Ι σ τ ο ρ ί α Κ α ι ν ο τ ο μ ί ε ς Σ ...€¦ · τ ο υ M y Υδ ρ α έ κ...

of 3/3
7/12/2017 Έγιναν τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store - Brooks Brothers | http://www.brooksbrothers.com.gr/2017/06/05/%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%… 1/4 Έγιναν τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store MyΎδρα Concept Store Εγκαίνια με ένα λαμπερό opening event, στην Ύδρα Ιστορία Καινοτομίες Συλλογές Made to Measure Gift Καταστήματα Επικοινωνία
 • date post

  24-Oct-2020
 • Category

  Documents

 • view

  10
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Ι σ τ ο ρ ί α Κ α ι ν ο τ ο μ ί ε ς Σ ...€¦ · τ ο υ M y Υδ ρ α έ κ...

 • 7/12/2017 Έγιναν τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store - Brooks Brothers |

  http://www.brooksbrothers.com.gr/2017/06/05/%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%… 1/4

  Έγιναν τα εγκαίνια του MyΎδρα ConceptStore

  MyΎδρα Concept Store

  Εγκαίνια με ένα λαμπερό opening event, στην Ύδρα

  Ιστορία Καινοτομίες Συλλογές Made to Measure Gift Καταστήματα Επικοινωνία

  http://www.brooksbrothers.com.gr/http://brooksbrothers.com.gr/history/http://brooksbrothers.com.gr/innovation/http://brooksbrothers.com.gr/made-to-measure/http://brooksbrothers.com.gr/gift-card/http://brooksbrothers.com.gr/stores/http://www.brooksbrothers.com.gr/contact/

 • 7/12/2017 Έγιναν τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store - Brooks Brothers |

  http://www.brooksbrothers.com.gr/2017/06/05/%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%… 2/4

  Τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο 3 Ιουνίου, στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδραςμε την παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, από την Ελλάδα, τηνΚύπρο καθώς και από το Μονακό, την Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, που κατέφθασαν στην Ύδρα για να γνωρίσουν τοπανέμορφο νησί.

  Κέφι και διασκέδαση υπό τους ρυθμούς live band μουσικής, αλλά και πολλές εκπλήξεις και happenings σηματοδότησαντο opening event του MyΎδρα Concept Store, που θα συζητηθεί για την πρωτοτυπία του. Έτσι, την ώρα που οι ζωγράφοιΑνδρέας Ψαράκος και Νατάσα Γκάνα ολοκλήρωναν τα θαυμαστά έργα τους χρησιμοποιώντας την παλέτα και τα πινέλατους, σε άλλο σημείο οι συγγραφείς Σάντρα Χωρέμη και Αντώνης Ράμπιας υπέγραφαν αντίτυπα των βιβλίων τους«SANDRA LOVES» και «ΎΔΡΑ» αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντάτην επεξεργασία μιας χειροποίητης δερμάτινης τσάντας CALLISTA, ενώ την ίδια ώρα ταλαντούχοι φοιτητές τουΤμήματος ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δημιουργούσαν, υπό την καθοδήγηση του γνωστού pastry chef, ΧρήστουΒέργαδου, ένα εντυπωσιακό φόρεμα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από … σταφίδες! Η εορταστική εκδήλωση εγκαινίωντου MyΥδρα έκλεισε με τους χαρακτηριστικούς ρυθμούς του Ζορμπά, όπου – έξω από το κατάστημα- χόρεψε όλο τονησί. Στο τέλος, την όμορφη βραδιά στόλισαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν εορταστικά τον ουρανό.

  Τo MyΎδρα Concept Store, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του λιμανιού της κοσμοπολίτικης Ύδρας,υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping, αποτελώντας σημείο αναφοράς και το απόλυτο «shoppingdestination» για τους επισκέπτες του, από όλο τον κόσμο!

  Η μοναδικότητα του MyΎδρα Concept Store έγκειται στη συνύπαρξη διαφορετικών μεταξύ τους ειδών – Fashion,Jewellery, Art & Design – τόσο αναμενόμενων όσο και απροσδόκητων, που η παρουσία τους στον ίδιο χώρο αρχικάαιφνιδιάζει. Εδώ, ανάμεσα σε διεθνή brands, καθώς και σε καταξιωμένα ελληνικά ονόματα, θα ανακαλύψετε μοναδικές

 • 7/12/2017 Έγιναν τα εγκαίνια του MyΎδρα Concept Store - Brooks Brothers |

  http://www.brooksbrothers.com.gr/2017/06/05/%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%… 3/4

  «exclusive» επιλογές και ξεχωριστές δημιουργίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά για το MyΎδρα Concept Store πουφέρουν την υπογραφή της «SOPHIA DE LA CHOUVEL».

  FASHION: BROOKS BROTHERS, REPLAY, CALLISTA, RETROVI, PAMPALONI, A TO Z GREEK, JPM, ELENAMAKRI MYKONOS, GOULANDRIS, NOMMO, THEMIS-Z, RE CONCEPT DESIGNS, SEA THROUGH, ZEUS +ΔΙΟΝΕ.

  JEWELLERY: KESSARIS, KATRAMOPOULOS, SERKOS, ΠΑΤΣΕΑΣ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, VENETIAVILDIRIDIS, REQVIAN, BEAD IT!

  ART & DESIGN: έργα τέχνης KAPOPOULOS FINE ARTS (ΦΑΣΙΑΝΟΣ, ΨΑΡΑΚΟΣ, PAVLOS, ERRÓ, BENΟIT PAREκ.α. ) καθώς και είδη δώρων, βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι υψηλής τέχνης και αισθητικής (ΔΕΣΤΕPublications, VST, ASSOULINE, L’ OBJET, CASA, MINA PAPATHEODOROU VALYRAKI).

  To MyΎδρα Concept Store αποτελεί ένα νέο μοντέλο καταστήματος (concept store) που ανήκει στο δίκτυο καταστημάτωντης L.T. Apparel A.E., και το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να αναπτύξει και σε άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας.

  MyΎδρα

  Τα νέα της Brooks Brothers Σχετικά με εμάς

  Ιστορία

  Επικοινωνία

  Email: [email protected]

  Newsletter

  Συμπληρώστε το e-mail σας γιανα λαμβάνετε όλα τα νέα της

  http://brooksbrothers.com.gr/history/