3D SHOW PROFILE

12

Click here to load reader

description

Περιγραφή του PLANET CINEMA 3D SHOW που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 75ης ΔΕΘ

Transcript of 3D SHOW PROFILE

Page 1: 3D SHOW PROFILE

Συν

διορ

γάνω

ση

Page 2: 3D SHOW PROFILE

1

2

3

5

4

6

7

8

9

10

12 14

1113

1 Ελ

ληνικ

ός Κινη

ματογ

ράφος

2 Μοv

ie Ba

r

3 Free

Press

4 Be A

Star!

5 6 7

8 S

ponso

rs

9 Flas

h Back

10 K

ids Area

11 Te

chnica

l Spo

t

12 13

Trai

lers

14 Pl

anet

Cinema 3

d Sho

w Hall

Τo PLANET CINEMA 3D SHOW θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη 11 – 19 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 75ης ΔΕΘ. Διοργανώνεται από το περιοδικό PLANET CINEMA, την HELEXPO AE και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Αιθουσαρχών Κινηματογράφου (Π.Ε.Α.Κ.). Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει τους πολίτες κοντά στον κινηματογράφο και ειδικά στην νέα τεχνολογία των τρισδιάστατων ταινιών. Στο χώρο θα βρίσκονται διάφορες ενότητες που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, τις κινηματογραφικές μηχανές, αντικείμενα και κουστούμια από παλιές ελληνικές ταινίες, τον ελληνικό κινηματογράφο με παρουσιάσεις ταινιών από τους ίδιους τους ηθοποιούς και πολλά άλλα. Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι νέες ταινίες της χρονιάς με trailer και βεβαίως θα πραγματοποιηθούν προβολές για τον τρισδιάστατο κινηματογράφο.Τo PLANET CINEMA 3D SHOW θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού Συντάγματος τον Οκτώβριο του 2010.

Page 3: 3D SHOW PROFILE

Στο χώρο το Ελληνικού κινηματογράφου καθημερινά θα γίνεται παρουσίαση μίας νέας ελληνικής ταινίας οποία θα προβληθεί τη σεζόν 2010-2011 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σε μία μίνι συνέντευξη τύπου συντελεστές και πρωταγωνιστές από την ταινία θα παρουσιάσουν το concept στα ΜΜΕ και στο τέλος θα δώσουν αυτόγραφα στους νέους και νέες που θα βρίσκονται στο χώρο. Παράλληλα στις οθόνες plasma θα προβάλλονται τα trailer όλων των νέων ελληνικών παραγωγών.

Ελληνικός Κινηματογράφος

Page 4: 3D SHOW PROFILE

Γίνεται κινηματογράφος χωρίς ζεστό ποπκορν σε διάφορες γεύσεις; Φυσικά όχι! Tο Movie Bar προσφέρει κινηματογραφικές λιχουδιές σε μικρούς και μεγάλους ώστε να παρακολουθήσουν τα trailer σαν να βρίσκονται σε κινηματογραφική αίθουσα.

Μοvie Bar

Page 5: 3D SHOW PROFILE

Το No1 FREE PRESS περιοδικό για τον κινηματογράφο PLANET CINEMA θα δίνει δωρεάν την ειδική έκδοσή του για τη Β. ΕΛΛΑΔΑ. Στις σελίδες του θα παρουσιαστούν οι νέες ταινίες τις χρονιάς αλλά και οι κινηματογράφοι της Β. Ελλάδος. Το τιράζ που θα μοιραστεί στους επισκέπτες θα είναι 70.000.

Free Press

Page 6: 3D SHOW PROFILE

Τα μυστικά του μακιγιάζ που κάνουν τις πρωταγωνίστριες λαμπερές θα παρουσιαστούν στην ενότητα ΒΕ Α STAR! Νέες κοπέλες θα μακιγιάρονται σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και θα είναι έτοιμες να γίνουν οι επόμενες πρωταγωνίστριες! Παράλληλα η εταιρεία χορηγός θα μπορεί να παρουσιάσει προϊόντα που κάνουν το πρόσωπο της γυναίκας να λάμπει.

Χορηγός €9.000

Be A Star!

Page 7: 3D SHOW PROFILE

SponsorsΠαρουσίαση του λογότυπου στο πάνελ των ηθοποιών. •στο περίπτερο του ελληνικού κινηματογράφου.

Παρουσίαση στις συσκευασίες popcorn που θα •διανεμηθούν στην αίθουσα.

15 προβολές ημερησίως τηλεοπτικού spot διάρκειας •15’’ πριν την έναρξη των σετ των trailer που

προβάλλονται από τις οθόνες plasma.

Παρουσία στη συνέντευξη τύπου.•

Τοποθέτηση του λογότυπου σε κάθε έντυπη ή outdoor •επικοινωνία της εκδήλωσης.

100 VIP PASS για να παρακολουθήσουν τα 3D trailers •στις αυθεντικές κινηματογραφικές πολυθρόνες.

Μία ολοσέλιδη καταχώρηση στο PLANET CINEMA που •θα κυκλοφορήσει μέσα στην εκδήλωση.

Κόστος Χορηγίας €15.000

Σε τέσσερα συνολικά περίπτερα 24 τμ οι χορηγοί θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στο δυναμικό κοινό του κινηματογράφου. Οι χορηγοί απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια όπως:

Page 8: 3D SHOW PROFILE

Στην ενότητα FLASH BACK κουστούμια και αντικείμενα από παλιές γνωστές ταινίες θα βρίσκονται εκεί για να τα γνωρίσουν οι νέοι και να τα θυμηθούν οι παλαιότεροι. Τα αντικείμενα προέρχονται κυρίως από ελληνικές ταινίες αλλά και μερικά από γνωστές ταινίες του εξωτερικού.

Flash Back

Page 9: 3D SHOW PROFILE

Στην ενότητα αυτή θα παρουσιαστούν οι παιδικές ταινίες της νέας χρονιάς. Οι επίπεδες οθόνες θα προβάλουν τα αντίστοιχα trailer ενώ θα πραγματοποιηθούν και happenings. Οι τυχεροί «μικροί πρωταγωνιστές» κάθε ημέρας θα πάρουν αναμνηστικά από τις παιδικές ταινίες. Παράλληλα οι γονείς μπορούν να ξεκουραστούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Κόστος Χορηγίας €15.000

Kids Area

Page 10: 3D SHOW PROFILE

Πώς είναι μία κινηματογραφική μηχανή; Πώς βγαίνει η εικόνα στο πανί; Ενώ οι επίπεδες οθόνες θα δείχνουν την διαδικασία προβολής μίας ταινίας στις αίθουσες, οι κινηματογραφικές μηχανές θα είναι στημένες για να τις θαυμάσουν μικροί και μεγάλοι!

Technical Spot

Page 11: 3D SHOW PROFILE

Τα multiplex της πόλης θα παρουσιάσουν τα trailerτων νέων ταινιών. Κωμωδίες, περιπέτειες, block busters θα βρίσκονται εκεί! Καθίστε στις αναπαυτικές κινηματογραφικές πολυθρόνες και απολαύστε παρέα με άφθονο popcorn!

Trailers

Page 12: 3D SHOW PROFILE

H νέα μόδα.Το νέο επίτευγμα της 7ης τέχνης. Η αιτία που κάνει τις ουρές στους κινηματογράφους να μεγαλώνουν θα βρίσκεται εδώ. Σε μία ειδικά διαμορφωμένο χώρο 100 τμ, σε 25λεπτες προβολές θα μπορούν οι επισκέπτες να φορέσουν τα ειδικά γυαλιά και να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του τρισδιάστατου κινηματογράφου. Οι τυχεροί με τα VIP PASS θα μπορέσουν να καθίσουν στα αυθεντικά κινηματογραφικά καθίσματα. Παρουσίαση των νέων 3D trailer και νέα 3D promos αναμένεται να κόψουν την ανάσα!

Κόστος Χορηγίας €15.000

Planet Cinema 3D Show Hall