Biomaris catalogue 2015

68
Ομορφιά και Υγεία από τη θάλασσα Ο κόσμος της BIOMARIS

description

All the new and classic products by Biomaris, in a fresh, beautiful, updated catalogue!

Transcript of Biomaris catalogue 2015

Page 1: Biomaris catalogue 2015

Ομορφιά και Υγεία από τη θάλασσα

Ο κόσμος της BIOMARIS

Page 2: Biomaris catalogue 2015

2

Page 3: Biomaris catalogue 2015

3

Page 4: Biomaris catalogue 2015
Page 5: Biomaris catalogue 2015

O νέος κατάλογος της Biomaris είναι επιτέλους εδώ!

Είναι γεμάτος με πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές που αφορούν τα προϊόντα της Biomaris και την υγεία του δέρματος γενικότερα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στο δικό σας τύπο δέρματος.

Η φιλοσοφία μας «Υγεία και ομορφιά από τη θάλασσα», αποτελεί τη βάση για κάθε προϊόν μας. Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλασσινό αλάτι και πολλά άλλα υψηλής ποιότητας και δράσης συστατικά από τη θάλασσα, φροντίζουν για ένα υγιές, λαμπερό δέρμα, γεμάτο ζωντάνια!

Καλομάθετε τον εαυτό σας, το αξίζετε!

Σας ευχόμαστε όμορφες και χαλαρές στιγμές περιποίησης.

Από καρδιάςΟ αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Biomaris,Αντώνης ΓκούμαςGoumas Wellness

Page 6: Biomaris catalogue 2015
Page 7: Biomaris catalogue 2015

10 BasicsH κλασσική σειρά της Biomaris για τη φροντίδα όλης της οικογένειας.

14 Young LineΣειρά κατά της ακμής που εξισσοροπεί τη λιπαρότητα.

18 Rich Care ConceptΕντατική φροντίδα και περιποίηση για την ώριμη και απαιτητική επιδερμίδα.

24 Classic LineΣειρά για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος με ιχνοστοιχεία και μέταλλα από τη θάλασσα.

32 Αnti-aging LineΣειρά για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της γήρανσης του δέρματος.

36 Φροντίδα Σώματος Ολοκληρωμένη σειρά σώματος για το μπάνιο.

44 Περιποίηση ΠοδιώνΣειρά για την περιποίηση των ποδιών.

46 Μέθοδος Αδυνατίσματος 4 προϊόντων

Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης.

48 AromaThalasso LineMια ξεχωριστή εμπειρία αρωμάτων με δραστικά συστατικά από τη θάλασσα.

52 Προστασία από τον ΉλιοΟλοκληρωμένη αντιηλιακή προστασία ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

56 Jonathan by BiomarisΣειρά για την φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας.

59 Βeauty ColorsΘεραπευτικό make-up για κάθε τύπο δέρματος.

60 Ειδικά ΠροϊόνταΝερό θαλάσσιου βυθού πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

61 Λίγα λόγια για τη Biomaris

7

Ομορφιά και υγεία... από τη θάλασσα!Ο κόσμος της Biomaris

Page 8: Biomaris catalogue 2015

Η επιδερμίδα μας Η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερο αισθητήριο όργανο και μας προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος.

8

Η επιδερμίδα εμποδίζει την απώλεια υγρασίας από το σώμα μας και παίζει σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αντικατο-πτρίζει την κατάσταση της υγείας μας, καθώς και τη φυσική μας κατάσταση.

Για να μπορέσει η επιδερμίδα μας να ανταπεξέλθει στα τόσο σημα-ντικά καθήκοντά της, πρέπει να τη φροντίζουμε και να την περιποι-ούμαστε με μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή από μέσα, και μια σωστή, ανάλογα με τον τύπο δέρματος, περιποίηση και φροντίδα από έξω.

Στην αισθητική διακρίνουμε έξι (6) διαφορετικούς τύπους δέρμα-τος. Τα κριτήρια για το διαχωρισμό αυτό είναι η λιπαρότητα, η εφί-δρωση, η ηλικία και η αιμάτωση της επιδερμίδας.

Page 9: Biomaris catalogue 2015

9

Θέλετε να βρείτε το δικό σας τύπο δέρματος; Η ακόλουθη σελίδα θα σας φανεί χρήσιμη:

Η ανανέωση και αναδόμηση της επιδερμί-δας μειώνεται όσο αυξάνεται η ηλικία. Η ώριμη επιδερμίδα χάνει σιγά σιγά τη βελούδινη και λεία όψη της. Ο υδρολιπι-δικός μανδύας μειώνεται αισθητά και έτσι αρχίζει η επιδερμίδα να φαίνεται κουρα-σμένη, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές και αργότερα οι ρυτίδες.

Η ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται άμεσα από τις εξωτερικές επιδράσεις. Λόγω του ότι υπολειτουργεί, παρουσιάζει ξηρότητα, κυρίως γύρω από τα μάτια, τα χείλη και τις παρειές.

Η κανονική επιδερμίδα είναι απαλή, βελούδινη και ελαστική. Έχει σωστή αιμάτωση και καθαρή όψη.

Η μικτή επιδερμίδα παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι (τη λεγόμενη περιοχή Τ), ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο θα το χαρακτηρίζαμε περισσότερο ξηρό.

Η λιπαρή επιδερμίδα παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα και γυαλάδα σε όλο το πρόσωπο. Συνήθως έχει μεγάλους, διογκωμένους πόρους. Λόγω της λιπαρό-τητας, η επιδερμίδα αυτή παρουσιάζει ακαθαρσίες και έντονο σμήγμα. Είναι λιγότερο επιρρεπής στις εξωτερικές επιδράσεις και δεν παρουσιάζει εύκολα λεπτές γραμμές.

Η μη καθαρή και προβληματική επιδερμίδα οφείλεται συνήθως σε ορμονικά προβλήματα. Τις περισσότερες φορές εμφανίζεται στην εφηβεία, υπάρχουν όμως και άνθρωποι που παλεύουν μια ολόκληρη ζωή με τα σπυράκια και τους φαγέσωρες.

Page 10: Biomaris catalogue 2015

Skin Cream& Skin LotionΚλασική υπόθεση στην περιποίηση του δέρματος. Διατίθενται δίχως άρωμα.

Με τη Skin Cream και τη Skin Lotion της Biomaris, έχετε όλη την προστασία της θάλασσας για εσάς και την οικογένειά σας.

10

Basics

Page 11: Biomaris catalogue 2015

Skin Cream

Υπερυδατική και υπεραναπλαστική κρέμα, με νέα ανανεωμένη σύσταση, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένη, κατάλληλη για όλα τα δέρματα και όλες τις ηλικίες, ακόμα και για πολύ ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, με τάση για κνησμό και φλεγμονές. Ιδανική και για τη φροντίδα των μωρών. Δρα αντιφλογιστικά και προλαμβάνει πιθανούς ερεθισμούς στα ευαίσθητα δέρματα. Χρησιμοποιείται σε πολλές δερματοπάθειες, όπως έκζεμα και ψωρίαση, ενώ εφαρμόζεται και μετά από αποτρίχωση ή laser, για να καταπραΰνει το δέρμα. Η βάση αυτής της «οικογενειακής κρέμας» είναι το βιολογικά επεξεργασμένο θαλασσινό νερό, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα. Χωρίς άρωμα.

Συσκευασία: 250ml

Τύπος δέρματος:

11

Δραστικά συστατικά:Θαλασσινό νερό, eucerin.

Page 12: Biomaris catalogue 2015

12

Skin LotionYπερυδατικό, υπεραναπλαστικό γαλάκτωμα για ευαίσθητα δέρματα που παρουσιάζουν δερματοπάθειες, καθώς και φλεγμονές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από καθαρισμό ή αποτρίχωση, για να καταπραΰνει την περιοχή. Ιδανικό και για τη φροντίδα των μωρών. Είναι κατάλληλο για το σώμα και για όλους τους τύπους δέρματος. Χωρίς άρωμα. Συσκευασία: 250ml

Τύπος δέρματος:

Basics

Η Skin Lotion είναι απόλυτα συμβατή με το δέρμα και αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο στην την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας.

Page 13: Biomaris catalogue 2015

13

Το Δέρμα Το δέρμα είναι το μεγαλύτερό μας όργανο και μας προστατεύει από τις διάφορες επιδράσεις του περιβάλλοντος. Οι φυσικοί προστατευτικοί μηχανισμοί του δέρματος όμως χρειάζονται τη βοήθειά μας για να μπορούν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του δέρματος, όχι μόνο για την όμορφη όψη του, αλλά και για την υγεία του, το γνωρίζουν κυρίως άτομα που έχουν προβλήματα με διάφορες δερματοπάθειες.

Δερματοπάθειες όπως η νευροδερματίτιδα και η ψωρίαση, δυσκολεύουν τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό. Άτομα που έχουν τέτοιου είδους δερματοπάθειες, έχουν συνήθως έντονο κνησμό και κάψιμο. Τη μεγαλύτερη βοήθεια σε αυτές τις περιπτώσεις τη ζητάμε από το δερματολόγο μας.

Η καθημερινή φροντίδα όμως είναι προσωπική ευθύνη του παθόντα. Μια εξαιρετική βοήθεια είναι σε αυτές τις περιπτώσεις η Skin Cream και η Skin Lotion.

Σε φημισμένες δερματολογικές κλινικές της Γερμανίας, όπως για παράδειγμα στο Bad Bentheim ή στο Bad Rappenau, χρησιμοποιούνται τα προϊόντα της Classic Line της Biomaris, η Skin Cream και η Skin Lotion, μολονότι δεν ανήκουν στα θεραπευτικά προϊόντα αλλά στα προϊόντα περιποίησης, για τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά τους.

Page 14: Biomaris catalogue 2015

Young LineΗ Young Line της Biomaris είναι μια καινοτομία στη σειρά περιποίησης για ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο. Οδηγεί τη νεανική επιδερμίδα στο «σωστό δρόμο» και βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρής επιδερμίδας. Η Young Line καθαρίζει απαλά και περιποιείται σε βάθος, με τη βοήθεια συστατικών υψηλής ποιότητας από τη θάλασσα.

14

Young Line

1

2

3

4

Page 15: Biomaris catalogue 2015

Δραστικά συστατικά:Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, bisabol έλαιο, ψευδάρ-γυρος, χαμομήλι, σαλυκιλικό οξύ, σύμπλεγμα από άργυλο, μικρόκκοκοι από μπαμπού.

15

1 Active Cleansing GelΜπλε διάφανο καθαριστικό τζελ που διεισ-δύει βαθιά στο λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα. Φρεσκάρει και αναζωογονεί, ενώ παράλλη-λα ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Περι-έχει θαλασσινό νερό, ψευδάργυρο και σαλι-κυλικό οξύ.Συσκευασία: 200ml

Τύπος δέρματος:

2 Fresh Face PeelingΚαθαριστικό peeling σε μορφή gel για το λιπαρό, ακνεϊκό και προβληματικό δέρμα. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες πραγματοποιώ-ντας βαθύ καθαρισμό, ενώ βοηθά και στην αποφυγή φραγμένων πόρων. Περιέχει μι-κρόκοκκους από μπαμπού (ιδιαιτέρως ανα-πλαστικοί), συστατικά από φύκια, σαλικυλικό οξύ και ψευδάργυρο.Συσκευασία: 75ml

Τύπος δέρματος:

3 Cool Cleansing TonicΔροσιστική λοσιόν με αλκοόλ για το ακνεϊκό, λιπαρό και προβληματικό δέρμα. Έχει απο-λυμαντική και αντισηπτική δράση, και απο-μακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα. Πα-ράλληλα, εξισορροπεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Περιέχει νερό θαλάσσιου βυ-θού, συστατικά από φύκια, σαλικυλικό οξύ, ψευδάργυρο και μπισαμπολόλ.Συσκευασία: 100ml

Τύπος δέρματος:

4 24 h Anti-shine CreamΚρέμα προσώπου που ενυδατώνει, αφήνο-ντας ένα ματ αποτέλεσμα, για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα. Εξισορροπεί τη λιπαρότη-τα και θρέφει το δέρμα, μειώνοντας τη γυα-λάδα του προσώπου. Περιέχει βιολογικά επεξεργασμένο θαλασσινό νερό, ψευδάργυ-ρο και εκχυλίσματα φυκιών.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Page 16: Biomaris catalogue 2015

Young Line

16

1 Active CreamΚρέμα θεραπείας που καταπολεμά την ακμή και το προβληματικό δέρμα. Χρησιμο-ποιείται τοπικά πάνω στα σπυράκια και τα αφυδατώνει μέσα σε λίγες ώρες. Έχει αντισμηγματορροϊκή και αντιβακτηριδιακή δράση. Η στυπτική της δράση είναι η λύση σε δέρματα με φλεγμονές. Περιέχει οξεί-διο του ψευδαργύρου σαν κύρια βάση.Συσκευασία: 30ml

Τύπος δέρματος:

2 Marine Active MaskKρεμώδης μάσκα για τη λιπαρή και ακνεϊ-κή επιδερμίδα. Εξισορροπεί, καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύει το υπερβολικό σμήγμα και μειώ-νει τη λιπαρότητα. Δρα σαν αντιφλεγμονώ-δες, ιδιαίτερα μετά από καθαρισμό. Σε συνδυασμό με την μεγάλη ποσότητα θαλασ-σινού νερού που διαθέτει, χρησιμοποιείται και ως καταπραϋντική, αντιφλογιστική μά-σκα μετά από peeling. Περιέχει θαλάσσια στοιχεία και εκχυλίσματα φλαμουριάς.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

3 Power PenΤο πρακτικό Power Pen είναι μια βοήθεια express για ακμή και γενικότερα φλεγμο-νές του δέρματος. Δρα κατά της ακμής και των τοπικών φλεγμονών. Έχει κερατολυτική και αντιβακτηριδιακή δράση και εξισορρο-πεί τη λιπαρότητα. Χρησιμοποιείται τοπικά, δύο με τρεις φορές ημερησίως. Ιδανικά, συνδυάζεται με το Τinted Cover Stick. Περιέχει θαλασσινό νερό και συστατικά από φύκια. Συσκευασία: 5ml

Τύπος δέρματος:

4 Tinded Cover StickΚαλυπτικό θεραπευτικό στικ με χρώμα, για το κανονικό, μεικτό, λιπαρό και προβλημα-τικό δέρμα. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντι-μικροβιακή δράση. Επιταχύνει την επούλω-ση μικρών φλεγμονών και καλύπτει ουλές και σπυράκια. Χρησιμοποιείται τοπικά πάνω στα σπυράκια και τις επιφανειακές φλεγμο-νές. Περιέχει χρώμα.Συσκευασία: 4,5gr

Τύπος δέρματος:

1

2

3

4

Page 17: Biomaris catalogue 2015

17

Συμβουλή: μακριά τα χέρια από τα σπυράκια

Όσο ενοχλητικό και εάν είναι, όσο καθαρά και αν θεωρούμε ότι είναι τα χέρια μας, δεν πιέζουμε ποτέ μόνοι μας κάποιο σπυράκι.

Τα μικρόβια βρίσκονται παντού και οι πιθανότητες να μολυνθούμε είναι τεράστιες.

Τι συμβαίνει στο δέρμα …

Η νεανική επιδερμίδα είναι ελαστική, ούτε πολύ ξηρή, ούτε πολύ λιπαρή. Με το που αρχίζει όμως η εφηβεία, το δέρμα γίνεται πιο ευάλωτο.

Στο τέλος της εφηβείας το δέρμα αποκτά και πάλι τη λεία του όψη.Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, παρουσιάζεται μια δυσλειτουργία στο δέρμα, που είναι γνωστή σε όλους μας ως ακμή. Η ακμή δεν παρουσιάζεται όμως μόνο στην εφηβεία.

Η κύρια αιτία είναι η μη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ορμονικά προβλήματα, στο έντονο στρες και σε λάθος καλλυντικά προϊόντα.

Page 18: Biomaris catalogue 2015

Rich Care ConceptΗ σειρά Rich Care Concept της Biomaris περιποιείται την ώριμη και απαιτητική επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Τα υψηλής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά, φροντίζουν για ένα τέλειο και ορατό αποτέλεσμα.

18

Rich CareConcept

1 23

Page 19: Biomaris catalogue 2015

1 Rich Cleansing CreamΑπαλό γαλάκτωμα που καθαρίζει το δέρμα, απομακρύνοντας ακαθαρσίες και make-up. Κατάλληλo ακόμα και για εξαιρετικά ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, και για δέρμα που έχει ανάγκη από ανάπλαση. Δίνει στην επιδερμίδα βελούδινη αίσθηση απαλότη-τας. Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ. Περιέ-χει θαλασσινό νερό, προβιταμίνη B5, έλαιο από αβοκάντο, λεκιθίνη και εκχυλίσματα φυκιών.Συσκευασία: 150ml

Τύπος δέρματος:

2 Soft Facial TonicΛοσιόν προσώπου, που καταπραΰνει και αναζωογονεί το ευαίσθητο δέρμα. Χρησι-μοποιείται κυρίως σε απαιτητικά και ώρι-μα, ξηρά ή αφυδατωμένα δέρματα, λόγω της αντιφλογιστικής, καταπραϋντικής και αντιφλεγμονώδους δράσης της. Προετοι-μάζει το δέρμα για θεραπείες προσώπου ή για την εφαρμογή κρέμας, μάσκας ή αμπούλας. Περιέχει θαλασσινό νερό και εκχυλίσματα φυκιών. Δεν περιέχει αλκοόλ.Συσκευασία: 100ml

Τύπος δέρματος:

3 Skin Life SerumΕξαιρετικά αποτελεσματικό serum για το κουρασμένο, απαιτητικό και ξηρό δέρμα. Διαθέτει αναπλαστικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες και τονώνει το δέρμα, με αποτέ-λεσμα μια επιδερμίδα πιο ελαστική και όμορφη. Χρησιμοποιείται μετά τον καθαρι-σμό πρωί και βράδυ, πριν την κρέμα. Περι-έχει λιποσώματα και πλαγκτόν θαλάσσης. Συσκευασία: 30ml

Τύπος δέρματος:

19

Δραστικά συστατικά:

Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο πλαγκτόν, έλαιο πανθενόλης, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, λιποσώματα ASC-III, έλαιο αβοκάντο, βιοσακχαρίτης, συνένζυμο Q10, φυτοστερολες.

Page 20: Biomaris catalogue 2015

20

Rich CareConcept

Συμβουλή:

• Χρησιμοποιήστε μια σειρά περιποίησης ειδική για την ώριμη και απαιτητική επιδερμίδα.

• Φροντίστε για ένα βαθύ αλλά όχι άγριο καθαρισμό.

• Όλα τα προϊόντα περιποίησης τα ταμπονάρουμε ελαφρά. Το ταμπονάρισμα βοηθάει στην αιμάτωση της περιοχής, βοηθώντας έτσι την επιδερμίδα να διατηρείται ελαστική.

1

2

3

Εντατική φροντίδα για την ώριμη και απαιτητική επιδερμίδα.

Page 21: Biomaris catalogue 2015

21

1 Eye CreamΕνυδατική κρέμα ματιών που περιποιείται, καταπραΰνει και φροντίζει το ευαίσθητο δέρ-μα γύρω απ’τα μάτια. Ιδανική για μαύρους κύκλους, ρυτίδες και σακούλες. Περιέχει ενυ-δατικούς παράγοντες οι οποίοι θρέφουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενισχύοντας την υγεία και το καλό κυκλοφορικό σύστημα. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ. Δεν περιέχει άρωμα.Συσκευασία: 25ml

Τύπος δέρματος:

2 Deep Moisture CreamΥπερυδατική, συσφικτική κρέμα τύπου O/W, για την απαιτητική επιδερμίδα. Xαρίζει στην επιδερμίδα την υγρασία που χρειάζεται, λειαί-νει και προστατεύει από ερεθισμούς και από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, αφήνοντας μια μεταξένια αίσθηση. Περιέχει θαλασσινό νερό, ποικιλία φυκιών, πανθενόλη, βιοσακχαρί-νη από οστρακοειδή και έλαια αβοκάντο.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

3 Super Rich CreamΕντατική φροντίδα ημέρας και νύχτας, για απαι-τητικά και ώριμα δέρματα. Εξαιρετικά πλούσια και ενυδατική 24ωρη κρέμα που εξισορροπεί τον υδρολιπιδικό μανδύα, ενισχύει την ελαστι-κότητα και την κυκλοφορία, προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικές επιρροές και δια-θέτει αναπλαστικές και συσφικτικές ιδιότητες. Έχει ως βάση της το θαλασσινό νερό και επι-πλέον περιέχει φυσικά έλαια avocado, εκχυλί-σματα φυκιών, βιταμίνες, καθώς και τον ενυδα-τικό παράγοντα maritime, συστατικά που διατη-ρούν στα σωστά επίπεδα την υγρασία της απαι-τητικής επιδερμίδας.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Page 22: Biomaris catalogue 2015

1 Super Rich MaskΚρεμώδης μάσκα ανάπλασης και θρέψης, που παρέχει εντατική ενυδάτωση για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Φροντίζει εξαιρετικά την επιδερμίδα, κάνοντάς την υγιή, ελαστική και απαλή. Χαρίζει νεανική όψη στο δέρμα. Περιέχει εκχυλίσματα φυκιών, βιταμίνες και έλαια avocado.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

2 Algae Power CapsulesΔυνατή θεραπεία με συμπυκνωμένη φόρ-μουλα, για το ώριμο, ξηρό κι ευαίσθητο δέρμα. Πρόκειται για έλαιο σε κάψουλες, το οποίο ηρεμεί, καταπραΰνει και θρέφει το τραχύ, σκασμένο και ξηρό δέρμα, κάνο-ντάς το λείο και απαλό. Επιπλέον, ενισχύει και δυναμώνει το φυσικό προστατευτικό στρώμα της επιδερμίδας, αναζωογονεί και επαναμεταλλικοποιεί το δέρμα με απαραίτη-τα ιχνοστοιχεία, και έχει συσφικτική δράση.Περιέχει εκχυλίσματα φυκιών και βιταμίνες.Συσκευασία: 30 capsules

Τύπος δέρματος:22

Rich CareConcept

1

2 4

Υψηλής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά, για ορατά αποτελέσματα.

3

Page 23: Biomaris catalogue 2015

23

4 Super Rich Body Lotion Εξαιρετικά πλούσια λοσιόν σώματος για ξηρό και απαιτητικό δέρμα. Προσφέρει ενυδάτωση και έχει αναπλαστική και συσφικτική δράση. Ενισχύει την ελαστικότητα και την κυκλοφορία, και προστα-τεύει το δέρμα από βλάβες που προκαλεί το περι-βάλλον. Με διακριτικό άρωμα.Συσκευασία: 200ml

Τύπος δέρματος:

3 Q10 Fluid AmpoulesΕιδικό προϊόν για εντατική αγωγή του απαιτητικού δέρματος. Προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς και περιβαλλοντικές επιδράσεις και έχει ισχυρή ενυδατική και αναπλαστική δράση. Ιδανικό μετά από θεραπεία ακμής ή ανάπλασης ουλών. Ύστερα από χρήση 2 εβδομάδων, παρατηρείται αναζωογο-νημένο, ελαστικό και υγιές δέρμα και εξομάλυνση των λεπτών γραμμών. Περιέχει το συνένζυμο Q10 και βιοσακχαρίνη κοχυλιών.Συσκευασία: 30ml

Τύπος δέρματος:

Μετά τα 40, οι ρυτίδες αρχίζουν να γίνονται ιδιαίτερα ορατές και το δέρμα χάνει την υγρασία και συνεπώς την ελαστικότητα του.

Τυπικά συμπτώματα είναι η ξηρότητα, η χαλάρωση, η ευαισθησία και ο έντονος κνησμός.

Η επιδερμίδα μετά τα 40

Page 24: Biomaris catalogue 2015

Classic LineΌσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας, η Biomaris στηρίζεται στο σωστό καθαρισμό. Η ζωντάνια της επιδερμίδας διατηρείται με τη βοήθεια μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

Μια σειρά για κανονικές αλλά και ξηρές επιδερμίδες. Προσφέρει εξαιρετική περιποίηση και προστασία από τις αρνητικές περιβαλλοντολογικές επιρροές.

24

Classic Line

12

3

4

Page 25: Biomaris catalogue 2015

25

Δραστικά συστατικά:Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλασσινό αλάτι, θαλασσοσφαιρί-δια, χαβιάρι, DNA από αυγά σολομού, αλόη, έλαιο αβοκάντο, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, squalane, αμυγδαλέλαιο, χαμομήλι, μέλι, eucerin, λιποσώματα, ελαιόλαδο, παπάγια, προβιταμίνη Β5, έλαιο από άγριο τριαντάφυλλο.

1 Cleansing MilkΉπιο καθαριστικό γαλάκτωμα, ιδανικό για πολύ ευαίσθητα δέρματα. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες του δέρματος και αφαιρεί απαλά το μακιζιάζ. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Χαρίζει ένα δέρμα ιδιαίτερα καθαρό και ενυδατωμένο. Έχει σαν βάση το θαλασσινό νερό και περιέχει εκχυλίσματα αμαμελίδας και θαλάσσιο κολλαγόνο.Συσκευασία: 200ml

Τύπος δέρματος:

2 Washing Lotion Διάφανο αφρίζον καθαριστικό σε μορφή τζελ, με ελαφρά όξινο PH. Ιδανικό καθαριστικό για πρόσω-πο και σώμα, για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ή με δερματοπάθειες δέρματα. Ιδανικό και για τη φροντίδα των μωρών. Περιέχει θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα χαμομηλιού, επεξεργασμένα έλαια καρύδας και ενυδατικούς παράγοντες. Δεν περιέχει αλκαλικά στοιχεία.Συσκευασία: 250ml

Τύπος δέρματος:

3 Sea Salt PeelingPeeling με μικρόκοκκους από θαλάσσια άλατα, για βαθύ καθαρισμό. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα. Περιέχει θαλασσινό νερό, φύκια, χαμομήλι, φλαμουριά και κόκκους αλάτων.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

4 Algae GelΣυσφικτικό, ενυδατικό τζελ για πρόσωπο και μάτια, κατάλληλο για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος, ιδιαίτερα για το ερεθισμένα και λιπαρά. Διατηρεί την υγρασία, μειώνει τις λεπτές γραμμές και καταπραΰνει χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Ιδανικό για πρήξιμο ματιών αλλά και ενδυνάμωση βλεφαρίδων. Σε μικρές ηλικίες προτείνεται αντί κρέμας ματιών. Περιέχει εκχυλίσματα φυκιών, αλόη και ελάχιστη ποσότητα γλυκερίνης.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Page 26: Biomaris catalogue 2015

26

Classic Line

1 2

Η καλύτερη φροντίδα και προστασία για το δέρμα.

2 Tinted Day CreamΈγχρωμη καλυπτική, ελαφριά κρέμα ημέρας με ενυδατικά στοιχεία, κατάλλη-λη για ιδαίτερα χλωμό δέρμα. Προσδίδει στο δέρμα μια υγιή και φρέσκια όψη, με ιδιαίτερα φυσικό αποτέλεσμα. Παρέχει εξαιρετική προστασία και φροντίδα. Έχει ως βάση το θαλασσινό νερό και επιπλέ-ον περιέχει θαλάσσιο κολλαγόνο, βιταμί-νη Ε και έλαιο από αβοκάντο.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

1 La CrèmeΟλοκληρωμένη εντατική θεραπεία για το σπίτι. Κρέμα για ώριμα και λιπαρά δέρματα άνω των 40 ετών, ή για κανονικά και μεικτά δέρματα κάτω των 40 ετών. Βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, κάνοντάς το μεταξένιο. Είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ, ενώ η μακροπρόθεσμη χρήση της μειώνει τις λεπτές γραμμές. Πε-ριέχει εκχυλίσματα φυκιών, βιταμίνη Ε, λεκι-θίνη, θαλάσσιο πλαγκτόν, κολλαγόνο ψαριών και θαλασσοσφαιρίδια, τα οποία περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Page 27: Biomaris catalogue 2015

27

3

3 Hydro Intense Cream SPF10Κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, για αφυδατωμένα δέρματα. Παρέχει άμεση ενυδάτωση, μακράς διάρκειας και ισορροπημένη προστασία UVA/UVB. Προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση κι από ερεθισμούς που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο, αφήνοντάς το μεταξένιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καθημερινή φροντίδα για το ξηρό δέρμα, ή σαν βάση πριν το μακιγιάζ. Περιέχει θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και θαλάσσιους ενυδατικούς παράγοντες.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Page 28: Biomaris catalogue 2015

1 Beauty From The SeaΠλούσια κρέμα προσώπου, με νέα πιό απα-λή σύσταση, για όλους τους τύπους δέρμα-τος άνω των 40 ετών ή για αφυδατωμένα και ιδιαίτερα ξηρά δέρματα κάτω των 40 ετών. Ελαττώνει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα, αφήνοντάς το σφιχτό και ελαστι-κό. Ιδανική κρέμα ημέρας ή νυκτός, κατάλ-ληλη και για το ευαίσθητο δέρμα. Περιέχει Eucerin, ιχνοστοιχεία και μέταλλα από τον πολύτιμο πλούτο της θάλασσας.Χωρίς συ-ντηρητικά.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

2 Beauty From The Sea Soft CreamΥπερυδατική, αναπλαστική, πλούσια κρέμα προσώπου, ιδανική για δέρματα κάτω των 40 ετών ή για ώριμα λιπαρά δέρματα άνω των 40 ετών. Ελαττώνει την απώλεια υγρα-σίας από το δέρμα, αφήνοντάς το σφιχτό και ελαστικό. Ιδανική κρέμα ημέρας ή νυκτός, κατάλληλη και για το ευαίσθητο δέρμα. Περιέχει Eucerin, ιχνοστοιχεία και μέταλλα από τον πολύτιμο πλούτο της θάλασσας.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Classic Line

28

Ζωτικότητα και μακροχρόνια φροντίδα, με τη βοήθεια ιχνοστοιχείων και μετάλλων από τη θάλασσα.

1

2

Page 29: Biomaris catalogue 2015

29

3 Collagen Αlgae ΜaskΚρεμώδης μάσκα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, με εξαιρετικά ενυδατική δράση. Αναζωογονεί και ενυδατώνει το κουρασμένο δέρμα, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και αφήνει ένα δέρμα που ακτινοβολεί ζωντάνια. Mπορεί να μπει πολύ κοντά στα μάτια, γι‘ αυτό και θεωρείται μάσκα anti-stress. Περιέχει εκχυλίσματα φυκιών, θαλάσσιο κολλαγόνο, θαλασσινό νερό και αμυγδαλέλαιο. Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

4 Caviar GelΠλούσια φροντίδα για το απαιτητικό δέρμα αλλά και την ευαίσθητη περιοχή γύρω απ’τα μάτια, που δίνει στο δέρμα βελούδι-νη υφή, αμέσως μετά τη χρήση. Περιέχει εκχύλισμα χαβιαριού από οξύρυγχο, το οποίο συμβάλλει στην αναδόμηση των κυττάρων, εξαλείφει τις λεπτές ρυτίδες κυρίως στην περιοχή των ματιών, καταπο-λεμά τους μαύρους κύκλους και προσφέ-ρει μακροχρόνια ενυδάτωση με βελούδινη αίσθηση. Κατάλληλο ως βάση πριν το μακι-γιάζ, καθώς λειτουργεί σα filler.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

4

3

Page 30: Biomaris catalogue 2015

Moisturizing Lotion Ampoules Υπερυδατικές, θεραπευτικές, μη λιπαρές αμπού-λες με ενεργούς παράγοντες, κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος. Είναι υπερυδατικές και συσφικτικές. Αναπληρώνουν και συγκρατούν την υγρασία στο δέρμα, καταπραΰνουν την επιδερμί-δα και δίνουν στο δέρμα φρέσκια και νεανική όψη. Χρησιμοποιούνται σε όλο το πρόσωπο αλλά και πάνω στα μάτια για πριν ή μετά από μάσκες και πριν από κρέμες. Περιέχουν DNA από αυγά σολομού, εκχυλίσματα φυκιών και ενυδατικούς παράγοντες.Συσκευασία: 30ml

Τύπος δέρματος:

30

Classic Line

Page 31: Biomaris catalogue 2015

31

• Σε κανονικά και ξηρά δέρματα, τοποθετήστε ένα μέρος από τις Moisturizing Lotion Ampoules στο πρόσωπο, στο λαιμό και το ντεκολτέ.

• Σε απαιτητικά δέρματα τοποθετήστε ένα μέρος από τις Q10 Fluid Ampoules της σειράς Rich Care Concept, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

• Μετά από λίγη ώρα και αφότου έχει απορροφηθεί εντελώς η μια από τις δύο αμπούλες, τοποθετούμε μια Algae Power Capsules.

Σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, το δέρμα σας θα είναι λείο, γεμάτο ζωντάνια και φυσικά λαμπερό.

Πραγματοποιήστε 2 φορές το χρόνο τη θεραπεία αποκατάστασης της Biomaris. Την άνοιξη, η θεραπεία βοηθάει τα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα από το χειμώνα δέρματα να φαίνονται και να είναι ζωντανά και όμορφα, ενώ το φθινόπωρο, βοηθάει το δέρμα να ηρεμήσει από την ταλαιπωρία που δέχτηκε λόγω της έντονης εφίδρωσης του καλοκαιριού, και το προετοιμάζει ταυτόχρονα για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Page 32: Biomaris catalogue 2015

Αnti-aging LineΠοιός δε θα ήθελε να απαλλαχθεί από τις ενοχλητικές ρυτίδες; H Biomaris δημιούργησε τη σειρά Anti-aging, ειδικά για τη μάχη κατά της γήρανσης του δέρματος.

Anti-aging Line

Η σειρά Αnti-aging της Biomarisαποτελείται από προϊόντα με υψηλής συγκέντρωσης δραστικά συστατικά.

Συστατικά από τον πλούτο της θάλασσας είναι υπεύθυνα για την αντιρυτιδική δράση της σειράς αυτής. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο, λαμπερό, υγιές δέρμα.

Για κάθε ένα μεμονωμένο προϊόν, η Biomaris αφιερώνει μεγάλο διάστημα σε έρευνα και εξέλιξη. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται από εξωτερικά ινστιτούτα για την δράση τους, καθώς και την ανεκτικότητα τους.

32

Page 33: Biomaris catalogue 2015

Αντιρυτιδική δράση Επιστημονικά αποδεδειγμένη

Κρέμα ημέρας και νύκτας Για κάθε τύπο δέρματος

Εντατική φροντίδα Προστατεύει, λειαίνει, δίνει ελαστικότητα στο δέρμα

Εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμαΔερματολογικά ελεγμένη

30,3%* Σε διάστημα 28 ημερών υπάρχει σημαντική βελτίωση στο βάθος των ρυτίδων

Anti-aging Cream Εντατική περιποίηση με αποδεδειγμένη αντι-ρυτιδική δράση. Λειαίνει το δέρμα και μειώ-νει τα σημάδια της γήρανσης, ενώ παράλλη-λα το αφήνει απαλό και βελούδινο, σα μετά-ξι. Πολυδραστικά συστατικά από τη θάλασσα βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρα-σία, ενώ παράλληλα το προστατεύουν από βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως οι ελεύθερες ρίζες. Περιέχει νερό θαλάσσιου βυθού, γλυκοπρωτεΐνες, θαλάσ-σιο κολλαγόνο, εκχύλισμα πρωτεΐνης από μαργαριτάρια, προβιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε, θαλασσοσφαιρίδια. Χωρίς άρωμα.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

*δερματολογικά τεστ που έχουν γίνει σε ανεξάρτητα ινστιτούτα, επιβεβαιώνουν: σε έλεγχο που έγινε σε 100 γυναίκες υπήρχε 100% ανεκτικότητα στο προϊόν και αντιρυτιδική δράση σε διάστημα 4 εβδομάδων.

Δραστικά συστατικά:

Νερό θαλάσσιου βυθού, γλυκοπρωτείνες,Θαλάσσιο κολλαγόνο, προβιταμίνη B5, βιταμίνη Ε, θαλασσοσφαιρίδια,Εκχύλισμα πρωτείνης από μαργαριτάρια.

33

Page 34: Biomaris catalogue 2015

Anti-aging Line

1 Anti-aging SerumΕντατική περιποίηση για τη μείωση των ρυτί-δων, με άμεσο αποτέλεσμα και αποδεδειγμέ-νη αντιρυτιδική δράση. Πολυδραστικά συστα-τικά από τη θάλασσα αναζωογονούν και απα-λύνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα αναστέλ-λουν τη δημιουργία ρυτίδων και προστατεύ-ουν από περιβαλλοντικές επιρροές και ελεύ-θερες ρίζες. Έχει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένη. Δερματο-λογικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητο ινστιτούτο, απέδειξαν πως μόλις 60 λεπτά μετά την εφαρμογή, το 100% των συμμετεχόντων παρουσίασε σημαντική αύξη-ση στα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, μια αύξηση 48% κατά μέσο όρο. Χρησιμοποι-ήστε το σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντε-κολτέ, πρωί και βράδυ, πριν την κρέμα.Συσκευασία: 30ml

Τύπος δέρματος:

2 Anti-aging Eye GelΘεραπευτικό gel για έντονες και βαθιές ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Παράλληλα εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους και καταπολεμά την κατακράτηση υγρών. Περιέχει πολυδραστικά συστατικά από τη θά-λασσα που λειαίνουν και ενυδατώ-νουν το δέρμα: θαλασσινό νερό, γλυκοπρωτεΐνη, πρωτεΐνες μαργαρι-ταριών και σύμπλεγμα ενεργών θα-λάσσιων στοιχείων, καθώς και αλλα-ντοΐνη. Χωρίς άρωμα.Συσκευασία: 15ml

Τύπος δέρματος:

*Δερματολογικά τεστ που έχουν γίνει σε ανεξάρτητα ινστιτούτα, επιβεβαιώνουν: σε έλεγχο που έγινε σε 100 γυναίκες υπήρχε 100% ανεκτικότητα στο προϊόν και αντιρυτιδική δράση σε διάστημα 4 εβδομάδων

Πολυενεργό σύμπλεγμα, με υψηλής συγκέντρωσης συστατικά, για μια εξαιρετική αντιρυτιδική δράση.

34

1 2

Page 35: Biomaris catalogue 2015

35

3 Anti-aging Repair CreamΕντατική φροντίδα αναδόμησης, με αποδε-δειγμένη συσφικτική δράση. Περιέχει ένα μοναδικό πεπτίδιο, το οποίο είναι κατασκευα-σμένο με βάση τις πιο πρόσφατες ανακαλύ-ψεις της νανοτεχνολογίας, και δρα κατά της σύσπασης των μιμητικών μυών. Απαλύνει το δέρμα, μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, έχει αντιοξειδωτική δράση και δρα κατά των ελεύθερων ριζών. Η πατενταρισμένη σύνθε-ση πεπτιδίων που περιέχει, προωθεί τη χαλά-ρωση των μυών, επιδιορθώνει τις φθορές που προκάλεσε ο χρόνος και μειώνει της λεπτές γραμμές. Περιέχει νερό θαλάσσιου βυθού, atelocollagen-micro-collagen complex, antarcticine, mussel glycogen, εκχύλισμα από sea buckthorn, απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνη C, και σύμπλεγμα βιταμινών Ε και Β5. Μελέτες έδειξαν μείωση των ρυτίδων και βελτίωση του οβάλ του προ-σώπου κατά 70% με χρήση της Anti-aging Repair Cream ως θεραπεία 3 εβδομάδων.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

Δραστικά συστατικά:

• νερό από το θαλάσσιο βυθό• atelocollagen - Μicro-collagen complex προϊόν τελευταίας νανοτεχνολογίας άμεσης αναδόμησης των κυττάρων και μείωσης των ρυτίδων• antarcticine - γλυκοπρωτεϊνη από τον ωκεανό της Ανταρκτικής • mussel glycogen ισχυρός υγροσκοπικός παράγοντας• έλαιο αβοκάντο• εκχύλισμα από sea buckthorn - Πλούσιο με απαραίτητα λιπαρά οξέα και με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και προβιταμίνη A• σύμπλεγμα βιταμινών Ε και προβιταμίνης Β5 με ισχυρές αντιοξειδωτικές δράσεις

3

Page 36: Biomaris catalogue 2015

Μπάνιο και ντουςΌποιος δεν μπορεί να αποχωριστεί την αύρα της θάλασσας και τις ευεργετικές της ιδιότητες, μπορεί να την μεταφέρει καθημερινά στο μπάνιο του με την βοήθεια των θεραπευτικών αλάτων της Biomaris.

Ανακαλύψτε τις φυσικές θεραπευτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες.

36

Φροντίδα Σώματος

1

2

Page 37: Biomaris catalogue 2015

1 Sea Salt for the ΒathΘεραπευτικά λευκά άλατα βιολογικής επε-ξεργασίας, για πρόσωπο και σώμα. Έχουν αντιβακτηριδιακή, αντιφλογιστική, καταπραϋ-ντική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ακόμη, συγκρατούν την υγρασία στο δέρμα και εξι-σορροπούν τη λιπαρότητα. Για χρήση στο σώμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπανιέρα, σε υδρομασάζ ή ως peeling σώ-ματος, βοηθώντας σημαντικά στη ρύθμιση του μεταβολισμού, την αποβολή τοξινών, ακόμη και την αντιμετώπιση δερματοπαθει-ών (ψωρίαση, έκζεμα κλπ). Κατάλληλα για ευαίσθητο και προβληματικό δέρμα. Είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και ανόργανες ουσίες, όπως νάτριο, κάλιο, φώσφορο, μα-γνήσιο, σίδηρο, κοβάλτιο και θείο. Γεμίστε την μπανιέρα ή το υδρομασάζ με ζεστό νερό, ρίξτε 3-4 κουταλιές της σούπας και παραμείνετε μέσα για 15 με 20 λεπτά. Συσκευασία: 500gr

2 Sea salt for the Βath with Pine Needle Oil

Θεραπευτικά θαλάσσια άλατα με αιθέρια έλαια από πευκοβελόνες, πλούσια σε μέταλα και ιχνοστοιχεία. Αυξάνουν την απορροφητική ικανότητα και την άμυνα του δέρματος, δεσμεύουν την υγρασία και απαλύνουν το δέρμα. Κατάλληλα για ευαίσθητο και προβληματικό δέρμα, για αλλεργικές αντιδράσεις, για εκζέματα κ.ά. Έχουν παρόμοια δράση με τα άλατα Sea Salt for the Bath και επιπλέον βοηθούν σε ρευματοπάθειες, αρθριτικά, αυχενικά, ψύξεις, παθήσεις κυκλοφορικού (κιρσοί, ευρυαγγείες), μυοσκελετικά προβλήματα, χαλάρωση (μυοχαλάρωση). Βάλτε 2 με 3 κουταλιές της σούπας σε μπανιέρα με χλιαρό νερό και παραμείνετε μέσα χαλαρώνοντας για 15 με 20 λεπτά. Ξεβγαλθείτε με χλιαρό νερό. Συσκευασία: 1kg

37

Δραστικά συστατικά:Συστατικά από φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, ειδικό θαλάσσιο άλας, πρωτεΐνη γάλακτος, λεκιθίνη, σύμπλεγμα βοτάνων, προβιταμίνη Β5, κερί από jojoba.

Page 38: Biomaris catalogue 2015

1 Sea Salt Milk BathΆλατα για το μπάνιο, με λεκιθίνη και πρωτεΐνη γάλακτος, για ήπιο καθαρισμό. Διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, δίνουν στο δέρμα μεταξένια αίσθηση, χαλαρώνουν και έχουν υπέροχη μυρωδιά. Είναι ιδανικά για ενυδάτωση και ανάπλαση. Πολυτελής περιποίηση, όμοια με της Κλεοπάτρας! Προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας σε γεμάτη μπανιέρα και χαλαρώστε για 15-20 λεπτά. Συσκευασία: 400gr

2 Marine Algae BathΣυμπυκνωμένο, ειδικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται ως ήπιο αφρόλουτρο και ως αποτοξινωτική θεραπεία, καθώς περιέ-χει συμπύκνωμα φυκιών. Ενισχύει την κυ-κλοφορία του αίματος, έχει αντιφλεγμονώ-δη δράση και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει συμπύκνωμα φυκιών, μάραθο, χαμομήλι, λυκίσκο, μελισ-σόχορτο και βίκο. Γεμίστε τη μπανιέρα με χλιαρό νερό, και ρίξτε 1-2 καπάκια. Έπειτα από 15-20 λεπτά, ξεβγαλθείτε με κρύο νερό.Συσκευασία: 200ml

Καλομάθετε τον εαυτό σας με τη Biomaris

38

1

2

Φροντίδα Σώματος

Page 39: Biomaris catalogue 2015

• από 25 έως 30 βαθμούς τονώνει • από 31 έως 34 βαθμούς ηρεμεί • από 35 έως 36 βαθμούς χαλαρώνει • από 37 έως 38 βοηθάει στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα

Οι θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 34 βαθμούς είναι απαγορευτικές για άτομα με καρδιακά προβλήματα.

Τι χαλαρώνει περισσότερο από ένα ζεστό μπάνιο;Ένα μπάνιο με την αύρα της θάλασσας, ανάλογα με τη θερμοκρασία έχει,δρα και διαφορετικά:

39

Page 40: Biomaris catalogue 2015

40

Ολοκληρωμένη περιποίηση για το μπάνιο

1

2

3

Φροντίδα Σώματος

Page 41: Biomaris catalogue 2015

41

1 Bath and Body OilΛάδι υδρόφιλο, που διασπάται σε νερό. Περιποιείται και καταπραΰνει το σκασμένο, τραχύ, ξηρό και με φλεγμονές δέρμα, αυ-ξάνοντας την ελαστικότητά του. Κατάλληλο και για μασάζ, καθώς απορροφάται εύκο-λα. Προτείνεται για την πρόληψη ραγάδων ενώ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ραγάδες που έχουν ήδη εμφανιστεί.Συσκευασία: 200ml

2 Shower ShampooΚαθαριστικό προϊόν για σώμα και για μαλ-λιά. Ήπιο αφρόλουτρο, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Ιδανικό σαμπουάν για κα-νονικά και λιπαρά μαλλιά. Είναι υπό-αλλερ-γικό, δεν αφυδατώνει και είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, λόγω του κολλαγόνου. Περιέχει βότανα, εκχυλί-σματα φυκιών, κολλαγόνο.Συσκευασία: 200ml

3 Shower PeelingΣυνδυασμός αφρόλουτρου και peeling, σε ένα προϊόν. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αποτελεί ιδανική προετοιμασία πριν την εφαρμογή κρέμας ή πριν την ηλιο-θεραπεία, για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Κατάλληλο για δερματοπάθειες, ακμή στο σώμα καθώς και για θυλακίτιδες. Περιέχει εκχυλίσματα φυκιών, προβιταμίνη Β5, κόκ-κους jojoba, καθώς και ενυδατικούς παρά-γοντες, οι οποίοι προστατεύουν το δέρμα από την αφυδάτωση.Συσκευασία: 200ml

Page 42: Biomaris catalogue 2015

42

1 Roll – on DeoΕξαιρετικά αποτελεσματικό αποσμητικό κατά της εφίδρωσης, ιδανικό και για ευαίσθητο δέρμα, με Ph 4,0–5,0. Καταπολεμά τη βακτηριακή αποσύνθεση του ιδρώτα, καταστέλλοντας τη δημιουργία κακοσμίας, μειώνει την εφίδρωση και διαρκεί καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας. Έχει άρωμα φρεσκάδας. Περιέχει θαλασσινό νερό και αλκοόλ.Συσκευασία: 50ml

Δραστικά συστατικά:Συστατικά φύκια, θαλάσσιο κολλαγόνο, θαλάσσιο άλας, πρωτεΐνη γάλακτος, προβιταμίνη Β5, κερί από Jojoba.

1

Φροντίδα Σώματος

Page 43: Biomaris catalogue 2015

2 Τreatment StickΕνυδατικό στικ που προστατεύει από την αφυδάτωση και το κρύο. Έχει ως βάση τα φυτικά έλαια και είναι ιδανικό για ευαίσθητα και σκασμένα χείλη, μάτια και μύτη. Δεν περιέχει παραφίνη και ορυκτέλαια.Συσκευασία: 4,5gr

4 Hand and Nail CreamΕνυδατική κρέμα για όμορφα χέρια και γερά νύχια. Βοηθά στην ανάπλαση του ταλαιπωρημένου δέρματος και των νυχιών, προλαμβάνει τα σκασμένα και άγρια χέρια και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλεί η ακτινοβολία UV. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, δυναμώνει τα νύχια και μαλακώνει τα πετσάκια. Δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση, έχει ευχάριστη μυρωδιά. Περιέχει θαλασσινό νερό, chitosan και έλαια από αβοκάντο.Συσκευασία: 75ml

43

Συμβουλή :

Το δέρμα στα χέρια μας είναι πολύ ευαίσθητο σχεδόν όπως το πρόσωπο μας, γι' αυτό μην ξεχνάτε την κρέμα χεριών που θα τα προστατέψει ακόμη και από τα σημάδια γήρατος.

2 3

Page 44: Biomaris catalogue 2015

Περιποίηση Ποδιών

Περιποίηση ποδιώνΚάθε όργανο του σώματός μας συνδέεται άμεσα με τα πόδια μας. Γι' αυτό η περιποίηση των ποδιών είναι το Α και το Ω της περιποίησης.

Σωστή περιποίηση των ποδιών σημαίνει χαλάρωση και ξεκούραση, κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο στον οργανισμό μας.

44

Δραστικά συστατικά:

Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, ειδικό αλάτι, shea butter, έλαιο αβοκάντο, έλαιο jojoba, μενθόλη, προβιταμίνη Β5.

1

2

Page 45: Biomaris catalogue 2015

45

1 Sea Salt Foot BathΥδατοδιαλυτά άλατα για τα πόδια, με λε-κιθίνη και πρωτεΐνη γάλακτος. Κατάλληλα για όλους τους ερεθισμούς των ποδιών, λόγω της ήπιας και καθαριστικής τους ιδιότητας. Μαλακώνουν την σκληρή επι-φάνεια του δέρματος, διεγείρουν την κυ-κλοφορία του αίματος και δρουν κατά των μυκητιάσεων. Χαλαρώνουν, ξεκουράζουν και φροντίζουν τα πόδια, μειώνοντας την κακοσμία.Συσκευασία: 300gr

2 Sea Water Foot BalmΓαλάκτωμα για τη φροντίδα των ποδιών. Περιποιείται πλήρως τα ξηρά, άγρια και σκασμένα πόδια. Ιδανικό για μασάζ των κάτω άκρων και των πελμάτων. Έχει αντιφλογιστική και αντιφλεγμονώδη δράση, είναι ιδανικό για μύκητες και δερματοπάθειες και δρα προληπτικά αλλά και θεραπευτικά σε σκληρύνσεις και κάλους. Αποτελεί ολοκληρωμένη προστασία για τα πόδια των αθλητών. Περιέχει θαλασσινό νερό, εκχυλίσμα-τα φυκιών, προβιταμίνη Β5, έλαια avocado, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Χρησιμοποιήστε αρ-κετή ποσότητα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να το χρησιμοποιείτε πάντα με τα το Sea salt foot bath.Συσκευασία: 75ml

Page 46: Biomaris catalogue 2015

Μέθοδος Αδυνατίσματος 4 Προϊόντων

46

4

3

Θεραπεία για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη

12

Πακέτο αγωγής για το σπίτι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος. Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές ιδιότητες της θάλλασας.

Page 47: Biomaris catalogue 2015

47

1 Sea Salt for the ΒathΘεραπευτικά άλατα βιολογικά επεξερ-γασμένα, που σε αυτή την περίπτωση σκοπό έχουν τη ρύθμιση του μεταβο-λισμού, την αποβολή τοξινών και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.Συσκευασία: 500gr

2 Marine Algae BathΠρόκειται για ένα ειδικό προϊόν το οποίο χρησιμοποιείται στη καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Περιέχει συμπύκνωμα φυκιών, μάραθο, χαμομήλι, λυκίσκο, μελισσόχορτο και βίκο.Συσκευασία: 200ml

3 Lotion for Feet and LegsΕιδική ποικιλία κόκκινων φυκιών. Χρησι-μοποιείται τοπικά, σε σημεία που έχουμε ανάγκη αδυνάτισμα και αντιμετώπιση(ή και αποφυγή) κυτταρίτιδας.Συσκευασία: 75ml

4 Ice-gel for Foot Care Ειδική ποικιλία από κόκκινα φύκια και δύο τύπους μενθόλης. Ιδανικό για σύσφι-ξη σ’ όλο το σώμα. Βοηθά πολύ στο αδυ-νάτισμα και στην επιδερμική σύσφιξη. Συσκευασία: 75ml

Χρήση:

Αφού μπείτε στη μπανιέρα, τοποθετήστε Marine Algae Bath μαζί με 2 ή 3 κου-ταλιές του γλυκού Sea Salt for the Bath σε ένα σφουγγάρι, και κάντε επάλειψη σε όλο το σώμα, κυρίως στα σημεία που υπάρχει έντονο πρόβλημα. Ξεβγάλετε. Αφού σκουπιστείτε, κάντε επάλειψη με μικρή ποσότητα (μέγεθος ενός φουντου-κιού) από την Lotion for Feet and Legs και ύστερα από το Ice Gel for Foot Care.

Page 48: Biomaris catalogue 2015

Aroma Thalasso Line

Aroma Thalasso LineΑποκλειστική περιποίηση για το σώμα. Μια ξεχωριστή εμπειρία αρωμάτων, με δραστικά συστατικά από τη θάλασσα.

Ο ιδανικός συνδυασμός από φυσικά αρώματα και υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά από τη θάλασσα, για την περιποίηση του σώματος. Η σειρά Aroma Thalasso συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας με 2 υπέροχα αρώματα που αναζωογονούν και χαλαρώνουν.

1

2

48

Page 49: Biomaris catalogue 2015

1 Body Cream Scrub vital Κρεμώδες και θρεπτικό peeling σώματος με φυσικά έλαια από πορτοκάλι, χαρίζει στο δέρμα βελούδινη αίσθηση και αναζωογονεί το σώμα και τις αισθήσεις. Ακόμη, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει θαλασσινό αλάτι, jojoba oil, avocado oil, olive oil, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού. Χρησιμοποιήστε το σε ελαφρά υγρό δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.Συσκευασία: 250ml

2 Body Butter vitalΠλούσιο butter σώματος, εξαιρετικά ενυδατικό, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Αφήνει το δέρμα μεταξένιο και βελούδινο, ενώ φυσικά έλαια από πορτοκάλι αναζωογονούν το σώμα και διεγείρουν τις αισθήσεις. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, shea butter, jojoba oil, φυσικά έλαια από πορτοκάλι. Χρησιμοποιήστε το μετά το μπάνιο σε στεγνή επιδερμίδα κάνοντας ελαφρύ μασάζ.Συσκευασία: 200ml

3 Shower Gel vital Ήπιο, ενυδατικό αφρόλουτρο με με ένα φρουτένιο, φυσικό άρωμα πορτοκαλιού, ενυδατώνει το δέρμα και αναζωογονεί το σώμα και τις αισθήσεις. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει θαλασσινό νερό, αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, θαλάσσια άλατα και εκχυλίσματα φυκιών της Ανταρτικής. Συσκευασία: 200ml

3

49

Page 50: Biomaris catalogue 2015

H σειρά Aroma Thalasso Lime σας προσφέρει τόνωση και σύσφιξη του δερματικού ιστού, σε συνδυασμό με ένα υπέροχο, δροσερό άρωμα lime.

1 Shower Gel freshΉπιο, ενυδατικό αφρόλουτρο με ένα φρουτένιο, δροσερό άρωμα lime. Προσφέρει τόνωση και σύσφιξη του δέρματος, ενώ παράλληλα αναζωογονεί το σώμα και διεγείρει τις αισθήσεις. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει θαλασσινό νερό, άλατα, αιθέρια έλαια lime και εκχυλίσματα φυκιών.Συσκευασία: 200ml

2 Body Milk freshΣύσφιξη και τόνωση σε ένα ελαφρύ γαλάκτωμα σώματος με φρουτένιο, δροσερό άρωμα lime. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα βελούδινο. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει θαλασσινό νερό, shea butter, jojoba oil, vitamin E, θαλάσσια άλατα, αιθέρια έλαια lime και εκχυλίσματα φυκιών.Συσκευασία: 250ml

50

Aroma Thalasso Line

Page 51: Biomaris catalogue 2015

51

2

1

Page 52: Biomaris catalogue 2015

Προστασία από τον ΉλιοΟ ήλιος μάς κάνει ενεργούς και αισιόδοξους. Οι συνέπειες όμως της ηλιακής ακτινοβολίας λειτουργούν αθροιστικά και είναι ένας βασικός παράγοντας της γήρανσης του δέρματος.

Η σωστή προστασία από τον ήλιο είναι λοιπόν κάτι περισσότερο από καλλυντική περιποίηση ομορφιάς: είναι θέμα υγείας. Βασικά συστατικά της σειράς αυτής είναι το θαλασσινό νερό, το έλαιο αβοκάντο, η αλόη, η βιταμίνη E, καθώς και ειδικά φίλτρα που πρστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB.

52

Προστασία από τον Ήλιο

Δραστικά συστατικά:Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, φίλτρα που προστατεύουν από την ακτινοβολία UVA & UVB, αλόη, συστατικά από αβοκάντο, βιταμίνη Ε, φιλικά στην επιδερμίδα έλαια και λίπη.

1

Page 53: Biomaris catalogue 2015

1 Sun Cream SPF20Ιδανική προστασία του ευαίσθητου δέρματος ενάντια στον ήλιο. Πλούσιο αντιηλιακό γαλάκτωμα, για κάθε τύπο δέρματος, ιδανικό για ξηρό κι ευαίσθητο δέρμα. Κατάλληλο και για το πρόσωπο και το λαιμό. Παρέχει ισορροπημένη μεσαία προστασία UVA/UVB, διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα στο δέρμα, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος και είναι ανθεκτικό στο νερό. Περιέχει θαλασσινό αλάτι, αλόη, συστατικά από αβοκάντο, βιταμίνη Ε.Συσκευασία: 75ml

Τύπος δέρματος:

53

Page 54: Biomaris catalogue 2015

Προστασία από τον Ήλιο

Προστασία από τον ήλιο με

την βοήθεια της Biomaris

54

1

2

Page 55: Biomaris catalogue 2015

1 Sun Lotion SPF30Αντιηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα. Απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα. Παρέχει υψηλό δείκτη προστασίας, ιδανικό για δέρματα με ευαισθησία στον ήλιο και για ανοιχτόχρωμα δέρματα. Αποτελεί τέλεια προστασία για ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα, κατά τη διάρκεια μακράς έκθεσης στον ήλιο. Παρέχει ισορροπημένη υψηλή προστασία ενάντια στις ακτινοβολίες UVA/UVB, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος, διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα του δέρματος και είναι ανθεκτικό στο νερό. Περιέχει φίλτρα UVA/UVB, ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνη Ε, εκτοΐνη. Συσκευασία για το πρόσωπο: 50ml.Διατίθεται και σε οικονομική συσκευασία των 200ml.

Τύπος δέρματος:

55

Συμβουλή:

• Χρησιμοποιήστε το αντιηλιακό σας πριν την εφαρμογή της κρέμας ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Page 56: Biomaris catalogue 2015

Jonathan by BiomarisH ανδρική επιδερμίδα διαφέρει από τη γυναικεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σωστή φροντίδα. Γι' αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε η ανδρική σειρά Jonathan by Biomaris.

Jonathan by Biomaris

56

Δραστικά συστατικά:Θαλασσινό νερό, συστατικά από φύκια, allantoin, προβιταμίνη Β5, περιποιητικά έλαια.

1

2

Page 57: Biomaris catalogue 2015

1 After Shave TonicΈνα δροσερό, αναζωογονητικό και τονωτικό after shave. Χρησιμοποιείστε το μετά το ξύρισμα σε στεγνή ή βρεγμένη επιδερμίδα.Συσκευασία: 100ml

Τύπος δέρματος:

2 After Shave GelGel για μετά το ξύρισμα, χωρίς αλκοόλ. Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το ξύρισμα, σαν περιποίηση ημέρας και νύχτας.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

57

Page 58: Biomaris catalogue 2015

Jonathan by Biomaris

58

1 Daily CareΑπαλή σε υφή και ταυτόχρονα πλούσια κρέμα ημέρας και νύχτας, που προσφέρει ενυδάτωση και σύσφιξη στην ανδρική επιδερμίδα. Περιέχει ποικιλίες φυκιών, ιχνοστοιχεία και μέταλλα.Συσκευασία: 50ml

Τύπος δέρματος:

2 Bath & Shower GelΗ καθημερινή απόλαυση ντους για τους άνδρες. Ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα.Συσκευασία: 200ml

Τύπος δέρματος:

Προστασία και περιποίησηαπό τη θάλασσα

1

2

Page 59: Biomaris catalogue 2015

59

Make-up Make-up από τη σειρά θεραπευτικού μακιγιάζ της Biomaris. Περιποίηση και θεραπεία, με δραστικά συστατικά από τη θάλασσα.

Beauty Colours

1 Perfect matt make-upMake-up από τη σειρά θεραπευτικού μακιγιάζ. Είναι κατάλληλο για λιπαρά, μεικτά και ακνεϊκά δέρματα. Προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα, αφήνοντας ένα εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα και καλύπτει τέλεια χωρίς γυαλάδες. Έχει θεραπευτική δράση κατά της ακμής. Έχει βάση το βιολογικά επεξεργασμένο θαλασσινό νερό. Περιέχει εκχυλίσματα και βιταμίνες φυκιών, φυσικά φίλτρα UVA-UVB και πολλά ακόμα θαλάσσια θεραπευτικά στοιχεία. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.Συσκευασία: 30ml

1 Silky touch make-upMake-up από τη σειρά θεραπευτικού μακιγιάζ. Είναι κατάλληλο για κανονικά και ξηρά δέρματα. Προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα, αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση. Έχει βάση το βιολογικά επεξεργασμένο θαλασσινό νερό. Περιέχει εκχυλίσματα και βιταμίνες φυκιών, φυσικά φίλτρα UVA-UVB και πολλά ακόμα θαλάσσια θεραπευτικά στοιχεία. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.Συσκευασία: 30ml

59

Page 60: Biomaris catalogue 2015

Deep Sea Water Νερό θαλάσσιου βυθού

Φυσικό νερό από τα βάθη της θάλασσας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, ικανό να βοηθήσει στη φυσική λειτουργία ζωτικών οργάνων όπως το συκώτι, τα νεφρά, το έντερο και το στομάχι. Βοηθά στη μνήμη, την όραση, το δέρμα και τα μαλλιά. Ακόμη, συμβάλλει και στο αδυνάτισμα, βοηθώντας τον οργανισμό να κάνει περισσότερες καύσεις, ενώ ρυθμίζει και το μεταβολισμό. Ό,τι πιο αγνό από το φυσικό πλούτο της θάλασσας, είναι εδώ. Η συλλογή γίνεται από υπόγεια ρεύματα στα βάθη του Βόρειου Ατλαντικού ωκεανού. Υποβάλλεται σε βιολογική επεξεργασία και κάθε έξι μήνες ελέγχεται η παραγωγή του από διεθνείς φορείς ελέγχου τροφίμων και ποτών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: Αναμιγνύετε 1/3 ποτήρι κρασιού Deep sea water και 2/3 χυμό λεμονιού, πορτοκαλιού ή καρότου. Πίνετε επί ένα μήνα, 2 με 3 φορές την ημέρα, πριν το φαγητό και πριν τον ύπνο. Όταν ολοκληρωθεί ο μήνας, διακόπτετε για ένα μήνα, και έπειτα συνεχίζετε ξανά αν επιθυμείτε.

Ειδικά προϊόντα

60

Συγκεκριμένα η χρήση του παρέχει:

1. Φώσφορο, για τη μνήμη και τα οστά

2. Κάλλιο, για ανάπλαση κυτταρικού ιστού και τόνωση

3. Σίδηρο και κοβάλτιο, για ρύθμιση του κυκλοφορικού και τόνωση

4. Ασβέστιο και φθόριο,για υγιή οστά και δόντια

5. Μαγνήσιο, για την καρδιά

6. Αντιοξειδωτική δράση

Page 61: Biomaris catalogue 2015

61

Λίγα λόγια για τη Biomaris:H εξαιρετική συμβατότητα μεταξύ θάλασσας και ανθρώπου.

Με πάνω από 7 δεκαετίες στο διεθνή χώρο, η BIOMARIS έχει δώσει λύσεις σε χιλιάδες

προβλήματα. Συνεργασίες με πάνω από 22.000 ινστιτούτα αισθητικής και medi day

spa παγκοσμίως, 189 κέντρα θαλασσοθεραπείας και κέντρα υγείας, απέδειξαν ότι

η γρήγορη και μόνιμη αντιμετώπιση προβλημάτων αισθητικής στο πρόσωπο και στο

σώμα, είναι γεγονός. Τα προϊόντα της δρουν με φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας τις

αυτοάμυνες του οργανισμού, και αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του. Τα προγράμματα της

BIOMARIS περιλαμβάνουν ειδικές τεχνικές.

Εννέα (9) στοιχεία, μαζί με νερό και νάτριο, σχηματίζουν κατά 99% το ανθρώπινο σώμα

και το διατηρούν σε λειτουργία. Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολυάριθμα ακόμη στοιχεία

και ιχνοστοιχεία, αναγκαία για τη δομή και λειτουργία του σώματος. Το εντυπωσιακό σε

αυτά είναι ότι το θαλάσσιο νερό κι ο ανθρώπινος ορός αίματος μοιάζουν εκπληκτικά

στη σύνθεσή τους. Αυτή η συμβίωση ανάμεσα στη θάλασσα και το πλάσμα του αίματος

έδωσε στην Ιατρική απεριόριστες δυνατότητες. Για παράδειγμα, στη δερματολογία,

το θαλασσινό νερό θεραπεύει το έκζεμα, την ψωρίαση, την ακμή και πολλές άλλες

παθήσεις.

Γι’ αυτό το λόγο, πριν από 75 χρόνια ιδρύθηκε η BIOMARIS στη Βρέμη της Γερμανίας.

Σκοπός της ήταν και είναι, να εκμεταλλευτεί όλη την ευεργετική δράση της θάλασσας

και τις θεραπευτικές της δυνατότητες, προς όφελος του ανθρώπου. Μέσα στην πορεία

των 75 της χρόνων, η BIOMARIS έχει εξελιχθεί σε μία υπερσύγχρονη επιστημονική

μονάδα, προσπαθώντας να είναι κοντά σας σε καθημερινές ανάγκες του δέρματος και

του οργανισμού ειδικότερα, σεβόμενη πάντα τη φύση και την ομορφιά.

Page 62: Biomaris catalogue 2015
Page 63: Biomaris catalogue 2015

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Page 64: Biomaris catalogue 2015
Page 65: Biomaris catalogue 2015
Page 66: Biomaris catalogue 2015
Page 67: Biomaris catalogue 2015
Page 68: Biomaris catalogue 2015

Επαγγελματικά βιολογικά καλλυντικά, που έχουν εξαιρετική συμβατότητα με κάθε τύπο δέρματος,

και περιέχουν στοιχεία από τον πολύτιμο πλούτο της θάλασας!

Εδώ και 75 χρόνια, η Biomaris φροντίζει για την υγεία του δέρματος με επαγγελματικά θεραπευτικά προϊόντα. Οι σειρές της αποτελούνται από προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος. Στοιχεία όπως το θαλασσινό νερό, εκχυλίσματα φυκιών, θαλάσσιο κολλαγόνο, DNA από αυγά σολωμού, εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και θαλάσσιοι ενυδατικοί παράγοντες, προσφέρουν στην επιδερμίδα την ενυδάτωση, τη θρέψη και την αναζωογόνηση που χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Το δέρμα λάμπει από υγεία και ομορφιά!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Biomaris! Επισκεφτείτε το www.biomaris.gr!

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, τηλ: 210-2910061, fax: 210-2929267 [email protected], www.goumaswellness.gr

http://www.facebook.com/biomarisgreece