Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

24
Οδηγούμε τις Εξελίξεις Συστήματα Ασφαλείας και Επικοινωνίας

description

Η SIMON TECHNOLOGIES AE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων Επικοινωνίας και Ασφάλειας για πάνω από μια 25ετία. Επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο συνδυάζει την τεχνολογική πρωτοπορία με την ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Transcript of Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Page 1: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Οδηγούμε τις ΕξελίξειςΣυστήματα Ασφαλείας και Επικοινωνίας

Page 2: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Η Simon Technologies “Όλοι εμείς οι άνθρωποι

της Simon Technologies, με πολυετή και καταξιωμένη

θητεία στο αντικείμενό μας, γνωρίζουμε απόλυτα τι σημαίνουν

οι λέξεις Ασφάλεια και Επικοινωνία. Με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Λύσεις που σας προστατεύουν, απομακρύνουν από το περιβάλλον σας κάθε ανεπιθύμητη κατάσταση και προσφέρουν τις ιδανικότερες συνθήκες επικοινωνίας”

2

Page 3: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Με σχεδόν 30 χρόνια πορείας, στη Simon Technologies A.E. παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα Ασφαλείας και Επικοινωνίας. Ως επίσηµος συνεργάτης των µεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσµο, συνδυάζουμε την τεχνολογική πρωτοπορία με την ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζουμε διαρκώς την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας, έχοντας έτσι το πλεονέκτημα να είμαστε πάντα πιο μπροστά από κάθε νέο τρόπο παραβίασης ασφαλείας και επίσης να συμβαδίζουμε με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της επικοινωνίας.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που προωθούµε στη Simon Technologies A.E. είναι οι ακόλουθες:

1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ• ΚλειστάΚυκλώµαταΤηλεόρασης

• ΣυστήµαταΑσφαλείας

• ΣυστήµαταΠυρανίχνευσης

• ΣυστήµαταΕλέγχουΠρόσβασης

• ΣυστήµαταΣάρωσηςκαιΑνίχνευσης

2.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ• ΣυστήµαταΑναγγελίας

&ΕκκένωσηςΧώρων

• ΣυστήµαταΣυσκέψεων & Μετάφρασης

• ΣυστήµαταΕνδοεπικοινωνίας &ΚλήσηςΑδελφής

• ΣυστήµαταΑνεύρεσηςΠροσωπικού

• ΤηλεφωνικάΚέντρα& ΣυστήµαταΕπικοινωνίας

• ΣυστήµαταΜεταφοράςµέσωΟπτικών Ινών

3

Page 4: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Συστήματα Ασφαλείας

Οι αισθητήρες εισβολής και οι πίνακες ελέγχου, θέτουν το πρότυπο για αξιοπιστία, απόδοση, αποφυγή ψευδών συναγερμών και εύκολη εγκατάσταση. Εστιάζουν σε συσκευές εξεζητημένες αλλά εύκολες στην εγκατάσταση, με ελάχιστη ή καμία ανάγκη επιτόπιας ρύθμισης.

Η ευφυής ανίχνευση εισβολής είναι μια δύσκολη υπόθεση, που απαιτεί τόσο τη γρήγορη ανταπόκριση σε πραγματικά συμβάντα όσο και την τεχνολογία παράβλεψης δαπανηρών ψευδών συναγερμών.

4

Page 5: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Οι αισθητήρεςµας, βραβευμένοι και προερχόμενοι από τους παγκοσμίως μεγαλύτερους κατασκευαστές, θέτουν το πρότυπο για αξιοπιστία και υψηλή απόδοση και προσφέρουν ευφυΐα στην αποφυγή ψευδών συναγερμών. Η προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν τους εισβολείς με ακρίβεια, ενώ παραβλέπουν ψευδείς συναγερμούς που προέρχονται από μικρά ζώα, διακυμάνσεις θερμοκρασίας και άλλα πολλά.

Διακριτικοί και λειτουργικοί, ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε εφαρμογή: μικρές κατοικίες, κατοικίες με υψηλή οροφή, μικρές επιχειρήσεις, διάδρομους μεγάλου μήκους, σηραγγώδεις αποθήκες, ακόμα και επιχειρήσεις πολλαπλών τοποθεσιών. Επιπλέον, ανεξάρτητα από τον τύπο, όλοι οι αισθητήρες και τα εξεζητημένα δομοστοιχεία μας είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση.

Οι προηγµένοιπίνακεςελέγχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε ομάδες, για να ταιριάζουν σε οποιουδήποτε μεγέθους εφαρμογή, με ευκολία στη χρήση τους. Δίνουμε επίσης υψηλή προτεραιότητα στην ευκολία, με ειδικά χαρακτηριστικά αυτοματισμού και διαχείρισης από απόσταση.

5

Page 6: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

6

ΣυστήματαΠυρανίχνευσης,

Ανίχνευσης Αερίων και Κατάσβεσης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ&ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣΑΕΡΙΩΝΠαρέχουμε σειρές πινάκων πυροπροστασίας, αυτόματων ανιχνευτών πυρκαγιάς, ειδικών ανιχνευτών και περιφερειακών, για την πρόληψη πυρκαγιάς και για την προειδοποίηση και εκκένωση κτιρίων.

Τα πλέον πρόσφατα προϊόντα περιλαμβάνουν νέους ανιχνευτές πολλαπλών αισθητήρων οι οποίοι αναζητούν συνεχώς ειδικά μοτίβα πυρκαγιάς, για την αποφυγή ψευδών συναγερμών και άσκοπης διατάραξης της εργασίας. Τα συστήματα αυτά μπορούν να λειτουργούν αυτόνομα για μικρές εγκαταστάσεις, αλλά και να μεγαλώνουν και να δικτυώνονται μεταξύ τους, έτσι ώστε να ακολουθούν την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών, παρέχοντας την πλήρη προστασία της αρχικής τους επένδυσης.

Όλα τα συστήματα πυροπροστασίας μας, είναι απόλυτα συμβατά με τα συστήματα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων που παρέχουμε, έτσι ώστε να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια του χώρου κάλυψης και η συμμόρφωση ως προς τους διεθνείς κανονισμούς.

Τα Συστήµατα Πυροπροστασίας μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διεθνή πιστοποιητικά κατασκευής & λειτουργίας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣΤα Συστήµατα Ανίχνευσής μας ολοκληρώνονται από μία σειρά πινάκων και αερίων κατάσβεσης, από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης που αντιπροσωπεύουμε.

Διαθέτοντας όλα τα κατάλληλα πιστοποιητικά, πάντα θα σας προτείνουμε τα καταλληλότερα συστήματα κατάσβεσης για τα τμήματα της επιχείρησής σας, στα οποία το “business continuity” είναι κρίσιµο.

Page 7: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

7

Page 8: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

8

“Τα Συστήματα Ελέγχου

Πρόσβασης που παρέχουμε,

περιλαμβάνουν λύσεις που

εξασφαλίζουν ότι μόνο οι

κατάλληλοι άνθρωποι θα

βρίσκονται στον κατάλληλο

χώρο, την κατάλληλη στιγμή”

Page 9: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Τα Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης συνδυάζονται

εύκολα με τα συστήματα ανίχνευσης εισβολής και

επιτήρησης, με αποτέλεσμα να δημιουργούν αξιόπιστα

και λειτουργικά συστήματα ασφαλείας.

Με δεδομένο ότι η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας, τα

συστήματα και τα προϊόντα μας για έλεγχο πρόσβασης

είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν τον υψηλότερο

βαθμό ανέσεων, με αποτέλεσμα να καθίστανται όχι

μόνο αξιόπιστα αλλά και εύκολα στην εγκατάσταση, τη

χρήση και τη διατήρηση.

9

Όλα τα συστήματά μας είναι ευέλικτα, που σημαίνει ότι

εύκολα μπορούν να τροποποιηθούν ή να επεκταθούν

οποιαδήποτε στιγμή απαιτούνται αλλαγές.

Από τη διαχείριση πρόσβασης μίας θύρας μέχρι τις

προκλήσεις ασφαλείας που προκύπτουν σε ένα ευρύ φάσμα

εφαρμογών, με χιλιάδες θύρες και χρήστες καρτών, σε

τοπικό ή και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι σίγουρο ότι θα σας

προσφέρουµετηνιδανικότερηλύση, προσαρμοσμένη

απόλυτα στις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησής σας!

Page 10: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

10

Συστήματα CCTV

Τα Συστήµατα ΚλειστούΚυκλώµατος Τηλεόρασης CCTV,

λειτουργούν αποτρεπτικά για εγκληματικές ή μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες,

και βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία όλων των συστημάτων ασφαλείας που είναι εγκατεστημένα σε ευαίσθητους χώρους.

Η Simon Technologies A.E., σας προσφέρει ότι χρειάζεται, για τη σωστή σχεδίαση και εγκατάσταση ενός συστήματος επιτήρησης, με βάση τις ανάγκες της ασφάλειάς σας.

Τα επιμέρους προϊόντα μας “κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης”, σας προσφέρουν μεγάλη ευελιξία σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις, σε οποιαδήποτε απαιτούμενη κλίμακα, τοποθεσία ή ανάλυση.

Page 11: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

11

Οι αναλογικές & ψηφιακές κάμερες υψηλής ανάλυσης με ειδικούς φακούς και Night Sense, οι κρυφές κάμερες θόλου, οι κάμερες bullet ή και όλα αυτά μαζί, σας επιτρέπουν να έχετε άμεσα ότι χρειάζεστε, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μονόχρωμες ή έγχρωμες κάμερες PAL/NTSC, τροφοδοσία υψηλής ή χαμηλής τάσης, έλεγχο οριζόντιας κίνησης και κλίσης, αυτόματη αναγνώριση τύπου φακού, εγκατάσταση ενδείξεων επί της οθόνης και προστασία από βανδαλισμούς. Υπάρχουν φακοί ρυθμιζόμενης εστίασης υψηλής ποιότητας και φακοί πλήρους ζουμ, με μη αυτόματη επιλογή και έλεγχο ίριδας άμεσης οδήγησης. Ρυθμιζόμενοι σε εστιακή απόσταση με δυνατότητα επιλογής, οι φακοί ρυθμιζόμενης εστίασης είναι μικρότεροι και κοστίζουν λιγότερο. Τα μοντέλα με διόρθωση υπερύθρων με οπτικά συστήματα πολύ υψηλής ποιότητας, διασφαλίζουν μονόχρωμες εικόνες κατά τη νύχτα, με την ίδια ευκρίνεια όπως και οι έγχρωμες εικόνες κατά τη μέρα.

Ψηφιακές συσκευές εγγραφής είναι διαθέσιμες σε διάφορες χωρητικότητες, για την αποθήκευση, αρχειοθέτηση και εξαγωγή εγγράφων CCTV, ενός ή πολλαπλών καναλιών. Οι επιλογές ελέγχου ταυτότητας επιτρέπουν τη χρήση βίντεο ή φωτογραφιών ως νομικό τεκμήριο.

Τα συστήματά μας πλαισιώνονται από λογισμικές εφαρμογές που ολοκληρώνουν πλήρως την ασφάλειά σας, όπως: λογισμικά απομακρυσμένης απεικόνισης και ελέγχου, ανάλυσης εικόνας και ανίχνευσης της ανθρώπινης παρουσίας, ανίχνευσης της πρόσθεσης ή αφαίρεσης αντικειμένων στο χώρο, μέτρησης οχημάτων, κίνησης πελατών κλπ.

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τα διεθνή πρότυπα, έχουν ανταγωνιστικό κόστος και είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση.

Απελευθερωθείτε τώρα από κάθε άγχος. Εμπιστευθείτε την ασφάλειά σας στη Simon Technologies A.E.

Page 12: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

ΣυστήματαΑνίχνευσης Εκρηκτικών

“Στην κρίσιμη εποχή που ζούμε, η εγκληματικότητα εξελίσσεται ραγδαία. Νέες μορφές κινδύνου εμφανίζονται και η τρομοκρατία εφαρμόζει διαρκώς άλλες μεθόδους δράσης”

Η Simon Technologies A.E., σας προσφέρει καινοτομικές τεχνολογίες ανίχνευσης και σάρωσης. Από απλούς ταχυδρομικούς φάκελους ή απλές αποσκευές στελέχους μιας εταιρείας, μέχρι βαλίτσες και Container σε Αεροδρόμια ή σε Λιμάνια.

Τα συστήματα Σάρωσης που παρέχουμε χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

• ΣυστήµαταΑνίχνευσηςΜεταλλικώνΑντικειµένων

• ΦορητάΣυστήµαταΣάρωσης

• Συστήµατα Σάρωσης και Ανίχνευσης ΤαχυδροµικώνΦακέλωνκαιΠακέτων

• ΣυστήµαταΣάρωσηςκαιΑνίχνευσηςΑποσκευών

• ΣυστήµαταΣάρωσηςΦορτίωνκαιContainer

• ΕιδικάσυστήµαταΑνίχνευσηςΝαρκωτικώνκαιΕκρηκτικώνουσιών

• ΛογισµικάΠακέτααπεικόνισηςκαιδιαχείρισης

12

Page 13: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

13

Page 14: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Συστήματα ΕπικοινωνίαςΣυστήματα Αναγγελίαςκαι Εκκένωσης Χώρων

Με τα Προϊόντα ∆ηµοσίωνΑνακοινώσεων (ΡΑ) είναι

δυνατή η γρήγορη διαμόρφωση των προσαρμοσμένων συστημάτων.

Από σούπερ μάρκετ μέχρι γήπεδα, τα μεγάφωνα, οι ενισχυτές, τα μικρόφωνα,

τα χειριστήρια έντασης και οι επιλογείς μας, εξασφαλίζουν εξαιρετική ακουστική ποιότητα, υψηλή αντιληπτότητα ομιλίας και ομοιόμορφη κατανομή ήχου.

Τα συστήματα δημοσίων ανακοινώσεων είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ευελιξία, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης τους. Τα διάφορα υποσυστήματα (μίκτες, μίκτες ενισχυτές, ενισχυτές και σταθμοί κλήσης), μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστούν ώστε να

14

Page 15: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

ταιριάζουν πρακτικά σε κάθε χώρο, από ένα απλό σύστημα δημοσίων ανακοινώσεων για μικρές εφαρμογές μέχρι προσαρμοσμένα συστήματα πολλαπλών ζωνών για χώρους μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Η εύκολη και χαμηλού κόστους επεκτασιμότητα, εγγυάται ότι το σύστημα θα χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Όλοι οι ενισχυτές είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Ικανοποιούν τις απαιτήσεις ισχύος για πολλές εφαρμογές και είναι εξοπλισμένοι με τυπικές εξόδους γραμμής ΡΑ - 100V. Για εγγυημένη αξιοπιστία, περιλαμβάνουν επίσης προστασία από υπερφόρτωση.

Διαθέτουμε μεγάφωνα για κάθε χρήση, από ανακοινώσεις εργοστασίου μέχρι μουσική ξενοδοχείου. Τα παρελκόμενα τοποθέτησης απλουστεύουν πολύ την εγκατάσταση και διευκολύνουν τη διαμόρφωση της βέλτιστης τοποθέτησης.

Για εσωτερικούς χώρους, παρέχουμε μια ευρεία γκάμα μεγαφώνων: επίτοιχα, στήλης και οροφής. Για εφαρμογές εξωτερικού χώρου, προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή μεγαφώνων επίτοιχων και χοάνης. Οι προβολείς ήχου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο. Οι ρυθμιστές ελέγχου έντασης και οι επιλογείς προγράμματος υποστηρίζουν ένα πλήθος μουσικών προγραμμάτων, τοπική ρύθμιση της έντασης και ανακοινώσεις έκτακτης ανάγκης πλήρους έντασης.

Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα διεθνή πιστοποιητικά κατασκευής και λειτουργίας, ενώ τα συστήματα εκκένωσης χώρων διαθέτουν όλες τις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες πιστοποιήσεις για λειτουργία εκκένωσης σε πολύ αντίξοες συνθήκες λειτουργίας, που παρέχονται από ανεξάρτητους κρατικούς φορείς.

15

Page 16: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

16

Συστήματα Συνεδρίασηςκαι Μετάφρασης

Από τα πιο μικρά δημοτικά συμβούλια έως και διεθνή πολύγλωσσα συνέδρια, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις, ευέλικτες, προσιτές, φορητές και άμεσης λειτουργίας (plug and play). Tα Συστήµατα Συνεδρίασης & Μετάφρασης περιλαμβάνουν όλες τις συσκευές που αφορούν την επίτευξη του έργου σας. Είναι διαθέσιμα σε ελκυστικό και διακριτικό σχεδιασμό παρέχοντας όλα όσα απαιτούνται για τον πλήρη έλεγχο συμβουλίων, με ή χωρίς χειριστή ή μεταφραστή. Προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης επέκτασης με επιπλέον μονάδες και με ε ξαιρετική αντιληπτικότητα ομιλίας, ενώ η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει την αύξηση της έντασης χωρίς τον κίνδυνο ακουστικής ανάδρασης.

Page 17: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

17

Μπορούν να εγκατασταθούν προσωρινά σε συνεδριακές αίθουσες ξενοδοχείων ή να χρησιμοποιηθούν ως μόνιμη εγκατάσταση σε αίθουσες συμβουλίων ή δικαστήρια.

Διαθέτουμε επιλογές ενσύρματων ή ασύρματων συνεδριακών και μεταφραστικών συστημάτων που επίσης μπορούν να διασυνδεθούν με συστήματα δημόσιων ανακοινώσεων, ασύρματα μικρόφωνα και συστήματα τηλεδιάσκεψης και μετάφρασης. Μπορεί να εγγραφεί ολόκληρο το συνέδριο ή σημαντικά μέρη του σε αποσπώμενες κάρτες SD. Οι εγγραφές αυτές μπορούν να αναπαραχθούν οποιαδήποτε στιγμή.

Οι κομψές και εύχρηστες μονάδες συνέδρων παρέχονται με ενσωματωμένο μεγάφωνο, εύκαμπτο μικρόφωνο, υποδοχές ακουστικών, έλεγχο έντασης ήχου, κουμπί ενεργοποίησης μικροφώνου και δεκάδες άλλες επιλογές, ανάλογα με το χώρο κάλυψης και τον τύπο του συνεδρίου. Η μονάδα του προέδρου διαθέτει επιπλέον λειτουργία προτεραιότητας που μπορεί να σιγάσει όλα τα μικρόφωνα των συνέδρων. Προαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η μελωδία που ηχεί πριν μιλήσει ο πρόεδρος.

Επιπλέον, σε συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού της BOSCH, έχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε συσκευές που εγκαθίστανται ακριβώς στα έδρανα ή στις καρέκλες των συνεδρίων σας, για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία του εξοπλισμού.

Page 18: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

ΣυστήματαΤηλεφωνίας

Το κύριο μέσον επικοινωνίας μιας επιχείρησης είναι το τηλεφωνικό κέντρο. Η συμβολή του είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για την εικόνα της και τη βελτίωση εξυπηρέτησης των πελατών, όσο και για τη μείωση του κόστους τηλεπικοινωνιών, την αύξηση παραγωγικότητας του προσωπικού και βέβαια την αναβάθμιση των επικοινωνιών.

Στη Simon Technologies Α.Ε. παρέχουμε σύγχρονες και ευέλικτες ΤηλεπικοινωνιακέςΛύσεις, σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις τωρινές αλλά και τις μελλοντικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας, μέσα από ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από λογισμικές εφαρμογές που καθιστούν την ευελιξία μετατροπής των επικοινωνιών της επιχείρησής σας σε εργαλείο ικανό να ακολουθήσει το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη που εσείς έχετε επιλέξει.

Αναλογική, Ψηφιακή ή ΙΡ, για όποια τεχνολογία και αν χρησιµοποιείτε, έχουμε να προτείνουμε την ιδανικήτεχνολογικήλύσηγια τις απαιτήσεις της εταιρείας σας!

18

Page 19: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

19

Page 20: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Συστήματα Ενδοεπικοινωνίας

και Κλήσης Αδελφής

20

Page 21: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Η έγκυρη αναζήτηση και ο εντοπισμός συγκεκριμένων ανθρώπων σε κρίσιμες στιγμές (όπως ιατρικού προσωπικού σε περιστατικά υγείας) αποτελεί βασικό αντικείμενο εργασίας μας για περισσότερα από 20 χρόνια.

Τα συστήματα που παρέχουμε χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

• ΣυστήµαταΕνδοεπικοινωνίας, αναλογικά ή ψηφιακά και ειδικά συστήματα για φυλακές & tunnels.

• ΣυστήµαταΚλήσηςΑδελφής, για νοσοκομεία και κλινικές κάθε μεγέθους.

• ΑσύρµαταΣυστήµαταΑνεύρεσηςπροσωπικού και προστασίας φυλάκων. Τέτοια συστήματα είναι εγκατεστημένα σε δεκάδες νοσοκομεία, φυλακές και μονάδες παραγωγής σε όλη τη χώρα, διασφαλίζοντας ότι κανένα τμήμα παραγωγικής διαδικασίας δεν θα διακοπεί και το κυριότερο καμία ανθρώπινη ζωή δεν θα τεθεί σε κίνδυνο.

21

Page 22: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Διαχείριση Έργων

22

“Γνωρίζουμε άριστα τι σημαίνει έργο!”

Page 23: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Με περισσότερα από 25.000 ενεργά συστήματα κάθε μεγέθους σε λειτουργία, και με εκτελεσμένα έργα Ασθενών Ρευμάτων σε όλο το φάσμα του Ιδιωτικού και Δημoσίου τομέα, οι μηχανικοί της εταιρείας μας αφουγκράζονται τις ανάγκες σας, μελετούν, σχεδιάζουν και σας προτείνουν την ιδανικότερη λύση που οικονομοτεχνικά ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές του έργου που σχεδιάζετε.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την εγκατάσταση των συστημάτων και την παράδοσή τους σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου, ενώ μετά το πέρας της εγκατάστασης είμαστε δίπλα σας, παρέχοντάς σας τεχνική υποστήριξη, υπηρεσίες συντήρησης καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τυχόν επεκτάσεις ή βελτιώσεις.

Η Simon Technologies Α.Ε. επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση των μηχανικών της και διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που εκδίδουν οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές. Αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος λόγος που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Επιλέξτε τη Simon Technologies ως το στρατηγικό σας συνεργάτη!

Simon StamatiadisVice President & CEO

23

Page 24: Εταιρικό Προφίλ της Simon Technologies

Head office: 138 Afon Kipreou, 192 00 Elefsina, GreeceTel.: (+30) 210 5563303 / 305, Fax: (+30) 210 5563304e-mail: [email protected]