4_BOX brochure 2015

16

Transcript of 4_BOX brochure 2015

Η BOX architects εκτός από τον τομέα της λιανικής, δραστηριοποιείται εκτενώς στο χώρο του contract. Με μια εξειδικευμένη ομάδα από επαγγελματίες του χώρου, η BOX architects παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε μια σειρά από έργα (ιδιωτικές κατοικίες, χώρους εστίασης/ μπαρ, γραφεία, ξενο-δοχεία, κλπ).

Η γνώση, οι στενές σχέσεις με τους προμηθευτές μας και το εκτενές χαρτο-φυλάκιο προϊόντων μας παρέχουν ένα ασύγκριτα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον πελάτη. Στα στάδια προγραμματισμού και μελέτης του έργου βοηθάμε τους πελάτες στην επιλογή των επίπλων και του φωτισμού που συμβάλλει στη λειτουργικότητα και την αισθητική του έργου, και καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση στα turn-key projects αφού οι πε-λάτες μάς εμπιστεύονται σε όλα τα βήματα του έργου: από τη μελέτη, απεικό-νιση της πρότασης σε κατόψεις και 3D, εργασίες ανακαίνισης του χώρου, έως, τέλος, την προμήθεια των προϊόντων που θα διακοσμήσουν εσωτερικά τους χώρους (φωτιστικά, έπιπλα, αξεσουάρ).

Η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων που επικρατούν παγκοσμίως στο χώρο του interior design μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνουμε διαρκώς το χαρτο-φυλάκιο των προϊόντων μας, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας εναλλακτι-κές λύσεις που συνδυάζουν την απόλυτη ποιότητα κατασκευής με ελεγχόμενο κόστος.

CharismaPassion

Commitment

Tesoro Blu Hotel + SPA

Το ξενοδοχείο Tesoro Blu Hotel + Spa, (κατ. 4*) βρίσκεται στην Σκάλα Κεφα-λονιάς. Αποτελείται από 89 δωμάτια και 4 σουίτες δυναμικότητας 200 κλι-νών. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο στο πιο ειδυλλιακό μέρος της Κεφαλονιάς, στην νοτιοανατολική άκρη του νησιού, σε παραθαλάσσιο οικόπεδο και περι-βάλλεται από πυκνή βλάστηση.

Αρχιτέκτονες: k-division (Μιχάλης Κραουνάκης)WoArchitects (Άρης Γιαννόπουλος)bdg αρχιτέκτονες

Έτος σχεδιασμού: 2007-2009Έτος κατασκευής: 2009-2011

Thalatta Seaside Hotel

Το ξενοδοχείο Thalatta Seaside Hotel (κατ. 4*) βρίσκεται μέσα στο πλούσιο και καταπράσινο πευκοδάσος της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Οι καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές και η σύγχρονη αισθητική με τις απλές γραμμές ανα-μειγνύονται αρμονικά με το ειδυλλιακό περιβάλλον της περιοχής. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 50 δωμάτια, μια Junior Suite και μία Private Suite με ιδιωτική πισίνα.

Αρχιτέκτονες: k-division (Μιχάλης Κραουνάκης)WoArchitects (Άρης Γιαννόπουλος)

Έτος σχεδιασμού: 2006-2007Έτος κατασκευής: 2007-2009

Scale SuitesLuxury Residences

Στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή του Αλίμου δημιουργήθηκαν εννέα εντελώς αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα δια- μερίσματα, ιδανικά τόσο για επαγγελμα- τικά ταξίδια, όσο και για διακοπές.Το Scale Suites αποτελεί μια νέα πρότα- ση πολυτελούς και άνετης διαμονής στην Αθήνα, σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο συγκρότημα, που ξεχωρίζει τόσο για τη μοντέρνα αισθητική, τη μοναδική διακο- σμητική αντίληψη και τη σύγχρονη τε-χνολογία, όσο και για την πληρότητα και άνεση των χώρων και υπηρεσιών.

Interior Designer: Μαριβένια ΧιωτοπούλουΈτος κατασκευής: 2014

The Monastery Hotel Brassac

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση ενός παλιού μοναστηριού και τη μετατροπή του σε ξενοδοχείο και διαμερίσματα 5 αστέρων. Πρόκειται για ένα αξιόλογο κτίριο που βρίσκεται στο Castelnau De Brassac, στη νότια Γαλλία, που χτίστηκε σε διάφορες φάσεις κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα, με μια στέγη που καλύπτε-ται πλήρως από κεραμίδια από σχιστό-λιθο. Ο φέρων οργανισμός του κτιρίου είναι κατασκευασμένος από πέτρα με ξύλινη οροφή. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα κτίριο που έχει χαρακτηριστεί ως Ιστο- ρικό Διατηρητέο Μνημείο.

Αρχιτέκτονες: StudioNOH(Δημήτρης Παύλου - Τάσος Κοσμάς)

MykonosGrand Hotel

New Hotel

Nikki Beach

Sections of activity

Lobby & Lounge Furniture

Bathroom Lighting

Hotel Accessories Fabrics & Wallpapers

Outdoor Lighting

Decorative Lighting

Hospitality Linen

Outdoor Furniture & Umbrellas

Bespoke and custom-madeHotel Bedding and Furniture

Arch – Café eatery

Σε ένα ιδιαίτερο νεοκλασικό της Κη-φισιάς, με πολλές αψίδες από όλες τις πλευρές, στεγάζεται το all-day café- eatery Arch. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το εντυπωσιακά μεγάλο μπαρ που κα- ταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου. Στο σχεδιασμό δόθηκε μεγά-λη έμφαση στο φυσικό φωτισμό, με αποτέλεσμα να τονίζονται ιδιαίτερα οι λεπτομέρειες της κατασκευής.

Αρχιτέκτονας: Αφροδίτη ΜπονάτσουΚατασκευή: Stones and WallsΈτος ανακαίνισης: 2013

CashOozora

Το εστιατόριο Cash, το οποίο βρίσκεται στο Κεφαλάρι, στα βόρεια προάστια της Αθήνας, είναι γνωστό κατά τα τελευταία χρόνια ως ένας κλασικός προορισμός για καλό κρασί και φαγητό.Η ανακαίνιση βασίστηκε στα νεοκλασικά χαρακτηριστικά του κτιρίου με σκοπό να αναδείξει το ambience και την πολυτέ-λεια του χώρου

Αρχιτέκτονας: Αφροδίτη ΜπονάτσουΚατασκευή: Stones and WallsΈτος ανακαίνισης: 2013

Κλήμα Κλίμα

Ένα σύγχρονο wine bar με ελληνικό χα-ρακτήρα ήταν ο στόχος για το Κλήμα Κλίμα. Η σχεδιαστική πρόκληση ήταν η ενσωμάτωση ενός εστιατορίου υψηλών προδιαγραφών σε ένα πολύ περιορισμέ- νο χώρο, που θα φιλοξενούσε λάτρεις του κρασιού και του gourmet φαγητού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αρχιτέκτονας: Αφροδίτη ΜπονάτσουΚατασκευή: Stones and WallsΈτος ανακαίνισης: 2013

Σε ένα κτίσμα τυπικής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής στη Μύκονο εντάσσεται το καφέ μπαρ Ode. Οι αρχιτεκτονικές προτάσεις αφορούν καθαρά στη διαμόρ-φωση του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, χωρίς καμία επέμβαση στην αρ- χιτεκτονική του κελύφους. Ζητούμενο ήταν η δημιουργία ενός μαγαζιού που θα λειτουργεί όλη την ημέρα και θα είναι ευέλικτο στο να μεταβάλλεται, ώστε η πρωινή χρήση του να μην αλλοιώνει τη βραδινή και το αντίστροφο.

Αρχιτέκτονας: Αφροδίτη ΜπονάτσουΚατασκευή: Stones and WallsΈτος ανακαίνισης: 2014

Ode

BOX architectsΧάρητος 9, Κολωνάκι

Τηλ. 210 72 48 600www.boxarchitects.gr