Φύλλο 973

24
ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α 23 MAΡTΙΟΥ 2016 1,50 XAGR.NET #973 ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ν∆ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! s Σ.2 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016: “ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ’ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ” / EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και την 25η Μαρτίου Τιμώ την Εθνική Επανάσταση των Ηρώων προγόνων μου που δεν λογάριασαν συν- θήκες και συσχετισμούς δυνάμεων... / EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και την 25η Μαρτίου υψώνω τις σημαίες και συνεχίζω τον Αγώνα τους για Εθνική Ελευθερία... EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και για εμένα κάθε μέρα είναι 25η Μαρτίου! s Σ.3 ΤΟ 1821, Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ «Τιμούμε κάθε 25η Μαρτίου το Αίμα των γενναί- ων που χύθηκε για Εθνική ελευθερία το 1821. Όμως, δυστυχώς, η ξενοκρατία είναι πάντοτε εδώ και η χώρα μας σήμερα είναι υποδουλωμένη στους δανειστές της, έχοντας μάλιστα εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία. Ταυτόχρονα ζούμε τα τελευταία χρόνια την επιστροφή των Οθωμανών, οι οποίοι απαιτούν συγκυριαρχία στο Αιγαίο, ενώ συνεχώς όλο και περισσότερο προκλητική γίνεται η προπαγάνδα και η πολιτική τους στην Θράκη.» (γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - σελίδα 24) ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

description

 

Transcript of Φύλλο 973

Page 1: Φύλλο 973

ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α 23 MAΡTΙΟΥ 2016 1,50 € XAGR.NET #973

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ν∆ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

s Σ.2

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016: “ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ’ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ”

/EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και την 25η Μαρτίου

Τιμώ την Εθνική Επανάσταση των Ηρώων προγόνων μου που δεν λογάριασαν συν-θήκες και συσχετισμούς δυνάμεων...

/EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και την 25η Μαρτίου

υψώνω τις σημαίες και συνεχίζω τον Αγώνα τους για Εθνική Ελευθερία...

EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ και για εμένα κάθε μέρα είναι 25η Μαρτίου!

s Σ.3

ΤΟ 1821, Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ«Τιμούμε κάθε 25η Μαρτίου το Αίμα των γενναί-ων που χύθηκε για Εθνική ελευθερία το 1821. Όμως, δυστυχώς, η ξενοκρατία είναι πάντοτε εδώ και η χώρα μας σήμερα είναι υποδουλωμένη στους δανειστές της, έχοντας μάλιστα εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία. Ταυτόχρονα ζούμε τα τελευταία χρόνια την επιστροφή των Οθωμανών, οι οποίοι απαιτούν συγκυριαρχία στο Αιγαίο, ενώ συνεχώς όλο και περισσότερο προκλητική γίνεται η προπαγάνδα και η πολιτική τους στην Θράκη.» (γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - σελίδα 24)

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Page 2: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 20162 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΛαϊκή Εθνικιστική Εφημερίδα

Κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη

Έτος Ιδρύσεως 1993

Εκδότης / ΔιευθυντήςΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑρχισυντάκτηςΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ιδιοκτησία: «ΚΟΡΟΓΟΝΑΣ»Επικοινωνία: Λ. Μεσογείων 131, Αθήνα - Τηλ. 210.6985121Αν δεν βρίσκετε την εφημερίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας

Η Χρυσή Αυγή στο διαδίκτυο: www.xryshaygh.com

www.ethnikismos.netΕΙ∆ΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Τρίτο κόμμαχωρίς αντίπαλοη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέφτουν κάτω από το 20% Σύριζα και ΝΔ - Εκτός βουλής

Καμμένος, Λεβέντης και Ποτάμι...

Η σταθερή άνοδος της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και η συνολική κατάρρευση των συστημικών κομμάτων που κατάντησαν την Ελλάδα έρμαιο των σκοπιανών, των τούρκων και των λαθρο-μεταναστών αποκαλύπτεται στην αυρια-νή δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το «Πρώτο Θέμα».Η συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων δίνει στα κόμματα χωρίς αναγωγή:

Νέα Δημοκρατία 21,1%Σύριζα 17,3%

Χρυσή Αυγή 6,1%ΚΚΕ 5%

Πασόκ 3,6%Ένωση Κεντρώων 2,6%

Ανέλ 2,2%Ποτάμι 1,8%

Αρχικά, να σχολιάσουμε ότι με την κατάλληλη αναγωγή (και την επιστροφή του κομμένου ποσοστού...) η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις σε ποσοστά που αγγίζουν διψήφιο νούμερο.Το κίβδηλο δίπολο Νέα Δημοκρατία - Σύριζα καταρρέει συνολικά με ποσοστά κάτω από το 20% το καθένα, καθώς το 21,1% της ψευτοδεξιάς είναι εντελώς πλασματικό (η συμμαχία Μητσοτακέικου - Πρώτου Θέματος είναι πασίγνωστη).Τα λοιπά αποκόμματα του «συνταγμα-τικού τόξου» Λεβέντης, Καμμένος και Θεοδωράκης φαίνεται ότι μένουν εκτός Βουλής και γι΄ αυτόν τον λόγο η συγ-χώνευση Πασόκ με Ποτάμι είναι μονό-δρομος.Η ελληνική κοινωνία καταδικάζει συλ-λήβδην τα προδοτικά αποκόμματα του συνταγματικού τόξου για την στάση τους στα εθνικά θέματα, το λαθρομε-ταναστευτικό και την κατάρρευση της οικονομίας από τα εθνοκτόνα μνημο-νιακά μέτρα. Το μήνυμα που στέλνουν οι Έλληνες είναι σαφές: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 - 8o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!u Με την Πατρίδα και τον Λαό µας να

στενάζουν υπό το ασφυκτικό βάρος της µνηµονιακής οικονοµικής αφαίµαξης και του λαθροεποικισµού, το Λαϊκό Εθνικι-στικό Κίνηµα φαντάζει και είναι η µοναδική απάντηση των Ελλήνων στους διεθνείς και εγχώριους Τυράννους που απειλούν ευθέ-ως πια την ίδια την ύπαρξη του Μεγάλου µας Έθνους.

Το 8ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσµου-Χρυσή Αυγή, αποτελεί την απόδειξη πως το Κίνηµα των Ελλήνων Εθνικιστών έχοντας διαβεί µια σκληρή και ανελέητη περίοδο δολοφονιών και διώξεων, στέκεται στέρεο ως βράχος ακλόνητης Πίστεως και ασίγαστης Θελήσεως.

Το Κίνηµα παραµένει το Οχυρό όλων των Ελλήνων ενάντια σ’ εκείνους που απειλούν την Πατρίδα, την Πίστη και την Ελευθερία τους!

Το φθινόπωρο του 2013, µια πολιτική σκευωρία πρωτόγνωρη για τα ευρωπαϊκά δεδοµένα έλαβε χώρα, ωθώντας τους πολι-τικούς µας αντιπάλους σε δηµόσιες δηλώσεις περί «διάλυσης της Χρυσής Αυγής». Η Χρυσή Αυγή όµως, όχι µόνο άντεξε στη συντριπτική και λυσσαλέα επίθεση του συνόλου του αντισυνταγµατικού τόξου, αλλά εξήλθε αυτής περισσότερο δυνατή από ποτέ!

Η Σηµαία µας κυµατίζει διαρκώς και περήφανα σε κάθε γωνιά της Πατρίδος, το Κίνηµά µας εξακολουθεί να προκαλεί τρόµο στους εχθρούς του Έθνους και ο Αρχηγός µας οδηγεί µε βήµα αποφασιστικό στο δρόµο της Νίκης!

Γνωρίζουµε πολύ καλά ποιοι έστησαν την σκευωρία του Σεπτεµβρίου του 2013. Γνωρίζουµε ακόµη καλύτερα την σκοπιµό-τητα πίσω από τις έκνοµες ενέργειές τους.

Θυµόµαστε µε απερίγραπτη οργή την εικόνα του σιδηροδέσµιου Αρχηγού και των Συνα-γωνιστών µας, όπως βεβαίως και τις ηρω-ικές µορφές των ηρωικών Συντρόφων µας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος της κόκκινης αντίδρασης.

Τίποτε δεν µας λύγισε στο παρελθόν, ούτε µπορεί οτιδήποτε να µας λυγίσει στο Παρόν και στο Μέλλον. Και δεν µπορεί τίποτε να µας λυγίσει διότι η Πίστη µας είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά!

Μας είπανε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές, όµως είτε το θέλουν είτε όχι, Είµαστε το Αύριο κι εκείνοι είναι το Χθες!

Σαφώς και δεν έχουµε δικαίωµα να λησµονήσουµε το τµήµα εκείνο του Λαού µας, το οποίο εν µέσω αδιανόητης πολιτικής τροµοκρατίας και απειλών, διατράνωσε την Πίστη του στον Αρχηγό και στο Κίνηµά µας. Τουλάχιστον τρεις εκλογικές διαδικασίες διε-ξήχθησαν µε παρανόµως προφυλακισµένους τον Αρχηγό και µια σειρά εκλεκτών Συναγω-νιστών µας. ∆ίχως ούτε µισό ευρώ κρατικής χρηµατοδότησης από ένα αντεθνικό Κράτος, µε αποκλεισµένη τη φωνή µας από τα «δηµο-κρατικά» τάχα µέσα µαζικής ενηµέρωσης. Κι όµως! Όταν κόµµατα και κοµµατάρχες κατέρρεαν µε πάταγο γύρω µας, η Χρυσή Αυγή παρέµενε Κάστρο άπαρτο κι ο Αρχηγός µας ήταν η εγγύηση της αταλάντευτης πορείας του προς την Τελική Νίκη.

Στα τέσσερα σχεδόν έτη κοινοβουλευτι-κής παρουσίας του Κινήµατος των Ελλήνων Εθνικιστών, καταδείξαµε στο Λαό µας τη συµπαιγνία όλων των κοµµάτων του αντι-συνταγµατικού τόξου. Αποκαλύψαµε τον αντεθνικό τους ρόλο και το µέγεθος της εξάρτησής τους από την εγχώρια πλουτοκρα-τία και το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο. Αποδείξαµε πως δεν είναι παρά µαριονέτες των ξένων επικυρίαρχων που επιβουλεύονται την Ελληνική µας Πατρίδα. Το τίµηµα αυτών των πράξεων το γνωρίζει πια κι ο τελευταίος Έλληνας στο πλέον αποµακρυσµένο µέρος της οικουµένης.

Παρά τα εµπόδια, εµπνεύσαµε στους σκληρά δοκιµαζόµενους συµπατριώτες µας, στην ελληνική οµογένεια και δη στην Ελληνι-κή µας Νεολαία το ιδανικό του ακατάπαυστου Αγώνα για την Πατρίδα, για την Πίστη και την Ελευθερία! Έχουµε σπείρει τον σπόρο τον καλό, έχουµε αφυπνίσει τον άλλοτε κοιµώµε-νο Ελληνισµό µας ή για την ακρίβεια έχουµε πυρπολήσει χιλιάδες ελληνικές καρδιές, οι οποίες σύντοµα θα γίνουν εκατοµµύρια.

Στις προκλήσεις των καιρών που έρχο-νται, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνηµα θα ανα-δειχθεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Θα αναδειχθεί πρωταγωνιστής διότι το υγιέστερο κοµµάτι του Λαού µας, η Ελληνική Νεολαία, στέκει απαρέγκλιτα στο πλευρό µας. Απέναντι στον οχετό λάσπης ενός διεφθαρµένου Καθε-στώτος που γκρεµίζεται, τα λόγια του Αρχη-γού ηχούν ως εγερτήριο σάλπισµα για τη Νεολαία: «Θέλουµε την Πατρίδα µας πίσω»!

Εµπρός λοιπόν Συναγωνιστές, µακριά από φιλελεύθερους και µαρξιστές, από πολιτικά-ντηδες και καιροσκόπους, για να πάρουµε πίσω την Πατρίδα που µας ανήκει!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Μας είπανε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές, όµως είτε το θέλουν είτε όχι, Είµαστε το Αύριο κι

εκείνοι είναι το Χθες!

Page 3: Φύλλο 973

Πριν έναν χρόνο ακριβώς στις 20 Μαρτίου του 2015 αποφυλακίστηκα. Αποφυλακίστηκα αλλά δεν ήµουν και δεν είµαι… ελεύθερος σύµφωνα µε τους νόµους και τις αποφάσεις των δικαστικών συµβουλίων.

Τους πρώτους µήνες µάλιστα ήµουν υπο-χρεωµένος να είµαι σε κατ’ οίκον περιορισµό και µου επιτρεπόταν να πηγαίνω µόνο στη Βουλή! Μετά από πέντε σχεδόν µήνες µου επετράπη να βγαίνω από την κατοικία µου, αλλά όχι εκτός Αττικής παρά µόνον µε όρους οι οποίοι καθιστούν την µετακίνησή µου στην χώρα στην ουσία περιορισµένη. Μεταξύ άλλων δεν µου επιτρέπεται να χρησιµοποιώ πλωτά και εναέρια µέσα!

Τριάντα ολόκληροι µήνες έχουν περάσει από τις ηµέρες που στήθηκε από τους πολιτι-κούς µας αντιπάλους και κάποιους επίορκους µια ολόκληρη σκευωρία ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Εάν ήµασταν ένοχοι, εάν µπορούσαν να µας καταδικάσουν, είναι βέβαιον ότι θα είχαν τελειώσει όλες οι προβλεπόµενες δια-δικασίες και θα είχαν εξοντώσει κυριολε-κτικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνηµα. Το ότι δεν το έχουν πραγµατοποιήσει µέχρι τώρα πολύ απλά σηµαίνει ότι δεν µπορούν να το κάνουν, αφού είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν η Αλήθεια στο τέλος θα φανεί και όλα τα παρα-µύθια ότι ένα πολιτικό κόµµα και συγκεκριµένα η τρίτη πολιτική δύναµη της χώρας είναι… εγκληµατική οργάνωση θα καταρρεύσουν.

Παρ’ όλα αυτά, ενώ για όλους όσους κατη-γορούνται υπάρχει το τεκµήριο της αθωότη-τας και πρέπει να αποδειχθεί η ενοχή τους, για εµάς ισχύει το εντελώς αντίθετο! Όπως χαρακτηριστικά είπε πρόσφατα βουλευτής της Νέας ∆ηµοκρατίας στη Βουλή πρέπει να… αποδείξουµε την αθωότητά µας. Στην ίδια λογική κινούνται και οι δήθεν προστάτες των ατοµικών δικαιωµάτων, οι “σύντροφοι” της αριστεράς, οι οποίοι και αυτοί δεν σέβονται το τεκµήριο της αθωότητάς µας και έφτασαν στο σηµείο ακόµη και υπουργοί της κυβερνήσεως

να αρνούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις βουλευτών µας, επειδή κατηγορούµαστε σαν… “εγκληµατική οργάνωση”!

Οι περιορισµοί, οι οποίοι υπάρχουν εις βάρος των βουλευτών του Κινήµατός µας έχουν καταλύσει κάθε αρχή του Συντάγµατος και του βασικού ατοµικού δικαιώµατος του λόγου. Βουλευτές εκλεγµένοι µε την ψήφο του ελληνι-κού λαού, στους οποίους έδωσε το δικαίωµα να εκλεγούν το Ανώτατο ∆ικαστήριο της χώρας, αφού τους επέτρεψε να συµµετέχουν στις εκλο-γές, δεν έχουν δικαίωµα δηµόσιου λόγου, δεν

έχουν δικαίωµα να συµµετέχουν σε κοµµατικές συγκεντρώσεις! Αυτό δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στα χρονικά καµµίας δηµοκρατίας σε καµµία χώρα να είναι κάποιος εκλεγµένος βου-λευτής και να µη δικαιούται να οµιλεί δηµόσια.

Μέσα στα πλαίσια της τερατώδους πολιτι-κής σκευωρίας χαρακτηρίστηκαν άπαντες οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, “διευθυντές” αυτής της περίφηµης κατά φαντασίαν και κατά παραγγελίαν “εγκληµατικής οργανώσεως”! Με ποια λογική τώρα 18 διαφορετικά µεταξύ τους άτοµα, τα οποία εξελέγησαν µε σταυρό προτι-

µήσεως είναι ταυτόχρονα και διευθυντές µιας εγκληµατικής οργανώσεως αυτό µόνον ένας ατέλειωτος παραλογισµός µπορεί να δικαιο-λογήσει. Μάλιστα έχει σηµασία να τονιστεί ότι τον Μάιο του 2012 είχαν εκλεγεί 21 βουλευτές, ενώ τον Ιούνιο 18. Μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου φαίνεται οι 3 που δεν εξελέγησαν δεν ήσαν διευθυντές εγκληµατικής οργανώσεως, αλλά οι υπόλοιποι 18 ήσαν! Ο παραλογισµός τους ξεπερνά κάθε όριο από το γεγονός ότι ένας από τους 18 κατηγορουµένους βουλευτές δεν εξελέγη τον Ιούνιο, αλλά έγινε βουλευτής µετά την παραίτηση άλλου βουλευτή! Και ο παραλο-γισµός συνεχίζεται µε την εκλογή άλλων προ-σώπων στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 οπόταν και δεν χαρακτηρίστηκαν διευθυντές της “εγκληµατικής οργανώσεως” Χρυσή Αυγή όσα νέα πρόσωπα εξελέγησαν τότε… Και ο παραλογισµός συνεχίζεται.

Στις 20 Μαρτίου του 2015, πριν έναν χρόνο, αφέθηκα ελεύθερος από τις φυλακές Κορυδαλ-λού, αλλά είµαι ακόµη ως γνωστόν κατηγο-ρούµενος µετά από µία πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, η οποία χωρίς κανένα στοιχείο βασίστηκε στην λογική της συλλογικής ευθύ-νης, µία λογική η οποία εφαρµόζεται από καθε-στώτα τυραννικά και όχι σε µία δηµοκρατία. Οι δεσµώτες µας πιστεύουν ότι µε την συνεχιζόµε-νη οµηρία µας θα µας αφαιρέσουν το δικαίωµα να λέµε την αλήθεια, να υπερασπιζόµαστε την Πατρίδα, την Πίστη και τα Ιδανικά µας.

Κάνουν λάθος και η µεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ο αγώνας και η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Κινήµατος των Ελλή-νων Εθνικιστών, που πολεµούν µε µίσος τόσο οι φιλελεύθεροι υπηρέτες της πολιτικής ανοµί-ας όσο και οι µαρξιστές συνοδοιπόροι τους.

Ας καταλάβουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι µια Ιδέα, ότι οι αγωνιστές της είναι ιδεολόγοι και δεν µπορούν να µας σταµατήσουν µε τις απαγορεύσεις τους και την πολιτική τροµο-κρατία από κράτος και παρακράτος.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 3ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ

«Μέσα στα πλαίσια της τερατώδους πολιτικής σκευωρίας χαρακτηρίστηκαν άπαντες οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, “διευθυντές” αυτής της κατά παραγγελίαν “εγκληµατικής

οργανώσεως”! Με ποια λογική τώρα 18 διαφορετικά µεταξύ τους άτοµα, τα οποία εξελέγησαν µε σταυρό προτιµήσεως είναι ταυτόχρονα και διευθυντές µιας εγκληµατικής οργανώσεως αυτό µόνον ένας ατέλειωτος παραλογισµός µπορεί να δικαιολογήσει.»

O ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ»«Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και ο µύθος της πολυπο-λιτισµικής κοινωνίας οδηγεί σε εκατόµβες αθώων θυµάτων και έξαρση της ισλαµικής τροµοκρατίας. Άµεση απέλαση όλων των ισλαµιστών λαθροµεταναστών από την Ελλάδα και κλείσιµο των ελληνικών συνόρων τώρα!» Άλλη µία σειρά τροµοκρατικών χτυπηµάτων συγκλονίζει την Ευρώπη. Μετά τις τροµοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, έχουµε συνεχόµενες βοµβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες από ισλαµιστές τροµοκράτες µε αποτέλεσµα 30 τουλάχιστον νεκρούς και εκατοντάδες τραυµατίες. Μάλιστα υπήρξαν και ανταλλαγές πυροβολισµών µεταξύ των αρχών του Βελγίου και ατόµων µε βαρύ οπλισµό, οι οποίοι µίλαγαν αραβικά.Πόσα εκατοντάδες θύµατα, πόσες εκατόµβες νεκρών θα πρέπει να θρηνήσει ολόκληρη η Ευρώπη στο βωµό των ιδεοληψιών της διεθνιστικής «αριστεράς» και της παγκοσµι-οποιητικής «δεξιάς»; Η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» είναι φύσει εγκληµατική και οδηγεί σε εκατοντάδες θύµατα της ισλαµικής τροµοκρατίας.Οι Έλληνες δεν είναι καθόλου ασφαλείς, αφού όλοι αυτοί οι τροµοκράτες περνάνε από ελληνικό έδαφος και δραστηρι-οποιούνται στην Ελλάδα. Πρόσφατες είναι οι αποκαλύψεις για οπλοστάσια ισλαµιστών στον Έβρο. Το µόνο που µένει είναι να δοθεί το έναυσµα από το Ισλαµικό Χαλιφάτο και θα θρηνήσουµε και Έλληνες πολίτες στο βωµό της έµµισθης «αλληλεγγύης» των ΜΚΟ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!“ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ’ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ”«Και λευτερωθήκαµεν από τους Τούρκους και σκλα-βωθήκαµεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης».

Ιωάννης Μακρυγιάννης

Εκατόν ενενήντα πέντε έτη µετά την ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑ-ΝΑΣΤΑΣΗ του 1821 και η Ελλάς παραµένει ένα υπόδου-λο κράτος και ένα Έθνος υπό οµηρία και αφανισµό εν καιρώ ειρήνης.

Εκατόν ενενήντα πέντε έτη µετά τον ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ κατά των βαρβάρων της ανατολής και µια νέα τουρκοκρατία απειλεί την πατρίδα µας: Από την µία, η παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων ισλαµιστών, προσφύ-γων και λαθροµεταναστών και από την άλλη, η διαρκής τουρκική απειλή στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο µας.

Υπάρχει και η «ακαθαρσία της Ευρώπης», κατά τον Ιωάννη Μακρυγιάννη: Οι χαρτογιακάδες του πλούτου και της παγκοσµιοποίησης που θέλουν να υποτάξουν ένα περήφανο Έθνος. Εδώ είναι και οι γενίτσαροι, εδώ και οι προδότες…

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος «τι να γιορτάσουµε την 25η Μαρτίου του 2016»; Την εθνική µας ανεξαρτη-σία που τσαλακώνουν οι τοκογλύφοι κάποιων οργανι-σµών που στέκονται πάνω από το Σύνταγµα των Ελλή-νων; Την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού; Την παρέλαση των Ενόπλων ∆υνάµεων λίγο µετά τις «αγγαρείες» στα κέντρα λαθροµεταναστών;

Για τον µέσο Έλληνα Πατριώτη, όλα τα παραπάνω προκαλούν θλίψη. Για τους συνειδητοποιηµένους Εθνι-κιστές όµως ΟΧΙ: Είναι απλά οι προκλήσεις των καιρών του «ψευτορωµαίικου» που βρίσκεται στο απόγειο της σαπίλας του. Είναι η ευκαιρία να κατανοήσει το Γένος την ιστορική του Ευθύνη.

Οι λαµπροί Αγωνιστές της κλεφτουριάς µας άφησαν µια βαριά παρακαταθήκη. Μας δίδαξαν πως η Ελευθερία δεν χαρίζεται. Η Ελευθερία κατακτιέται.

Η 25η Μαρτίου κάθε έτους, µας θυµίζει ότι ο Αγώ-νας για Εθνική Ελευθερία δεν ολοκληρώθηκε και εµείς οφείλουµε να αγωνιστούµε χωρίς συµβιβασµούς για την δικαίωση των Ηρώων προγόνων µας.

Μονάχα µετά από το βαθύ σκοτάδι των καιρών της καταπίεσης, θα ξεπροβάλλει η Αυγή της Ελευθερίας. Γι’ αυτό λοιπόν ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και προς όσους µάταια προσπαθούν να µας κάνουν να ντρεπόµαστε που πατάµε αυτά τα χώµατα, τους απαντάµε: «ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!»

Μεθύστε λοιπόν, µε τ’ Αθάνατο κρασί του εικοσιένα και δώστε νόηµα στην εφετινή επέτειο προπάντων µε τον δικό σας Αγώνα που θα εµπνεύσει και άλλους Έλληνες. Κάντε υπερήφανους Εκείνους που δεν λογάριασαν συν-θήκες και συσχετισµούς δυνάµεων. Κρατήστε ανήσυ-χους τους προδότες και ταρακουνήστε τους αδιάφορους και τους κουρασµένους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥ-ΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Page 4: Φύλλο 973

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής την ανθελληνική συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ για την προδοτική της στάση σε όλα τα κρίσιμα εθνικά ζητήματα.Αρχικά, αναφέρθηκε στην πολιτική κυβί-στηση του «Μακεδονομάχου» και εθισμέ-νου με την καρέκλα, Πάνου Καμμένου, ο οποίος υπαναχώρησε στο ζήτημα Μουζά-λα και ξεπέρασε πολύ γρήγορα τις προδο-τικές του δηλώσεις.Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι και οι Νεοδημοκράτες, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν, αφού ο πρώην πρό-εδρος ΝΔ και πρωθυπουργός, Κωνσταντί-νος Μητσοτάκης έλεγε για το όνομα της Μακεδονίας «σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει...»Εν αντιθέσει, οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν και αγωνίζονται σθεναρά για τα ιερά και όσια της Πατρίδα μας.

Η ανθελληνική συγκυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα τους λαθρομετανάστες και αφήνει στο περιθώριο τους Έλληνες.Τέλος, ο Συναγωνιστής αποκάλυψε την αντιρατσιστική προπαγάνδα των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» και των διαπλε-κόμενων ΜΜΕ που αποκρύπτουν σκόπιμα ότι οι λαθρομετανάστες πετάνε τα τρόφι-μα που τους προσφέρονται αφειδώς και αρνούνται οποιαδήποτε βοήθεια από τον «Ερυθρό Σταυρό».Ο Συναγωνιστής Λαγός πήρε στην συνέ-χεια τον λόγο για να απαντήσει στον σκευ-ωρό Δένδια που αναρωτήθηκε... τι στάση θα κρατήσουν οι Έλληνες Εθνικιστές στην επέτειο της 6 Απριλίου 1941 (Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα).Ο Γ. Λαγός απάντησε αρχικά στον Δένδια ότι όταν θα καταρρεύσει η σκευωρία και αθωωθεί η Χρυσή Αυγή, τότε θα αποκαλυ-φθεί και ρόλος του στην υπόθεση.

Τέλος, του είπε ότι όταν η Πατρίδα μας βρεθεί σε εθνικό κίνδυνο, αυτοί που θα προστρέξουν για την υπεράσπισή της θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές και όχι ο φιλο-μασώνος Δένδιας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 20164 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινοβουλευτική ∆ράση Λαϊκού Συνδέσµου

Kατατέθη η πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευσηΟ εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε με δυναμικό ύφος την εθνο-προδοτική πολιτική του Σύριζα για τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό στη βουλή. Κατηγόρησε τον Μουζάλα πως έχει διαπράξει εθνική προδοσία και δήλωσε πως η μελλοντική εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα τον απελάσει στα Σκόπια. Στις δυναμικές καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, αντέδρασε ως συνήγορος του Σύριζα ο βου-λευτής της ΝΔ Κικίλιας! Για να λάβει τις δέουσες απαντήσεις από τον εκπρόσωπό μας, που τον αποκάλεσε «ανόητο, άθλιο και ξεφτιλισμένο». Στην συνέχεια κατετέθη στα πρακτικά η πρόταση Νόμου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για την πάταξη του λαθρομετανάστευσης. Όταν εφαρμοστεί αυτός ο εθνικός Νόμος το μείζον πρόβλημα του εποικισμού της Ελλάδος θα πάψει να υφίσταται.

ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑΕδώ και χρόνια στην ελληνική γεωργία οι τιµές των λιπασµάτων, καύσιµων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων είναι σηµαντικά υψηλότερες από τις αντίστοιχες τιµές στα άλλα κράτη – µέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Έλληνας παραγωγός και κτηνοτρόφος, προµηθεύεται τους συντελεστές της παραγωγής σε τιµές δυσανά-λογα υψηλές σε σχέση µε τις τιµές των οµοειδών συντελεστών στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι προφανές ότι το στοιχείο αυτό µαζί µε πολλά άλλα υποβιβάζουν ακόµα περισσότερο την ήδη χαµηλή ανταγωνιστικότητα της ελληνικής γεωργίας, καθιστώντας τα αγροτικά µας προϊόντα ακριβά και για την εσωτερική αγορά αλλά και για τις αγορές του εξωτερικού. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσµα να διακυβεύεται η βιωσιµότητα πολλών γεωργικών εκµεταλλεύσεων, που σε περιόδους παρατεταµένης οικονοµικής κρίσεως, όπως αυτή που βιώνουµε αυξάνει την ανεργία και αποθαρρύνει πολλούς νέους ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά µε την πρωτογενή παραγωγή.Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό και να ασχοληθεί σοβαρά µε τους συντελεστές που διαµορφώνουν το κόστος παραγωγής και να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία µέτρα για τον εξορθολογισµό των τιµών και την εναρµόνισή τους µε τις τιµές που ισχύουν στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ερωτάται ο αρµόδιος υπουργός:u Θα προβεί στην µείωση της τιµής των καυσίµων που προµηθεύονται οι αγρότες και προορίζονται για γεωργική χρήση;u Υπάρχει πρόθεση να επανεξεταστούν τα περιθώρια και ποσοστά κέρδους των εταιρειών που παράγουν λιπάσµατα και φυτοφάρµακα ώστε να προβούν σε µεί-ωση των τιµών τους;u Υπάρχει πρόθεση για παρότρυνση των παραγωγών προς την κατεύθυνση της ιδιοπαραγωγής ζωοτροφών και λιπασµάτων;

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα οι μεγάλες εταιρείες υπεραγορών τροφίμων πιέζουν ολοένα και ασφυκτικότερα τους Έλληνες αγρότες παραγωγούς να αγοράζουν τα προϊόντα παρα-γωγής τους αλλά με εξευτελιστικούς και μακροχρόνιους όρους αποπληρωμής και εξόφλησης. Η εμπορική αυτή συμπεριφορά δημι-ουργεί ανισοβαρείς καταστάσεις σε βάρος των μικρών ιδίως παρα-γωγών και τους οδηγεί σε οικονομικά αδιέξοδα και στα νύχια τραπε-ζικών ή τοκογλυφικών δανείων. Ενδεικτικό παράδειγμα πως μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες τροφίμων έχει ουσιαστικά κηρύξει στάση πληρωμών καθυστερώντας την εξόφληση προμηθευτών για ποσά άνω των 2.000 ευρώ ενώ μία άλλη έχει ανακοινώσει επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής των αγροκτηνοτρόφων προμηθευτών της από τρεις έως πέντε μήνες. Συμπληρωματικά ας υπενθυμίσουμε πως άλλη εταιρεία εμπορίας τροφίμων που επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της, αποπληρώνει τους παραγωγούς κηπευτικών και φρούτων με τέσσερις μήνες καθυστέρηση.Την ίδια στιγμή οι μεν καπνοπαραγωγοί της Βορείου Ελλάδος εξο-

φλούνται μετά από τρίμηνο ενώ οι πορτοκαλοπαραγωγοί αμείβονται για την παραγωγή τους με επιταγές τριμήνου και σε εξευτελιστικές τιμές. Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

u Επειδή οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται ολοένα και σε δυσχερέστερη οικονομικά θέση και οδηγούνται σταδιακά στην πτώχευση και στην οικονομική εξαθλίωση ποια είναι τα συγκε-κριμένα οικονομικά μέτρα που σχεδιάζει και προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για την προστασία και την υπεράσπιση του εισοδήματος και κατ΄επέκταση της Αγροτικής και Κτηνοτροφικής κοινωνικο-οικο-νομικής τάξης;u Πως και με ποια μέτρα μπορεί η κυβέρνηση να προστατέψει καταναλωτές και πολίτες από τη δημιουργία τραστ και ολιγοπωλίων στον χώρο εμπορίας τροφίμων των οποίων τα συμφέροντα στρέφο-νται και λειτουργούν σε βάρος της αγοράς, του ελεύθερου ανταγω-νισμού και της οικονομίας;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣΑπό δημοσιεύματα του Τύπου και δηλώσεις αρμοδίων υπουργών, ήλθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας το γεγονός ότι, Τούρ-κος εκπρόσωπος θα βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος προκειμένου να λαμβάνει μέρος την καταμέτρηση των Προσφύγων και Μετα-ναστών που αποβιβάζονται σε εδάφη της εθνικής κυριαρχίας που προέρχονται από την Τουρκία. Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

u Ποια είναι η ιδιότητα του εν λόγω Τούρκου αξιωματούχου;uΜε βάση ποια πράξη ή συμφωνία ένας Τούρκος αξιωματούχος, ήτοι υπάλληλος χώρας που είναι υπεύθυνη για τη συνεχή ροή μεταναστών και προσφύγων προς την Ελλάδα, έγινε αποδεκτός να συμμετάσχει σε όργανο με συγκεκριμένη αποκλειστική αρμο-διότητα της Ελληνικής Πολιτείας;u Ποιος έχει εγκρίνει την εν λόγω πράξη;Γιατί δεν έχει επιλεγεί ουδέτερος/οι αξιωμα-τούχος/οι με αίτημα προς τον ΟΗΕ για την αμερόληπτη και αντικειμενική καταγραφή, αλλά επιλέγεται Τούρκος αξιωματούχος;u Ποια θα είναι η θέση της Ελληνικής Κυβέρ-νησης, σε περίπτωση που ο τούρκος αξιω-ματούχος δεν συμφωνεί στη διαπίστωση της πραγματικής κατάστασης;u Πρόκειται η Ελληνική Κυβέρνηση να μετα-βάλει γνώμη και να απευθυνθεί σε διεθνείς οργανισμούς που μετέχει (π.χ. ΟΗΕ), προκει-μένου να ζητήσει την άμεση συνδρομή τους στο εν λόγω ζήτημα;

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

KATA METΩΠΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΟ∆ΕΞΙΑΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ∆ΙΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ∆ΕΝ∆ΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

8ο Συνέδριο του Λαϊκού ΣυνδέσμουΜε κεντρικό σύνθημα «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» την Κυριακή

27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Μπροστά στις ασύμμετρες απειλές κατά του Έθνους

και της Πατρίδας μας το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών καλείται να οργανώσει την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων. Δεν θα σταματήσουμε

τον Αγώνα μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 18:00Ξενοδοχείο NOVOTEL, Μιχαήλ Βόδα 4, ΑΘΗΝΑ

Page 5: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 5ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθροµετανάστεςκαι µε την σφραγίδα των Βρυξελλών,

οι «πρόσφυγες» που εισβάλλουν στην ΕλλάδαΓια άλλη µία φορά στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών διεξάγεται συζήτηση για το λεγόµενο «προσφυγικό» ζήτηµα. Το σκανδαλώδες της όλης υποθέσεως είναι ότι στο τραπέζι βρέθηκαν ο Ολάντ µε τον Νταβούτογλου και ουδείς ρώτησε τον χαχόλο που παριστάνει τον πρωθυπουρ-γό της Ελλάδος.

Στη συνάντηση που είχαν ο Γάλλος µε τον τούρκο λήφθηκαν αποφάσεις που ήδη διαφηµίζονται ως αποφάσεις των «28», γεγονός που καταδεικνύει το πόσο πειθήνιο όργανο των διεθνών τοκογλύ-φων είναι ο Τσίπρας. Σας µεταφέρουµε το προσχέδιο της αποφάσεως που έλαβαν Ολάντ και Νταβούτογλου, µε τον Τσίπρα απλώς να επικυρώνει εκ των υστέρων τα όσα συζήτησαν ο Γάλλος πρόεδρος µε τον τούρκο πρωθυπουργό:

1.Οι επιστροφές λαθροµεταναστών µεταναστών θα γίνονται µε βάση το διε-θνές και κοινοτικό δίκαιο.

2. Η συµφωνία θα αρχίσει να εφαρ-µόζεται από την Κυριακή 20 Μαρτίου. Από αυτή την ηµεροµηνία και µετά όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα επιστρέφονται στην Τουρκία.

3. Ο αριθµός των προς επανεγκατάστα-ση θα φθάνει µέχρι τις 72.000. Αν πλησι-άζει προς εκεί, θα εξεταστεί αναθεώρηση. Αν «πιαστεί» ο αριθµός το πρόγραµµα επανεγκατάστασης τερµατίζεται.

4. Ανοίγει το Κεφάλιο 33 από την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας που αφορά στον προϋπολογισµό. ∆εν είναι

από αυτά που µπλόκαρε η Κύπρος.5. Επιτάχυνση της χορήγησης εκταµί-

ευσης των ενισχύσεων προς την Τουρκία.

ΠΟΝΗΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣΑξίζει να προσέξουµε πως οι τούρκοι

παίρνουν ότι ακριβώς ζήτησαν. Πρώτον η συµφωνία δεν µιλάει για «πρόσφυγες», αλλά για «µετανάστες». Τουτέστιν αφού όλοι δηλώνουν «πρόσφυγες» θα πρέπει να εξακριβωθεί η εθνικότητά τους πριν επιστραφούν στην Τουρκία. ∆ηλαδή, θα παραµένουν επί µεγάλο χρονικό διάστηµα στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς.

∆εύτερον, η συµφωνία αφορά µονά-χα 72.000, δηλαδή την «σοδειά» ενός µήνα και µάλιστα παγωµένου. Όταν θα επιστραφούν 72.000 το πρόγραµµα θα

τερµατιστεί. Τρίτον, η τουρκία παίρνει και χρήµατα και ανοίγουν και «κεφάλαια» για την ενταξιακή της πορεία.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η κυβέρνηση υπέγραψε ένα χαρτί, στο οποίο υπάρχει η λέξη «λαθροµετανάστες», την ίδια ώρα που όποτε ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρει την συγκεκριµένη λέξη εντός Βουλής γίνεται... χαµός.

Τι έγινε και υπογράφει τέτοια χαρτιά, αντί να κάνει µια διαδήλωση κρατικοδίαι-των στις Βρυξέλλες µε βασικό σύνθηµα το «Κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος»; Πολύ απλά στην τελευταία δηµοσκόπηση της Alco το 67% του Ελληνικού Λαού κάνει λόγο για λάθος χειρισµούς στο λεγό-µενο «προσφυγικό» ζήτηµα. ∆ηλαδή το 67% του Ελληνικού Λαού διαφωνεί µε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων». Έτσι ήδη η κυβέρνηση αναγνώρισε τον όρο «λαθροµετανάστης» και θα προχω-ρήσει στην µετεγκατάσταση 72.000 «ταξι-κών αδερφών» στην Τουρκία.

Βεβαίως το βήµα του Σύριζα προς την πραγµατικότητα είναι τουλάχιστον µικρό και δειλό, όµως ας µην βιαστούµε να τους απευθύνουµε µοµφή. Τόσο οι διε-θνιστές µαρξιστές του Σύριζα όσο και οι κοσµοπολίτες φιλελεύθεροι της Νέας ∆ηµοκρατίας έχουν τα ίδια προβλήµα-τα προσαρµογής στην πραγµατικότητα. Θυµίζουµε ότι παρόµοια προβλήµατα είχε η Νέα ∆ηµοκρατία, η οποία εν τέλει ανα-γκάστηκε να κατασκευάσει κλειστά κέντρα κράτησης για ελάχιστους λαθροµετανά-στες, όταν είδε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανεβαίνουν ραγδαία από την κατά-σταση στο κέντρο των Αθηνών, το οποίο θύµιζε... Καµπούλ.

Εν τέλει όλα φτάνουν σε µία παράφρα-ση της φράσεως του Βολταίρου: Ακόµα και εάν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να την εφεύρουµε!

Κ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΚΗΣ

Ζώνη Ελεύθερης Σκέψης

ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ ΖΕΒΕΔΑΙΟΥ;

Μια φορά κι έναν καιρό (της ολέθριας µεταπολίτευσης), υπήρχε µια αριστερή τροµοκρατική οργάνωση µε την επωνυµία ΕΛΑ. Οι καραµανλικές «αρχές» παρίσταναν ότι δεν ήξεραν ποια ήταν τα µέλη της, αλλά αυτοί µέχρι και… εφηµερίδα έβγαζαν (το «∆ελτίο Αντιπληροφόρη-σης», το οποίο κυκλοφορούσε σε 800 αντίτυπα, που στέλνονταν ταχυδροµικώς ακόµα και σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και των δύο ΚΚ), ενώ µοίραζαν και… προκηρύξεις στα Εξάρχεια. Υπολογίζεται ότι η εν λόγω συµµορία είχε γύρω στα 400 µέλη – πράγµα ασφαλώς αστείο για οποιαδήποτε κανονική, µη παρακρατική τροµοκρατική οργάνωση. Τελικά, όταν υποτίθεται πως εξαρθρώθηκε η τροµοκρατία στην Ελλάδα, κατηγο-ρήθηκαν µόλις… πέντε για συµµετοχή στον ΕΛΑ και αθωώθηκαν άπαντες, µε συνοπτικές διαδικασίες.Γιατί θυµήθηκα αυτή την παλιά βρώµικη ιστορία του ΕΛΑ; ∆ιότι, απ’ ότι φαίνεται, ευρέθησαν… διάδοχοί της. Πρόκειται για την αναρχοκοµµουνιστική συµµορία «Ρουβίκωνας», η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία οι συντάκτες της παραδέχονται ότι µέλη της συµ-µορίας περιφρουρούσαν οπλισµένα διαδήλωση που πραγµατοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου στα Εξάρχεια, όπως δείχνει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τα δελτία ειδήσεων.Και όπως γνωρίζετε, ο… «ένοπλος λαός» του «Ρου-βίκωνα» είναι άτοµα πασίγνωστα στις «αρχές» (εδώ γελάνε!) και έχουν προσαχθεί –αλλά ποτέ συλλη-φθεί…- κάµποσες φορές, σε «καταδροµικού» τύπου «επιχειρήσεις», ακόµα και στο προαύλιο της… βουλής – µε την άδεια της Αστυνοµίας και της αφέντρας Ζωής. Αφού, λοιπόν, τους γνωρίζουν σαν κάλπικες δεκάρες, γιατί άραγε δεν τους τσουβαλιάζουν, έστω και τώρα, ως «εγκληµατική οργάνωση»; Ρητορικό βεβαίως το ερώτηµα, που θυµίζει τα κλασσικά «τι κάνει νιάου-νιά-ου στα κεραµίδια;» και «τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποίον είχανε πατέρα;»…

Α.Β.

“ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ” ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Ο ΕΘΝΟΜΗ∆ΕΝΙΣΤΗΣ ΦΙΛΗΣΚατάπτυστος και ανεπιθύµητος από όλους τους Έλληνες της Οικουµένης θεωρείται o υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. Τα «κατορθώµατά» του έφτασαν µέχρι και στην Αµερική, καθώς θεωρείται ως «Persona non grata» για τα ποντιακά και τα παµµακεδονικά σωµατεία της Αµερικής, µετά την δηµόσια µη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων! Ο Φίλης που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντι-κού καλεσµένος του Ιδρύµατος Ωνάση, προκειµένου να τελέσει µαζί µε τον υπουργό πολιτισµού τα εγκαίνια της έκθεσης του ιδρύµατος, βρέθηκε στο στόχαστρο των οµογενών!Αντιπροσωπία της Παµποντιακής, ποντιακών συλλόγων, της Παµµακεδονικής και της Οµοσπονδίας Ελληνικών Σωµατείων Νέας Υόρκης προχώρησε σε διάβηµα στο γενικό προξενείο της Ελλάδας, ενώ ενδεικτική είναι η ανα-κοίνωση του διευθυντή του Κέντρου Βυζαντινών Σπου-δών, δρος Χρίστου Ιωαννίδη. Σύµφωνα µε αυτήν, «το

κέντρο καθιστά σαφές ότι όχι µόνο δεν έχει καµιά σχέση µε την πιθανολογούµενη επίσκεψη του υπουργού Παι-δείας, αλλά και αντιτίθεται σε αυτήν την επίσκεψη», διότι, µεταξύ άλλων, «η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισµού αποτελεί αδιαµφισβήτητο ιστορικό γεγονός και το κέντρο τιµά και σέβεται την µνήµη των αδελφών µας Ποντίων, που υπήρξαν θύµατα της Γενοκτονίας.»Και όµως, ο αµόρφωτος αυτός εθνοµηδενιστής, ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, παριστάνει ανερυθρίαστα τον τύπο ο οποίος «αναρωτιέται» αν βρέχει την ώρα που τον φτύνουν και δεν έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια που απαιτείται ώστε να παραιτηθεί.Η καρέκλα της εξουσίας και το «µέλι» που την συνοδεύει φαίνεται ότι υπερνικούν κάθε έννοια ευθιξίας και φιλο-τίµου, τις οποίες όµως, ως έννοιες καθαρά ελληνικές, θα πρέπει προκειµένου να τις χρησιµοποιεί κάποιος να διαθέτει και την ανάλογη εθνική συνείδηση. Και το πολιτι-κό παχύδερµο αυτό είναι ολοφάνερο ότι δεν την διαθέτει.

Page 6: Φύλλο 973

O KATHΦΟΡΟΣ ΤΩΝΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Σύμφωνα με καταγγελία στρατιωτών που υπηρετούν σε μονάδα του Πολυκάστρου, διατάχθηκαν να παρα-δώσουν τα κρεβάτια τους, ώστε αυτά να μεταφερ-θούν σε κέντρο φιλοξενίας απρόσκλητων.Έτσι, οι στρατιώτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν 12 από τα 35 κρεβάτια του Λόχου τους, ώστε να μπο-ρούν να ξαπλώνουν σε αυτά οι δήθεν κατατρεγμέ-νοι και ταλαίπωροι. Στους στρατιώτες παραδόθηκαν sleeping bag, με τα οποία κοιμούνται στο τσιμεντένιο πάτωμα!Σε μια άλλη περίπτωση, Υπαξιωματικός που υπηρετεί σε μονάδα της Ασσήρου Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει την σίτιση των απρόσκλητων, κατήγγειλε ότι οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στα Διαβατά, πετάνε το φαγητό τους στα σκουπίδια, προτιμώντας τις παντσέτες και τα σουτζουκάκια από τις καντίνες που έχουν κατασκηνώσει περιμετρικά του χώρου. Σύμφωνα με τον εν λόγω Υπαξιωματικό, οι λαθρο-μετανάστες πολλές φορές επιδεικνύουν προκλη-τικότατη και εριστική συμπεριφορά, φτύνοντας και βρίζοντας τους φαντάρους, που αναγκάζονται να εκτελούν χρέη φιλιππινέζας.Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά στα κέντρα φιλοξενίας των απρόσκλητων. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, από υπερασπιστές της εδαφικής ακεραι-ότητας της χώρας, μετατράπηκαν σε καμαριέρες, σερβιτόροι και αχθοφόροι. Η ευθύνη για τον εξευτελισμό του στρατού, βαραίνει αποκλειστικά τον κατ’ όνομα Υπουργό Εθνικής Άμυ-νας, οι κόκκινες γραμμές του οποίου μεταμορφώθη-καν σε κόκκινες ζαρτιέρες και ροζ στρινγκάκια, κερ-δίζοντας επάξια τον τίτλο του παγκόσμιου περίγελου. Ας απολαύσει ο βουλιμικός υπουργός για λίγο ακόμη την καρέκλα του. Πολύ σύντομα, το πρόσωπο του θα κοσμεί το μνημείο των προδοτών, δίπλα στους Πηλιο-γούσηδες και τους Εφιάλτες.

Θ.Χ.

6 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016

των ΚαιρώνΣηµεία

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

YO «ανθρωπισµός» των Συριζαίων σε µια φωτογραφία: Ένας άστεγος απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουµουνδούρου. Έχει την «ατυχία» να είναι Έλληνας,

οπότε καµία ΜΚΟ δεν θα ασχοληθεί µε τα προβλήµατά του...

«ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ» (!)Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ7ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙ∆ΟΜΕΝΗΑφού κάηκαν στον «χυλό» της Κολωνίας, φυσάνε και το «γιαούρτι» της Ειδομένης, οι νεοταξίτες! Έτσι, μετά από τον προβλημα-τισμό που προκάλεσε στον ελληνικό λαό η είδηση περί απόπειρας βιασμού 7χρονου κοριτσιού από νταβραντισμένο «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, στην Ειδομένη, βρήκαν τρόπο τα ντόπια ενεργούμενα των νεοταξιτών, να «πείσουν» τον πατέρα της 7χρονης να κάνει… δήλωση μετανοίας, υποστηρίζοντας ότι τα σχετικά με την απόπειρα βιασμού της κόρης του δημοσιεύματα, συνιστούν… παρα-πληροφόρηση, κι ότι στην πραγματικότητα έγινε… παρεξήγηση και δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού!!! Και αμέσως μετά, πέρασαν στην… αντεπίθεση τα θρασύτατα νεοταξίτικα ενερ-γούμενα των ΜΜΕ, ζητώντας το… λόγο απ’ όλους εκείνους που προέβαλαν την είδηση της απόπειρας βιασμού.

ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...Ας δεχθούμε την εξήγηση του πατέρα της 7χρονης, ότι επρόκειτο για… παρεξήγηση. Γιατί δεν το έλεγε αμέσως μόλις πιάστηκε στα πράσα –από άλλα «προσφυγάκια»- ο Αφγα-νός βιαστής-παιδεραστής, για να τον γλιτώσει και από το λιντσάρισμα που του επιφύλαξαν; Ή, γιατί δεν το έλεγε έστω την επομένη και περίμενε να περάσουν 4 ολόκληρες μέρες για να ανακαλύψει ότι έγινε… παρεξήγηση;Και δεύτερον, εκτός από τον πατέρα, έπρεπε να «πείσετε» -με τον γνωστό σας τρόπο- και τους δύο Σύριους αυτόπτες μάρτυρες της απόπειρας βιασμού, που δεν ανακαλούν τις μαρτυρίες τους! Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, ήταν η φωνή του πατέρα της μικρής: «Κάποιος προσπαθεί να βιάσει το παιδί μου!» που τους έκανε να σπεύσουν προς βοήθεια. Οι δυο τους έτρεξαν προς το σημείο και εντό-πισαν τον Αφγανό ανάμεσα σε κάτι θάμνους να προσπαθεί να γδύσει το άτυχο κοριτσάκι. «Αμέσως τον αρπάξαμε και αρχίσαμε να τον κλωτσάμε» λένε. «Ο Αφγανός είχε σύρει το κοριτσάκι από τις τουαλέτες όπου βρισκόταν πίσω σε κάτι θάμνους. Την ώρα που φτάσα-με κοντά του της έβγαζε το μπλουζάκι και το παντελόνι της. Οι κραυγές ακούγονταν παντού και πλήθος συγκεντρώθηκε. Φώνα-ζαν να τον σκοτώσουμε αλλά εμείς είπαμε ότι αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Πολλοί προσπαθούσαν να τον χτυπήσουν αλλά εμείς τους λέγαμε ότι πρέπει να τον παραδώσουμε στην αστυνομία για να δει τι θα κάνει».

ΠΡΟΒΕΣ «ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ»ΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;Στην Θεσσαλονίκη οι διαμαρτυρόμενοι «πρόσφυγες» από την Συρία είχαν μαζί τους σημαίες και διακριτικά του «Ελεύθε-ρου Συριακού Στρατού» (Free Syrian Army - FSA) δηλαδή της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης!«Αντιρατσιστικές» συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έγιναν με συν-θήματα για την «αλληλεγγύη», το «άνοιγ-μα των συνόρων», κ.τ.λ., στα πλαίσια του «αντιρατσιστικού τετραημέρου 18-21 Μαρ-τίου», που οργανώνει η CIA και το Ίδρυμα Σόρος σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.Οι συγκεντρώσεις αυτές διοργανώθη-καν από την ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA) και οι περισσότεροι που συμ-μετείχαν σ’ αυτές ήταν λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, με «σκιστά» μάτια. Αλλά όχι από ολόκληρο το Αφγανιστάν,

παρά μόνον από τη βόρεια πλευρά του. Ποιοι κατοικούν εκεί; Οι καθοδηγούμε-νοι από τους αδερφούς τους Τούρκους, Τουρκομάνοι, οι οποίοι την εποχή της αμερικανικής επιδρομής στην χώρα είχαν συστήσει την «Βόρεια Συμμαχία», για να ανοίξουν την «πόρτα» της χώρας στους επιδρομείς.Την ίδια ώρα, συχνότατες έχουν γίνει οι συμπλοκές για ασήμαντες αφορμές, στην Ειδομένη και στον Πειραιά, πάντα μεταξύ Αφγανών και Σύριων, ενώ ακόμα και η καθεστωτική «Καθημερινή» προειδοποιού-σε από το κύριο άρθρο της για «επικίνδυ-νες, εκτός ορίων, συμπεριφορές», δηλαδή για τον κίνδυνο γενικευμένης εξέγερσης, με απρόβλεπτες συνέπειες.Μήπως, λοιπόν, αυτού του είδους οι συγκε-ντρώσεις είναι οι πρόβες μιας εξέγερσης;

Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πήρε μαζί του και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού!

Όχι μόνο πήγε στις ΗΠΑ απρόσκλητος από την κυβέρνηση της χώρας αλλά καλεσμένος της διαβόητης οργάνωσης AIPAC, του σιωνιστικού λόμπι (ήταν εχθές ο κεντρικός ομιλητής στην

ετήσια συγκέντρωσή τους, που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον…) αλλά πήγε και δημοσία δαπάνη, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!!! Κι αφού πήγε που πήγε τσαμπέ, πήρε

μαζί του και καμιά δεκαριά παρατρεχάμενους, αλλά και την… μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Προφανώς, για να τον διασκεδάζει στη διαδρομή… Να τον χαίρονται τα «πατριωτάκια» που τον

ψήφισαν. Δυστυχώς όμως, δεν τον χρυσοπληρώνουν μόνο αυτοί, αλλά όλοι οι Έλληνες!

«AΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ» ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΝΙ - ΗΡΘΑΝ ΤΑ... ΜΠΟΥΡΚΙΝΙΚαλοκαιριάζει σιγά-σιγά και τα κορίτσια θ’ αρχίσουνε δειλά-δειλά τα µπάνια, για να πάρουνε… χρώµα. Αλλά, η Νέα Τάξη Πραγµάτων, µαζί µε τα «προσφυγάκια», φέρνει –επιτέλους!- και στην Ευρώπη ειδικά µαγιό για µουσουλµάνες και «αλληλέγγυ-ες» κοµµουνιστοπούλες, που να συνάδουν µε την… Σαρία. Έτσι, η (γνωστών σιωνιστικών συµφερόντων…) µεγάλη αλυσ-σίδα Μarks & Spencer θα διαθέτει πλέον και στην Ευρώπη το ολόσωµο µαγιό για γυναίκες µουσουλµάνες και «αλληλέγγυες» (“Refusees Welcome”). Πρόκειται για ολόσωµα µαγιό τριών κοµµατιών που ενώνονται και καλύπτουν τα… πάντα, από πάνω µέχρι κάτω, για να µην προκαλούνται οι… «ξαναµµένοι µωαµε-θανοί» από τη θέα ηµίγυµνων γυναικείων σωµάτων. Η τιµή του στην Αγγλία, όπου άρχισε ήδη η διάθεσή του, είναι

49,5 λίρες, ενώ το προϊόν διατίθεται και στο Ίντερνετ. Το λοιπόν, οι ντόπιες «αλληλέγγυες» κοµµουνιστοπούλες, να ξεχάσουνε τα µπικίνι (που έχουν γίνει «ότι έχει αποµείνει»…) και τους… κόφτες και να σπεύσουν να προµηθευτούν και να φορούν τα νέα µαγιό, σε ένδειξη «συµπαράστασης» και «αλλη-λεγγύης» στις «προσφυγοπούλες» µε τις µπούργκες, για να µην τα φοράνε µόνο αυτές και τους δηµιουργηθούν… ψυχολογικά προβλήµατα! Προτείνω δε, οι πρώτες που θα λανσάρουν το νέο προϊόν στις «αλληλέγγυες» κοµµουνιστοπούλες, να είναι οι συντρόφισσες Λιάνα Κανέλλα και κυρά-Τασία Χριστοδουλοπούλου! Για ευνό-ητους λόγους…

ΑΝΤΙΟΧΟΣ

EΦΙΑΛΤΙΚΗ «ΠΡΟΒΛΕΨΗ»ΓΙΑ 300.000

«ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΣΤΗΝ ΙΝΔΟΓΡΕΚΙΑ!

Ενώ η τριτομνημονιακή συγκυβέρνη-ση, τα συνένοχά της (δήθεν) αντιπο-λιτευόμενα κόμματα του… συνταγμα-τικού τόξου και τα ΜΜΕ καλλιεργούν τον εφησυχασμό στους Έλληνες για το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, το αμερικανικό δίκτυο Janes (το οποίο προφανώς αντλεί τις πληροφορίες του από την… κεντρική πηγή πληροφορι-ών, δηλαδή από τα «στρατηγεία» της Νέας Τάξης στην Αμέρικα…) προβλέ-πει ότι 300.000 «προσφυγάκια» θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα μέχρι τις αρχές Ιουνίου (!!!), εάν η Τουρκία δεν τηρήσει τη συμφωνία – που μέχρι στιγ-μής δεν την τηρεί… Αλλά, προχωράει και πάρα πέρα το αμερικάνικο δίκτυο, προβλέποντας σ’ αυτή την περίπτωση σοβαρό κίνδυνο αστάθειας και κοινω-νικής αναταραχής.Πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές Ιωάν-νης Μιχαλέτος και Λόρα Χακάροβα, υποστηρίζουν (και πολύ σωστά) ότι η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των απρό-σκλητων και το κόστος της αστυνό-μευσης, σχέδιο έκτακτης ανάγκης δεν υπάρχει, οπότε, ο… σώζων εαυτόν σωθείτω!Έλληνες αντισταθείτε όσο ακόμα είναι νωρίς, γιατί όταν θα φτάσουμε στο «αμήν», θα έχει «πετάξει το πουλάκι»…

Σας περισσεύει το χρήµα; Σε 4 δισ. υπολογίζει η HSBC, το

ετήσιο κόστος του «προσφυγικού» για την Ελλάδα, ενώ τα κονδύλια της Ευρώπης προς την Ελλάδα

δεν ξεπερνούν τα 700 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας και µε την προ-ϋπόθεση ότι η Ελλάδα ήταν µόνο «χώρα transit» και όχι αποθήκη δυστυχίας για δεκάδες χιλιάδες

πρόσφυγες και λαθροµετανάστες...

Page 7: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 7ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

των ΚαιρώνΣηµεία

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΕΙΔΟΜΕΝΗ: Ελαφρώς μειωμένες είναι οι… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας τις τελευταίες μέρες και ο αναπληρω-τής υπουργός Άμυνας και συντονιστής της κυβέρνησης για το προσφυγικό, Βίτσας, βγήκε στον ΣΚΑΪ για να… καθησυχάσει τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», που δικαιολογημένα… ανησυχούν.«Έχουμε μείωση στις προσφυγικές ροές τις τελευταίες ημέρες», παραδέχτηκε ο υπουργός και έσπευσε αμέσως να διευκρινίσει: «αλλά λόγω καιρού...»Με την ευκαιρία κι αφού κάποτε θα βελτιωθεί ο καιρός και θα μας ξανάρθουν τα «προσφυγάκια», ανακοίνωσε και την κατασκευή 12 νέων hot spots, χωρίς όμως να αποκαλύψει που και πως - προφανώς το φυλάει για… έκπληξη: «Έχουμε ήδη 14 κέντρα φιλοξενίας. Θα κατασκευαστούν άλλα 12. Τα χρήματα για την κατασκευή των υπόλοιπων είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό, και θα αναπληρωθούν από τα κοινοτικά κονδύλια».

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ Η... ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

c Αρκούσε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για να διαγραφεί ο Φαήλος Κρανιδιώτης από τη Νέα

Δημοκρατία μέσα σε 2-3 ώρες. Και αναρωτιόμαστε: Η ΝΔ έχει συλ-λογικά όργανα; Πότε συνεκλήθη το πειθαρχικό για να αποφασίσει; Τα πράγματα είναι απλά: Στην ψοφοδεξιά της αριστερολαγνείας ισχύει μόνον Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. Η περίπτωση μας θύμησε αμέσως την διαγραφή Κακλαμάνη από τον Σαμαρά με ένα... κωλόχαρτο που παρέ-δωσε ο ίδιος στο προεδρείο της Βουλής. ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!

Τσίπρας εκτός τόπου και χρόνου μετά το ισλαμικό χτύπημα στις Βρυξέλλες:

Εχθρός μας είναι μόνο ο ρατσισμός!Νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Ευρώπη συγκλονίστηκε από ένα ακόμα πολύνεκρο τρομοκρα-τικό χτύπημα που πραγματοποίησαν τζιχαντιστές, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις Βρυξέλλες για να ικανοποιήσουν τα δολοφονικά, έναντι των «απίστων», ένστικτά τους.Θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, να είναι τουλάχιστον σκεπτικός από το γεγονός ότι εντός της χώρας υπάρχουν και δρουν παρόμοιες ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, που μπορούν να καταφέρουν ένα παρόμοιο χτύπημα ανά πάσα στιγμή.Αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, λοιπόν, ο Τσίπρας έβγαλε μήνυμα στο twitter σχε-τικά με το ζήτημα και σημείωνε: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον βελγικό λαό. Ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη»Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας που είναι ένοχος, από κοινού με το λοιπό σύστημα των πολιτικάντη-δων στην Ευρώπη για τα πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία είναι απόρροια της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», βλέπει ως «εχθρό» του τον... «ρατσισμό».Οι πολιτικάντηδες ανά την Ευρώπη πρώτα επέφεραν πάνω στους ευρωπαϊκούς λαούς την λαίλαπα των τζιχαντιστών και τώρα βλέπουν ως αντίπαλο τον «ρατσισμό». Προτείνουν δηλα-δή να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εισροή τζιχαντιστών, ως αντίβαρο στα τρομοκρατικά χτυ-πήματα; Απλούστατα βρίσκονται εν πλήρει συγχύσει εμπρός στην επέλαση των εθνικιστικών κινημάτων σε ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο. Μια επέλαση που αποτελεί την απάντηση των ευρωπαϊκών λαών σε δεκαετίες καταστροφικής διακυβέρνησης...

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗ ΚΟΥΒΑΣυνεχίζεται η θριαµβευτική περιοδεία του «Αµερικάνου φονιά των λαών» Οµπάµα στην κόκκινη Κούβα, αλλά και η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ των σταλινικών παλιάτσων του Περισσού και των αριστεριστών οµοϊδεατών τους, που δεν ξέρουν τίποτα για το «φόνο».Τους αφιερώνουµε τη φωτογραφία του «φονιά των λαών» µπροστά στην τερά-στια προσωπογραφία του ήρωά τους Τσε Γκεβάρα, και τους συστήνουµε να κοιτα-χτούν στον καθρέφτη και να φτύσουν τα µούτρα τους!Και µετά, αν έχουν µια σταλιά φιλότιµο (ποιος το’ χασε για να το βρουν αυτοί;) ν’ ανεβούνε στην ταράτσα του Μεγάρου του Περισσού και να… φουντάρουν οµαδικά!

Αντί για συλλυπητήρια, ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη για τα θύματαΔριμεία κριτική εναντίον της εθνικώς επικίνδυνης κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις χθεσινές ειδε-χθείς επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε για άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία έχει περι-πέσει σε πλήθος ατοπημάτων σχετικώς με τα εθνικά ζητήματα, είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τη επερχόμενη σταδιακή πληθυσμιακή αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού μέσω της αμείωτης εισροής αλλογενών, αλλά και για τις αιματηρές επιθέσεις εξτρεμιστών του ισλαμικού κράτους οι οποίες κλιμακώνονται σε ιδιαιτέρως ανησυχητικό βαθμό, οι δράστες των οποίων διέρχονται από τα ελληνικά σύνορα. Ο Π. Ηλιόπουλος τόνισε τέλος ότι οι εμμονικές ιδεοληψίες του εγχώριου εθνο-μηδενιστικού καθεστώτος, οδηγούν την Ελλάδα και την Ευρώπη στο στόχαστρο της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Πάλι κρύβεται ο ΤσίπραςΌμως και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός εξέθε-σε από βήματος της Βουλής την ανθελληνική κυβέρνηση και τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό Τσίπρα.Ο συναγωνιστής αναρωτήθηκε πόσο «δημοκρα-τική» ήταν η διαδικασία ματαίωσης της χθεσινής συζήτησης στην Βουλή για την Δικαιοσύνη, η οποία πραγματοποιήθηκε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα - Μητσοτάκη.Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να γίνει η συζήτηση στην Βουλή για να... αποφευχθούν οι εντάσεις, αλλά κυρίως για να μην ακουστούν οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής, η οποία επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά για την δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών. Είναι θέμα χρόνου να επιβεβαι-ωθεί ότι οι τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους πέρασαν από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα, όπως έγινε και με τους δράστες της πολύνεκρης δολοφονικής επίθεσης στο Παρίσι.Τέλος, αναφέρθηκε στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και στους ενορχηστρωτές Σαμα-ρά - Αθανασίου - Δένδια και τα υποχείριά τους Ντογιάκο και Κωστάρελλο. Καθημερινά στο δικαστήριο ξεφτιλίζονται οι σκευωροί και αποδει-κνύεται η αλήθεια.

«Δεν επιθυμώ τηνκαταδίκη μιαςηλικιωμένης γυναίκας»Στην Ευελπίδων προσήλθε χθες το πρωί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγο-ρούμενη την καθηγήτρια του πανεπιστη-μίου Αθηνών Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάν-νη. Η καθηγήτρια κάθησε στο εδώλιο μετά από μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής καθώς ήταν βασική μάρ-τυρας στην υπόθεση μιας επίθεσης στην πανεπιστημιούπολη, πριν από εννέα χρό-νια, για την οποία ο Ηλίας Καδιδιάρης αθωώθηκε. “Δικαιώθηκα στο δικαστήριο. Δεν γνωρί-ζω αν η ίδια είχε δόλο για την προσβολή της υπόληψής μου” κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Ηλίας Κασιδιάρης σχετικά με την υπόθεση, ενώ είπε μεταξύ άλλων: είπε μεταξύ άλλων : «Δεν επι-θυμώ την καταδίκη πόσο μάλλον μιας γυναίκας και ηλικιωμένης».

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΣ ΠΑΙ∆ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!Στην αναζήτηση ενός παιδεραστή βρίσκονται οι αστυνομικοί του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από καταγγελία που έγινε από το τοπικό σύλλογο Όαση του Παιδιού.Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας “Εθνική Φωνή”, στη περιοχή των Πεζών, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ένας Μπαγκλαντεσιανός «κατατρεγμένος οικονομικός μετανά-στης» παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά αγόρια και κορίτσια.Τελικά, κάποιος από τους γονείς πληροφορήθηκε τα καθέκαστα και έκανε επώνυμη αναφορά στο σύλλογο Όαση του Παιδιού, η διοίκηση του οποίου ενημέρωσε αμέσως την Ασφάλεια, που δεν έχει ακόμα εντοπίσει τον Μπαγκλαντεσιανό παιδεραστή.Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

«ΘΑΥΜΑ» Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΟΛΙΣ... 2.270«ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΧΘΕΣΠαρά τις συμφωνίες Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας και τα ρέστα, τα «προσφυγάκια» δεν σταματούν να… προτιμούν την Ελλάδα. Και μάλιστα, περισσότεροι απ’ όσους την… προτιμού-σαν πριν από την συμφωνία! Σύμφωνα, λοιπόν, με την επίσημη σημερινή πρωινή ενημέρωση, 50.411 «προσφυγάκια» βρίσκονται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με την χθεσινή καταμέτρηση ήταν 48.141. Άρα, μόνο το τελευταίο 24ωρο, μας… προτίμησαν 2.270! Δεν είναι… θαύμα;

Page 8: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 20168 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ∆ΟΣΕΙΣ Σύµφωνα µε τις πληροφορίες οι οποίες διο-χετεύονται από τις Βρυξέλλες, οι δυο πλευρές των διεθνών τοκογλύφων, οι ευρωπαίοι εταί-ροι από τη µία και το ∆ΝΤ από την άλλη, συµ-φωνούν στο περιεχόµενο των «µεταρρυθµίσε-ων» που πρέπει να προωθηθούν στη Ελλάδα (Ασφαλιστικό, «κόκκινα» δάνεια, φορολογικό κλπ), έχουν όµως απόκλιση στους αριθµούς, οι οποίοι προσδιορίζουν και τα µέτρα που πρέ-πει να ληφθούν. Συµφώνησαν, λοιπόν, να προχωρήσουν την αξιολόγηση, αφήνοντας ανοιχτό το ζήτηµα των µέτρων που αφορούν τα χρόνια µετά το 2016. Αυτά µπορούν κάλλιστα να τα καθορίσουν σε µεταγενέστερο χρόνο, έχοντας στη διάθεσή τους τα πιο φρέσκα οικονοµικά δεδοµένα, τα οποία δεν επιτρέπουν αµφισβητήσεις και δια-φορετικές εκτιµήσεις. Ο Τσίπρας και οι λοιποί συριζαίοι, βεβαίως, θα βγουν και θα πανηγυρίζουν ότι «αποσόβησαν τα χειρότερα», αναφερόµενοι στο άρθρο του Τόµσεν που έλεγε ότι µέχρι το 2018 απαιτού-νται πρόσθετα µέτρα 4% - 5% του ΑΕΠ, δηλαδή – σε σηµερινές τιµές – 7-9 δις ευρώ. Πάντα, µε τέτοιου είδους τρόπους, λειτουργούν και ενεργούν διαχρονικά οι κάθε λογής επιβήτο-ρες της εξουσίας, εποµένως και τα «λιγούρια» του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα µπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Χρησιµοποιούν, δηλαδή, τις φευ-γαλέες εντυπώσεις της στιγµής, µε τις οποίες όµως κάποιους πολύ λίγους πλέον µπορούν να παραµυθιάσουν. Ας έχουµε υπόψη µας, λοιπόν, όχι τα προπα-γανδιστικά ψέµατα της κυβέρνησης, αλλά το τι πρόκειται στην πραγµατικότητα να συµβεί στο όχι και τόσο µακρινό µέλλον, όταν θα έρχονται το ένα µετά το άλλο τα πακέτα µε τα νέα µέτρα που προβλέπει το τρίτο Μνηµόνιο.

ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ;

Οικονομικό σκάνδαλο στο δήμο Θεσσαλο-νίκης και μάλιστα τεραστίων διαστάσεων, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όσα διέρ-ρευσαν έως τώρα δεν αποτελούν παρά την κορυφή του παγόβουνου.Η υπόθεση αφορά την Διεύθυνση Ανακύ-κλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμά-των του δήμου Θεσσαλονίκης για εργασίες επισκευής κάδων και κοντέινερ μεταφοράς απορριμμάτων, που ανατέθηκαν με προβλη-ματικούς διαγωνισμούς σε δύο συγκεκριμέ-νες εταιρείες.Μετά την άρνηση του Επιτρόπου του Ελε-γκτικού Συνεδρίου να εγκρίνει την πληρω-μή ενταλμάτων και αφού είχαν προηγηθεί πολλές συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την ακατανόητη απόσυρση της εταιρείας, που κέρδισε έναν από τους δια-γωνισμούς, υπέρ της άλλης, η οποία είχε

έρθει δεύτερη, ορίστηκε ειδική επιτροπή για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις τους. Αυτό που αντίκρισαν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβου-λοι ήταν άδειες μάντρες, μπάζα και χώρος που δεν ηλεκτροδοτούνταν καν, αν και οι δύο εταιρείες είχαν αναλάβει έργα συνολικού ύψους 6.000.000 €.Όλα τα παραπάνω περιγράφονται στην έκθε-ση που συνέταξαν τα μέλη της ειδικής επι-τροπής και αναγνώστηκε στο δημοτικό συμ-βούλιο, γεγονός που προκάλεσε την δήλωση παραίτησης του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδημάρχου Π. Λεκάκη, ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Μπουτάρη. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η παραίτηση έγινε αποδεκτή, αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουν προσωπικές ευθύνες.Να θυμίσουμε εδώ ότι κατά τη συγκρότηση της οικονομικής επιτροπής, στην αρχή της

θητείας αυτού του δημοτικού συμβουλίου, όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις είχαν συναι-νέσει στον παράνομο αποκλεισμό της εκπρο-σώπησης της Ελληνικής Αυγής.Η Ελληνική Αυγή είναι η μόνη δημοτική παράταξη αυτή τη στιγμή, που δικαιούται να μιλάει για κακοδιαχείριση, συγκάλυψη και σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται στελέχη όλων των υπολοίπων. Το γεγονός της απο-κάλυψης σαφέστατα και δεν απαλλάσσει συνολικά από τις ευθύνες τις παρατάξεις και δημιουργεί μείζον ζήτημα ηθικής τάξης για τους επικεφαλής, αφού εκτός των ποινικών υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες.Με παραιτήσεις ή χωρίς, το βέβαιο είναι ότι πρέπει κατ’ αρχήν να παρέμβει ο εισαγγε-λέας και να αποδώσει τις ποινικές ευθύνες, όπου υπάρχουν, και στη συνέχεια να ανοίξει η συζήτηση των πολιτικών ευθυνών.

MEΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ούτε οικονοµικό όφελος αποδείχθηκε ούτε βαρύ οπλοστάσιο βρέθη-κε, αλλά τα συστηµικά µέσα ενηµέρωσης µε ευκολία προδικάζουν την ενοχή των κατηγορουµένων!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση µε θέµα το φαι-νόµενο των «τηλεδικαστών», οι οποίοι σπεύδουν συχνά να προεξοφλήσουν (αν όχι να εκβιάσουν) αποφάσεις της ∆ικαιοσύνης, πραγµατοποιήθηκε την περασµένη Παρασκευή από τον ∆ικηγορικό Σύλλογο Λάρισας. Την πιο καίρια τοποθέτηση έκανε αναµφισβήτητα ο δηµο-σιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς. Μεταφέρουµε σχετικά από την εφηµερίδα «∆ηµοκρατία»:

«∆ιευκρινίζοντας ότι η έννοια της αντικειµενικότητας στη δηµοσιογραφία είναι κάτι σχετικό, ο αρθρογράφος της «δηµοκρατίας» Γιώργος Χαρβαλιάς περιέγραψε ως κορυφαίο παράδειγµα µεροληπτικής δηµοσιογραφικής κάλυψης την απόφαση για την παραποµπή σε δίκη των βουλευτών και δεκάδων µελών της Χρυσής Αυγής, ως προς την κατηγορία της σύστασης εγκληµατικής συµµορίας.

Η απόφαση, ως γνωστόν, ελήφθη µε πλειοψηφία δύο προς ένα, µε αφετηρία το διάτρητο πόρισµα Βουρλιώτη και την εισηγητική έκθεση Ντογιάκου, ενώ ο εισηγητής της υπόθεσης Νίκος Σαλάτας, διαφώνησε, λέγοντας ότι η κατηγορία περί εγκληµατικής οργάνωσης δεν ευσταθεί, βάσει και της διεθνούς σύµβασης που

ορίζει το σχετικό κακούργηµα και προϋποθέτει προ-σπορισµό οικονοµικού οφέλους.

«Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, ούτε οικο-νοµικό όφελος αποδείχθηκε ούτε βαρύ οπλοστάσιο βρέθηκε», αλλά τα συστηµικά µέσα ενηµέρωσης µε ευκολία προδικάζουν την ενοχή των κατηγορουµένων, όπως τον περασµένο Ιούλιο προδίκαζαν το «ναι» στο δηµοψήφισµα, είπε ο Γιώργος Χαρβαλιάς».

Ποιος µπορεί να διαφωνήσει µε τα όσα υποστή-ριξε ο Χαρβαλιάς; Αν εξαιρέσει κανείς τους γνωστούς µετρηµένους στα δάχτυλα του ενός χεριού συστηµικούς φαιδρούς δηµοσιογράφους, οι οποίοι εξυπηρετούν τόσο τα συµφέροντα των αφεντικών τους, όσο και του πολιτικού κατεστηµένου, στους υπόλοιπους Έλληνες έχει γίνει ολοφάνερη η διάπραξη της σκευωρίας που σκηνοθετήθηκε σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στην ίδια εκδήλωση συµµετείχε µε παρέµβαση της η πρώην βουλευτής Λαρίσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ∆έσποι-να Σβερώνη, η οποία στηλίτευσε την στάση των ΜΜΕ απέναντι στο Τρίτο Πολιτικό Κόµµα της Ελλάδας. Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και περισσότερο θα γίνεται αναφορά για την απαράδεκτη, ανέντιµη και παράνο-µη στόχευση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το πολιτικό και εκδοτικό κατεστηµένο, µόνο και µόνο επειδή η ραγδαία άνοδος της εκείνη την περίοδο ανησύχησε σφόδρα όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις του ανθελληνικού καθεστώτος.

Η χούντα των «τηλεδικαστών»και η Χρυσή Αυγή

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ MR TSIPRA. ΕΣΕΙΣ; ∆ήλωση ότι εµπιστεύονται τον mister Tsipra, έκα-ναν ο τύραννος της Ευρώπης Σόιµπλε αντάµα µε τον Γάλλο υπουργό Οικονοµικών Σαπέν, σε κοινή τους συνέντευξη στο ραδιοσταθµό Europe1 και την τηλεόραση itele.«Εµπιστεύεστε σήµερα τον Αλέξη Τσίπρα;» ήταν το ερώτηµα δηµοσιογράφου προς τους υπουρ-γούς. - Εγώ τον εµπιστεύοµαι, δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν - Κι εγώ, απάντησε ο Βόλφγκανγκ Σόιµπλε, ο οποίος προσέθεσε ότι «Κάνουµε τα πάντα ώστε οι αποφάσεις να µπορέσουν να υλοποιηθούν. ∆εν είναι εύκολο για τους Έλληνες να υλοποιήσουν όλα αυτά, εργάζονται όµως».

Ο δε Σαπέν επιτέθηκε εν συνεχεία στις… προη-γούµενες κυβερνήσεις (!), τονίζοντας ότι οι Τσι-προκαµµένοι έχουν αποδειχθεί περισσότερο µνη-µονιακοί ακόµα κι από τους Σαµαροβενιζέλους: «Πριν από την τωρινή κυβέρνηση υπήρξαν άλλες κυβερνήσεις που δεν έκαναν τις απαραίτητες προσπάθειες, ενώ έχουµε µια κυβέρνηση σήµερα που προσπαθεί. Θα πρέπει να προχωρήσει µέχρι τέλους και θα πρέπει να την βοηθήσουµε».Και βέβαια, έχει τους λόγους του ο Σόιµπλε να επαινεί τον mister Tsipra. Βλέπετε, γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2013 –την εποχή που… έσκιζε το Μνηµόνιο- και τα συµφωνήσανε από τότε!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ...«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝ∆ΥΝΟΙ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ Η... λατρεµένη κυρά-Τασία, δίνοντας συνέντευξη στην ηλεκτρονική σελίδα της ιταλικής εφηµερίδας Λα Ρεπούµπλικα, εµφανίζεται µε απύθµενο θράσος και υποστήριξε ότι «καµία συµφωνία δεν µπορεί να εµποδίσει τα άτοµα αυτά να αφήσουν πίσω τους την βαρβαρότητα και να αναζητήσουν ένα ασφαλές καταφύγιο», ενώ κατηγόρησε τις υπόλοιπες χώρες, λέγοντας ότι το «µεγαλύ-τερο µέρος των Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Βαλκανίων υιο-θέτησε θέσεις που αντανακλούν τον εθνικό εγωισµό». Στην αποκορύφωση της πολιτικής αθλιότητας, µας ενηµέρωσε ότι «Είµαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές που ακολουθήσαµε, µε σεβασµό στην διεθνή και ευρωπαϊκή νοµι-µότητα, αλλά και για το µεγάλο κίνηµα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, το οποίο αναπτύχθηκε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».Η «υπερήφανη πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ µετέτρεψε την Ελλάδα σε µια απέρα-ντη αποθήκη ανθρώπινης δυστυχίας, µε την παράνοµη εισβολή να συνεχί-ζεται αµείωτη, ενώ πολύ χειρότερα λειτουργεί και ως ένας προθάλαµος που εγκυµονεί τερατώδεις κινδύνους, σαν αυτούς που αιµατοκύλησαν (και) τις Βρυξέλλες το πρωί της Τρίτης. Την στιγµή που όλα τα κράτη της Ευρώπης πράττουν το αυτονόητο και προφυλάσσουν τα σύνορά τους, η Χριστοδουλο-πούλου τα κατηγορεί για «εθνικό εγωισµό»! Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η γραφική κυρά Τασία να αποτελούν, αργά ή γρήγορα, παρελθόν από τον κυβερνητικό θώκο, αλλά η ζηµιά την οποία προξένησαν και συνεχίζουν να προξενούν σε καθηµερινή βάση στην Πατρίδα και τον Λαό είναι ανυπολόγιστη και µε διαχρονικό χαρακτήρα.

Page 9: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 9ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξανά στην Αθήνα ο ∆αυίδ Χάρρις...Τελευταία φορά που ο συγκεκριµένος µεγαλο-σχήµονας παράγοντας είχε κάνει την διαδροµή Ουάσινγκτον – Αθήνα να µοιάζει «Παγκράτι – Κολιάτσου» ήταν λίγο πριν την απαρχή της σκευ-ωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναµης του τόπου της Χρυσής Αυγής.

Πόσο τυχαία µπορεί να είναι η επίσκεψη ενός µεγαλοσχήµονα παράγοντα της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής αυτές τις ηµέρες;

Ο λόγος για τον γνωστό και µη εξαιρετέο «περι-ούσιο» διευθύνοντα σύµβουλο της AJC, ∆αυίδ Χάρρις, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα υποτίθεται για να βραβευτεί από το Πανεπιστήµιο Πειραιά.Ο Χάρρις έλαβε τον τίτλο του επίτιµου διδάκτορα από το συγκεκριµένο πανεπιστήµιο, ως πρόφαση για να έρθει στην Ελλάδα για... άλλες δουλειές.

ΕΙ∆Ε ΚΑΙ ΤΟΝ... ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΥΣυγκεκριµένα, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου

της Αµερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο Χάρρις συνά-ντησε τον Κ. Μητσοτάκη, τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, τον ∆ήµαρχο Αθηνών Γιώργο Καµίνη

και τον... Αντώνη Σαµαρά.Στις απανωτές συναντήσεις που συµπεριελάµβα-

ναν και βουλευτές της Ν∆, του Ποταµιού και του Σύριζα, ο ∆αυίδ Χάρρις υποτίθεται ότι συζήτησε µαζί τους την «προσφυγική» κρίση και τις επιπτώ-σεις στην Ελλάδα, την εµβάθυνση του στρατηγικού τριγώνου Ελλάδος – Κύπρου – Ισραήλ, τις σχέσεις Ελλάδος – ΗΠΑ και την εν Ελλάδι οικονοµική κρίση.

Φυσικά, ο ∆αυίδ Χάρρις δεν ήρθε για να συζη-τήσει µε όλους αυτούς. Ήρθε για να δώσει διαταγές. Τελευταία φορά που ο συγκεκριµένος µεγαλοσχή-µονας παράγοντας είχε κάνει την διαδροµή Ουάσιν-γκτον – Αθήνα να µοιάζει «Παγκράτι – Κολιάτσου» ήταν λίγο πριν την απαρχή της σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναµης του τόπου της Χρυσής Αυγής.

Τώρα λέει ότι συζήτησε «το προσφυγικό και τις επιπτώσεις στην Ελλάδα». Βεβαίως και δεν τον απα-σχολεί καθόλου η απελπισία των Ελλήνων πολιτών. Όσον αφορά δε τους «πρόσφυγες» ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα ΜΚΟ που προέρχεται από την πιο ρατσιστική χώρα του κόσµου, το Ισραήλ.

Αυτό που συµβαίνει είναι ότι ο Χάρρις πληρο-φορήθηκε τα αποτελέσµατα των µυστικών δηµο-

σκοπήσεων που εµφανίζουν ιδιαίτερα ενισχυµένη τη Χρυσή Αυγή και ήρθε στην Ελλάδα για να συντο-νίσει το «δηµοκρατικό ανάχωµα», την αντιµετώπιση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήµατος.

Στις απανωτές συναντή-σεις που συµπεριελάµ-βαναν και βουλευτές της Ν∆, του Ποταµιού και του Σύριζα, ο ∆αυίδ Χάρρις υποτίθεται ότι συζήτησε µαζί τους την «προσφυγι-κή» κρίση και τις επιπτώ-σεις στην Ελλάδα...

Παρέδωσαν το Αιγαίοσε τούρκους αξιωµατικούς

Ψεύτες συριζαίοι: τούρκοι χωροφύλακες θα εγκατασταθούν στα νησιά µας και όχι Έλληνες στα παράλια της Τουρκίας!

Άλλη µια µεγάλη εθνική υποχώρηση συντελέστηκε από την ενδοτι-κή κυβέρνηση των Αθηνών, και µάλιστα, µε τα περισσότερα στελέχη της να µην έχουν ιδέα για το γεγονός (ή µπορεί να µην έχουν καλή γνώση της αγγλικής – βλέπε πρωθυπουργό)!

Πιο συγκεκριµένα, υπεγράφη «Μνηµόνιο προθέσεων πάνω στην παράνοµη µετανάστευση», το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Βάσει του πλαισίου του 4ου Συµβουλίου Υψηλού Επιπέδου Συνεργασίας, ο κ. Νικόλαος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτε-ρικών και ∆ιοικητικής Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας, και ο κ. Εφκάν Αλά, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, σύµφωνα µε το πρωτόκολλο εφαρµογής του άρθρου 8 της Συµφωνίας µεταξύ των κυβερνήσεων της Ελληνική ∆ηµοκρατίας και της Τουρκίας για την Καταπολέµηση Εγκλήµατος, ειδικά της Τροµοκρατίας, του Οργα-νωµένου Εγκλήµατος, της Παράνοµης ∆ιακίνησης Ναρκωτικών και της Παράνοµης Μετανάστευσης και της ΕΕ – Τουρκίας Συµφωνίας Επανένταξης, η οποία είναι σε ισχύ από την 1η Οκτώβρη 2014, µε εξαίρεση τα άρθρα 4 και 6, που αφορούν επανένταξη υπηκόων τρί-των χωρών και ατόµων χωρίς υπηκοότητα, τα οποία συµφωνήθηκε να τεθούν σε εφαρµογή 1 Ιουνίου 2016.

Συµφώνησαν να εντατικοποιήσουν/ισχυροποιήσουν τη συνεργα-σία µεταξύ των δύο χωρών, ειδικά σε θέµατα καταπολέµησης παρά-

νοµης µετανάστευσης. Εξέφρασαν την πρόθεση και των δύο µερών να ενεργοποιήσουν/οργανώσουν µια αποτελεσµατική, πλήρη και άµεση /γρήγορη επιστροφή παράνοµων µεταναστών µέσω επανέ-νταξης / επαναπροώθησης στη βάση της παραπάνω Συµφωνίας και Πρωτοκόλλων επανένταξης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Τουρκία, λαµβάνοντας υπ΄όψιν τα εν πλή-ρει λειτουργία hotspot σε Λέσβο, Χίο, Λέρο, Σάµο και Κω, εξετάζει την αποστολή µιας οµάδας υπαλλήλων αρµόδιων για την επανέντα-ξη / επαναπροώθηση, και µε στόχο να επιταχύνουν τη διεκπεραίω-ση των διαδικασιών που αφορούν παράνοµους µετανάστες.

Σύµφωνα µε το διµερές Πρωτόκολλο µεταξύ Τουρκίας και Ελλά-δος, ο µηχανισµός επαναπροώθησης ανθρώπων που πληρούν τις προϋποθέσεις επαναπροώθησης θα τεθεί γρήγορα σε ισχύ µέχρι την 1η Ιουνίου 2016. Αντίστοιχα, ο µηχανισµός θα παραµείνει ενεργός και µετά την 1η Ιουνίου 2016, σύµφωνα µε το πλαίσιο Συµφωνίας Επαναπροώθησης Τουρκίας – ΕΕ».

Με δυο λόγια, βάζουµε χωροφύλακες στα νησιά µας και µε την… βούλα της ΕΕ! Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Χώρα µας! Ο Τόσκας ήξερε πολύ καλά τι υπέγραψε. Οι συζητήσεις µεταξύ των δύο πλευρών είχαν προηγηθεί αρκετές ηµέρες πριν την υπογραφή αυτού του κειµένου. Γνώριζε, λοιπόν, πάρα πολύ καλά τις απαράδεκτες δεσµεύσεις για την Ελλάδα. Είναι όµως και µεγάλος ψεύτης, αφού είχε βγει σε τηλεοπτική εκποµπή υποστηρίζοντας ότι θα εγκατασταθούν ΚΑΙ Έλληνες αστυνο-µικοί στα τουρκικά παράλια… Από ό,τι διαβάζουµε στην ανωτέρω συµφωνία, δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο. Σε κανένα σηµείο του κειµένου δεν γίνεται λόγος για παρουσία ελλήνων αξιωµα-τούχων στα τουρκικά παράλια. Καθίσταται όµως απολύτως σαφές ότι στα πέντε νησιά ΜΑΣ θα βρίσκεται οµάδα τούρκων υπαλλή-λων! Πόσες υποχωρήσεις πρέπει να ανεχθούµε πια; Είναι δυνατόν να δεσµευόµαστε κατ΄αυτόν τον τρόπο, όταν οι τούρκοι ξεκάθαρα αµφισβητούν τα χωρικά µας ύδατα, ονοµάζουν ελληνικά νησιά µε αριθµούς αντί µε το όνοµά τους και θεωρούν αποστρατικοποιηµένη την περιοχή από την Κω και κάτω;

Πολύ λογικά, λοιπόν, ο Μουζάλας δήλωνε περιχαρής ότι «µακάρι να έρθουν οι τούρκοι παρατηρητές»… Χώρια που οι ίδιοι οι διακινη-τές δηλώνουν απροκάλυπτα ότι αν δεν θέλει η Τουρκία, δεν περνάει ούτε µύγα απέναντι…

Να δώσουν άµεσα εξηγήσεις οι εθνοπροδότες κυβερνώντες και να αποκαλύψουν τι πραγµατικά έχουν συµφωνήσει σε βάρος των εθνι-κών συµφερόντων και της Χώρας. Ας τα δει επιτέλους αυτά ο κόσµος και ας τους τιµωρήσει στέλνοντάς τους στα σκουπίδια της Ιστορίας!

ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ

Με διαβατήριοτου ψευδοκράτους

έφτασε στη Χίοτούρκος αξιωματικός25 Τούρκοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτε-ρικών της Τουρκίας βρίσκονται από την Δευτέρα στα πέντε νησιά του Αιγαίου, όπου ήδη λειτουργούν τα hotspot!

Ένας εκ των έξι τούρκων οι οποίοι βρέ-θηκαν στη Χίο, ήρθε με διαβατήριο του ψευδοκράτους και έγινε δεκτός από την ανθελληνική κυβέρνηση, αφού του χορήγησαν ένα «ανεξάρτητο χαρτί με την ελληνική σφραγίδα» που ισοδυναμεί με άδεια εισόδου, όπως βλακωδώς ανέ-φεραν οι «ενημερωτικές» ιστοσελίδες!

Αρμόδια στελέχη κάνουν λόγο για εσκεμμένη κίνηση της Τουρκίας αφού η είσοδός του στο νησί, θα μπορούσε να αποτελέσει έμμεσο τρόπο αναγνώρισης τους ψευδοκράτους από την Ελλάδα.

Η ενέργεια της ανθελληνικής κυβέρνη-σης να αποδεχτεί έστω και με αυτόν τον τρόπο την παραμονή του αξιωματούχου, συνιστά αναγνώριση του κατοχικού ψευ-δοκράτους. Θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η απέλαση του και να ζητηθούν εξηγήσεις από την τουρκία γιατί αυτός ο αξιωματικός είχε διαβατήριο του ψευ-δοκράτους.

Πριν από αυτά, όμως, θα πρέπει να εξηγήσουν οι Τσιπροκαμμένοι με ποιά δικαιδοσία πλέουν ξένα πολεμικά πλοία εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και ποιός τους έδωσε την άδεια να αφή-σουν τουρκική απόβαση στη Χίο!

Page 10: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 201610 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάθε Σάββατο με 1 ευρώ

εφηµεριδα«ΕΜΠΡΟΣ»ΣΤΟ “ΕΜΠΡΟΣ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ∆ΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Την προεπαναστατική και επαναστατική περί-οδο οι Αγωνιστές είχαν ποικιλία οπλισµού που προέρχονταν κυρίως από βαλκανικές χώρες και ήταν συνήθως αντίγραφα ιταλικών και γαλλικών όπλων. Τροφοδότης αυτών των όπλων µε πυροµαχικά και µε πυρίτιδα που παραγόταν επιτόπου ήταν η ∆ηµητσάνα.

Βέβαια η παραγωγή βασιζόταν σε πρωτόγο-νες τεχνικές επεξεργασίας αλλά ήταν δυνατόν να καλύψει τις αυξηµένες ανάγκες της επανάστασης, µια και µε την παραγωγή ασχολούνταν πολλές οικογένειες στους 14 νερόµυλους (µπαρουτό-µυλους) που λειτουργούσαν. Οι 14 αυτοί µπα-ρουτόµυλοι, και κυρίως οι µύλοι των αδελφών Σπηλιωτόπουλων, προσέφεραν την πυρίτιδα για τα εµπροσθογεµή φορητά όπλα του επαναστα-τικού αγώνα καθώς και για τα σιδερένια και µπρούντζινα πυροβόλα (κανόνια).

Τα εµπροσθογεµή όπλα που χρησιµο-ποιούσαν οι Αγωνιστές, πολλά εκ των οποίων προέρχονταν από λάφυρα, είχαν κατασκευαστεί από βαλκάνιους (και τούρκους) οπλουργούς και ήταν όπως προαναφέρθηκε συνήθως αντίγρα-φα ιταλικών και γαλλικών όπλων. Η ποιότητα των αντιγράφων ήταν πολύ κατώτερη των πρω-τοτύπων µε αποτέλεσµα να αχρηστεύονται εύκο-λα. Για να καλυφθούν οι ανάγκες επισκευής το 1824 ο φιλέλληνας λόρδος Byron δηµιούργησε στο Μεσολόγγι εργαστήριο επισκευής όπλων και έφερε προς τούτο µε δικά του έξοδα από την Αγγλία εργαλεία και ιδιοσυσκευές. Όρισε δε επι-κεφαλή αυτής της επισκευαστικής µονάδας τον φιλέλληνα Σουηδό Ηess. Το όλο εγχείρηµα το οποίο ήταν πρωτοποριακό για την εποχή κατα-στράφηκε κατά την έξοδο του Μεσολογγίου.

Το ίδιο έτος (1824) και µε πρωτοβουλία του σώµατος πυροβολικού δηµιουργείται στο Ναύπλιο, µε καθοδήγηση φιλελλήνων αξιωµα-τικών, οπλουργείο και πυροτεχνουργείο για την επισκευή όλων των αναγκαίων για τον πόλεµο εφοδίων. Την προσπάθεια αυτή συνεχίζει το 1825 ο γάλλος συνταγµατάρχης Arnault, ο οποίος συνοδευόµενος µε γάλλους τεχνικούς ιδρύει στο Ναύπλιο «Οπλοστάσιο», στο οποίο

ενσωµατώνει και το προαναφερθέν οπλουρ-γείο, για την κατασκευή και επισκευή φορητών όπλων καθώς και λογχών-σπαθιών και εκρη-κτικών υλών. Το Οπλοστάσιο λειτούργησε έως τις αρχές της δεκαετίας του 1910 και σώζονται ακόµη σήµερα καριοφίλια µε την επιγραφή «ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ». Παρεµπιπτόντως το καριοφίλι πιθανώς πήρε την ονοµασία του

από το κάρυο, λόγω της διακόσµησης του κοντακίου µε φύλλα του καρύου, που ήταν ο αγαπηµένος καρπός των ελλήνων πολεµιστών. Κατά την πλέον επικρατούσα άποψη όµως η ονοµασία προέρχεται από την επωνυµία «Carlo et Figli» του εργοστασίου όπλων της Βενετίας. Οι λαζαρίνες πήραν την ονοµασία τους από τους ιταλούς κατασκευαστές καννών «Lazarino Cominazzo et Lazaro Lazarino». Το «Οπλο-στάσιο Ναυπλίου» µπορεί να θεωρηθεί, χωρίς δόση υπερβολής, η πρώτη εθνική αµυντική

βιοµηχανία της νέας Ελλάδας, όπως και το µπα-ρουτάδικο των αδελφών Σπηλιωτόπουλων το πρώτο εθνικό πυριτιδοποιείο.

Η επίσηµη θεσµοθέτηση του Οπλοστασίου έγινε από τον Καποδίστρια. Η πρώτη επί-σηµη ανάθεση παραγγελίας ήταν η «έγχυση σφαιρών κανονίων», όπως αναφέρει η Γενική Εφηµερίδα της Ελλάδος (η τότε εφηµερίδα της

Κυβερνήσεως). Στο Οπλοστάσιο παρήγαγαν επί-σης χυτές σφαίρες διαφόρων διαµετρηµάτων, ενώ ο συνταγµατάρχης Αrnault συναρµολόγη-σε ένα όπλο δικής του ανάπτυξης κατάλληλο για την υπεράσπιση και πολιορκία φρουρίων. Μετέπειτα ο Όθωνας ανέθεσε την διεύθυνση του Οπλοστασίου στους Βαυαρούς τεχνικούς Heideck και Schnitzlein, οι οποίοι επέβλεπαν τους πολλούς έλληνες τεχνίτες που στο µεταξύ είχαν εκπαιδευτεί. Το 1833 ιδρύεται από τον Όθωνα το «Πυριτιδοποιείο Κεφαλαριού» στο Άργος το οποίο λειτούργησε υπό την διοίκηση του Οπλοστασίου.

Το 1858 το Οπλοστάσιο Ναυπλίου δείχνει την πρώτη αναπτυξιακή του δράση σε επίπεδο τεχνογνωσίας. Οι τεχνίτες διέλυσαν όλα τα άχρηστα όπλα των αποθηκών και έφτιαξαν νέα κρουστικά όπλα που λειτουργούσαν µε καψύλια, ενώ τροποποίησαν όσα διέθεταν τους παλαιούς µηχανισµούς πυρόλιθου. Η αναπτυξι-ακή δράση συνεχίζεται και τα επόµενα χρόνια

µε τους Έλληνες τεχνικούς να αφοµοιώνουν την τεχνογνωσία. Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη µνεία στο οπισθογεµές φορητό όπλο «Μυλωνά» γνωστό στην διεθνή βιβλιογραφία ως «Μ1872 Greek Mylonas» επινόησης του Ευστάθιου Μυλωνά αρχιτεχνίτη του Οπλοστασίου, από την περίοδο που αυτός άρχισε να εργάζεται στις νεοϊδρυθεί-σες τεχνικές εγκαταστάσεις της Εφορείας Υλικού Πολέµου στην Αθήνα, τεχνικές εγκαταστάσεις επιπέδου συντήρησης τρίτου κλιµακίου σηµε-ρινού. Το Υπ. Στρατιωτικών ενέκρινε την προ-µήθεια του «Μ1872 Μυλωνάς», επειδή όµως ήταν αδύνατη η µαζική του παραγωγή στην τότε Ελλάδα, ανατέθηκε η παραγωγή στο εργοστά-σιο «Nagant» στην Λιέγη του Βελγίου. Το όπλο αυτό ήταν όµοιο του γαλλικού «Chassepot» µε κάποιες τεχνικές διαφορές, ήταν παρ’ όλα αυτά µία τεράστια αναπτυξιακή προσπάθεια για την εποχή. Το έτος 1876 αγοράστηκαν 8.000 τέτοια φορητά όπλα και 500 αραβίδες υποδείγµατος Μ1872 του Μυλωνά, δεν χρησιµοποιήθηκαν όµως στον πόλεµο του 1897 διότι εν τω µεταξύ ο Ελληνικός Στρατός είχε εξοπλιστεί το 1877 µε τα «Gras Μ1874» (οπισθογεµές µε κινητό ουραίο, τροφοδοσία ενός φυσιγγίου).

Περίπου 150 χρόνια έχουν περάσει από την µεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια του Οπλο-στασίου του Ναυπλίου και της κατασκευής του πρώτου ελληνικού φορητού όπλου «Μ1872 Greek Mylonas». Σήµερα η εθνική Αµυντική Βιοµηχανία ψυχορραγεί, ανίκανη να συνέλθει από τις συνεχείς άστοχες και ύποπτες παρεµ-βάσεις των καρεκλοκένταυρων του κρατικού µηχανισµού και του Υπουργείου Άµυνας που λειτουργούν ως τιµαριώτες των διεθνών τοκο-γλύφων και των εχθρών της Πατρίδας.

Ο εχθρός παραµονεύει και η τιθάσευ-ση του απαιτεί ενεργά οπλικά συστήµατα, ακµάζουσα εθνική Αµυντική Βιοµηχανία και αξιόµαχο στρατιωτικό προσωπικό. Η ζηµία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από τους πολιτικάντηδες µπορεί να είναι ανεπανόρθω-τη και µοιραία. Η εθνική βιωσιµότητα απαιτεί, πριν είναι πολύ αργά, εθνικιστικές λύσεις.

Γ. ΛΙΝΑΡ∆ΗΣ

Η ΦΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Εσωτερική άποψη του µπαρουτόµυλου της ∆ηµητσάνας

Το «Οπλοστάσιο Ναυπλίου» µπορεί να θεωρηθεί, χωρίς δόση υπερβολής, η πρώτη εθνική αµυντική βιοµηχανία της νέας Ελλάδας

Page 11: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 11ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Μακεδονοµάχοι» της πλάκαςNA ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ” ΟΙ ΠΑΤΡΙ∆ΟΚΑΠΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟ∆ΕΞΙΑΣ

Στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών του «συνταγματικού τόξου» υπάρχει και μια «λεπτομέρεια», η οποία δεν απασχόλησε κανέναν. Μια «λεπτομέρεια», όμως, η οποία εμπεριέχει και ζήτημα ουσίας.

Έχει να κάνει με τα πρακτικά της σύσκεψης, τα οποία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, για μια ακόμη φορά. Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία φορά που δόθηκαν στην δημοσιότητα πρακτικά του λεγόμενου συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ήταν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, όταν το υπό την προεδρία του Παπούλια συμβούλιο πολιτικών αρχηγών δεν κατάφερε να καταλήξει σε απόφαση για τον σχηματισμό κυβέρνησης και ο Παπούλιας κήρυξε – αναγκαστικά – νέες εκλογές, για τις 17 Ιουνίου.

Τα πρακτικά δόθηκαν στην δημοσιότητα και ο Λαός πήγε σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση γνωρίζοντας τουλάχιστον τι διαμείφθηκε στην σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο. Αντί-θετα, ο Ελληνικός Λαός πήγε στις εκλογές της 20ης Σεπτεμ-βρίου 2015 χωρίς να γνωρίζει τι διαμείφθηκε στη σύσκεψη την επομένη του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, το οποίο μετέτρεψε το Υπερήφανο «ΟΧΙ» της συντριπτικής πλειοψη-φίας σε ταπεινωτικό «ΝΑΙ» και εξουσιοδότησε τον Τσίπρα να πάει στις Βρυξέλλες και να υπογράψει ατιμωτική συμφωνία για νέο δάνειο και νέο, τρίτο στη σειρά, Μνημόνιο.

Μολονότι ο Παυλόπουλος είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά, δεν τα έδωσε ακόμη. Το ίδιο ακρι-βώς ισχύει και για τα πρακτικά της σύσκεψης που ζήτησε ο

Τσίπρας για το Ασφαλιστικό και για τα πρακτικά της σύσκε-ψης για το Προσφυγικό.

Και καλά, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Τσίπρας έχει κάθε λόγο να μην θέλει να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά. Ενδε-χομένως και οι υπόλοιποι μνημονιακοί αρχηγοί. Ο Κουτσού-μπας, όμως, γιατί παριστάνει «το κορόιδο»;

Υπάρχουν, μήπως, σ΄αυτά τα πρακτικά πράγματα που εκθέτουν αυτόν τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα ή απλώς σέβεται την… θεσμική «συνωμοτικότητα»; Όπως και να έχει, το γεγονός ότι ο Ελληνικός Λαός δεν πλη-ροφορείται επί σειρά συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών του «συνταγματικού τόξου» το τι συζητείται, δείχνει σε ποιον βαθμό «υπόληψης» τον έχουν.

τι κρυβουν τα απορρητα πρακτικα;

Το εθνοµηδενιστικό της πρόσωπο έδειξε για µια ακόµα φορά η θλιβερή συγκυ-βέρνηση Σύριζα-Ανέλ µε τις πρόσφατες δηλώσεις Μουζάλα.

Ο υπουργός µεταναστευτικής πολιτικής στα πλαίσια συνέντευξης στα πάντα φιλόξε-να συστηµικά ΜΜΕ αποκάλεσε τα Σκόπια “Μακεδονία”, µια δήλωση που µετέπειτα απέδωσε σε γκάφα.

Παρά την θύελλα αντιδράσεων από τους Έλληνες πολίτες σύσσωµος ο Σύριζα υπερα-µύνθηκε του υπουργού, πιστό στη γραµµή της εν Ελλάδι αριστεράς για παράδοση του ονόµατος της Μακεδονίας µας. Μάλιστα την εµφάνιση τους στον τηλεοπτικό φακό έκα-ναν οι γνωστοί ανθέλληνες συµµετέχοντας σε ένα περίεργο διαγωνισµό, ποιος δηλαδή έχει καταντήσει περισσότερο προδότης χρη-σιµοποιώντας τον όρο “Μακεδονία” στον

γραπτό και προφορικό τους λόγο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κοινή δήλωση του µε τον Φρανσουά Ολάντ την περασµένη εβδοµάδα αποκαλεί τα σκόπια “Μακεδονία”. Ποιά µεγαλύτερη απόδειξη ότι η Αριστερά σκύβει το κεφάλι και ξεπου-λάει για µια ακόµα φορά τον Ελληνισµό;

Από την άλλη µεριά, µέσα στην ανατα-ραχή των ηµερών, βρήκαν την ευκαιρία οι ψοφοδεξιούληδες να πουλήσουν ξανά πατριωτισµό.

Πιο συγκεκριµένα ο πολλά βαρύς Πάνος Καµµένος του 3% βγήκε να ζητήσει την παραίτηση Μουζάλα ενώ έφτασε στο σηµείο να απειλεί να φύγει απο την συγκυβέρνηση. Γνωστοί οι γελοίοι λεονταρισµοί του Καµ-µένου και πλέον δεν πείθουν κανέναν. Λίγες ώρες αργότερα, µετά την συνεδρίαση της ΚΟ, ολοκληρώθηκε και η συνηθισµένη πλέον κυβίστηση και η εκ νέου υποταγή των

ΑΝΕΛ στο ανθελληνικό κατεστηµένο. Καµία έκπληξη δεν προκαλούν τα φαντά-

σµατα της Νέας ∆ηµοκρατίας που βάζουν τις υπουργικές χλιδές και τα ταξιδάκια µε ελικόπτερο παραπάνω από το εθνικό συµ-φέρον και την ιστορική αλήθεια.

Καιρός να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και να καταλάβει µε τι προδότες έχει να κάνει. Από τη µια η παρακµιακή ακροαριστερά που ξεπουλάει οτιδήποτε εθνικό και απο την άλλη µια υποκριτική δεξιά που ξεχνάει τη στάση ανοχής που και η ίδια κρατούσε τα τελευταία χρόνια. Για τη Μακεδονία έχουν χυθεί ποταµοί ελληνικού αίµατος και ως Έλληνες Εθνικιστές δεν επιτρέπουµε σε κανέναν υποτακτικό του διεθνισµού να την ξεπουλάει.

Η Χρυσή Αυγή φωνάζει: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑ!

Για τα λεφτά τα κάνουν όλα

Τα αποκαλυπτήρια του παρασκηνίου για τον «τσακωμό» Τσίπρα – Καμμένου κάνει ο «Βηματοδότης», ο οποίος δίνει μια εκδοχή πολύ πιο λογική από το ότι ο Καμμένος είχε πρόβλημα με την ονομασία των σκοπίων.Είχαμε πει, άλλωστε, πως αν ήθελε ο Καμ-μένος να διαμαρτυρηθεί για την εθνοπρο-δοτική στάση των συριζαίων στο ζήτημα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας θα το είχε κάνει από τις πρώτες μέρες της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, όταν από βήματος βουλής ο Τσίπρας ανακοίνωνε ως κυβερνητική θέση την εθνοπροδοσία, δηλαδή την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, υπό τη μορφή της σύνθετης ονομασίας με γεωγρα-φικό προσδιορισμό.Παραθέτουμε το απόσπασμα από τον «Βηματοδότη» με την πιο λογική εξήγηση για τον καβγά:«Η σύμπραξη Τσίπρα - Καμμένου δεν περνά τις καλύτερες ημέρες της. Αφορμή είναι ο Μουζάλας, αλλά βαθύτερες είναι οι αιτίες. Ηδη όλα τα συριζαίικα συστήματα προπα-γάνδας μεταδίδουν ότι ο κ. Καμμένος τα κάνει όλα αυτά για τον έλεγχο των πόρων του Προσφυγικού και για τη διεύρυνση της εξουσίας του. Εκμεταλλεύτηκε την αδυνα-μία του κρατικού μηχανισμού να παρέμβει ουσιαστικά στο θέμα των προσφύγων και έβαλε τον Στρατό στο παιχνίδι. Εξασφάλισε έτσι δυνατότητα με τις απευθείας αναθέσεις έργων και διεκδικεί διά αυτών τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης του προσφυγικού ζητήματος. Από την άλλη, όμως, οι συριζαίοι έχουν αναπτύξει δίκτυα αλληλεγγύης ΜΚΟ και μέσω αυτών θέλουν να ελέγξουν αυτοί το προσφυγικό πακέτο.»Οι προμήθειες και τα «πακέτα» είναι, λοι-πόν, ο λόγος για τον οποίο τσακώνονται Τσίπρας και Καμμένος. Από τη μία έχουμε τον κομματικό στρατό του Σύριζα και τις ΜΚΟ οργανώσεις και από την άλλη έχουμε τον ελικοπτεράτο Πάνο, ο οποίος θέλει την κυριότητα των απευθείας αναθέσεως για λογαριασμό του.Αυτοί αναγνώρισαν πρώτοι τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Εκτός από τους Έλληνες πατριώτες της Χρυ-σής Αυγής, την παραίτηση Μουζάλα γύρε-ψαν και οι υποκρίταροι ψευτοδεξιοί της νου-δούλας. Και μάλιστα, με αρχηγό τον γιό του Μητσοτάκη! Ο οποίος, μαζί με τον Σαμαρά, ουσιαστικά αναγνώρισαν πρώτοι την «Μακε-δονία» των Σκοπίων! Πως; Συνυπογράφοντας -άνευ όρων- την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ένα από τα προϊόντα της οποίας ήταν και η «Πρώην Γιου-γκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» (ΠΓΔΜ) και σε συντομία «Μακεδονία», για

όλον τον κόσμο. Και είναι λογικό να λένε οι ξένοι =που ούτε ενδιαφέρονται ούτε είναι υποχρεωμένοι να ενδιαφέρονται για τις ελλη-νικές ενστάσεις…- τα Σκόπια «Μακεδονία», όπως δεν αποκαλούν την Κίνα με το πλήρες όνομά της («Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας»), ή δεν αποκαλούσαν την Σοβιετική Ένωση με το πλήρες όνομά της («Ένωση Σοβιετικών Σοσι-αλιστικών Δημοκρατιών»), ή την Λιβύη «Λαϊκή Τζαμαχιρία της Λιβύης» και πάει λέγοντας… Τι να κάνουμε, αυτή είναι η διεθνής πρακτική!Θα μπορούσε η μικρή Ελλάδα -έστω κι αν

είχε το δικαίωμα του «βέτο»- να αποτρέ-ψει την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, ενώ την είχαν αποφασίσει ήδη όλες οι μεγάλες δυνάμεις – αλλά και οι λαοί που την συναπο-τελούσαν; Ασφαλώς όχι, αλλά θα μπορούσε να είχε επιμείνει μέχρι τέλους στην ονομασία «Βαρντάρσκα» κι όχι «Πρώην Γιουγκοσλα-βική Δημοκρατία της Μακεδονίας» για τα Σκόπια. Αλλά για να επιμείνει σ’ αυτό, έπρεπε να έχει και Εθνική Ηγεσία, και όχι Μητσοτά-κηδες και Σαμαράδες!

Page 12: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 201612 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6949361466

xakatastima.gr

ΚΩΔ-028 15 €

ΚΩΔ-001 10 €

ΣΗΜΑΙΕΣ 15 ΕΥΡΩ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

ΚΩΔ-028 10 €

ΚΩΔ-001 10 €

∆ευ.-Παρ. 9.00-21.00

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη» για την επέτειο της έναρξης της εθνεγερσίας στο κέντρο της Αρεόπολης. Η αίθουσα της συγκέ-ντρωσης ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη.

Πρώτος ομιλητής ο εκδότης Γεώργιος Δημακόγιαννης, που κατήγγειλε τις αθλιότητες της δημοτικής αρχής, με αποκορύφωμα την επιλογή του «μπομπολανθρώπου» Καμπουράκη ως κεντρικού ομιλητή στις καθιερωμένες εκδηλώσεις. Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο Ιατρός και πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Γεώργιος Λουκάκος, που ξεσήκωσε τους συγκεντρωμένους με την δυναμική του ομιλία. Την εκδήλωση έκλεισε ο Ηλίας Κασιδιάρης με αναφορές στην ιστορική μνήμη, αλλά και την σύγχρονη πολιτική κατάσταση. ενώ οι συγκεντρωμένοι απότισαν φόρο τιμής στους προγόνους μας, ψάλλοντας με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο.

Οι Μανιάτες τίµησαν την 17η Μαρτίου 1821 µε µία όµορφη εκδήλωση ιστορικής µνήµης

Άποψη της κατάµεστης αίθουσας από την εκδήλωση τουΠατριωτικού Συνδέσµου και των εκδόσεων «Αδούλωτη Μάνη»

Οι Χρυσαυγίτες είναι πολίτες όπως όλοικαι έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται!

«Θερμή» υποδοχήστην ΑρεόποληΕκατοντάδες Μανιάτες αποδοκίμασαν ανήμερα της 17ης Μαρτίου τους εκπροσώπους της ξενο-κρατίας Κουρουμπλή (Σύριζα) και Γεωργιάδη (ΝΔ), που με την παρουσία τους αμαύρωσαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο έναρξης της Ελληνι-κής επανάστασης. Τις μαζικές αποδοκιμασίες, οι μνημονιακοί πολιτικάντηδες τις βάπτισαν για πολ-λοστή φορά... ακραίες αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής. Ο Γεωργιάδης, ο Κουρουπλής και όλοι οι μεγαλοπαράγοντες του Σύριζα και της ΝΔ έχουν πικρή πείρα από λαϊκές αντιδράσεις, καθώς σε όποια γωνιά της Ελλάδος και αν βρεθούν ο κόσμος τους φτύνει και αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει. Ο γραφικός δήμαρχος Ανδρεάκος, άλλοτε κομ-ματάρχης του Σαμαρά, κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν για να σταματήσουν τις άγριες αποδοκιμασίες κατά των πολιτικάντηδων με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι πολίτες να γιουχάρουν και τον ίδιο. Την πλέον αλγεινή εντύ-πωση προκάλεσε η στάση της αστυνομίας, που προχώρησε στην προσαγωγή τριών νεαρών με την άθλια αιτιολογία ότι... αποδοκίμαζαν τους πολιτικάντηδες. Μετά την παρέμβαση του εκπρο-σώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

“ΑΥΤΟΨΙΑ” ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑΣτην βορειότερη περιοχή της Ελλάδος στο ακριτικό Ορµένιο στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα βρέθηκαν οι Συναγωνιστές Η. Παναγιώταρος και Γ. Λαγός στα πλαίσια της περιοδείας τους στον νοµό Έβρου.Οι Συναγωνιστές περιηγήθηκαν από Έλλη-νες που κρατάνε πραγµατικά Θερµοπύλες στη βορειότερη µεριά της Ελλάδας στα περάσµατα των λαθροµεταναστών.Όπως µας αποκάλυψαν οι κάτοικοι, η κυβέρνηση δεν θεωρεί «ανύπαρκτα» µόνο τα θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα χερσαία.Καθηµερινώς γίνονται µάρτυρες της διέ-λευσης δεκάδων λαθροµεταναστών από την περιοχή και ο φόβος τους είναι για όταν πέσει η στάθµη του ποταµού και η περιοχή γίνει επίκεντρο της δράσεως των λαθροδιακινητών και άλλων εγκληµατικών στοιχείων.Η κυβέρνηση όντας όµηρη των ιδεολη-ψιών της συνεχίζει την εγκληµατική πολι-τική των ανοιχτών συνόρων που πρώτοι θεσµοθέτησαν Πασόκ και Νέα ∆ηµο-κρατία, θέτοντας σε άµεσο κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και της Πατρίδος.Μόνη δύναµη αντίστασης στην καταστρο-φή η Χρυσή Αυγή που συνεχίζει να µάχε-ται µε όλες της τις δυνάµεις για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία.

Επίσκεψη Η. Πανα-γιώταρου και Γ. Λαγού στο ακριτικό Ορµένιο: Τα περάσµατα των λαθροµεταναστών και η ανυπαρξία του κρά-τους στα ελληνο-βουλ-γαρικά σύνορα

Page 13: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 13ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑΣτην αίθουσα του ∆ηµοτικού Συµβουλίου του παλαιού ∆ηµαρχείου Αγ. Γεωργίου, στην παραλία της Ασπρο-βάλτας, η οποία ωστόσο απεδείχθη πολύ µικρή για την περίσταση, η Τ.Ο. Στρυµονικού Κόλπου της Χρυσής Αυγής διοργάνωσε την Παρασκευή 18 Μαρτίου ηµερί-δα µε θέµα «Το γεωπολιτικό χάος στη Μ. Ανατολή και η Ελλάδα της κρίσης- Το πρόγραµµα της Χρυσής Αυγής για την Εθν. Άµυνα».Κύριοι οµιλητές, οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέ-σµου Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος, οι οποίοι και παρουσίασαν τα δύο αυτά θέµατα µε λόγο απλό, ειλικρινή και κατανοητό. Κατέστη έτσι σαφές στο πολυπληθές ακροατήριο ότι, αφενός µεν η Εθνική Άµυνα είναι προϋπόθεση για πραγµατική οικο-νοµική και κοινωνική ανάπτυξη, αφετέρου δε ότι τα γεγονότα στη Συρία και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή ενδέχεται να δροµολογήσουν εξελίξεις, που οπωσδή-ποτε θα επηρεάσουν την Πατρίδα µας. ∆υστυχώς µε κυβερνήσεις µειοδοτών τύπου «σανέλ» στην εξουσία, δεν µπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι πρόκειται να γίνει. Κοινή διαπίστωση η αναγκαι-ότητα για την έλευση µια εθνικής κυβέρνησης υπό την Χρυσή Αυγή στην ηγεσία της Πατρίδας µας.

Ενηµερωτική ηµερίδα για τις επιπτώσειςτων κέντρων λαθροµεταναστών στο ΚιλκίςΗ πρώτη ενηµερωτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσµου Χρυσή Αυγή για το θέµα των κέντρων λαθροµεταναστών πραγµατοποιήθηκε στο Πολύκαστρο και σύντοµα θα ακολουθήσει µια σειρά τέτοιων εκδηλώ-σεων. Η επιλογή δε της πόλης του Πολυκάστρου για την πρώτη των εκδηλώσεων είναι συµβολική, µιας και σε µερικά χιλιόµετρα υπάρχει η Ειδοµένη µε πάνω από είκοσι χιλιάδες αλλοδαπούς (20.000) σήµερα και η Νέα Καβάλα µε πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) σχεδόν εφαπτό-µενη ως οικισµός µε την πόλη του Πολυκάστρου.Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από επιτροπές κατοίκων πολλών οικισµών και κοινοτήτων της περιοχής. Είχαν την ευκαιρία να ενηµερω-θούν σχετικά µε τις πραγµατικές διαστάσεις του προβλήµατος και για το µέλλον του προγραµµατισµού της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ που µέχρι σήµερα δεν µπορεί να προϋπολογίσει σωστά αριθµούς και ροές ούτε σε βάθος εικοσιτετραώρου. Έθεσαν ερωτήσεις και απαντήθηκαν από τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσµου Χρυσή Αυγή του Κιλκίς, Χατζησάββα Χρήστου, κάτοικος και ο ίδιος µερικά χιλιόµετρα από την Ειδοµένη και την Νέα Καβάλα.Μεγάλη ικανοποίηση επικράτησε στο κοινό, όταν διαπίστωσαν ότι τα αιτήµατα των κατοίκων, αποτελούν ένα µικρό µέρος µόνο της συνο-λικής Εθνικής θέσης που η Χρυσής Αυγής προβάλει εδώ και δεκαετίες σχετικά µε το θέµα της µετανάστευσης και αστυνόµευσης. Σύντοµα θα υπάρξει ανακοίνωση για την νέα ενηµερωτική συνάντηση που θα γίνει στον ∆ήµο Κιλκίς αυτή τη φορά.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ∆ΙΠΛΑΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΟ∆ΕΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Με οµιλία σε ξενοδοχείο της Αλε-ξανδρούπολης, ξεκίνησε η διήµερη περιοδεία στον Έβρο, των δύο βου-λευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Πανα-γιώταρου και Γιάννη Λαγού.Στις οµιλίες τους οι δύο συναγωνι-στές, εστίασαν κυρίως στο τρίπτυχο Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, στο λαθροµεταναστευτικό, στα Εθνικά

θέµατα αλλά και στα τοπικά προβλή-µατα της Θράκης, ενώ αναφορά έγινε και στο σύµφωνο συµβίωσης.«Ο Πάνος Καµµένος, δεν πιστεύει σε τίποτα, παρά µόνο στην καρέκλα του! Έχει εξάρτηση µ’ αυτήν», δήλωσε σε τοπικά µέσα ενηµέρωσης o Γ. Λαγός, απαντώντας στην ερώτηση για το ζήτηµα που έχει προκύψει µε τον Γιάν-

νη Μουζάλα και τον Πάνο Καµµένο. Η παρουσία δύο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσµου στην περιοχή, χαροποίησε τους ακρίτες Εθνικιστές που δυναµώνουν το Κίνηµά µας και στέλνουν ένα ηχηρό µήνυµα από την Θράκη µας, που κάποιοι θέλουν να ισλαµοποιήσουν: «Ε∆Ω ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑ∆Α!»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ∆Ι∆ΥΜΟΤΕΙΧΟΥΠΟ∆ΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΑσφυκτικά γεµάτη ήταν η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στο ∆ιδυµότειχο, όπου πραγ-µατοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής µε την συµµετοχή των βουλευτών Γ. Λαγού και Η. Παναγιώταρου.Εκατοντάδες Εθνικιστές από το ακριτικό ∆ιδυµότειχο στέλνουν το µήνυµα ότι εµείς δεν ξεχνάµε και θα αγωνιστούµε σθεναρά για να µην ξεπουληθεί στους σκοπιανούς το όνοµα της Μακεδονίας µας.Η Χρυσή Αυγή παραµένει η τελευταία γραµµή άµυνας στα σχέδια των εθνοµηδενιστών που θέλουν να µετατρέψουν την χώρα µας σε αποθήκη λαθροµεταναστών.Πέραν των κεντρικών οµιλητών, οι Συναγωνιστές Χρήστος Κιτσόπουλος και Σίµος Καρά-βελας ενηµέρωσαν για τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει η περιοχή και έδωσαν το στίγµα της δυναµικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής στον Έβρο. Όπως όλα δείχνουν, το Εθνικι-στικό Κίνηµα παρουσιάζει µεγάλη άνοδο στη Θράκη µας και αυτό προβληµατίζει ιδιαίτερα τους κοµµατάρχες του αντισυνταγµατικού τόξου στην περιοχή.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Page 14: Φύλλο 973

Όποιος είχε ποτέ την τύχη, λόγω συναφούς ιδιότητας ή επαγγέλματος, να παρακολουθήσει την διδασκαλία του μαθήματος της ιστορίας σε παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού, γνωρίζει ότι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις των μαθητών είναι η ακό-λουθη: «Μα γιατί για 400 χρόνια οι Έλληνες ήταν σκλάβοι των Τούρκων;»

Απέναντι σε αυτό το αφελές, με την πρώτη ματιά, ερώτημα οι δάσκαλοι συνήθως απαντούν εξίσου επιφανει-ακά με μια σύντομη αναφορά στις θηριωδίες των Τούρκων -χωρίς να παραλείπονται πλέον και οι «εκπαιδευ-τικοί» που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε λόγος εξέγερσης διότι οι Έλληνες ήταν συναδελφωμένοι με τους Τούρκους. Εν τούτοις, αυτό το απλό ερώτημα, εγείρει και σοβαρούς προβληματισμούς για την σημερινή κατάσταση της χώρας, όσον αφορά την αυτοδιάθεση του ελληνικού λαού, τις σχέσεις με την Ευρώπη και τις γειτονικές χώρες και τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων.

Σήμερα λοιπόν, ένας μέσος πολίτης αισθάνεται περήφανος για τις ατο-μικές του κατακτήσεις: διαβάζει και παρακολουθεί ότι θέλει, διασκεδάζει όπως θέλει, αγοράζει ότι θέλει, μετα-κινείται και επικοινωνεί εύκολα, ενώ πλέον επιλέγει ελεύθερα ακόμη και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Αμφίβολο είναι όμως αν ο μέσος Έλληνας μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην διακυβέρνηση της χώρας, να εκφράζει ελεύθερα τις πολιτικές του απόψεις, να κυκλοφορεί χωρίς καμία ανησυχία σε οποιαδήποτε περιοχή της ελληνικής επικράτειας ή αν είναι ικα-νός να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του, την γη και τους οικείους

του. Κι αυτό διότι τα μεν προνόμια της πρώτης κατηγορίας ανέκαθεν τα απο-λάμβαναν δούλοι και ελεύθεροι, ενώ τα δε, αποτελούν αποκλειστικά δικαι-ώματα των ελεύθερων πολιτών. Οπότε, μια πρώτη αναλογία ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα εντοπίζεται ανάμε-σα στους ραγιάδες της τουρκοκρατίας και τους σύγχρονους υποδουλωμένους Έλληνες, οι οποίοι παραμένουν υπνω-τισμένοι στις «φυλακές» τους.

Εν συνεχεία, κοιτώντας κάποιος αποστασιοποιημένα το πολιτιστικό επίπεδο της χώρας, δεν θα παρατη-ρήσει παρά την καθημερινή κατακρε-ούργηση της ελληνικής γλώσσας, την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας, την απομάκρυνση του ελληνικού πολι-τισμού με την ταυτόχρονη εισαγω-γή ανατολικών και κυρίως τουρκι-κών στοιχείων στην παιδεία και την απουσία ευγενών ιδανικών (τιμή, αξι-οπρέπεια, ευγένεια κλπ.). Οι σημερινοί νέοι λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν

θα μπορούσαν να θεωρηθούν προ-νομιούχοι που τουλάχιστον ζουν «σε μια πολιτισμένη χώρα», σε σχέση με τους προγόνους τους, οι οποίοι επί-σης προσπαθούσαν να αντιταχθούν σε κάθε προσπάθεια επιβολής ανοίκειων στοιχείων και βάρβαρων συμπεριφο-ρών, αντιδρώντας στο ξερίζωμα του ελληνικού πολιτισμού. Όσο δε αφορά το θρήσκευμα, σήμερα, χάρη στους λαθρομετανάστες οι μουσουλμάνοι στην ελληνική επικράτεια είναι περισ-σότεροι, σε σχέση με τον αντίστοιχο πληθυσμό επί τουρκοκρατίας.

Και μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι τουλάχιστον σήμερα η Ελλάδα αποτελεί αναγνωρισμένη εθνική και κρατική οντότητα. Κατά πόσο, ωστόσο, είναι αυτόνομο ένα έθνος-κράτος, όταν αδυνατεί να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα, αδυνατεί να καθορίσει εθνική πολιτική, υπακού-ει σε υποδείξεις χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κινείται με βάση τα συμφέροντα ξένων κυβερνήσεων; Κατά πόσο σε μια χώρα βασιλεύει η αξιο-κρατία και η κοινωνική δικαιοσύνη όταν οι «άριστοι» της χώρας, αποτε-λούν περίγελο όχι μόνο για τους ηγέτες ξένων κρατών αλλά και για τους ίδιους τους συμπολίτες τους;

Τα μικρά παιδιά αναρωτιούνται μεταξύ άλλων, «γιατί στην τουρκο-κρατία ήταν περισσότεροι οι ραγιάδες και μόνο λίγοι γίνονταν κλέφτες;» Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι απλή: Διότι, όπως στο παρελθόν, έτσι και στη σύγχρονη εποχή, όποιος επι-λέγει τον δύσκολο, τον ηρωικό τρόπο ζωής, πρέπει να είναι έτοιμος να αντι-μετωπίσει με περηφάνεια και θάρρος ακόμη και το πιο σκοτεινό πεπρω-μένο. Διότι καθ’ όλη την διάρκεια της τουρκοκρατίας, και οι ελληνικές παραδόσεις παρέμειναν ζωντανές, και η ελληνική φυλή επιβίωσε και η προ-αιώνια ορμή του Έλληνα για ελευθερία εκδηλώθηκε πολλάκις μέσω εξεγέρσε-ων και επαναστάσεων.

Σήμερα, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκε-ται στην ραγιαδοποίηση των Ελλήνων, των οποίων τα δεσμά- μαλθακότητα, καταναλωτισμός, σκοταδισμός, παρακ-μή θεσμών και αξιακή κρίση- είναι εξίσου ισχυρά με τα δεσμά του παρελ-θόντος. Και ο αγώνας αυτός πραγ-ματοποιείται εν γνώσει του ότι μόνη ανταμοιβή είναι οι διώξεις...

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 201614 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

23 MAΡΤΙΟΥ1821: 1.Οι οπλαρχηγοί της Πελοποννήσου Μαυ-ρομιχάλης, Κολοκοτρώνης, Παπαφλέσσας, Νικητα-ράς με τους περί αυτών, εισέρχονται στην Καλα-μάτα, υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως και προβαίνουν σε σύσταση της Πελ. Γερουσίας.2. Η Μεσσηνιακή Σύγκλητος εκδίδει την «προειδο-ποίηση εις τας ευρωπαϊκάς αυλάς», με την οποία γνωστοποιεί τον ξεσηκωμό του γένους. 1822: Μεγάλη μάχη μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στη Νάουσα.1826: Υπεγράφη στην Πετρούπολη Πρωτόκολλο μεταξύ της Αγγλίας και Ρωσίας περί αυτονομίας της Ελλάδος.1854: Μάχες Ελλήνων και Τούρκων στον Πλάτα-νο Θεσσαλίας.

24 MAΡΤΙΟΥ1821: Στην Καλαμάτα τελείται δοξολογία. Οι ιερείς ευλόγησαν τα όπλα, οι επαναστάτες ορκί-σθησαν και πρώτος ο Πετρόμπεης, ο οποίος και ορκίσθη στον εξής όρκο: «ορκίζομαι ίνα αμύνω την πατρίδα και μόνος και μετά πάντων και ιερά τα πάτρια τιμήσω».

25 MAΡΤΙΟΥ1821: Στην Αγία Λαύρα ο Π. Πατρών Γερμανός υψώνει την σημαία της επαναστάσεως. Ο Μπέης της Μάνης απευθύνει προκήρυξη προς τις ευρω-παϊκές δυνάμεις στην οποία εξηγείται ο λόγος της ανάγκης προς επανάσταση του Ελληνικού Έθνους. Το διευθυντήριον των Πατρών αποστέλ-λει προκήρυξη προς τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. 1826: Στην Κλείσοβα (νησί του Μεσολογγίου) μάχη μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών υπό τον Κίτσο Τζαβέλλα και Τουρκοαιγυπτίων. Κατά την μάχη αυτή οι Έλληνες πέτυχαν λαμπρή νίκη φονεύσαντες πάνω από 1000 εχθρούς, και τον αρχηγό των επιτιθεμένων Χουσεΐμπεη.1833: Πέθανε ο Αδαμάντιος Κοραής, γιατρός και φιλόλογος, από τους πρωτεργάτες του νεοελλη-νικού διαφωτισμού.

26 MAΡΤΙΟΥ1821: Οι Τούρκοι της Πελοποννήσου εγκαταλεί-πουν τα μέρη όπου διέμεναν και τρέχουν να κρυ-φτούν στα φρούρια της Μεθώνης, Κορώνης, Τρι-πόλεως. Η νήσος Σπέτσαι εισέρχεται στον Αγώνα με επικεφαλής τους προκρίτους Γεωρ. Πάνου και Π. Μπότσαρη. Στην Κων/πολη αποκεφαλίζονται πολλοί χριστιανοί μεταξύ των οποίων οι Λεβίδης, Στεργιανάκης, Τουρπατσόγλου.1881: Ανακοινώνεται η προσάρτηση της Θεσσαλί-ας στην Ελλάδα.

27 MAΡΤΙΟΥ1821: 1.Ο Πανουργίας υψώνει την σημαία της Επαναστάσεως στα Σάλωνα. Ο Κολοκοτρώνης με τα παλλικάρια του μάχεται εναντίον των Τούρκων στον Άγιο Αθανάσιο Καρυταίνης και στη συνέχεια στο καμμένο τζαμί Καρυταίνης. Οι οπλαρχηγοί Κορίνθου και Μεγάρων αποκλείουν τους Τούρ-κους στην Ακροκόρινθο.2. Ο Αθανάσιος Διάκος, μετά από δοξολογία στη Μονή του Οσίου Λουκά, κηρύσσει την Επανάστα-ση στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα. 1921: «Μάχη του Τομπλού Μπουνάρ». Οι Ελληνι-κές Δυνάμεις στο Μέτωπο της Μικράς Ασίας στον τομέα του Μπαχτετζίκ κατορθώνουν και εκδιώ-κουν τις επιτεθείσες Τουρκικές δυνάμεις.

28 MAΡΤΙΟΥ1821: 1.Ο Δήμος Σκαλτσάς υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως στο Λιδωρίκι.3. Γίνεται η πρώτη συνεδρίαση της Γερουσίας στην Καλαμάτα. Οι οπλαρχηγοί της Νοτίου Πελο-ποννήσου υπό τους Γρηγοράκηδες πολιορκούν τους Τούρκους στο φρούριο της Μονεμβασίας.

29 MAΡΤΙΟΥ1823: Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β’ Εθνική Συνέλευση, η οποία εκλέγει ως πρόεδρο του Εκτελεστικού τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και ορίζει ως έδρα διοικήσεως την Τρίπολη.

tttttttttttttΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ttttttttttttt Στον Κόσµο των Ιδεών

Έλληνες και Ραγιάδες

NEA EΚΔΟΣΗ - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤA EΛΛΗΝΙΚΑΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ - ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

L.F. CELINE MEA CULPAΑυτό που γοητεύει στον Κομμουνισμό, το τεράστιο πλεονέκτημα του όντως, είναι ότι θα μας αποκαλύψει τον Άνθρωπο, επιτέλους!

Θα τον ξεφορτωθεί από τις «δικαιολογίες».

Εδώ και αιώνες μας εξαπατά, ο ίδιος, τα ένστικτα του, οι κακοπάθειες του, οι θαυμαστές προθέσεις του… Μας κάνει πολύ ονειροπόλους…

Είναι αδύνατον να μάθεις για το πόσο μπορεί να μας λέει ψέματα το σφάγιο αυτό!

L.F. CELINE

7.00 €

Page 15: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 15ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Μεσογείων 131 b www.xakatastima.grΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ“Το βιβλίο αυτό, έχει ως πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει τους αναγνώστες να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση των τρεχόντων γεγονότων με την συστηματική τοποθέτησή τους σε ένα λειτουργικό και συμπαγές ερμηνευτικό ικρίωμα. ”

b Αποστέλλονται µε αντικαταβολή σε όλη την χώρα µε ένα τηλεφώνηµα στο 6949361466

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!

“ΟΙ Λ

ΟΓΟ

Ι ΠΟ

Υ ΕΙ

ΜΑ

Ι ΦΥΛ

ΑΚΗ

“ΠΡΩ

ΣΣΙΣ

ΜΟ

Σ ΚΑ

Ι ΣΟ

ΣΙΑ

ΛΙΣ

ΜΟ

Σ”

“EM

EIΣ

ΟΙ Κ

ΑΚΟ

Ι ΦΑ

ΣΙΣΤ

ΕΣ”

10.00 €

Εγκληματική οργάνωση “Νέα Δημοκρατία”

Σύλληψη πρώην δηµάρχου της ψευτοδεξιάς για διακίνηση

λαθροµεταναστώνΣτη σύλληψη του Γιώργου Πρεβεζάνου, πρώην

δημάρχου Μεσολογγίου με την Νέα Δημοκρατία, και άλλων προχώρησαν οι αρχές, με φόντο μία περίεργη υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών.

Στην άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος προχώρησε η Εισαγγελία Πρω-τοδικών Αθήνας για την υπόθεση διακίνηση μετα-ναστών από το αεροδρόμιο της αερολέσχης Μεσολογγίου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν πλέον οι εννέα κατηγορούμενοι, ανάμεσα του και ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου με την υποστήριξη της νουδούλας, είναι σύσταση εγκληματικής οργάνω-σης με σκοπό το οικονομικό όφελος και μεταφο-ρά ή διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών τετε-λεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Την υπόθεση της διακίνησης μεταναστών στην Ιταλία με μικρά αεροπλάνα ανέλαβε να ερευνήσει ανακριτής, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να καταζητούνται τέσσερις εμπλεκόμενοι στο κύκλω-μα, τρεις Ιταλοί κι ένας Έλληνας.

Θα αναζητηθούν άραγε ποινικές ευθύνες στην... κορυφή της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης για να δούμε πως συνδέονται οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας υπέρ των «ανοι-χτών συνόρων», ώστε να έχουν... πελατεία τέτοια κυκλώματα, με το ίδιο το κύκλωμα που θησαύριζε μεταφέροντας λαθρομετανάστες;

Πάντως για να μην είμαστε και... άδικοι, άλλο επίπεδο η νουδούλα. Οι συριζαίοι των ΜΚΟ τα παίρνουν από το κράτος για να ασχολούνται με την διακίνηση του... προλεταριάτου. Οι νεοδημο-κράτες ως γνήσιοι «αστοί» ασχολούνται με την μετακίνηση της ελίτ, με αεροπλάνα!

MA ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ

ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΕΞΟ∆Α Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!Οι ανθέλληνες του υπουργείου Παιδείας απαγόρευσαν σε Ελληνόπουλα της Θράκης μας να επισκεφθούν την ευρωβουλή, γιατί πλήρωνε τα έξοδα η Χρυσή Αυγή - Είναι οι ίδιοι όμως που επιτρέπουν στους τουρκο-συλλόγους της θράκης να πηγαίνουν τους Έλληνες μαθητές στην Τουρκία!

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ανθελληνισμό της συμμορίας του Φίλη, που λυμαίνεται το υπουργείο Παιδείας. Το μίσος τους για τη νέα γενιά της Ελλάδος είναι τέτοιο, που απαγόρευσαν σε Ελληνόπουλα από την προδομένη Θράκη μας :να επισκεφθούν την ευρωβουλή, γιατί είχε αναλάβει να καλύψει τα σχετικά έξοδα η Χρυσή Αυγή.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης αναζήτησαν πόρους για ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες. Επειδή το αντε-θνικό κράτος του Σύριζα πληρώνει μόνο τους λαθρομετανάστες, τα παιδιά της Θράκης στράφηκαν στους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων. Φυσικά, ανταποκρίθηκε μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Τα έξοδα ανέλαβε να καλύψει ο ευρωβουλευτής μας Στρατηγός Ελευ-θέριος Συναδινός και το ταξίδι προγραμματίστηκε με την χορηγία της Χρυσής Αυγής.

Μόλις ενημερώθηκαν για αυτή την εξέλιξη, οι τουρκοπροσκυ-νημένοι του υπουργείου επιτέθηκαν στους ιθύνοντες του Λυκείου και έδωσαν εντολή να ακυρωθεί η εκδρομή των Ελλήνων μαθητών.

Είναι τα ίδια ανθελληνικά ανδρείκελα, που με πρωτοπόρο τον Φίλη αμαύρωσαν την μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛαϊκΟΥ ΣΥΝΔΕΣμΟΥ - ΧΡΥΣή αΥγήΘέλουμέ την Πατρίδα μας ΠίςωαθήΝα - κΥΡΙακή 27 μαΡτΙΟΥ 2016

Page 16: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ελλάδα του µνηµονίουΣκόρπιες Σκέψειςτου Σταύρου Καρεφυλλάκη

0 Μπουτάρης: «Εγώ να δείτε πόσες φορές έχω πει τα Σκόπια... «Μακεδονία»! Ναι...

Αυτός είναι δήµαρχος Θεσσαλονίκης.

0 Ευτυχώς που είναι κι ο Καµµένος στην κυβέρνηση γιατί ο Τσίπρας θα είχε υπο-

γράψει Μνηµόνιο και θα είχε φέρει ΝΑΤΟ και Τουρκία στο Αιγαίο.

0 Πόσο ανεύθυνο πολιτικά εκ µέρους του Μητσοτάκη να πάει στην Ειδοµένη. Να

κολλήσει καµιά αρρώστια, να χάσει η χώρα τον σωτήρα της.

0 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης µετατρέπει την «Νέα ∆ηµοκρατία» σε «∆ράση». Και µετά

θα την κάνει σελίδα στο Facebook.

0 Ο Τέρρυ Χρυσός ζήτησε ρουσφέτι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ν∆ είναι κατά της

οικογενειοκρατίας.

0 Με νύχια και µε δόντια προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει στην Ελλάδα, τους

«πρόσφυγες» που θέλουν να πάνε στην Ευρώπη. Προσπαθεί να τους πείσει ότι κι εδώ Ευρώπη είναι αλλά δεν το πιστεύουν.

0 Ποιος θα επενδύσει στην Ελλάδα, όταν δεν θέλουν να µείνουν σε αυτήν ούτε οι

λαθροµετανάστες;

0 Η τράπεζα Πειραιώς δηµιούργησε την «κάρτα αγρότη». Γιατί εκτός από το σπίτι

σου θέλει και το χωράφι σου.

0 Σύµφωνα µε νέα δηµοσκόπηση το 73% των ψηφοφόρων δεν εµπιστεύεται πλέον

τον Τσίπρα. Το 27% µάλλον δεν κατάλαβε την ερώτηση.

0 Όταν ο Καµµένος θα συνεργαστεί µε τη Νέα ∆ηµοκρατία του Μητσοτάκη και θα

ορκίζεται υπουργός µε Άδωνι και Βορίδη, θα είναι ∆ευτέρα.

0 Νίκη της ελλαδικής κυβέρνησης: η Τουρ-κία µας επιτρέπει να εορτάζουµε την 25η

Μαρτίου. Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για τη χώρα µας η συµφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας για το «προσφυγικό», αφού οι Τούρκοι απο-δέχτηκαν τελικά να επιτραπεί στην Ελλάδα να γιορτάζει την επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821.

0 Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχµέτ Ντα-βούτογλου επέµενε πως οι Έλληνες δεν

έχουν λόγο να γιορτάζουν την 25η Μαρτίου, αφού µπορεί να µην είναι πια σκλάβοι των Οθω-µανών αλλά είναι σκλάβοι των Γερµανών και των αγορών. «Πού ακούστηκε να γιορτάζουν οι σκλάβοι επαναστάσεις;» ρώτησε ο Αχµέτ Ντα-βούτογλου.

0 «Λιγότερους φόρους πλήρωναν οι Έλλη-νες επί Οθωµανικής Αυτοκρατορίας» τόνι-

σε ο Αχµέτ Νταβούτογλου. Επικαλέστηκε το βιβλίο του δηµοσιογράφου του MEGA Καµπου-ράκη.

0 Στο βιβλίο του ο Καµπουράκης αναφέρει ότι: «η Οθωµανική Αυτοκρατορία ήταν

υπόδειγµα πολυεθνικού κράτους όπου καµιά εθνότητα δεν κυριαρχούσε». Προφανώς όλα όσα λένε για τις τουρκικές θηριωδίες 400 χρό-νια στην πατρίδα µας είναι παραµύθια. Βλέπεις δεν υπήρχε και MEGA τότε να βάλει τα πράγµατα στην θέση τους…

16

Oι δήµαρχοι πληροφορήθηκαν ότι µε εντολή του υφυπουργού Βίτσα, οι άνδρες της αεροπορικής βάσης Ελλη-νικού (ΣΕΠΑ) πήραν εντολή να ετοιµά-σουν τα τρία τολ που βρίσκονται στο Ελληνικό, προκειµένου να εγκαταστα-θούν άλλες 5.000 λαθροµετανάστες και να βρίσκονται σε επιφυλακή για τη µεταφορά.

Κι ενώ οι τρεις παραλιακοί δήµοι, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίµου περιµένουν από την κυβέρ-νηση να τηρήσει το σύµφωνο που υπε-γράφη ανάµεσα στον υπουργό µετανα-στευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και

στο ΤΑΙΠΕ∆ για να εκκενωθεί ο χώρος του πρώην αεροδροµίου του Ελληνικού λαθροµετανάστες στο τέλος Μαρτίου.

Κι ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τοµέα πριν από λίγες µέρες δήλωνε ότι, η αίθουσα αναχωρήσεων στο Ελληνικό πρέπει να εκκενωθεί, γιατί αποτελεί υγειονοµική βόµβα, όχι µόνο δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια πρόθε-ση, αλλά το σενάριο µάλλον εξελίσσεται µε το χειρότερο τρόπο για τα νότια προ-άστια. Η κυβέρνηση όπως εξελίσσονται τα πράγµατα, δείχνει σαν να µην έχει πρόθεση να τηρήσει τα όσα υπέγραψε ο υπουργός της, αλλά σαν να έχει κατά νου άλλα σχέδια για το Ελληνικό.

Oι δήµαρχοι πληροφορήθηκαν ότι µε εντολή του υφυπουργού Βίτσα, οι άνδρες της αεροπορικής βάσης Ελλη-νικού (ΣΕΠΑ) πήραν εντολή να ετοιµά-σουν τα τρία τολ που βρίσκονται στο Ελληνικό, προκειµένου να εγκαταστα-θούν άλλες 5.000 λαθροµετανάστες και να βρίσκονται σε επιφυλακή για τη µεταφορά.

Παρενθετικά θα πούµε πως, τα τρία αυτά τολ είχε προβλεφθεί να φιλο-ξενήσουν λαθροµετανάστες πριν από κάποιους µήνες, αλλά τελικά, αυτή η ιδέα εγκαταλήφθηκε µετά από τις αντι-δράσεις τα τρία αυτά τολ βρίσκονται κοντά στον οικιστικό ιστό της πόλης.

Παρ’ όλα αυτά νεώτερες πληροφορί-ες αναφέρουν πως οι εργασίες στα τολ συνεχίζονται, πως δεν υπάρχει ακυρω-τικό του σχεδίου αυτού από την κυβέρ-νηση, απλά ενδεχοµένως η µεταφορά να γίνει τις επόµενες µέρες. Στο σηµείο αυτό να θυµίσουµε πως, πριν από λίγες εβδοµάδες, ο Γιάννης Μουζάλας διαβε-βαίωνε σε πρωινή τηλεοπτική εκποµπή ότι, δεν πρόκειται να εγκατασταθούν κι άλλοι στο γήπεδο του baseball στο Ελληνικό, την ίδια στιγµή που άντρες του στρατού έστηναν ήδη σκηνές.

Μένει λοιπόν να δούµε κατά πόσο θα τηρηθεί ο λόγος που δόθηκε ότι δηλαδή, έχει εγκαταλειφθεί το σχέδιο να φέρουν κι άλλες 5.000 λαθροµετα-νάστες στο Ελληνικό και να δούµε αν τελικά το σχέδιο της κυβέρνησης για το πρώην αεροδρόµιο είναι να το κατα-στήσει Ειδοµένη των νοτίων προαστίων ή όχι.

Νέα Ειδοµένη στα Νότια προάστια της Αττικής

χολιγουντιανη υπερπαραγωγη το “προσφυγικο”∆ηµοσιεύουµε αυτούσιο από την εφηµερίδα «∆ηµοκρα-τία» το άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου το οποίο υπό τον τίτλο «Προσφυγικός σελφοτουρισµός» και υπότιτλο «Αντί να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να µοιράσουν κάποια από τα περισσευούµενα εκατοµµύριά τους, ποζάρουν και παρλά-ρουν» λέει τα εξής:

«Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Αντζελίνα Τζολί, Σούζαν Σάραντον. Πυλώνες στήριξης της ισχύος, της αίγλης και της επιρροής του βαθύτερου κράτους των ΗΠΑ (αν και η Ρεντγκρέιβ είναι Αγγλίς). Θάλλουν εκεί όπου πάτωσε η ∆ύση και ποντίστηκε ο πάλαι ποτέ κραταιός πολιτισµός της. Οι πολύφερνες µανδάµες πηγαίνουν σε χώρες βασιβουζούκων για να κάνουν «σπατ σπατ» στην πλάτη των ορφανών και των ξεκληρισµένων που… παράγουν οι πατρί-δες τους. “Αχ, τι κρίµα που πεινάς… Άτιµη κενωνία”.

Ποζάρουν, συµµετέχουν σε χιλιάδες σέλφι µαζί µε τους ξεριζωµένους, συνοµιλούν σε σκοτωµένα αγγλικά µε τους εκλεγµένους των βασιβουζούκων, και από δω παν κι άλλοι. Πλέ-νουν καλά τα χέρια τους, απολυµαίνονται και επιστρέφουν στις πανάκριβες σπιταρόνες τους, που φρουρούνται µε εξωφρενικά συστήµατα ασφαλείας. Με το που θα πλησιάσει ακάλεστο κου-νούπι τα παλάτια τους, θα φάει τόσο φλιτ, που θα ψοφήσει αυτό, θα ζαλιστεί συνάµα κι ολόκληρη η γειτονιά των “ψυχοπονιάρη-δων” ηθοποιών. Όπου αστοχούν οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες του «αγιόξυλου» (έτσι µεταφράζεται αυτολεξεί το Hollywood, η πρωτεύουσα του αµερικανικού κινηµατογράφου), εφαρµόζεται το σχέδιο Β.

Σε όποια χώρα δεν περνούν οι αµερικανιές, αναλαµβάνουν την αποστολή της διάδοσης του «πολιτισµού» της υπερδύναµης τα στρατά µε τις έξυπνες βόµβες και τους ντεµέκ τετραπέρατους

πυραύλους. “Χειρουργικά” λένε τα χτυπήµατα, αλλά στην πραγ-µατικότητα είναι µαζικά και… νεκροθαφτικά. Τα βλήµατα αυτά είναι τόσο ανόητα όσο και οι λαχανοκέφαλοι που πιστεύουν την προπαγάνδα µε τους κορµοράνους του Περσικού Κόλπου και τα πυρηνικά, χηµικά και βιολογικά όπλα του Σαντάµ. Οι χώρες όπου µαζεύονται οι ξεριζωµένοι µπαίνουν στο µικροσκόπιο της κριτικής των σελφοτουριστών, διότι τα πάντα βλέπουν εκείνοι και στα πάντα αντιδρούν – εκτός από τα “στεγνά καθαρίσµατα” λαών, που πραγµατοποιούνται για τη διάδοση της “δηµοκρατί-ας” των ΗΠΑ. Οι πονόψυχες κυρίες δεν ανέχονται να κακοπερ-νούν οι πρόσφυγες, αλλά δεν βάζουν και το χεράκι στην τσέπη για να µοιράσουν τον πλεονάζοντα πλούτο τους στους πένητες. Είπαµε, είναι “ανθρωπίστριες”, όχι κορόιδα».

Page 17: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 17ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική εκδήλωση τουρκοφρόνων Θράκης µέσα στην Άγκυρα

Έσταζαν δηλητήριο για την ΕλλάδαΜια πολύ ενδιαφέρουσα (όσο και εξωφρενική, βέβαια) είδηση φέρνει στο φως η εφηµερίδα «∆ηµοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Άγκυρα: Ανθελληνική εκδήλωση από τους µειονοτικούς!» αναφέρει τα εξής:

«Εκδήλωση τουρκόψυχων στην Άγκυρα για τη Θράκη! Στην «καρδιά» της Τουρκίας, στο πανε-πιστήµιο Χατζέτεπε, πραγµατοποιήθηκε ενώπιον εκατοντάδων φοιτητών η ηµερίδα µε τίτλο “Το να είσαι µειονότητα στην Ελλάδα”, όπου έδωσαν το “παρών” σύσσωµοι οι πράκτορες της ηµισελήνου που δρουν στη Θράκη.

Στο πάνελ βρέθηκαν – µεταξύ άλλων - ο ψευδο-µουφτής της Ξάνθης Αχµέτ Μέτε, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστηµόνων Μειονότητας ∆υτικής Θρά-κης και µέλος του τουρκόφιλου κόµµατος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας DEB Αχµέτ Καρά, και η σύζυγος του «Ντενκτάς της Θράκης» Αχµέτ Σαδίκ, Ισίκ.

Οι ανθέλληνες οµιλητές παρουσίασαν τη χώρα

µας ακόµη µία φορά ως τριτοκοσµική, ρεαλιστική και απάνθρωπη, στο πλαίσιο της δηµιουργίας εντυπώσεων και προπαγάνδας µε αποδέκτες τη νέα γενιά των Τούρκων φοιτητών.

Στην οµιλία του ο Μέτε έκανε µια σύντοµη, στρε-βλή ιστορική αναδροµή σχετικά µε την τουρκική µειονότητα στην Ελλάδα, τη Συνθήκη της Λωζάννης και την ανταλλαγή πληθυσµών, και διερωτήθηκε “αν ήταν τυχεροί αυτοί που έφυγαν ή αυτοί που έµειναν” προσθέτοντας: “Υπήρξε πάντοτε βούληση από την τουρκική πλευρά για τη λύση των προβλη-µάτων µεταξύ των δύο χωρών, ωστόσο αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν, εξαιτίας της Ελλάδας”. Τη σκυτάλη πήρε ο Καρά, ο οποίος τόνισε ότι παρότι υπάρχουν τέσσερις Τούρκοι βουλευτές αυτή τη στιγ-µή στην ελληνική Βουλή, τα µειονοτικά προβλήµατα δεν εισακούονται στα κέντρα εξουσίας, λόγω της ρατσιστικής συµπεριφοράς των Ελλήνων!».

∆εν υπάρχει καµία αµφιβολία για το ξεκάθαρα ανθελληνικό περιεχόµενο της εκδήλωσης αυτής.

Και όµως, όλοι όσοι συµµετείχαν σ΄αυτήν έχυσαν ανενόχλητοι το δηλητήριό τους κατά της Ελλάδος, στην οποία φυσικά ζουν χωρίς να απασχολήσει η ανθελληνική δράση τους τις αρµόδιες αρχές. Τόσο «ρατσιστική» είναι η συµπεριφορά των Ελλήνων κατά της µουσουλµανικής µειονότητας, ώστε να έχουν τέτοια προνοµιακή µεταχείριση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, την οποία οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης δεν διανοούνται ούτε καν να ονειρευτούν.

Μάλιστα, όλα τα κόµµατα του «συνταγµατικού τόξου» κάνουν ό,τι µπορούν για να ικανοποιούν όλα τα αιτήµατα των µουσουλµάνων της Θράκης, για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ψηφοθηρικές ανάγκες. Τελικά, ο µόνος υπαρκτός ρατσισµός σ΄αυτή την Χώρα είναι κατά των Ελλήνων το Γένος και Ορθοδόξων στο θρήσκευµα, οι οποίοι βλέπουν µια συνεχή απαξιωτική συµπεριφορά της Πολιτείας και των θεσµικών της οργάνων προς το πρόσωπό τους.

«Υπάρχουν τέσσερις ΤΟΥΡΚΟΙ βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο»!Αλήθεια, γιατί θίγονταν οι... δηµοκράτες όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ µιλούσε για ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;

Η ΦΩΦΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ«ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ»Φώφη καλεί Τζέφρυ και Θεοδωράκη προς συγκρό-τηση νέου αναχώματος για την... τρίτη θέση

Η πλήρης και συνεχόμενη αποτυχία των συστημικών κομμάτων και των πολιτικάντηδων να ανακόψουν την διαρκή άνοδο της Χρυσής Αυγής τους οδηγούν σε ματαιόδοξες συγχωνεύσεις.Έτσι καθόλου εντύπωση δεν προκαλεί η ανοιχτή πρό-σκληση της Φώφης προς Τζέφρυ και Θεοδωράκη να συγκροτήσουν μια «πολιτική συμμαχία όλων των δυνά-μεων του ριζοσπαστικού Κέντρου, του δημοκρατικού Σοσιαλισμού, της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής Αριστεράς και της πολιτικής Οικολογίας» ώστε να γλιτώσουν τον επερχόμενο αφανισμό!Το κλεφτοπασόκ, παρόλο που ενσωμάτωσε το από-κομμα της Δημάρ, βλέπει διαρκώς τα ποσοστά του να πέφτουν και έτσι αναγκάζεται σε νέες ματαιόδοξες συγχωνεύσεις.Ευήκοα ώτα έχουν ο ανύπαρκτος και λαομίσητος γιος του ολετήρα, Τζέφρυ, ο οποίος έριξε την Ελλάδα στην μέγγενη του ΔΝΤ και ζητά από αυτήν την νεά συνεργα-σία να μην αποκλειστεί ο μνημονιακός Σύριζα.Αναγκαστικά θα συμφωνήσει κατά την εκτίμησή μας και ο συστημικός Θεοδωράκης, ο οποίος μετά την ολική κατάρρευση των ποσοστών του, δεν βλέπει άλλη διέξοδο για την πολιτική του διάσωση πέρα από το κλε-φτοπασόκ!Με το καλό να γίνει ο... γάμος, για να ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο το πολιτικό σύστημα. Ό,τι και να κάνουν πάντως, η επέλαση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία δεν ανακόπτεται!

Ακιντζί: Καµία συµφωνία χωρίς την Τουρκία στη ΚύπροΙσχυρή γροθιά από τον αδελφό του δέχθηκε ολόκληρος ο επαναπροσεγγιστικός συρφετός και πρωτίστως ο Νίκος Αναστασιάδης, µε τον Μουσταφά Ακιντζί να δηλώνει πως δεν µπορεί να καταλήξει σε συµφωνία µαζί του για λύση του κυπριακού.

Αν αναλογιστούµε ότι ο Ανα(ν)στασιάδης παρέδωσε γη και ύδωρ, εκχώρησε την εθνική µας κυριαρχία προσδίδωντας ανύπαρκτη νοµιµότητα στο µόρφωµα των κατεχοµένων και παρ’ όλαυτα ο Ακιντζί δηλώνει πως δεν µπορεί να έλθει σε συµφωνία µαζί του, τότε για να είναι ικανοποιηµένος πρέπει να υψώσουµε την τουρκική σηµαία και να φορέσουµε φέσι!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ:«ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...»

Σύµφωνα µε σχετικό δηµοσίευµα της τουρκοκυπριακής εφηµερίδας Gunes, ο Πρόεδρος του κόµµατος Εθνικής Ενότη-τας, Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν, υποστήριξε πως ούτε στα επόµε-να 50 χρόνια δεν µπορεί να υπάρξει λύση στο κυπριακό, λόγω της ιδιοσυγκρασίας των ελληνοκυπρίων που δεν στοχεύουν να κάνουν οποιαδήποτε συµφωνία. Επικαλούµενος τηλεφωνική επικοινωνία που είχε µε τον Ακιντζί στον οποίο έθεσε πληρο-φορίες για την απόσυρση του τουρκικού στρατού, η απάντηση που πήρε από αυτόν, ήταν πως η απόσυρση του τουρκικού στρατού από το νησί δεν είναι δυνατή.

Η πιο πάνω δήλωση αποτελεί πανηγυρική κατάρρευση της οποιασδήποτε φιλοτουρκικής προπαγάνδας, καθώς τα «αδέλ-φια» καθιστούν σαφές πως συµφωνία για αυτούς σηµαίνει να είναι η Τουρκία παρούσα στο νησί και να καθορίζει τα πολιτικά δρώµενα (µέχρι να προσαρτηθούµε ολοκληρωτικά σε αυτή και να ασκεί αυτό το ρόλο σαν νόµιµη κυβέρνηση).

Κατηγορούν µάλιστα τους Έλληνες της Κύπρου για την... αδι-άλλακτη ιδιοσυγκρασία τους, που αδυνατούν να δεχτούν τον στρατό που σκότωσε, βίασε και λεηλάτησε τους συµπατριώτες µας στα χώµατα τους. ∆ηλαδή για το ότι αρνούνται να παραδώ-σουν αµαχητί την πατρίδα τους στους βαρβάρους!

Αυτό είναι το τροµερό έγκληµα που διαπράττουµε και γι’ αυτό οι απόψεις και επιθυµίες του κ.Ακιντζί δεν µπορούν να συγκεραύνουν µε τις δικές µας: Επειδή αυτό που θέλει ουσια-στικά είναι την κατάκτηση της πατρίδος µας από την Τουρκία και κάτι τέτοιο µόνο πάνω από το πτώµα µας θα συµβεί!

Το θετικό από την όλη κατάσταση είναι πως πια είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις των Τ/»κ» οι οποίοι δήλωσαν χωρίς περιστροφές πως δεν υπάρχει Τουρκοκύπριος «Πρόεδρος» που θα υπογράψει µια συµφωνία που δεν θα περιλαµβάνει τις

αποτελεσµατικές εγγυήσεις της Τουρκίας. Αξιοσηµείωτο είναι µάλιστα, πως όταν ο Οζγκιουργκουν ζήτησε από τον Μουστα-φά Ακιντζί να προβεί σε συγκεκριµένη δήλωση, του πρότεινε να την κάνει ο ίδιος προκειµένου να ξεµπερδεύουν µε αυτό το θέµα, που ήταν τόσο αυτονόητο ήταν για αυτόν.

ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΌπως ήταν αναµενόµενο λοιπόν, η γραµµή που ακολουθει

το ψευδοκράτος, ως εντολοδόχος της Τουρκίας, δεν διαφορο-ποιείται σε κανένα σηµείο από αυτήν της Τουρκίας. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδιαλέγεται µαζί του η Κυπρι-ακή ηγεσία προσδίδωντας του νοµική και πολιτική υπόσταση η οποία δεν υφίσταται!

Ως Εθνικιστές απαιτούµε την άµεση παύση των διαπραγ-µατεύσεων µε το ψευδοκράτος και την εκκίνηση συνοµιλιών µε την Τουρκία, θέτοντας το πρόβληµα στις πραγµατικές του βάσεις: πρόβληµα παράνοµης εισβολής και κατοχής!

Page 18: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 201618 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Στην Ευρώπη πραγµατοποιείται ένα πείραµα το οποίο είναι µοναδι-κό στην ιστορία της µετανάστευσης. Χώρες οι οποίες εκ καταβολής τους ορίζονται ως µονοεθνικές, µονοπο-λιτισµικές και µονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να απαρνηθούν την ταυτότητα τους. ∆εν γνωρίζουµε αν το πείραµα θα λειτουργήσει, αλλά γνωρίζουµε ότι πρέπει να λειτουρ-γήσει».

Οι ΗΠΑ είναι η µεγαλύτερη δύνα-µη στον µη ευρασιατικό χώρο. Εάν θελήσουν να κυριαρχήσουν στην Ευρασία θα έρθουν αυτόµατα αντιµέ-τωπες µε τα συµφέροντα της Ρωσίας. Η Ρωσία είναι η χώρα που λόγω της γεωγραφικής της θέσης, του όγκου της και των ενεργειακών της αποθεµά-των κυριαρχεί στην ευρασιατική ήπει-ρο. Η κυριαρχία αυτή µεγιστοποιείται µε την συµµαχία της Κίνας.

Η καλλιέργεια στενών σχέσεων της Ρωσίας µε την Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Ένωση-δυτικοευρωπαϊκά κράτη, θα µπορούσε να οδηγήσει µακροπρόθε-σµα σε µια αντικατάσταση του ατλα-ντικού προσανατολισµού των ευρω-παϊκών κρατών δια του ευρασιατικού. Ο ευρασιατικός προσανατολισµός της Ευρώπης θα σήµαινε µε την σειρά του µια σηµαντική αύξηση της ανεξαρ-τησίας αυτής της ηπείρου έναντι των ΗΠΑ. Ο προσανατολισµός προς Ανα-τολάς θα ήταν µια φυσική ακολουθία, αφού µακροπρόθεσµα τα ευρωπαϊκά συµφέροντα επικαλύπτονται και είναι συµπληρωµατικά µε αυτά της Ρωσίας. Πολύ απλά η Ευρώπη µακροπρόθε-σµα δεν θα µπορούσε να εξασφαλίσει τις ενεργειακές της ανάγκες χωρίς τα ρωσικά αποθέµατα πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ η Ρωσία χρη-µατοδοτεί µε τα ενεργειακά έσοδα την ανάπτυξη της οικονοµίας της. Με την

ήδη υπάρχουσα συνεργασία σε αυτό το επίπεδο µεταξύ Ρωσίας και Κίνας θα δηµιουργείτο έτσι ένα ευρασιατικό πολιτικοοικονοµικό κέντρο, το οποίο θα αµφισβητούσε και θα κατακρήµνι-ζε την µονοπολική ηγεµονία των ΗΠΑ.

Τα αντικρουόµενα συµφέροντα µεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας εξηγούν την αµερικανική εξωτερική πολιτική µετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Ο νέος Ψυχρός Πόλεµος δεν είναι παρά µια συνέχιση του παλαιού. Ο Ψυχρός Πόλεµος συνεχίζεται, µετά από µια διακοπή την δεκαετία του 1990, διότι οι ΗΠΑ µε την πτώση του Τείχους υλοποίησαν τον ένα από τους δύο γεωπολιτικούς τους στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν η νίκη του Καπι-ταλισµού επί του Σοσιαλισµού-Κοµ-µουνισµού. Ο δεύτερος στόχος που δεν υλοποιήθηκε εισέτι είναι η ηγε-µονία των ΗΠΑ στην Ευρασία. Ένας στόχος που θα εδραιώσει τις ΗΠΑ ως παγκόσµια µονοπολική υπερδύναµη.

Όµως αυτός ο δεύτερος στόχος των ΗΠΑ, αυτό το αµερικανοσιωνι-στικό όνειρο, το οποίο ο Μπρεζίνσκι το χαρακτηρίζει ως απολύτως νόµιµο και φυσιολογικό, τα τελευταία χρόνια γίνεται µη ρεαλιστικός στόχος (Μέση Ανατολή, Ουκρανία, Νοτιοανατολική Ασία). Με την γρήγορη ανάδειξη της Ρωσίας ως µεγάλη δύναµη, αλλά και της Κίνας και της Ινδίας, ο στόχος αυτός για τις ΗΠΑ αποµακρύνεται και το περιεχόµενο του εξαντλείται. Ο στόχος των ΗΠΑ γίνεται µη ρεα-λιστικός και εξ αιτίας της αποδό-µησης του δολαρίου-πετροδολαρίου ως παγκόσµιο χρηµατοπιστωτικό νόµισµα. Η νοµισµατική αποδόµη-ση του δολαρίου θα αναγκάσει τις ΗΠΑ αργά ή γρήγορα να µετριάσουν τα εξοπλιστικά τους προγράµµατα αφού αυτά χρηµατοδοτούνται από την «φούσκα» αυτού του νοµίσµατος,

ενώ µια περαιτέρω συνέπεια θα ήταν να µην µπορούν να υποστηριχθούν οι 700 περίπου αµερικανικές βάσεις σε όλο τον πλανήτη και έτσι οι ΗΠΑ να αναγκαστούν να µοιραστούν την ηγεµονία τους µε την Ρωσία, την Κίνα και την Ευρώπη.

Αντιµετωπίζοντας λοιπόν τον κίν-δυνο αποτυχίας εκπλήρωσης του αµε-ρικανοσιωνιστικού ονείρου, οι ΗΠΑ

ρίχνουν το γεωπολιτικό τους βάρος στην ζυγαριά της Ευρώπης. Μια απο-σταθεροποιηµένη Ευρώπη, µια ανί-σχυρη Ευρώπη των Εθνών, θα ήταν καλύτερος σύµµαχος από µια ισχυρή Ευρώπη, η οποία θα µπορούσε να προσανατολιστεί προς της Ευρασία. Ένας προσανατολισµός της Ευρώπης προς Ανατολάς από την σκοπιά των ΗΠΑ πρέπει λοιπόν να αποφευχθεί πάση θυσία. Η πραγµάτωση αυτού του στόχου ή θα υλοποιηθεί µέσω ενός πολέµου Ανατολής-∆ύσης ή και µέσω του όπλου που ονοµάζεται λαθροµετανάστευση.

Η λαθροµετανάστευση είναι µέρος της γεωστρατηγικής των ΗΠΑ για να

αποσταθεροποιηθεί η Ευρώπη. Η λαθροµετανάστευση είναι αποτέλε-σµα σχεδιασµού και «παράπλευρων συνεπειών» των µηχανορραφιών και πολέµων στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Η λαθροµετανάστευ-ση είναι αποτέλεσµα της γεωπολι-τικής των ΗΠΑ που έχει στόχο την κυριαρχία στην Ευρασία. Για όποιον αµφισβητεί τα σχέδια των ΗΠΑ για

την Ευρώπη και τα απορρίπτει ως θεωρία συνωµοσιολογίας παραθέ-τουµε απόσπασµα από το βιβλίο του ιουδαίου συγγραφέα Γιάσα Μούνκ (περιοδικό Spiegel, τεύχος 40/2015): «Στην Ευρώπη πραγµατοποιείται ένα πείραµα το οποίο είναι µοναδικό στην ιστορία της µετανάστευσης. Χώρες οι οποίες εκ καταβολής τους ορίζονται ως µονοεθνικές, µονοπολιτισµικές και µονοθρησκευτικές υποχρεώνονται να απαρνηθούν την ταυτότητα τους. ∆εν γνωρίζουµε αν το πείραµα θα λειτουργήσει, αλλά γνωρίζουµε ότι πρέπει να λειτουργήσει».

∆εν πρόκειται λοιπόν για µια συνωµοσιολογική θεωρία, αλλά για

ένα σχέδιο των Αµερικανοσιωνιστών το οποίο ήδη έχει τεθεί σε εφαρµογή, µε θετικά ως τώρα αποτελέσµατα για αυτούς που το εµπνεύστηκαν. Επακό-λουθο της λαθροµετανάστευσης θα είναι τα ευρωπαϊκά έθνη-κράτη, ή ότι τέλος πάντων θα αποµείνει από αυτά, να µην δύνανται να αγωνιστούν εναντίον των παγκόσµιων ηγεµονικών βλέψεων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον, το αποτέλεσµα θα είναι µια ήπειρος εύκολα διαχειρίσιµη και δουλική και βέβαια χωρίς καµία διάθεση αλλαγής προσανατολισµού.

Εάν κάποιοι νοµίζουν ότι και τα ανωτέρω αποτελούν στοχασµούς συνωµοσιολογίας κάποιων «κακών» Εθνικιστών παραθέτουµε δήλωση του αµερικανού ιστορικού Eric Zuesse: «Η κυβέρνηση Οµπάµα στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της Ευρώ-πης µέσω της λαθροµετανάστευσης». Παραθέτουµε επίσης την δήλωση του πρώην υπουργού Οικονοµικών των ΗΠΑ Paul Craig Roberts: «Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ φέρουν την ευθύνη της λαθροµετανάστευσης προς την Ευρώπη».

Οι ΗΠΑ χρησιµοποιούν λοιπόν την λαθροµετανάστευση ως γεωπο-λιτικό µοχλό αποσταθεροποίησης της Ευρώπης και των εθνικών κρατών της ηπείρου. Το ακροτελεύτιο ερώτηµα για την Ευρώπη είναι εάν θέλει να παραµείνει αµερικανικό προτεκτορά-το ή αν θέλει να γίνει µια ανεξάρ-τητη συνιστώσα ενός πολυπολικού κόσµου. Τα έθνη της Ευρώπης έχουν την δύναµη και τις προϋποθέσεις για να ανατρέψουν την παγκόσµια ηγεµο-νία των Αµερικανοσιωνιστών.

Το πρώτο σηµαντικό βήµα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η απε-νεργοποίηση του όπλου που λέγεται λαθροµετανάστευση.

Γ.Λ.

H αποσταθεροποίηση της Ευρώπηςµέσω της λαθροµετανάστευσης

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: “ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ”;

Παρέμβαση κατά την διάρκεια της συνε-δρίασης της Επιτροπής Απασχόλησης του Ευρωκοινοβουλίου έκανε ο ευρω-βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Θέμα συζήτησης ήταν «η κοινωνική ένταξη και η ενσωμάτωση στην αγορά εργασίας των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών» μιας και προ-φανώς η Ευρώπη έχει λύσει όλα τα προ-βλήματα των Ευρωπαίων πολιτών και δεν υπάρχουν άστεγοι και άνεργοι Ευρωπαίοι.Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος μας επισήμανε πως είναι απίθανο να ενσω-ματωθούν οι Μουσουλμάνοι μιας και ακολουθούν συνειδητά τις επιταγές του Κορανίου, το οποίο και δεν έχει καμία σχέση με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Επι-πλέον, προειδοποίησε για την επερχόμε-νη κοινωνική έκρηξη εξαιτίας της αθρόας εισδοχής των λαθρομεταναστών. Ακο-λουθεί το κείμενο της παρέμβασης:

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΙΛΑΤΕ;«Κύριε Πρόεδρε, Η Έκθεση αυτή έχει δύο σκέλη. Πρώτον, την κοινωνική ένταξη και

δεύτερον την ενσωμάτωση στην αγορά εργασίας. Η κοινωνική ένταξη προϋπο-θέτει ότι οι πρόσφυγες θα σεβαστούν την κουλτούρα των χωρών που τους υπο-δέχονται καθώς και τους νόμους που ισχύουν. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς ζουν τη ζωή τους «by the book». Τα δικαιώματα των γυναικών και η ισότη-τα των φύλων είναι λέξεις άγνωστες για αυτούς. Πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε μια γκετοποίηση αυτών των ανθρώπων από τους ίδιους.Δεν είναι όλοι οι μετανάστες πρόσφυγες από την Συρία. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι οικονομικοί μετανάστες από Μαρό-κο, Τυνησία, Αφγανιστάν και χώρες της Αφρικής, που αναζητούν μια καλύτερη ζωή και αυτό είναι θεμιτό. Όμως αλήθεια, πόσους μπορεί να υποδεχτεί η Ευρώ-πη; Όσον αφορά την αγορά εργασίας, φυσικό είναι όσοι πληρούν τα κριτήρια του Ο.Η.Ε. περί προσφύγων να έχουν μια σταθερή εργασία και να μπορούν να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση. Στις χώρες του Νότου, η ανεργία είναι στα

όρια του συναγερμού. Εάν αυτοί οι συνάνθρωποι μας προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες ανέργους θα υπάρχει κοινωνική έκρηξη και εκμετάλλευση από επιτηδείους. Υπάρχουν μελέτες για πόσους νέους εργαζόμενους πραγματι-κά χρειάζονται οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχει κάποια λίστα αξιολόγη-σης πού θα επιλέγονται να μετεγκαταστα-θούν οι πρόσφυγες;Τα σύνορα στις γειτονικές χώρες με την Ελλάδα έχουν κλείσει και οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκλωβισμένοι και ζουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Μένουν εκεί προσπαθώντας να περάσουν στην Ευρώπη. Γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τους απεγκλωβίζει; Πρέπει να ξεκαθα-ρίσουμε τις προτεραιότητες αυτών των ανθρώπων. Και μετά να ασχοληθούμε με την ενσωμάτωση τους στην αγορά εργασίας στις χώρες τους, όπου πρέπει να βοηθήσουμε να σταματήσει η φωτιά του πολέμου και να επιστρέψουν εκεί.»

ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

‘‘ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ’’

Page 19: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 19ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Που είναι σήμερα οι τρομοκράτες του ΕΛΑ και της 17Ν.; Πάμε παρακάτω. Πόσοι από τους κομμουνιστές φονιάδες της 17Ν και του ΕΛΑ βρίσκονται ακόμα στις φυλακές; Του ΕΛΑ (που είχε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μέλη, ούτε ένας! Της 17Ν., ούτε οι μισοί! Πιο συγκεκριμένα, «μέσα» είναι οι Σάββας και Χρι-στόδουλος Ξηρός, ο Κουφοντίνας, ο Γιωτόπουλος, ο Τζωρτζάτος και ο Κωστάρης. Έχουν αποφυλα-κισθεί (προ πολλών ετών…) οι Βασίλης Ξηρός, Θωμάς Σερίφης, Παύλος Σερίφης, Σωτήρης Κον-δύλης, Διονύσης Γεωργιάδης, Κωννος Τσέλιος, Κων/νος Καρατσώλης, Νίκος Παπαναστασίου και Πάτροκλος Τσελέντης. Χώρια βεβαίως αυτοί που αθωώθηκαν στο δικαστήριο, κι αυτοί που δεν συνελήφθησαν ποτέ!

Οι φονιάδες της Μαρφίν και των χρυσαυγιτών κυκλοφορούν ελεύθεροι! Αλλά, να υπενθυμίσουμε και δυο ακόμα πραγμα-τάκια, γιατί κάποιοι υποκριτές της αριστεράς και της… προόδου –και όχι μόνον- καμώνονται πως δεν τα ξέρουν: 1ον) Οι κομμουνιστές εμπρηστές-φονιάδες της Μαρφίν, δεν συνελήφθησαν και δεν προφυλα-κίστηκαν ποτέ. Δύο δε κατηγορούμενοι γι’ αυτό το ανοσιούργημα, δεν κρίθηκαν καν προφυλακι-στέοι. Κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας και η δίκη τους συνεχώς αναβάλλεται, με διάφορες προφάσεις… 2ον) Ομοίως, οι κομμουνιστές φονιάδες του Λάμπρου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, δεν συνελήφθησαν και δεν προφυλακίστηκαν ποτέ, ο δε φάκελος της δολοφονίας έκλεισε!!! Αυτά τα ολίγα και ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!

Η «αλληλεγγύη» και τα Ιδρύματα του Σόρος Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι όλη αυτή η ιστορία με την δήθεν αυθόρμητη «συμπαράστα-ση» και «αλληλεγγύη» στα «προσφυγάκια», είναι στημένη και κατευθυνόμενη απευθείας από τα διάφορα υπερατλαντικά κέντρα (π.χ. τα… ευαγή Ιδρύματα του σιωνιστή αρχικερδοσκόπου Σόρος). Επειδή δε, η νεοταξίτικη προπαγάνδα είναι πανί-σχυρη, πρέπει να έχουμε ισχυρά επιχειρήματα στην αντίκρουσή της. Θα σας αναφέρω ένα απ’ αυτά ευθύς αμέσως…

Γιατί οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν είναι «αλληλέγγυοι»; Δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά από το «κύμα» της

«αλληλεγγύης» προς τα «προσφυγάκια» λείπουν επιδεικτικά αυτοί που θα έπρεπε να είναι πρώτοι και καλύτεροι: οι μουσουλμάνοι της Θράκης και οι επίσημοι εκπρόσωποί τους (μουφτήδες, βουλευ-τές, το κόμμα DEP, κ.λπ. πιστοί του… φιλεύσπλα-χνου Αλλάχ). Ούτε ένα μπουκάλι νερό δεν έχουν προσφέρει στ’ αδέρφια τους! Γιατί άραγε; Είναι προφανές: τους το έχουν απαγο-ρεύσει αυστηρώς και δια ροπάλου οι νεοταξίτες, γιατί προπαγανδιστικά θα φέρει τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα στον ελληνικό-χριστιανικό πληθυσμό!

Ο… ετεροχρονισμένος Μακεδονομάχος Kαμμένος Μόνο λίγες ώρες κράτησε η… «αγωνία» για την τύχη της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης, με τα καμώματα του πανοκαμμένου, που ντύθηκε… ετεροχρονισμένα (μιας και πέρασαν οι Απόκρι-ες…) «Μακεδονομάχος». Μόλις εξέπνευσε η προθεσμία που ο ίδιος είχε θέσει για το «ή εγώ ή

ο Μουζάλας» (στις 9 το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης), ο… λέων (ή μήπως… χαμαιλέων;) έβαλε την ουρά στα σκέλια και… κακάρισε (η επή-ρεια των αυγών που… ρούφηξε στην Κω, γαρ…) άτακτη υποχώρηση – κοινώς… κωλοτούμπα.

Δε φεύγει ούτε με σφαίρες Από την πρώτη στιγμή που στήθηκε αυτή η παρ-δαλή συγκυβέρνηση χοντρού-λιγνού (Καμμένου-Τσίπρα), είχα υποστηρίξει μετά βεβαιότητος ότι ο… Κούγκης δε θα φύγει από μόνος του, ούτε με… σφαίρες! Διότι, ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, με τη συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση, πραγμα-τοποίησε το όνειρό του: έγινε υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων) και επιπλέον κινείται μόνο με –μη… ψεκαστικό- ελι-κόπτερο. Ποιες «κόκκινες γραμμές» τώρα και παραμύθια. Αυτά είναι για αφελείς ψεκασμένους. Εδώ κατάπιε ολόκληρο Μνημόνιο, στο «Μακεδο-νία» του Μουζάλα θα κόλλαγε;

Εκτός εάν τα αφεντικά αποφασίσουν αλλαγή μνημονιακής φρουράς Βεβαίως, δεν έχει καμιά σημασία η όποια θέληση του Πανοκαμμένου εις ότι αφορά την παραμονή του στη συγκυβέρνηση, αλλά αυτών που τον επέβαλλαν σ’ αυτήν. Αν αυτοί αποφασίσουν ότι πρέπει να πάρει δρόμο και να γίνει αλλαγή μνημο-νιακής φρουράς (με κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι), θα φύγει αμέσως (σίγουρα πάντως, αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, οι προστάτες του θα φροντίσουν να φύγει με… ηρωικό τρόπο). Μη δίνετε σημασία στις αγκαλιές και στα μεγάλα λόγια αγάπης των πολιτικάντηδων, που βλέπετε και ακούτε δημοσί-ως. Ο Καμμένος επεβλήθη στον mister Tsipra. Και επ’ αυτού, είναι χαρακτηριστικός ο σχετικός διάλογος που παρέθεσε προσφάτως η αφέντρα Ζωή, μεταξύ αυτής και του Tsipra, τις παραμονές της ορκωμοσίας της «πρώτης φοράς αριστερά»: «“Υπουργό Άμυνας θα κάνεις τον Καμμένο;”, τον ρωτάω, έχοντας διαβάσει τις σχετικές διαρροές. “Δυστυχώς”, μου απαντάει, με μια γκριμάτσα».

Άνθρωπος του Ισραήλ Κι από ποιους επεβλήθη; Είναι ενδεικτικό ένα δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post, μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, υπό τον τίτλο «Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση: Το Ισραήλ έχει λόγο ανησυχίας», στο οποίο εξέ-φραζε κάποιους φόβους για την αρνητική επιρροή που ενδεχομένως να είχαν κάποιοι φολκλορικοί συνιστωσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά καιρούς το παίζουν… «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλοι των Παλαιστινίων» και για το σταμάτημα της ελληνο-ισραηλινής στρατιωτικής συνεργασίας. Σε ένα από τα επόμενα άρθρα της, η εφημερίδα καθησύχασε τους αναγνώστες της: «Χάρη στη συγκυβέρνηση του δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι όποιοι φόβοι υπήρχαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε στάση απέναντι στην Ιερουσαλήμ διαψεύστηκαν. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος ανα-κοίνωσε νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο. Ο Καμμένος μας είναι γνωστός. Ο Καμμένος ήταν πάντα φιλι-κός με το Ισραήλ».

Ισχύς του η αγάπη των σιωνιστών Και για να βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του περί ου ο λόγος είναι η αγάπη των σιωνιστών, σας παραθέ-τω δημοσίευμα του σαββατιάτικου «Βήματος», για τους λόγους του ταξιδιού του στην Αμέρικα: «Ήδη βρίσκεται στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Άμυ-νας Π. Καμμένος. Επισήμως ο υπουργός Άμυνας πηγαίνει σε μια εκδήλωση του εβραϊκού λόμπι, αλλά θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους του Πενταγώνου…». Και ο νοών, νοείτω…

Κατά Μακκαβαίων γράφει ο Αντίοχος

Άλλο ο ΡουπΆκιΆς, Άλλο ο ΜΆζιώτης κΆι η ΡουπΆ! Μάλιστα! «Πρόκληση», λοιπόν, είναι η (επιβεβλημένη από τον νόμο…) αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά (στο 30μηνο), για τα διάφορα κομμουνοειδή. Αλλά δεν ήταν πρόκλη-ση η αποφυλάκιση του κόκκινου αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη και της Ρούπα το 2012 (κατά διαβολική σύμπτωση αμέσως μετά την πρώτη εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής…), λόγω παρελεύσεως του 18μηνου! Δύο αποφυλακίσεις παγκόσμια πατέντα, καθώς σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχουν αποφυλακισθεί καθ’ ομολογίαν τρομοκράτες! Μάλι-στα, ο Ρουπακιάς αποφυλακίστηκε μεν, αλλά παραμένει φρουρούμενος και σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του. Το δίδυμο των κόκκινων τρομοκρατών, είχε αποφυλακισθεί με μόνο όρο την εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, μια φορά το μήνα! Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, το ζεύγος εν συνεχεία εξαφανίστηκε – ο Μαζιώτης συνελήφθη τυχαία μετά από 2 χρόνια, η Ρούπα «καταζητείται» (τάχαμου!) ακόμα!

TO KΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΔΩΣΕ ‘‘ΑΣΥΛΟ’’ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗΠλυντήριο σκανδάλων η Βουλή: Το συνταγματικό τόξο κάλυψε τον Σταθά-κη για τις οικονομικές ατασθαλίες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Δεν προκάλεσε εντύπωση η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής δεοντολογίας της Βουλής, η οποία ψήφισε κατά της άρσεως της ασυλίας του υπουργού Οικο-νομίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη, με τις ψήφους υπέρ του να προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι. Ας γίνουμε, όμως, πιο συγκεκριμένοι.Πλέον των 200 προσώπων φέρεται να εμπλέκονται σε υπόθεση κακοδιαχειρί-σεως κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρή-της. Τα πρόσωπα αυτά κατηγορούνται ότι διαχειρίσθηκαν ποσά του Ειδικού Λογα-ριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ), διενεργώντας «ανοίκειες» πληρωμές, καθώς και ότι «συνέπραξαν με οιονδή-ποτε τρόπο στην διάθεση κονδυλίων για

αλλότριους σκοπούς», προκαλώντας ζημία στην περιουσία του εκπαιδευτικού ιδρύματος. Για την ενοχή τους για απι-στία στην υπηρεσία ή για την αθωότητά τους θα αποφανθεί το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.Όχι όμως για όλους! Ο πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Γιώργος Σταθάκης δεν θα κριθεί για την υπόθεση αυτή.Βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά σε μια ακόμα περίπτωση όπου με την σύμπρα-ξη και τη συνενοχή (άμεση ή έμμεση) των συστημικών κομμάτων συνεχίζεται το όνειδος της ατιμωρησίας των υπουργών και των βουλευτών. Να υπενθυμίσουμε ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση του Σταθάκη οι ΑΝΕΛ ψήφισαν «παρών», ενώ το ΚΚΕ… επιφυλάχθηκε.Εννοείται ότι η Χρυσή Αυγή τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας του Στάθακη! Βλέπου-με, δηλαδή, ότι έτσι όπως έχει διαμορφω-θεί το σύστημα με την περιβόητη «άρση

ασυλίας», επιτρέπεται στον κάθε υπουργό ή βουλευτή να παρανομεί, γνωρίζοντας ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καλυφθεί, αν όχι απ΄όλους, τουλάχιστον από την πλειοψηφία που απαιτείται προκειμένου να μη πάρει η υπόθεσή του τον δρόμο της Δικαιοσύνης.Αυτό θα πει… «συναδελφική αλληλεγ-γύη». Μόνο στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου είχαμε να κάνουμε ξεκάθα-ρα με πολιτικές διώξεις, υπήρχε ομόφω-νη ταύτιση των κομμάτων του «συνταγμα-τικού τόξου» ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» για την άρση της ασυλίας όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Τρίτου Πολιτικού Κόμματος της Χώρας.Όταν έχεις Ιδέες και αγωνίζεσαι γι αυτές πας στα δικαστήρια. Όταν εμπλέκεσαι σε οικονομικά σκάνδαλα και άλλα θέματα ηθικής και ποινικής διάστασης τότε την γλυτώνεις, γιατί ανήκεις στην συνομοτα-ξία του «συνταγματικού τόξου».

Page 20: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 201620 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κάποιοι ανάμεσα στους μετανάστες δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή» - «Μέρα με την ημέρα η κατάσταση χειροτερεύει» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Να ληφθούν μέτρα από την κυβέρνηση για την προστασία όχι μόνο των ίδιων των προσφύ-γων αλλά και για την ασφάλεια των Λιμενικών ζητά η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά και Νήσων, σκιαγραφώντας με τον πλέον ανησυχητικό τρόπο την δραματική κατάσταση με το προσφυγικό στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Μάλιστα τονίζουν πως ανάμεσα στους πρό-σφυγες υπάρχουν κάποιοι που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί, αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα να θρηνήσουμε κάποια στιγμή θύματα.

«Το χθεσινό περιστατικό με τις συμπλοκές μεταξύ προσφύγων μεταναστών στην πύλη Ε1 δεν ήταν, όπως γνωρίζετε, μεμονωμένο. Δυστυ-χώς μέρα με την ημέρα η κατάσταση χειροτε-ρεύει. Ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που αδιαμφισβήτητα ζουν το δικό τους δράμα, υπάρχουν κι εκείνοι που δείχνουν

να μην υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή.Είναι πλέον πολλά τα περιστατικά με

κάποιους μετανάστες που έχοντας στην κατοχή τους αιχμηρά αντικείμενα προκαλούν επανει-λημμένως σοβαρά προβλήματα, τραυματισμούς, υλικές ζημιές και αναστάτωση στους χώρους παραμονής», επισημαίνει η Ένωση των Λιμε-νικών.

«Χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να κινδυνολογήσουμε ζητάμε να ληφθούν μέτρα για την προστασία όχι μόνο των ίδιων των προσφύγων αλλά και για την ασφάλεια των συναδέλφων μας, οι οποίοι έχοντας ξεπερά-σει τις αντοχές τους, δουλεύουν επί 24ωρου βάσεως κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες» συμπληρώνει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Οι Λιμενικοί δε μπορεί να παίζουν το ρόλο του δεσμοφύλακα χιλιάδων ανθρώπων ούτε να κάνουν τον «διαιτητή» όταν οι χώροι του λιμανιού μετατρέπονται σε “ρινγκ”. Παρά τις γενικές δυσκολίες αντιμετώπισης των προσφυ-γικών ροών που είναι αντιληπτές, θεωρούμε ότι η σωστή και ασφαλής λειτουργία του λιμανιού θα πρέπει να είναι στις πρώτες προτεραιότητές μας».

Συνελήφθη ο εγκέφαλος του µακελειού στο Παρίσι ΒΕΛΓΙΟ: Ο Σαλά Αμπντεσλάμ, ο υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέ-σεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι, τραυματίστηκε και συνελήφθη ζωντανός σε ανταλλαγή πυρο-βολισμών κατά τη διάρκεια επιχείρησης των βελγικών αρχών στο προάστιο Μόλενμπεκ των Βρυξελλών. Εν τω μεταξύ, ο δικηγό-ρος του Αμπντεσλάμ, προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά του Γάλλου Γενικού Εισαγγελέα, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πελάτης του σχε-δίαζε να ανατιναχθεί, μαζί με άλλα μέλη του Ισλαμικού Κράτους στο Σταντ ντε Φρανς.

«Ανέντιµη» η Ευρώπηκατά τον ΕρντογάνΤΟΥΡΚΙΑ: Σκληρή επίθεση στην Ευρώπη εξα-πέλυσε από τηλεοράσεως ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύε-ται συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό, ο Ερντογάν, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη φορά, επιλέγει αυτή τη στιγ-μή να επέμβει με δηλώσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και εμπρηστικές.Η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επι-δόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες, δήλωσε και τόνισε ότι η χώρα του θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη όσον αφορά τα δικαιώματα όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετι-κά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο.Σε ομιλία του που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, δήλωσε επίσης ότι η Ευρώ-πη «χορεύει σε ναρκοπέδιο» υποστηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα «τρομοκρατικές» οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του κράτους. Χαρακτήρισε επίσης «ανέντιμη και ανειλικρινή» τη στάση της Ευρώπης έναντι των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Τέσσερις συλλήψεις ακραίων τζιχαντιστών που σχεδίαζαν επίθεση

ΓΑΛΛΙΑ: Σε τέσσερις συλλήψεις για τρομο-κρατία προχώρησε η γαλλική αστυνομία με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν επίθεση στο κέντρο του Παρισιού.Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TF1, τρεις άνδρες και μία γυναίκα συνελήφθησαν στο Παρίσι και στο Σεν-Ντενί, βόρεια της γαλ-λικής πρωτεύουσας. Οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν συγκεντρώσει στοιχεία και καταρτίσει

φακέλους για τα συγκεκριμένα άτομα και τις διασυνδέσεις τους με δίκτυα ισλαμιστών, προ-στίθεται στον ιστότοπο του TF1.Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης φυσίγγιο το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί, από αυτόματο πυροβόλο όπλο και εξοπλισμό υπολογιστών, επισήμανε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο.Ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κάλεσε από την πλευρά του τους πολίτες να επιδεικνύουν «τη μεγα-λύτερη επαγρύπνηση». «Το επίπεδο απειλής παραμένει πολύ αυξημένο» υπογράμμισε ο επικεφαλής του γαλλικού Κράτους, αναφερό-μενος στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση που συνδεόταν με τις επιθέσεις του Νοεμβρίου.

Η Αλ-Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη ΑΛΓΕΡΙΑ: Η οργάνωση της Αλ-Κάιντα στη βόρεια Αφρική ανέλαβε την ευθύνη για τη επί-θεση με αντιαρματικές βομβίδες εναντίον μιας αλγερινής εγκατάστασης φυσικού αερίου, την οποία διαχειρίζονται η νορβηγική Statoil και η BP, αναφέροντας πως πραγματοποίησε την επίθεση στο πλαίσιο του «πολέμου (της) ενα-ντίον των συμφερόντων των Σταυροφόρων απανταχού της Γης».«Η επιχείρηση αυτή διέλυσε τους ισχυρισμούς σας ότι νικήσατε την τρομοκρατία», αναφέρει η μαχητική ισλαμιστική οργάνωση σε δήλω-σή της, την οποία απευθύνει στην αλγερινή κυβέρνηση και τις δυτικές πετρελαϊκές εται-ρείες. «Ακόμη κι αν τα δυτικά αφεντικά σας πίστευαν προηγουμένως ότι έχετε τον έλεγχο, πώς θα δικαιολογήσετε τώρα τη θέση σας;»Η Αλ-Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ έχει ανα-λάβει την ευθύνη για αριθμό επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στην περιοχή, ανάμεσα στις οποίες και για την επίθεση την Κυριακή σ’ ένα θέρετρο της Ακτής Ελεφαντο-στού που στοίχισε τη ζωή σε 18 ανθρώπους.

Επιθετικά τα παιδιάτων «προσφύγων»ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλο και περισσότεροι γονείς κρατά-νε τα παιδιά τους στο σπίτι και δεν τα αφήνουν να πάνε στο σχολείο, καθώς τα φαινόμενα κακοποίησης από μαθητές που προέρχονται από νεοαφιχθέντες μετανάστες είναι συχνά. Οι ξυλοδαρμοί και ο εξευτελισμός έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα στο Κεντρικό Σχολείο στο Kristianstad. Το σχολείο έχει δεχθεί μεγά-λο αριθμό νέων μαθητών από την πρόσφατο προσφυγικό χάος και έχει δύο προπαρασκευ-αστικές τάξεις για νεοαφιχθέντες μετανάστες. Οι μητέρες καθιστούν σαφές ότι δεν θέλουν κανένα «κυνήγι μαγισσών» στο σχολείο. Το μόνο πράγμα που θέλουν είναι να γίνουν πάλι καλά τα πράγματα. Την Παρασκευή γονείς από επτά οικογένειες συναντήθηκαν με την διευθύντρια Annika Persson για το ίδιο θέμα.

∆ιεθνής ΕπικαιρότηταEΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ

Οι ΛιμενικΟι πρΟειδΟπΟιΟύν την κύβερνηση: εκρύθμη η κατασταση στΟν πειραια

«δεν ύπΟΛΟΓιΖΟύν την ανθρΩπινη ΖΩη»

ΤζιχανΤισΤήσ KAI OXI KΟΥΡΔΟσΟ καμικαζι Τήσ κωνσΤανΤινΟΥπΟλήσ

Ο βομβιστής αυτοκτονίας της τρομοκρατικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη με 5 νεκρούς και 16 τραυματίες, ήταν μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και όχι Κούρδος αυτονομιστής, όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός των Εσωτερικών, Εφκάν Αλά. Πρόκειται για τον Μεχμέτ Οζτούρκ, που ήταν γεννημένος το 1992 στην πόλη Γκαζιαντέπ της Νότιας Τουρκίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι τουρκικές αρχές. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει πέντε συλλήψεις για τη τρομοκρατική επίθεση, ενώ στρατιωτικός νόμος έχει επιβληθεί σε επτά επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Για λόγους ασφάλειας έχουν απαγορευτεί οι εορτασμοί της γιορτής της άνοιξης σε αρκετές πόλεις, ενώ - όπου έχουν επιτραπεί οι εορτασμοί- λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Στην επίθεση του Σαββάτου σκοτώθηκαν 12 ξένοι πολίτες, ανάμεσά τους τρεις Ισραηλινοί.

Page 21: Φύλλο 973

21

Προσφάτως, σε απόλυτα συστημικό έντυπο διαβάσαμε ένα άρθρο υπό τον μάλλον βαρύ-γδουπο τίτλο “Μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη γενετική χωρίς ιδεολογία”. Το άρθρο υπο-γράφεται από έναν τύπο, ο οποίος φωτο-γραφίζεται σε μόνιμη βάση στην στήλη του στο συγκεκριμένο έντυπο καπνίζοντας μια πίπα, δημιουργώντας έτσι, πιθανώς, και τους κατάλληλους συνειρμούς για όποιον θέλει να χαρακτηρίσει με “πικάντικο” τρόπο τα γραφό-μενά του... Διαβάζουμε, λοιπόν, χαρακτηριστι-κά στην αρχή κιόλας του άρθρου: “Η έννοια της “Φυλής” επιβάλλεται να εξα-λειφθεί από την επιστημονική ορολογία και την ορολογία και την έρευνα, σύμφωνα με το περιοδικό “science”, όχι μόνο επειδή είναι παραπλανητική και ανυπόστατη, από επιστημονική άποψη, αλλά κυρίως επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία ή ως εργαλείο για τη νομιμοποίηση πολιτικών πρακτικών που ευνοούν τις κάθε λογής φυλετικές διακρίσεις. Αυτό τουλάχιστον

υποστηρίζει μια ομάδα διαπρεπών ειδικών, αποτελούμενη από βιολόγους, κοινωνικούς επιστήμονες και νομικούς, οι οποίοι απευ-θύνουν μια βαρυσήμαντη έκκληση στην επιστημονική κοινότητα: να ξεκινήσει επιτέ-λους έναν διάλογο με στόχο τη δημιουργία ενός νέου λεξιλογίου ικανού να περιγράψει την ανθρώπινη ποικιλότητα χωρίς ιδεολογι-κές αποχρώσεις”! Αμέσως μετά διαβάζουμε ότι ο ιστορικός Μάικλ Γιούντελ, η νομικός Ντόροθι Ρόμπερτς, ο εξελικτικός ψυχολόγος Ρόμπερτ Ντεσάλ και η γενετίστρια Σάρα Τίσκοφ με κοινό τους άρθρο στο “science” με τον εύγλωττο τίτλο “Να εξαλείψουμε τη φυλή από τη γενετική του ανθρώπου”, επισημαίνουν ότι ο όρος “φυλή” (race) “είναι στην καλύτερη περίπτω-ση άκρως προβληματικός και στη χειρότερη επιζήμιος”. Και μόνο από την εισαγωγή κατα-λαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια πρωτοφανή επίδειξη “επιστημονικών” σκο-πιμοτήτων και εμμονών. Επειδή η Φυλή μπο-ρεί να χρησιμοποιηθεί “για τη νομιμοποίηση πολιτικών πρακτικών”, όπως χαρακτηριστικά γράφεται, γι’ αυτό και θα πρέπει να καταργη-θεί αυτή η πραγματικότητα της Φύσης! Με την ίδια λογική, επειδή κάποιοι γιατροί παίρνουν φακελάκι θα πρέπει να καταργήσουμε την Ιατρική, επειδή αρκετοί πολιτικοί λένε επα-νειλημμένως ψέματα να καταργήσουμε την πολιτική και τις εκλογές!Η ουσία, βεβαίως, βρίσκεται στο γεγονός ότι οι τύποι αυτοί στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες ιδεολογίες

και πολιτικές σκοπιμότητες δεν διστάζουν να τα βάλουν με τους αιώνιους και άγραφους νόμους της Φύσης, οι οποίοι δημιουργούν και συντηρούν την ζωή, τον πολιτισμό και την εξελικτική τους δημιουργία. Οι “επιστήμο-νες” αυτοί, όπως διαβάζουμε λίγο πιο κάτω, “αποφάσισαν να απευθύνουν έκκληση στην Αμερικανική Ακαδημία Επιστημών να ανα-λάβει την πρωτοβουλία να οργανώσει ένα συνέδριο όπου επιστήμονες όλων των ειδι-κοτήτων θα καθίσουν να συζητήσουν πώς θα μπορούσε να αντικατασταθεί ο όρος “φυλή” από άλλους όρους που θα είναι και πιο ακρι-βείς επιστημονικά και δεν θα βαρύνονται με αξιολογικές διακρίσεις μεταξύ “ανώτερου” και “κατώτερου” με τις οποίες έχει συνδεθεί ιστορικά ο όρος “φυλή”. Και, όπως υποστη-ρίζουν, κάτι τέτοιο δεν είναι δύσκολο να γίνει, αφού τέτοιοι εναλλακτικοί όροι υπάρχουν, όπως π.χ. “πληθυσμός ή γένος”. Το όλο σκηνικό κυμαίνεται, πραγματικά, μεταξύ ακραιφνούς γελοιότητας και στυγνής διαστρέβλωσης της φυσικής ισορροπίας. Η έννοια της Φυλής πηγαίνει για “απόσυρση”, επειδή κάποιοι “επιστήμονες”, με τις χαρακτη-ριστικές ιδεοληψίες που τους διακατέχουν και τις πολιτικές σκοπιμότητες που εξυπηρετούν, θα συνεδριάσουν μόνοι τους και βαφτίζοντας “το κρέας ψάρι” θα επιχειρήσουν τον βίαιο εξοστρακισμό της Φυλής από τα επιστη-μονικά κατάστιχα. Μέσα στην κενότητα και την ασχετοσύνη της αντιφυσικής και αντι-επιστημονικής επί της ουσίας τοποθέτησής τους, τόσο οι “επιστήμονες” αυτοί, όσο και

ο εγχώριος υποστηρικτής τους με την πίπα, φροντίζουν να συνθλίβουν κάθε έννοια σοβα-ρότητας. Γιατί τι άλλο από ασόβαροι μπορεί να είναι τύποι που “αναρωτιούνται” ότι “Μήπως τελικά ένας ακριβής ορισμός της ανθρώπινης φυλής είναι πρακτικά ανέφικτος επειδή η ίδια η “φυλή” ως επιστημονική κατηγορία είναι ανυπόστατη;”, καθώς και ότι η “γενετική και μορφολογική ποικιλομορφία του ανθρώπινου είδους, δεν εξηγείται ούτε με απλοϊκά επιστη-μονικά ούτε με ύποπτα κοινωνικά ιδεολογή-ματα, όπως είναι οι ανθρώπινες “φυλές””; Όταν ο τσαρλατανισμός τύπου Λυσένκο επι-στρέφει υπό άλλο οπτικό πεδίο, με το κατα-κρεουργημένο θύμα αυτή την φορά να είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργήματα της Φύσης, δηλαδή η Φυλή, τότε είναι φανερό ότι η αποθράσυνση της “πολιτικής ορθότη-τας” και των διαφόρων εκφραστών της έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να επιχειρούν να ακυρώσουν τα ίδια τα έργα της Φύσης. Στην περίπτωση του Λυσένκο το όποιο κακό αφορούσε μόνο τον σοβιετικό ιμπεριαλισμό. Στην περίπτωση των “επιστημόνων”, όμως, η εξάλειψη της έννοιας Φυλή έχει ως σκοπό την προώθηση των πολυφυλετικών κοινω-νιών. Όμως, η θεϊκή εντολή και η φυσική δημιουργία, είναι δυνατότερες από τα οποια-δήποτε επιτήδεια σχέδια τύπων, οι οποίοι επι-θυμούν να τις καταργήσουν. Γιατί όσο μπορεί να καταργηθεί ο νόμος της βαρύτητας, τόσο εφικτό είναι να καταργηθεί και η έννοια της Φυλής. Τόσο απλά... ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΤΟΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΟΥΑΤΣΑΛΙΟΥ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ «ΦΥΛΗ»

Το σωµατείο Ελλήνων Πωλητών Λαϊκών Αγορών «Ο Άγιος Στυλιανός» πήρε σάρκα και οστά!

Όπως έχει αναγγελθεί εδώ και αρκετό καιρό, η ίδρυση συνδικαλιστικού φορέα στις λαϊκές αγορές από Έλληνες εθνι-κιστές και πατριώτες είναι πλέον γεγονός.

Το σωµατείο Ελλήνων Πωλητών Λαϊκών Αγορών «Ο Άγιος Στυλιανός» πήρε σάρκα και οστά, κάτι που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά την διείσδυση και άνοδο του εθνικιστικού κινήµατος στην ελληνική κοινωνία ευρύτερα.

Το νόηµα της εκπροσώπησης µας και σε αυτή την εργατική τάξη συνοψίζεται στην ιδρυτική µας θέση: ∆ουλειά και αξιο-πρεπής διαβίωση των Ελλήνων στις λαϊκές αγορές.

Η εξαθλίωση και η εξόντωση µας που µεθοδεύεται συστηµατικά εδώ και πολλά χρόνια από το σύνολο του δήθεν «συνταγµατικού τόξου» δεν πρόκειται να περάσει. Θα

δώσουµε µε συνέπεια την µάχη εναντίον των µνηµονιακών πολιτικών, θα διεκδικήσουµε τα απολεσθέντα εργασιακά - ασφαλιστικά µας δικαιώµατα, θα καταγγείλουµε µε κάθε νόµι-µο µέσο όλες τις παθογένειες του κλάδου µας που αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη και ευηµερία µας.

Κυρίως όµως θα παλέψουµε για την επιβίωση και το µέλλον των λαϊκών αγορών, θα αγωνιστούµε µε συνέπεια για να έχουν οι συµπολίτες µας φθηνή πρόσβαση στα αγαθά της ελληνικής γης που οι εθνοµηδενιστές θέλουν να αφανίσουν.

Ενηµερώνουµε δε όσους ήδη προσπάθησαν ανεπιτυχώς και µε κάθε τρόπο να εµποδίσουν την ίδρυση του σωµατείου µας να µην πασχίζουν πλέον άδικα, το δίκαιο του αγώνα µας είναι πιο δυνατό από τις µεθοδεύσεις και τους εκβιασµούς τους.

Καλούµε όλους τους Έλληνες πωλητές των λαϊκών αγορών να συσπειρωθούν γύρω µας, η νίκη µας ανήκει!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

i25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Η δοξασμένη Ελευθεριά π ΄άγρυπνη πάντα μένει

κι απ΄άκρη σ΄άκρη τριγυρνά στην άπειρη οικουμένη, που κάθε χέρι ελεύθερο κι ελεύθερο τη σκέψη

θέλει να βλέπει αδιάκοπα, όπου το μάτι στρέψη,

με των πουλιών το λάλημα, με των παιδιών το κλάμα, στα μητρικά παράπονα, με τους ανθούς αντάμα, ήλθε σαν άκουσε φωνή πολέμου να πετιέται,

και τη ζωή γέρος και νιός για κείνη ν΄απαρνιέται, ήλθε κι ευθύς εφώλιασε στα στήθη, κι η θυσία

για την πατρίδα ενώθηκε μαζί με τη θρησκεία,

κι αρχίνησεν ο πόλεμος κι αρχίνησεν η μάχη κι ήτανε μάρτυρες

εδώ κι εκεί γιγαντομάχοι.

ΣΤ. ΜΑΡΤΖΩΚηΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ίδρυση Eθνικιστικούσυνδικαλιστικού φορέα στις λαϊκές αγορές

Page 22: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 201622 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την χώρα με ένα τηλεφώνημα στο 6949361466

Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ

Κ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΚΗΣΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η. ΚΑΣΙ∆ΙΑΡΗΣΤΟΜΕΑΣ Χ

Γ. ΒΙΖΥΗΝΟΣΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙ∆ΕΣ

3.00 € 7.00 € 7.00 € 8.00 € 10.00 €

«Θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα με τα στίφη των ισλαμιστών»

«Μέ πολλούς τρόπους μέχρι σήμερα έχου-με δείξει και έχουμε αποδείξει -κατά το μέτρο των δυνάμεών μας- την αγάπη μας, τόσο ως θεσμός -Ιερά Μητρόπολις-, όσο και ως άτομο, πρός τούς ταλαίπωρους αυτούς ανθρώπους, οι οποίοι με βάρκες και με κίνδυνο της ζωής τους αποβιβάζονται συνεχώς κατά χιλιάδες στα νησιά μας, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη!

Υπενθυμίζουμε σε όσους το χρειάζονται, ότι ως ένδειξη της αγάπης μας πρό ολίγου καιρού αποστείλαμε στην Αθήνα (πλ. Βικτωρίας κλπ) 1.000 μερίδες εκλεκτού φαγητού, αλλά καί λιχουδιές και δωράκια για τα παιδάκια των μεταναστών και προσφύγων, χωρίς κάποιος να μας το ζητήση! Επίσης με ειδικό απεσταλμένο μας στην νήσο Ρόδο, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χρήστο Τσάκαλο, επι-σκεφθήκαμε επί τούτω καί παρεδώσαμε στα χέρια της και σε μετρητά το χρηματικό ποσόν των 2.000 € σε μια ταλαίπωρη έγγυο μητέρα-μετανάστη, η οποία πέντε μόλις ημέρες μετά την αποβίβασή της εγγένησε το μωρό της!

Τα γράφουμε όλα αυτά, όχι για να μας επαι-νέσετε, αλλά -κατ’ ανάγκην- σαν εισαγωγή για τις παρακάτω σκέψεις μας.

Σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου ο Εντιμότατος Περιφερειάρχης μας κ. Απόστολος Κατσιφάρας έχει συγκαλέσει σε Σύσκεψη τους Αρχιερείς της περιοχής της ευθύνης του, τους κ.κ. Δημάρχους και άλλους παράγοντες της Δημοσίας Διοικήσε-ως, προκειμένου να διερευνήσουν την δυνατό-τητα εξευρέσεως καταλλήλων καταλυμμάτων για την εγκατάσταση ενός αριθμού μεταναστών στην περιοχή μας.

Ο υποσημειούμενος αδυνατεί να παρίσταται στην εν λόγω Σύσκεψη, καθ’ όσον την ίδια ημέρα καί ώρα εμείς εορτάζουμε τα ελευθέρια της ιστορικής πόλεως των Καλαβρύτων από τον Τουρκικό ζυγό! ‘Ετσι λοιπόν, κατ’ ανάγκην,

δημοσιοποιούμε τις θέσεις μας πάνω στο καυτό αυτό ζήτημα από την θέση αυτή. Και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας βροντοφωνάζουμε:

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕ-ΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΣ-ΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ-ΚΤΉΣΟΥΝ!

Τούς αγαπάμε, τους συμπονάμε, τους δεχό-μεθα, τους ταΐζουμε, τούς ντύνουμε, τους προ-στατεύουμε κλπ. αλλά μόνον ως περαστικούς από τόν τόπο μας, ως διαβατάρηδες! Δεν αντέ-χουμε για να τους κρατήσουε μόνιμα κοντά μας! Διότι:

Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας!Δεν ταιριάζουν τα ήθη και τά έθιμά μας!

Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους!Δεν αποδεχόμεθα την θρησκεία τους!

Δεν θέλουμε να υποκύψουμε στα πονηρά κόλπα και τα σατανικά σχέδια των Μεγάλων του κόσμου τούτου, οι οποίοι θέλουν την διάλυ-ση της Ελλάδος μας!

Οι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Ηγήτορες αρνούνται να τους δεχθούν στη Χώρα τους!

Οι Αυστριακοί π.χ. έκλεισαν τα Σύνορα της Αυστρίας! Οι Γερμανοί επανεστάτησαν! Οι Βαλ-κάνιοι έκλεισαν και αυτοί τα Σύνορά τους! Οι Τουρκαλάδες ασταμάτητα τους ξεφορτώνουν στα νησιά μας! Δεν θέλουμε από τους Ευρω-παίους Εταίρους μας τα όποια και όσα ευρω-εκατομμύριά τους σαν αποζημίωση!

Οι ισχυροί της Γης ας προσπαθήσουν νά

εύρουν κάποια άλλη λύση. Ας σπάσουν το κεφάλι τους και ας κόψουν το λαιμό τους! Ας χάσουν τον ύπνο τους! Ναί! Ας εύρουν κάποια άλλη λύση! Η Ελλάδα μας δεν δέχεται να την κατακρεουργήσουν!

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω κάνουμε έκκληση προς κάθε αρμόδιο. Να μη δεχθούμε τους μετανάστες στην Πελοπόννησο! Ας κρατή-σουμε καθαρόαιμο τόν εαυτό μας και τον πλη-θυσμό μας! Ας περιφουρήσουμε την Ορθόδοξο Πίστη μας και Παράδοσή μας! Ας περιφρουρή-σουμε την Γλώσσα μας και τον Πολιτισμό μας!

Οι μετανάστες αυτού του τύπου ΔΕΝ ΧΩΡΑ-ΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!

Δέν το είδατε χθές; Κάπου στην Βόρειο Ελλάδα αρνήθηκαν να παραλάβουν τα τρόφιμα του Ερυθρού Σταυρού, μόνο και μόνο επειδή στα χαρτοκιβώτια επάνω υπήρχε το σήμα του σταυρού, δηλ. το παγκοσμίως καθιερωμένο σήμα αναγνωρίσεως του Ε.Ε.Σ., ο γνωστός κόκκινος Σταυρός! Καί όχι μόνον δε εδέχοντο τα τρόφιμα της αγάπης μας, αλλ’επί πλέον δαι-μονιωδώς εφώναζαν: «Not halal», δηλ. είναι ακάθαρτα! Ήσαν ακάθαρτα, μόνον και μόνον επειδή τα χαρτοκιβώτια είχαν επάνω τους το σημείον του σταυρού!

Επί τέλους ας παραδειγματισθούμε από ό,τι συμβαίνει στη Σουηδία: Διαβάζουμε σε επιστολή μαθητών δημοτικού: «Φοβόμαστε, δεν θέλουμε να ξαναπάμε σχολείο»! Και τούτο, διότι έχει κυριαρχήσει ο τρόμoς στα ντόπια παιδάκια του Δημοτικού! Τα προσφυγόπουλα, από τά οποία έχει γεμίσει το σχολείο τους, «χτυπάνε και στραγγαλίζουν τους Σουηδούς μαθητές»!

Όσοι συμφωνούν με τις θέσεις μας, ας το εκφράσουν! Ας εύρουν ένα τρόπο να το δηλώ-σουν!»

Αίγιον, 21 Μαρτίου 2016+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΑΡΘΡΟ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ EΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ:

Page 23: Φύλλο 973

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 MΑΡTIOΥ 2016 23

Η Φωνή του Λαού

ελα σε επαφη mε την χρυση αυγη

Επιστολές - Συνεργασίες c Τ.Θ. 8346, Τ.Κ. 10010, ΑΘΗΝΑ c [email protected]

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

H Χρυσή Αυγή έστω και αργά

δικαιώθηκε. Οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος υποδούλωσαν την πατρίδα μας στους ισλαμιστές λαθρομετανά-στες. Πέρα από την οικονομική χρε-οκοπία και το ξεπούλημα της χώρας μας στους διεθνείς τοκογλύφους με το τρίτο αριστερό μνημόνιο, υπάρχει και η Εθνική και κοινωνική χρεοκοπία με την εισβολή και διαμονή εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων Μουσουλμάνων από εχθρικές πρός την Ελλάδα χώρες.

O πάμπλουτος αριστερός υπουρ-γός Μουζάλας, έφτασε στο αισχρό σημείο να αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία. Σε αυτό το ξεπούλημα ο δήθεν υπερπατριώτης Πάνος Καμμέ-νος αντάλλαξε το όνομα της αιώνιας και αθάνατης Ελληνικής Μακεδονίας με την Υπουργική καρέκλα του.

Την χώρα σήμερα κυβερνάει μία εγκληματική συμμορία δήθεν πατρι-ωτών μαζί με τους Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινός παρονομαστής της εθνοκτόνας κυβέρνησης, το όποιο εφήμερο πολιτικό κέρδος. Μπροστά σε αυτό θυσιάζουν την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας.

Γ.Π.

p

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Νέοι φόροι παντού όπως και είπε

ένα κυβερνητικός παράγοντας «τα δύσκολα πέρασαν τα χειρότερα έρχο-νται». Είναι το σχέδιο για την ανά-πτυξη που υπόσχονται, όπως και οι προηγούμενοι, αλλά ποτέ δεν έρχε-ται. Μειώσεις στους μισθούς και τις

συντάξεις για να μπορούν οι Έλληνες να πληρώνουν τους απρόσκλητους που έρχονται συνεχώς, αλλά και τους τοκογλύφους που θέλουν στο ακέραιο να πληρώσουμε τη κλοπή που δια-πράττουν.

Για να πράξουν όλα αυτά οι δήθεν ανθρωπιστές του 4%, έχουν στήσει ένα μηχανισμό προπαγάνδας που μιλά επιλεκτικά για μια ελάχιστη ομάδα προσφύγων, σταγόνα στον ωκεανό, σε σχέση με τις ροές που εποικίζουν την Ελλάδα. Ο πρακτικές τους και ο τρόπος συμπεριφοράς τους σε καμιά περίπτωση δεν δείχνει ευγνωμοσύνη φιλοξενίας, αλλά αντίθετα δείχνουν οργή και εκδικητικότητα αλλά αυτά σκόπιμα θάβονται από τους μόνιμους εξαπατητές των δελτίων ειδήσεων.

Η δικαίωση της Χρυσής Αυγής πρέπει να συσπειρώσει τους Έλληνες αν θέλουν αν υπάρχουν. Αποτελεί το μόνιμο εφιάλτη του καθεστώτος το οποίο δεν ενδιαφέρεται για τις παραβατικές πράξεις των αλλοδαπών αλλά να μην ανέβουν τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σ.Μ.

p

ΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ Αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής.

Φοβάμαι ότι αυτή η επίθεση που γίνεται με προφανή τρόπο πλέον στη χώρα από τους υπαλλήλους των σιω-νιστών, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εξισλαμισμό της πατρίδας και εξαφάνιση του έθνους. Οι Έλληνες πολίτες οδηγούνται σαν πρόβατα σε σφαγή. Αν οι Έλληνες δεν καταλάβουν τι έρχεται η πατρίδα θα χαθεί.

Είμαι ξένος πλέον στη χώρα μου, απελπισμένος και το μόνο που βλέπω μπροστά είναι ότι η πατρίδα κατακλύ-

ζεται από αλλοεθνείς που μας φέρ-νουν καθημερινά και το μόνο που κάνουν είναι να απαιτούν χωρίς ίχνος ευγνωμοσύνης για την φιλοξενία που τους παρέχεται. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να δει την αλήθεια κατάματα γιατί οι μέρες που έρχονται είναι κρί-σιμες για την πατρίδα.

Π.Λ.

p

ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ

ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α Το χειρότερο σε όλη αυτή την ιλα-

ροτραγωδία που παρακολουθούμε, είναι ότι τολμούν να συγκρίνουν τη Μικρασιατική καταστροφή με τον εποικισμό του σήμερα. Η οικογένεια μου ήρθε από τα Ιερά Χώματα διωκό-μενη από τους μογγόλους.

Είμαι 53 ετών, φυσικά και δεν τα έζησα, τα διάβασα όμως και κυρίως τα άκουσα από την τυφλή γιαγιά μου που ήρθε από το Εγγλεζονήσι Σμύρ-νης 22 ετών κοπελίτσα. Ήρθαν οι άνθρωποι αυτοί, Έλληνες μα κυρίως με Ελληνική συνείδηση, ρίζωσαν και εμπλούτισαν τον υπάρχοντα πολιτι-σμό περαιτέρω, προσθέτοντας και όχι επιβάλλοντας τον δικό τους που οι σφαγές και οι διωγμοί δεν κατάφεραν να αποσιωπήσουν και εξαφανίσουν.

Στους προδότες, ξεπουλημένους πολιτικούς, δεν αρμόζει η ιερή λέξη Έλληνας. Μόνο ντροπή αν και για αυτούς η λέξη είναι άγνωστη.

Συνειδητά καταστρέφουν την Ελλά-δα και ελπίζω και ποθώ να τιμωρη-θούν αναλογικά για τις προδοτικές πράξεις τους.

Ν.

7 χρόνια πριν...25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ Εκατόν ογδόντα οκτώ χρόνια πέρασαν από την ημέρα του μεγάλου ξεσηκωμού, όταν ο λαός μας πήρε τα όπλα και διεκδίκησε την εθνική του ελευ-θερία. Εκατόν ογδόντα οκτώ χρόνια «ελεύθερης» ζωής διάβηκαν και είναι η επέτειος αυτή ευκαιρία να αναλογισθούμε το κατά πόσον ο σκοπός των αγωνι-στών εκείνης της μεγάλης εποχής επιτεύχθηκε. Ταξική πιστεύουν πως ήταν η επανάσταση του 1821 οι μπολσεβίκοι. Νόημα «Δημοκρατικό» βασισμένο στην γαλλική επανάσταση προσπαθούν κάποιοι άλλοι να δώσουν στον μεγάλο ξεσηκωμό. Όμως ας δούμε με τι λέξεις χαρακτήριζαν αυτοί οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της επαναστάσεως την πράξη τους. Τόσο ο Κολοκοτρώνης, όσο και άλλοι ήρωες της παλιγγενεσίας στα απομνημονεύματά τους, που δυστυχώς για ορισμένους δεν αναφέρονται ούτε σε κοινωνιολογικούς και οικονομικούς όρους, ούτε σε μυητικές τελετές και σύμβολα, στα απομνημονεύμα-τά τους συχνά αποκαλούν την επανάσταση «ξεση-κωμό του γένους», και το ποθούμενο «ανάσταση του Γόνους». Τι επαναστάτησε λοιπόν καθ΄αυτούς τους ιδίους τους αυτουργούς; ΤΟ ΓΕΝΟΣ! Και αυτή και μόνη η λέξη δίνει στην επανάσταση του 1821 έναν χαρακτήρα βαθύτερο ακόμη και από αυτόν του Εθνικού δίνει έναν χαρακτήρα ΦΥΛΕΤΙΚΟ, διότι η λέξις ΓΕΝΟΣ αυτό δείχνει! Σε επιβεβαίωση του ισχυρισμού ας δούμε τι γράφει ο Άγγλος πρέσβυς Σράτφορντ Κάνιγγ, που επισκέ-φθηκε τα Ψαρά αμέσως μετά την καταστροφή τους από τον Τουρκικό στόλο: «Στα Ψαρά αποκτήσαμε μια τρομερή εμπειρία για το τι σημαίνει πόλεμος με Φυλετικές και θρησκευτικές αντιπάθειες». Ό,τι συνέβη στα χρόνια 1821 – 1828 είναι λίγο-πολύ γνωστό και η αναφορά στα γεγονότα αυτά δεν είναι ο σκοπός του άρθρου αυτού. Αυτό που με δύο λόγια μπορεί να λεχθεί είναι ότι όσο οι Έλλη-νες ήσαν ενωμένοι μεγαλούργησαν. Κατορθώματα πολεμικά, όπως είναι η Άλωση των Κάστρων του Μωρηά και της Ρούμελης με τόσο λίγες δυνάμεις και χωρίς πυροβολικό δεν συναντά εύκολα κανείς στις σελίδες της ιστορίας άλλων λαών. Μάχες όπως τα Δερβενάκια, η Γραβιά, το Φάληρο, η Αλαμάνα μπορούν να κάνουν μόνο λαοί πολεμικοί και γεν-ναίοι, όπως είναι ο Ελληνικός. Ναυμαχίες νικηφόρες με μετασκευασμένα εμπορικά πλοία σε πολεμικά εναντίον ενός από τους ισχυρότερους στόλους του κόσμου μπορούν να κάνουν μόνο οι λαοί, που έχουν την τόλμη του Οδυσσέα στο αίμα τους.

ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»MAΡΤΙΟΣ 2009

ΑΘΗΝΑ ∆ηλιγιάννη 50ΑΓΡΙΝΙΟ Πάροδος ΚυριαζήΑΙΓΙΟ Αιγαλέως 62ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥΠΟΛΗ Μαζαράκη 34ΑMΠΕΛΟΚΗπΟΙ Μεσογείων 131ΑΡΓΟΛΙ∆Α Παράσχου 9, ΝαύπλιοΑΡΤΕΜΙ∆Α Αγ. Μαρίνας 10ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 17 χλµ Νέας Εθνικής ΟδούΑΤΑΛΑΝΤΗ Εθνικής Αντιστάσεως 34ΑΧΑΡΝΕΣ Πλατεία ΚαράβουΒΑΡ∆Α ΗΛΕΙΑΣ Πατρών - Πύργου 50Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Κηφισίας 123 & Γράµµου 73ΓΥΘΕΙΟ Πλ. «Πετρόµπεη Μαυροµιχάλη»∆ΡΑΜΑ Εθνικής Αµύνης 55ΖΑΚΥΝΘΟΣ Φωσκόλου 77

ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ηροδότου 87 (Ν. Αλικαρνασσό)ΘΑΣΟΣ Πρίνος Θάσου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καζαντζάκη 4ΚΑΒΑΛΑ ∆αγκλή 10ΚΑΛΑΜΑΤΑ Χ. Κουµαντού 2 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 11ης Νοέµβριου 9ΚΑΤΕΡΙΝΗ ∆ραγούµη 1 και ΕιρήνηςΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ∆ρακοπούλου 12 (Αργοστόλι)ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 63KOZANH Πλ. Γιολδάση 2KOMOTHNH Σοφοκλέους Κοµνηνού 2KOΡΙΝΘΟΣ Κύπρου 64ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ Κεντρική πλατείαΚΩΣ Οµήρου και Ξενοκρίτου (Ζηπάρι)ΛΑΜΙΑ Πλατεία Πάρκου και Κολοκοτρώνη

ΛΕΣΒΟΣ Πλατεία Κυπρίων ΠατριωτώνΜΑΝ∆ΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Στρατηγού Ν. Ρόκα 94ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Κεντρική ΠλατείαΜΕΓΑΡΑ 28ης Οκτωβρίου 65ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Κοντογιάννη 4ΜΕΣΣΗΝΗ Μερλοπούλου 27ΝΕΜΕΑ ∆ερβενακίων 20ΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ Αγ. Νικολάου 31Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Ποσειδώνος 34 (Άλιµος)ΞΑΝΘΗ ΓενισέαΠΑΤΡΑ Μαιζώνος 130ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 111ΠΕΡΑΜΑ 25ης Μαρτίου 7ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ Κεντρική ΠλατείαΠΡΕΒΕΖΑ Μάρκου Μπότσαρη 63

ΠΥΡΓΟΣ Mιαούλη 3ΡΟ∆ΟΣ Εθν. Μακαρίου 45 (Στοά Ροίκου)ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λ. Φανερωµένης 3ΣΕΡΡΕΣ Ραιδεστού 1ΣΠΑΡΤΗ Λυκούργου 142ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΣ Μ. Αλεξάνδρου 44, ΒρασνάΤΡΙΚΑΛΑ Καποδιστρίου 10 και ΑσκληπιούΤΡΙΠΟΛΗ Πλατεία Κολοκοτρώνη 8ΦΑΡΣΑΛΑ Θεοτοκοπούλου 2 (1ος Όροφος)ΧΑΛΚΙ∆Α Κιαπέκου 1ΧΑΛΚΙ∆ΙΚΗ Τερτσέτη 4 (Πολύγυρος)ΧΑΝΙΑ Τζανακάκη 40 - 42ΧΙΟΣ 11ης Νοεµβρίου 15

εδω χτυπα η καρδια του εθνικισmου

Αθήνα: 210 8235030 Πειραιάς: 210 4172693 Αν. Αττική: 6947 285718 ∆υτ. Αττικη: 6973 283559 Θεσσαλονίκη: 6970 138893 Αιτωλ/νία: 6987 082953 Αργολίδα: 6985 764633 Αρκαδία: 6974 882304 Άρτα: 6946 222044 Αχαΐα: 6987 105281 Βοιωτία: 6985 994905

Γαργαλιάνοι: 6977 224247 Γρεβενά: 6978 514514 Γύθειο: 6974 629128 ∆ράµα: 6976 822302 ∆ωδεκάνησα: 6947 780096Έβρος: 6947 179504 Εύβοια: 6993 955634 Ευρυτανία: 6988 888540 Ζάκυνθος: 6971 835209 Ηλεία: 6980 295484 Ηµαθία: 6943 567011

Θεσπρωτία: 6980 838537 Ιωάννινα: 6948 100995 Καβάλα: 6977 001833 Καρδίτσα: 6988 125595 Καστοριά: 6978 514514 Κέρκυρα: 6983 591465 Κεφαλλονιά: 6945 134452 Κιλκίς: 6970 505407 Κοζάνη: 6984 342137 Κόρινθος: 6980 361782 Κυκλάδες: 6909 103541 Λακωνία: 27310 24175 Λάρισα: 6977 274402 Λευκάδα: 6936 796622 Μαγνησία: 6987 806505

Μεσσηνία: 6948 929090 Ξάνθη: 6984 784013 Πέλλα: 6972 226025 Πέραµα: 210 4416009 Πιέρια: 6917 49345 Πρέβεζα: 6985 771934 Ρόδος: 6947 780096 Ροδόπη: 6983 504758 Σάµος: 6988 247731 Σέρρες: 6938 721350 Τρίκαλα: 6932 207727 Φάρσαλα: 6976 438370

Φθιώτιδα: 6988 888540 Φλώρινα: 6978 069623 Φωκίδα: 6936 900623 Χαλκιδική: 6970 885776 Χανιά: 6997 223329 Χίος: 6980 834045 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 210.6985121 - 210.6985171210.6985173 - 210.6985175

Καθηµερινά 9:00 - 21:00

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Page 24: Φύλλο 973

Τετάρτη

23Μαρτίου

«Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να παραμερίσουμε κάθε συναισθηματική αναφορά που μπο-ρεί να βγαίνει μέσα από τον έμφυτο και άδολο ρομαντισμό μας, και να εστιάσουμε την προ-σοχή μας στην ουσία, στο ότι δηλαδή η προσπάθεια των Ηρώων του 1821 ουδέποτε ολοκλη-ρώθηκε και πώς ακόμη και σήμερα η Ελλάδα παραμένει μια χώρα υπό κατοχή. Μια κατοχή πολύ πιο δύσκολη, αφόρητη και δυσβάσταχτη, γιατί τώρα ο δυνάστης φοράει έναν αόρατο μανδύα, που κάνει την κυριαρχία του πολύ λιγότερο ορατή στους σημερινούς υπόδουλους.»

«Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευτεριάσαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέριτης νύχτας το ξηµέρωµα θα φέρει».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

Τ ον Μάρτιο του 1821 ξεκίνησε σε Μοριά και Ρούμελη ένας υπέροχος αγώνας των Ελλή-νων για εθνική ελευθερία. Προηγουμένως

είχαμε την επανάσταση στην Μολδοβλαχία και την θυσία του Ιερού Λόχου, φωτεινό ορόσημο της Ιστο-ρίας του Γένους μας. Επί 10 ολόκληρα χρόνια οι Έλληνες αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις για να αποτινάξουν την οθωμανική τυραννία και ήταν ο υπέροχος αυτός αγώνας γεμάτος από το αίμα των Ηρώων, αλλά και από φρικαλέες σφαγές εκ μέρος των Τούρκων, για τις οποίες δεν πρέπει να ομιλούμε όπως επιμένουν οι μεγάλοι Ευρωπαίοι μας “σύμμα-χοι” και εταίροι.

Είχαμε την σφαγή στην Χίο, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ευρώπη. Είχαμε την έξοδο του Μεσολογγίου, μια στιγ-μή απαράμιλλης δόξας του Ελληνικού Έθνους. Είχαμε μία Επανάσταση με χαρακτήρα εθνικό, ενάντια στην λογική των αριθμών, ενάντια στην… φρόνηση των προσκυνημένων.

Γι’ αυτή την Εθνική Επανάσταση, δίνοντας απάντηση στους εθνομηδενιστές, μίλησε ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκο-τρώνης στην ιστορική του ομιλία στην Πνύκα πολλά χρόνια μετά το τέλος της, τονίζοντας:

“Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερί-ας μας, και όλοι και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.”

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗ∆ΕΝΙΣΤΕΣ Ας είναι τα λόγια αυτά του Γέρου του Μοριά μία απάντη-

ση σε όλους αυτούς τους αρνητές της εθνικής συνέχειας, που βλέπουν χαρακτήρα… κοινωνικό σε αυτήν την περίλα-μπρη περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας, σε όλους αυτούς οι οποίοι βλέπουν να μην υπάρχει εθνική συνείδηση το 1821, αλλά ότι δημιουργήθηκε πολλά χρόνια αργότερα σαν απο-τέλεσμα κάποιων συμφώνων με την μαρξιστική διαλεκτική κοινωνικών διεργασιών!

Και αλίμονο, αυτοί οι εθνομηδενιστές, οι αρνητές του Έθνους των Ελλήνων και της Ιστορίας του χιλιάδων ετών, κυριαρχούν σήμερα στην πολιτική ζωή.

Ξεσηκώθηκαν όλοι οι Έλληνες για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία στα 1821, αλλά πολύ σύντομα οι ξένοι έριξαν το δηλητήριό τους ενάντια στο Έθνος μας. Έτσι είχαμε τα

περίφημα ληστρικά δάνεια του αγώνα, που υποδούλωσαν οικονομικά την Πατρίδα μας. Πόσοι γνωρίζουν αλήθεια ότι από τα δάνεια αυτά από τα οποία ελάχιστο μόνο μέρος έλα-βαν οι Έλληνες, ξεχρέωσε η Πατρίδα μας την δεκαετία του 1970, μετά δηλαδή από 150 ολόκληρα χρόνια; Αυτό σαν μία υπόμνηση από την Ιστορία για την ρύθμιση του χρέους με την περίφημη επιμήκυνση.

Αποτέλεσμα του μαύρου χρήματος που έρευσε τότε στην επαναστατημένη Ελλάδα ήταν ένας αιματηρός εμφύλιος, ο οποίος οδήγησε τους περισσότερους εκ των πρωταγωνι-στών της Επαναστάσεως να δηλώσουν το 1825 υποταγή στην Αγγλία και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο αρχείο Ρώμα “Να θέσουν εκουσίως την ιερά παρακα-ταθήκη της ελευθερίας, εθνικής ανεξαρτησίας και της πολιτικής υπάρξεως του ελληνικού έθνους, υπό την απόλυτον υπεράσπισιν της Μεγάλης Βρετανίας”. Αυτό ήταν και το πρώτο μνημόνιο που υπέγραψε η νέα Ελλάδα.

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ποια ήταν όμως η αγγλική πολιτική έναντι της Ελλη-

νικής Επαναστάσεως; Από τα 1792, 29 ολόκληρα χρόνια δηλαδή πριν την Επανάσταση, ο πρωθυπουργός της Αγγλί-ας Πιτ, δημοσίως δήλωνε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Ρωσία να μεγαλώσει και παράλληλα να αφήσουμε την Τουρκία να αδυνατίσει και έδινε εντολή σε όλες τις διπλω-ματικές αρχές του Λονδίνου και τους πράκτορές της στην ανατολική Μεσόγειο να κρατήσουν θέση εχθρική ενάντια στους Έλληνες. Την ίδια περίοδο ο υπουργός Λόρδος της

Αγγλίας Λοντοντέρυ δήλωνε ότι επιθυμεί να είναι η Ελλάδα όσο το δυνατόν λιγότερο επικίνδυνη και ο λαός της μικρό-ψυχος σαν τις φυλές του Ινδοστάν! Αυτή ήταν η αγγλική πολιτική η οποία δεν άλλαξε και έτσι πολλά χρόνια αργότε-ρα και συγκεκριμένα στα 1841 έλεγε ο Άγγλος πρεσβευτής στην Αθήνα Λάιονς στον πρεσβευτή της Αυστρίας Όστεν: “Ελλάδα πραγματικά ανεξάρτητη είναι κάτι παράλογο. Η Ελλάδα μπορεί να είναι ή ρωσική ή αγγλική. Και επειδή δεν μπορεί να είναι ρωσική πρέπει να είναι αγγλική.” Ως γνωστόν, την θέση της αγγλικής ναυτικής αυτοκρατορίας έλαβε στην ευρύτερη περιοχή μας η νέα μεγάλη δύναμη οι ΗΠΑ.

Αξίζει στο σημείο αυτό μία παρένθεση σχετική με τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου. Ως γνωστόν, ο Άγγλος ναύαρ-χος Κόδριγκτων το 1827 παρασύρθηκε από τον Ρώσσο Ναύαρχο και ναυμάχησε ενάντια στον στόλο του Ιμπραήμ με αποτέλεσμα την καταστροφή του. Αμέσως μετά ο τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Ουέλιγκτον δήλωνε ότι δεν πρέπει να πάψει η Ελλάδα να εξαρτιέται από την Τουρκία και ο ίδιος ο βασιλεύς της Αγγλίας στην βουλή των Λόρδων εξέφραζε την λύπη του για αυτήν την εχθρική ενέργεια ενάντια σε έναν φιλικό κράτος, όπως ήταν η Οθωμανική αυτοκρατορία, και χαρακτήριζε την καταστροφή του Ιμπρα-ήμ στο Ναυαρίνο σαν… θλιβερό γεγονός!

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Στην συνέχεια είχαμε τον ρωσοτουρκικό πόλεμο, ο οποίος ανάγκασε την Τουρκία να αποδεχθεί την ελληνική ανεξαρτησία, αλλά και τότε ακόμη οι Άγγλοι και οι Γάλλοι ήθελαν τον περιορισμό του Ελληνικού κράτους, πράγμα το οποίο επέτυχαν! Οι Άγγλοι ήθελαν τον περιορισμό της Ελλάδος σε Πελοπόννησο και νησιά, ενώ οι Γάλλοι ήθελαν να προστεθεί σε αυτά και η Αττική!

Αντίθετα οι Ρώσοι πρότειναν ότι στο νέο Ελληνικό κρά-τος πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η Θεσσαλία, η Νότια Μακεδονία, η Κρήτη και η Σάμος. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ίδιος ο Άγγλος υπουργός των εξωτερικών Αμπερντίν ειδοποιούσε τον Άγγλο πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη Στράντφορντ ότι πρέπει να επιμείνει να περιοριστεί το ελληνικό κράτος στην Πελοπόννησο!

Τιμούμε κάθε 25η Μαρτίου το Αίμα των γενναίων που χύθηκε για Εθνική ελευθερία το 1821. Όμως, δυστυχώς, η ξενοκρατία είναι πάντοτε εδώ και η χώρα μας σήμερα είναι υποδουλωμένη στους δανειστές της, έχοντας μάλιστα εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία. Ταυτόχρονα ζούμε τα τελευταία χρόνια την επιστροφή των Οθωμανών, οι οποίοι απαιτούν συγκυριαρχία στο Αιγαίο, ενώ συνεχώς όλο και περισσότερο προκλητική γίνεται η προπαγάνδα και η πολι-τική τους στην Θράκη. Η Ελλάδα κινδυνεύει να καταστεί κράτος δορυφόρος της Τουρκίας.

Με δυο λόγια η ξενοκρατία είναι εδώ, όπως και οι Οθωμανοί, και σήμερα περισσότερο από ποτέ στην Ελλάδα του 2016 επιβάλλεται να αναστηθεί το πνεύμα του 1821 ενάντια στους ραγιάδες και στους προσκυνημένους.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΤΟ 1821, ή ΞΕνΟκΡαΤια και ΤΟ σήμΕΡα

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ∆είτε όλα τα είδη µας στο xakatastima.gr f Για παραγγελίες καλέστε στο 6949361466