άλεσης, τηγανιτό αυγό, λουκάνικοφρανκφούρτης, crispy bacon και καραμε-λωμένα κρεμμύδια.Club sandwich pancake με 3 pancakesολικής άλεσης, καπνιστή γαλοπούλα,crispy bacon, τυρί, μαρούλι, τομάτα,μαγιονέζα και chips.Salmon pancake με pancakes ολικήςάλεσης, καπνιστό σολωμό, τυρί, philadel-phia, ξύσμα λεμονιού και sauce λεμο-νιού.

Όλες οι πρώτες ύλες για την παρασκευήτων pancakes και των συνοδευτικώντους, π.χ. μαρμελάδες Μελινικόν, σιρό-πια, σπιτική καραμέλα βουτύρου, ετοιμά-ζονται καθημερινά στο παρασκευαστήριοτου καταστήματος. Έτσι, ο πελάτης μπο-ρεί να απολαύσει ένα “σπιτικό” γεύμα σεχαμηλές τιμές σε έναν χώρο που “τολμά”στο design και τέλος, σε ένα στέκι πουπαραγεί κοινωνικό έργο με συνοδοιπό-ρους όλους εσάς που κάθε μήνα μας κα-τευθύνετε, ώστε να προσφέρουμε μέροςτων κερδών μας σε μη κερδοσκοπικούςοργανισμούς.

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:26 ðì Page 5

...φρέσκα χειροποίητα Pancakes που

παρασκευάζουμε στηνκουζίνα μας καθημερινά

με αγνά υλικά

Το Μελινικόν έρχεται τώρα και κοντά σας με τα αγαπημένα σας Pancakes!Δώστε μια πρωτόγνωρη γεύση

σε κάθε σας εκδήλωση.

Εμπιστευτείτε την υπηρεσία C A T E R I N G

του Mελινικόν στις εκδηλώσεις σας και εντυπωσιάστε γευστικά

σε κάθε είδους πάρτι, γαμήλιες / βαπτιστικές δεξιώσεις, εταιρικές εκδηλώσειςκι όπου αλλού μας χρειάζεστε.

Μια απολαυτική ποικιλία από αλμυρές και γλυκές προτάσεις Pancake,

σας περιμένει κάθε στιγμή...

Για πληροφορίες επισκευθείτε το κατάστημά μας Σκουφά 37 στο Κολωνάκι

ή καλέστε μας στο 211 4091430, 6983 396768

CATER ING

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:27 ðì Page 6

MελινικόνC A T E R I N G

παιδικάparties

Δώστε μια πρωτόγνωρηεμπειρία στα παιδιά σας,επιλέγοντας διαφορετικάχρώματα, σχήματα και

γεύσεις από Pancakes!!!

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:28 ðì Page 7

MελινικόνC A T E R I N G

γάμοι, βαπτίσειςγεννέθλια

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:29 ðì Page 8

MελινικόνC A T E R I N G

εταιρικέςεκδηλώσεις

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:29 ðì Page 9

MελινικόνC A T E R I N G

κάθε είδουςparty

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:29 ðì Page 10

Το μενού μας με αλμυρέςκαι γλυκές προτάσεις μας...

MελινικόνC A T E R I N G

ενδεικτικάτα πιάτα μας...

Τολμήστε να δημιουργήσετε τo δικό σας Pancake, επιλέγοντας τα αλμυρά ή γλυκά toppings που αγαπάτε...

Pizza Σουσάμι άνοιξε

Brunch

Hot dog Ρόκα παρμεζάνα

Μelinikon Power up

Cheese cake Οreo

Club sandwich

Pancake rolls Fish twists

Τiramisu Pavlova

Lemon pie Fruits of forest

Banoffee Classic american

Choco lover’s Black forest

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:30 ðì Page 11

MελινικόνThe Greek Pancake House

σκουφά 37 κολωνάκι n T. 211 4091430, M. 6983 396768, E. [email protected]

Melinikon-The Greek Pancake House

BROCHURE CATERING:Layout 1 5/2/2015 1:30 ðì Page 12