Φύλλο 977

of 24 /24
ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 1,50 XAGR.NET #977 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ XIΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ... ΜΙΑ... ΒΟΛΙΚΗ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝΣΧΕ∆ΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ s Σ.3 ΝουΔου, ΦρουΦρού και ΔουΝουΤου! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ... ΠΕΘΑΜΕΝΟ ∆ΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ∆ΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΝΝΕ∆ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ s Σ.6 s Σ.11 γράφει ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ... ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ «Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι χαμένη ψήφος είναι κάθε ψήφος που πηγαίνει στα κόμματα του εθνοκτόνου μνημονίου, ακόμη και σε αυτά που έχουν το θράσος να παρουσιάζονται τελευταία και σαν αντιμνημονιακά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιπλέον είναι η μοναδική δύναμη εθνι- κής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, αντιπροσωπεύει την ψυχή του Έθνους και όχι ένα εκλογικό ποσοστό.» s Σ.3 «ΨΗΝΕΤΑΙ » Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ Ν∆». s Σ.5 Συνέντευξη του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Ιταλικό περιοδικό L’ Espresso EIMA ΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ «Αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του λαού μας, όχι για τους τραπεζίτες, τις πολυεθνικές και την Γερμανία»! s Σ.8 o Σκοπός του σχεδίου είναι να εκβιαστεί η Ευρώπη για να περάσει η διαπραγμάτευση και η παραπλάνηση του λαού o Το κόκκινο παρακράτος των «αλληλέγγυων» είναι σε ετοι- μότητα για να συνδράμει στην ανα- ταραχή που θέλει η κυβέρνηση Οι πληροφορίες που διαθέτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι απολύτως διασταυρωμένες. Ήδη στην Ειδομένη βρίσκονται αναρχικοί και αριστεριστές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και αναμένουν το «πράσινο φως» για το ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑ- ΝΑΣΤΩΝ. Η ιδέα ανήκει σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε την πρόσφατη αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το ταξίδι δύο βουλευτών καθώς και του γνωστού Λάμπρου (που συνομιλούσε με τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς),για συμπαράσταση σε αλλοδαπούς «αλληλέγγυους» τους οποίους είχε συλλάβει το Λιμενικό! (Συνέχεια στην σελίδα 3)

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Φύλλο 977

Page 1: Φύλλο 977

ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 1,50 € XAGR.NET #977

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ XIΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ...

ΜΙΑ... ΒΟΛΙΚΗ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ”

ΣΧΕ∆ΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

s Σ.3

ΝουΔου, ΦρουΦρού και ΔουΝουΤου!

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ... ΠΕΘΑΜΕΝΟ∆ΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ∆ΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΝΝΕ∆ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ

ΟΙ “ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ” ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

s Σ.6

s Σ.11

γράφει ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ... ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι χαμένη ψήφος είναι κάθε ψήφος που πηγαίνει στα κόμματα του εθνοκτόνου

μνημονίου, ακόμη και σε αυτά που έχουν το θράσος να παρουσιάζονται τελευταία και σαν αντιμνημονιακά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιπλέον είναι η μοναδική δύναμη εθνι-

κής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, αντιπροσωπεύει την ψυχή του Έθνους

και όχι ένα εκλογικό ποσοστό.»

s Σ.3

«ΨΗΝΕΤΑΙ» Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ«Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ Ν∆». s Σ.5

Συνέντευξη του Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣστο Ιταλικό περιοδικό L’ Espresso

EIMAΣΤΕΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ«Αγωνιζόµαστε για τα συµφέροντα του λαού µας, όχι για τους τραπεζίτες, τις πολυεθνικές και την Γερµανία»! s Σ.8

oΣκοπός του σχεδίου είναι να εκβιαστεί η Ευρώπη για να

περάσει η διαπραγμάτευση και η παραπλάνηση του λαού

oΤο κόκκινο παρακράτος των «αλληλέγγυων» είναι σε ετοι-

μότητα για να συνδράμει στην ανα-ταραχή που θέλει η κυβέρνηση

Οι πληροφορίες που διαθέτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι απολύτως διασταυρωμένες. Ήδη στην Ειδομένη βρίσκονται αναρχικοί και αριστεριστές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και αναμένουν το «πράσινο φως» για το ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑ-ΝΑΣΤΩΝ. Η ιδέα ανήκει σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε την πρόσφατη αποκάλυψη της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το ταξίδι δύο βουλευτών καθώς και του γνωστού Λάμπρου (που συνομιλούσε με τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς),για συμπαράσταση σε αλλοδαπούς «αλληλέγγυους» τους οποίους είχε συλλάβει το Λιμενικό! (Συνέχεια στην σελίδα 3)

Page 2: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 20162 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΛαϊκή Εθνικιστική Εφημερίδα

Κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη

Έτος Ιδρύσεως 1993

Εκδότης / ΔιευθυντήςΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑρχισυντάκτηςΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ιδιοκτησία: «ΚΟΡΟΓΟΝΑΣ»Επικοινωνία: Λ. Μεσογείων 131, Αθήνα - Τηλ. 210.6985121Αν δεν βρίσκετε την εφημερίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας

Η Χρυσή Αυγή στο διαδίκτυο: www.xryshaygh.com

www.ethnikismos.netΕΙ∆ΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολο-µέλεια της βουλής για την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κοµµάτων και καναλιών.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι πρόκειται για µια προσπάθεια της κυβέρνησης για αποπροσανατολισµό της κοινής γνώµης, την στιγµή που η χώρα έχει παραδοθεί στους λαθροµετανάστες και τους διεθνείς τοκογλύ-φους. Ακολουθούν αποσπάσµατα της οµιλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη:

ΚΥΛΙΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ∆ΙΑΠΛΟΚΗΣ«Η Χρυσή Αυγή έχει να πει πάρα πολλά για

τα εγκλήµατα που έχουν γίνει διαχρονικά και από τα κόµµατα και από τους νταβατζήδες της ενηµέρωσης. Χρησιµοποιώ αυτήν την ορολο-γία, η οποία είναι µια θεσµική, µια πολιτικώς ορθή ορολογία, την οποία είχε πει ο Κώστας Καραµανλής. Βέβαια την είχε πει στον Μπαϊ-ρακτάρη, όταν τρώγανε κοψίδια, όχι µέσα στη Βουλή. Βεβαίως καµία Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για την επίλυση αυτού του προβλήµατος.

Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ µε τους ΑΝΕΛ σήµερα την ώρα που έρχεται νέος κατατρεγµός των Ελλήνων πολιτών µε το νέο ασφαλιστικό, µε το νέο φορολογικό, µε την ισοπέδωση όποιου Έλληνα παράγει σε αυτήν τη χώρα, θέλετε να κάνετε µία Εξεταστική, για να τη δείχνουν τα κανάλια, τα οποία ένας Υπουργός σας αποκά-λεσε βοθροκάναλα, αντιγράφοντας την ορθή φρασεολογία της Χρυσής Αυγής.

Παράλειψε, όµως, να πει ότι σε αυτόν τον βόθρο κυλιέστε εσείς όλη µέρα. Όλη µέρα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πιάσει στασίδι σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής.

Έχω και ντοκουµέντα εδώ από µια έκθεση του Εθνικού Συµβουλίου Ραδιοτηλεόρασης µε τα ποσοστά της παρουσίας των κοµµάτων στα

δελτία ειδήσεων: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 42% παρουσία στα βοθροκάναλα. Μέσα σε αυτόν τον βόθρο κυλιέστε καθηµερινά, στις εκποµπές της Τρέµη και του Τσίµα έχετε πρώτη θέση και ακολουθεί η Νέα ∆ηµοκρατία µε 23%. Τη Χρυσή Αυγή δεν την εµφανίζουν ποτέ. Αυτά είναι τα επίσηµα στοιχεία του ΕΣΡ. Το ΠΑΣΟΚ έχει 7,2%, το Ποτά-µι 6,4%, τα οποία είναι ανύπαρκτα κόµµατα στα κοινωνία, δεν υπάρχουν πουθενά. Οι ΑΝΕΛ 4,7% και 4,2% το ΚΚΕ και τελευταία η Χρυσή Αυγή µε 3%.

Και θα ήταν 1% αν δεν υπήρχε ένας µικρός τηλεοπτικός σταθµός, το TV Μακεδονία, που είχε τηρήσει τα προβλεπόµενα από τον νόµο. Αν θέλετε, να δούµε πόσο προβάλλει τη Χρυσή Αυγή όλο το διαπλεκόµενο σύστηµα του Μπό-µπολα και του Αλαφούζου.

∆ιαβάζω: ΣΚΑΙ 1% προβολή της Χρυσής Αυγής, Mega 1,1% προβολή της Χρυσής Αυγής,

Alpha 1,5%. Αυτή είναι η διαπλοκή, την οποία µόνο η Χρυσή Αυγή µπορεί να πλήξει, διότι η Χρυσή Αυγή είναι το µόνο κόµµα που πολεµιέ-ται µε αυτόν τον ανορθόδοξο και άθλιο τρόπο. Και αυτό, γιατί είναι η µόνη δύναµη που µπορεί να χτυπήσει, να βάλει το µαχαίρι στο κόκκαλο και να διαλύσει αυτούς οι οποίοι έχουν δια-σύρει την Ελλάδα, έχουν πάρει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ από τα δηµόσια ταµεία, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται στην κυριολεξία.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΘα µπορούσατε να κάνετε κάτι µέσα σε µία

µόνο ηµέρα, µέσα σε λίγες ώρες να ψηφίσει µερικούς νόµους η Βουλή και να τελειώνει το διαπλεκόµενο σύστηµα, νόµους που άλλωστε είχατε αναγγείλει.

Είχα κάνει εδώ το ερώτηµα στον Υπουργό κατά της διαφθοράς για την περιβόητη τροπο-λογία που αθώωσε τους τραπεζίτες και τους κοµµατάρχες για τα θαλασσοδάνεια των κοµ-µάτων και είχε δεσµευτεί –όπως έλεγε και ο Τσίπρας προεκλογικά- ότι θα καταργήσει αυτό το αίσχος. ∆εν το καταργείτε όµως! ∆εν καταρ-γείτε την «τροπολογία Σαµαρά» που αθωώνει τους κλέφτες του ∆ηµοσίου, δεν καταργείτε τον νόµο περί ευθύνης Υπουργών, του Βενιζέλου, που αθωώνει όλο το πολιτικό σύστηµα που διαχρονικά κατακλέβει την Ελλάδα.

Και µιας και µιλάµε για θαλασσοδάνεια κοµ-µάτων, όλα αυτά δόθηκαν µε βάση την περι-βόητη κρατική χρηµατοδότηση που παίρνουν όλα τα κόµµατα του αντισυνταγµατικού τόξου, πλην της Χρυσής Αυγής. Είναι τιµή µας που ψηφίσατε αυτόν τον αντισυνταγµατικό νόµο και που δεν λαµβάνουµε ούτε µισό ευρώ από τα δηµόσια ταµεία, την ώρα που ο λαός µας στην κυριολεξία αιµορραγεί.

Θα µπορούσατε, αντί να κάνετε εξεταστικές, να λύσετε σε µία µέρα αυτό το ζήτηµα: Να καταργήσετε το ακατάσχετο της κρατικής χρη-µατοδότησης των κοµµάτων. Το είχα θέσει και πάλι στον κοινοβουλευτικό έλεγχο αυτό το θέµα και είχαµε πει ότι έτσι χρεοκοπούν αυθηµερόν τα κόµµατα και πάνε στη φυλακή οι διαχειρι-στές των οικονοµικών τους και οι τραπεζίτες που τους χάρισαν τα θαλασσοδάνεια.

Αυτά µπορεί να τα κάνει µόνο ο Λαϊκός Σύνδεσµος και εµείς το λέµε, δεν το κρύβουµε: Όλους αυτούς οι οποίοι έκλεψαν επί της ουσίας χρήµατα από το ελληνικό ∆ηµόσιο για να λει-τουργούν τις παράνοµες επιχειρήσεις τους, τα διαπλεκόµενα κανάλια της προπαγάνδας, θα τους κλείσουµε, θα τους ρίξουµε «µαύρο» σε µια µέρα. Όποιος δεν έχει να πληρώσει αυτά που χρωστάει στον Έλληνα πολίτη θα πέσει «µαύρο» και θα πάει στη φυλακή.»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙ∆ΙΑΡΗΣ

ΣΠΑΕΙ Η “ΟΜΕΡΤΑ” ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΕΥΩΡΩΝΟ Μπάµπης Αθανασίου κάρφωσε στεγνά τον Σαµαρά στην Επι-τροπή Θεσµών για µία ακόµη παρέµβαση στην λειτουργία της ∆ικαιοσύνης. Την προηγούµενη εβδοµάδα ο πρώην υπουργός του παραδικαστικού είχε καταθέσει εισαγγελική αναφορά για την υπόθεση του «ηχητικού Σαµαρά». Το έγγραφο αυτό βρισκό-ταν παράνοµα στην κατοχή της Ν∆, καθώς δεν έφερε ούτε καν σφραγίδες της εισαγγελίας, µεγαρόσηµα κλπ.Ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε εξηγήσεις από τον σκευωρό Αθα-νασίου, ο οποίος έσπευσε να καρφώσει τον Σαµαρά για νέα παρέµβαση στην ∆ικαιοσύνη: αρχικά οµολόγησε πώς το συγκε-κριµένο έγγραφο του το έδωσαν από το γραφείο του Σαµαρά και στη συνέχεια παραδέχθηκε πώς είναι πράγµατι παράτυπο! Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξερράγη και απαίτησε την άµεση κλήση του Σαµαρά για να δώσει εξηγήσεις: α) για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του αυτό το έγγραφο, δηλαδή αν πήγε ο ίδιος στο γραφείο του Ντογιάκου ή αν ο Ντογιάκος του το παρέ-δωσε ιδιοχείρως και β) το σηµαντικότερο: αν αναγνωρίζει τη φωνούλα του στο επίµαχο ηχητικό.Εις ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο σκευωρός Αθανασίου

είχε ισχυριστεί επί λέξει ότι: «Οι πραγµατογνώµονες σαφέστατα αποφαίνονται ότι η φωνή δεν είναι του Σαµαρά», Στο έγγραφο που κατέθεσε όµως, οι πραγµατογνώµονες φέρονται να απο-φαίνονται ότι: «∆εν µπορούµε να είµαστε 100% σίγουροι ότι η φωνή που ακούγεται είναι του Σαµαρά», ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! Προκύπτει λοιπόν µείζον ζήτηµα, γι’ αυτό και ο εκπρόσωπός µας απαίτησε να έρθει άµεσα στην βουλή η εν λόγω πραγµατογνωµοσύνη.Το παραδικαστικό κύκλωµα και τα πολιτικά ανδρείκελα που προσπάθησαν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή ξηλώνονται µε ταχύ-τατους ρυθµούς. Βρισκόµαστε στην φάση που ο ένας καρφώνει τον άλλο, όπως έκανε σήµερα ο αρχισκευωρός Αθανασίου σε βάρος του αρχηγού της εγκληµατικής συµµορίας Σαµαρά.Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σαµαράς κατείχε παράνοµα έγγραφο της δικογραφίας, ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι αυτός κατά παράβαση της µυστικότητας της προδι-κασίας είχε ενηµέρωση για την πορεία της δικαστικής έρευνας. Εγείρονται µείζονα ερωτήµατα για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη η πραγµατογνωµοσύνη από τη ∆ΕΕ.

Μόνο με την Χρυσή Αυγήοι κλέφτες θα πάνε φυλακή

Page 3: Φύλλο 977

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η χώρα από πάσης απόψεως.

Μετά την καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας από την µνηµονιακή συγκυβέρνηση Σαµαρά-Βενιζέλου, έχουµε εδώ και 15 µήνες την µνηµονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία απέδειξε σε πολύ σύντοµο χρονικό διά-στηµα όχι µόνον ότι ήταν ψέµατα όλα όσα είχαν προεκλογικά υποσχεθεί, αλλά και επιπλέον ότι είναι µία εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση.

∆εν θα αρχίσω µε το ζήτηµα της οικονοµίας και τα όσα πραγµατικά επιζήµια διαδραµατίζονται στον τοµέα αυτό για το µέλλον του Έθνους. Το θεωρώ δευτερεύον µπροστά στο λεγόµενο προ-σφυγικό ζήτηµα, το οποίο σε όλες τις περιπτώ-σεις για εµάς είναι περισσότερο ζήτηµα λαθρο-µετανάστευσης. Τα προβλήµατα στο θέµα αυτό γίνονται κάθε ηµέρα που περνά και περισσότερο έντονα και η προπαγάνδα του συστήµατος δεν είναι αρκετή για να καθησυχάσει τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος πραγµατικά αγωνιά.

Τα δακρύβρεχτα και µελό ρεπορτάζ των τηλε-οπτικών σταθµών των “νταβατζήδων”, η επίσκε-ψη γνωστών σταρ του Χόλιγουντ και η επίσκεψη ακόµη και αυτού του ίδιου του Πάπα δεν είναι δυνατόν να καταργήσουν την θλιβερή και γεµάτη κινδύνους πραγµατικότητα για την Πατρίδα µας.

Στον τοµέα της οικονοµίας, η περίφηµη δια-πραγµάτευση συνεχίζεται και όλα δείχνουν ότι θα επιβληθούν και άλλα σκληρά µέτρα στον Λαό και ότι οι υποσχέσεις για την ανάπτυξη που… έρχεται θα αποδειχθούν ένα ακόµη ψέµα της αριστεράς. Της αριστεράς, για την οποία ο γράφων, όταν ανέλαβε την εξουσία, είχε δώσει συνέντευξη και είχε δηλώσει ότι αρκεί ένας χρόνος διακυ-βερνήσεως από τον ΣΥΡΙΖΑ για να εξευτελιστεί ο κοµµουνισµός. Γεγονός το οποίο συνέβη και οι µόνες δυνάµεις στις οποίες στηρίζεται σήµερα η συγκυβέρνηση είναι οι µάζες του πελατειακού κράτους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες στέκονται σταθε-ρά στο πλευρό του.

Εις ό,τι αφορά το ζήτηµα του χρέους: Το ∆ΝΤ, το οποίο υπόσχεται ελάφρυνση του χρέους στην

πραγµατικότητα λέει λόγια του αέρα και η µεγα-λύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι η ίδια η δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία είπε ότι όταν το ∆ΝΤ αναφέρεται σε ελάφρυνση δεν αναφέρεται σε “κούρεµα” του χρέους. Τι θέλουν δηλαδή; Θέλουν µία επιµήκυνση του χρέους, η οποία θα κρατήσει χρεωµένους και υπόδουλους στους παγκόσµιους τοκογλύφους τις επόµενες γενιές των Ελλήνων!

Όπως βαδίζουν τα πράγµατα, για να υπάρξει

µια εθνική οικονοµία, θα χρειαστεί µία συντεταγ-µένη και µε σκληρές διαπραγµατεύσεις επιστρο-φή στο εθνικό νόµισµα. Αποτελεί µέγα ψεύδος ότι η αποχώρηση της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ δεν θα είναι µεγάλο πρόβληµα για την Γερ-µανία και την οικονοµία της Ευρώπης.

Ο ίδιος ο επικεφαλής του Γερµανικού Ινστι-τούτου Οικονοµικών Ερευνών του Βερολίνου (DIW) Φέρνιναντ Φίχτνερ δήλωσε χαρακτηριστι-κά: “Αµφιβάλλω ότι οι θεσµοί της νοµισµατικής

ένωσης είναι τόσο σταθεροί, ώστε να αντέξουν την έξοδο ενός κράτους µέλους”. Και ενώ δηλώ-νει αυτά ο κορυφαίος Γερµανός οικονοµολόγος όλοι οι ενταύθα λακέδες του µνηµονίου, οι οποίοι παριστάνουν τους έγκυρους οικονοµικούς ανα-λυτές, ισχυρίζονται ότι η Ευρώπη δεν θα έχει κανένα πρόβληµα και ότι η Ελλάδα θα καταστρα-φεί µε την επιστροφή στην δραχµή.

Η πολλή πιθανή στο µέλλον πτώση του ΣΥΡΙ-ΖΑ είναι σίγουρο ότι δεν θα φέρει στη χώρα µία αυτοδύναµη κυβέρνηση της Νέας ∆ηµοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην πραγµατικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι η εγγύηση ότι θα φύγει ο Τσίπρας, αλλά ότι θα επιστρέψει…

Μέσα σε αυτό το πολιτικό κλίµα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γίνεται κάθε µέρα και περισσότερο δυνα-τή και επιβεβαιώνονται πλήρως οι προβλέψεις της και οι πολιτικές της εκτιµήσεις.

Και όσο για όλους αυτούς, που έχουν το θρά-σος για τους δικούς τους λόγους, διαφορετικούς ο καθένας, να θεωρούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… απο-τυχηµένη (!), όταν κυριολεκτικά έχει εναντίον της ολόκληρο το πολιτικό σύστηµα των κοµµάτων και των “νταβατζήδων” των ΜΜΕ και παραµένει η τρίτη πολιτική δύναµη της χώρας, τι να πει κανείς; Κάποτε οι κοµµατάρχες της Ν.∆. και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εσιτίζοντο (διορισµοί, µίζες, θαλασσοδάνεια κ.λπ.) από το κράτος, το οποίο και για αυτόν τον λόγο χρεωκόπησε, έλεγαν ότι η ψήφος στους εθνικιστές είναι “χαµένη ψήφος” γιατί δεν ήταν δυνατόν να πάρει 3% και να εκλέξει βουλευτές. Τώρα θεωρούν… χαµένη ψήφο και την ψήφο στο 7% και πλέον!

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι χαµέ-νη ψήφος είναι κάθε ψήφος που πηγαίνει στα κόµµατα του εθνοκτόνου µνηµονίου, ακόµη και σε αυτά που έχουν το θράσος να παρουσιάζονται τελευταία και σαν αντιµνηµονιακά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιπλέον είναι η µοναδική δύναµη εθνι-κής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία, αντι-προσωπεύει την ψυχή του Έθνους και όχι ένα εκλογικό ποσοστό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 3ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύναμη Εθνικής Αντίστασης

και όχι... εκλογικό ποσοστό

ΣΧΕΔΙΟΕΞΕΓΕΡΣΗΣΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΟι πληροφορίες που διαθέτει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι απολύτως διασταυρωµένες. Ήδη στην Ειδοµένη βρίσκονται αναρχικοί και αριστεριστές από διάφορες χώρες της Ευρώπης και αναµένουν το «πράσινο φως». Θυµίζουµε την πρόσφατη αποκάλυψη της εφηµερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το ταξίδι δύο βουλευτών καθώς και του γνωστού Λάµπρου (που συνοµιλούσε µε τροµοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς), όπου απε-λευθέρωσαν αλλοδαπούς «αλληλέγγυους» τους οποίους είχε συλλάβει το Λιµενικό!

Ας πάρουµε τα πράγµατα από την αρχή: Τις τελευταί-ες εβδοµάδες παρακολουθήσαµε ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ πορείες λαθροµεταναστών σε διάφορα σηµεία της χώρας. Από την πρώτη στιγµή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε υποστηρίξει ότι δεν µπορεί να είναι «αυθόρµητες» αυτές οι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ διαµαρτυρίες.Μήπως τελι-κά ήταν µια «πρόβα» γενικευµένων αναταραχών;

Στην πορεία τα πράγµατα αγρίεψαν περισσότερο: Φωτιές µέσα σε κέντρα φιλοξενίας, µαχαιρώµατα, αποκλεισµοί εθνικών οδών, µέχρι και επιθέσεις κατά Ελλήνων Στρατιωτών!

Στην Ειδοµένη είναι γνωστό ότι πέραν των (πολύ) υπόπτων ΜΚΟ, έχουν καταφτάσει αναρχικοί και αρι-στεριστές από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ανάµε-σά τους αρκετοί Γερµανοί.

Στο όλο κλίµα ήρθε να προστεθεί και το αποκαλυ-πτικό δηµοσίευµα της εφηµερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έχει πολύ παρασκήνιο...

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣΗ ιδέα της αναταραχής, προέρχεται από στελέχη του κόµµατος που

κυβερνά, όσο και αν αυτό δείχνει παράξενο. Στόχος τους είναι να πιέ-σουν την Ευρώπη στις διαπραγµατεύσεις αλλά και να παραπλανήσουν τον Ελληνικό Λαό για τα νέα σκληρά µέτρα που θα επιβάλλουν.

Ας δούµε τώρα, ένα απολύτως σχετικό δηµοσίευµα της εφηµερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από το οποίο βγαίνουν λαβράκια και έρχεται να συµπλη-ρώσει τις πληροφορίες µας για το σχέδιο εξέγερσης.

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΜΚΟ-ΛΑΘΡΟ∆ΙΑΚΙΝΗΤΩΝΣύµφωνα λοιπόν, µε το δηµοσίευµα, στις 14 Ιανουαρίου του 2016,

άνδρες του Λιµενικού βλέπουν στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ χωρικά ύδατα, ένα σκά-φος µε λαθροµετανάστες στο οποίο επίσης υπήρχαν 5 λαθροδιακινητές (δύο αραβικής καταγωγής και τρεις Ισπανοί). Αργότερα τους συλλαµ-βάνει και τους οδηγούν στον Εισαγγελέα.

Λίγες ώρες µετά, ο σύζυγος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ∆ρί-τσας, βγάζει µια ανακοίνωση όπου Α∆ΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ και µιλάει για συλλήψεις... Εθελοντών, παρεµβαίνοντας σε µια δικαστική έρευνα!

Η συνέχεια είναι ακόµα πιο εντυπωσιακή: Στις 16 Ιανουαρίου το πρωί, οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάλλης και Κατριβάνου, καθώς και ο γνωστός ΛΑΜΠΡΟΥ που συνοµιλούσε µε τους τροµοκράτες στον Κορυδαλλό, πηγαίνουν µε αεροπλάνο στο ∆ικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης για... ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στους συλληφθέντες - οπλισµένους «αλληλέγγυους» και αφήνονται ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, το δικαστήριο όµως επιβάλλει χρηµατική ποινή καθώς όπως φαίνεται, κάτι υπήρχε στην σκοτεινή αυτή υπόθεση!

Η υπόθεση εξηγεί πολλά από εκείνα που ακολούθησαν στην Ελλά-δα µε τις «µίνι εξεγέρσεις» και τις πορείες των λαθροµεταναστών.

Επίσης, είναι γνωστός ο ρόλος των διάφορων «αλληλέγγυων» και των ΜΚΟ, όταν όµως όλοι αυτοί λαµβάνουν µια ιδιότυπη ΑΣΥΛΙΑ από την ίδια την κυβέρνηση ή και αν ακόµα συνεργάζονται, τότε τα πράγµα-τα γίνονται ιδιαιτέρως επικίνδυνα.

Τις επόµενες ηµέρες θα δούµε τα νέα επεισόδια της «σκληρής διαπραγµάτευσης» των Συριζαίων. Ελπίζουµε σε αυτά, να µην συµπεριλαµβάνονται γενικευµένες ταραχές που µπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές...

Page 4: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 20164 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινοβουλευτική ∆ράση Λαϊκού Συνδέσµου

«Η Χρυσή Αυγή θα είχε ήδη κατεβάσει τουςδιακόπτες στα κανάλια της διαπλοκής»Καυστικός ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, κατά την διάρκεια της συζητήσεως για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει τα θαλασσο-δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Εξαπέλυσε βολές σε Αριστερά και Δεξιά καταγγέλλοντας την κοινή τους πορεία. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εφαρμόζουν την αυτή μνημονιακή πολιτική, ειδικά για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η εθνικά επικίνδυνη πολιτική του οδηγεί την Χώρα σε εθνική

καταστροφή. Για τους ψευδοπατριώτες της ΝΔ ανέφερε ότι από τον Ιούλιο του 2012 στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του ψευδομακεδονομάχου Σαμαρά είχε προσφερθεί το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκο-πιανούς. Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της ομιλίας του Συναγωνιστή Χ. Παππά:

«Είχατε, λοιπόν, κύριοι 15 μήνες περι-θώριο, όχι μόνο να σκίσετε το μνημόνιο με ένα άρθρο σε μια μόνο συνεδρίαση, όπως είχατε υποσχεθεί ψευδώς στον ελληνικό λαό, αλλά και να αποκαλύψετε όλα τα ονόματα των διαπλεκόμενων νταβατζήδων και επιχειρηματιών στην αίθουσα αυτή. Το είχε υποσχεθεί εξάλλου ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως σας, ο

κύριος Δραγασάκης, πως τα ονόματα όλα θα τα αποκαλύψει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυ-χώς, δεν είστε τίποτε άλλο παρά η Αριστερή εκδοχή της αμαρτωλής ξενοκρατούμενης Δεξιάς του κεντροδεξιού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Mπιλντένμπεργκ Σαμαρά, δείξατε σε όλους το πραγματικό σας πρόσωπο, την άλλη όψη του αυτού νομίσματος και για 15 ολόκληρους μήνες δεν κάνατε τίποτα. Απλώς θέλετε στο εσωτερικό της Χώρας με πρόσχημα μία δήθεν «κάθαρ-ση» να ξαναμοιράσετε δήθεν την τράπουλα και να δημιουργήσετε δικά σας τζάκια.»

Ερώτηση για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού ΣώματοςΠληροφορίες φέρουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού Σώματος σε τραγι-κή κατάσταση, τόσο σε μέσα όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Το Σώμα, που πρώτο έρχεται αντιμέτωπο με το τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών και προσφύγων, υποφέρει από ελλείψεις που του επιτρέπουν με μεγάλη δυσκολία να επιτελέσει το καθήκον του.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:u Είναι σε γνώση του υπουργείου οι τεράστιες ελλείψεις στο Λιμενικό Σώμα σε ανθρώ-πινο δυναμικό, όπου άμεσα απαιτείται η επάνδρωσή του, τουλάχιστον στην περιοχή του Αιγαίου με 500 ακόμα λιμενοφύλακες, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπιστεί και να διεκπεραιωθεί το τεράστιο κύμα των προσφύγων που φτάνουν μέσω θαλάσσης στην πατρίδα μας;u Πόσα είναι τα μέσα (σκάφη και αεροσκάφη) που δεν επιχειρούν σήμερα λόγω τεχνικών προβλημάτων;

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

Στήριξε οικονομικά τήν χρυΣή άυγήΗ ∆ύναµη του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή και η ∆ύναµη της Χρυσής Αυγής είναι ο Ελληνικός Λαός! Μέσα στη σκοτεινότερη

Τυραννία που σκεπάζει το Λαό και την Πατρίδα µας, κρατάµε άσβεστη τη ∆άδα της Εθνικής Αντίστασης: Συµβάλλω στο γκρέµισµα της Χούντας

του Μνηµονίου - Στηρίζω Οικονοµικά τον Λαϊκό Σύνδεσµο!

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0315.83.0200590942

IBAN: GR 04026 03150 00083 02005 90942

Εκδήλωση της Κοινοβουλευτικήςομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου

Ο Γενικός Γραµµατέας του Λαϊκού Συνδέ-σµου Χρυσή Αυγή µίλησε στην εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του κόµµα-τος για όλα τα φλέγοντα ζητήµατα.

Αναφέρθηκε αρχικά στην διαδικασία για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κοµµάτων και των καναλιών, χαρακτηρίζοντάς την ως κίνηση εντυπω-σιασµού. Η Χρυσή Αυγή θα είχε κατεβάσει άµεσα τους διακόπτες στα χρεοκοπηµένα τσοντοκάναλα.Αναφέρθηκε στο µείζον ζήτηµα του λαθρο-µεταναστευτικού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρού-µενη ισλαµοποίηση της Πατρίδας µας. Εν αντιθέσει η εθνοµηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει τα πάντα, ακόµα και τον τάφο του Θεµιστοκλή! Οι µαρξιστές θέλουν να διαλύσουν το Εθνικό κράτος των Ελλήνων που ιδρύθηκε στο όνοµα της Αγίας Τριάδας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές θέλουµε κράτος Εθνικό, ευλογηµένο από τον Θεό και γι΄ αυτό θα αγωνιστούµε.Εν συνεχεία απάντησε στις ερωτήσεις των Συναγωνιστών Ευάγγελου Καρακώστα, Χρήστου Χατζησάββα και Μαρίας Σιδέ-ρη - Τσάµη για τα χρέη των κοµµάτων, την Εθνική παραγωγή, το χάος από τους χιλιάδες λαθροµετανάστες και τα εθνοκτόνα µνηµόνια. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέδειξε την υποκρισία, την ανικανότητα και την καταστροφή που επέφερε η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να παραιτηθεί άµεσα!Τέλος, τόνισε ότι σύµφωνα µε τα επίσηµα στοιχεία του ΕΣΡ τα κανάλια της διαπλο-κής αποσιωπούν συστηµατικά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ψέµµατα στον ελληνικό λαό. Την λάσπη τους εναντίον του Λαϊκού Συνδέσµου την µετρούν ως προ-βολή! Η Χρυσή Αυγή θα δώσει την µάχη απέναντι στην χούντα των νταβατζήδων.

Υπάρχει σχέδιο παραχώρησης της ΕΛΒΟ στους Γερμανούς;Σύµφωνα µε καταγγελίες των εργαζοµέ-νων της Ελληνικής Βιοµηχανίας Οχηµά-των (ΕΛΒΟ), η οποία βρίσκεται σε ειδική εκκαθάριση, υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο «παράδοσής» της στη γερµανική εταιρεία «Krauss-Maffei Wegmann». Σε συναντή-σεις µας µε εκπροσώπους των εργαζοµέ-νων από το 2012 ακόµα, µας είχαν επιση-µάνει µεταξύ άλλων και ότι επρόκειτο να παραχωρηθούν και τα προγράµµατα του υπουργείου Εθνικής Άµυνας. Το σωµατείο εργαζοµένων έχει ήδη προβεί σε έντονες διαµαρτυρίες, καθώς το θέµα έχει προε-κτάσεις όχι µόνο σε οικονοµικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Εθνικής Άµυνας. Επι-σηµαίνεται επίσης ότι θα παραχωρηθεί και η διαχείριση των αντισταθµιστικών ωφελη-µάτων, αξίας περίπου 66 εκατ. ευρώ.

Ερωτώνται οι αρµόδιοι υπουργοί:u Ποια είναι τα σχέδια της κυβέρνησης για την ΕΛΒΟ; Θα ιδιωτικοποιηθεί και θα περάσει στα χέρια της προαναφερθείσας γερµανικής εταιρείας;u Υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί η ΕΛΒΟ σε ενιαίο αµυντικό φορέα;u Ποιο θα είναι το µέλλον των εργαζοµέ-νων σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης της εταιρείας;u Γιατί δεν αξιοποιείται η ΕΛΒΟ που µπορεί να στηρίξει την αµυντική βιοµηχανία της χώρας, την ώρα µάλιστα που οι δανειστές απαιτούν µειώσεις στον προϋπολογισµό του υπουργείου Εθνικής Άµυνας;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ

Επικίνδυνεςαναφορές γιατην νεολαία στα σχολικά βιβλίαΟρισµένα από τα βιβλία των τριών τάξε-ων του Γυµνασίου περιέχουν κείµενα και σαφείς αναφορές σε αφύσικες και δια-στροφικές σεξουαλικές έννοιες και σχέ-σεις. Πιο συγκεκριµένα, αναφέρει πως στο «τετράδιο εργασιών» του µαθήµατος της Νεοελληνικής Γλώσσας της Α’ Γυµνασί-ου, στα Κείµενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Α’ Γυµνασίου, στο «Ανθολόγιο» της Β’ Γυµνασίου, στα Κείµενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Β’ Γυµνασίου, στο µάθηµα «Νεοελληνική Γλώσσα» της Γ’ Γυµνασίου, περιέχονται κείµενα τα οποία προβάλλουν σαφώς λανθασµένα πρότυπα στην Ελλη-νική νεολαία, προωθούν την σεξουαλική διαστροφή, τον πρόωρο, άκαιρο και χυδαίο ερωτισµό, αποπροσανατολίζοντας την νεο-λαία του Έθνους, σε µια ηλικία κατά την οποία θα πρέπει να τίθεται και να αναπτύσ-σονται Εθνικές Αξίες και Ιδανικά.

Ερωτώνται οι αρµόδιοι υπουργοί:u Ποια ακριβώς είναι τα πρότυπα και οι αξίες τα οποία στοχεύει ο αρµόδιος υπουρ-γός να παγιώσει στην συνείδηση της ελλη-νικής νεολαίας αναφορικά µε τις σχέσεις µεταξύ των δυο φύλων;u Το γεγονός πως ευτελίζεται και απαξι-ώνεται συνολικώς το εκπαιδευτικό σύστη-µα της χώρας µας και οι λειτουργοί του µέσα από τέτοιες επικίνδυνες πρακτικές και µεθόδους διδασκαλίας, είναι σε γνώση των αρµοδίου υπουργείου και εάν ναι το αποδέχονται και το επιδιώκουν;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ

Page 5: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 5ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Mνημονιακή συμμαχία της υποταγής και της προδοσίας

Στα σκαριά βρίσκεται η πολυθρύλητη ένωση των κοµµάτων του «ΝΑΙ», που καλούσαν τον Ελληνικό Λαό σε υποταγή στο δηµοψήφισµα.

Σε συνέντευξή του στον πρώην ακραιφνή νεοδηµοκράτη και νυν ακραιφνή συριζαίο, Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας δήλωσε, ουσιαστικά, ότι προτίθεται να συνεργαστεί µε όλες τις µνηµονιακές δυνάµεις. Σας παραθέ-τουµε τα σχετικά αποσπάσµατα των δηλώσεων του Μητσοτάκη:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ«Θέλω και τον Σταύρο και όλους τους ανθρώπους που είναι

στο Ποτάµι, να συµπορευτούµε στην υλοποίηση των µεταρρυθ-µίσεων που χρειάζεται η χώρα. Είναι πολλά και προφανή όσα µας ενώνουν και ελάχιστα και δυσδιάκριτα αυτά που ενδεχοµέ-νως µας χωρίζουν».

ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΦΤΑΝΕΙ Η Ν∆«Με ανθρώπους και πολιτικές δυνάµεις που συνεργαστήκα-

µε τα τελευταία χρόνια, ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές κατα-βολές τους, µπορούµε υπό προϋποθέσεις να συµπορευτούµε. Μας ενώνει η κοινή πορεία µας απέναντι στον τυχοδιωκτισµό και την ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Ο χώρος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς είναι όµορος και συγκλίνων µε τη Ν∆».

Ι∆ΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΟι δηλώσεις του Μητσοτάκη χρησιµεύουν ως απάντηση

στους δήθεν «δεξιούς πατριώτες» που επιµένουν να καλούν τον κόσµο να ψηφίσει Νέα ∆ηµοκρατία για να «πέσει ο Τσίπρας». Όµορος και συγκλίνων ο χώρος της κλεπτοκρατικής αριστεράς µε τη Νέα ∆ηµοκρατία, σύµφωνα µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βεβαίως αυτό δεν προκαλεί καµία έκπληξη στους γνωρίζο-ντες τα πολιτικά πράγµατα της χώρας, αφού η Νέα ∆ηµοκρατία έχει πολλάκις συνεργαστεί µε το Πασόκ, ακόµα και όταν αυτό περνούσε την µαρξιστική εφηβεία του, τότε στις µέρες του προ-ηγούµενου Μητσοτάκη.

Επιπλέον αυτού δεν θα πρέπει να ξεχνάµε ότι τις µεγαλύτε-ρες φιλοµαρξιστικές τοµές στην Ελληνική κοινωνία της έκανε πρώτη η Ν∆. Η Νέα ∆ηµοκρατία ήταν που νοµιµοποίησε το ΚΚΕ. Η Ν∆ µοίρασε στα παιδιά των Ελλήνων το βιβλίο της Ρεπούση. Η Ν∆ ήταν που πρώτη απαξίωσε τις Ένοπλες ∆υνά-µεις, γέµισε την Ελλάδα λαθροµετανάστες και προώθησε εθνο-µηδενιστικές πολιτικές σε όλα τα επίπεδα.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ Ι∆ΙΟΙ ΕΙΝΑΙ∆υστυχώς, τα ιδεολογικά και εθνικά θέµατα δεν απασχολούν

την πλειονότητα των Ελλήνων. Αυτή είναι µία φριχτή πραγµα-τικότητα ενός Λαού που έχει απωλέσει την σύνδεσή του µε την Πατρίδα. Είναι, όµως, γεγονός πως η Νέα ∆ηµοκρατία όντως είναι όµορος χώρος µε το κλεφτοΠασόκ και στη ρεµούλα.

∆εν θα πρέπει να ξεχνάµε ότι µία από τις µεγαλύτερες ρεµούλες της σύγχρονης πολιτικής ζωής, η αµαρτωλή σύµ-βαση µε την Siemens, φέρει την υπογραφή της οικογένειας Μητσοτάκη, µαζί µε του κλεφτοΠασόκ και του ΚΚΕ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ∆ΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑΤο έχουµε πει πολλές φορές και θα το επαναλάβουµε: Στην

Ελλάδα υπάρχουν µονάχα δύο κόµµατα, η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι. Ο Μητσοτάκης µε την συνέντευξή του και το «άνοιγµα» στην κεντροαριστερά, απλά επιβεβαίωσε τα λεγόµενά µας.

Στο θέµα του µνηµονίου, ο «τσακωµός» µεταξύ Σύριζα και Ν∆ έγκειται στο πόσο πιστά θα εφαρµοστούν οι µεταρρυθµίσεις που προτείνει το ∆ΝΤ. Ο Σύριζα θεωρεί πως η υποταγή θα πρέ-πει να περιλαµβάνει την επικοινωνιακή διαχείριση της δήθεν «σκληρής διαπραγµάτευσης», ενώ η Νέα ∆ηµοκρατία θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται και πως πρέπει η κυβέρνηση της χώρας να είναι και να δείχνει πειθήνιο όργανο των δανειστών.

Στο θέµα των λαθροµεταναστών, η Ν∆ έχει δείξει τις θέσεις της εµπράκτως ως κυβέρνηση. Συµφωνεί πλήρως στη λογική των ανοιχτών συνόρων του Σύριζα, µε µόνη επιφύλαξη ότι δεν θα έδινε την λειτουργία των Hot Spot στις ΜΚΟ, αλλά στην... Siemens. Έτσι και αλλιώς οι πρώτες σκηνές µε την Οµόνοια πληµµυρισµένη από λαθροµετανάστες ήταν επί Νέας ∆ηµοκρα-τίας, όπως και τα ειδεχθέστερα εγκλήµατα λαθροµεταναστών τελέστηκαν επί Νέας ∆ηµοκρατίας.

Συνεπώς, επανερχόµαστε στην µεγάλη πολιτική αλήθεια για την Ελλάδα. Στην Ελλάδα υπάρχουν µονάχα δύο κόµµα-τα. Η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι. ∆εν υπάρχουν διαφορές µεταξύ των κοµµάτων του «συνταγµατικού τόξου», παρά µόνο διαφορετική επικοινωνιακή προσέγγιση της ίδιας εθνοκτόνου πολιτικής.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΚΗΣ

Ζώνη Ελεύθερης Σκέψης

ENAΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ∆ΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝΠΑΡΑ∆ΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣΠιστεύετε ότι η δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αποτροπή των προσφυγικών ροών θα έχει αποτέλεσμα;«Πράγματι, τα αποτελέσματα είναι περιορισμένα. Πρέπει να φτάσουμε ώς την επόμενη Σύνοδο Υπουργών Αμυ-νας του ΝΑΤΟ τον ερχόμενο Ιούνιο και να εκτιμήσουμε, εκ νέου, τότε πού βρισκόμαστε.»

Η χώρα σας σκοπεύει να συνεισφέρει με κάποιο μέσο στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο;«Δεν επιτρέπεται από τους νόμους μας η συμμετοχή πολεμικών πλοίων για ποινικά ζητήματα, όπως η κατα-δίωξη παράνομων διακινητών προσφύγων και μετανα-στών.»

Η συγκεκριμένη στιχομυθία αποτελεί τη βασική περί-ληψη της συζήτησης που είχε Ελληνας διπλωμάτης στις Βρυξέλλες με Δυτικοευρωπαίο συνάδελφό του, εκπρόσωπο χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ και αποτελεί την πλήρη επιβεβαίωση των όσων κατήγγειλε η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε η προοπτική της εισόδου του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο με πρόσχημα το «προ-σφυγικό».Αυτό που λέει ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ και αποκαλύ-πτει σήμερα με ρεπορτάζ της η «Καθημερινή» είναι ότι πρώτον δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στο λεγό-μενο «προσφυγικό» από την παρουσία των νατοϊκών σκαφών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου.Και, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να υπάρξει αποτέλεσμα από την παρουσία του ΝΑΤΟ. Όπως χαρακτηριστικά ομολογεί ο αξιωματούχος της «συμμαχίας», δεν επιτρέ-πεται η παρέμβαση του ΝΑΤΟ στην καταδίωξη δουλε-μπόρων και λαθρομεταναστών.Τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η παράνομη και εθνο-προδοτική μεθόδευση της κυβερνήσεως, η οποία επέ-τρεψε την εισβολή ξένων στρατευμάτων στην Ελληνική Επικράτεια, χωρίς την άδεια της Βουλής, είχε ως σκοπό της τον έλεγχο του Αιγαίου από τους αμερικανούς.Αυτή η κίνηση, μάλιστα, πυροδότησε την τουρκική προ-κλητικότητα. Οι συνεχείς παραβιάσεις και το τουρκικό θράσος στο Αιγαίο άρχισε να εκδηλώνεται με αυξημένη ένταση μετά την επικύρωση της νατοϊκής παρουσίας, γεγονός που βεβαιώνει την συνενοχή των «δυτικών συμμάχων» στη απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Λίγα λόγια ακόµη για την περίπτωση του «ψυχάκια» Φαµπρ, ο οποίος παριστάνει τον καλλιτέχνη.

Έφεραν, λοιπόν, αυτόν τον µίζερο και κοµπλεξικό, που αρέσκεται στο να βασανίζει τα ζώα, και τον τοποθέτησαν στο τιµόνι του Φεστιβάλ Αθηνών. Κι αυτός ανακοίνωσε ως εφετινό πρόγραµµα µια δική του νοσηρή σύν-θεση, καθώς και έργα αποκλειστικά Βέλγων «κολλητών» του. Ξεσηκώθηκαν οι συριζαίοι κουλτουριάρηδες... Αν δεν κονοµήσουν τώρα, που βρίσκονται στην εξουσία έχοντας δική τους κυβέρνηση, πότε θα το κάνουν;

Είδαν τον ξεσηκωµό ο Τσίπρας και η κλίκα του, διάβασαν ότι ετοιµαζόταν συγκέντρωση

διαµαρτυρίας σε θέατρο και θορυβήθηκαν. Παραµονή της συγκέντρωσης ο Τσίπρας εξα-πέλυσε το «όπλο» του tweet.

Τα λόγια του αγράµµατου Τσίπρα άφησαν… ασυγκίνητους τους «φραγκοφονιάδες» εγχώ-ριους καλλιτέχνες, οι οποίοι πραγµατοποίησαν µια µαζική συγκέντρωση. Έτσι, λοιπόν, δεν υπήρχε άλλη διέξοδος πέρα από την παραί-τηση του Φαµπρ, ο οποίος ξαφνικά θυµήθηκε την καλλιτεχνική… ευαισθησία του.

Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ έχουµε να κάνου-µε µε ρόµπες. Ο χαρακτηρισµός δεν αφορά µόνο τον Τσίπρα και τον Μπαλτά, αλλά και τον Φαµπρ. Είναι ολοφάνερο ότι ο «βλαµµένος» Φαµπρ ήθελε να κάνει µια καλή αρπαχτή γι αυτόν και τους «κολλητούς» του στην Αµβέρ-σα. Και επειδή µόνο αυτό τον ενδιέφερε, δεν είχε πρόβληµα να πετάξει και µερικά ψίχουλα στους ντόπιους «δηµιουργούς», για να πάψουν να γκρινιάζουν και να του δηµι-

ουργούν προβλήµατα. Και πώς θα επέλεγε ποιους από δαύτους θα ενέτασσε στο φετινό πρόγραµµα, όταν δεν γνωρίζει κανέναν;

Μα αυτό δεν είναι δική του αρµοδιότητα, αλλά της… κλαδικής του ΣΥΡΙΖΑ. Τα φράγκα τα δικά του και των «κολλητών» του θα έπε-φταν κανονικά και οι συριζαίοι θα τακτοποι-ούσαν τους διαµαρτυρόµενους µέσα από τις δικές τους διαδικασίες.

Έλα, όµως, που οι συριζαίοι καλλιτέχνες ήθελαν να έχουν αυτοί την µερίδα του λέο-ντος κι όχι τα ψίχουλα που θα τους άφηνε ο συµπλεγµατικός Φαµπρ. Κάπως έτσι οδηγη-θήκαµε στην ακύρωση του «ντηλ».

Μ.Γ.

«Ο χώρος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς είναι όμορος και συγκλίνων με τη ΝΔ».

H τέχνη της λαμογιάς

Page 6: Φύλλο 977

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ...Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ημερησία» έδωσε ο σύντροφος Βίτσας, ο οποίος εκτός από τη γνω-στό… ρεφρέν, ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουν φύγει τα «προσφυγάκια» από τι λιμάνι του Πειραιά, είπε κι ένα καινούργιο: ότι η συγκυβέρνηση των αθλίων (και γελοίων…) σχεδιάζει το «σπάσιμο» των μεγάλων κέντρων φιλοξενίας και τη διασπορά των λεγομένων «προσφύγων» ανά την Ελλάδα.Μάλιστα, ο κομμουνιστής υπουργός τόνισε ότι η συγκυβέρνηση «αντιλαμβάνεται τις ευαισθησίες των τοπικών κοινωνιών και τους κινδύνους που ελλο-χεύουν, δεδομένου ότι τα σύνορα δεν πρόκειται να ανοίξουν σύντομα . Είναι μια προσωρινή κατάσταση, που όμως θα έχει μια σχετική διάρκεια και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε».Αυτό, για όσους νομίζουν ότι τη… γλίτωσαν. Το’ παμε από την αρχή κι έτσι θα γίνει: όλοι θα πάρετε!

6 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016

των ΚαιρώνΣηµεία

ΘΥΜΙΖΕΙ JEFFREY ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ!«Το προσφυγικό είναι πρόβλημα καθολικό, γι’ αυτό ήρθε ο ηγέτης των Καθολικών!»: Η παραπάνω φράση

ανήκει στην πρωθυπουργάρα μας και ειπώθηκε στην σταλινΕΡΤ με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα. Δεν φτάνει που έστησε ένα ολόκληρο σόου με τους λαθρομετανάστες και

που μας βγήκε μνημονιακότερος της Μέρκελ, κάνει και δηλώσεις επιπέδου Γιωργάκη Παπανδρέου και μάλιστα στα χειρότερά του. Ρε παιδιά, μήπως θα έπρεπε οι υποψήφιοι «εθνοσωτήρες» να περνάνε πρώτα

και από ένα τεστ νοημοσύνης; Που την χωράνε τόση βλακεία μέσα στο κεφάλι τους;

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣΆσχημα τα νέα για την Τουρκία των νεο-οθομα-νών του σουλτάνου Ερντογάν. Στην διάρκεια της συνεντεύξεως κατά την οποία ο πρόεδρος Πούτιν συνομιλεί με απλούς πολίτες σε ερώτημα σχετικό για τον πόλεμο στην Συρία ο πρόεδρος της Ρωσσίας δήλωσε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλος τους Κούρδους της Συρίας. Αυτό είναι ένα πολύ κακό νέο για την Άγκυρα, αφού ο εφιάλτης τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από ένα Κουρδικό κράτος με έξοδο στην Μεσόγειο, έχει την υποστήριξη της Μόσχας. Κακό νέο είναι επίσης και για τα αμερικανικά συμφέρο-ντα που ήθελαν μέσα από το έδαφος της βόρειας Συρίας να περάσουν τον αγωγό φυσικού αέριου από το Κατάρ προς την Μεσόγειο, έναν αγωγό που θα έπληττε καίρια τα ρωσσικά συμφέροντα.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΗ∆ΑΜΕ(ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ)Ο Δημητράκης Αβραμόπουλος, εκφώ-νησε λόγο σε συνέδριο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, που έγινε στην ακριτική πόλη, όπου ενθυμούμενος προφανώς τα… κάγκε-λα με τα οποία γέμισε την Αθήνα επί δημαρχίας του (κερδίζοντας επαξίως το παρατσούκλι «Καγκελάριος»…), ζήτησε να υψωθεί… φράχτης για να ανακόψει το ρεύμα της Χρυσής Αυγής και των άλλων εθνικιστικών κινημά-των της Ευρώπης! Τα ίδια ακριβώς λέει και ο Τσίπρας.Κάνει πως δεν ξέρει ο Αβραμόπου-λος, πως τέτοιο φράχτη έχει στήσει το σύστημα από τότε που εισήλθε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, αλλά εμείς τον… πηδάμε!

Μπορεί η νουδούλα να το παίζει… αντίθετη και να δηλώνει πως θα καταψηφίσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα επιβληθούν από την (τριτομνημονιακή) συγκυβέρνηση Τσί-πρα-Καμμένου, για να κλείσει η διαβόητη «αξιολόγηση», αλλά υπάρχουν κάποια επι-φανέστατα στελέχη της που… δεν κρατιού-νται με τίποτα, όσο βλέπουν ότι σημειώνεται καθυστέρηση. Θέλουν νέα αντιλαϊκά μέτρα γρήγορα, εδώ και τώρα, ή ακόμα καλύτερα εδώ και… χθες!Έτσι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο ξακουστός αντιπρόεδρος Μπου-μπούκος –ο οποίος πέρυσι τέτοιον καιρό απειλούσε να… αυτοπυρποληθεί στην πλα-τεία Συντάγματος, αν οι συριζοψεκασμένοι δεν έφερναν σύντομα νέο Μνημόνιο- ξανα-χτύπησε!Αναφερόμενος, στην επικείμενη αξιολόγη-ση δήλωσε ότι «δεν περνά καθόλου από το μυαλό του η πιθανότητα να μην κλείσει, παρόλο που πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει την απαιτούμενη βούληση και ικα-νότητα για να το πράξει».

Αυτή είναι η νουδούλα. Μνημονιακότερη των μνημονιακών! Και θέλει και να μας ξανακυ-βερνήσει! Προφανώς, για να φέρνει χωρίς καμία καθυστέρηση τα «πακέτα» των αντι-λαϊκών μέτρων που απαιτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι!

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Y ∆εν είναι φωτοµοντάζ... Σύµφωνα µε τον γνωστό παρακρατικό βόθρο του διαδικτύου, εικονίζονται Μέλη του «∆ιεθνούς Τάγµατος Ελευθερίας της Ροζάβα»

στο οποίο συµµετέχουν και... ελλαδίτες εθελοντές! ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!

H ΓΑΤΑΙΜΑΛΑΪΩΝΕΚΑΝΕ ΤΟΘΑΥΜΑ ΤΗΣΠοιο θαύμα; ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! Εσείς μπορεί να μην βρίσκετε ΠΑΣΟΚο στον δρόμο που να λέει οτι πιστεύει στη... Φώφη, όμως η «Γάτα» είπε και μίλησε: Χίλιες φορές συγκυβέρνηση ανάμεσα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και (why not?) ΠΟΤΑΜΙ...Η (νηστική) Γάτα, καρβέ-λια ονειρεύεται. Αν είναι και καταχρεωμένη; ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!Ποιο... ΠΑΣΟΚ ρε γατάκια;

(για την υπογραφή)ελληνικός ποιμενικός

Εκτός από τα ενισχυμένα χαράτσια στα συνήθη προϊόντα (τσιγάρα, βενζίνη, κ.λπ.), η συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων θα φορολογήσει και το… Ίντερνετ! Και μάλιστα, αυτό δεν το επιβάλλουν οι λεγόμενοι «δανειστές», αλλά τους το πρότεινε η ίδια η συγκυβέρνηση των αθλίων! Μόνο στον αέρα που αναπνέουμε

δεν έχουν βάλει –ακόμα- φόρο... Αλλά που θα πάει, θα τον φορολογήσουν κι αυτόν!

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ...

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ... ΠΕΘΑΜΕΝΟ:Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ∆ΙΑΛΥΕΙΤΗΝ ΟΝΝΕ∆ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη νεολαία (...) της ΝΔ μετά τα όσα νοσηρά και παρακ-μιακά συνέβησαν στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ το Σαββατοκύριακο. Ο Μητσοτάκαρος βάσει της... Αρχής του Αρχηγού (για να μην ξεχνιό-μαστε) αποφάσισε να διαλύσει την ΟΝΝΕΔ μετά το συνέδριο παρωδία. Το θέμα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ για να δείξουν την «αποφασιστικότητα» του Κούλη, καθώς δεν είναι και κανά κατόρθωμα να διαλύσεις κάτι που δεν υπάρχει! Εκτός αν θεωρεί κανείς ότι οι «πολιτικές εκδηλώσεις» της ΟΝΝΕΔ στα... μπουζούκια της παραλι-ακής ή τα ξέφρενα πάρτι στη Μύκονο, απο-τελούν σημείο αναφοράς μιας κομματικής νεολαίας. ΝΔ, Φρουφρού και ΔουΝουΤου!

ΑΠΟ ΤΑ «GO BACK»ΣΤΑ «HEIL MERKEL»Ποιος δεν θυμάται εκείνες τις όχι και τόσο μακρινές εποχές που οι συριζαίοι και οι συνο-δοιπόροι τους παραστούσαν την Μέρκελ με μουστάκι τύπου Χίτλερ και αγκυλωτό σταυρό και την αποκαλούσαν, τόσο αυτή όσο και τους συνεργάτες της, ως “ναζί”; Μπορεί για καθαρά προεκλογικούς λόγους οι συριζαίοι να πουλούσαν αντιγερμανισμό και αντιμνημο-νιακή ρητορική, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ταύτιση απόψεων με την Μέρκελ. Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτής της τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν οι πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Υποθέσεων, Νίκου Ξυδάκη, με αφορμή την επίσκεψή του στο Βερολίνο. Ο πρώην υπάλληλος του Αλαφού-ζου (ως δημοσιογράφος), αναφερόμενος στην στάση του Ελληνικού Λαού πάνω στο “προσφυγικό” τόνισε ότι έχει συμπεριφερθεί όπως θα έπρεπε να συμπεριφερθεί η Ευρώ-πη, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων φυσικά και η Γερμανία, “έσωσαν την τιμή της Ευρώπης”. Από τους “γερμανούς ναζί” των συριζαίων και το “γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ” του Τσίπρα, φτάσαμε στα εύσημα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους γερμανούς, οι οποίοι έσω-σαν “την τιμή της Ευρώπης”!

«Δεν έχει το δικαίωμα ο Πρωθυπουργός ή ο κάθε υπουργός να προαποφασίζει ο ίδιος το αποτέ-λεσμα οποιασδήποτε δίκης. Ως την έκδοση της αποφάσεως οι φορείς της δικαστικής εξουσίας απαγορεύεται να ομιλούν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση δεν

αποδέχεται αυτή την αρχή της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Σε πολλές περιπτώσεις η εκτελε-στική εξουσία εκφράζεται υποδηλώνοντας τις μύχιες επιθυμίες της. Προτού ολοκληρωθεί λ.χ. η

προανάκριση, βλέπουμε να διανέμονται, ανεπισήμως αλλά φανερά, φωτοαντίγραφα τμημάτων της δικογραφίας στα Μέσα Ενημερώσεως - συνήθως κατ’ επιλογήν. Η παράσταση συνεχίζεται με ανα-

κοινώσεις π.χ. μέλους της Κυβερνήσεως που προαναγγέλλει τη δικαστική απόφαση.»

To παραπάνω απόσπασμα είναι από το κύριο άρθρο του...ΔΟΛιου ΨΥΧΑΡΗ όπου αναφέρεται στην παρούσα κυβέρνηση. Με τα παραδικαστικά ΑΙΣΧΗ της προηγούμενης όμως, δεν είχε πρόβλημα!

Page 7: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 7ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

των ΚαιρώνΣηµεία

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Οι γνωστοί “αλληλέγγυοι”, που πίσω από αυτούς κρύβονται αναρχοκομμουνιστικά στοιχεία στην υπηρεσία μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, έχουν μαζευτεί στην Ειδομένη τις τελευταίες ημέρες. Απόρρητη αναφορά των αρχών μιλάει ακόμη και για βόμβες μολότωφ που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή. Όλα δείχνουν ότι το μεγάλο “ραντεβού” θα γίνει το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Όλα αυτά συμ-βαίνουν στο Ελλαδιστάν της πρώτης φοράς αριστερά. Για να είμαστε δίκαιοι τα ίδια συνέβαιναν και επί Νέας Δημοκρατίας, όπως το 2008, όταν οι αναρχοκομμουνιστές μαζί με “αλληλέγγυους” απ’ όλη την Ευρώπη έκαψαν την Αθήνα!

Κάθε είδους συνδυασμό προσπαθούν να στή-σουν στον χώρο της ψευτοδεξιάς προκειμένου να πάρουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Καρφί στο μάτι τους κυριολεκτικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και προσπαθούν με κάθε τέχνασμα να θολώσουν το πολιτικό τοπίο. Αποτυχημένοι πολιτευτές, δήθεν χουντοβασιλικοί, κάθε είδους πολιτικό φρούτο, φρούτο όμως σαπισμένο και μαζεμένο από την χωματερή συλλέγεται, προκειμένου να στηθεί ένα δήθεν δεξιό κόμμα! Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι οι ψήφοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν προέρχονται από τον θολό πολιτικό χώρο του ρουσφετιού και της μίζας και της επί πληρωμή “εθνικοφροσύνης”.

Η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μοναδικό κόμμα πέραν της μαρξιστικής αριστεράς, το οποίο κατόρθωσε επί 4 συνεχείς εκλογές να εκλέξει βουλευτές. Όταν σε ανάλογες προσπάθειες απέτυχαν στο παρελθόν η Εθνική Παράταξη, η ΕΠΕΝ, το Κόμμα Προοδευ-τικών, η Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, το κόμμα του Τσοβόλα και βεβαίως και το κόμμα του Γ. Καρα-τζαφέρη στις δύο το πολύ εκλογές τελειώνανε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντίθετα αντέχει γιατί έχει βαθειές ρίζες στον Λαό, στην Νεολαία, στους Αγρότες, στους Άνεργους και στις Λαϊκές συνοικίες. Θα αργήσουν λίγο να το καταλάβουν, αλλά θα το καταλάβουν…

ΑΝΕΚ∆ΟΤΟ: ∆ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ∆ΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ Η Ν.∆. ∆ΗΛΩΣΕ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΜε στόχο να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στον φορολογούμενο πολίτη όπως δήλω-σε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρα-τίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να υπάρχει ρητή πρόβλεψη στο καταστα-τικό, το οποίο θα κριθεί στο συνέδριο της Ν.Δ., ότι θα απαγορεύεται να δανείζεται η Νέα Δημοκρατία από της τράπεζες! Πρέ-πει να διαθέτει κανείς πολύ θράσος για να κάνει μια τέτοια δήλω-ση όντας πρόεδρος ενός κόμματος, το οποίο χρωστά στις τρά-πεζες 200 και πλέον εκατομμύρια! Μα πως είναι δυνατόν και να θέλει ο Κυριάκος να τον δανείσει η τράπε-ζα, να βρεθεί τράπεζα που θα τον δανείσει όταν το κόμμα του είναι χρεοκοπημένο και χρωστά σε όλες τις τράπεζες; Όσο για την διαφάνεια και τον σεβασμό στον φορολογούμενο πολίτη ας την θυμόντουσαν νωρίτερα στο κόμμα της Ν.Δ. όταν μοίραζαν μηνιαίους μισθούς δεκαχίλιαρα στα κομματόσκυλα…

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ∆ΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣτην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο γνωστός “Μπάμπης”, κατά κόσμον πρώην υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθα-νασίου, κατέθεσε έγγραφο για το περίφη-μο ηχητικό με τον “παναθηναϊκάκια” και δήλωσε ότι το έγγραφο αυτό του το έδωσε ο ίδιος ο Σαμαράς! Μόνο που το έγγρα-φο δεν είχε επίσημες σφραγίδες και είναι αυταπόδεικτο ότι είχε δοθεί χέρι με χέρι στον πρώην πρωθυπουργό. Κατά τα άλλα δεν γινόντουσαν επεμβάσεις στην Δικαι-οσύνη επί Νέας Δημοκρατίας… Κατά τα άλλα υπήρχε διάκριση των εξουσιών μετα-ξύ δηλαδή της εκτελεστικής (πρωθυπουρ-γός) και της δικαιοσύνης (εισαγγελέας).

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-∆ΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΚΝΕΌταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέ-λου αποφάσισε να διορίσει διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος τον Γιάννη Στουρ-νάρα σφοδρή υπήρξε η αντίδραση τότε του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να συμβεί τίποτε το εξαιρετικό όμως, σήμερα οι σχέσεις του Στουρνάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα με τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως Δρα-γασάκη είναι άριστες. Γνωριζόντουσαν από παλιά; Μα και βεβαίως γνωριζόντουσαν. Υπήρξαν και οι δύο στελέχη της ΚΝΕ. Τελι-κά σε αυτή τη χώρα για να έχει κανείς μέλ-λον πρέπει να προέρχεται είτε από την ΚΝΕ είτε να είναι απόφοιτος του αμερικανικού κολεγίου όπως ήταν ο πρώην πρωθυπουρ-γός Σαμαράς και ο πριν από αυτόν πρωθυ-πουργός Γ. Παπανδρέου και όπως είναι ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΦΑΚΙΑ ΚΑΙ… ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣΕγράφη στον Τύπο ότι διαμεσολαβητής για την αποκατάσταση των σχέσεων ή τέλος πάντων για την δημιουργία ενός όχι τόσο εχθρικού κλίματος μεταξύ Μπό-μπολα και Τσίπρα είναι ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Πολάκης. Ερμήνευσαν δε τη σχέση Πολάκη και Μπόμπολα λόγω κοινής καταγωγής από τα Σφακιά. Δεν είναι μόνο τα Σφακιά… Τόσο ο Πολά-κης, όσο και ο Μπόμπολας υπήρξαν (εάν δεν είναι ακόμη) και ένθερμοι οπαδοί του μπολσεβικισμού.

ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΔεν έγινε γνωστό, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει τις πλη-ροφορίες της. Η Ντόρα Μπακο-γιάννη προσπάθησε σκληρά να είναι παρούσα στη Λέσβο στην διάρκεια της κοινής επισκέψε-ως στο νησί το οποίο υποφέ-ρει από τους λαθρομετανάστες μαζί με τον Πάπα της Ρώμης, τον Πατριάρχη και τον Αρχιεπί-σκοπο. Τελικά δεν τα κατάφερε να κάνει μία εμφάνιση η οποία θα πρόσθετε πολλά στο διε-θνές της προφίλ. Όσο για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, δεν τόλμησε να πει ούτε λέξη κατά της Τουρκίας, η οποία άμεσα ευθύνεται για την ανθρώπι-νη τραγωδία, όχι μόνον των λαθρομεταναστών και των προ-σφύγων, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΟ πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου, που τη γλίτωσε με ένα χρόνο

φυλακή για τη λίστα Λαγκάρντ, εξέφρασε την απορία του γιατί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις στα ΜΜΕ που αποκάλυψαν ότι στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν συγγενείς του. Όπως πληροφορούμαστε μάλιστα

δήλωσε σχετικά ότι εμένα για τον ίδια ακριβώς λόγο με έστειλαν στο ειδικό δικαστήριο.

Ν.Δ., ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΗ Νέα ∆ηµοκρατία διέγραψε τον αντιπεριφερειάρχη Χίου γιατί έκανε αντιτουρκικές δηλώσεις. ∆εν διέγραψε όµως ποτέ τον πρώην βουλευτή της Γ. Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία και επί πλέον είχε δηλώσει δηµόσια ότι το όνοµα της Μακεδονίας είναι µία… µπούρδα. Έτσι βλέπει τα εθνικά θέµατα η Ν.∆. και γι’ αυτό έχουν θράσος όταν µιλούν για πατριδοκαπηλία.

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ...Την περασµένη Τρίτη στη Βουλή βρέθηκε σαν πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας στην Επιτροπή Ελληνισµού της ∆ιασποράς, ο κ. Ιβάν Σαββίδης. Σε κάποιο σηµείο των συνοµιλιών ένας βουλευτής της αριστεράς κατέθεσε µία πρόταση, η οποία δεν απήχε πολύ από τις θέσεις της πάλαι ποτέ µαµάς τους σοβιετικής Μόσχας. Και ο Ιβάν Σαββίδης σχολίασε «µα τότε πάµε στον Μαρξ»… Kαι βεβαίως ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζήσει σκληρά στο πετσί του το τι εστί µπολσεβικισµός, ενώ οι ενταύθα αριστεροί είναι µόνο λόγια και έζησαν άνετα τη ζωή τους χωρίς γκουλάγκ και λοιπά “δηµοκρατικά αγαθά” του κοµµουνισµού.

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ “ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣΣτο hot spot το οποίοι ευρίσκεται στο χωριό Κατσικά Ιωαν-νίνων σηµειώθηκε ένα σοβαρό γεγονός το οποίο έθαψαν βεβαίως τα ευρισκόµενα σε διατεταγµένη υπηρεσία ΜΜΕ των “νταβατζήδων”. Μία παρένθεση στο σηµείο αυτό: Hot spot δεν µεταφράζεται µε τις λέξεις “κέντρο φιλοξενίας”, αλλά σηµείο εντάσεως… Στο Κατσικά Ιωαννίνων, λοιπόν, φτάσαµε στο σηµείο λαθροµετανάστες να λιθοβολήσουν άνδρες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι υπηρετούν την Πατρίδα στα δοξασµένα σύνορα της ελεύθερης Ελλάδος µε την σκλαβωµένη Βόρειο Ήπειρο. Σε πιο κράτος του κόσµου, θα έµπαιναν παράνοµα από τα σύνορα εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί και θα έφταναν στο σηµείο να κτυπούν αστυνοµικούς, να λιθοβολούν στρατιώτες και να κλείνουν τις εθνικές οδούς; Φυσικά σε κανένα! Μόνο στο ψευτορωµαίικο των µνηµονίων άλλοτε της κεντροδεξιάς και άλλοτε της νέας αριστεράς.

Page 8: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 20168 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟ∆ΙΚΟ L’ ESPRESSOoΚ. Μιχαλολιάκο, στις 16 Απριλίου, στο νησί της Λέσβου, θα έρθει ο Πάπας για να φέρει την αλληλεγγύη του στους περίπου 3000 απελπισμέ-νους που είναι κλεισμένοι σε στρα-τόπεδο, χωρίς να κάνει διακρίσεις μεταξύ προσφύγων και μεταναστών. Γιατί εσείς που δηλώνετε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το βλέπετε διαφορετικά από τον Πάπα;

«Θα σας απαντήσω µε µια ερώτηση: θεω-ρείτε χριστιανική την δραστηριότητα των εγκλη-µατικών οργανώσεων των Τούρκων και των Ευρωπαίων που σύµφωνα µε τα στοιχεία της Europol κέρδισαν εκµεταλλευόµενοι τους µετα-νάστες, µόνο το 2015, τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ;»

Όχι βέβαια. Αλλά τότε γιατί δεν προτείνατε στο ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, το άνοιγ-μα ασφαλών δρόμων ώστε να πάνε οι πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη, ενώ αντιθέτως προτείνατε ένα νόμο να θεωρείται αδίκημα η παράνομη μετανάστευση;

«Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν το ισλαµικό πρόσωπο των µεταναστών αυτών. Και βεβαίως τους πολέµους από τους οποίους δρα-πετεύουν, δεν τους κάναµε εµείς οι Έλληνες, αλλά οι Αµερικάνοι και οι Εγγλέζοι που δηµιούρ-γησαν το χάος στην Ελλάδα».

Για ποιον σκοπό πιστεύετε;«Να την κρατάνε όµηρο στα οικονοµικά και

κοινωνικά τους σχέδια, ώστε να µην µπορέσει να βγει ποτέ από την οικονοµική κρίση και να εκµεταλλευτούν τις πλούσιες πηγές ενέργειας που υπάρχουν όπως είναι το αέριο στις θάλασ-σές µας. ∆εύτερον, διότι η Ελλάς βρίσκεται σε µια στρατηγική θέση και είναι χρήσιµη στις ΗΠΑ και στην Αγγλία, ώστε να ελέγξουν την Μέση Ανατολή και την Ρωσία όπου εµείς οι Έλληνες έχουµε ένα πολύ δυνατό και ιστο-

ρικό δεσµό φιλίας. Το καλύτερο πράγµα για όλους τους τοκογλύφους – όπως έλεγε ποιητής Έζρα Πάουντ – και τους πολιτικούς, χάριν στους οποίους είµαστε προνοµιακά θύµατα, είναι να συνεχίσουν να κρατάνε τους πολίτες σαν ένα προτεκτοράτο τους. Τρίτον, είναι για να µας ανα-γκάσουν να πουλήσουµε την δηµόσια περιουσία µας και τέλος αν και δεν υπάρχει τέλος, να µας εµποδίσουν να ενισχύσουµε τις εµπορικές µας σχέσεις µε την Ρωσία, µε την οποία µας ενώνει η Ορθόδοξη Πίστη. Όλοι φοβούνται τον Πούτιν διότι είναι σήµερα ο µοναδικός πραγµατικός ηγέτης σε παγκόσµιο επίπεδο.»

Όταν εσείς λέτε ότι οι μετανάστες είναι το 73% νέοι σε ηλικία μου-σουλμάνοι μεταξύ 15 και 35 χρονών και όσον αφορά τους Σύριους που πρόκειται κυρίως για ανθρώπους που φεύγουν από τις περιοχές που κατέκτησε ο Άσσαντ και το 80% αυτών είναι ενάντια στην Ρωσία, τι θέλετε να δείξετε λέγοντας αυτά;

«Εγώ αναφέρω τα αποτελέσµατα µιας έρευ-νας που έγινε από ένα σηµαντικό ελληνικό ινστι-τούτο, την Kapa research και αναφέρει ότι αυτά τα άτοµα απειλούν τον πολιτισµό µας, διαλύοντας την κοινωνία µε µια ισχυρή δόση από Ισλάµ, µε διακίνηση ναρκωτικών και πορνείας και σε λίγα χρόνια εξαιτίας του δηµογραφικού µαρασµού της Ευρώπης και της δικιάς τους γονιµότητας θα καταστρέψουν την εθνική και θρησκευτική συνοχή της Ελλάδος.»

Εσείς ξέρετε ότι ακριβώς για αυτόν τον δημογραφικό μαρασμό η Ευρώ-πη έχει ανάγκη από καινούργιους κατοίκους που θα είναι ιδανικοί για την εργασία και να πληρώνουν τους φόρους, άρα να στηρίξουν και τις συντάξεις των Ελλήνων;

«Ίσως αυτό µπορεί να ισχύει για την υπόλοι-πη Ευρώπη, αλλά ασφαλώς όχι για την Ελλάδα

στην οποία από τότε που ξεκίνησε η κρίση έφυγαν για το εξωτερικό 400.000 νέοι Έλληνες. Εµείς έχουµε ανάγκη αυτούς τους νέους να βρουν δουλειά στην πατρίδα τους, όχι όµως οι ισλαµιστές που µας µισούν και πολεµούν την κοινωνία µας.»

Αν εσείς ήσασταν ο πρωθυπουργός, τι θα κάνατε για να σταματήσετε την εισροή των μεταναστών;

«Θα είχα χρησιµοποιήσει τον στρατό, τον µοναδικό θεσµό που έχει Τιµή και είναι δυνατός, ώστε να ελέγξει τα σύνορα µας και να εµποδίζει την εισροή µεταναστών από την Τουρκία. Με τη νεοοθωµανική κυβέρνηση του Ερντογάν είναι σε επαφή όλες οι µαφιόζικες οργανώσεις, όχι µόνο στην Μέση ανατολή αλλά και στην Ευρώ-πη.Θα είχα πιέσει µέσω της Ευρώπης την Τουρ-κία να µην εκµεταλλεύεται την µεταναστευτική κρίση, για να πάρει ως αντάλλαγµα από την Ε.Ε. την ελεύθερη µετακίνηση των Τούρκων πολι-τών στην Ευρώπη».

Πιστεύετε ότι οι απέραντες ακτές σας καθώς και τα πολλά νησιά που έχετε στην Ελλάδα και κάποια πολύ κοντά στην Τουρκία θα μπορέσουν να «σφραγιστούν» από τον στρατό;

«∆υστυχώς, τώρα είναι πολύ αργά. Έχουµε ήδη περισσότερους από 50.000 νέους λαθροµε-τανάστες σε όλη την Ελλάδα, που δεν µπορούν να µετακινηθούν διότι τα σύνορα είναι κλειστά στα Σκόπια, όπως και στα άλλα Βαλκανικά κράτη και την Αυστρία. Η κατάσταση είναι εκρηκτική, αρκεί να θυµηθούµε τι έγινε στην Ειδοµένη την περασµένη ∆ευτέρα.»

Αλλά, μόλις μπήκε σε εφαρμογή η συμφωνία των Βρυξελλών με την Άγκυρα η εισροή φαίνεται να έχει σχεδόν σταματήσει...

«Η συµφωνία δεν ισχύει και ούτε θα ισχύσει. Ο λόγος είναι η ηθική αδυναµία της ελληνικής

κυβέρνησης, η ανικανότητα του υπουργείου των Εσωτερικών να εκτελέσει σε 15 µέρες τις αιτήσεις ασύλου οι οποίες και πολλαπλασιάστη-καν µε µεγάλους ρυθµούς. Επίσης έχουµε και την µη βούληση συνεργασίας µε την Τουρκία, καθώς και τον καιρό, ο οποίος καλυτερεύει µε την άφιξη του καλοκαιριού.»

Ποιες είναι οι προβλέψεις σας;«Υπήρξαν ήδη συµπλοκές µεταξύ Ελλήνων

και Πακιστανών στην Χίο, επειδή πρόκειται για λαθροµετανάστες στους οποίους δεν αναγνω-ρίζεται, όπως και στους Μπαγκλαντεσιανούς και στους βορειοαφρικανούς, το δικαίωµα να αιτού-νται άσυλο. Πιστεύω ότι τις επόµενες ηµέρες οι συγκρούσεις θα αυξηθούν και η κατάσταση θα µπορούσε να µας ξεφύγει από τα χέρια.»

Σε σχέση με την οικονομικο – πολι-τική κατάσταση στην Ελλάδα, κατά την γνώμη σας ποιο ήταν το μεγαλύ-τερο λάθος που έκανε μέχρι στιγμής ο Τσίπρας;

«Το να κάνει, µε το που έγινε κυβέρνηση, το αντίθετο από αυτό που είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά κυρίως το να ανοίξει τα σύνορα στους λαθροµετανάστες. Αυτό το λάθος θα του κοστίσει πολύ πολιτικά. Εµείς θα συνεχίσουµε να δίνουµε τις µάχες µας, παρόλη την συνωµοσία και την προσπάθεια από το µεγαλύτερο µέρος του συστήµατος και της δικαιοσύνης να σβήσουν την Χρυσή Αυγή µε την κατηγορία ότι είναι µια εγκληµατική οργάνωση, µια κατηγορία για την οποία κατηγορούµαι και εγώ».

Γιατί υποστηρίζετε ότι δεν είστε νεο-ναζί;

«Είµαστε Εθνικιστές και αντικαπιταλιστές και είναι γελοίο και φετιχιστικό να είσαι «ναζί» το 2016. Είµαστε Έλληνες Εθνικιστές και παλεύου-µε για τα συµφέροντα του λαού µας, όχι για τους τραπεζίτες, τις πολυεθνικές και την Γερµανία»!

Eίμαστε Εθνικιστέςκαι αντικαπιταλιστές

b H συνέντευξη του Συναγωνιστή Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο ιταλικό περιοδικό

κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, αλλά στο τέλος η L’ Espresso δημοσίευσε ένα μικρό κομμάτι το οποίο μάλιστα στην τελική του μορφή, είχε παραποιημένες τις ίδιες του τις ερωτήσεις αλλά και κομμένες τις απαντήσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής!

b Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους «πρόσφυ-

γες» και το Βατικανό: «Θα καταστρέψουν την ταυτότητα της Ελλάδος. Και ο Ποντίφι-κας που τους στηρίζει, ευνοεί τις διάφορες οργανώσεις που τους εκμεταλλεύονται».

«ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

Page 9: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 9ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιμήκυνση της φτωχοποίησης Πού είναι εκείνη η περίοδος που ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι συριζαίοι παραμύθιαζαν τον Ελληνικό Λαό με το αίτημα για «διαγραφή του μεγα-λύτερου μέρους του χρέους», κατήγ-γειλαν την «μαντάμ Μέρκελ» για τη νεοφιλελεύθερη ιδεοληψία της και επικαλούνταν το ΔΝΤ που «ζητούσε» κούρεμα του χρέους; Ποιος δεν θυμά-ται τον Τσίπρα να «ανάβει» και να κορώνει στα προεκλογικά μπαλκόνια παρουσιάζοντας το ΔΝΤ ως υπεύθυνο οργανισμό που τάσσεται υπέρ του κουρέματος του χρέους; Πλέον, αυτό το παραμύθι τελείωσε οριστικά. Τελείωσε στις 20 Φεβρουα-ρίου του 2015, όταν υπογράφτηκε η γνωστή συμφωνία στο Eurogroup, η οποία αναγνώρισε ότι η «Ελληνική» κυβέρνηση αναγνωρίζει με την σειρά της το χρέος και θα το πληρώσει μέχρι τελευταίου σεντ. Τελείωσε όταν ο αλή-στου μνήμης Μπαρουφάκης, από την έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, δια-σφάλισε ότι το «ελληνικό» κράτος θα αποπληρώσει το χρέος του «εις το διηνεκές». Επομένως, τώρα οι συριζαίοι δεν έχουν ανάγκη από το ιδεολόγημα «να, και το ΔΝΤ ζητάει κούρεμα του χρέ-ους». Προσδένονται, λοιπόν, στη γερ-μανική πολιτική, γλείφουν ασύστολα την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, μήπως και φανούν λίγο πιο διαλλακτικοί και «δώσουν» μια κάποια κλιμάκωση στο χρόνο των αντιλαϊκών μέτρων. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι το χρέος αποτελεί ένα εργαλείο αποικιοποίησης «εις το διηνεκές». Ένα εργαλείο απο-μύζησης των όσων παράγονται στην Ελλάδα και επιμήκυνσης της «κινεζο-ποίησης» και της φτωχοποίησης των Ελλήνων. Η τακτική του Σόιμπλε αυτή την εποχή δεν είναι τυχαία. «Κάντε πρώτα τις μεταρρυθμίσεις και μετά συζητάμε για το χρέος» είναι η μόνι-μη επωδός του. Όταν ανοίξει αυτή η συζήτηση, η οποία αν αφορά χρονικά την περίοδο μετά το 2022, οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν θα δώσουν, φυσικά, κάποια επιμήκυνση του χρέους εν λευκώ. Θα θέσουν σκληρούς (πολύ σκληρούς) όρους, απαιτώντας αυτοί οι όροι (παράδοσης, επί της ουσίας) να αποκτήσουν νομική ισχύ, η οποία «θα κλειδώνει» τα συμφέροντά τους.

Τιμές Ελβετίας μεμισθούς ΒουλγαρίαςΣε παλαιότερους χρόνους, πριν την δεκαετία του ’90, όταν υπήρχαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα, πριν δηλαδή αφήσει το σοβιετικό τέρας την τελευταία του πνοή, οι Έλληνες γνώριζαν την δραματική κατάσταση φτώχειας στην οποία ζούσαν οι Βούλ-γαροι και οι Ρουμάνοι κάτω από το κομμουνιστικό καθεστώς. Τα χρόνια πέρασαν. Ο κομμουνισμός έπεσε σε Βουλγαρία και Ρουμανία, η φτώχεια σ’ αυτούς έγινε λιγότερη, αλλά σε εμάς περισσότερη! Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat σε κατάσταση απόλυτης φτώχειας βρί-σκεται το 22% των Ελλήνων. Πρώτη σε φτώχεια είναι η Βουλγαρία με 34% και δεύτερη η Ρουμανία με 24%. Όπως πάμε σε λίγο καιρό θα γίνουμε σα την Ρουμανία και δεν θα αργήσου-με να γίνουμε σαν την Βουλγαρία. Εκεί μας κατάντησε η πολιτική λέπρα της μεταπολίτευσης.

Το μεγάλο ψέμα: Το “νοικοκύρεμα” των οικονομικών της ΝΔ«Η Νέα ∆ηµοκρατία έχει επιδοθεί τελευταία σε µια προπαγανδιστική εκστρατεία εντυπώσεων η οποία προκαλεί µόνο γέλωτα. Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρός της, ο κ. Μητσοτάκης για να νοικοκυρέψει τα οικονοµικά του κόµµατος αναφέρθηκε -και θα σας καταθέσω τα έγγραφα στη συνέχεια- στους µισθούς των Βουλευτών. Μας θύµισε έναν παλαιό Βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας –δεν έχει εκλεγεί στην παρούσα Βουλή- ο οποίος έλεγε ότι «θα κάνει τα κόπρανά του διπυ-ρίτην άρτον», για να µην πω τη χυδαία γνωστή έκφραση η οποία είναι σχετική.

Απέστειλε επιστολή ο κ. Μητσοτάκης προς τα µέλη της Κοινοβουλευ-τικής τους Οµάδος, την οποία καταθέτω για τα Πρακτικά, µε την οποία λέει ότι πέραν του 10% της κατακρατήσεως του µισθού, θα υπάρχει και ένα 5% της κατακρατήσεως ούτως ώστε να τακτοποιηθούν τα οικονο-µικά του κόµµατος. Και ερχόµαστε στη γλώσσα των αριθµών, γιατί ο κύριος Πρωθυπουργός προηγουµένως είπε ότι µε αυτούς τους ρυθ-µούς η Ν∆ θα ξεχρεώσει σε ογδόντα χρόνια. Όχι, δεν είναι σωστό. ∆εν θα ξεχρεώσει ποτέ και γίνοµαι συγκεκριµένος:

Ο µισθός είναι 5.579 ευρώ, χωρίς τις επιτροπές. Αυτό είναι το εκκα-

θαριστικό που έχω εγώ το οποίο σας καταθέτω και το οποίο ισχύει για όλους.

Το 15% είναι 836 ευρώ, επί εβδοµήντα πέντε Βουλευτές µας κάνει 62.763 ευρώ και επί δώδεκα µήνες φτάνουµε στο ποσό των 753.000. Με 750.000 ευρώ το χρόνο δεν εξυπηρετείται δάνειο 200 εκατοµµυρίων ευρώ όταν µόνο το επιτόκιό του κατά µέσο όρο είναι 5%. Μόνο το επι-τόκιο της Νέας ∆ηµοκρατίας για να ξεπληρώσει το χρέος της είναι 10 εκατοµµύρια ευρώ το χρόνο. Εποµένως δεν θα ξεχρεώσουν σε ογδόντα χρόνια. ∆εν θα ξεχρεώσουν ποτέ.

Ο κ. Μητσοτάκης διαφηµίζει ότι θα νοικοκυρέψει το κόµµα του, ότι θα ξεχρεώσει 200 εκατοµµύρια δίνοντας 2.400.000 ευρώ που είναι το 60 % της κοµµατικής επιχορήγησης και περίπου 750.000 που είναι αυτά που θα παίρνει από τους Βουλευτές. ∆ηλαδή, κάτι περισσότερο από 3 εκατοµµύρια, όταν µόνο το επιτόκιο είναι 10 εκατοµµύρια.

Θα ήθελα να ξέρω πόσο θράσος χρειάζεται να έχει κανένας να λέει προς τον ελληνικό λαό, προς τον απλό Έλληνα πολίτη που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του ότι αυτός τα χρέη του δε θα τα ξεχρεώσει ποτέ. Τι έγινε; Υπάρχει εδώ µια τάξη πατρικίων που λέγεται κόµµα και ο απλός λαός του οποίου θα του παίρνουµε το σπίτι;»

Κράτος κατσαπλιάδωνΗ Αλβανία αφαιρεί την ιδιοκτησία σε 123 οικογένειες ΕλλήνωνΣε µια άνευ προηγουµένου κίνηση προχωρά η κυβέρνηση της Αλβανίας ξεκινώντας τη διαδικασία ακύρωσης των τίτλων ιδιοκτησίας 123 οικογενειών στο χωριό ∆ρυµάδες της Χιµάρας.

Με µια απλή ανακοίνωση που τοιχοκολ-λήθηκε σ’ ένα καφενείο στις ∆ρυµάδες, το ∆ηµαρχείο Χιµάρας ανακοίνωσε πως από την Επιτροπή Ελέγχου Τίτλων Ιδιοκτησίας που

λειτουργεί στη Νοµαρχία Αυλώνας και από την Επιτροπή (Task Force) που έχει συσταθεί από τον πρωθυπουργό για τον ίδιο σκοπό, έχουν εντοπιστεί «παρατυπίες» σε 123 τίτλους ιδιοκτησίας που εκδόθηκαν το 1994 από τις τοπικές επιτροπές διανοµής αγροτικής γης µε βάση το νόµο 7501

Στις 2 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Ράµα δήλωσε στο χωριό Βουνό της Χιµάρας ότι έχουν εντοπίσει 11.000 στρέµµατα µε «παρά-

νοµους « τίτλους ιδιοκτησίας και από ότι φαί-νεται η αφαίρεση τίτλων ιδιοκτησίας στο χωριό ∆ρυµάδες είναι η αρχή µαζικής αφαίρεσης τίτλων ιδιοκτησίας στην Χιµάρα.

∆ιευκρινίζουµε ότι ο κάθε τίτλος ιδιοκτη-σίας συµπεριλαµβάνει όλα τα αγροτεµάχια που έχει στην κατοχή της µια οικογένεια, που κατά περίπτωση µπορεί να είναι από 1 έως 10 και περισσότερα µε έκταση από 100 τ.µ. έως 10.000 τ.µ. το καθένα. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό το τεράστιο µέγεθος της συνολικής ακίνητης περιουσίας που επιχειρείται να αφαιρεθεί από τις οικογένειες αυτές. Μετά την ακύρωση των τίτλων ιδιοκτησίας τα κτήµατα αυτά επιστρέ-φουν στο Κράτος το οποίο µπορεί:

1) Να τα παραχωρήσει στο ταµείο ελεύθε-ρων κτηµάτων, τα οποία θα δοθούν σε Αλβα-νούς υπηκόους των οποίων οι περιουσίες (στα Τίρανα ή αλλού) είχαν κατασχεθεί από το κοµουνιστικό καθεστώς.

2) Να τα παραχωρήσει σε Αλβανούς επεν-δυτές έναντι 1 ευρώ µε βάση το νόµο για την ανάπτυξη του τουρισµού.

Ύστερα από τις επιτυχηµένες πειραµατικές αρχικές προσπάθειες του Αλβανικού κράτους για την αφαίρεση των τίτλων ιδιοκτησίας ελλη-νικών οικογενειών της Χιµάρας (όπως οι τίτλοι των οικογενειών Νεστούρη, Κυρίτση κ.ά.) και την απουσία µαζικών αντιδράσεων από τις τοπικές κοινότητες, η αρπαγή των περιουσιών των ελληνικών οικογενειών της Χιµάρας έχει πλέον ανέβει επίπεδο.

Τώρα το Αλβανικό κράτος προχωρά σε µαζική αφαίρεση τίτλων ιδιοκτησίας από ελλη-νικές οικογένειες στη Χιµάρα.

Ό,τι, δηλαδή, έκανε το κοµµουνιστικό καθεστώς του Ενβέρ Χότζα, ο οποίος το 1946 προχώρησε στην δήµευση της περιουσίας όλων των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝo

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥΚατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρα-σβούργο, ο Στρατηγός Ελ. Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την έκθεση για την Αλβανία, αναρωτήθηκε αν στο βωμό της εξεύρεσης πιεστικής λύσης για τη μεταναστευτική κρίση, θυσιάζουμε βασικές αρχές και αξίες που καταπατούνται σε αυτή την χώρα, τονίζοντας ότι, ο εξευρωπαϊσμός των Βαλκανίων χωρίς να τηρούνται οι βασικές προϋποθέσεις σταθερό-τητας και αλληλεγγύης, θα οδηγήσει στη βίαιη βαλκανοποίηση της Ε. Ε.Ακολουθεί η ομιλία: «Κύριε πρόεδρε, ο επίτροπος Αβραμόπουλος και η Επιτροπή γενικά σχεδιάζουν να συμπεριλάβουν την Αλβανία, μαζί με την Τουρκία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκό-πια και τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, στον κατάλογο με τις ασφαλείς χώρες. Βέβαια αυτό γίνεται προκειμένου να καταστούν ευκολότερες οι απελάσεις, αλλά με κάνει να αναρωτιέμαι μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ενδοτισμός κάποιων ευρωπαίων πολιτικών.Δε γνωρίζω αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά μήπως στο βωμό της εξεύρεσης πιεστικής λύσης για τη μεταναστευτική κρίση, θυσιάζουμε βασικές αρχές και πανανθρώπινες αξίες; Μήπως η Αλβανία έγινε ξαφνικά χώρα όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του λόγου και η ανεξιθρησκία προστατεύονται;Όπου η διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου απολαμβάνει τα δικαιώματα που ορίζουν το διεθνές δίκαιο και οι συμβάσεις; Όπου δεν υπάρχουν εγκληματι-κές συμμορίες, παρακλάδια αντίστοιχων τουρκικών, βοσνιακών, κοσσοβάρικων και σκοπια-νών, που εμπορεύονται όπλα, ναρκωτικά, ανθρώπινα όργανα και λευκή σάρκα;Ξεχάσαμε ή κάνουμε τους αφελείς και αδαείς ότι στην Αλβανία διαμένουν και εκπαιδεύονται τζιχαντιστές τρομοκράτες;Καλό θα ήταν κάποιοι ευρωπαίοι ηγέτες με κοντή μνήμη και γνώση να θυμούνται, ότι ο εξευ-ρωπαϊσμός των Βαλκανίων χωρίς να τηρούνται οι βασικές προϋποθέσεις σταθερότητας και αλληλεγγύης, θα οδηγήσει στη βίαιη βαλκανοποίηση της ΕΕ. Και όπως πολλάκις έχει λεχθεί, τα Βαλκάνια είναι η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης.»

Page 10: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 201610 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάθε Σάββατο με 1 ευρώ

εφηµεριδα«ΕΜΠΡΟΣ»ΣΤΟ “ΕΜΠΡΟΣ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο που αυξάνουν την πιθανότητα στρατιωτικής σύγκρουσης, ο «εγκλωβισµός» στην χώρα µας πολλών χιλιάδων επικίνδυνων σουνιτών µουσουλµά-νων σε συνδυασµό µε την πρακτικά πτώχευση του κράτους και µε το δυσµενές στρατιωτικό ισοζύγιο έναντι του εχθρού δηµιουργεί ανυπέρβλητο υπαρξιακό πρόβληµα για την Ελλάδα, ουσιαστικά η Ελλάδα αντιµετωπίζει γεωπολιτική ασφυξία.

Η Ελλάδα, το ελληνικό έθνος βρί-σκεται στην πρώτη γραµµή επίθεσης των δυνάµεων της παγκοσµιοποί-ησης που έχουν ως συνιστώσες το διεθνές χρηµατοπιστωτικό κεφά-λαιο, την νεοοθωµανική επεκτατική πολιτική και ως εµπροσθοφυλακή τους ισλαµιστές λαθροµετανάστες. Η Ελλάδα κινδυνεύει να πολτοποιηθεί ανάµεσα στις οικονοµικοπολιτικές συµπληγάδες των Βρυξελλών και στις στρατιωτικοπολιτικές συµπληγά-δες του ΝΑΤΟ, ενώ την ίδια στιγµή οι πολιτικάντηδες του συνταγµατι-κού τόξου δεν είναι µόνο αχθοφόροι ξένων συµφερόντων αλλά όλη την ώρα σπάνε το κεφάλι τους να βρουν και άλλους τρόπους να ευχαριστή-σουν τους ξένους αφέντες τους. Η Ελλάδα έχοντας καταρρεύσει οικονο-µικά και στρατιωτικά, µη αντικρούο-ντας την εισβολή των µουσουλµάνων λαθροµεταναστών και τις επεκτατικές ενέργειες της Άγκυρας και έχοντας στην ηγεσία της εθνοκτόνους πολιτικούς και στρατιωτικούς αντιµετωπίζει άµεσα τον κίνδυνο εθνικού ακρωτηριασµού.

Η ΕΛΛΑ∆Α ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ

Τα επεκτατικά σχέδια της Άγκυρας για το Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασµό γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην περιοχή, ανακατατάξεις που περιλαµβάνουν την περιθωριοποίηση της χώρας µας σε έδαφος πιο περιορισµένο του σηµερινού, την ανακοπή της ρωσικής καθόδου στην Ανατολική Μεσόγειο και την οριστική εξάλειψη οποιασδήποτε αντίστασης στο γεωπολιτικό δόγµα της Ουάσιγκτον και των Αµερικανοσιωνιστών.

Η Ελλάδα υφίσταται σήµερα τις συνέπειες της τυφλής προσάρ-τησης της στο ΝΑΤΟ και στον γεωπολιτικό χάρτη της Ουάσιγκτον. Ενώ οι γεωπολιτικές πλάκες µετακινούνται εµφανώς, η Ελλάδα ως απόρροια του χαµηλού πολιτικού και στρατιωτικού της ορίζοντα παραµένει σφιχτά εναγκαλισµένη µε συµµαχίες που µόνο κατα-στροφές έχουν φέρει στην πατρίδα µας.

Όποιος νοµίζει ότι οι ανωτέρω εκτιµήσεις δεν έχουν βάση παραθέτουµε τα εξής στοιχεία για τον όγκο των στρατευµάτων του κράτους-µέλους του ΝΑΤΟ Τουρκίας, που είναι παρατεταγµένα σε θέση εισβολής στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η 1η τουρκική Στρατιά µε κλιµακωτή σε βάθος διάταξη είναι

παρατεταγµένη απέναντι από την γραµµή του Έβρου στο βορά µεταξύ Αδριανούπολης και Κωνσταντινούπολης, στο νότο µεταξύ Κεσσάνης και Σηλυβρίας και απαρτίζεται από 8 µεραρχίες πεζι-κού, 2 µηχανοκίνητες µεραρχίες, 3 τεθωρακισµένες ταξιαρχίες, 1 ταξιαρχία πεζικού και 1 σύνταγµα τεθωρακισµένων. Η 4η τουρ-κική Στρατιά (Στρατιά Αιγαίου) είναι παρατεταγµένη απέναντι από τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και απαρτίζεται από 1

µεραρχία πεζικού, 1 ταξιαρχία πεζι-κού µε 3 συντάγµατα, 4 ταξιαρχίες, 1 ταξιαρχία πεζοναυτών και µονάδες ειδικών δυνάµεων µε 120 αποβα-τικά σκάφη και κύρια αποστολή την διεξαγωγή επιθετικών και αποβατι-κών επιχειρήσεων. Στο κατεχόµενο βόρειο τµήµα της Κύπρου σταθµεύ-ουν 40.000 άνδρες και υποστηρίζο-νται από τουλάχιστον 30 αποβατικά σκάφη στις τουρκικές ακτές. Στις παραπάνω αναφερθείσες δυνάµεις προστίθενται το τουρκικό ναυτικό και η αεροπορία που παρατάσσονται σε επιθετικούς σχηµατισµούς σε όλο το µήκος των συνόρων από τον Έβρο, κατά µήκος του Αιγαίου έως την Κύπρο. Η 1η και 4η Στρατιά τελούν υπό ενοποιηµένη διοίκηση (∆υτική Στρατιά) µε έδρα το Selimiye της Κωνσταντινούπολης.

Εάν το ΝΑΤΟ που διευθύνεται οργανωτικά και στρατιωτικά από την

Ουάσιγκτον ήταν µια επωφελής συµµαχία για την Ελλάδα και δεν αποσκοπούσε στην στρατηγική επικράτηση της Τουρκίας στο µέτωπο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος, τότε θα έπρεπε να φροντίσει για την εξασφάλιση της ισορροπίας των δυνάµεων µεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας. Αυτό δεν συµβαίνει και το αβίαστο συµπέρασµα είναι ότι οι «σύµµαχοι» µας και οι Εφιάλτες του εσωτερικού κινούνται συντονισµένα εναντίον της πατρίδας µας µε πρώτο στόχο, µετά την διχοτόµηση και «Ιµβροποίηση» της Κύπρου και τις γκρίζες ζώνες, την διχοτόµηση του Αιγαίου. Η απειλή είναι προφανής και υπαρ-κτή και δεν υπάρχει αµφιβολία. Μια απειλή που συνοδεύεται από την χρεωκοπία της χώρας που επέφερε το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και τα ανδρείκελα του συνταγµατικού τόξου και από την εισβολή ελέω ΝΑΤΟ, Τουρκίας και Εφιαλτών χιλιάδων άκρως επι-κίνδυνων τροµοκρατών του Ισλάµ.

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ των απάτριδων γραφειοκρατών δεν µπορεί να είναι σύµµαχοι της Ελλάδας, αφού το µεν πρώτο µας έφερε στο σηµείο να αµυνόµαστε και να δεχόµαστε απειλές κατά της εδαφικής µας ακεραιότητας από ένα κράτος-µέλος αυτής της συµµαχίας, η δε εγκληµατική οικονοµική πολιτική της ΕΕ µας έφτασε στο σηµείο της ολοκληρωτικής χρεοκοπίας του ελληνικού λαού.

Για να κατοχυρώσουµε την επιβίωση µας ως έθνος, για να αποφύγουµε τον γεωπολιτικό µας στραγγαλισµό πρέπει άµεσα να χαράξουµε νέα εθνική στρατηγική για την οικονοµία µας, για την ασφάλεια µας και την διατήρηση της εδαφικής µας ακεραιότητας.

Γ. ΛΙΝΑΡ∆ΗΣ

Η γεωπολιτική ασφυξία της Ελλάδας

Γεωπολιτική και Ένοπλες ∆υνάµεις

To NATO δουλεύειγια την Τουρκία

Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις δύο μήνες, ώστε να αποδειχθεί πως η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θίγει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρί-δας μας, καθώς ενισχύει τις επεκτατικές βλέψεις των Τούρκων. Εν γνώσει των αποτελεσμάτων μιας τέτοιας γεωστρατηγικής κίνησης, η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αλλά και η ψευ-τοαντιπολίτευση αποδέχθηκε την πρόταση της Μέρκελ και της Τουρκίας, στα πλαίσια μιας ευρύ-τερης συνεννόησης για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα. Έτσι λοιπόν, σύσσωμο το εγχώριο προ-δοτικό κατεστημένο είχε σπεύσει με επευφημίες να καλωσορίσει τους “συμμάχους” μας, διατυ-μπανίζοντας πως η συμφωνία αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των ροών.

Δύο μήνες μετά, και όπως ήταν αναμενόμενο για εμάς τους εθνικιστές, οι ροές των λαθρομετα-ναστών δεν ανακόπτονται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, οι οποίες λειτουργούν ως παρατηρητές στην περιοχή. Η επαίσχυντη αυτή συμφωνία αντι-θέτως κατάφερε να αυξήσει τις παραβιάσεις των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίες καθημερινά εντεί-νονται απειλώντας το λιμενικό και αμφισβητώντας ελληνικά εδάφη όπως οι Οινούσσες.

Ως γνωστό το ΝΑΤΟ δρα στα χωρικά ύδατα ανάμεσα στην Χίο και την Λέσβο, δηλαδή στις περιοχές που εμφανίζονται εντονότερα οι παρα-βιάσεις των Τούρκων. Μέσα στην εβδομάδα πρό-κειται να έρθει στην Αθήνα ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Στόλ-ντεμπεργκ με αίτημα την επέκταση του πεδίου δράσης σε ολόκληρα τα Δωδεκάνησα. Το εύλογο ερώτημα το οποίο τίθεται είναι: Γιατί να επεκτα-θούν οι νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο; Αφού μέσα σε δύο μήνες στο πεδίο δράσης τους, όχι μόνο δεν πέτυχαν τους υποτιθέμενους στόχους αλλά νομιμοποίησαν και τις παραβιάσεις των Τούρκων. Τι θα γίνει λοιπόν αν δράσουν σε ευρύτερο πεδίο όπως αυτό των Δωδεκανήσων;

Εν κατακλείδι, η μόνη πολιτική δύναμη η οποία αντιτάχθηκε σθεναρά σε αυτή την προδοτική κοινή απόφαση ήταν η Χρυσή Αυγή, η οποία είχε προβλέψει τον προσχηματικό ρόλο του ΝΑΤΟ, καθώς και την αύξηση των τουρκικών προκλήσε-ων στο Αιγαίο.

Page 11: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 11ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι κι αν ο Λαός µας ετοιµάζεται να υποστεί νέο φοροεισπρακτικό κυνηγητό από τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας, τι κι αν χιλιάδες λαθροµεταναστών δρουν µε τη σύµπραξη των αλληλέγγυων διεθνιστών ασύδοτα σε όλη την ελληνική επικράτεια, η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου έχει µία και µόνον έγνοια: να αποτρέ-ψει την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής.

Στους υπερχρεωµένους τηλεοπτικούς σταθµούς των νταβατζήδων της ενηµέρω-σης, αυτούς για τους οποίους υποτίθεται πως συγκρούονται σκληρά κυβέρνηση και αξιω-µατική αντιπολίτευση, παρελαύνουν από το πρωί µέχρι αργά το βράδυ οι εκπρόσωποι των κοµµάτων της σαπίλας και της διαφθοράς, παριστάνοντας τους υπερασπιστές της δηµο-κρατικής νοµιµότητας. Κι όµως: εκείνοι που εντός της Βουλής παρουσιάζονται λάβροι κατά της διαπλοκής µε τα µέσα ενηµέρωσης, απο-λαµβάνουν κατ’ αποκλειστικότητα το προνόµιο της τηλεοπτικής προβολής, αποδεικνύοντας µε τον πλέον περίτρανο τρόπο πως δεν είναι δυνα-τό να παταχθεί η διαπλοκή στα µέσα εάν πρώτα δεν παταχθεί η διαφθορά στα πολιτικά κόµµατα.

Ο Σύριζα και οι παρατρεχάµενοί του ΑΝΕΛ, ύψωσαν τους τόνους κατά της διαπλοκής των µέσων ενηµέρωσης, επιδιώκοντας όχι να θέσουν ένα τέρµα στην ανεξέλεγκτη δράση τους αλλά µονάχα για λόγους πολιτικής εξαπά-τησης των ψηφοφόρων. Απόδειξη τούτου απο-τελούν δύο στοιχεία τα οποία δεν επιδέχονται την παραµικρή αµφισβήτηση:

α) καµία τάξη δεν µπήκε µέχρι τώρα στο διαπλεκόµενο τηλεοπτικό τοπίο και ούτε πρό-κειται να µπει

β) οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης είναι µόνιµοι θαµώνες των τηλεοπτικών δελτίων και εκποµπών στα κανάλια της πλουτοκρατίας τα οποία υποτίθεται πως τους πολεµούν

Μερίδιο στην τηλεοπτική πίτα της αδιάκοπης κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού έχουν όλα τα κόµµατα πλην ενός. Εκείνου του κόµµατος το οποίο λέγει την αλήθεια και το οποίο είναι το µοναδικό που έχει τη θέληση να διακόψει ορι-στικά και αµετάκλητα το πανηγυράκι της λαφυ-ραγώγησης των εθνικών συχνοτήτων που είναι κτήµα του Λαού, από τους ολιγάρχες των µίντια.

Είναι ξεκάθαρο όµως πλέον, ότι οι κοκορο-µαχίες εντός της Ολοµέλειας δεν είναι παρά η κοινοβουλευτική συνέχεια των κακοπαιγµένων τηλεοπτικών πολιτικών παραστάσεων. ∆ιότι η αλήθεια είναι αµείλικτη: οι διαχειριστές των µίντια έχουν εδώ και δεκαετίες µετατραπεί σε

διαχειριστές της εξουσίας σε βαθµό τέτοιο ώστε να µπορεί το πολίτευµα να χαρακτηριστεί δικαί-ως ως «κοινοβουλευτική µιντιοκρατία».

Ο Λαϊκός Σύνδεσµος-Χρυσή Αυγή αρνήθηκε να συµµετάσχει σε αυτό το θέατρο εξαπάτησης της κοινής γνώµης, επιµένοντας να αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Το τίµηµα της άρνησης αυτής, το βιώνουµε από το 2012, µε αυξηµένη ένταση από το Σεπτέµβριο του 2013 µε την εξαπόλυση των παράνοµων και

αντισυνταγµατικών πολιτικών διώξεων. Καθότι όµως ένα σεβαστό τµήµα του Ελληνικού Λαού αρνήθηκε µε τη σειρά του να συµµορφωθεί προς τις µιντιοκρατικές επιταγές, στηρίζοντας υπερήφανα και συνειδητά το Κίνηµα των Ελλή-νων Εθνικιστών, η διαπλοκή των µίντια και της πολιτικής εξουσίας κατέφυγε στην εναλλακτική λύση: αντί της συκοφάντησης έχει τώρα επιλε-γεί η πλήρης αποσιώπηση.

Στόχος είναι βεβαίως, να δοθεί στην κοινή γνώµη η εντύπωση πως η Χρυσή Αυγή είναι απούσα ή επί το ορθότερον, τηρεί στάση ένοχης σιωπής έναντι των δεινών που ταλανίζουν την Πατρίδα µας. Κατ’ αυτό τον τρόπο, οι επιστή-µονες του ψεύδους και της διαστρέβλωσης καλλιεργούν στο Λαό την πεποίθηση πως δύο

µόνο πρόσωπα συγκρούονται ανηλεώς για το «καλό» του Λαού: ο κύριος Τσίπρας από τη µία και ο κύριος Μητσοτάκης από την άλλη.

Τεράστια η δύναµη που έχει συγκεντρω-θεί στα χέρια των καναλαρχών. Ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, αποθεώνουν και γκρεµίζουν κόµµατα και πρόσωπα κατά το δοκούν. Είναι όµως µεγαλύτερη η δύναµη του Λαού, ο οποίος οφείλει πια να κοιτάξει την καθηµερινότητα κατάµατα: το αντισυνταγµατικό

τόξο είναι τα µίντια αλλά η Χρυσή Αυγή είναι ο Λαός!

Τούτο θα πρέπει να κατανοήσει και η Φάλαγ-γα των Πιστών του Λαϊκού Εθνικισµού: δεν θα προχωρήσουµε σε εκπτώσεις πολιτικών και ιδεολογικών θέσεων για να λάβουµε µερίδιο της τηλεοπτικής προβολής στα βουτηγµένα στο ψεύδος στούντιο του τηλεκανιβαλισµού, δεν γυρεύουµε µεσάζοντες για να µας φέρουν σε επαφή µε το Λαό, αλλά εµείς οι ίδιοι θα σταθού-µε στο πλευρό των δοκιµαζόµενων Ελλήνων γιατί είτε το θέλουν οι αντίπαλοί µας είτε όχι,

Είµαστε ο Λαός και σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος όπου βρισκόµαστε, ακού-γεται µία και µόνο φράση: Ερχόµαστε!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Είμαστε ο Λαός! ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣτενές σχέσεις με «περίεργες» θρησκευτικές ομάδες του εξω-τερικού, που μάλιστα διαθέτουν τεράστια οικονομική δύναμη, φαίνεται ότι διατηρεί ένα από τα πρόσωπα που πρωτοστατούν στην προσπάθεια «μετάλλαξης» του μαθήματος των Θρησκευτικών. Μάλιστα, αυτές οι σχέσεις θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να εξηγήσουν την εμμονή ορισμέ-νων κύκλων στην Ελλάδα όσον αφορά την προώθηση της δήθεν θρησκευτικής ανεκτικότητας, που σε μεγάλο βαθμό παραπέμπει στη λεγόμενη πανθρησκεία.Ο λόγος για τον σχολικό σύμβου-λο Αγγελο Βαλλιανάτο (αδελφός του γνωστού προέδρου των ομο-φυλοφίλων Γρηγόρη Βαλλιανά-του), ο οποίος τα τελευταία χρό-νια έχει κεντρική θέση στις δια-δικασίες αλλαγής των σχολικών μαθημάτων, αφού συστηματικά συμμετέχει στις σχετικές επιτρο-πές του υπουργείου Παιδείας. Ο κ. Βαλλιανάτος είναι ουσιαστικά το δεξί χέρι του κ. Σταύρου Για-γκάζογλου, που είναι σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας και προ-ϊστάμενος του Γραφείου Α΄ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολι-τικής. Οι δυο τους (Γιαγκάζογλου και Βαλλιανάτος) τον τελευταίο καιρό υποστηρίζουν με πάθος διάφορες «καινοτόμες» ιδέες για τα Θρησκευτικά, που -όλως τυχαίως- βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση με τις απόψεις του Νίκου Φίλη. Αλλωστε, ο κ. Φίλης -που θέλει εμμονικά να προωθήσει τη Θρησκειολογία- φρόντισε να τους διορίσει στην αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στο μάθημα. Τέλος, ο κ. Βαλλιανάτος είναι εξέχον στέ-λεχος του συνδέσμου θεολόγων ΚΑΙΡΟΣ και πρόσφατα ανέπτυξε το θέμα των αλλαγών στα Θρη-σκευτικά σε ειδική συνέντευξη Τύπου - παρουσίαση.

Εφ. «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ»

ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ “ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ” ΟΙ “ΠΑΛΙΑΤΖΟΥΡΕΣ” ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;Οι «νέες ρηξικέλευθες προτάσεις» που παρουσιάζει ο Μητσοτάκης για την επανεκκίνηση της γαλάζιας παράταξης, στηρίζονται επί το πλεί-στον στα πρότυπα που λειτουργούν τα αγγλικά κόµµατα, κάτι που άρχισε να φέρνει αναστάτωση στο εσω-τερικό του κόµµατος. Οι προτάσεις βέβαια δεν έχουν, µόνο, σα σκοπό να δείξουν την βαρύγδουπη αλλαγή που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης, αλλά να εδραιώσουν µία νέα οικογε-νειοκρατία στην γαλάζια παράταξη. Η αλλαγή αυτή έχει προκαλέσει πονο-κεφάλους σε στελέχη που πρόσκει-νται στα στρατόπεδα των Σαµαρά και Καραµανλή, που βλέπουν να χάνουν τις πρωτοκαθεδρίες που κατείχαν.Τα πρόσωπα που θα µετέχουν στις

αλλαγές του νέου αρχηγού δεν είναι άλλοι από ανθρώπους που την τελευταία πενταετία έπαιξαν σηµαντι-κό ρόλο στην καταστροφή της Πατρί-δας µας. Πως λοιπόν πρόσωπα που συντέλεσαν στην καταστροφή της Χώρας µας κλείνονται πάλι σήµερα για να µας σώσουν; Αυτό το ερώτη-µα πλανάται πάρα πολύ στη βάση της Ν.∆. Νέες ιδέες για να τις εφαρµό-σουν οι παλιοί και οι αποτυχηµένοι, µόνο επαναπατρισµό ψηφοφόρων δεν θα φέρουν στο κόµµα της ψευ-τοδεξιάς. Το µόνο που θα φέρουν θα είναι γκρίνια και δυσανασχέτηση µεταξύ των µελών του κόµµατος.Ένα άλλο σηµείο που προσπαθεί να τονίσει ο νέος αρχηγός είναι το άνοιγµα που κάνει στη δήθεν νεο-

λαία του κόµµατος, παροτρύνοντάς τους µάλιστα να «βγάλουν» κόκκινη κάρτα στο Σύριζα αλλά και να ξεκι-νήσουν «επίθεση» στον κυβερνώντα σχηµατισµό. Στην τελευταία όµως εκλογική αναµέτρηση, το κόµµα της ψευτοδεξιάς έχασε µεγάλο ποσοστό των νέων ανθρώπων. Σήµερα που γράφονται ετούτες οι γραµµές οι µόνοι νέοι που έχουν αποµείνει στο κουφάρι της ψευτοδεξιάς είναι οι σειρές της β’ εφεδρείας, όπως λέγα-µε και στο στρατό, άνθρωποι δηλαδή που διανύουν το τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας τους. Η πληθώρα βέβαια των ψηφοφόρων που δίνει σηµα-ντικό εκλογικό κράτηµα στη Ν.∆. αποτελείται από τέταρτη και πέµπτη σειρά εφεδρείας.

Ένας άλλος λόγος που η ψευτοδεξιά αδυνατεί πλέον να πείσει την εκλογι-κή της βάση, αλλά και κατά κανόνα κάθε ψηφοφόρο, έγκειται στη µετάλ-λαξη που υπέστη η παράταξη από εποχής διακυβέρνησης Καραµανλή του νεώτερου. Τότε ήταν που άρχισε να γίνεται εµφανής η µεταµόρφωση των γαλάζιων σε γαλαζοπράσινους, κάτι που δεν έχει κοπάσει ακόµη και σήµερα. Το τελευταίο σουξέ για την Ν.∆ ήταν, µε τη βούλα πλέον, η συγκυβέρνηση Σαµαρά – Βενιζέλου που ήταν η κορωνίδα της ντροπής για ένα πολιτικό χώρο που υποτί-θεται ότι ήταν φερέγγυο απέναντι στους πολίτες. Βέβαια, το ίδιο κάνει και σήµερα ο Μητσοτάκης, όπου ατύπως στηρίζει την συγκυβέρνηση

Σύριζα –Ανέλ, και απόδειξη αυτού είναι από τη µία η παντελής απουσί-ας της Ν.∆ από τα µεγάλα προβλή-µατα που ταλανίζουν την Πατρίδα µας, και από την άλλη η σύµπλευση µε την κυβέρνηση σε σηµαντικά νοµοσχέδια, όπως προσφυγικό, σύµφωνο συµβίωσης οµοφυλόφι-λων κλπ. Το αρνητικότερο όµως για την παράταξη της ψευτοδεξιάς, κάτι που αποκρύπτεται επιµελώς από τα κοµµατικά στελέχη του κόµµατος, είναι οι µεταρρυθµιστικές τάσεις που διέπουν τον νέο αρχηγό. Οι «νέες» κινήσεις και τα ανοίγµατα της ψευτο-δεξιάς θυµίζουν σα να πρόκειται να αλλάξει ένας ηλικιωµένος φορώντας νέο αστραφτερό κοστούµι.

Σ. ΠΑΙ∆ΑΚΟΣ

Εμείς δεν θα προχωρήσουμε σε εκπτώσεις θέσεων για να λάβουμε μερίδιο της τηλεοπτικής προβολής στα βουτηγμένα στο ψεύδος στούντιο του τηλεκανιβαλισμού

Page 12: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 201612 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6949361466

xakatastima.gr

ΚΩΔ-028 15 €

ΚΩΔ-001 10 €

ΣΗΜΑΙΕΣ 15 ΕΥΡΩ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

ΚΩΔ-028 10 €

ΚΩΔ-001 10 €

∆ευ.-Παρ. 9.00-21.00

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ s XIΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ s «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!»

Με µία πολύ µαζική και δυναµική εκδήλωση οι Έλληνες Εθνικιστές της Καβάλας έστειλαν το µήνυ-µα της Εθνικής Αντίστασης και επιβεβαίωσαν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.Οι οµιλίες των εκπροσώπων µας Ηλία Κασιδιάρη, Ελευθέριου Συναδινού, Αρτέµιου Ματθαιόπου-λου και ∆ηµήτρη Βογιατζή εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωµένων Ελλήνων και Ελληνίδων.Κύριο θέµα της εκδήλωσης η καταπάτηση των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα και η παρου-

σίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη. Παράλληλα αναπτύχθηκαν τα µείζονα προβλήµα-τα που αντιµετωπίζει σήµερα η Πατρίδα µας και οι προτάσεις των Εθνικιστών για την απελευθέρωση της Πατρίδας µας. Την ώρα που οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν τολ-µούν να κυκλοφορήσουν στις περιφέρειές τους, οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσµου γίνονται δεκτοί µέσα σε κλίµα αποθέωσης σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ 500 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

Με µία πολύ δυναµική εκδήλωση στην πόλη των Σερρών συνεχίστηκε την Κυριακή η περιοδεία των στελεχών µας στην Βόρειο Ελλάδα. Εκατοντάδες Μακεδόνες γέµισαν ασφυκτικά την αίθουσα της συγκέντρωσης. Το µήνυµα της Εθνικής Αντί-στασης ήταν εξαιρετικά ηχηρό. Η ραγδαία άνοδος του Λαϊκού Συνδέσµου τροµοκρατεί το διεφθαρµένο πολιτικό Σύστηµα.Ενάντια στα διαπλεκόµενα κανάλια και τις ψεύτικες δηµοσκο-πήσεις, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται καθηµερινά µέσα στην καρδιά των Ελλήνων. Η ελληνική νεολαία των Σερρών µε τα δυναµικά εθνικιστικά συνθήµατα έκανε από νωρίς εξαιρετικά θερµή την ατµόσφαιρα.Οι οµιλητές Ηλίας Κασιδιάρης, Αρτέµιος Ματθαιόπουλος, Ελευθέριος Συναδινός και Θεόδωρος Τσαµπάζης ύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωµένων. Μετά το πέρας των οµιλιών, όλοι ενωµένοι ψάλλαµε µε µία φωνή τον εθνικό µας Ύµνο.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Page 13: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 13ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ s XIΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ s «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!»

Όπως στην Καβάλα, ασφυκτικά γεµάτη από εκατοντάδες Έλλη-νες Εθνικιστές ήταν και η αίθουσα του δηµαρχείου ∆ράµας για την πολιτική εκδήλωση του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στρατηγού Ελ. Συναδινού και του εκπροσώπου Τύπου, Ηλία Κασιδιάρη. Παρά την µεσηµεριανή ώρα, τις υψηλές θερµοκρα-σίες και την γραφική αντισυγκέντρωση 10 (!) αριστεριστών, οι Έλληνες της ∆ράµας και δη η νεολαία έδωσαν δυναµικό παρόν.Στην εκδήλωση όπου κύριο θέµα ήταν η καταπάτηση των πολι-τικών ελευθεριών στην Ελλάδα και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη, τον λόγο πήραν ο Στρατηγός Ελ. Συναδινός και οι Συναγωνιστές Η. Κασιδιάρης και Νίκος Αζαριάδης. Παράλληλα, αναπτύχθηκαν οι θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήµατος για τα Εθνικά θέµατα, την οικονοµία, την εθνική παραγωγή και το µείζον ζήτηµα της λαθροµετανά-στευσης.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ!

Με τεράστια επιτυχία και την συµµετοχή πλή-θους κόσµου πραγµατοποιήθηκε η εκδήλω-ση για τα πολιτικά δικαιώµατα και η παρου-σίαση του νέου βιβλίου του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, «Ηµερολόγιο Φυλακής» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Μάµαντος στα Μουδανιά Χαλκιδικής.Σε συνέχεια της Καβάλας και της ∆ράµας, εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κινήµατος συγκεντρώθηκαν για να παρα-κολουθήσουν την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν οι ευρωβουλευτές Γ. Επιτή-δειος και Ε. Συναδινός, η βουλευτής Χαλκιδι-κής Σ. Βλάχου και το µέλος του Συντονιστι-κού Α. Ματθαιόπουλος.

Όπως ανέφεραν όλοι οι οµιλητές, σε µια κρίσιµη στιγµή για την Πατρίδα, το πολιτικό σύστηµα πανικόβλητο από την αλµατώδη εκλογική απήχηση της Χρυσής Αυγής, συνε-χίζει να συκοφαντεί και να προσπαθεί να αποκλείσει την τρίτη δύναµη της χώρας από την επαφή του µε τους πολίτες.«Ο αγώνας µας για πάρουµε την Πατρίδα µας πίσω συνεχίζεται πιο δυνατός και είµαστε αποφασισµένοι να νικήσουµε», είπε χαρα-κτηριστικά ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης.Είναι πια πασιφανές πως ένας εθνικιστικός άνεµος πνέει στην Μακεδονία, στέλνοντας το µήνυµα της Εθνικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα!

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: ΚΙΛΚΙΣ - ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Με µία πολύ δυναµική εκδήλωση σε µία κατάµεστη αίθουσα οι Έλληνες Εθνικιστές του Κιλκίς επιβεβαίωσαν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν ηχηρό µήνυµα ενάντια στην λαθροµετανάστευση.Οι οµιλίες των εκπροσώπων µας Ηλίας Κασιδιάρη, Ελευθέριου Συναδι-νού, Αρτέµιου Ματθαιόπουλου, Χρήστου Χατζησάββα και Γιάννη Σαχι-νίδη εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωµένων Ελλήνων και Ελληνίδων. Κύριο θέµα της εκδήλωσης η καταπάτηση των πολιτικών ελευθεριών στην Ελλάδα και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη.Παράλληλα στην όµορφη αυτή εκδήλωση αναπτύχθηκαν τα µείζονα προ-βλήµατα που αντιµετωπίζει η Πατρίδα µας και ειδικότερα η περιφέρεια του Κιλκίς που πλήττεται από την λαίλαπα της λαθροµετανάστευσης.

s Οι Εθνικιστές της Μακεδονίας µας έδωσαν την καλύτερη απάντηση σε όσους αµφισβητούν την πολιτική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσµου ή ακόµα χειρότερα µιλούν για... πτώση

της δυναµικής του Κινήµατος. Οι εικόνες µιλούν από µόνες τους. Άνθρωποι κάθε ηλικίας περιφρονούν την πολιτική τροµοκρατία ενός ολόκληρου συστήµατος και συντάσσονται ανοικτά µε το Λαϊκό Εθνι-κιστικό Κίνηµα που ανοίγει τα φτερά του πάνω από την Ελλάδα για να στείλει το µήνυµα της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα Μνηµόνια και τον εποικισµό της Πατρίδας µας! Το Μέλλον µας ανήκει!

Page 14: Φύλλο 977

Η αλληγορία του Σπηλαίου, αν και γρά-φτηκε χιλιάδες χρόνια πριν περιγράφει µε ακρίβεια την σύγχρονη πραγµατικότητα. Οι άνθρωποι παρά τον εκσυγχρονισµό των µέσων και ενώ έχουν λύσει τα προβλήµατα της διαβίωσης τους βρίσκονται πιο µακριά από ποτέ από την Αλήθεια και τον κόσµο των Ιδεών.

Στο έβδοµο βιβλίο της Πολιτείας του Πλάτωνα, ο Σωκράτης προσπαθώντας να εξηγήσει στον Γλαύκωνα την Θεωρία των Ιδεών αλλά και την σπουδαιότητα της παι-δείας χρησιµοποιεί την αλληγορία του σπη-λαίου.

Προτρέπει τον Γλαύκωνα να φανταστεί πως µέσα σε µια σπηλιά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται εκεί από την παιδική τους ηλικία, αλυσοδεµένοι µε τέτοιον τρόπο ώστε να βλέπουν µόνο µπρο-στά τους και να µην µπορούν να στρέψουν το κεφάλι τους προς καµία άλλη κατεύ-θυνση. Τον προτρέπει επίσης να φανταστεί ότι µέσα στην σπηλιά υπάρχει µια µεγάλη φωτιά, η οποία καίει διαρκώς, και ένα δροµάκι στο οποίο περπατούν άνθρωποι µεταφέροντας διάφορα αντικείµενα µιλώ-ντας µεταξύ τους. Η φωτιά που καίει πίσω από τους δεσµώτες δηµιουργεί στον τοίχο που βρίσκεται µπροστά τους τις σκιές των ανθρώπων που κινούνται στο δροµάκι καθώς και των αντικειµένων που µεταφέ-ρουν. Οι δεσµώτες µην έχοντας δει ποτέ στην ζωή τους κάτι άλλο πέρα από αυτές τις σκιές θεωρούν πως αυτές είναι ο αληθινός κόσµος που τους περιβάλει.

Κάποια στιγµή κάποιος από τους δεσµώτες αυτούς κατορθώνει να σπάσει τις αλυσίδες και σιγά σιγά ξεκινά την πορεία του προς την έξοδο του σπηλαίου. Ο δρόµος είναι ανηφορικός και δύσκολος ωστόσο ο άνθρωπος αυτός εντυπωσιάζεται από όλα όσα βλέπει µε αποτέλεσµα να συνεχίσει την πορεία του. Όταν τελικά καταφέρνει να βγει έξω από το σπήλαιο αρχικά το άπλετο φως του ήλιου τον τυφλώνει και τον κάνει να υποφέρει αλλά σιγά σιγά αρχίζει να συνηθί-ζει και αντιλαµβάνεται πως όλα όσα έβλεπε στην ζωή του µέχρι τώρα αποτελούσαν µια ψευδαίσθηση.

Μέσα από δυσκολίες και προσωπι-κό µόχθο καταφέρνει να κατακτήσει ένα από τα πολυτιµότερα αγαθά, την Αλήθεια. Μετά την κατάκτηση της αλήθειας ο πρώην πλέον δεσµώτης και νυν φιλόσοφος έχει

ηθική υποχρέωση να επιστρέψει πίσω στο σπήλαιο για να φανερώσει στους άλλους δεσµώτες την αλήθεια, να αναλάβει την εκπαίδευση τους και να τους οδηγήσει στον αληθινό φως. Παρόλα αυτά αντιµετωπίζει τον υπαρκτό κίνδυνο όχι µόνο να τον χλευ-άσουν αλλά ακόµα και να τον οδηγήσουν στον θάνατο θεωρώντας τα λεγόµενα του ψευδή και απόρροια της τρέλας.

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥΗ αλληγορία αυτή αν και γράφτηκε χιλιά-

δες χρόνια πριν περιγράφει µε ακρίβεια την σύγχρονη πραγµατικότητα.

Οι άνθρωποι παρά τον εκσυγχρονισµό των µέσων και ενώ έχουν λύσει τα προ-βλήµατα της διαβίωσης τους βρίσκονται πιο µακριά από ποτέ από την Αλήθεια και τον κόσµο των Ιδεών. Εγκλωβισµένοι στις αισθήσεις τους αδυνατούν να αντιληφθούν οτιδήποτε υπάρχει πέρα από τον υλικό κόσµο και κάνουν αυτοσκοπό την ικανο-ποίηση των αναγκών που αυτός επιβάλλει. Οι αλυσίδες που κρατούν τον σύγχρονο άνθρωπο δέσµιο και ανίκανο να αναζη-τήσει την αλήθεια είναι πολλές, όπως ο συστηµατικός βοµβαρδισµός ελεγχόµενων και παραπλανητικών πληροφοριών και η καθηµερινή πλύση εγκεφάλου που υφί-σταται.

Ωστόσο, ο σηµαντικότερος παράγοντας που λειτουργεί κατασταλτικά στην αναζή-τηση του Ιδεατού και της πνευµατικής ανύ-ψωσης είναι η απροθυµία του ίδιου του ανθρώπου να αµφισβητήσει όλα όσα του δίνονται ως δεδοµένα και να αναζητήσει την αλήθεια. Ο λόγος της απροθυµίας αυτής

δεν είναι άλλος από τον φόβο. Ο φόβος για την αντιµετώπιση που θα έχει το άτοµο αυτό από τους οµοίους του σε περίπτωση που αµφισβητήσει τα δεδοµένα που του έχουν δοθεί, ο φόβος της απόρριψης από την κοι-νωνία, ο φόβος για την άγνωστη αλήθεια µε την οποία θα έρθει αντιµέτωπος και κυρίως ο φόβος της απώλειας της ευνοϊκής θέσης που µπορεί να του παρέχει η άγνοια του.

Παρόλα αυτά ακόµα και τώρα, µέσα σε µια κοινωνία όπου η σήψη της είναι ορατή, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατορθώσει να απελευθερωθούν από τα δεσµά των αισθήσεων τους και να δουν µε τα µάτια του µυαλού και της ψυχής τους.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εθνικιστές οι οποίοι παρά τις δελε-αστικές προκλήσεις της εποχής παραµέ-νουν σταθεροί στις αξίες τους αναζητώντας συνεχώς την δική τους Αλήθεια και επιδι-ώκοντας, µέσα από µια άρτια εκπαίδευση, την πνευµατική καλλιέργεια. Ο δρόµος που έχουµε διαλέξει να ακολουθήσουµε είναι ανηφορικός και δύσβατος.

Όπως οι απελευθερωµένοι στην αλλη-γορία του Πλάτωνα, έτσι κι εµείς συχνά ερχόµαστε αντιµέτωποι µε την κακία του κόσµου ο οποίος µην έχοντας λάβει µια σωστή εκπαίδευση, δεν δύναται να κατανο-ήσει την ουσία των πραγµάτων και αρκεί-ται στην επιφάνεια. Είναι υποχρέωση µας ωστόσο να συνεχίσουµε την πορεία µας και να ακολουθήσουµε µέχρι τέλους το µονο-πάτι που διαλέξαµε, δίνοντας το παράδειγµα και σε άλλους να αποτινάξουν τα δεσµά που τους κρατούν στο σκοτάδι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 201614 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ753 π.Χ.: Ίδρυση της Ρώμης.1912: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τη Ρόδο από τους Οθωμανούς.1941: Τα βουλγαρικά στρατεύματα καταλαμβά-νουν την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.1967: Εκδηλωνεται στην Αθήνα το Στρατιωτικό Κίνημα με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και τους Συνταγματάρχες Γεώργιο Παπα-δόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο.

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ1928: Σφοδρότατος σεισμός σημειώνεται στις 8:15 μ.μ. στην Κορινθία, με αποτέλεσμα 20 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 3000 σπί-τια να καταστραφούν.

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις υπό τους Δυοβουνιώ-τη, Πανουργιά και Διάκο αντιμετωπίζουν στη γέφυρα της Αλαμάνας (περιοχή Θερμοπυλών) τις υπέρτερες οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.1827: Ο Αρχιστράτηγος Γεώργιος Καραϊσκάκης υπέκυψε στο θανατηφόρο τραύμα του μέσα στο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου στο Κερατσίνι, ανή-μερα της γιορτής του. Η τελευταία κουβέντα που είπε στον συμπολεμιστή του Στρατηγό Μακρυ-γιάννη, όταν ο τελευταίος πήγε να τον επισκε-φτεί, ήταν «Εγώ πεθαίνω. Όμως εσείς να είστε μονιασμένοι και να βαστήξετε την πατρίδα».1999: Αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβαρδίζουν το κτίριο τής σερβικής ραδιοτηλεόρασης (RTS), σκο-τώνοντας 16 εργαζόμενους σε αυτήν.2010: Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο ΔΝΤ.

24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ1821: Ο Αθανάσιος Διάκος βρίσκει φρικτό θάνα-το από τους Οθωμανούς οι οποίοι τον είχαν συλ-λάβει την προηγουμένη στη Μάχη της Αλαμάνας.

1915: Οι Νεότουρκοι συλλαμβάνουν 200 εξέχο-ντες Αρμενίους της Κωνσταντινούπολης. Αρχή της γενοκτονίας των Αρμενίων, που στοίχισε τη ζωή σε 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους.2004: Το Σχέδιο Ανάν για λύση του Κυπριακού απορρίπτεται από τους Ελληνοκύπριους με 76%.

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ1859: Δίνεται η επίσημη άδεια για τη διάνοιξη της Διώρυγας του Σουέζ.1945: Αντιπρόσωποι από 50 χώρες συγκεντρώ-νονται στο Σαν Φρανσίσκο για να συζητήσουν τη δημιουργία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ1821: Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τον Δήμο Αντωνίου, καταλαμβάνουν την Αθήνα, έπειτα από 366 χρόνια σκλαβιάς.1877: Ανακαλύπτεται στην Ολυμπία από γερμα-νούς αρχαιολόγους ο Ερμής του Πραξιτέλους.1986: Πυρηνική καταστροφή στο Τσερνόμπιλ της Σοβ. Ένωσης (Ουκρανία), το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

tttttttttttttΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ttttttttttttt Στον Κόσµο των Ιδεών

Η Κατάκτηση της Αλήθειας

NEA EΚΔΟΣΗ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤA EΛΛΗΝΙΚΑΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ - ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

L.F. CELINE MEA CULPAΑυτό που γοητεύει στον Κομμουνισμό, το τεράστιο πλεονέκτημα του όντως, είναι ότι θα μας αποκαλύψει τον Άνθρωπο, επιτέλους!

Θα τον ξεφορτωθεί από τις «δικαιολογίες».

Εδώ και αιώνες μας εξαπατά, ο ίδιος, τα ένστικτα του, οι κακοπάθειες του, οι θαυμαστές προθέσεις του… Μας κάνει πολύ ονειροπόλους…

Είναι αδύνατον να μάθεις για το πόσο μπορεί να μας λέει ψέματα το σφάγιο αυτό!

L.F. CELINE

7.00 €

Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣo

Page 15: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 15ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Μεσογείων 131 b www.xakatastima.grΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ“Το βιβλίο αυτό, έχει ως πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει τους αναγνώστες να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση των τρεχόντων γεγονότων με την συστηματική τοποθέτησή τους σε ένα λειτουργικό και συμπαγές ερμηνευτικό ικρίωμα. ”

b Αποστέλλονται µε αντικαταβολή σε όλη την χώρα µε ένα τηλεφώνηµα στο 6949361466

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!

“ΟΙ Λ

ΟΓΟ

Ι ΠΟ

Υ ΕΙ

ΜΑ

Ι ΦΥΛ

ΑΚΗ

“ΠΡΩ

ΣΣΙΣ

ΜΟ

Σ ΚΑ

Ι ΣΟ

ΣΙΑ

ΛΙΣ

ΜΟ

Σ”

“EM

EIΣ

ΟΙ Κ

ΑΚΟ

Ι ΦΑ

ΣΙΣΤ

ΕΣ”

10.00 €

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη στη Σαλαμίνα

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, η Χρυσή Αυγή τίµησε, στον τόπο που ετάφη, τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραΐσκάκη. Η Περιφέρεια Πειραιώς, 189 χρόνια από τον θάνατο του Ήρωα, σε µια λιτή τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου ∆ηµητρίου στη Σαλαµίνα, πραγµατοποίησε επιµνηµόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στην µνήµη του ηµίθεου της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας. Πλήθος συναγωνιστών από όλη την περιφέρεια έδωσαν το παρόν, µε πρώτους τους Βουλευτές Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό και Α΄ Πειραιώς Νικόλαο Κούζηλο.Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 23 Φεβρουαρίου 1827, είχε ελευ-θερώσει όλη την Στερεά Ελλάδα και επέστρεψε στο Κερατσίνι στα υψώµατα του οποίου έχτισε τα «Ταµπούρια». Το απόγευµα της 22ας Απριλίου, ο Καραϊσκάκης τραυµατίστηκε θανάσιµα. Η τελευταία κουβέντα του ήταν «Εγώ πεθαίνω. Όµως εσείς να είστε µονιασµένοι και να βαστήξετε την Πατρίδα.» Την εποµένη στις 23 Απριλίου 1827 υπέκυψε στο θανατηφόρο τραύµα του. Η σορός του, κατόπιν δικής του επιθυµίας, µεταφέρθηκε στην εκκλησία του Αγίου ∆ηµητρίου, όπου ετάφη και θρηνήθηκε από το πανελλήνιο.

Η Χρυσή Αυγή, κάνοντας πράξη την τελευταία επιθυµία του µεγάλου Αρχιστρατήγου, µονιασµένη «βαστάει» την πατρίδα, την ώρα που το διεφθαρµένο σύστηµα πασχίζει να ξεχάσουν οι Έλληνες την Ιστορία τους. Σε αντίθεση µε τους ψεύτες των τσοντοκάναλων, τα λαµόγια της πολιτι-κής, τους απατεώνες και τους δειλούς, οι Χρυσαυγίτες υπερασπίζονται µε συνέπεια και αυταπάρνηση την Ιστο-ρία τους και τις Ιδέες τους. Η έννοια του Έλληνα σήµερα, ταυτίζεται πλήρως µε αυτήν του Χρυσαυγίτη.Η Χρυσή Αυγή αποτελεί ταυτόχρονα σχολείο και κάστρο. Σχολείο, γιατί πλέον είναι ο µόνος φορέας που διδάσκει Ιστορία, Ιδέες, Αρχές και Αξίες. Κάστρο, γιατί κρατά όλες τις ιδιότητες του Έλληνα αµόλυντες από την σήψη και την παρακµή της σύγχρονης αρρωστηµένης κοι-νωνίας. Η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες, µόνο όταν η Ελλάδα θα ανήκει στην Χρυσή Αυγή!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Το πρωί της περασµένης Πέµπτης, πραγµατο-ποιήθηκε µεγάλη συντονισµένη ενηµερωτική δράση µε κλιµάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Περάµατος την Τ.Ο. Πειραιώς, και την Τ.Ο Σαλαµίνος στην πόλη του Περάµατος. Με σηµείο αφετηρίας τα γραφεία µας οι συναγωνι-στές κινήθηκαν στην µεγαλύτερη λαϊκή αγορά της πόλης, τους παρακείµενους δρόµους και την λεωφόρο Ειρήνης.Χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως το ενηµε-ρωτικό έντυπο υλικό και οι εφηµερίδες µας ουσιαστικά εξαντλήθηκαν πριν το πέρας της δραστηριότητας µας, ενδεικτικό του ευνοϊκού κλίµατος που υπάρχει στην κοινωνία από τους συµπολίτες µας υπέρ του κινήµατος µας.

∆εν θα σταµατήσουµε αυτόν τον όµορφο αγώνα µέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα µας. Μέχρι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες! Ζήτω η Νίκη!

Page 16: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ελλάδα του µνηµονίουΣκόρπιες Σκέψειςτου Σταύρου Καρεφυλλάκη

0 Φυσιολογικά πράγµατα... Λαθροµετανά-στες επιτέθηκαν σε Έλληνες Στρατιώτες

και απείλησαν τις ζωές τους σε Hot Spot στα Ιωάννινα. Έκλεισαν µέχρι και την Εγνατία οδό!

0 Φυσιολογικά πράγµατα... Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Ειδοµένη. Λαθροµε-

τανάστες έσπασαν το Αστυνοµικό Τµήµα της περιοχής.

0 Ξέρει κανείς αν έχουν… απελευθερωθεί εκείνοι οι ΜΑΤατζήδες που έλεγε η δηµο-

σιογράφος ότι είχαν απαχθεί από την Χρυσή Αυγή, ώστε να ανταλλάσσονται µε αγρότες που συλλαµβάνονταν;

0 Άραγε τι να έχει ντυθεί σήµερα ο Πάνος Καµµένος; Συνταγµατάρχης Πεζικού;

Πιλότος F-16; Βατραχάνθρωπος; Iron Man;

0 Κανονικά εκτός από τον Καµµένο θα έπρε-πε και οι υπόλοιποι να ντύνονται ανάλογα

µε τον τοµέα τους. Ο υπ. Παιδείας και Θρη-σκευµάτων παπάς, ο υπ. Υγείας γιατρός, ο υπ. προστασίας του πολίτη αστυνοµικός και ο πρω-θυπουργός κλόουν.

0 Στο µυαλό του ∆ρίτσα, το λιµάνι του Πει-ραιά δεν πουλήθηκε στους Κινέζους γιατί

δεν το πήραν µαζί τους...

0 Χοντρή µπίζνα η «αλληλεγγύη»... Μετά την Λέσβο ο Τσίπρας ξενάγησε τον Πάπα και

στην Μυτιλήνη για να δει το νησί.

0 Ήρθε ο Πάπας και µας παίρνει τους επεν-δυτές. 10 πρόσφυγες από την Μυτιλήνη

πήρε µαζί του στο Βατικανό ο Πάπας. Κάτω τα χέρια από τους επενδυτές µας.

0 Πότε θα γίνει κάνα «κρίσιµο» γιουρο-γκρούπ; Καιρός έχει περάσει…

0 Έτσι όπως το πάνε σε λίγο καιρό, η αξία ενός προϊόντος θα είναι η προστιθέµενη

στον ΦΠΑ του.

0 Και αργότερα θα αγοράζουµε σκέτο το ΦΠΑ από το ράφι χωρίς το προϊόν.

0 Την ελπίδα θα την αφήσουν στο 13%. Την θεωρούν είδος πρώτης ανάγκης.

0 Ένα σαρδάµ του Τσακαλώτου µας έσωσε. Η αρχική ιδέα ήταν να πάει ο ΦΠΑ 42%

αλλά το λάθος του Τσακαλώτου τον πήγε στο 24%.

0 Μάρδας: «Τα capital controls δεν είναι πρόβληµα. Μέχρι και οι τουρίστες τα ξέχα-

σαν». Με κάτι τέτοια βγήκαν κυβέρνηση µε κάτι τέτοια συνεχίζουν.

0 29 κατασκευαστές ζωοτροφών για ψηφο-φόρους συνιστούν Μάρδα.

0 Αν ζούσε ο Αριστοφάνης στις µέρες µας θα έγραφε τις Κουτόρνιθες…

16

Ο δράστης βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο «κέντρο φιλοξενί-ας προσφύγων και µεταναστών» στα πρώην δηµοτικά σφαγεία Γιαννιτσών.

Όσοι νόµιζαν ότι οι λαθροµετανάστες θα περιοριστούν στα σπασίµατα, τις επιθέσεις σε αστυνοµικούς και στρατιωτικούς και το κλείσιµο των δρόµων έκαναν λάθος!

Η εγκληµατικότητα των λαθροµεταναστών παίρνει πια άλλες διαστάσεις όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη όπου καταγράφονται καθηµερινά σεξουαλικές επιθέσεις.

Ένας 18χρονος Ιρανός προφυλακίστηκε το περασµένο Σάβ-βατο, αφού κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, 6 και 7 ετών, από τη Συρία.

Ο δράστης βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο «κέντρο φιλοξε-νίας προσφύγων και µεταναστών» στα πρώην δηµοτικά σφαγεία Γιαννιτσών και σύµφωνα µε την καταγγελία οι ασελγείς πράξεις τελέσθηκαν την περασµένη Κυριακή στις τουαλέτες του κέντρου.

Τα δύο ανήλικα θύµατα είναι αδελφές και εκµυστηρεύτηκαν το τι συνέβη σε πρόσωπο που γνώρισαν στο κέντρο, µε αποτέλεσµα να ενηµερωθούν οι γιατροί που απευθύνθηκαν στη συνεχεία στην Αστυνοµία. Έπειτα από κινητοποίηση των αστυνοµικών αρχών, εντοπίστηκε ο 18χρονος και σε βάρος του σχηµατίστηκε δικογρα-φία, ενώ κρατείται στο τµήµα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Τα χειρότερα έρχονται...

Ιρανός «πρόσφυγας»βίασε δύο μικρά

κορίτσια από την Συρία

IΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!Μια ισλαµική πόλη έχει στηθεί στον Σκαραµαγκά όπου οι δυνάµεις του στρατού εργάζονται µε πυρετώδεις ρυθµούς για την τοποθέτηση οικίσκων, κατασκευάζοντας αποχετεύσεις όπου αναµένεται να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 4.000 λαθροµετανάστες που διαµένουν στο λιµάνι του Πειραιά. Ενόψει τουριστικής περιόδου και σύµφωνα µε εκτιµήσεις των εµπλε-κόµενων υπουργείων το λιµάνι του Πειραιά θα αδειάσει µέχρι το Πάσχα, ενώ τα πρώτα λεωφορεία µε βάση τον νέο σχεδιασµό του υπουργείου Ναυτιλίας θα αναχωρήσουν την προσεχή Πέµπτη για την νέα... Μέκκα των εκατοντάδων χιλιάδων παράνοµων µεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Πατρίδα µας.Αξίζει να σηµειωθεί πως εδώ και αρκετό χρονικό διάστηµα, πολλοί λαθροµετανάστες προ-σπάθησαν από άλλα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας να µετακινηθούν από µόνοι τους µε ταξί η λεωφορεία προς το Σκαραµαγκά, ενώ λαθροµετανάστες από άλλες δοµές φιλοξενίας προσπάθησαν να µετακινηθούν προς το λιµάνι του Πειραιά προκειµένου να µπορέσουν να πάρουν µια θέση στο Σκαραµαγκά. Το «νοικοκυρεµένο» κράτος του ΣΥΡΙΖΑ βάζει για ακόµη µια φορά κάτω από το χαλί τα προβλήµατα που δηµιουργεί το λαθροµεταναστευτικό, µιας που αντί να επαναπροωθήσει στην Τουρκία τους παράνοµους µετανάστες τους ετοιµάζει έναν ολόκληρο οικισµό, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πλοία του ΠN.

Τα Μνημόνια και ο θάνατος του εμποράκουΛουκέτο έχει βάλει το 26% των επιχειρήσεων στην εµπορι-κή αγορά της Αθήνας, µε την εικόνα στις περιφερειακές και συνοικιακές αγορές να είναι δραµατική.

Τα 6 χρόνια της εφαρµογής των συνεχόµενων Μνηµο-νίων έχουν οδηγήσει, συν τοις άλλοις, στον αφανισµό των εγχώριων επιχειρήσεων, καθώς η ρευστότητα των Ελλήνων είναι από περιορισµένη έως ανύπαρκτη.

Λουκέτο έχει βάλει το 26% των επιχειρήσεων στην εµπο-ρική αγορά της Αθήνας, µε την εικόνα στις περιφερειακές και συνοικιακές αγορές να είναι δραµατική.

Σύµφωνα µε την εξαµηνιαία έρευνα του ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ, το «εµπορικό τρίγωνο», συγκριτικά µε τις υπόλοιπες εµπορικές ζώνες, παρουσιάζει το µικρότερο ποσοστό κλειστών επιχει-ρήσεων, µε το 21,2% να είναι ανενεργές, ακολουθεί το Κολω-νάκι µε 24,9%, ενώ σε χειρότερη θέση βρίσκονται η ζώνη των Εξαρχείων µε 35,1% και η ζώνη των κεντρικών οδικών

αρτηριών (Σταδίου, Πανεπιστηµίου και Ακαδηµίας) µε 33,3%.Τα περισσότερα λουκέτα καταγράφονται στην Καλλιθέα

(πάνω από 40%) και στο Περιστέρι, όπου ειδικά στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου το 38% των καταστηµάτων έχει κλείσει. Στον Πειραιά, ρολά έχει κατεβάσει το 33,7% των εµπορικών επιχειρήσεων, στη Θεσσαλονίκη το 27% και την Πάτρα το 23,5%. Αντιθέτως, οι περιοχές των βορείων προαστίων στο σύνολό τους διατηρούν σηµαντικά χαµηλότερα ποσοστά κλειστών επιχειρήσεων, στο εύρος του 20%.

Όλα αυτά, βεβαίως, σε πλήρη συνάρτηση µε την λογική της κινούµενης άµµου, σύµφωνα µε την οποία κινούνται και δρουν τα Μνηµόνια. Όπως, δηλαδή, όσο περισσότερο αντιδράς µέσα στην κινούµενη άµµο τόσο περισσότερο βουλιάζεις, έτσι και µε τα Μνηµόνια όσο πιο πιστά γίνεται η εφαρµογή τους τόσο πιο πολύ επιδεινώνεται η κατάσταση στην Εθνική µας ανεξαρτησία, στη ζωή των Ελλήνων, την αγορά και την οικονοµία.

Page 17: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 17ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα του Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου:

«ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ» Ο Πάπας ΦραγκίσκοςΩς «Υπηρέτη της πλάνης» χαρακτηρίζει τον Πάπα Φραγκίσκο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, σε κείμενό του για την επίσκεψη του Ποντίφικα στη Λέσβο. Αφορμή για την εν λόγω επίθεση, δεν έπαιξε ο ίδιος ο λόγος της επίσκεψης αλλά παλιότερες δηλώσεις του Πάπα σχετικά με τους ομοφυλόφιλους. Όλο το κείμε-νο του Αμβρόσιου:

“Ο Πάπας Ρώμης κ. Φραγκίσκος επισκέπτεται την νήσο Λέσβο. Τα πράγματα θα δείξουν πόσο χρήσιμη θα είναι η επίσκεψις αυτή. Οπωσδή-ποτε η επίσκεψις του Πάπα είναι μια ευκαιρία, ώστε να λάμψη το μεγαλείο Του, το κοσμικό μεγαλείο Του. Διότι ο Πάπας δεν είναι μόνον θρησκευτικός Ηγέτης, δηλαδή Πατριάρχης των Ρωμαιοκαθολικών, αλλά και αρχηγός Κράτους, Αρχηγός του Κράτους του Βατικανού.Εν τούτοις αν ατενίσουμε τον Μεγάλο Επισκέ-πτη μας ως θρησκευτικό Ηγέτη, δυστυχώς δεν μπορούμε να νοιώθουμε υπερήφανοι γι’ Αυτόν. Για πολλούς και σοβαρούς λόγους! Αλλά και για ένα ακόμη πρόσθετο λόγο:Ο Πάπας της Ρώμης δεν ευρίσκεται εις πλάνην μόνον ως προς το Δόγμα, δηλαδή την Ευαγγε-λική αλήθεια, αλλά και εξ απόψεως χριστιανικής Ηθικής!Ιδού η απόδειξις: Προ ολίγων μόλις ημερών, εξέδωσε ΜΗΝΥΜΑ υπέρ των ομοφυλοφίλων. «Ιστορική στροφή έκανε χθες ο Πάπας Φραγκί-σκος, ανοίγοντας και επισήμως τις πόρτες της Εκκλησίας στους ομοφυλοφίλους. Κάλεσε την Καθολική Εκκλησία να γίνει πιο ανεκτική στην πράξη, χωρίς να αλλάξει κάποιο από τα επίσημα δόγματα. Ο Πάπας προέτρεψε τους ιερείς σε όλο τον κόσμο να αποδέχονται τους ομοφυλο-φίλους, τους διαζευγμένους πιστούς και όσους ζουν σε «παράτυπες» καταστάσεις» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 9.04.2016).Ωραία, κατ’ αρχήν είναι τα λόγια αυτά και απο-δεκτά από κάθε σωστό χριστιανό! Υπάρχει όμως ένα κενό, ένα μεγάλο κενό! Ώφειλε ο Πάπας πρώτα να καταδικάσει το πάθος της ανωμά-λου σαρκικής επαφής, της ομοφυλοφιλίας, και έπειτα να συστήσει την συμπάθεια προς τους κυριευμένους από το πάθος αυτό!Και τούτο, διότι η Εκκλησία καταδικάζει την αμαρτία, δέχεται όμως τον αμαρτωλόν, όταν αυτός προσέρχεται εν μετανοίᾳ στους κόλπους Της και ζητεί το έλεος του Θεού.Υπερασπιστή μας επικαλούμεθα τον Άγιον Ιωάν-νη τον Χρυσόστομο, ο οποίος κάποτε είπε τα λόγια ταύτα: «…Οὐ τόν ἄνθρωπον ἀποστρέ-φομαι, ἀλλά τήν πλάνην μισῶ καί ἐπισπά-σασθαι ν’ ἀποσπάσω τόν ἄνθρωπον (ἀπ’ αὐτήν) βούλομαι».Αγιώτατε Πάπα Ρώμης κ. Φραγκίσκο,Λυπούμεθα πολύ, αλλά δεν μπορούμε να Σας δώσουμε την καρδιά μας!Δεν μπορούμε να Σας δώσουμε ένα κομμάτι της καρδιάς μας, διότι είσθε Υπηρέτης της πλάνης!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Οι «πρόσφυγες», ο Πάπαςκαι τα... παπατζηλίκια

Μετά τους σταρ του Χόλιγουντ επιστράτευ-σαν ακόµα και τον Πάπα για να µας πεί-σουν ότι η Ελλάδα πρέπει να µετατραπεί σε αποθήκη λαθροµεταναστών. Όπως το 1204 η ∆ύση προξένησε τεράστιο πλήγµα στον Ελληνισµό, έτσι και σήµερα µε όπλο την «αντιρατσιστική» προπαγάνδα η Ευρώπη ευνοεί τους Τούρκους και σχεδιάζει την καταστροφή της χώρας µας.

Σε συνέχεια των «προσφυγικών» σόου µε κάµερες, φωτογράφους και από ουσία τίποτα είχαµε σήµερα την επίσκεψη του Πάπα στην Λέσβο. Μετά την Σάραντον, την Ρεντγκρέηβ και την Αντζελίνα Τζολί ο Τσίπρας υποδέχτη-

κε στην Λέσβο τον Πάπα σε ένα ρεσιτάλ υπο-κρισίας και πολυπολιτισµικής προπαγάνδας.

Ο Πάπας Φραγκίσκος, αφού συναντήθηκε στον ξενώνα του Βατικανού µε τον νεοταξίτη, σιωνιστή και υποψήφιο για το χρίσµα των ∆ηµοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Μπέρνι Σάντερς, κατέφθασε στην Ελλάδα για να βάλει κι αυτός το λιθαράκι στην λαθροµεταναστευτική προπαγάνδα.

Μεγαλοστοµίες, χαιρετούρες και ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Πάπα που πήρε µαζί του συµβολικά στο Βατικανό 12 πρόσφυγες! Τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες τους άφησε στον... παπατζή Τσίπρα για να τους δώσει δωρεάν σίτιση, στέγαση, περίθαλψη,

εργασιακά δικαιώµατα, άσυλο και σύντοµα και εκλογικά δικαιώµατα, γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι του Σύριζα λιγοστεύουν δραµα-τικά!

Αναφορικά µε την παρουσία του Πατρι-άρχη Βαρθολοµαίου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυµου, οι οποίοι µάλιστα συµπροσευ-χήθηκαν (!) στα πλαίσια της «Πανθρησκείας» µε τον Πάπα θα τους κρίνει το ποίµνιό τους, η Ιστορία και η Ορθοδοξία.

Ήταν ακόµη ένα επεισόδιο στην πολυ-πολιτισµική προπαγάνδα της ανθελληνι-κής κυβέρνησης που παραµένει πιστή στο δόγµα: Πρώτα οι λαθροµετανάστες!

“ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝ∆Α ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟo

Δεν θέλει εκλογές το ΔΝΤΤο ∆ΝΤ δεν επιθυµεί την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, θεωρώ-ντας ότι η διεξαγωγή τους θα επηρεάσει δυσµενώς (γι΄ αυτό) τις εξελίξεις. Εποµένως, τα δύο επιθυµητά σενάρια, για το ∆ΝΤ, είναι τα εξής: α) Η στήριξη, µε κάθε τρόπο και µέσο, της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, β) Ο σχηµατισµός µιας νέας διευρυµένης συγκυ-βέρνησης από την παρούσα Βουλή, µε ΠΑΣΟΚ, Ποτάµι και την.. Ένωση Φραπέδων.

Οι απόψεις και οι προθέσεις του ∆ΝΤ γίνονται σαφείς µε την πρό-σφατη έκθεσή του, η οποία βγήκε στην δηµοσιότητα.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους µεγάλους πολιτικούς κινδύνους παγκοσµίως για το 2016, σύµφωνα µε όσα αναφέρει το ∆ΝΤ στην έκθεσή του για τις δηµοσιονοµικές εξελίξεις (Fiscal Monitor). Όπως αναφέρει το Ταµείο, «ο εκλογικός κύκλος ή τα πολιτικά αδιέξοδα µπορούν να εµποδίσουν την εφαρµογή πολιτικών αποφάσεων ή να αποθαρρύνουν τη λήψη ισχυρής πολιτικής δράσης το 2016 σε µια σειρά χωρών, συµπεριλαµβανοµένων των αναπτυγµένων οικονο-µιών (Αυστραλία, Ελλάδα, Ηνωµένες Πολιτείες), των αναδυόµενων (Βραζιλία, Νότιος Αφρική, Βενεζουέλα) και των αναπτυσσόµενων (Γκάνα, Ζάµπια)».

Ουσιαστικά, το Ταµείο δεν αποκλείει το ενδεχόµενο πρόωρων εκλογών φέτος. Πέραν αυτών, στην έκθεσή του δεν προχωρά σε προ-βλέψεις για την πορεία των δηµοσιονοµικών µεγεθών της Ελλάδας, δεδοµένου ότι ακόµα γίνονται διαπραγµατεύσεις για τα µέτρα που θα εφαρµοστούν.

Είναι ολοφάνερο ότι το ∆ΝΤ δεν επιθυµεί την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, θεωρώντας ότι η διεξαγωγή τους θα επηρεάσει δυσµενώς (γι΄ αυτό) τις εξελίξεις. Εποµένως, τα δύο επιθυµητά σενάρια, για το ∆ΝΤ, είναι τα εξής: α) Η στήριξη, µε κάθε τρόπο και µέσο, της συγκυ-βέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, β) Ο σχηµατισµός µιας νέας διευρυµένης συγκυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, µε ΠΑΣΟΚ, Ποτάµι και την.. Ένωση Φραπέδων να είναι οι πρόθυµοι υποψήφιοι να συµµετέχουν σ΄αυτή.

Όσο για τις «διαπραγµατεύσεις» είναι ξεκάθαρο πως είναι «σικέ». Οι εγχώριοι εντολοδόχοι θα υπογράψουν ό,τι τους ζητήσουν οι διε-θνείς τοκογλύφοι, αφού πρώτα επιχειρήσουν να παραµυθιάσουν για µια ακόµη φορά τον Ελληνικό Λαό, µε το κωµικοτραγικό σενάριο της «σκληρής διαπραγµάτευσης».

Page 18: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 201618 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελευταία σε προβολή η Χρυσή Αυγή στα κανάλια της διαπλοκής

ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ... ΟΓ∆ΟΟ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕoΤα αποτελέσµατα της έρευνας ήταν απολύτως αναµενόµενα καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προ-σκύνησε ποτέ την χούντα των καναλαρχών!

Η ετήσια έκθεση του ΕΣΡ µε τίτλο «∆ιαρκής Έρευνα Πολιτικής Πολυφωνίας» έχει ως περι-εχόµενο τα πολιτικά αποτελέσµατα του ελέγ-χου που πραγµατοποιεί το ΕΣΡ στα τηλεοπτικά κανάλια. Από τις ηµερήσιες εφηµερίδες το θέµα έφερε στην δηµοσιότητα η «Εφηµερίδα των Συνατκτών» µε ολοσέλιδο κείµενό της.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούµε ορισµέ-να χαρακτηριστικά αποσπάσµατα από την προ-σέγγιση: «τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, τηλεόραση και ραδιόφωνο, είναι υποχρεωµένα από τον νόµο να κρατούν τις πολιτικές ισορροπίες. Και αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή κατέχουν δηµόσιες συχνότητες. ∆εν είναι, µε άλλα λόγια, µόνο θέµα δεοντολογίας. Οι εφη-µερίδες λόγου χάριν µπορεί να διαθέτουν 48 σελίδες και να τις αφιερώνουν όλες υπέρ ενός κόµµατος. ∆ικαίωµά τους και θα τις κρίνουν οι αναγνώστες τους.

Τα κανάλια όµως δεν επιτρέπεται να το κάνουν. Το ΕΣΡ λοιπόν µετρά για ένα ολόκληρο έτος τον χρόνο εµφάνισης των κοµµάτων στα κανάλια. Στα δελτία ειδήσεων καταγράφονται τόσο ο χρόνος παρουσίασης πολιτικών κοµ-µάτων όσο και οι εµφανίσεις πολιτικών στελε-χών στο στούντιο, σε ζωντανές συνδέσεις ή σε βίντεο. Στις υπόλοιπες ειδησεογραφικές εκπο-µπές καταγράφονται οι εµφανίσεις στελεχών. Για το 2015 αναλύθηκαν συνολικά 7.511 εκπο-µπές. Πρέπει τα ποσοστά έκθεσης των κοµ-µάτων να είναι αντίστοιχα µε τα ποσοστά που πήραν στις αµέσως προηγούµενες εκλογές. Τα στοιχεία τα στέλνουν οι ίδιοι οι τηλεοπτικοί σταθµοί και ακολουθεί δειγµατοληπτικός έλεγ-χος από το ΕΣΡ για το 30% περίπου αυτών – αν εντοπιστούν αποκλίσεις, επεκτείνεται ο έλεγχος στο σύνολο των στοιχείων.

Φέτος ωστόσο, πέρσι δηλαδή, υπήρξαν περι-στατικά που δυσχέραναν το έργο του συµβουλί-ου καθώς ορισµένοι σταθµοί αποδείχθηκαν ασυνεπείς υποβάλλοντας πληµµελή στοιχεία. Από αµέλεια θέλουµε να πιστεύουµε, δεν δεχό-µαστε πως υπήρχε… δόλος. Κερδισµένος όλων λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ µε χρονική έκθεση στην τηλε-όραση µεγαλύτερη, αναλογικά, από τα ποσοστά που πήρε στις εκλογές (37%). Τον βλέπαµε σε ποσοστά από 40 έως και 50%. Λογικό όµως µια και µιλάµε για κυβέρνηση, οπότε εκ των πραγ-µάτων κέρδισε τη µερίδα του λέοντος. Τα άλλα κόµµατα ήταν περίπου στα ποσοστά τους, εκτός από το ΚΚΕ που ήταν σαφώς πιο κάτω».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ»ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το πόσο τα ΜΜΕ κράτησαν τις «πολιτικές ισορροπίες», λόγω του ότι «κατέχουν δηµόσιες συχνότητες», και κατά πόσο «πρέπει τα ποσοστά έκθεσης των κοµµάτων να είναι αντίστοιχα µε τα ποσοστά που πήραν στις αµέσως προη-γούµενες εκλογές», το είδαµε να κατακρεουρ-γείται σε συγκεκριµένη περίπτωση κόµµατος. Όχι φυσικά στο Καπιταλιστικό Κόµµα Ελλάδος (ΚΚΕ), το οποίο σύµφωνα µε την «Εφηµερίδα των Συντακτών» «ήταν σαφώς πιο κάτω», αλλά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το έτος 2015 η παρουσία των κοµµάτων στους τηλεοπτικούς σταθµούς είχε ως εξής (Σε παρένθεση τα ποσοστά που πήραν στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεµβρίου): ΣΥΡΙΖΑ (36,34% / 35,46%) 42,2%, Ν∆ (27,81% / 28,09%) 22,9%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (6,28% / 6,99%) 3,2%(!), ΠΑΣΟΚ (4,68% / 6,29%) 7,2%, ΚΚΕ (5,47% / 5,55%) 4,2% , το Ποτάµι (6,05% / 4,09%) 6,4%, ΑΝΕΛ (4,75% / 3,69%) 4,7%. Τα λοιπά κόµµατα πήραν 6,6% (!) της παρουσίας στους τηλεοπτι-κούς σταθµούς.

Βλέπουµε, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αν και είναι το Τρίτο Κόµµα, εντούτοις, ήταν 8η (!) σε σειρά παρουσίας, αν υπολογίσουµε ότι ακόµη και τα «λοιπά κόµµατα» σε συνολικό ποσοστό είχαν µεγαλύτερη παρουσία από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μάλιστα, και αυτό ακόµη το 3,2% (λιγό-τερο από το µισό εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τον Σεπτέµβριο και σχεδόν το µισό σε σχέση µε τον Ιανουάριο) είναι εντελώς πλασµα-τικά, αν δούµε ότι ο αριθµός αυτός προκύπτει από το 10% του TV Μακεδονία, το οποίο ήταν το ΜΟΝΟ τηλεοπτικό κανάλι το οποίο διένειµε τον χρόνο των τηλεοπτικών κοµµάτων ανάλογα µε το ποσοστό που πήραν.

Χωρίς τον συγκεκριµένο τηλεοπτικό δίαυλο το ποσοστό παρουσίασης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πέφτει στο 1,9% (!) ενώ αν βγει και το STAR µε το 3,5% (περάσαµε το όριο εισόδου στην Βουλή…) το συνολικό ποσοστό πέφτει στο 1,4% (!!), γεγο-νός που δείχνει την γενική συµπεριφορά των «νταβατζήδων» της ενηµέρωσης στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνηµα, τον µόνο Πολιτικό Φορέα, ο οποίος δεν τους προσκύνησε και δεν υποτά-χθηκε στις ανήθικες, βρώµικες και παράνοµες επιθυµίες και µεθοδεύσεις τους.

Η έρευνα του ΕΣΡ αποτελεί πραγµατικό Τίτλο Τιµής για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία µόνη εναντί-ον όλων έδωσε και συνεχίζει να δίνει τον έντιµο αγώνα της για Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική ∆ικαιοσύνη, Ισονοµία και ∆ιαφάνεια.

Αισχρή Προπαγάνδα κατά Χρυσής Αυγής από ΜΚΟ

σε μαθητές του Δημοτικού!Άραγε πόσο «δηµοκρατικό» είναι κάποια ορφανά του Μαρξ να δηλητηριά-ζουν τις ψυχές µικρών παιδιών µε ψέµατα και αισχρή προπαγάνδα;

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις ηµέρες για τον ρόλο των ΜΚΟ και τις «πολύπλευρες ανθρωπιστικές» τους δράσεις. Εκτός από τα ατελείωτα οικονοµικά σκάνδαλα, τις ρεµούλες των ηµετέρων και την αντεθνική τους δράση, τώρα πληροφορηθήκαµε ότι η αισχρή τους προπαγάνδα ενάντια στην Χρυσή Αυγή κορυφώθηκε.

Αφορµή στάθηκε ό,τι διαδραµατίστηκε την Πέµπτη 14 Απριλίου 2016 στο 102ο δηµοτικό (ΝΑΙ! δηµοτικό!) σχολείο στην περιοχή του Γκύζη, επί της οδού Βαφειοχωρίου. Το συγκεκριµένο σχολείο το επισκέφθηκε κλιµάκιο της ΜΚΟ «ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και αφού συγκέντρωσαν τα παιδάκια στην αίθουσα υπολογιστών, άρχισαν να προβάλλουν εικόνες τραυµατισµέ-νων λαθροµεταναστών και βίντεο από συγκρούσεις στους δρόµους.

Κατόπιν, παίρνοντας τον λόγο εξήγησαν στα παιδιά ότι παρακολούθησαν βίντεο από την δράση της Χρυσής Αυγής ενάντια σε µετανάστες! Εξήγησαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η πηγή όλων των κακών και ότι οι Εθνικιστές είναι κίνδυνος για αυτούς και την κοινωνία!

Είναι ένα γεγονός απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό! Άραγε ποιος δίνει την άδεια για τέτοιου είδους προπαγάνδα σε όλους αυτούς τους τυχάρ-παστους;

Άραγε πόσο «δηµοκρατικό» είναι κάποια ορφανά του Μαρξ να δηλητη-ριάζουν τις ψυχές µικρών παιδιών µε ψέµατα και αισχρή προπαγάνδα; Την απάντηση θα την λάβουν όλοι οι υπεύθυνοι λίαν συντόµως.

Ο γνωστός αριστερός πολιτικός και συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης είναι ένας φανατικός ιδεολο-γικός αντίπαλος του Εθνικισμού.

Παρά τις ιδεοληψίες και την συστηματική του προπα-γάνδα όμως, δεν παραλείπει να λέει μεγάλες αλήθειες, αφού παραδέχεται την τεράστια άνοδο και απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία.Έτσι στην τελευταία του συνέντευξη στο tvxs αναφε-ρόμενος στο χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, σημειώνει:

«Αυτό που φοβάμαι περισσότερο τώρα, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ο προθάλαμος της Χρυσής Αυγής. Με την αποτυχία της πολιτικής του και με την κατα-στροφή που επιφέρει στην κοινωνία, όλος αυτός ο απελπισμένος κόσμος, ο οποίος ούτε γνώσεις έχει, ούτε πολιτική παιδεία έχει, και σκέφτεται τελείως αλλοπρόσαλλα, θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή... Επομένως, δεν αποκλείω στις επόμενες εκλογές να δούμε τη Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα και στις μεθεπόμενες πρώτο κόμμα».

Παρόλο που ο Περικλής Κοροβέσης συκοφαντεί σε άλλο σημείο της συνέντευξής του την Χρυσή Αυγή με το γνωστό τροπάριο περί «εγκληματικής οργάνωσης», εκφράζει ξεκάθαρα τον τρόμο του για την επερχόμενη τεράστια άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ένας φανατικός ιδεολογικός εχθρός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Καλομελέ-τα και έρχεται!

Όταν ένας αριστερός, βλέπει σαν πρώτο κόμμα την Χρυσή Αυγή

Page 19: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 19ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια «βόμβα» στην… αθηναϊκή Ριβιέρα Μπορεί όλοι να ασχολούνται με την Ειδομένη, το λιμάνι του Πειραιά και τα νησιά του Αιγαίου, αλλά η μεγαλύτερη «βόμβα» βρίσκεται αλλού! Στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού (εκεί που τάχα θα γινόταν… μητροπολιτικό πάρκο και της γιαγιάς σας το μπουγαδοκόφινο συριζοει-δή καθάρματα), στο οποίο συνωστίζονται 6.000 «προσφυγάκια» («επενδυτές», κατά τον μπούρ-δα Μαρδά…). Πήγα, που λέτε, τις προάλλες στην παραλία του Μπάτη (στο Παλαιό Φάληρο) και είδα με τα μάτια μου την κατάσταση. Κι εκεί και παραπέρα. Χιλιάδες «προσφυγάκια» να… λιάζονται καθ’ ομάδες σε όλο το μήκος της… αθηναϊκής Ριβιέρα (γεια σου Αντώνη Σαμαρά, με τις μεγαλεπήβολες ιδέες σου!).

Τροχάδην έξω απ’το νερό Βέβαια, ο κόσμος δεν ήταν ακόμα αρκετός, αλλά το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και φέτος προβλέπεται πολύ… καυτό στο παραλιακό μέτω-πο. Τρία χαρακτηριστικά συμβάντα θα σας περι-γράψω, που τα είδα με τα μάτια μου: Περιστατικό 1ο): Ιθαγενής που έκανε το λάθος να έρθει μόνος του, αφήνει τα πράγματά του και μπαίνει στη θάλασσα. Σε μισό λεπτό, τα «ζώνουν» τρία «προσφυγάκια». Ένα στέκεται όρθιο πάνω ακρι-βώς από την τσάντα του και καπνίζει δήθεν αδι-άφορα, ατενίζοντας το… πέλαγος. Ο ιθαγενής αντιλαμβάνεται τις προθέσεις τους και βγαίνει τροχάδην από το νερό, ενώ τα «προσφυγά-κια» απομακρύνονται εμφανώς απογοητευμένα. Μπορεί το μπάνιο να του βγήκε… ξινό, αλλά τουλάχιστον έσωσε την τσάντα του. Κάτι είναι κι αυτό…

Οι νεαρές Ρουμάνες, το ξερολούκουμο και ο Λώρενς της Αραβίας Περιστατικό 2ο): Πίσω μου κάθονται δύο νεαρές Ρουμάνες – όπως κατάλαβα από τη γλώσσα που μιλούσαν. Ομορφούλες και καθόλου προ-κλητικές στο ντύσιμο και τους τρόπους τους. Δεν περνάνε λίγα λεπτά και ομάδα έξι νεοα-φιχθέντων «προσφυγακίων» τις «κυκλώνει». Ο πιο θρασύς αρχίζει να τους μιλάει σε μια γλώσ-σα ακατάληπτη, κάνοντάς τους ταυτοχρόνως διάφορες χειρονομίες. Έντρομες, σηκώνονται, ντύνονται και φεύγουν… Περιστατικό 3ο: Νεαρό αγόρι, όχι παραπάνω από 15 χρονών, ξανθό και άσπρο σαν το γάλα –πιθανότατα σκανδιναβι-κής προελεύσεως- βγαίνει από τη θάλασσα. Τα παρακείμενα «προσφυγάκια» το κοιτάνε σαν… ξερολούκουμο, ενώ στα πρόσωπά τους σχη-ματίζονται αυθορμήτως πονηρά χαμόγελα. Το ίδιο χαμόγελο που είχε ο Τούρκος πασάς μόλις αντίκρυσε τον λευκό και ξανθό Πήτερ Ο’ Τουλ, στον «Λώρενς της Αραβίας» (του πονηρού χαμό-γελου ακολούθησε ο βιασμός του «Λώρενς»…). Το «ξερολούκουμο» πήγε στη μαμά του, η οποία κατάλαβε τι γινόταν και το προέτρεψε να κάνει

γρήγορα. Σε τρία λεπτά μαμά και… ξερολούκου-μο είχαν πάρει δρόμο και σιγά που θα ξανάρ-θουν.

Απαγορευμένη ζώνηΧιλιάδες πολίτες, Έλληνες και τουρίστες, κατε-βαίνουν τα Σαββατοκύριακα στην παραλία και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αυξάνονται. Εκατοντάδες καταστήματα ανοίγουν, στα οποία εργάζονται χιλιάδες, ενώ πολλές χιλιάδες δια-μένουν μόνιμα στην περιοχή. Τι θα γίνει, λοιπόν, αργότερα, όταν τα «προσφυγάκια» θα έχουνε μάθει καλά τα κατατόπια – και θα τους έχουνε τελειώσει και τα λεφτά; Σίγουρα θα υπάρξουν πολλά κρούσματα βιασμών –με θύματα ανεξαρ-τήτως φύλου-, κλοπών και άλλων δυσάρεστων καταστάσεων, μέχρι που να μάθει όλος ο κόσμος τι γίνεται και να γίνει η παραλία απαγορευμένη ζώνη! Πάνε, λοιπόν και τα «μπάνια του λαού», πάνε άπατα και τα ως επί το πλείστον εποχιακά καταστήματα της περιοχής. Οι δε τουρίστες, αν

ξαναπατήσουν στο Ελλαδιστάν, να μας γράψετε!

Ένας στους τέσσερις είναι πάμφτωχος! Κι ενώ όλοι (κυβέρνηση, ΜΜΕ, πλουτοκράτες και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) έχουν πέσει με τα μούτρα στα «προσφυγάκια» και τις… ανάγκες τους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat το 22,2% των Ελλήνων σχεδόν ένας στους τέσσερις και για την ακρίβεια 2,37 εκατομ-μύρια- ζούσε σε κατάσταση ένδειας το 2015. Σίγουρα δε, φέτος το ποσοστό αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο. Και το χειρότερο απ’ όλα, είναι ότι κανένας δεν ασχολείται μαζί τους – παρά μόνον με τα «προσφυγάκια»! Τα συγκεκριμένα στοιχεία της Eurostat είναι πανευρωπαϊκά και δείχνουν το ποσοστό του πληθυσμού της ΕΕ που στερείται βασικών καταναλωτικών αγαθών ή αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υπο-χρεώσεις. Κι ενώ στις λοιπές χώρες της Ε.Ε. η κατάσταση χρόνο με το χρόνο καλυτερεύει, στην

Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο. Έτσι, το ποσοστό του πληθυσμού της Ε.Ε. που ζει σε κατάσταση ένδειας άρχισε να μειώνεται από το 2012 και μετά (από 9,9% το 2012 σε 8,2% το 2015), στην Ελλάδα κατέγραψε αύξηση από 19,5% το 2012, σε 20,3% το 2013, 21,5% το 2014 και 22,2% το 2015. Αυτές είναι οι συνέπειες των Μνημονίων!

Αναχώματα εξ δεξιών και εξ’ ευωνύμων Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το σύστημα βγά-ζει… λαγούς από το καπέλο του, σε μια προ-σπάθεια να περιορίσει την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Προσέξτε! Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι το 7% είναι μπετόν-αρμέ και παρά τα όσα λένε, δεν έχουν βλέψεις επ’ αυτού. Αλλά, στήνουν αναχώματα, τα οποία παρουσιάζουν ως «εναλ-λακτικές λύσεις», για να σταματήσουν την περαι-τέρω εισροή προς την Χρυσή Αυγή. Έτσι, από τα δεξιά στήθηκε το μόρφωμα των παλαιών υλικών κατεδαφίσεως, μπας και καταλήξουν εκεί –κι όχι στην Χρυσή Αυγή- οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι της νουδούλας, ενώ απ’ αριστερά στήθηκε το κόμμα της αφέντρας Ζωής, μπας και καταλήξουν εκεί –κι όχι στην Χρυσή Αυγή- οι μη αριστεροί (ευκαιριακοί) αντιμνημονιακοί ψηφο-φόροι του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμενιστάν.

Ο… μίνι Τιτανικός της αφέντρας Ζωής Εξόχως συμβολική ήταν η ίδρυση του νέου κόμ-ματος-αναχώματος της –νυν και αεί- αφέντρας Ζωής. Έτσι, κατ’ αρχάς διάλεξε την ημέρα που βυθίστηκε ο Τιτανικός (15/04) για να προαναγ-γείλει την ίδρυση νέου κόμματος, υπό τον τίτλο «Πλεύση Ελευθερίας» και με σήμα ένα… καρα-βάκι. Σαφώς, πρόκειται για τον… μίνι-Τιτανικό! Κατά δεύτερον, επέλεξε ως χώρο αναγγελίας του μορφώματός της –έγινε χθες, αλλά δεν το πρόλαβα, οι γραμμές αυτές γράφονται Δευτέρα- ένα… θέατρο. Προφανώς, γιατί και το «κόμμα» που παρουσιάστηκε είναι σκέτο… θέατρο. Και κατά τρίτον, τα χρώματα του κόμματος της αφέ-ντρας, είναι το γαλάζιο και το… μακάβριο μωβ. Το μωβ είναι το χρώμα που συμβολίζει τον θάνα-το –κι όχι το μαύρο, όπως ίσως νομίζουν ορισμέ-νοι- γι’ αυτό μωβ είναι οι κορδέλες στις εκκλησίες την Μεγάλη Παρασκευή… Ζωή σε λόγου μας!

Τα 6 Δ Από κει και πέρα, το νέο κόμμα θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί και… «κόμμα Δέλτα» - όπως λέμε «ομάδα Δέλτα»… Μιας και το σήμα του έχει έξι τρίγωνα, όσες και οι λέξεις που αρχίζουν από Δ και συνιστούν τις βασικές αρχές του: Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Διαφάνεια, Δικαι-ώματα, Διαγραφή Χρέους και Διεκδίκηση γερμα-νικών οφειλών. Βεβαίως, τα 6 Δ θα μπορούσαν να είναι τα εξής: Δέος (μπροστά στην αφέντρα), Δούλεμα (του λαού - και μάλιστα άγριο), Δημο-κοπία (αβέρτα), Διάλυση (των πάντων!), Δήθεν (αντιμνημονικό) και Διακωμώδηση (όλων των δήθεν «βασικών αρχών» του).

Κατά Μακκαβαίων γράφει ο Αντίοχος

14 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣΤο ετήσιο ναρκο-φεστιβάλ «Γιορτή Κάνναβης- Αντιαπαγορευτικό», διοργανώνεται και φέτος και θα κρατήσει από τις 20 Απριλίου (όπου γίνεται σύνοδος του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά) ως τις 7 Μαΐου. Και το ζητούμενο από τους ναρκο-διοργανωτές, είναι βεβαίως η αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών. Στον κατάλογο των διοργανωτών, ξεχωρίζουν η Νεολέρα και το διαβόητο Τμήμα Δικαιωμάτων (κόκκινων τρομοκρατών, παρακρατικών και λοιπών εγκληματικών στοιχείων) του ΣΥΡΙΖΑ.Να, λοιπόν, το «φάρμακο» που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δια πάσαν νόσον: Έλληνες νέοι και νέες, μαστουρωθείτε αβέρτα για να ξεχάσετε τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, την ανεργία και τον εποικισμό της πατρίδας μας από αλλοφύλους.

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ Ν∆ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑΣκηνές απείρου γέλιου προσφέρουν οι κόντρες που έχουν μεταξύ τους οι διάφοροι διωγμένοι κλωτσηδόν («φρέσκοι» και «μπαγιάτικοι») από τη ΝΔ, καθώς στην προσπάθεια τους να αναδειχτούν εκείνοι ως οι… πολυπόθητοι εκφρα-στές της «σοβαρής ΝΔ», η οποία όμως θα βρίσκεται εκτός ΝΔ, βγάζουν ο ένας τα μάτια του άλλου.

ΚΡΑΝΙ∆ΙΩΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΟ διαγραφείς από τη ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, απαξιώνο-ντας πλήρως το νέο μόρφωμα του κωλοτούμπα Καρα-τζαφέρη, αναφέρει τα εξής, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. “ Κρέμασε το σαγόνι μου” με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέ-σβη και τον πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονια-κός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ, και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Έχει μία άποψη κάθε μέρα. Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας (…) Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει ένα ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το

πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑ.Ο.Σ. συν τον Μπαλ-τάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα μόνο όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ’ άπειρον. Το ’10 ήταν «μνημό-νιο», και τώρα “αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά”, δεν είναι έτσι… Πάντα σε κάποιους παίκτες ποντάρουν κάποιοι από πίσω. Αυτή η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεννοηθεί και με τον Καρατζαφέρη μπορεί να συνεννοηθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο (σ.σ: η δημιουργία τώρα του κόμματος Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου)».Όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος, «δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά σήμερα είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα»… Τα διάφορα «ορφανά» μιας ουδέποτε υπάρχουσας «πατριωτικής ΝΔ» μαλώνουν σαν επίδοξοι γαμπροί για την ανύπαρκτη προίκα μιας αμφιβόλου ποιότη-τας πολιτικής νύφης. Αλλά το μόνο που προσφέρουν είναι τον γέλωτα, καθώς η μέχρι τώρα πολιτική τους πορεία έχει δείξει το αφαιρετικό και διαιρετικό ποιόν τους. Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου στα λεγόμενα του Κρανιδιώτη που προσάπτει στο περίπου για το νέο μόρφωμα.Όμως και ο ίδιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Όχι μόνο γιατί στήριξε ακράδαντα τον εθνικό ολετήρα Σαμαρά σ΄όλες του τις ενέργειες, αλλά και γιατί παρέμεινε μέχρι τέλους στη ΝΔ του Μητσοτάκη, έτοιμος να υπηρετήσει τον κοσμοπολίτη νέο αρχηγό του.

Page 20: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 201620 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυση κατά «παντός υπευθύνου» (δηλαδή της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καµµένου) κατέ-θεσε το προεδρείο της Ένωσης Αστυνοµικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στον εισαγγελέα Πληµµελειοδικών της πόλεως, γιατί αφήνουν τους αστυνοµικούς απροστάτευτους στην υγει-ονοµική βόµβα της Ειδοµένης. Ιδού το περιε-χόµενο της µήνυσης:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΗΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Σχεδόν στο σύνολό τους, οι ιατρικοί φορείς της χώρας προειδοποιούν διαρκώς για τον κίν-δυνο εκδήλωσης επιδηµιών, λόγω των ασφυ-κτικών συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων στην Ειδοµένη. Τουναντίον, οι Αστυνοµικές Υπηρεσίες δεν φαίνεται να ευαισθητοποιού-νται στις εκκλήσεις µας για απόλυτη τήρηση του Π.∆. 45/2008 «Μέτρα υγιεινής και ασφά-λειας ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνοµίας» ως µέσο θωράκισης της υγείας των συναδέλφων που εκτελούν υπηρεσία στην περιοχή. Σύµφωνα µε το ανωτέρω Προεδρικό

∆ιάταγµα, οι προϊστάµενες Υπηρεσίες ΥΠΟΧΡΕ-ΟΥΝΤΑΙ να λαµβάνουν κάθε αναγκαίο µέτρο, για την αποτροπή ή την ελαχιστοποίηση των κινδύνων στην υγεία του αστυνοµικού προσω-πικού, όπως ο ιατρικός έλεγχος, η χορήγηση του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισµού, καθώς και η συντήρηση και απολύµανση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των οχηµάτων των Υπηρεσιών.

Μέχρι σήµερα, όλοι οι πρόσφυγες και οι παράνοµοι µετανάστες που παραµένουν στην Ειδοµένη δεν υπόκεινται σε κανέναν υγειο-νοµικό έλεγχο. Επιπλέον οι κακές συνθήκες διαβίωσης, στέγης, διατροφής και κυρίως ατο-µικής υγιεινής είναι όχι απλώς ελλιπείς και προβληµατικές αλλά τριτοκοσµικές.

Η εξάπλωση νοσηµάτων, όπως αυτό της ψώρας ή της φυµατίωσης, αλλά και άλλων νοσηµάτων που µεταδίδονται µε σταγονίδια ή αερογενώς λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης και του συνωστισµού που υπάρ-χει, είναι θέµα ελαχίστου χρόνου. Σε αυτό το «µέτωπο» οι συνάδελφοι των ∆ΑΕΘ και ∆/νσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης µεταβαίνουν σε καθηµερινή βάση χωρίς προηγουµένως η Υπη-ρεσία να τους έχει θωρακίσει µε τα κατάλληλα προληπτικά µέτρα, ήτοι δεν έχει προηγηθεί η χορήγηση ιατρικών µασκών προσώπου και γαντιών, αντισηπτικών υγρών, ο εµβολιασµός τους, καθώς και η συντήρηση και απολύµανση των υπηρεσιακών οχηµάτων.

Εκτίθενται λοιπόν σε ένα νοσηρό περιβάλ-λον όπου επικρατούν λοιµώξεις του αναπνευ-

στικού, του γαστρεντερικού, δερµατολογικές παθήσεις και µεταδοτικά νοσήµατα, θέτοντας καθηµερινά επί οκταώρου βάσεως τη ζωή τους σε κίνδυνο επειδή οι υπεύθυνοι δεν προ-βαίνουν στο στοιχειώδες προαπαιτούµενο που είναι ο εµβολιασµός τους. Ασφαλώς εξίσου εκτεθειµένες σε µεταδοτικά νοσήµατα είναι οι οικογένειες των αστυνοµικών που είναι το εγγύτερο περιβάλλον τους και πρώτος αποδέ-κτης σε περίπτωση µόλυνσής τους. Οι παρα-λείψεις των υπευθύνων στα µέτρα υγιεινής και στον ιατρικό έλεγχο των µελών µας δεν µπορούν να διαιωνίζονται.

Για τους λόγους αυτούς, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνοµικών Υπαλλήλων Θεσσαλο-νίκης κατέθεσε σήµερα ενώπιον του κ. Εισαγ-γελέα Πληµµελειοδικών Θεσσαλονίκης µηνυ-τήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα ποινικά αδικήµατα της έκθεσης (306 ΠΚ), της επικίνδυνης σωµατικής βλάβης τελούµενης διά παραλείψεως (309 ΠΚ) και της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ) ζητώντας να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι για τις ανωτέρω παραβάσεις και να αποδοθούν οι κατά νόµον ευθύνες».

«Η Ευρώπη δεν Μπορεί να απορροφήσει εκατοΜΜύρια πρόσφυγες» ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ανησυχία για την προσφυγική κρίση εξέφρασε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, εκφράζο-ντας την άποψη ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να απορροφήσει εκατομμύρια πρόσφυγες. Εν όψει της συνάντησής του με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος έχει προβεί στην ανέγερση φράχτη στα σύνορα της χώρας του με τη Σερβία και την Κροατία, ο κ. Κολ ζήτησε επίσης περισσότερη συνεργασία μεταξύ των κρατών κρατών-μελών προκειμένου να κρατηθεί ζωντανό το ευρωπαϊκό εγχείρημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, ο κ. Κολ, εκ των αρχιτεκτόνων της γερμανικής επανένωσης και υπέρμαχος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αποκαλεί τον Όρμπαν «φίλο» και σημειώνει: «Γνωρίζουμε πως όλοι έχουμε κάτι να χάσουμε, για αυτό και αξίζει να παλέψουμε για το ευρωπαϊκό εγχείρημα, για ειρήνη και ελευθερία».

ΝΕΚΡΟΙ 23 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ PKK ΤΟΥΡΚΙΑ: Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σκότωσαν 23 μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σε συγκρούσεις στην ανατολική Τουρκία. Πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν ότι μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτε-ρα βομβάρδισαν μια ορεινή, δασώδη περιοχή στην επαρχία Τουντζελί, αφού προηγουμένως μη επανδρωμένα, τηλεκα-τευθυνόμενα αεροσκάφη είχαν εντοπίσει εκεί μια ομάδα αποτελούμενη από περίπου 20 αντάρτες του PKK. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων οι τρεις από τους αντάρτες σκοτώθηκαν από τον αεροπορικό βομβαρδισμό.Χιλιάδες αντάρτες και εκατοντάδες πολίτες και στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από το περασμένο καλοκαίρι, μετά την κατάρρευση της εκεχειρίας που είχε κηρύξει το PKK. Η τουρ-κική πολεμική αεροπορία πλήττει τακτικά θέσεις της οργά-νωσης αυτής τους τελευταίους μήνες και κυρίως τις βάσεις της στο βόρειο Ιράκ. Σε άλλες περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας, ο στρατός σκότωσε οκτώ μαχητές του PKK στο Σιλβάν, έξι στη Νουσαϊμπίν και άλλους τρεις στις πόλεις Σιρ-νάκ και Γιουσκέκοβα την Παρασκευή, ανέφερε η ανακοίνωση.

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣΓΑΛΛΙΑ: Η ώρα είναι 21.56 της 13ης Νοεμβρίου του 2015 και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η Γαλλία θα κληθεί να αντιμετω-πίσει την πιο φονική επίθεση από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Οι τρομοκράτες ζωσμένοι με εκρηκτικά και πυρο-βολώντας αδιακρίτως εισβάλουν στο θέατρο Μπατακλάν της γαλλικής πρωτεύουσας σκορπώντας το θάνατο και τον πανι-κό. «Σήκω όρθιος διαφορετικά θα σε σκοτώσω», ακούγεται να λέει ένας από τους τζιχαντιστές, αφού είχε προηγουμένως

ανοίξει πυρ επί επτά λεπτά με αυτόματα όπλα. «Πέσε κάτω αλλιώς θα σε πυροβολήσω», λέει από την άλλη ο Σάμι Αμι-μούρ, η φωνή του οποίου είναι η μόνη που έχει αναγνωριστεί.«Βομβαρδίζετε τα αδέλφια μας στη Συρία και το Ιράκ. Γιατί είμαστε εδώ; Ήρθαμε από τη Συρία για να σας κάνουμε το ίδιο πράγμα», συνεχίζει ο καμικάζι πριν πυροδοτήσει τα εκρη-κτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος. «Εμείς είμαστε άνδρες, σας βομβαρδίζουμε στο έδαφος. Δεν έχουμε ανάγκη από αεροπλάνα εμείς. Να, έχετε εκλέξει τον πρόεδρο Ολάντ. Να τον ευχαριστείτε», λέει ένας από τους τρομοκράτες.Έπειτα από λίγη ώρα, ρωτάει τους επιζώντες αν γνωρίζουν τι είναι το Ισλαμικό Κράτος και προσθέτει: «Είμαστε παντού, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ. Θα χτυπήσουμε παντού. Η ώρα της εκδίκησης ήρθε».

Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣIΡAK: Την «Μονάδα Λαϊκής Κινητοποίησης» με την επωνυμία «Ταξιαρχία της Βαβυλώνας», παρουσίασε σε ρεπορτάζ του ο απεσταλμένος του βρετανικού BBC στο Ιράκ. Τα μέλη της Ταξιαρχίας είναι αποκλειστικά χριστιανοί του Ιράκ, που παρά τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν αν οι περιοχές τους πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών (θα είναι οι πρώτοι που θα αποκεφαλιστούν…), δεν λιποτάκτησαν για να πάνε στην Ευρώπη, εμφανιζόμενοι ως «προσφυγάκια». Οι χριστιανοί του Ιράκ είναι το 5% του πληθυσμού και είχαν πλήρη δικαιώματα επί της διακυβέρνησης της χώρας από τον Σαντάμ Χουσεΐν. Μάλιστα, ο μέχρι τέλους αντιπρόεδρος του Ιράκ, ήταν ο χρι-στιανός Ταρέκ Αζίζ.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΑΣ»ΑΥΣΤΡΙΑ: Παράσταση… πολυπολιτισμικού θεατρικού έργου με τον τίτλο «Die Schutzbefohlenen» («Οι ικέτες»), της στα-λινικής αυστριακής συγγραφέα Ελφρίντε Γέλινεκ, έστησαν Αυστριακοί «αλληλέγγυοι» (αριστερίστικα καθάρματα, χρη-ματοδοτούμενα από την CIA και τον Σόρος…) και «προσφυ-γάκια», κάποια εξ’ αυτών έπαιζαν ρόλους και στη σκηνή. Η παράσταση δόθηκε σε αίθουσα του πανεπιστημίου της Βιέν-νης –όπως βλέπετε «συμβαίνουν και εις Παρισίους»…- αλλά…Μόλις ξεκίνησε η παράσταση, περίπου τριάντα εθνικιστές ανέβηκαν στη σκηνή για μερικά λεπτά ανεμίζοντας σημαίες και ξεδιπλώνοντας ένα πανό που έγραφε: «Υποκριτές. Η αντί-στασή μας στην παρακμή σας!».Πέταξαν επίσης φυλλάδια που έγραφαν «ο πολυπολιτισμός σκοτώνει» και κόκκινη μπογιά στους περίπου 700 καθαρματι-κούς «αλληλέγγυους» που παρακολουθούσαν την παράστα-ση και εν συνεχεία αποχώρησαν. Όπως βλέπετε, οι ευρωπαϊ-κοί λαοί ξυπνάνε, έστω και στο παρά πέντε!

∆ιεθνής ΕπικαιρότηταEΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ

Κατέθεσαν μηνύσεις οι αστυνομικοί

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ: 250.000 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016, ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΛΙΒΥΗΣ

Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε ο στρατηγός Πάολο Σέρα, στρατιωτικός σύμβουλος του ειδικού απεσταλμέ-νου των Η.Ε στη Λιβύη, δηλώνοντας ότι περίπου 250.000 επίδοξοι λαθρομετανάστες είναι έτοιμοι να περάσουν στην Ευρώπη, μέχρι το τέλος του χρόνου!Όπως δήλωσε ο στρατηγός, “περίπου 154.000 άνθρω-ποι έφυγαν από τη Λιβύη πέρυσι. Φέτος τον Ιανουάριο οι αριθμοί των προσφύγων διπλασιάστηκαν από 3000 στους 5.200, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούσαν να φτάσουν τους 250.000 μέχρι το τέλος του χρόνου αν δεν γίνει κάτι”.Εν συνεχεία, διευκρίνισε ότι όλοι αυτοί θα προέρχονται από διάφορες χώρες, όπως το Τσαντ, τη Νιγηρία, το Σουδάν κτλ, που πριν την πτώση του καθεστώτος Καντάφι εύρισκαν δουλειά στην Λιβύη (κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα) κι έμεναν εκεί, κάτι που υπό τις σημερινές συνθήκες είναι ανέφικτο. Τέλος, ο στρατηγός προειδοποίησε, ότι υπάρχει ο κίνδυνος μεταξύ των αιτούντων άσυλο που έρχονται στην Ευρώπη να υπάρχουν και πυρήνες τρομοκρατών.

(ΥΓ): Και ποια χώρα της Ευρώπης λέτε να… προτιμήσουν οι Αφρικανοί, κατά κύριο λόγο; Προφανώς, την… γνωστή χώρα με τα «ανοιχτά σύνορα» και τις… «ανοιχτές αγκαλιές»! Την Ελλάδα των Τσίπρα-Καμμένου!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ SYRIZA ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΕΙ∆ΟΜΕΝΗΣo

Page 21: Φύλλο 977

21

Καθώς συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβά-ρι της μνημονιακής κρίσης, με μια ακόμη γερή δόση μέτρων πολιτικής και οικονομικής φτωχοποίησης της Πατρίδας και του Λαού, η Χώρα αποπνέει μια αντίφαση. Είναι αυτό που ο Τζωρτζ Όργουελ ονόμασε στο διάσημο βιβλίο του «1984» ως «διπλή σκέψη» (double think). Λες το ένα. Αλλά λες και το άλλο. Πιστεύεις σε κάτι. Αλλά πράττεις το αντίθετο.Κάθε βράδυ, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών της διαπλοκής, η «διπλή σκέψη» εφαρμόζεται δεόντως. Έτσι, με μια αυτοκινητιστική λογική του «μονά-ζυγά», οι συστημικοί τηλεπαρουσιαστές καταγγέλλουν τις «μονές ημέρες» τα «νέα μέτρα», όπως άλλωστε κάνουν και οι πολι-τικοί των καθεστωτικών κομμάτων. Και είναι απολύτως λογικό. Πώς να μην καταγγεί-λεις την διαχρονική πλέον υπερφορολόγηση, φτωχοποίηση και εισπρακτική τρομοκρατία, που καταστρέφει την οικονομία που δήθεν θα έσωζε; Όμως, τις «ζυγές ημέρες», οι ίδιοι

τύποι εξορκίζουν και ενοχοποιούν κάθε αντί-δραση σε αυτούς που επιβάλλουν τα μέτρα! Ήδη πάλι, η πρόσφατη κρίση με το ΔΝΤ επανέφερε την «διπλή σκέψη» ξανά στο προ-σκήνιο. Καταστρέφεται μεν η οικονομία, αλλά προς Θεού, όχι ρήξεις με τους δανειστές. Μα πώς γίνεται να δέχεσαι αυτό που προη-γουμένως κατήγγειλες; Αυτή την έννοια της «διπλής σκέψης» ο Όργουελ την περιέγραψε στο «1984» ως εξής: «Να ξέρεις και να μην ξέρεις, να συνειδητοποιείς την πλήρη αλή-θεια και να λες προσεκτικά κατασκευασμένα ψέματα, να εκφράζεις ταυτόχρονα απόψεις που αυτοαναιρούνται… να ξεχνάς αυτά που δεν βολεύουν και να τα ξαναθυμάσαι όταν βολεύουν…». Και φυσικά, η έννοια της «διπλής σκέψης» εντάσσεται στην ευρύτερη έννοια της «νέας γλώσσας» (new speak), την οποία ο Όργουελ εισήγαγε στο «1984». Τι είναι η «νέα γλώσσα»; Αποτελεί ένα είδος πλύσης εγκεφάλου που αποσκοπεί, με μέσο την γλώσσα, στον πλήρη έλεγχο. Λέξεις και έννοιες οι οποίες δεν βολεύουν το καθεστώς δαιμονοποιούνται. Έτσι, η «νέα γλώσσα» σε συνδυασμό με την «διπλή σκέψη» παράγουν την ολοκληρωτική πολιτική υποταγή. Ο έλεγ-χος μιας Χώρας και του Λαού της απαιτεί την διαμόρφωση της συνείδησης έτσι ώστε να ζητούν οι ίδιοι το σχοινί που θα τους κρεμάσει. Ας θυμηθούμε, ως χαρακτηριστικό παρά-δειγμα, το «κίνημα» του «μένουμε Ευρώπη», τον περασμένο Ιούλιο, που στην ουσία ήταν αποτελούμενο από αστούς που ζητούσαν, ως αποτέλεσμα, νέα δυσβάσταχτα μέτρα. Ιδού

η «διπλή σκέψη»! Φυσικά, η ρίζα του κακού βρίσκεται στο αυτοτροφοδοτούμενο της κρί-σης που γεννά κάθε φορά το καθεστώς της Μεταπολίτευσης. Το 2009 δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελλάδα βίωσε οικονομική κρίση, αφού η μεταπολιτευτική Ελλάδα διατελεί συνεχώς σε κατάσταση διαρκούς δημοσι-ονομικής κρίσης και στρεβλής ανάπτυξης της οικονομίας, ως αναμενόμενο αποτέλεσμα μιας γενικότερης ηθικής και πολιτικής παρακ-μής. Όμως, το 2009, η Ελλάδα, η οποία είχε υιοθετήσει πρόωρα το ευρώ, ήταν παντελώς δημοσιονομικά ανέτοιμη, με ψεύτικα στοιχεία προς δημοσιοποίηση. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι «εταίροι» της, οι οποίοι εντελώς ανεύθυνα είχαν συνεργήσει στην αποδοχή της στο ευρώ, ενώ γνώριζαν στην πραγματικό-τητα ότι η κατάσταση της οικονομίας της δεν το επέτρεπε, αποφάσισαν ότι το κόστος της κρίσης έπρεπε να το επωμισθεί εξ ολοκλήρου η ίδια σε μια πρωτόγνωρη, για νομισματική ένωση, αντίληψη ότι το κόστος της κρίσης το καταβάλλει αποκλειστικά ο πιο αδύνατος. Έτσι, η κρίση κατέστη ανατροφοδοτούμενη, με την ύφεση να γεννά νέα ύφεση και την Χώρα φτωχοποιημένη πλήρως πολιτικά και οικονομικά να ζει επί επτά συνεχόμενα χρόνια μια εφιαλτική κατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκε ζωτικός χώρος για «νέα γλώσ-σα» και «διπλή σκέψη». Π.χ. η συνεχιζόμενη αρπαγή των συντάξεων βαφτίστηκε «μεταρ-ρύθμιση», οι αποταμιευτές, οι κεφαλαιούχοι, οι μικροεπιχειρηματίες βαφτίστηκαν «φορο-φυγάδες», η έμμεση υφαρπαγή των χρημά-

των στις τράπεζες βαφτίστηκε «κεφαλαιακός έλεγχος». Με την ίδια λογική οι λαθρομετα-νάστες βαφτίστηκαν «πρόσφυγες» και «οικο-νομικοί μετανάστες». Σ’ αυτή την δομή της «νέας γλώσσας» είναι που άνθισε παράλληλα η «διπλή σκέψη». Δεν θέλουμε μέτρα, αλλά επιθυμούμε αυτούς που τα επιβάλλουν! Αν σε κάποιους ακούγεται περίεργο, για τον Όργου-ελ είναι εύλογο. Γιατί τι θα συνέβαινε εάν δεν υπήρχε η «νέα γλώσσα» και ως εκ τούτου και η «διπλή σκέψη»; Αναμφίβολα τότε η γλώσσα θα λυνόταν και η σκέψη θα είχε μονό περιε-χόμενο, λέγοντας το αυτονόητο. Ότι,δηλαδή, επί επτά ολόκληρα χρόνια ζούμε ένα τεράστιο λάθος, ένα εθνικό και κοινωνικό έγκλημα, που δεν οδηγεί πουθενά και το οποίο, επι-τέλους, πρέπει να το διορθώσουμε. Ποιος, όμως από το υπάρχον πολιτικό, οικονομικό, δημοσιογραφικό προσωπικό θα τολμούσε να πει, και κυρίως να πράξει, το αυτονόητο; Οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνούν ως στυγνοί καπιταλιστές, ή οι «νενέκοι» της «ευρωπαϊκής» αντιπολίτευσης, για την οποία η Ευρώπη ( όχι με την Ιστορική-πολιτιστική έννοια, αλλά με την στενά οικονομική) έχει καταστεί, από επιλογή προστιθέμενης αξίας, πολιτικά παραλυτικός αυτοσκοπός; Με την «νέα γλώσσα» και την «διπλή σκέψη» να ορί-ζουν ολοκληρωτικά τους προαναφερθέντες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεχωρίζει αναμφισβήτητα για την παλαιά Ελληνική γλώσσα και την μονή καθαρή σκέψη που την διακατέχει. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΤΟΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΟΥΑΤΣΑΛΙΟΥ

Η «ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ» ΚΑΙ Η «∆ΙΠΛΗ ΣΚΕΨΗ»

Αρκετό καιρό τώρα τα αργυρώνη-τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ψευτοδεξιά Νέα ∆ηµοκρατία ως την «εναλλακτική» στην καταστροφή του τόπου από την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ. Φυσικά, πρόκειται για ένα κόλπο των «νταβατζήδων» της δηµόσιας ενηµέ-ρωσης, προκειµένου να διατηρήσουν την κυριαρχία τους επί ενός δοκιµαζό-µενου Λαού.

Αυτό το απέδειξε για άλλη µία φορά η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καπιταλιστική φυλλάδα των ΗΠΑ, Washington Post, όπου ο πρόεδρος της Ν∆ είπε τα πραγµατικά του σχέδια για την διακυβέρνηση της χώρας.

Συγκεκριµένα, σε ερώτηση του δηµοσιογράφου σχετικά µε το εάν είναι υπέρ των διαρθρωτικών µεταρρυθµίσε-ων που απαιτεί το ∆ΝΤ, ο Μητσοτάκης δήλωσε: «συµφωνώ µε ένα σηµαντικό ποσοστό από αυτές και πιο συγκεκρι-µένα µε τις ιδιωτικοποιήσεις. Υπάρχουν πολλά ‘’φιλέτα’’ που θα µπορούσαν να πωληθούν σε λογικές τιµές».

Και δεν έµεινε εκεί, αφού συνέχι-σε λέγοντας ότι «αν υλοποιήσουµε τις απαραίτητες µεταρρυθµίσεις, η οικονο-µία θα βρεθεί ξανά στην ανάπτυξη, θα δηµιουργήσουµε θέσεις εργασίας και θα σταµατήσει η φυγή νέων ανθρώπων

από την Ελλάδα, που σήµερα αναζητούν εργασία στο εξωτερικό».

Τι σηµαίνουν όµως, τα παραπάνω;Έχουµε δει την ρητορεία Μητσοτάκη

στο εσωτερικό της χώρας να περιορίζε-ται σε καταγγελίες για την µνηµονιακή πολιτική που ακολουθεί ο Σύριζα. Θα µπορούσε να πει κανείς ότι η ρητορεία Μητσοτάκη θυµίζει αρκετά τα «Ζάππεια» του τότε «αντιµνηµονιακού» Σαµαρά, που εν τέλει οδήγησαν στην υπογραφή του δευτέρου µνηµονίου και την εφαρ-µογή µίας ανάλγητης πολιτικής εναντίον του Ελληνικού Λαού, που ως αποτέλε-σµά της είχε χιλιάδες αυτοκτονίες και εκατοντάδες χιλιάδες νέους που αποφά-

σισαν να µεταναστεύσουν.Μιλώντας στο εξωτερικό και συγκε-

κριµένα σε καπιταλιστική φυλλάδα που εκπροσωπεί τα συµφέροντα του ∆ΝΤ, ο Μητσοτάκης «κλείνει το µάτι» στο ταµείο, λέγοντας εµµέσως πλην σαφώς ότι ασχέτως της ρητορείας του ως αντι-πολίτευση θα ακολουθήσει σκληρή µνηµονιακή πολιτικη όταν και εάν γίνει πρωθυπουργός.

Βεβαίως, ουδεµία έκπληξη προκαλεί αυτό σε όποιον δεν διαθέτει «κοντή» µνήµη και θυµάται την χαρά µε την οποία ο Μητσοτάκης, ως υπουργός, απέλυε κόσµο και εφάρµοζε ανάλγητη µνηµονιακή πολιτική.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

iΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΟΥ Η ΠΟΛΗ

Το ξέρω! Είναι γραφτό να πέσει η Πόλη!...Οί εχθροί της είναι τόσο δυνατοί,πού τίποτε δεν είμπορεί να σπάσει

την ακατάβλητη τους την ορμή.

Όμως, με τους ολίγους πιά πιστούς μου,-στερνός της, πεπρωμένος βασιλιάς,-

θα την υπερασπίσω με το σθένοςόλο της πικραμένης μου καρδιάς.

Γιατί είν ανάγκη, με τον θάνατο μου, Ο υπέρκαλος ο Θρύλος να πλεχτεί,

σκοπός μιάς μέλλουσας γενιάς να γίνει,κι ενός νέου ξεκινήματος αρχή.

Έτσι η παρηγοριά δε θα μου λείψειΤην τελευταία μου ώρα, πώς ξανά

Των ιδεών μου η Πόλη η αγαπημένηΘα προβάλει όπως είταν μια φορά

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΙΠΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εδώ τα καλά «φιλέτα» Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ∆ΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣo

Περισσότερο Μνημόνιο: Αυτό είναι το πρόσωπο της ΝΔ του νέου «σωτήρα» Μητσοτάκη

Page 22: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 201622 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την χώρα με ένα τηλεφώνημα στο 6949361466

Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ

Κ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΚΗΣΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η. ΚΑΣΙ∆ΙΑΡΗΣΤΟΜΕΑΣ Χ

Γ. ΒΙΖΥΗΝΟΣΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙ∆ΕΣ

3.00 € 7.00 € 7.00 € 8.00 € 10.00 €

Οι εργατοπατέρες και οι µεγαλοσυνδικαλιστές της αριστεράς επιχειρούν παράνοµα µε µεθοδεύσεις και αντισυγκεντρώσεις να παρεµποδίσουν την νόµιµη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Το παρακράτος της αριστεράς, το οποίο προστατεύει η µαρξιστική κυβέρνηση του Σύριζα, έχει την ψευδαίσθηση ότι µπορεί να εµποδίσει τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής. ∆εν καταφέρνουν απολύτως τίποτα!

Παρά τις άθλιες µεθοδεύσεις του πολιτικού κατεστηµένου του νοµού, η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε απρόσκοπτα και µε απόλυτη επιτυχία, στην είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Λαµίας.

Πλήθος κόσµου έδωσε δυναµικό παρόν, δείχνοντας ότι το κλίµα τροµοκρατίας που καλλιεργήθηκε, δεν τον πτόησε.

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος του πυρήνα Λοκρίδας συναγωνιστής Θοδωρής Πάνος, ο οποίος τόνισε ότι παρά τις διώξεις που υφίσταται το κίνηµα, συνεχίζει πιο δυνατό.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεώργιος Κοκουγιάννης τονίζοντας ότι παρ’όλες τις προσπάθειες των

ορφανών του Μαρξ για τη µαταίωση της σηµερινής εκδήλω-σης, θα µας βρίσκουν πάντα µπροστά τους.

Ο γραµµατέας της Τ.Ο. Φαρσάλων, Νίκος Καραµητράκης στο χαιρετισµό του, ανέφερε ότι µε µπροστάρη τον Αρχηγό, θα ξαναπάρουµε την πατρίδα µας πίσω.

Το µέλος της κεντρικής επιτροπής συναγωνιστής, Απόστο-λος Γκλέτσος σηµείωσε ότι η µόνη πραγµατική αντίσταση στην κατρακύλα της χώρας, είναι αυτή της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρα-κώστας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή παραµένει ο µόνος πολιτικός φορέας που δέχεται τόσο πόλεµο λάσπης από τα Μέσα Μαζι-κής Εξαπάτησης και τις ρυπαροφυλλάδες και στέκεται όρθιος και πιο δυνατός από ποτέ.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός καλωσόρισε αρχικά τον κόσµο της Λαµίας τονίζοντας την τρίχρονη απουσία του λόγω των πολιτικών διώξεων από το καθεστώς Σαµαρά. Στη συνέχεια, µε το γνωστό χειµαρρώδη λόγο του, ο οποίος ξεσήκωνε το κοινό, τόνισε τη σηµασία της δηµιουργίας εθνικιστικών σωµατείων σε κάθε επαγγελµατικό κλάδο και τον λόγο ύπαρξης της εθνικής παιδείας στη διαµόρ-φωση ελληνικής συνείδησης.

Επίσης, ότι θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουµε σκληρά για την ανάνηψη της εθνικής οικονοµίας.

Η κοµµατική χρηµατοδότηση θα πρέπει να σταµατήσει και τα ληστρικά κόµµατα του αντισυνταγµατικού τόξου θα πρέπει επιτέλους να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Το λαθροµεταναστευτικό µπορεί να λυθεί µόνο από µια εθνικιστική κυβέρνηση, η οποία δεν θα είναι καρπαζοει-σπράκτορας των διεθνών τοκογλύφων, όπως η αριστερή κυβέρνηση των υποτακτικών. Τέλος, τόνισε ότι το ξεπούληµα της πατρίδας θα πρέπει να σταµατήσει άµεσα και αυτό µόνο η Χρυσή Αυγή µπορεί να το πραγµατοποιήσει!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Την Κυριακή µέλη του Μετώπου Νεολαίας, της Τ.Ο. Αθηνών, παρουσία του Γραµµατέα της τοπικής Ιωάννη Βουλδή και µε συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ευβοίας πραγµατοποίησαν ενηµε-ρωτική δράση στην πόλη της Χαλκίδας. Εθνικιστικά συνθήµατα δόνησαν την ατµόσφαιρα και τα γαλανόλευκα και κοκκινό-µαυρα λάβαρα µας ανέµισαν περήφανα για άλλη µια φορά στους δρόµους της πρωτεύουσας του νοµού Ευβοίας. Η θερµή υποδοχή του κόσµου, και η απο-δοχή των θέσεων του Κινήµατος µας, είναι µια τρανή απόδειξη για την απήχηση, που έχει το Κίνηµά µας στον ελληνικό λαό, όπου θα αποδειχθεί στις επόµενες εκλογές, όποτε αυτές πραγµατοποιηθούν. Τα µέλη της Τ.Ο. Αθηνών και του Μετώπου Νεολαίας, παρέδωσαν είδη ιµατι-σµού στους συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας που µε την σειρά τους θα τα διανείµουν σε ιδρύµατα του νοµού.

ΤΟ “ΒΑΘΥ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝo

ΓΕΜΙΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΧΑΛΚΙΔΑ

Page 23: Φύλλο 977

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛIOΥ 2016 23

Η Φωνή του Λαού

ελα σε επαφη mε την χρυση αυγη

Επιστολές - Συνεργασίες c Τ.Θ. 8346, Τ.Κ. 10010, ΑΘΗΝΑ c [email protected]

ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Έχω την τιμή να είμαι μέλος της

Xρυσής Aυγής Καλαμάτας από το 2001. Νιωθω υπερήφανος για της ιδέες μου και για αυτό που υποστη-ρίζω. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην μακρινή Αυστραλία και εργάζομαι σαν νόμιμος μετανάστης.

Το θέμα μου είναι ότι με ενοχλεί πολύ να ακούω από τον κόσμο γύρω μου σε ότι έχει να κάνει με το λαθρο-μεταναστευτικό στην Ελλάδα.

Για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους: Εγώ σαν μετανάστης πληρώνω 38% φόρο. Εγώ σαν μετα-νάστης πληρώνω 700$ το μήνα για την βίζα μου. Εγώ σαν μετανάστης πρέπει να τηρώ και με το παραπάνω τους νόμους και της παραδόσεις της χώρας όπου βρίσκομαι. Εγώ σαν μετα-νάστης οφείλω να σέβομαι τους πολί-τες αυτής της χώρας. Το σημαντικό-τερο όμως είναι ότι εγώ σαν Έλληνας δεν δέχομαι να με υποβαθμίζουν και να εξευτελίζουν τη χώρα μου. Εμείς λοιπόν οι νόμιμοι μετανάστες δεν δίνουμε δικαιώματα για οτιδήποτε.

Γιατί εμείς είμαστε Έλληνες και έχουμε αξίες και ιδανικά. Αυτά όλα τα αναφέρω για να ξέρουν όλοι πως είναι το να είσαι πραγματικός μετανά-στης και όχι λαθρομετανάστης όπως αυτοί που έχουν μπει στη χώρα μου και δεν σέβονται τίποτα.

Ρ.Η.

p

ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Μετά τον Σταυρό και τις εικόνες

που υπήρχαν στα νοσοκομεία, οι μου-

σουλμάνοι ενοχλούνται και από τις στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας.

Η άσκηση «Πυρπολητής 2016» που έγινε την Πέμπτη στο Κιλκίς ενόχλησε τις ΜΚΟ, γιατί όπως λένε τρόμαξαν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που προέρχονται από εμπόλεμες χώρες από τις πτήσεις των επιθετικών ελι-κοπτέρων Απάτσι. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Γιατρών του Κόσμου, Νίκο Κανάκη, τα μικρά προσφυγόπου-λα «έβαλαν τα κλάματα».

Μήπως εφεξής το υπουργείο Εθνι-κής Άμυνας να ζητά την άδεια από ΜΚΟ και μουσουλμάνους, προκειμέ-νου να πραγματοποιηθούν ασκήσεις; Ή μήπως να αποσυρθούν από τα νησιά οι στρατιωτικές μας δυνάμεις, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει πόλεμο στους «πρόσφυγες»; Στη προ-κειμένη περίπτωση θα ικανοποιηθούν και οι Τούρκοι που ζητάν επιτακτικά τον αφοπλισμό των νησιών μας.

Μέχρι πού θα φτάσει ο κατήφορος της πατρίδας μας, μιας και οι νόμοι έγιναν κουρελόχαρτα;

ΕΛ.Ζ.

p

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝΠΑΤΡΙ∆Α ΜΑΣ ΠΙΣΩ

Η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα

μας λέει ότι οι εκλογές ή ένα πολιτικό αδιέξοδο μπορεί να μας πάνε πίσω. Ασφαλώς θα εννοεί ότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην εφαρμογή της τοκογλυφίας που έξι χρόνια τώρα διέλυσε τα πάντα στη χώρα και έριξε τους Έλληνες στην φτώχεια και την ανεργία. Διαφορετικά πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα;

Ήδη ζητάνε μειώσεις συντάξεων και αύξηση ΦΠΑ στο 24% ανάμεσα σε

άλλα. Ήδη δουλεύουμε για να τους τα ακουμπάμε όπως προφητικά είχε προ δεκαετίας επισημάνει η Χρυσή Αυγή!

Τι άλλο θέλουν; Ας πάμε σε εθνικι-στική κυβέρνηση και επιστροφή στη δραχμή και την εθνική μας κυριαρχία!

Κ.Α.

p

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ Σε μια εν δυνάμει βραδυφλεγή

βόμβα εξελίσσεται η κατάσταση στην Ειδομένη, στον Πειραιά αλλά και σε όλα τα «hot spots» εξαιτίας της ανυ-παρξίας του κράτους.

Την ανυπαρξία αυτή έρχονται να καλύψουν, με πρακτορικό πλέον τρόπο, οι αυτοαποκαλούμενοι «αλλη-λέγγυοι» δηλαδή τας μέλη των ΜΚΟ.

Οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιώ-ντας μέσα της τεχνολογίας τα οποία έχουν εν αφθονία στην κατοχή τους, προσπαθούν να ξεσηκώσουν τους λαθρομετανάστες. Από την άλλη η δήθεν κυβέρνηση της Ελλάδας, χαίρε-ται που δεν κάνει χρήση της κρατικής καταστολής για την εκκένωση των καταυλισμών, (έστω και ηπιότερη από αυτή που χρησιμοποίησε κατά των Ελλήνων), ενώ παράλληλα κατηγο-ρεί τα Σκόπια που διαφυλάσσουν τα σύνορα τους. Πλησιάζει ο χρόνος που θα διαπιστώσουν οι μαθητευόμενοι μάγοι ότι θα κληθούν να χρησιμοποι-ήσουν περισσότερη βία για την εκκέ-νωση των καταυλισμών.

Η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για το λαθρομεταναστευτικό είναι η μοναδική που προασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων στα πλαί-σια μιας πραγματιστικής και εφαρμό-σιμης πολιτικής.

Ν.Π.

7 χρόνια πριν...Δώστε μασ τη Δύναμη να τΟύσ σταματησΟύμε

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, ευρί-σκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο. Η συμμετοχή μας στις εκλογές της 7ης Ιουνίου 2009 για το Ευρωκοινοβούλιο είναι μια κρίσιμη μάχη για την πορεία του Κινήματός μας. Ένα από τα κεντρικά συνθήματα της εκστρατείας διαφωτίσεως της Χρυσής Αυγής είναι και αυτό που εμπεριέχεται χαρακτηριστικά στην φράση: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ! Όσο περισ-σότερες χιλιάδες ψήφους πάρει η Χρυσή Αυγή στις 7 Ιουνίου, όσο περισσότεροι Έλληνες δείξουν εμπι-στοσύνη στο Κίνημά μας τόσο μεγαλύτερη δύναμη πολιτική θα έχουμε για να αγωνιστούμε για τα εθνικά δίκαια του Λαού μας. Πράγμα το οποίο ως γνωστόν έχουμε κάνει εδώ και πολλά χρόνια αγω-νιζόμενοι σε κάθε κρίσιμη περίσταση του Έθνους. Πρέπει να τους σταματήσουμε! Να τους σταματή-σουμε να διαλύουν την κοινωνία μας και να έχουν μεταβάλει μικρές και μεγάλες πόλεις της Ελλάδος σε κοινωνικές ζούγκλες και άντρα εγκληματιών. Να τους σταματήσουμε να ξεπουλούν τα εθνικά θέματα το ένα μετά το άλλο. Στο σημείο αυτό επιθυμώ να τονίσω ότι η διεθνής θέση της χώρας γίνεται όλο και περισσότερο δυσκολότερη. Οι τελευταίες σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα των αγωγών που πέρασαν στα ψιλά της κατευθυνόμενης ειδησεογραφίας του κατεστη-μένου είναι εξαιρετικά δυσμενείς για την Πατρίδα μας. Θα εξαρτόμαστε ενεργειακά όπως πάνε τα πράγματα κατευθείαν από την Τουρκία! Μας πάνε για να γίνουμε δορυφόρος της Τουρκίας! Και απ΄ό,τι φαίνεται οι πολιτικοί που μας εξουσιάζουν δεν έχουν σκοπό να το εμποδίσουν. Από την άλλη πλευρά, ο πολιτικός εκείνος σχη-ματισμός, ο οποίος παγίδευσε τις ψήφους των Εθνικιστών και των Απροσκύνητων Πατριωτών, αποδεικνύεται όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο ότι αποτελεί ένα μέρος του συστήμα-τος και τίποτε άλλο. «Δώστε μας τη δύναμη να τους σταματήσουμε» και επιπλέον αποδείξτε στην πράξη ότι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα Εθνικιστές πραγματικοί και έχουν λόγους σοβαρούς οι προδότες και οι εχθροί του Λαού μας να μην κοιμούνται ήσυχοι.

N.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΕΦΗΜΕΡΙ∆Α «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

ΑΘΗΝΑ ∆ηλιγιάννη 50ΑΓΡΙΝΙΟ Πάροδος ΚυριαζήΑΙΓΙΟ Αιγαλέως 62ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥΠΟΛΗ Μαζαράκη 34ΑMΠΕΛΟΚΗπΟΙ Μεσογείων 131ΑΡΓΟΛΙ∆Α Παράσχου 9, ΝαύπλιοΑΡΤΕΜΙ∆Α Αγ. Μαρίνας 10ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 17 χλµ Νέας Εθνικής ΟδούΑΤΑΛΑΝΤΗ Εθνικής Αντιστάσεως 34ΑΧΑΡΝΕΣ Πλατεία ΚαράβουΒΑΡ∆Α ΗΛΕΙΑΣ Πατρών - Πύργου 50Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Κηφισίας 123 & Γράµµου 73ΓΥΘΕΙΟ Πλ. «Πετρόµπεη Μαυροµιχάλη»∆ΡΑΜΑ Εθνικής Αµύνης 55ΖΑΚΥΝΘΟΣ Φωσκόλου 77

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ηροδότου 87 (Ν. Αλικαρνασσό)ΘΑΣΟΣ Πρίνος Θάσου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καζαντζάκη 4ΚΑΒΑΛΑ ∆αγκλή 10ΚΑΛΑΜΑΤΑ Χ. Κουµαντού 2 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 11ης Νοέµβριου 9ΚΑΤΕΡΙΝΗ ∆ραγούµη 1 και ΕιρήνηςΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ∆ρακοπούλου 12 (Αργοστόλι)ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 63KOZANH Πλ. Γιολδάση 2KOMOTHNH Σοφοκλέους Κοµνηνού 2KOΡΙΝΘΟΣ Κύπρου 64ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ Κεντρική πλατείαΚΩΣ Οµήρου και Ξενοκρίτου (Ζηπάρι)ΛΑΜΙΑ Πλατεία Πάρκου και Κολοκοτρώνη

ΛΕΣΒΟΣ Πλατεία Κυπρίων ΠατριωτώνΜΑΝ∆ΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Στρατηγού Ν. Ρόκα 94ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Κεντρική ΠλατείαΜΕΓΑΡΑ 28ης Οκτωβρίου 65ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Κοντογιάννη 4ΜΕΣΣΗΝΗ Μερλοπούλου 27ΝΕΜΕΑ ∆ερβενακίων 20ΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ Αγ. Νικολάου 31Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Ποσειδώνος 34 (Άλιµος)ΞΑΝΘΗ ΓενισέαΠΑΤΡΑ Μαιζώνος 130ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 111ΠΕΡΑΜΑ 25ης Μαρτίου 7ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ Κεντρική ΠλατείαΠΡΕΒΕΖΑ Μάρκου Μπότσαρη 63

ΠΥΡΓΟΣ Mιαούλη 3ΡΟ∆ΟΣ Εθν. Μακαρίου 45 (Στοά Ροίκου)ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λ. Φανερωµένης 3ΣΕΡΡΕΣ Ραιδεστού 1ΣΠΑΡΤΗ Λυκούργου 142ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΣ Μ. Αλεξάνδρου 44, ΒρασνάΤΡΙΚΑΛΑ Καποδιστρίου 10 και ΑσκληπιούΤΡΙΠΟΛΗ Πλατεία Κολοκοτρώνη 8ΦΑΡΣΑΛΑ Θεοτοκοπούλου 2 (1ος Όροφος)ΧΑΛΚΙ∆Α Κιαπέκου 1ΧΑΛΚΙ∆ΙΚΗ Τερτσέτη 4 (Πολύγυρος)ΧΑΝΙΑ Τζανακάκη 40 - 42ΧΙΟΣ 11ης Νοεµβρίου 15

εδω χτυπα η καρδια του εθνικισmου

Αθήνα: 210 8235030 Πειραιάς: 210 4172693 Αν. Αττική: 6947 285718 ∆υτ. Αττικη: 6973 283559 Θεσσαλονίκη: 6970 138893 Αιτωλ/νία: 6987 082953 Αργολίδα: 6985 764633 Αρκαδία: 6974 882304 Άρτα: 6946 222044 Αχαΐα: 6987 105281 Βοιωτία: 6985 994905

Γαργαλιάνοι: 6977 224247 Γρεβενά: 6978 514514 Γύθειο: 6974 629128 ∆ράµα: 6976 822302 ∆ωδεκάνησα: 6947 780096Έβρος: 6947 179504 Εύβοια: 6993 955634 Ευρυτανία: 6988 888540 Ζάκυνθος: 6971 835209 Ηλεία: 6980 295484 Ηµαθία: 6943 567011

Θεσπρωτία: 6980 838537 Ιωάννινα: 6948 100995 Καβάλα: 6977 001833 Καρδίτσα: 6988 125595 Καστοριά: 6978 514514 Κέρκυρα: 6983 591465 Κεφαλλονιά: 6945 134452 Κιλκίς: 6970 505407 Κοζάνη: 6984 342137 Κόρινθος: 6980 361782

Κυκλάδες: 6909 103541 Λακωνία: 27310 24175 Λάρισα: 6973 3777152 Λευκάδα: 6936 796622 Μαγνησία: 6987 806505 Μεσσηνία: 6948 929090 Ξάνθη: 6984 784013 Πέλλα: 6972 226025 Πέραµα: 210 4416009 Πιέρια: 6917 49345 Πρέβεζα: 6985 771934 Ρόδος: 6947 780096 Ροδόπη: 6983 504758 Σάµος: 6988 247731 Σέρρες: 6938 721350 Τρίκαλα: 6932 207727 Φάρσαλα: 6976 438370

Φθιώτιδα: 6988 888540 Φλώρινα: 6978 069623 Φωκίδα: 6936 900623 Χαλκιδική: 6970 885776 Χανιά: 6997 223329 Χίος: 6980 834045 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 210.6985121 - 210.6985171210.6985173 - 210.6985175

Καθηµερινά 9:00 - 21:00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Page 24: Φύλλο 977

Τετάρτη

20Απριλίου

«Η διαρκής προσήλωση προς το καθήκον είναι αυτή που σχηματίζει το μετρό βάσει του οποί-ου κρίνονται και σταθμίζονται οι ανώτεροι και ακέραιοι χαρακτήρες. Για εμάς τους Εθνικιστές, η ανιδιοτελής και συνεχής αγάπη για τις άξιες, τα ιδανικά και τους συντρόφους μας, είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τις μάζες των προοδευτικών κοπαδιών. Ως Έλληνες εθνικιστές υπερασπιζόμαστε την πατρίδα με περηφάνια. Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και για αυτά που αγαπάμε.»

Ε ξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή προτεί-νει η Κυβέρνηση για τα οικονομικά των κομ-μάτων και τα οικονομικά των μέσων μαζικής

ενημερώσεως, των καναλιών.

Το ερώτημα που καταρχάς τίθεται είναι εάν θα έχει περιεχόμενο αυτή η Εξεταστική Επιτροπή, διότι όταν ακούς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αποδέχεται την πρόταση και όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπα-ράταξης –γιατί, αλήθεια, αποφεύγεται η λέξη «ΠΑΣΟΚ»;- η κ. Γεννηματά λέει «δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε», αυτό ηχεί παράταιρα. Εάν κάποιος δεν έχει τίποτε να φοβη-θεί όταν χρωστάει εκατόν πενήντα και διακόσια εκα-τομμύρια, τότε κάτι σάπιο υπάρχει σ’ αυτήν τη χώρα…

Είπε προηγουμένως η κ. Γεννηματά ότι όλα τα κόμματα έχουν δανειστεί από τις τράπεζες. Ψέμα. Δεν έχουν δανει-στεί τα κόμματα που εξελέγησαν το 2015, διότι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα. Δεν έχει δανειστεί από τα κόμματα που είναι από το 2012 μόνο ένα κόμμα, η Χρυσή Αυγή και όχι μόνον αυτό, αλλά μ’ έναν τρόπο εντελώς παράνομο και αντισυνταγματικό, της κόπηκε η χρηματοδότηση…

“ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΕώΝ ΤώΝ ΜΜΕ, 808 ΕΚ. ΕΥΡώ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠ’ ΟΣΟ

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ…”Ας έλθουμε στα χρέη των καναλιών. Θα αναφέρω

κάποιους αριθμούς οι οποίοι θα πρέπει πραγματικά να προκαλούν δέος. Έχουμε το συγκρότημα MEGA, ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ. Χρωστά 451,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρωστά περισσότερα απ’ όσο πουλήθηκε το λιμάνι του Πειραιά. Το λιμάνι του Πειραιά πουλήθηκε 368 εκατομμύρια. Περισσό-τερα χρωστάει ο Μπόμπολας και η παρέα του. ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV, 170 εκατομμύρια. ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 105 εκατομμύρια. STAR, 56,6 εκατομμύρια. ALPHA, 14,7 εκατομμύρια. Σύνολο χρεών των ΜΜΕ, 808 εκατομμύρια ευρώ, δύο φορές και πλέον απ’ όσο πουλήθηκε το λιμάνι του Πειραιά… Για να φτάσουν, όμως, να χρωστάνε τόσα πολλά όλοι αυτοί, κάποιες κυβερνήσεις τους άφησαν.

Αλήθεια, είπε ο κ. Πρωθυπουργός προηγουμένως, ανα-φερόμενος στο νέο νόμο περί των τηλεοπτικών αδειών, ότι θα δημιουργηθεί «ξέφωτο» στη χώρα. Δεκαπέντε μήνες χρειάστηκαν για να βρείτε το «ξέφωτο»;…

Επί της ουσίας, σχετικά με τη διαπλοκή με αυτήν την «πανούκλα» η οποία βασανίζει επί δεκαετίες τη δημόσια ζωή της χώρας, όλοι αυτοί που είναι μεγαλομέτοχοι των καναλιών έχουν και παράλληλες οικονομικές δραστηρι-ότητες. Ο Μπόμπολας του «Μέγκα» έχει κατασκευαστική εταιρεία. Δεν είναι στα έδρανα της Κυβερνήσεως ο κ. Νικολούδης πλέον, ο οποίος είχε δηλώσει ότι πέντε φορές περισσότερο από όσο στοιχίζει ένας δρόμος στην Ευρωπαϊ-

κή Ένωση, στοίχιζε στην Ελλάδα. Για αυτά τα πράγματα δεν θα υπάρξει έλεγχος; Όλοι έχουν παράλληλες λειτουργίες.

Πώς θα τα πάρετε αυτά τα χρήματα; Δεν θα τους δώσετε άδεια και θα κλείσουν τα κανάλια και όλα καλά και ωραία; Και τα φυσικά πρόσωπα που έχουν αυτά τα κανάλια τι θα γίνουν; Δεν θα πληρώσουν τα χρέη τους όταν έχουν παράλ-ληλες δραστηριότητες εξαιρετικά κερδοφόρες;…

“ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΚώΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

ΔΕΝ ΛΑΜβΑΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ;”Είπε προηγουμένως ο κ. Μητσοτάκης να βάλουμε ορκω-

τούς λογιστές και να εξετάσουν τα οικονομικά της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ. Σε εμάς οι ορκωτοί λογιστές ήρθαν προ δύο εβδομάδων. Γιατί οι ορκωτοί λογιστές πηγαίνουν στο μοναδικό κόμμα που δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση; Σε όλα τα άλλα που λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια δεν πηγαίνουν.

Και μια και μιλάμε για τα χρέη των κομμάτων, θα ελεγ-χθεί πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη; Διότι και επί και-ρού μνημονίου ακόμη στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ υπήρχαν μισθοί σε κομματικά στελέχη που ξεπερνούσαν τις 10.000 ευρώ. Αυτά θα τα εξετάσει η δικαιοσύνη;…

Και μια και μίλησα για τα δάνεια των κομμάτων, δεν μπορεί παρά να ανατρέξει η μνήμη μας στον Απρίλιο του

2013 σ’ αυτόν τον επονείδιστο νόμο ο οποίος κατετέθη, που με μια τροπολογία κατατεθειμένη εκπροθέσμως και υπερψηφισμένη εσπευσμένως απαλλάσσονταν από ποινι-κές ευθύνες οι διοικήσεις των τραπεζών που χορήγησαν τα δάνεια… Συγκεκριμένα ήταν το άρθρο 78 του ν.4146/2013 το οποίο ανέφερε: «Δε συνιστά απιστία κατά την έννοια των άρθρων 256 και 390 του ποινικού κώδικα για τον Πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα στελέχη των τραπεζών η σύναψη δανείων πάσης φύσεως με νομικό πρόσωπο δημοσίου ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα». Μιλάμε για μια φωτογραφική διάταξη.

Ερωτώ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι 15 μήνες στην εξουσία. Γιατί δεν έχετε καταργήσει ακόμα αυτόν τον νόμο;…

“ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!”Όμως, δε χρωστάει η ΝΔ μόνον και το ΠΑΣΟΚ. Και ο

ενιαίος Συνασπισμός είχε πάρει τότε δάνεια τα οποία είναι κάτι λιγότερο από 10 εκατομμύρια. Πράγματι, για ένα δάνειο 6 εκατομμυρίων από την Εθνική το οποίο είχε λάβει είχε βάλει υποθήκη το κτήριο της Κουμουνδούρου το οποίο βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν άξιζε 6 εκατομμύρια ευρώ. Επομένως, θα έπρεπε να γίνει κανονικά εξεταστική επιτροπή για τα οικονομικά όλων των κομμάτων.

Ας μην αναφερθώ στο ΚΚΕ. Είναι γνωστή η ιστορία του Ψευτοθόδωρου, ενός γραφικού τύπου ο οποίος είχε πουλήσει σε έναν αφελή επαρχιώτη την Ακρόπολη. Έτσι και το ΚΚΕ πούλησε όχι σε αφελή επαρχιώτη, αλλά σε off shore εταιρεία μια δημόσια συχνότητα, για την οποία δεν είχε δώσει ούτε μια δεκάρα, και η οποία δεν του ανήκε. Και το έθεσε το θέμα εδώ ο συναγωνιστής Βουλευτής Λαγός στη Βουλή. Απάντηση δεν πήρε. Όπως δεν έχουμε πάρει απάντηση για όλες τις συναλλαγές που έχουν γίνει στο θολό τοπίο όλων αυτών των τσοντοκάναλων, τα οποία λυμαίνο-νται τη δημόσια ζωή της χώρας.

Τι γίνεται στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ που παίρνει πολύ λιγότερα χρήματα και χρωστάει σχεδόν 150 εκατομμύρια;

Στο ΠΑΣΟΚ μήπως θα έχουμε καμιά συγχώνευση και καμιά διαγραφή χρεών, όπως γίνεται με τις ποδοσφαιρικές ομάδες; Όμως, τότε θα πρέπει να υποβιβαστεί το ΠΑΣΟΚ στην Γ΄ Εθνική όπως προβλέπει ο νόμος.

Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και σχετικά με τα χρέη των κομμάτων, που δεν πρόκειται να ξεπληρωθούν όσες εξεταστικές κι αν γίνουν, εάν δεν αποφασίσει κάποιος να αποδώσει αληθινή δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο και φυσικά με το μέγα σκάνδαλο των ΜΜΕ, με τις παράλληλες εργολαβίες που οδήγησαν σε αυτό το υπέρογκο χρέος. Η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει με παρ-ρησία για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, να πάνε οι κλέφτες φυλακή!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

“ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧώΡΑ”

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ∆είτε όλα τα είδη µας στο xakatastima.gr f Για παραγγελίες καλέστε στο 6949361466

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ βΟΥΛΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ

ΧΡΕΗ ΤώΝ ΚΟΜΜΑΤώΝ ΚΑΙ ΤώΝ ΜΜΕ