2007 – 2008 - · PDF fileγνωστού...

8
2007 2008 • Οι προδιαγραφές και η σχεδίαση μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. • Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές. Ο κα- τασκευαστής και ο εισαγωγέας δεν ευθύνονται για τυχόν σφάλματα στην εκτύπωση. • Τα Dolby, Dolby Surround, Pro Logic και το σύμβολο διπλό-D είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories. • Το dts είναι εμπορικό σήμα της Digital Theatre Systems, Inc. • Τα iPod και iTunes προορίζονται μόνο για νόμι- μη αντιγραφή ή αντιγραφή εξουσιοδοτημένη από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμά- των. Μην χρησιμοποιείτε κλεμμένη μουσική. • Τα iPod και iTunes είναι εμπορικά σήματα της Apple Computer, Inc. κατοχυρωμένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. • Το σήμα και το λογότυπο Bluetooth ανήκουν στη Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση αυτών των εμπορικών σημάτων από την Clarion πραγμα- τοποιείται ύστερα από άδεια. • Τα DivX, DivX Certified και αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της DivX, Inc. και χρησιμο- ποιούνται κατόπιν άδειας. • Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. • Όλες οι μονάδες σε αυτόν τον κατάλογο προορί- ζονται πρωτίστως για εγκατάσταση σε επιβατικά αυτοκίνητα. Δεν συνίσταται η χρήση τους σε φορτηγά, νταλίκες, οχήματα μη-οδικής μεταφο- ράς, κατασκευαστικά μηχανήματα, σκάφη (εκτός από ναυτικά προϊόντα) και άλλα οχήματα ειδικών χρήσεων ή σε μοτοσικλέτες. • Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD. • Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ. Ο αντιπρόσωπος της Clarion μπορεί να σας πει περισσότερα. Εκτυπώθηκε στην Ε.Ε. σε χαρτί χωρίς χλώριο. CLARION Europa GmbH Hessenring 19-21 64546 Mörfelden-Walldorf ΓΕΡΜΑΝΙΑ Τel.: +49 6105/977-0 Fax: +49 6105/977-200 www.clarion.com ΕΛΛΑΔΑ Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Car Audio & Visual Division Λεωφ. Αθηνών 169 104 47 Αθήνα Tel.: +30 210 3479700 Fax: +30 210 3451949 e-mail: [email protected] ΚΥΠΡΟΣ ANGELOS RADIO CO., LTD. 80, Digeni Akrita Avenue, 1061 Nicosia Tel.: +357 2276 5487 / 2246 0099 Fax: +357 2275 7664 e-mail: [email protected]

Transcript of 2007 – 2008 - · PDF fileγνωστού...

2007 – 2008

• Οι προδιαγραφές και η σχεδίαση μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

• Οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές. Ο κα-τασκευαστής και ο εισαγωγέας δεν ευθύνονται για τυχόν σφάλματα στην εκτύπωση.

• Τα Dolby, Dolby Surround, Pro Logic και το σύμβολο διπλό-D είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories.

• Το dts είναι εμπορικό σήμα της Digital Theatre Systems, Inc.

• Τα iPod και iTunes προορίζονται μόνο για νόμι-μη αντιγραφή ή αντιγραφή εξουσιοδοτημένη από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμά-των. Μην χρησιμοποιείτε κλεμμένη μουσική.

• Τα iPod και iTunes είναι εμπορικά σήματα της Apple Computer, Inc. κατοχυρωμένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

• Το σήμα και το λογότυπο Bluetooth ανήκουν στη Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση αυτών των εμπορικών σημάτων από την Clarion πραγμα-τοποιείται ύστερα από άδεια.

• Τα DivX, DivX Certified και αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της DivX, Inc. και χρησιμο-ποιούνται κατόπιν άδειας.

• Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.

• Όλες οι μονάδες σε αυτόν τον κατάλογο προορί-ζονται πρωτίστως για εγκατάσταση σε επιβατικά αυτοκίνητα. Δεν συνίσταται η χρήση τους σε φορτηγά, νταλίκες, οχήματα μη-οδικής μεταφο-ράς, κατασκευαστικά μηχανήματα, σκάφη (εκτός από ναυτικά προϊόντα) και άλλα οχήματα ειδικών χρήσεων ή σε μοτοσικλέτες.

• Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD.

• Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ.

Ο αντιπρόσωπος της Clarion μπορεί να σας πει περισσότερα.

Εκτυπώθηκε στην Ε.Ε. σε χαρτί χωρίς χλώριο.

CLARION Europa GmbHHessenring 19-2164546 Mörfelden-WalldorfΓΕΡΜΑΝΙΑΤel.: +49 6105/977-0Fax: +49 6105/977-200

www.clarion.com

ΕΛΛΑΔΑ Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Car Audio & Visual Division Λεωφ. Αθηνών 169 104 47 Αθήνα Tel.: +30 210 3479700 Fax: +30 210 3451949 e-mail: [email protected]

ΚΥΠΡΟΣ ANGELOS RADIO CO., LTD. 80, Digeni Akrita Avenue, 1061 Nicosia Tel.: +357 2276 5487 / 2246 0099 Fax: +357 2275 7664 e-mail: [email protected]

VRX878RVDΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ DVD ΜΕ CeNET & ΈΛΕΓΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΦΗΣ 7-ΙΝΤΣΩΝ

MAX973HDΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ HDD & ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ DVD ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΦΗΣ

ITALDESIGN-GIUGIARO“Moray”, το αυτοκίνητο με την αρχή της Επικοινωνίας Ανθρώπου-Μηχανής της Clarion που δημιουργήθηκε στην Ιταλία από τη GIUGIARO, μία από τις κορυφαίες εταιρίες βιομηχανικής σχεδίασης στον κόσμο.

Jay Kay (Jamiroquai)“Jay Kay”, τραγουδιστής του παγκοσμίως γνωστού συγκροτήματος τζαζ Jamiroquai.

Σας συστήνουμε το Moray – το αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει το H.M.I. της Clarion. Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζει ο Jay Kay. Ένα μέρος όπου η κίνηση, η μουσική, τα μέσα και το ύφος εναρμονίζονται.Αφήστε την Clarion να σας οδηγήσει σε ένα νέο επί-πεδο συγκίνησης και ικανοποίησης – στον κόσμο του Clarion Azzurro.

Clarion H.M.I. “Feel So Good.”

Τεχνολογία πολυμέσων

Κύρια μονάδα τεχνολογίας

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ … Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ασφαλής ομιλία hands-free και απόλαυση iPod με Bluetooth Η σειρά ’07 χρησιμοποιεί τους δέκτες Bluetooth για ασφαλέστερη και ευφυέστε-ρη εμπειρία οδήγησης. Αυτό το πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας νέας γενιάς παρέχει επικοινωνία 1 Mbps με ελάχιστες παρεμβολές. Με ένα κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth, δεν χρειάζεται να καλωδιώνετε όλο το αυτοκίνητο, μπορεί-τε να ακούτε το συνομιλητή σας από τα ηχεία του αυτοκινήτου και να μιλάτε από τα hands-free για ασφαλή οδήγηση. Τέλος, ασύρματη σύνδεση με φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής Bluetooth σημαί-νει ατελείωτη μουσική διασκέδαση μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.

Πολυμέσα της Clarion: Άριστες λειτουργίες πλοήγησης και απόδοση ποιότητας AV για οδήγηση που συνεχώς εξελίσσεταιΗ προηγμένη πλοήγηση και οι λειτουργίες AV έχουν ενσωματωθεί πλήρως στη μονά-δα. Αυτό σας παρέχει υψηλής απόδοσης πλοήγηση με δεδομένα χάρτη που καλύ-πτουν 30 χώρες, φωνητική καθοδήγηση σε 9 γλώσσες και αναγνώριση φωνής σε 6, συμβατότητα RDS-TMC, πληροφορίες κυκλοφορίας πολυπλεξίας FM, υψηλής ποιότητας βίντεο DVD με υψηλής ανάλυσης οθόνη και λειτουργία 2 ζωνών για δια-φορετικές πηγές ψυχαγωγίας στις μπροστινές και στις πίσω θέσεις. Με όλα αυτά, το κάθισμά σας μετατρέπεται σε έναν πιο συναρπαστικό και ευχάριστο χώρο.

Επιλογή ενσωματωμένου ή συνδεόμενου σκληρού δίσκου για τις μονάδες AV & πλοήγησης

Η επιλογή σας για μονάδες AV με δυνατότητα ευρείας μορφής και συνδέσεις USB

Αναπαραγωγή πολλαπλών μέσων με υψηλής ποιότητας ήχο η απάντηση της Clarion στις ανάγκες απόδοσης των οδηγώνΑκολουθώντας τις συνεχώς εξελισσόμε-νες νέες τεχνολογίες, η Clarion επιδιώκει το υψηλότερο αποτέλεσμα στην ποιότητα του ήχου. Αυτή η φιλοσοφία διακατέχει την ψηφιακή σειρά μοντέλων του ’07. Φέρνουμε κοντά την ψυχαγωγία στο αυτο-κίνητο με μια ποικιλία μουσικών μέσων. Προμηθεύεστε ένα βίντεο DVD για άμεση αναπαραγωγή μουσικής, συμπιεσμένο ήχο WMA, MP3 και AAC (μέσω του συνδέσμου USB των VRX578RUSB και VRX378RUSB) σε CD-R και RW εκτός από CD μουσικής, και έλεγχο iPod.

MAX973HD

MAX678RVD

VRX878RVD

VRX578RUSB VRX378RUSB

NAX973HD

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ

Μπροστινός ακροδέκτης AUX (Είσοδος) για γρήγορη σύνδεση με φορητές συσκευής αναπαραγωγής μουσικήςΣυνδέστε το και βάλτε το σε λειτουργία! Συνδέστε οποιαδήποτε φορητή συσκευή ήχου. Η βοηθητική είσοδος μπροστινού πίνακα που διαθέτουν πολλές μονάδες πηγής προσφέρει σύνδεση χωρίς προβλή-ματα καθαρότητας.

Έλεγχος των iPods στην κύρια μονάδαΗ σύνδεση EA1276 οδηγεί την ενσωμάτω-ση του iPod σε άλλο επίπεδο. Αναδεικνύει τη δυνατότητα πλοήγησης από τις λίστες αναπαραγωγής, όπως με την αλλαγή κομ-ματιών σε ένα CD. Η EA1276 φορτίζει την μπαταρία του iPod σας ενώ εσείς ακούτε μουσική. Συνεπώς θα είστε έτοιμοι όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Ακροδέκτης USB για αύξηση των δυνατοτήτων σύνδεσης με πολλές περιφερειακές συσκευέςΜεταφορά και απόθεση – μόνο αυτό πρέπει να κάνετε για να αντιγράψετε ολόκληρη τη μουσική συλλογή σας στη μνήμη ενός USB. Στη συνέχεια απλώς συνδέστε το στη μονάδα με δυνατότητα USB της Clarion και ακούστε αμέτρητες ώρες την αγαπημένη σας μουσική. Για το 2007, οι μονάδες με δυνατότητα USB της Clarion θα επιτρέ-πουν την πρόσβαση σε πάνω από 65.000 τραγούδια από μια μόνο συσκευή USB και την προβολή πληροφοριών ID3 για να γνω-ρίζετε τι ακούτε.

Σύστημα Sound Restorer για αναπλήρωση των χαμένων περιεχομένων κατά τη συμπίεση ήχουΌταν τα αρχεία ήχου συμπιέζονται σε μορφή MP3, WMA ή AAC, γίνεται προσπά-θεια αφαίρεσης μόνο των πληροφοριών που δεν ακούγονται εύκολα. Αυτή η μέθο-δος ονομάζεται κωδικοποίηση “με βάση την αντίληψη”. Το μειονέκτημα είναι ότι οι συχνότητες άνω των 10 kHz συνήθως χάνονται ή αλλοιώνονται. Το αποκλειστικό σύστημα επεξεργασίας “Sound Restorer” της Clarion επαναφέρει στην εγγραφή αυτές τις λεπτές χροιές και αρμονικές. Τα αρχεία συμπιεσμένου ήχου δεν θα ακούγο-νται πλέον σαν συμπιεσμένα.

SR ανενεργό SR ενεργό

02 03

* Το MAX973HD είναι συμβατό με το MP3/WMA στις μορφές μέσων DVD±R/DVD±RW/ CD-R/RW. Μέγιστη χωρητικότητα κομματιών: 512 κομμάτια (255 φάκελοι με μέγιστο αριθμό κομματιών ανά φάκελο 512)

• Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ενεργό ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ.

• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Απαγορεύεται από το νόμο ο οδηγός να παρακολουθεί ένα σήμα βίντεο σε οποιαδήποτε οθόνη ενδείξεων, ενώ το όχημα είναι σε κίνηση.

• Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD±R/RW.

* Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή λιστών αναπαραγωγής με ανάμικτα αρχεία μουσι-κής και ταινιών σε μονάδες συμβατές με iPod Video.

* Οι επωνυμίες iTMC, V-Trafic και TMC-Pro είναι εμπορικά σήματα της ITIS, Mediamobile και T-System, αντίστοιχα.

MAX973HDΠΛΟΗΓΗΣΗ HDD & ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ DVD ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΦΗΣ 7-ΙΝΤΣΩΝ

• Μηχανοκίνητος επικλινής πίνακας ελέγχου με έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 7-ιντσών τεχνολογίας QVGA TFT • Λειτουργία οθόνης αφής και γρήγορη πρόσβαση στο Μενού Συντομεύσεων • 400 MHz CPU • Σκληρός δίσκος 30 GB • Ενσωματωμένος δέκτης RDS-TMC για πληροφορίες κυκλοφορίας • Ενσωματωμένος γυροσκοπικός αισθητήρας 2D • Είσοδος AUX για 1 κανάλι βίντεο και 2 κανάλια ήχου • 1 γραμμή εξόδου βίντεο και έξοδος προενίσχυσης ήχου 2 καναλιών για ψυχαγωγία 2-Ζωνών • Μικρόφωνο για αναγνώριση φωνής • Έλεγχος CeNET των εξής: Δέκτης τηλεόρασης και προσαρμογέας σύνδεσης Bluetooth BLT573 • Δυνατότητα DVD±R/DVD±RW/CD-R/CD-RW • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON με μεταβλητό εύρος ζώνης συχνοτήτων • Μετατροπέας D/A 24-bit • Υποδοχή κάρτας SD για αναπαραγωγή και εγκατάσταση δεδομένων MP3/WMA με χρήση του “Clarion NAVI manager” με εφαρμογή για Η/Υ • Ενσωματωμένο Σύστημα “Music Catcher” με υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής Gracenote® (Ταχύτητα εγγραφής: μέχρι 8 φορές, Χωτητικότητα αποθήκευσης: μέχρι 4.000 τραγούδια) • Δυνατότητα προσαρμογέα διασύνδεσης CeNET Bluetooth BLT573 για διεπαφή handsfree, υποστηριζόμενο προφίλ: HFP (Προφίλ Hands Free) και HSP (Προφίλ Ακουστικών) • Παραμετρικός ισοσταθμιστής 3-ζωνών • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • 4 κανάλια × 53 watts ενίσχυσης MOS-FET • Δυνατότητα

ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού OEM • Απευθείας σύνδεση και έλεγχος iPod • Είσοδος κάμερας CCD • Κάλυψη χάρτη: [Δυτική Ευρώπη] Άγιος Μαρίνος, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΒ, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, [Ανατολική Ευρώπη] Εστονία, Κροατία, Λεττονία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία • Αναγνώριση φωνής και Κείμενο σε λόγο: Αγγλικά ΗΒ, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά • Φωνητική καθοδήγηση και Οθόνη κειμένου: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά • Λειτουργία εμφάνισης 3D με ρυθμιζόμενη γωνία • Κλίμακα χάρτη: 25 m/50 m/100 m/200 m/500 m/1 km/2 km/4 km/16 km/64 km/256 km • Αλλαγή χρώματος χάρτη ημέρας/νύκτας: αυτόματη και χειροκίνητη • Γραφικά υψηλής ανάλυσης πινακίδων αυτοκινητοδρόμου με λειτουργία διαίρεσης οθόνης • Λειτουργία αναζήτησης διευθύνσεων που αναζήτηση ταχυδρομικού κωδικού, περιλαμβάνει αναζήτηση αριθμών οικίας, αναζήτηση ονομάτων POI (σημεία ενδιαφέροντος), αναζήτηση κατηγοριών και αναζήτηση πλησιέστερων σημείων • Μενού 3D: η αγαπημένη και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λίστα του χρήστη • Υπολογισμός πολλαπλών διαδρομών: συντομότερη, ταχύτερη, ελαχιστοποίηση αυτοκινητοδρόμων και άλλες λεπτομερείς ρυθμίσεις (οδός με διόδια, χρονικός περιορισμός, περιοχή

Εφαρμογή Η/Υ “Clarion NAVI Manager”Το σύστημα music catcher του MAX973HD έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τις πληροφορίες των τίτ-λων του CD για κάθε τραγούδι αυτόματα μετά από την αντιγραφή του τραγουδιού στο σκληρό δίσκο. Σε περίπτωση που η βάση δεδομένων δεν διαθέτει πληροφορίες για τον τίτλο σας, το λογισμικό NAVI manager συγχρονίζει τα δεδομένα στην ιστοσελίδα της Gracenote στο Ίντερνετ και ενημερώνει τις πλη-ροφορίες τίτλου στο σκληρό σας δίσκο. Επιπλέον, το λογισμικό έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει την αγαπημένη σας εικόνα ή το εξώφυλλο του άλμπουμ στη μονάδα.

Σύστημα Music Catcher: Εγγραφή υψηλής ταχύτητας και τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης Το σύστημα Music Catcher είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους ακροατές να αποθηκεύουν αγα-πημένους ήχους και δίσκους στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Μπορείτε να απολαμβάνετε μεγάλα μουσικά κομμάτια από το σκληρό δίσκο δημιουρ-γώντας τη δική σας “αγαπημένη μουσική συλλογή”. Ταχύτητα εγγραφής: Μέγιστη οχταπλή ταχύτητα εγγραφήςΧωρητικότητα αποθήκευσης: Μέχρι 4.000 τραγούδια Μορφή εγγραφής: Υψηλής ποιότητας Atrac3 / 132 kbs

Η τηλεφωνική συνομιλία Handsfree μέσω δέκτη Bluetooth προωθεί την ασφαλή οδήγησηΟ προαιρετικός προσαρμογέας σύνδεσης Bluetooth συνδέει την κύρια μονά-δα σας με κινητά τηλέφωνα με δυνατότητα Bluetooth χωρίς καλώδια και σας επιτρέπει να μιλάτε χωρίς να κρατάτε το τηλέφωνό σας. Όταν λαμβάνετε μια κλήση, η αναπαραγωγή μουσικής διακόπτεται και ακούγεται η φωνή του καλούντα από τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Δεν χρειάζεται να κρατάτε το τηλέφωνο – απλώς μιλήστε κοντά στο παρεχόμενο μκρόφωνο.

BLT573ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Bluetooth CeNET

• Συμβατό με το MAX973HD • Προφίλ ακουστικών και handsfree • Απευθείας έλεγχος του τηλεφωνικού καταλόγου του κινητού από την οθόνη αφής: 500 άτομα, 5 αριθμοί ανά άτομο* • Εμφάνιση ονόματος / αριθμού κλήσης / εξερχόμενων / αναπάντητων κλήσεων* • Λειτουργία αυτόματης λήψης* • Λειτουργία επανά-κλησης* • Έλεγχος αναγνώρισης φωνής* • Εμφάνιση στην οθόνη πληροφοριών για τη στάθμη της μπαταρίας, τα τηλεφωνή-ματα, την ισχύ του σήματος λήψης** Ανάλογα με το τηλέφωνο

αποφυγής, φέρι-μποτ) • Πληροφορίες διαδρομής: επόμενη αναστροφή, πληροφορίες κυκλοφορίας, πληροφορίες διαδρομής, επανάληψη καθοδήγησης και εμφάνιση προορισμού • Αυτόματη μεταστροφή • Υπολογισμός διαδρομής με χρήση των πληροφοριών κυκλοφορίας • Αναδυόμενες πληροφορίες κυκλοφορίας • Καθοδήγηση διαδρομής: υπολογιζόμενος χρόνος άφιξης, όνομα οδού επόμενης αναστροφής, εμφάνιση αναστροφής, zoom με σταυρό • Λειτουργία λίστας στροφών • Θέση αποθήκευσης και θέση επεξεργασίας: μέχρι 200 σημεία• Λειτουργία προφίλ χρήστη: δυνατότητα αποθήκευσης ρυθμιζόμενων στοιχείων για 4 διαφορετικούς χρήστες • Εμφάνιση RDS-TMC: Συνδρομητικό TMC, Εικονίδια στο χάρτη, Πληροφορίες κειμένου, Αναδυόμενα συμβάντα κυκλοφοριακού, Αναδυόμενη προτεινόμενη επαναδρομολόγηση, Λίστα συμβάντων, Φιλτράρισμα συμβάντων και Ρύθμιση στροφώνΓια αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης της Clarion) στη σελίδα 11.

Η εμφάνιση των μενού βασίζεται σε μία νέα αντίληψη σχεδιασμού που πηγάζει από τη φιλοσοφία Επικοινωνίας Ανθρώπου-Μηχανής (H.M.I.) της Clarion. Η τρισδιά-στατη εμφάνιση των μενού έχει κυκλική διάταξη και επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη επιλογή της επιθυμητής λειτουργίας.

Νέα τρισδιάστατη εμφάνιση των μενού

Μπορείτε να αναζητήσετε και να προβάλλετε στην οθόνη τον προορισμό που επιθυμείτε με διάφορους τρόπους και πολύ γρήγορα. Μπορείτε να προβείτε σε αναζήτηση με βάση μια γνωστή διεύθυνση, είτε μετακινούμενοι προς τα κάτω σε προβολή χώρας-ανά-χώρα ή εισά-γοντας απλώς τον προορισμό με γράμματα και αριθμούς από την οθόνη εισαγωγής οδού.

Η οθόνη αυτόματου zoom με σταυρό σας οδηγεί στις διασταυρώσεις και στις κυκλικές διασταυρώσεις όπου είναι εύκολο να χαθεί κανείς. Η απεικόνιση των διασταυρώσεων γίνεται σε μια τρισδιάστατη οθόνη όπου εμφανίζονται με ευκρίνεια οι κατευθύνσεις και τα ονόματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Επιπλέον, οι “λίστες στροφών” και η “λειτουρ-γία στροφή ανά στροφή” σας οδηγούν σε όλο το δρόμο μέχρι τον προορισμό σας.

* Τα γραφικά για τις πινακίδες αυτοκινητοδρόμων είναι διαθέσιμα για τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, ΗΒ, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πορτογαλία και Σουηδία.

Ο έξυπνος πίνακας αφής κάνει δυνατό κάθε χειρισμό με το απλό άγγιγμα της οθόνης. Η διαρύθμιση επιτρέπει τη στιγμιαία εμφάνιση των επιθυμητών πληροφοριών, ενώ μπο-ρούν εύκολα να εμφανιστούν λεπτομερείς πληροφορίες με το άγγιγμα των δακτύλων σας.

Οι εικόνες και το φόντο μπορούν να προσαρμο-στούν προκειμένου να ταιριάζουν στο γούστο σας και στο στυλ του αυτοκινήτου σας.

MAX973HD MAX678RVD & NAX973HD

VRX878RVD & NAX973HD

Πλοήγηση HDD της Clarion: διαθέσιμη σε 3 μοντέλα, ενιαία μονάδα AV & Πλοήγησης ή μονάδα με δυνατότητα απόκρυψηςΕπιλέξτε μεταξύ 3 σπουδαίων μοντέ-λων: την κεντρική μονάδα MAX973HD, μια ενιαία μονάδα AV & Πλοήγησης με σκληρό δίσκο 30 GB και υπολογι-σμούς πλοήγησης υψηλής ταχύτητας,

Μπορείτε να επιλέξετε οθόνη 2D, οθόνη 3D για αυξημένη αναγνώ-ριση, διαιρούμενη οθόνη 2D + 2D ή 2D + 3D. Η έξυπνη καθοδήγηση πραγματοποιείται με την ένδειξη της θέσης του αυτοκινήτου σας σε μια μικρή οθόνη με εικόνες διασταυρώσεων και σήματα καθοδήγησης.

Ο δέκτης RDS-TMC είναι ενσω-ματωμένος. Αυτός σας παρέχει επίκαιρες πληροφορίες κυκλοφορί-ας, τις οποίες παρέχουν διάφορες αρχές μέσω του καναλιού κυκλο-φοριακών μηνυμάτων.

Άγιος Μαρίνος / Ανδόρα / Αυστρία / Βατικανό / Βέλγιο / Γαλλία / Γερμανία / Δανία / Ελβετία / Εστονία / ΗΒ / Ιρλανδία / Ισπανία / Ιταλία / Κροατία / Λεττονία / Λιθουανία / Λίχτενσταϊν / Λουξεμβούργο / Μονακό / Νορβηγία / Ολλανδία / Ουγγαρία / Πολωνία / Πορτογαλία / Σλοβακία / Σλοβενία / Σουηδία / Τσεχία / Φινλανδία

Οι λειτουργίες και οι δυνατότητες υψηλού επιπέδου καθοδηγούν με ασφάλεια τον οδηγό στον προορισμό του

ή την Εμφάνιση του VRX878RVD ή MAX678RVD, το οποίο συνδέεται με τις διακριτικές μονάδες πλοήγησης με δυνατότητα απόκρυψης.

Οθόνη αναζήτησης

Οθόνη καθοδήγησης

Έξυπνος, απλός και άμεσος έλεγχος στην οθόνη του πίνακα αφής

Αλλαγή της εμφάνισης του χάρτη και διαίρεση οθονών

Ενσωματωμένος δέκτης RDS-TMCΠεριλαμβάνει δεδομένα χάρτη <30 χώρες>

Εναλλακτικός σχεδιασμός ταπετσαρίας

  ΠΟΛΥΜΕΣΑ

Τώρα iPod Video Ready

Αυτή η ταπετσαρία είναι μια αυθεντική δημιουργία για την Clarion, από τη Giugiaro Design (Ιταλία) .Για να αναβαθμίσετε τη διάταξη πλοήγησης HDD, μπορείτε να κάνετε λήψη διαφορετικών αρχείων ταπετσαρίας από την ιστοσελίδα μας www.clarion.com.

Μενού Music Catcher

Μενού 3D – Πρόσφατο Άλμπουμ

Εφαρμογή Η/Υ “Διαχειριστής NAVI της Clarion” με βάση δεδομένων Gracenote®

“Διαχειριστής NAVI της Clarion” με βάση δεδομέων Gracenote®

http://www.clarion.com

04 05

• Το MAX678RVD είναι συμβατό με τα MP3/WMA στις μορφές μέσου DVD±R/DVD±RW/CD-R/RW. Μέγιστη χωρητικότητα κομματιών: 512 κομμάτια (255 φάκελοι με μέγιστο αριθμό κομματιών ανά φάκελο 512)• Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ενεργό ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ.• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Απαγορεύεται από το νόμο ο οδηγός να παρακολουθεί ένα σήμα βίντεο σε οποιαδήποτε οθόνη ενδείξεων, ενώ το όχημα είναι σε κίνηση.• Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD±R/RW.* Οι λίστες αναπαραγωγής διαφόρων ειδών μουσικής και τα αρχεία εικόνων δεν μπορούν να αναπαραχθούν σε μονάδες συμβατές με το iPod Video.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης της Clarion) στη σελίδα 11.

MAX678RVDΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ DVD 2-DIN ΜΕ CeNET ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΦΗΣ 7-ΙΝΤΣΩΝ

• Δυνατότητα DVD±R/DVD±RW/CD-R/CD-RW • MP3 και WMA συμβατά με την οθόνη ID3/WMA-TAG • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON DSP με μεταβλητό εύρος ζώνης και ασύρματο κείμενο • Απευθείας σύνδεση και έλεγχος iPod • Ψυχαγωγία 2-ζωνών: μπροστινός και πίσω ξεχωριστός έλεγχος πηγής • Μετατροπέας D/A 24-bit • Παραμετρικός ισοσταθμιστής 3-ζωνών • Ενσωματωμένος ενισχυτής MOS-FET με 4 κανά-λια × 50 watts • Πλήρως μηχανοκίνητη έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 7 ιντσών με τεχνολο-γία QVGA • Έλεγχος πίνακα αφής με φινίρισμα αντοχής σε ρύπους • Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα εμφάνισης • Σίγαση τηλεφώνου • 1 είσοδος AUX AV (2 κανάλια ήχου + βίντεο) • 1 γραμμή εξόδου

βίντεο και έξοδος προενίσχυσης ήχου 2 καναλιών για ψυχαγωγία 2-Ζωνών • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλιών • Είσοδος κάμερας CCD • Έλεγχος CeNET των: Μαύρο κουτί πλοήγησης HDD , δέκτης τηλεόρασης και συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD • Πομποδέκτης ήχου/κινητού BLT373 με δυνατότητα AUX Bluetooth • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού OEM

Δυνατότητα Bluetooth με BLT373Οι συνομιλίες Hands-free με κινητά τηλέφωνα Bluetooth προωθούν την ασφαλή οδήγηση. Οι συνομιλίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ασύρματης σύνδεσης των τηλεφώνων με τα ηχοσυστήματα του οχήματος. Με το Προφίλ Κατανομής Ήχου A2DP, μπορείτε να αναπαράγε-τε μουσική από πολλά καινούρια κινητά τηλέφωνα ή φορη-τές συσκευές αναπαραγωγής και να τις ελέγχετε μέσω του AVRCP (Προφίλ Τηλεχειρισμού Ήχου και Βίντεο).

Συνδέοντας ένα iPod Video, μπορείτε να έχετε πρό-σβαση στη βιβλιοθήκη βίντεό του και να απολαμβά-νετε την αναπαραγωγή τραγουδιών, φωτογραφιών και βίντεο στην ευρεία οθόνη. Το συνδεδεμένο iPod αναγνωρίζεται αυτόματα και μπορεί να ελεχθεί από την κύρια οθόνη της μονάδας, ενώ η ταπετσαρία της κύριας οθόνης μπορεί να αλλάξει σε αυτή του iPod.• Απαιτείται καλώδιο σύνδεσης CCA673 iPod Video.

Δυνατότητα iPod Audio/Video Έλεγχος Πλοήγησης με NAX973HDΜια ενημερωμένη, τεράστια βάση δεδομένων με πληροφορίες που καλύπτει 30 ευρωπαϊκές χώρες είναι ενσωματωμένη σε έναν υψηλής ταχύτητας επε-ξεργαστή. Η εύκολη ανάγνωση των τρισδιάστατων μενού συνδυάζεται με την εμφάνιση των εξυπηρετι-κών εικονιδίων και την εύκολη λειτουργία για άνετη

χρήση. Είναι μια έξυπνη πλοήγηση που προσφέρει άνεση και βελτιώ-νει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ψυχαγωγία 2-ζωνώνΜε το σύστημα ψυχαγωγίας 2 ζωνών της Clarion είναι δυνατή η διασκέδαση από διαφορετικές πηγές

των επιβατών που κάθονται μπροστά και των επιβα-τών που κάθονται πίσω, χωρίς να επεμβαίνει η μια στην άλλη. Επιτυγχάνεται μια νέα εμπειρία οδήγησης καθώς ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ακού-σουν μουσική και να δουν τις πληροφορίες πλοήγη-σης στη μονάδα του ταμπλό, ενώ οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα DVD στις πίσω οθόνες.

DAC 24-bitΟ θόρυβος που δημιουργείται από τα συμβατικά DAC διανέμεται τυχαία σε ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμ-βανομένου και του ηχητικού φάσματος. Δηλαδή, η Clarion υιοθετεί ένα υψηλής απόδοσης DAC 24-bit που μπορεί κανείς να το βρει μόνο σε ακριβά οικιακά συστήματα ήχου. Όχι μόνο εξαφανίζει τους ανεπιθύ-μητους θορύβους στο μη ακουστικό φάσμα υψηλής συχνότητας, αλλά και επεκτείνει την αναλογία S/N για καθαρότερο και πιο ρεαλιστικό ήχο.

• Το VRX878RVD είναι συμβατό με το MP3/WMA σε μορφές μέσου DVD±R/DVD±RW/ CD-R/RW. Μέγιστη χωρητικότητα κομματιών: 512 κομμάτια (255 φάκελοι με μέγιστο αριθμό κομματιών ανά φάκελο 512)

• Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ενεργό ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ.

• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Απαγορεύεται από το νόμο ο οδηγός να παρακολουθεί ένα σήμα βίντεο σε οποιαδήποτε οθόνη ενδείξεων, ενώ το όχημα είναι σε κίνηση.

• Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD±R/DVD±RW.

* Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή λιστών αναπαραγωγής με ανάμικτα αρχεία μουσικής και ταινιών σε μονάδες συμβατές με iPod Video.

* Οι επωνυμίες iTMC, V-Trafic και TMC-Pro είναι εμπορικά σήματα ITIS, Mediamobile και T-System, αντίστοιχα.

NAX973HDΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΗDD

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης της Clarion) στη σελίδα 11.

VRX878RVDΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ DVD ΜΕ CeNET ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΦΗΣ 7-ΙΝΤΣΩΝ

• Δυνατότητα DVD±R/DVD±RW/CD-R/CD-RW • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON DSP με μεταβλητό εύρος ζώνης και ασύρματο κείμενο • Απευθείας σύνδεση και έλεγχος iPod • Ψυχαγωγία 2-ζωνών: μπροστινός και πίσω ξεχω-ριστός έλεγχος πηγών • Μετατροπέας D/A 24-bit • Παραμετρικός ισοσταθμι-στής 3-ζωνών • Ενσωματωμένος ενισχυτής MOS-FET 4 καναλιών × 50 watts • Πλήρως μηχανοκίνητη έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων 7 ιντσών με τεχνολογία QVGA • Έλεγχος πίνακα αφής με φινίρισμα αντοχής σε ρύπους • Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα εμφάνισης • Σίγαση τηλεφώνου • 1 είσοδος AUX AV (2 κανάλια ήχου + βίντεο) • 1 γραμμή εξόδου βίντεο και έξοδος προενί-σχυσης ήχου 2 καναλιών για ψυχαγωγία 2-Ζωνών • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλιών • Έλεγχος CeNET των: Μαύρο κουτί πλοήγησης HDD, δέκτης τηλεόρασης και συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD • Πομποδέκτης ήχου/κινητού BLT373 με δυνατότητα AUX Bluetooth® • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού OEM • Είσοδος κάμερας CCD μέσω της γραμμής εισόδου βίντεο με σύνδεση όπισθεν ταχύτητας • Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου

Σκληρός δίσκος υψηλής χωρητικότητας και επεξεργασία υψηλής ταχύτηταςΤο τσιπ SH-Navi1 LSI παρέχει γρήγορο υπολογισμό δια-δρομής και, σε συνδυασμό με τα γραφικά υψηλής ταχύ-τητας για IC, εξασφαλίζει εμπειρία πλοήγησης μεγάλης ακρίβειας και άνεσης. Το σύστημα υποστηρίζει τα Windows Automotive 5.0 σε περίπτωση αναβάθμισης και είναι ικανό να χειριστεί ολόκληρο χάρτη δεδομένων χάρη στην υψηλή χωρητικότητα του σκληρού δίσκου.

  ΠΟΛΥΜΕΣΑ

Τώρα iPod Video Ready

Τώρα iPod Video Ready

• Πλοήγηση HDD τύπου απόκρυψης • Σκληρός δίσκος 30 GB • Δέκτης GPS 12-καναλιών • Ενσωματωμένος γυροσκοπικός αισθητήρας και δέκτης RDS-TMC για πληροφορίες κυκλοφορίας • Εισαγωγή παλμού ταχύ-τητας οχήματος • Θύρα USB για εφεδρική αποθήκευση των δεδομένων του χρήστη και αλλαγή ταπετσαρίας • Εύκολος χειρισμός μέσω ελέγχου πίνακα αφής από το VRX878RVD/MAX678RVD • Κάλυψη χάρτη (30 χώρες): Δυτική Ευρώπη – Αγγλία, Άγιος Μαρίνος, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία,

Ισπανία, Ιταλία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία Ανατολική Ευρώπη – Εστονία, Κροατία, Λεττονία, Λιθου-ανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, • Αναγνώριση φωνής και Κείμενο σε λόγο: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, • Φωνητική καθοδήγηση και Οθόνη κειμένου: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά • Λειτουργία προβο-λής 2D και 3D • Κλίμακα χάρτη: 25 m/50 m/100 m/ 200 m/500 m/1 km/2 km/4 km/16 km/64 km/256 km • Αλλαγή χρώματος χάρτη ημέρας/νύκτας: αυτό-ματη και χειροκίνητη • Αυτόματο zoom (με διαίρεση οθόνης) • Λειτουργία με zoom με σταυρό και βέλη • Γραφικά υψηλής ανάλυσης πινακίδων αυτοκινητο-δρόμου με λειτουργία διαίρεσης οθόνης • Λειτουργία αναζήτησης διευθύνσεων που περιλαμβάνει αναζήτηση αριθμών οικίας, αναζήτηση POI (σημεία ενδιαφέρο-ντος), αναζήτηση κατηγοριών, αναζήτηση τηλεφωνικού αριθμού, αναζήτηση πλησιέστερων σημείων και αναζή-τηση ταχυδρομικού κωδικού • Συνθήκες διαδρομής: Ταχύτερη, Συντομότερη απόσταση, Ελαχιστοποίηση οδών με διόδια, Ελαχιστοποίηση αυτοκινητόδρομων • Εύρος απόκλισης πορείας: 2/5/10 km • Αναλυτική βάση δεδομένων POI (σημεία ενδιαφέροντος) • Δυνα-τότητα εμφάνισης προσομοίωσης διαδρομής και λίστας στροφών • Μενού 3D: η αγαπημένη και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη λίστα του χρήστη • Υπολογισμός πολλαπλών διαδρομών: Συντομότερη, Ταχύτερη, και πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις (Οδός με διόδια, Χρονικός Περιορισμός, Περιοχή αποφυγής, Φέρι-μποτ) • Πλη-ροφορίες διαδρομής: Επόμενη αναστροφή, Πληρο-φορίες κυκλοφορίας, πληροφορίες καθοδήγησης και

Επανάληψη καθοδήγησης • Αυτόματος υπολογισμός επαναδρομολόγησης με χρήση των πληροφοριών κυκλοφορίας • Καθοδήγηση διαδρομής: Υπολογιζόμε-νος χρόνος άφιξης, Όνομα οδού επόμενης αναστροφής και Είσοδος αυτοκινητοδρόμου • Εμφάνιση λειτουργίας λίστας στροφών • Θέση αποθήκευσης και θέση επεξερ-γασίας: μέχρι 200 σημεία • Εμφάνιση RDS-TMC: Συνδρομητικό TMC, Εικονί-δια στο χάρτη, Πληροφορίες κειμένου, Αναδυόμενα συμβάντα κυκλοφοριακού, Αναδυόμενη προτεινόμενη επαναδρομολόγηση, Λίστα συμβάντων, Φιλτράρισμα συμβάντων και Ρύθμιση στροφών ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ• Κεραία GPS • Χάρτης δεδομένων NAVTEQ στη μονάδα σκληρού δίσκου (με 30 χώρες) • Μικρόφωνο για αναγνώριση φωνής και κείμενο σε λόγο • Καλώδια CeNET και RGB • Κεραία TMC ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ• 205 (Π) × 29 (Υ) × 160 (Β) mm

NAX973HD NAX963HDVRX878RVD ● ●MAX678RVD ● ●VRX578RUSBVRX378RUSBVRX868RVD ● ●MAX668RVD ● ●

http://www.clarion.com

06 07

Η σειρά διαθέτει βάσεις iPod για να ταιρι-άζουν με την ποικιλία των μοντέλων iPod, συμπεριλαμβανομένων των iPod nano, iPod mini και iPod Video. Απλά, αν σύρετε το iPod στη βάση iPod και εγκαταστήσε-τε το κλειδί του iPod που εκπέμπει σήμα Bluetooth, είστε έτοιμοι για ακρόαση μου-σικής από το iPod στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας.

Υψηλή απόδοση σε μικρό μέγεθος για πλοήγηση σε όλες τις καταστάσεις

• Πληροφορίες ορίου ταχύτητας • Συμβατό με κάμερα πίσω όψης* • Προβολή διαδραστικού χάρτη 2D & 3D • Τεχνολογία “΄Έξυπνης” Εστίασης • Εξαιρετικά γρήγορη δρομολόγηση • Χαρτογράφηση 3D σε πραγματικό χρόνο • Διασυνοριακή δρομολόγηση, 50 κατηγορίες POI (Σημεία ενδιαφέροντος)

Η ασύρματη σύνδεση Bluetooth υποστηρίζει την ασφαλή πραγματοποίηση κλήσεων handsfree. Με αυτόν τον τρόπο, η οδήγηση γίνεται ασφαλέστερη και το περιβάλλον μέσα στο αυτοκίνητο μεταμορφώνεται σε χώρο μεγαλύτερης άνεσης. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο στο MAP770/MAP670 και δείτε τις πληροφορίες τηλεφώνου στην οθόνη για να διαχειριστείτε και να καλέσετε αριθμούς εύκολα.

• Συμβατό με αρχεία MP3/WMA σε κάρτες SD/MMC • Χειρισμός καρτών SD/MMC έως 2 GB • Δυνατότητα μεταφοράς αρχείων MP3/WMA από υπολογιστή στη μνήμη flash της κύριας μονάδας με χρήση του ActiveSync • Ρύθμιση ισοσταθμιστή γραφικών με 12 προεπιλογές • Συμβατό με λίστα αναπαραγωγής (.m3u)

• Συμβατό με αρχεία JPEG & BMP σε κάρτες SD/MMC • Χειρισμός καρτών SD/MMC έως 2 GB • Δυνατότητα μετα-φοράς εικόνων από υπολογιστή στη μνήμη flash της κύριας μονάδας με χρήση του ActiveSync • Προβολές μικρογραφιών και λειτουργίες αναπαραγωγής παρουσιάσεων

Bluetooth®

Λογισμικό Πλοήγησης

Συσκευή αναπα-ραγωγής ΜP3

Σύστημα προβολής εικόνων

ΣΕΙΡΑ MAP370ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

• Έγχρωμη οθόνη LCD 3,5" με Έλεγχο πίνακα αφής • Έλεγχος πίνακα αφής με ανθεκτική μεμβράνη και αντιηλιακή προστασία • 512 MB Nand Flash ROM • 300 MHz CPU • Υποστηρίζει την προαιρετική μονάδα δέκτη RDS-TMC (FM9) • Μονάδα SiRF III GPS με δέκτη 20-καναλιών • Υποδοχή SD / MMC • Αναπαραγωγή MP3 μέσω κάρτας SD / MMC • Σύστημα προβολής εικό-νων μέσω κάρτας SD / MMC • Δυνατότητας σύνδεσης εξωτερικών

ακουστικών 3,5 mm • Ενσωματωμένο ηχείο • Σύνδεση USB1.1 για ενημέρωση και φόρτιση • Επαναφορτιζόμε-νη μπαταρία με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας πλήρους ισχύος 4,5 ώρες • Συμπαγές μέγεθος: 113 (Π) × 79 (Υ) × 25 (Β) • Χαμηλό βάρος: 180 g • Βασική έκδοση Μicrosoft Windows CE .NET 4.2 Χαρακτηριστικά λογισμικού: • Φωνητική καθο-δήγηση και κείμενο οθόνης σε πολλαπλές γλώσσες • Αναζήτηση ταχυδρομικού κωδικού • Πληροφορίες ορίου ταχύτητας • Συμβατό με κάμερα πίσω όψης* • Προβολές διαδραστικών χαρτών 2D και 3D

ΣΕΙΡΑ MAP770/670ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

• Έγχρωμη, ευρεία οθόνη LCD 4,3" με Έλεγχο πίνα-κα αφής: 65.536 ζωηρά χρώματα, εξαιρετική αντί-θεση, αντιανακλαστική οθόνη για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία • 2 GB (MAP770) / 512 MB (MAP670) Nand Flash ROM • 400 MHz CPU • Ενσω-ματωμένος δέκτης RDS-TMC για πληροφορίες κυκλοφορίας • Ενσωματωμένη θύρα Bluetooth 2.0 για λειτουργία handsfree • Περιλαμβάνεται μικρό-φωνο • Μονάδα SiRF III GPS με δέκτη 20-καναλιών • Υποδοχή SD / MMC • Αναπαραγωγή MP3 / WMA μέσω κάρτας SD / MMC (σε λειτουργία πλοήγησης) • Σύστημα προβολής εικόνων μέσω κάρτας SD / MMC • Δυνατότητας σύνδεσης εξωτερικών ακου-στικών 3,5 mm • Ενσωματωμένο ηχείο • Σύνδεση USB1.1 για ενημέρωση και φόρτιση • Επαναφορτι-ζόμενη μπαταρία με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας πλήρους ισχύος 4,5 ώρες • Συμπαγές μέγεθος: 130 (Π) × 90 (Υ) × 20 (Β) mm • Χαμηλό βάρος: 200 g • Βασική έκδοση Microsoft Windows CE .Net 5.0Χαρακτηριστικά λογισμικού: • Φωνητική καθο-δήγηση και κείμενο οθόνης σε πολλαπλές γλώσσες • Αναζήτηση ταχυδρομικού κωδικού • Πληροφορίες ορίου ταχύτητας • Συμβατό με κάμερα πίσω όψης* • Προβολή διαδραστικού χάρτη 2D και 3D • Τεχνο-λογία “Έξυπνης” ΕστίασηςΚάλυψη χάρτη ΜAP770 (28 χώρες): Άγιος Μαρίνος, Ανδόρα, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία, Φινλανδία

• Συμβατό με MAX973HD • Προφίλ ακου-στικών και handsfree • Έλεγχος καταλό-γου κινητού τηλεφώνου απευθείας από την οθόνη αφής: Δυνατότητα μεταφοράς 500 ατόμων, 5 αριθμών ανά άτομο στο BLT573* • Προβολή ονόματος / αριθμού εισερχόμενων / εξερχόμενων / αναπά-

MAX973HD

• Προφίλ Ακουστικών και Handsfree • Ροή ήχου Bluetooth και δυνατό-τητα τηλεχειρισμού (A2DP και AVRCP) • Δυνατότητα πομπού ήχου Bluetooth DGL373 • Ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση handsfree

ΠομπόςΕκπέμπει την έξοδο ήχου από συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου μέσω Blue-tooth-Ροής-ήχου (A2DP) στο δέκτη. Συμβατό με βάση iPod ή είσοδο minijack για όλα τα είδη φορητών συσκευών αναπαραγωγής.

DGL373ΠΟΜΠΟΣ ΗΧΟΥ Βluetooth

Η συνένωση της πρωτοποριακής μορφής και τεχνολογίας προάγγελος του ερχομού μιας νέας εποχής

• Υποδοχή SD για αναπαραγωγή μουσικής • Συμβατό με MP3 με οθόνη ID3-TAG • Ενσωμα-τωμένη ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για: Προφίλ Ακουστικών και Handsfree / Ροή ήχου και τηλεχειρισμός • 18 προεπιλογές σταθμών FM • Δέκτης RDS-EON • 4-κανάλια × 50 watt ενίσχυσης • Ανοιγόμενος πίνακας ελέγχου • Σχεδίαση με 728-μεταβλητά έγχρωμα φωτιζόμε-να πλήκτρα • Βοηθητική είσοδος • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 2 καναλιών • Περιλαμβάνεται εξωτερικό μικρόφωνο

FB278RBTΔΕΚΤΗΣ Βluetooth SD/MP3

BLT573ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ CeNET Bluetooth

BLT373ΗΧΟΣ/ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Bluetooth ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΓΙΑ AUX INPUT

• Δυνατότητα CD-R/RW • Κείμενο CD • CeNET • –15˚ έως 105˚ γωνία στήριξης • Διαστάσεις: 225 (Π) × 167 (Β) × 63 (Υ) mm

DCZ628ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑΓΗΣ 6-ΔΙΣΚΩΝ CD CeNET

RCB187Τηλεχειριστήριο AV με υπέρυθρες για MAX973HD

RCB176Τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες

RCB147Χειριστήριο τιμονιού με υπέρυθρες ακτίνες

CAA397Υποδοχέας 6-δίσκων για τα DCZ628, DC628 και VCZ628

ZCA407 Τηλεόραση κεραία 4 δρόμων στο παρμπρίζ

ZCP104Τηλεοτπική κεραία 4 δρόμων

ZCP100Τηλεόραση κεραία 4 δρόμων στο παρμπρίζ

CAA380Γεννήτρια παλμών ταχύτητας (για οχήματα χωρίς σήμα παλμού ταχύτητας)

CCA-389Καλώδιο προσαρμογέα AV, 2,5 m 8-ακίδων ↔ RCA (1 βίντεο / 2 ήχος) Για είσοδο VRX848RVD / VRX743R A/V

CCA520Καλώδιο Επέκτασης CeNET, 2,5 m

CCA521Καλώδιο Επέκτασης CeNET, 0,6 m

CCA519Καλώδιο-Y πολλαπλών συνδέσεων για συσκευές εναλλαγής CeNETEA1251

Μονάδα σύνδεσης iPod για WXZ468RMP, συμβατή με τα μοντέλα CeNET ’06 ή παλαιότερα

Τηλεχειριστηρια Καλωδια

FM863 Διαμορφωτής FM 8-καναλιών

FM δια-μορφωτής

Κεραιεσ τηλεορασησΘήκη CD

Συσκευή αλλαγής CD Αξεσουάρ πλοήγησηςΑΞΕΣΟΥΑΡ

iPod® & Bluetooth®

MAX678RVD

VRX878RVD

VRX578RUSB

VRX378RUSB

DXZ778RUSB

DXZ578RUSB

  ΠΟΛΥΜΕΣΑ / Bluetooth® & iPod®

Ενσωματωμένη ροή ήχου Bluetooth (A2DP & AVRCP) Ενσωματωμένο Bluetooth Handsfree (HFP & HSP) Αναπαραγωγή MP3 μέσω υποδοχή κάρτας SD

ΒάσηΒάση για πομπό ήχου Bluetooth DGL373. Διαθέσιμη για τα μοντέλα iPod nano “BC001N”, mini “BC002M” & Video “BC003V”.

BC001N/BC002M/BC003VΒΑΣΗ ΓΙΑ iPod nano/mini/Video

CCA670Καλώδιο σύνδεσης iPod (μόνο ήχος) για MAX678RVD & VRX878RVD

Άμεση σύνδεση iPod

EA1276Μονάδα σύνδεσης iPod για τα μοντέλα CeNET ’07 DXZ778RUSB, DXZ578RUSB, DXZ378RMP, DXZ379RMP, CMD5

Μονάδα σύνδεσης iPod

CCA691Καλώδιο σύνδεσης iPod audio/video για VRX578RUSB & VRX378RUSB

Η συσκευή της επόμενης γενιάς

CCA692Καλώδιο σύνδεσης iPod audio/video για MAX973HDCCA-673Καλώδιο σύνδεσης iPod Video για MAX678RVD & VRX878RVD

ντητων κλήσεων* • Λειτουργία αυτόματης λήψης* • Λειτουργία επανάκλησης* • Έλεγ-χος με αναγνώριση φωνής* • Πληροφορίες στην οθόνη για στάθμη μπαταρίας, ισχύ σήματος τηλ. λήψης** Ανάλογα με το τηλέφωνο

Τεχνολογία “Έξυπνης” ΕστίασηςΤεχνολογία “Έξυπνης” Εστίασης βασισμένη σε βραβευμένο μηχα-νισμό 3D με προσανατολισμό φορητών παιχνιδιών υπολογιστή. “Έξυπνη” Εστίαση στην πλοήγηση: Όταν πλησιάζετε σε στροφή, κάνει μεγέθυνση και ανυψώνει τη γωνία προβολής έτσι ώστε να αναγνωρίσετε εύκολα την αναστροφή στην επόμενη διασταύρωση. Αν η επόμενη στροφή απέχει κάποια απόσταση, κάνει σμίκρυνση και κατεβάζει τη γωνία προβολής ώστε να γίνει επίπεδη για να μπορείτε να δείτε το δρόμο μπροστά σας, ή μπορεί να αλλάξει σε λειτουργία εποπτείας 2D για να μπορείτε να ακο-λουθείτε τη θέση σας στο χάρτη. “Έξυπνη” Εστίαση στο ταξίδι: Αν δεν υπάρχει ενεργός δρόμος και απλά οδηγείτε, η “Έξυπνη” Εστίαση κάνει μεγέθυνση όταν οδηγείτε αργά και σμίκρυνση όταν οδηγείτε με μεγάλη ταχύτητα.

Απολαύστε μουσική και εικόνες χάρη στην υποδοχή για κάρτα μνήμης SD και τη θύρα USBΗ υποδοχή κάρτας μνήμης SD έχει ενσωματωθεί για ομαλή αναπαραγωγή δεδομένων μουρικής. Χρησιμοποιή-στε τη mini θύρα USB για τη φόρτιση της μπαταρίας.

Σειρά-μοντέλων & Κάλυψη χάρτηΣειρά MAP670 MAP670NOR MAP670UKI MAP670DEU MAP670FRA MAP670ITA MAP670IBE MAP670EEU

Σειρά MAP370 MAP370NOR MAP370UKI MAP370DEU MAP370FRA MAP370IBE MAP370EEU

Κάλυψη χάρτηΝορβηγία, Σουηδία,

Φιλανδία, Δανία, + μεγάλοι δρόμοι

στην Ευρώπη

Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, + μεγάλοι

δρόμοι στην Ευρώπη

Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία,

+ μεγάλοι δρόμοι στην Ευρώπη

Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο,

Ολλανδία, + μεγάλοι δρόμοι στην Ευρώπη

Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, + μεγάλοι

δρόμοι στην Ευρώπη

Ισπανία, Πορτογαλία, Γιβραλτάρ, Ανδόρα + μεγάλοι δρόμοι

στην Ευρώπη

Πολωνία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τουρκία, Ελλάδα, + μεγάλοι

δρόμοι στην Ευρώπη

• Πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση & κείμενα οθόνης σε 23 γλώσσες: Αγγλικά, Βελγικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Εβραϊκά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Πολωνέζικα, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σλοβάκικα, Σουηδικά, Τουρκικά, Τσεχικά, Φιλανδικά.

* Έχετε υπόψη ότι η χρήση του συστήματος προειδοποίησης παγίδων ταχύτητας ενδέχεται να είναι παράνομη ή να απαγορεύεται ανάλογα με τη χώρα. Η φορητή σας μονάδα πλοήγησης ενδέχεται να θεωρηθεί σύστημα προειδοποίησης παγίδων ταχύτητας αν περιλαμβάνει δεδομένα χαρτογράφησης μέσω ραντάρ.

* Τα μενού συστήματος και ρυθμίσεων είναι διαθέσιμα μόνο σε 18 γλώσσες.

http://www.clarion.com

08 09

www.clarion.com/cip

VMA573ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ/ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΟΘΟΝΗ 5,6"/16:9

• Τα DivX, DivX Certified και τα συναφή λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της DivX, Inc. και χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας.• Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ενεργό ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ.• Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD±R/RW.

VRX578RUSBΣΥΜΒΑΤό ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ DVD ΚΑΙ CD ΗΧΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΦΗΣ 7-ΙΝΤΣΩΝ

• Δυνατότητα DVD±R/DVD±RW • Δυνατότητα CD-R/RW • MP3 και WMA και iTunes® AAC (μόνο USB) Συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Επίσημο προϊόν DivX® Certified • Αναπαραγωγή όλων των εκδόσεων DivX® βίντεο (συμπεριλ. του DivX® 6) με βασική ανα-παραγωγή αρχείων μέσων DivX® • Πίσω σύνδεσμος USB • 18 FM, 12 MW/LW προεπιλογές σταθμών • Απευθείας σύνδεση και έλεγ-χος iPod • Μνήμη με προστασία από κραδασμούς • Μετατροπέας D/A 24-bit • Έλεγχος έντασης Subwoofer • Ψυχαγωγία 2-Ζωνών: Μπροστινός και πίσω ξεχωριστός έλεγχος πηγής • Προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer Plus • Παραμετρικός ισοσταθμιστής 2-ζωνών • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • Ενσω-ματωμένο φίλτρο υψηλής διέλευσης & φίλτρο χαμηλής διέλευ-σης • Ενσωματωμένη διάταξη απόσβεσης ενισχυτή • 4 κανάλια × 50 watt ενίσχυσης MOS-FET • Πλήρως μηχανοκίνητη έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 7-ιντσών με τεχνολογία TFT • Έλεγχος πίνακα αφής • Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα εμφάνι-σης • Σίγαση τηλεφώνου • 1 είσοδος AUX AV (2 κανάλια ήχου + βίντεο) • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλιών • Δυνατότητα πομποδέκτη ΑUX Bluetooth ήχου/κινητού-τηλεφώνου BLT373 • Δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης τιμονιού OEM • Είσο-δος κάμερας CCD μέσω της γραμμής εισόδου βίντεο με σύνδεση όπισθεν ταχύτητας • Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης της Clarion) στη σελίδα 11.

VRX378RUSBΣΥΜΒΑΤό ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ DVD ΚΑΙ CD ΗΧΟΥ ΜΕ ΟΘΟΝΗ 3,5-ΙΝΤΣΩΝ

• Δυνατότητα DVD±R/DVD±RW • Δυνατότη-τα CD-R/RW • MP3, WMA και iTunes® AAC (μόνο USB) Συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Επί-σημο προϊόν DivX® Certified • Αναπαραγωγή όλων των εκδόσεων DivX® βίντεο (συμπεριλ. του DivX® 6) με βασική αναπαραγωγή αρχεί-ων μέσων DivX® • Πίσω σύνδεσμος USB • 18 FM, 12 MW/LW προεπιλογές σταθμών • Απευ-θείας σύνδεση και έλεγχος iPod • Μνήμη με προστασία από κραδασμούς • Μετατροπέας D/A 24-bit • Έλεγχος έντασης Subwoofer • Ψυχαγωγία 2-Ζωνών: Μπροστινός και πίσω ξεχωριστός έλεγχος πηγής • Προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer Plus • Παραμετρικός ισοσταθμιστής 2-ζωνών • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • Ενσωματωμένο φίλτρο υψηλής διέλευσης & Φίλτρο χαμηλής διέλευ-σης • Ενσωματωμένη διάταξη απόσβεσης ενισχυτή • 4 κανάλια x 50 watt ενίσχυσης MOS-FET • Μηχανο-κίνητος επικλινής πίνακας ελέγχου με έγρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 3,5-ιντσών τεχνολογίας TFT • Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα εμφάνισης • Σίγαση τηλε-φώνου • 1 είσοδος AUX AV (2 κανάλια ήχου + βίντεο) • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλιών • Δυνατότητα πομποδέκτη ΑUX Bluetooth ήχου/κινητού-τηλεφώνου BLT373 • Δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης τιμονιού OEM • Είσοδος κάμερας CCD μέσω της γραμ-μής εισόδου βίντεο με σύνδεση όπισθεν ταχύτητας • Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου

DivX®

Και οι δύο σταθμοί πολυμέσων της Clarion αναπα-ράγουν αρχεία DivX. Το DivX είναι πλέον η δημο-φιλέστερη μορφή συμπίεσης βίντεο στον κόσμο, η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε μαζί σας βίντεο οποτεδήποτε και οπουδήποτε το θελήσετε.• Ο πίνακας της Οθόνης Υγρών Κρυστάλλων LCD χρησιμοποιεί εξαρτήματα της

τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει ενεργό ποσοστό pixel 99,99%. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα pixel μπορεί να είναι ελαττωματικά σε ποσοστό 0,01% το πολύ.

• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Απαγορεύεται από το νόμο ο οδηγός να παρακολουθεί ένα σήμα βίντεο σε οποιαδήποτε οθόνη ενδείξεων, ενώ το όχημα είναι σε κίνηση.

• Δεν δίνεται εγγύηση ότι όλες οι μονάδες αυτού του καταλόγου μπορούν να αναπαράγουν CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW και DVD±R/RW.

• Τα DivX, DivX Certified και τα συναφή λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της DivX, Inc. και χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας.

* Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή λιστών αναπαραγωγής με ανάμικτα αρχεία μουσικής και ταινιών σε μονάδες συμβατές με iPod Video.

VA463ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΒΙΝΤΕΟ• 1 είσοδος βίντεο RCA • 7 ενδιάμεσοι έξοδοι βίντεο RCA • Στα-θερό σήμα βίντεο για μέχρι και 7 οθόνες LCD Υγρών Κρυστάλ-λων • 1 έξοδος Συνεχούς Ρεύματος για σύνδεση σε πρόσθετο VA463 • Διαστάσεις: 128,5 (Π) × 87 (Β) × 26,5 (Υ) mm

WH143H: Μονό ακουστικό για χρήση με τις οθόνες OHM1073 / OHM773 καθώς και με την VMA773 / VMA573. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά. Αυτόματη απενεργο-ποίηση όταν δεν υπάρχει σήμα για 30 δευτ.WH253H: Ασύρματο μονό ακουστικό δύο καναλιών με υπέ-ρυθρες. Το μονό ακουστικό χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα πίσω συστήματα που βασίζονται σε δύο VMA573 / VMA773.Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά. Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης.

WH143HΕΝΙΑΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ

WH253HΜΟΝΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ CeNET

TTX752 /TTX7503z

• TTX752 για PAL, TTX7503z για PAL/SECAM • Ελεγχόμενο από CeNET • Σύστημα δέκτης ποικίλης υποδοχής • Είσοδος A/V με προαιρετικό καλώδιο CCA389 • 1 είσοδος κάμερας • 2 έξοδοι βίντεο • Διαστάσεις: 178 (Π) × 100 (Β) × 25 (Υ) mm (TTX752)

VS778HMΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ DVD ΓΙΑ OHM773

• Συμβατή με DVD±R/RW, CD-R/RW • Συμβατή με DivX (5.x)/MPEG4/AVI • Συμβατή με MP3/WMA (CD/DVD) • Επίσημο προϊόν DivX® Certified • Αναπαραγωγή όλων των εκδόσεων DivX® βίντεο (συμπεριλ. του DivX® 6) με βασική αναπαραγωγή αρχείων μέσων DivX® • Διαστάσεις: 260,8 (Π) × 255,9 (Υ) × 31,8 (Β) mm

OHM773ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ 7"

• Δυνατότητα για προαιρετική μονάδα επέ-κτασης DVD VS778HM • Πομπός εξόδου ήχου IR για WH143H • Μπροστινός/πίσω απομακρυσμένος αισθητήρας υπερύθρων • 2 είσοδοι A/V (καλώδιο οπτικής ίνας & απευθείας γραμμή εισόδου πίσω πίνακα) • 1 έξοδος A/V • 2 φώτα οροφής με έλεγχο Αυτομ/Ενεργ./Απενεργ. • Έξοδος minijack ακουστικών • Συμπεριλαμβάνεται τηλεχει-ριστήριο • Ενδείξεις στην οθόνη • Ρύθμιση εικόνας για αντίθεση, φωτεινότητα και χρώμα • Διαστάσεις: 247,7 (Π) × 211,6 (Υ) × 33,9 (Β) mm

• 2 είσοδοι A/V (γραμμή εξό-δου οπτικής ίνας και είσοδος minijack στο μπροστινό πίνακα) • Πομπός εξόδου ήχου υπερύθρων δύο καναλιών για WH253H • Περιλαμβάνεται εξάρτημα στήριξης για το προσκέφαλο • Έξοδος minijack ακουστικών • Εξαιρετικά συμπαγές περίβλημα για εύκολη εγκατάσταση στο προσκέφαλο (160,8 (Π) × 111,8 (Υ) × 27 (Β) mm) • Διαστάσεις: 150 (Π) × 101 (Υ) × 27 (Β) mm

• 2 είσοδοι A/V (γραμμή εξόδου οπτικής ίνας και είσοδος minijack στο μπροστινό πίνακα) • Πομπός εξόδου ήχου υπερύθρων δύο καναλιών για WH253H • Περιλαμβά-νεται εξάρτημα στήριξης για το προσκέφαλο • Έξοδος minijack ακουστικών • Εξαιρετικά συμπαγές περίβλημα για εύκολη εγκα-τάσταση στο προσκέφαλο (192,7 (Π) × 133,5 (Υ) × 32,5 (Β) mm) • Διαστάσεις: 177,8 (Π) × 118,5 (Υ) × 27,5 (Β) mm

VMA773ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ/ΤΟΠΟΘΕ-ΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕ-ΦΑΛΟ ΟΘΟΝΗ 7"/16:9

VS1078HMΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ DVD ΓΙΑ OHM1073

• Συμβατή με DVD±R/RW, CD-R/RW • Συμβατή με DivX (5.x)/MPEG4/AVI • Συμβατή με MP3/WMA (CD/DVD) • Επίσημο προϊόν DivX® Certified • Αναπαραγωγή όλων των εκδόσεων DivX® βίντεο (συμπεριλ. του DivX® 6) με βασική αναπαραγωγή αρχείων μέσων DivX® • Διαστάσεις: 350,7 (Π) × 280,8 (Υ) × 42,4 (Β) mm

Πίσω ακροδέκτης USB Συνδέστε ένα κλειδί USB στο VRX578RUSB ή στο VRX378RUSB για να προσπελάσετε έως 15.000 κομμά-τια από αρχεία MP3, WMA ή AAC από iTunes. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε δεδομένα ID3, τα οποία σας παρέχουν πληροφορίες για το άλμπουμ, τον καλλιτέχνη και το κομμάτι. Ο μέγιστος αριθμός φακέλων που υποστη-ρίζεται είναι 255 με 15.000 μέγιστο αριθμό κομματιών ανά φάκελο.

  ΠΟΛΥΜΕΣΑ / CIP

OHM1073ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ 10,2"

• Δυνατότητα για προαιρετική μονάδα επέ-κτασης DVD VS1078HM • Πομπός εξόδου ήχου IR για WH143H • Μπροστινός/πίσω απομακρυσμένος αισθητήρας υπερύθρων • 2 είσοδοι A/V (καλώδιο οπτικής ίνας & απευθείας γραμμή εισόδου πίσω πίνακα) • 1 έξοδος A/V • 2 φώτα οροφής με έλεγχο Αυτομ/Ενεργ./Απενεργ. • Έξοδος minijack ακουστικών • Συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο • Ενδείξεις στην οθόνη • Ρύθμιση εικόνας για αντίθεση, φωτεινό-τητα και χρώμα • Διαστάσεις: 331,4 (Π) × 261,6 (Υ) × 36,6 (Β) mm

Για να δείτε ποια μοντέλα αυτοκινήτου έχουν δυνατότητα κύριας μονάδας 2-DIN Clarion, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση www.clarion.com/cip

Μετατροπέας διαύλου CAN

Στήριγμα εγκατάστασης 2-DIN

Απομακρυσμένος έλεγχος τιμονιού ΟEM

Για να δείτε ποια μοντέλα αυτοκινήτων μπορεί να ελέγξει μια κεντρι-κή μονάδα Clarion από το τιμόνι, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση www.clarion.com/cip

Για να δείτε ποια αυτοκίνητα υποστηρίζονται για τη μετατροπή ψηφιακών δεδομένων CAN σε αναλογικά σήματα, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση www.clarion.com/cip

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης της Clarion) στη σελίδα 11.

Τώρα iPod Video Ready

Τώρα iPod Video Ready

Το νέο πρόγραμμα CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης Clarion) προσφέρει τα πλέον επαγγελματικά αξε-σουάρ τοποθέτησης για την εύκολη και ασφαλή σύνδεση της συσκευή σας Clarion σε περισσότερα από 200 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτου.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.clarion.com/cip για να δείτε την τελευταία σειρά των αξεσουάρ εγκατάστασης Clarion σε σύνδεση.

http://www.clarion.com

10 11

FRONTAUX Input

FRONTAUX Input

DB568RUSBΔΕΚΤΗΣ CD/USB/MP3/WMA

• Θύρα USB στην μπροστινή όψη • Προσαρμογή ρυθ-μίσεων ήχου Z-Enhancer • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON • 4-κανάλια × 50 watts ενίσχυσης MOS-FET • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Δυνατότητα CD-R/RW • Οθόνη αρνητικού λευκού υψηλής αντίθεσης (13 × 8 ψηφία)

DXZ578RUSBΔΕΚΤΗΣ CD/USB/MP3/WMA/AAC ME EΛΕΓΧΟ CeNET

• Δυνατότητα CD-R/RW • MP3, WMA και iTunes® AAC συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Θύρα USB στην μπροστινή όψη • Μέγιστη χωρητικότητα κομματιών: 65.025 (255 κομμάτια σε 255 φακέλους) • Προεπιλο-γές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON με μεταβλητό εύρος χώνης συχνοτήτων και ένδειξη κειμένου ραδιοφώνου • Δυνατότητα ελέγχου iPod® μέσω προαιρετικού EA1276 • Έλεγχος επιπέδου subwoofer • Μετατροπέας D/A 24-bit • Sound

DXZ778RUSBΔΕΚΤΗΣ CD/USB/MP3/WMA/AAC ME EΛΕΓΧΟ CeNET

• Δυνατότητα CD-R/RW • MP3, WMA και iTunes® AAC συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Θύρας USB • Μέγιστη χωρητικότητα κομματιών: 65.025 (255 κομμάτια σε 255 φακέλους) • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON με μεταβλητό εύρος ζώνης συχνοτήτων και εμφάνιση κειμένου ραδιοφώνου • Δυνατότητα ελέγχου iPod® μέσω προαιρετικού EA1276 • Έλεγχος επιπέδου Subwoofer • Μετατροπέας D/A 24-bit • Sound Restorer • Ψηφιακή προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer • Έλεγχος ψηφιακής ευθυγράμμισης χρόνου και ενεργή ανταλλαγή 3-κατευθύνσεων • Παραμετρικός ισοσταθμιστής 3-ζωνών • Ενσω-ματωμένο φίλτρο υψηλής διέλευσης & Φίλτρο

CM1682AΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΑ ΗΧΕΙΑ 16,5 CM (6-½“) ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

CM1680AΗΧΕΙΑ ΔΙΠΛΟΥ ΚΩΝΟΥ 16,5 CM (6-½“) ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

M101RXCΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (M301RCE)

M101RYCΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (M301RCE)

CMD5ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΗΣ ΔΕΚΤΗΣ CD/MP3/WMA / ΕΛΕΓΧΟΣ CeNET ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

M301RCEΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ CMD5

Ηχοσύστημα Marine

WXZ468RMPΔΕΚΤΗΣ 2-DIN 6-ΔΙΣΚΩΝ CD/MP3/WMA / ΕΛΕΓΧΟΣ CeNET

• Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON με μεταβλητό εύρος ζώνης συχνοτήτων • 4-κανάλια × 50 watts ενίσχυσης MOS-FET • MP3 και WMA συμ-βατά με οθόνη ID3-TAG • Δυνατότητα CD-R/RW • Οθόνη VF με Aναλυτή φάσματος και Ταπετσαρία • Ισοσταθμιστής γραφικών 9-ζωνών • CATS: Αντικλεπτικό σύστημα με προσωπικό κωδικό • Έλεγχος CeNET των εξής: Δέκτης τηλεόρασης, Συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD και iPod •Έξοδος προενίσχυσης ήχου 4 καναλιών • 2-καναλι-κή είσοδος AUX με έλεγχο επιπέδου • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστη-ρίου τιμονιού ΟΕΜ • Είσοδος κινητού και σίγαση τηλεφώνου • Συμβατό με σύνδεση CeNET iPod (Απαιτείται EA1251)

DUB278RMPΔΕΚΤΗΣ 2-DIN CD/USB/MP3/WMA

• Δυνατότητα CD-R/RW • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Μπροστινή υποδοχή USB (υποστηρίζει το μέγιστο 255 φακέλους και 15.000 αρχεία στους φακέ-λους) • Προεπιλογές σταθμών 18 FM / 6 MW/LW • Δέκτης RDS-EON • Προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • 4-κανά-λια × 50 watts ενίσχυσης MOS-FET • Οθόνη μίας γραμμής υψηλής ορατότητας με Προφύλαξη οθόνης • Έγχρωμη οθόνη με 728-μεταβλητά έγχρωμα φωτιζόμενα πλή-κτρα • Είσοδος ήχου μπροστινού πίνακα με έλεγχο επιπέδου • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 4 καναλιών • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού ΟΕΜ

DXZ378RMPΔΕΚΤΗΣ CD/MP3/WMA / ΕΛΕΓΧΟΣ CeNET

• Δυνατότητα CD-R/RW • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Δυνατότητα ελέγχου iPod μέσω προαιρετικού EA1276 • Προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • Ενσωματωμένη διάταξη απόσβεσης ενισυχτή • 4-κανάλια × 50 watts • Κονσόλα με δυνατότητα στροφής προς τα κάτω • Οθόνη 2-γραμμών υψηλής ορατότητας με Προφύλαξη οθόνης • Περι-στροφικό χειριστήριο έντασης • Σίγαση τηλεφώνου • Είσοδος κινητού μέσω minijack • Βοηθητική είσοδος μπροστινού πίνακα με έλεγχο επιπέδου • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 4 καναλιών • Έλεγχος CeNET των: Δέκτης τηλεόρασης, Συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD και iPod® • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειρι-στηρίου τιμονιού ΟΕΜ • Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου

DXZ379RMPΔΕΚΤΗΣ CD/MP3/WMA / ΕΛΕΓΧΟΣ CeNET

Restorer • Ψηφιακή προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer • Παραμετρικός ισοσταθμιστής 2-ζωνών • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • Ενσωματωμένο φίλτρο υψηλής διέλευσης & Φίλτρο χαμηλής διέλευσης • Ενσωματωμένη διάταξη απόσβεσης ενισχυτή • 4-κανάλια × 53 watts ενίσχυσης MOS-FET • Κονσόλα με δυνατότητα στροφής προς τα κάτω • Οθόνη 2-γραμμών υψηλής ορατότητας με Προφύλαξη οθόνης • “SLIDETRAK”

DB179RGMP/179RMPΔΕΚΤΗΣ CD/MP3/WMA

DB178RMPΔΕΚΤΗΣ CD/MP3/WMA

• Δυνατότητα CD-R/RW • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • Προεπιλογές σταθμών 18 FM, 6 MW/LW • Προ-σαρμογή ρυθμίσεων ήχου Z-Enhancer • Δυναμική ενίσχυση μπάσων MAGNA BASS EX • 4-κανάλια × 50 watts • Οθόνη 2-γραμμών υψηλής ορατότητας με Προφύλαξη οθόνης • Περιστροφικό χειριστήριο έντασης • Σίγαση τηλεφώνου • Είσοδος κινητού μέσω minijack • Βοηθητική είσοδος μπρο-στινού πίνακα με έλεγχο επιπέδου • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 2 καναλιών • Δυνατότητα απομακρυσμένης διασύνδε-σης τιμονιού OEM • Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου

DB179RGMP

DB179RMP

χαμηλής διέλευσης • Ενσωματωμένη διάταξη απόσβεσης ενίσχυσης • 4-κανάλια × 53 watts ενίσχυ-σης MOS-FET • Μηχανοκίνητη επικλινής κονσόλα • 728-μεταβλητά έγχρωμα φωτιζόμενα πλήκτρα και οθόνη • Οθόνη πλήρους ανάλυσης στιγμών με Προφύλαξη οθόνης • “SLIDETRAK” για δυναμική λειτουργία • Είσοδος κινητού και σίγαση τηλεφώνου • Βοηθητική είσοδος με έλεγχο επιπέδου • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 volt / 6 καναλιών • Έλεγχος CeNET των: Δέκτης τηλεόρασης, Συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD και iPod® • Δυνατότητα πομποδέκτη AUX Bluetooth BLT373 • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού ΟΕΜ • Αφαιρούμε-νος πίνακας ελέγχου

για δυναμική λειτουργία • Είσοδος κινητού και σίγαση τηλεφώνου • Βοηθητική είσοδος με έλεγχο επιπέδου • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλι-ών • Έλεγχος CeNET των: Δέκτης τηλεόρασης, Συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD και iPod® • Δυνατό-τητα Πομποδέκτη AUX Bluetooth BLT373 • Δυνατό-τητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού ΟΕΜ • Αφαιρούμενος πίνακας ελέγχου

Έλεγχος SLIDETRAK

• Δυνατότητα CD-R/RW • MP3 και WMA συμβατά με οθόνη ID3-TAG • 18 FM, 6 AM προεπιλογές • Δυνατότητα ελέγχου iPod μέσω προαιρετικού EA1276 • Ενσωματωμέ-νη διάταξη απόσβεσης ενίσχυσης • 4-κανάλια × 50 watts ενίσχυσης • Ανοιγόμενος πίνακας ελέγχου • Οθόνη υψη-λής ορατότητας 2 γραμμών • Περιστροφικό χειριστήριο έντασης • Βοηθητική είσοδος ήχου με έλεγχο επιπέδου • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 6 καναλιών με χειριστήριο

έντασης χωρίς εξασθένιση ήχου • Έλεγχος CeNET των: Δέκτης τηλεόρασης, Συσκευή αλλαγής 6-δίσκων CD και iPod® • Δυνατότητα πομποδέκτη ήχου/κινητού-τηλεφώνου AUX Bluetooth BLT373 • Πληροί το ASTM B117 <Έκθεση στο αλάτι/ομίχλη> • Πληροί το ASTM D4329 <Έκθεση UV> • PCB με ημι-στεγανή επικάλυψη • Στεγανοποιημένο πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα

  ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ / ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MARINE 

Η σύνδεση USB φέρνει τη μουσική στη διάθεσή σας

με Προφύλαξη οθόνης • Έξοδος προενίσχυσης ήχου 4 καναλιών • 2-καναλική είσοδος AUX • Δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης χειριστηρίου τιμονιού ΟΕΜ • Είσοδος κινητού και σίγαση τηλεφώνου • Αφαιρού-μενος πίνακας ελέγχου

(Προαι-ρετικό)

Εναλλασσόμενος φωτισμός πράσινου/κίτρινου χρώματος

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες εγκατάστασης, ανατρέξτε στο CIP (Πρόγραμμα Εγκατάστασης της Clarion) στη σελίδα 11.

http://www.clarion.com

12 13

SRR203615 × 23 CM (6" × 9") ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΟ 3-ΟΔΩΝ

SRR1736 SRR1336 SRR6926

SRR1326SRR1726 SRR1028ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 CM (4")

SRC1773 SRC1373

SRC1073 SRC1074 SRC1715 SRC1315

SRC1016SRC4616 SRC5715

SRC1015ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 CM (4")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 13 × 18 CM (5" × 7")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 × 15 CM (4" × 6")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 CM (4")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 13 CM (5-¼")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 16,5 CM (6-½")

SRC4673ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 × 15 CM (4" × 6")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 CM (4")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 10 CM (4")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 13 CM (5-¼")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 16,5 CM (6-½")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 16,5 CM (6-½")

ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 13 CM (5-¼")

15 × 23 CM (6" × 9") ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ

13 CM (5-¼") ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΟ 3-ΟΔΩΝ

16,5 CM (6-½") ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΟ 3-ΟΔΩΝ

SRR693620 CM (8") ΠΟΛΥΑΞΟΝΙΚΟ 3-ΟΔΩΝ

SRS1726 SRS132613 CM (5-¼") ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

SRX6985 SRX1785 SRX1385ΦΑΣΙΚΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 13 CM (5-¼")

ΦΑΣΙΚΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 16,5 CM (6-½")

ΦΑΣΙΚΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟ 15 × 23 CM (6" × 9")

16,5 CM (6-½") ΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

APA2160ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 2 × 160 W ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΕΥΞΗΣ

• Λειτουργία 2/1 καναλιών με δυνατότητα ζεύξης • Μέγιστη έξοδος ισχύος: 320 W (2 × 160 W σε 4 Ω) • Συνεχής μέση έξοδος ισχύος: 160 W (2 × 80 W σε 4 Ω) • Τυπική έξο-δος ισχύος ζεύξης: 1 × 250 W @ 0,2% THD • Τυπική έξοδος στερεοφωνικής ισχύος 2 Ω: 2 × 125 W @ 0,2% THD • Επέκταση Μπάσων: 0/+15 dB @ 45 Hz • Ρυθμιζόμενη συχνότητα διασταύρωσης (HP/LP): 55 ~ 550 Hz ή 550 ~ 5.500 Hz • Ρυθμιζόμενη είσοδος επιπέδου γραμμής 200 mV έως 6 V • Είσοδοι επιπέδου ηχείων για εύκολη διασύνδεση με εργοστα-σιακά στερεοφωνικά αυτοκινήτων • Κύκλω-μα Ενεργ./Απενεργ. σίγασης • Επίχρυσοι ακροδέκτες μόνωσης μαζικών ηχείων και τροφοδοσίας ρεύματος

APA4320ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 4 × 160 W ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΕΥΞΗΣ

• Λειτουργία 4/3/2 καναλιών με δυνατότητα ζεύξης • Μέγιστη έξοδος ισχύος: 640 W (4 × 160 W σε 4 Ω) • Συνεχής μέση έξοδος ισχύος: 320 W (4 × 80 W σε 4 Ω) • Τυπική έξοδος ισχύος ζεύξης: 2 × 230 W @ 0,2% THD • Τυπική έξοδος στερεοφωνικής ισχύος 2 Ω: 4 × 115 W @ 0,2% THD • Επέκταση Μπάσων: 0/+15 dB @ 45 Hz • Ανεξάρτητες συχνότητες ρυθμιζόμενης διασταύρωσης στο πίσω/εμπρός μέρος (HP/LP): 55 ~ 550 Hz ή 550 ~ 5.500 Hz • Ρυθμιζόμενη είσοδος επιπέδου γραμμής 200 mV έως 6 V • Είσοδοι επιπέδου ηχείων για εύκολη διασύνδεση με εργοστασιακά στερεοφωνικά αυτοκινήτων • Κύκλωμα Ενεργ./Απενεργ. σίγασης • Επί-χρυσοι ακροδέκτες μόνωσης μαζικών ηχείων και τροφοδοσίας ρεύματος

CC2000EΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ CCD (ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΩΛΟΥ)

CC2003EΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ CCD (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ)

CC1030EΣΥΜΠΑΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΜΕΡΑ CCD (ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΩΛΟΥ)

EA1246AΚΟΥΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ CJ981E

CC2001EΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ CCD ΜΕ ΦΩΤΟΦΡΑΚΤΗ (ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΩΛΟΥ)

CJ5600E5,6" ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ LCD

• Δύο απευθείας είσοδοι κάμερας (δεν απαιτείται κουτί τρο-φοδοσίας) • Δύο συνδέσεις σήματος για ενδεικτικές λυχνίες ή όπισθεν ταχύτητα • Εναλλαγή πραγματικής εικόνας/Εικό-νας κατόπτρου • Χειροκίνητη μείωση έντασης (Δεν διατίθε-νται ενδείξεις Εστίασης / Διαφράγματος / Απόστασης)

CJ981E6,5” ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ LCD

• Ενδείξεις Εστίασης / Διαφράγματος / Απόστασης • Είσοδος βίντεο AUX (NTSC/PAL) • Αυτόματη / χειροκίνητη μείωση έντασης • Απαιτείται προαιρετικό κουτί τροφοδοσίας (EA1246A ή EA1232A)

CCA532 (7 m)CCA533 (10 m)CCA534 (15 m)

CAA185

Καλώδια σύνδεσης για συμπαγείς κάμερες

ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΜΕΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣΓια τα CC2000E, CC2001E & CC2003E

ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣΓια κάμερες μεγάλου φόρτου εργασίας

CCA416 (5 m)CCA392 (7 m)CCA393 (10 m)CCA435 (13 m)CCA394 (15 m)CCA436 (18 m)CCA395 (20 m)CCA437 (23 m)

CCA439 (0,9 m)CCA391 (5 m)CCA415 (10 m)

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΡΕΪΛΕΡ“Σημείο ένωσης” τρέιλερ με καλώδιο κάμεραςCCA451 (5 m)CCA452 (20 m)CCA453 (15 m)

CCA454 (15 m)Καμπίνα (Οθόνη) προς το καλώδιο ένωσης τρέιλερ

CAA188Τροφοδοτικό για κάμερα CCD • Έξοδος 8-ακίδων mini-DIN για τα MAX973HD/MAX678RVD • Σύνδεση όπισθεν ταχύτητας • Διακόπτης χειροκίνητης ενεργοποίησης/απε-νεργοποίησης • Συμβατό με 12 V

ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΥΜΠΑΓΟΥΣ ΚΑΜΕΡΑΣΓια τα CC2011E & CC1030E

Τροφοδοτικό για κάμερα CCD • Γραμμή εξόδου βίντεο NTSC με σύνδεση όπισθεν ταχύτητας για τα VRX878RVD, VRX578RUSB και VRX378RUSB • Γραμμή εξόδου βίντεο NTSC για όλες τις άλλες οθόνες LCD με είσοδο NTSC • Συμβατό με 12 V

CC2011EΕΞΤΡΑ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΜΕΡΑ CCD (ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΔΩΛΟΥ)

Subwoofers / ενεργά subwoofers / tweeter

ΗχείαΟμοαξονικό ίδιας φάσης 1η Φάση

Εξερεύνηση ήχου

Προσαρμοσμένη τοποθέτηση

SRM3093HXSUBWOOFER 30 CM (12") ΣΕΙΡΑΣ HX

• Κωνικό βαθυφωνικό ηχείο 30 cm με επιμετάλλωση τιτανίου MIPP και ποδιά από ελαστικό • Ισχυρός μαγνήτης διπλής στοίβας από στρόντιο • Παραβολική κωνική δομή χωρίς ραφή για δυναμική απόκριση μπάσων • Πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο και προσθήκη ψύξης για χειρισμό υψηλής ισχύος • Πέδιλο πόλου με οπίσθιο αεραγωγό

SRS1752HXΑΜΦΙΔΡΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 16,5 CM (6-½")

• Κωνικό βαθυφωνικό ηχείο 16,5 cm (6-½") υαλονήματος με ποδιά από ελαστικό • Πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο για χειρι-σμό υψηλής ισχύος και μειωμένη παραμόρφωση • Ισχυρός μαγνήτης από στρόντιο για δυναμική απόκριση μπάσων • Ηχείο οροφής 2 cm (¾") υψηλής συχνότητας από καθαρό μετάξι με διπλό μαγνήτη από νεοδύμιο • Διπλή στήριξη tweeter (στήριξη μεταβλητής γωνίας/επιφανειακή στήριξη) • Αναπαραγωγή εξαιρετικά υψηλής συχνότητας/120 kHz • Υψηλού βαθμού –12 dB/oct. Αμφίδρομο δικτύωμα διασταύρωσης με εξασθένηση επιπέδου (0, –3 dB)

SRH292HXTWEETER ΟΡΟΦΗΣ 2 CM (¾")

• Ηχείο οροφής 2 cm (¾") υψηλής συχνότητας από καθαρό μετάξι με διπλό μαγνήτη από νεοδύμιο • Διπλή στήριξη tweeter (στήριξη μεταβλητής γωνίας/επιφανειακή στήριξη) • Αναπαραγωγή εξαιρετικά υψηλής συχνότητας 120 kHz • Περιλαμβάνει εσωτερικό δίκτυο –6 dB/oct. με εξασθένη-ση επιπέδου (0, –6 dB, –12 dB)

SW2511SUBWOOFER 25 CM (10") ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΗΝΙΟΥ

• Κωνικό βαθυφωνικό ηχείο με επιμετάλλωση MIPP και ποδιά από ελαστικό • Μεγάλος μαγνήτης φερρίτη από στρόντιο • Παραβολική κωνική δομή χωρίς ραφή για δυναμική από-κριση μπάσων • Σταμπαρισμένο χαλύβδινο πλαίσιο • Πέδιλο πόλου με οπίσθιο αεραγωγό

SW3011SUBWOOFER 30 CM (12") ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΗΝΙΟΥ

• Κωνικό βαθυφωνικό ηχείο με επιμετάλλωση MIPP και ποδιά από ελαστικό • Μεγάλος μαγνήτης φερρίτη από στρόντιο • Παραβολική κωνική δομή χωρίς ραφή για δυναμική από-κριση μπάσων • Σταμπαρισμένο χαλύβδινο πλαίσιο • Πέδιλο πόλου με οπίσθιο αεραγωγό

Ενσύρματο τηλεχειριστήριο ράβδουSRV313

ΕΝΕΡΓΟ SUBWOOFER 17 CM (6-½") ΛΕΠΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

• Διφωνικό πηνίο • Ενισχυτής υψηλής ισχύος 120 W με φίλτρο χαμηλής διέλευσης • Κύκλωμα Maxx Bass για εικονική ενίσχυση μπάσων • Βαθυφωνικό ηχείο αντίστροφης μετάδοσης 17 cm (6-½") με διπλό μαγνήτη από νεοδύμιο • Δομή συμπιεσμένου αέρα με περίβλημα από χυτό αλουμίνιο • Τηλεχειριστήριο για έλεγχο κέρδους/φίλτρο χαμηλής διέλευσης (δυνα-τότητα επιλογής 50/75/100/120 Hz)/επιλογή φάσης • Μπλε φωτεινή ένδειξη (LED) λειτουργίας • Είσοδος επιπέδου γραμμής ήχου/είσοδος υψηλού επιπέδου ηχείου* Το “Maxx Bass” είναι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της KS-Wares.

Το “Maxx Bass” είναι σήμα κατατεθέν της KS-Wares.

SRV202ΕΝΕΡΓΟ SUBWOOFER 20 CM (8")

• Ενισχυτής υψηλής ισχύος 120 W με φίλτρο χαμηλής διέλευσης • Διφωνικό πηνίο με μαγνήτη από στρόντιο • Δομή συμπιεσμένου αέρα για δυναμική απόκριση μπάσων • Έλεγ-χος επιπέδου subwoofer για έλεγχο κέρδους/φίλτρο χαμηλής διέλευσης (55 ~ 130 Hz)/ χειριστήριο επιλογής φάσης • Περίβλημα MDF με δερμάτινο φινίρισμα • Είσοδος επιπέδου γραμμής ήχου/είσοδος επιπέδου ηχείου

SRH206TWEETER 2,5 CM (1") ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

• Ηχείο υψηλής συχνότητας μετα-βλητής μετάδοσης 2,5 cm (1") με επιμετάλλωση PEI • 2 τρόποι στήριξης (μεταβλητή γωνία στήριξης/επιφα-νειακή στήριξη) • Ισχυρός μαγνήτης από νεοδύμιο • Εσωτερικό δικτύωμα διασταύρωσης –6 dB/oct.

Ενισχυτές

Σειρά HX

Κάμερες CCD & Συστήματα παρακολούθησηςPFW1051SUBWOOFER 25 CM (10") ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΗΝΙΟΥ

• Βάθος κατεύθυνσης 75 mm • Κωνικό βαθυφωνικό ηχείο με επικάλυψη αλουμινίου από ηλεκτρόλυση πολυπροπυλενίου με ποδιά από συμπολυμερές σύνθετο • Διπλός μαγνήτη φερρίτη από στρόντιο • Παραβολική κωνική δομή χωρίς ραφή για δυναμική απόκριση μπά-σων • Πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο και S.E.T. Ψύξη (Τεχνολογία Spider Exhaust) • Πέδιλο πόλου με υπερ-εκτεταμένο αεραγωγό

EA1232AΚΟΥΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ CJ981E

• Μία απευθείας είσοδος κάμερας

  ΗΧΕΙΑ / ΚΑΜΕΡΕΣ CCD & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

* Όλα τα καλώδια είναι καλώδια υψηλής απόδοσης για βέλτιστη ποιότητα εικόνας με μεγάλες διαδρομές καλωδίου.

RCB174

• Τρεις απευθείας είσοδοι κάμερας

Ενσύρματο τηλεχειριστήριο για το EA1246A

http://www.clarion.com

14 15