Φύλλο 915

24
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 1,50 € XAGR.NET #915 OI ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ c ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ s Σ.9 ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Και ετοιμάζουν την ελληνική εκδοχή της διαβόητης Στάζι s Σ.3 / Συνολικά, το 53% του Ελληνικού Λαού έδωσε ΚΑΘΑ- ΡΗ ΕΝΤΟΛΗ για ΤΕΡΜΑΤΙΣ- ΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αναφερόμαστε όχι μόνον στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο άθροισμα όλων των πολιτικών κομμάτων που δηλώνουν ή είναι αντι- μνημονιακά και αυτά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής με οποιαδήποτε μορφή ή ονομασία, ισοδυ- ναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ της λαϊκής ετυμηγορίας. ΤΟ 53% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ‘‘ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’’ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ‘‘ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ’’ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! s Σ.4 s Σ.19 ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ... ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ DVD ΙΜΙΑ 2015 Η ΡΩΣΙΑ, Η SIEMENS KAI ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ s Σ.18 s Σ.24

description

 

Transcript of Φύλλο 915

Page 1: Φύλλο 915

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 1,50 € XAGR.NET #915

OI ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗCc ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ

ΣΔΦΣΔΦ «ΔΕΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ «ΔΕΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟs Σ.9

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝΑΣΤΥΝΟΜΙΑΚαι ετοιμάζουν την ελληνική εκδοχή της διαβόητης Στάζι

s Σ.3

/ Συνολικά, το 53% του Ελληνικού Λαού έδωσε ΚΑΘΑ-

ΡΗ ΕΝΤΟΛΗ για ΤΕΡΜΑΤΙΣ-ΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αναφερόμαστε όχι μόνον στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο άθροισμα όλων των πολιτικών κομμάτων που δηλώνουν ή είναι αντι-μνημονιακά και αυτά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής με οποιαδήποτε μορφή ή ονομασία, ισοδυ-ναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ της λαϊκής ετυμηγορίας.

ΤΟ 53% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΕΚΧΩΡΗΣΗΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ‘‘ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’’ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ‘‘ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ’’ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

s Σ.4

s Σ.19

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...

ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ΠΡ

ΟΣΦ

ΟΡΑ

- ΕΝ

ΤΕΛΩ

Σ ΔΩ

ΡΕΑΝ

DVD ΙΜΙΑ 2015

Η ΡΩΣΙΑ, Η SIEMENS

KAI ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

s Σ.18

s Σ.24

Page 2: Φύλλο 915

Ο Βαρουφάκης είναι το νέο fashion idol του Σύριζα. Παίζει καλά το παιχνίδι της επικοι-νωνίας, πλασάρεται σωστά στα media και ανεβάζει τα ποσοστά του Τσίπρα.

Γράφει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Στον αντίποδα του επιτυχημένου φαίνε-σθαι, οι δύο εντυπωσιακές κυβιστήσεις του, που εξαΰλωσαν τις δύο βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις για «κούρεμα» του χρέους και «σκίσιμο» του μνημονίου. Σύντομα ο Σύριζα θα φέρει στη βουλή νέο μνημόνιο (με άλλο τίτλο, όπως ECCL γραμμή, πρόγραμ-μα αναπτυξιακής ανασυγκρότησης κλπ) και φυσικά θα επαναφέρει την τρόικα ως τριμερή επιτροπή θεσμικών παραγόντων ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Ο πολύς κόσμος, που τον μπερδεύουν οι βαθυστόχαστες αναλύσεις και η οικονομετρία, γοητεύεται από το ανέμελο στυλ του Βαρου-φάκη, γι’ αυτό και τα επικοινωνιακά τρικ του έχουν «μεσοπρόθεσμα» δημοσκοπικά αποτελέσματα. Το σκηνικό θα αλλάξει άρδην μόλις ψηφιστούν τα νέα «μεσοπρόθεσμα» και ο πολίτης δει πως δεν υπάρχει καμία ουσια-στική αλλαγή στην ζωή του. Τότε ο Σύριζα θα αρχίσει να φθείρεται. Και τότε θα κυριαρχήσει στην πολιτική ζωή της χώρας η Χρυσή Αυγή.

Το βασικό επιχείρημα που έθεσε ο Βαρου-φάκης στον Σόιμπλε δεν αφορούσε ούτε την

ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, ούτε τις χιλιάδες αυτοκτονίες, ούτε την ανεργία και την κατάρρευση των παραγω-γικών μας δομών, ούτε φυσικά το κατοχικό δάνειο (αν τολμούσε να προφέρει αυτές τις δύο λέξεις, ο Σόιμπλε θα του έβαζε πιπέρι στο στόμα). Υπονόησε όμως, πως οι γερμανοί τοκογλύφοι πρέπει να στηρίξουν τον Σύριζα, γιατί αν αυτός αποτύχει, τότε θα γιγαντωθεί περαιτέρω η Χρυσή Αυγή, που είναι σήμερα τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας (“the third political power”).

Η τακτική αυτή αποτελεί την κλασική αμε-ρικανική μέθοδο άσκησης πίεσης σε έναν συνομιλητή, που είναι γνωστή ως “good cop,

bad cop”: «κάνε αυτό που σου λέω εγώ, ο καλός, γιατί μετά θα σε περιλάβει ο άλλος, που είναι κακός». Σε ελεύθερη απόδοση: «Βοηθείστε τον Σύριζα που είναι ο καλός, γιατί μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή που είναι πολύ κακή». Για την ακρίβεια, ο Μπαρουφά-κης δεν χρησιμοποίησε την λέξη «κακή», αλλά «ναζί». Επρόκειτο για την μέγιστη μπαρούφα που μπορούσε να ξεστομίσει ενώπιον του Σόιμπλε. Οι γερμανοί αρχιτοκογλύφοι ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει «ναζί», επίσης, έχουν μάθει άριστα τι είναι η «Χρυσή Αυγή» και σίγουρα γελάνε με τον ανόητο παραλληλισμό.

Αν διαγράψουμε αυτή την βλακώδη ανα-φορά στον ναζισμό, το επιχείρημα του Σύριζα

είναι απολύτως σωστό. Εφόσον μάλιστα γίνε-ται με στόχο ένα – μικρό έστω – όφελος για τη χώρα, το θεωρούμε θεμιτό και δεχόμαστε να μας χρησιμοποιούν ως «μπαμπούλα». Η σωστή φρασεολογία που θα έπρεπε να χρη-σιμοποιούν, όμως, είναι η εξής: «Βοηθείστε εμάς, δώστε μας κάτι και θα τα βρούμε... αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή, με την οποία δεν πρόκειται να τα βρείτε ποτέ».

Οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν επισημά-νει από μόνοι τους τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, πολύ πριν ανακαλύψουν τον Βαρου-φάκη. Ο Σόιμπλε και η συμμορία του γνω-ρίζουν πως αν οι Εθνικιστές πάρουν την εξουσία με ισχυρή λαϊκή εντολή, δύο είναι οι πιθανότερες εξελίξεις: ή να αλλάξουν άρδην την ανθελληνική τους πολιτική ή να δουν το σαθρό οικοδόμημα της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. να καταρρέει. Έχουμε αναλύσει πολλάκις – και με βάση επιχειρήματα ιδεολογικών μας αντιπάλων, όπως τα εξέχοντα μέλη της οικογέ-νειας Ρόθτσιλντ – πως η Γερμανία δεν μπορεί να εκβιάσει την Ελλάδα, γιατί έτσι ναρκοθετεί τα θεμέλια του κοινού νομίσματος με άμε-σες, καταιγιστικές συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία. Πολλώ δε μάλλον αν έχει απέναντί της ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα που προ-σανατολίζεται γεωστρατηγικά προς την Ρωσία και σκοπεύει να κάνει την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο και κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.

Φυλακές Κορυδαλλού,6η Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20152 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΛαϊκή Εθνικιστική Εφημερίδα

Κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη

Έτος Ιδρύσεως 1993

Εκδότης / ΔιευθυντήςΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑρχισυντάκτηςΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ιδιοκτησία: «ΚΟΡΟΓΟΝΑΣ»Επικοινωνία: Λ. Μεσογείων 131, Αθήνα - Τηλ. 210.6985121Αν δεν βρίσκετε την εφημερίδα μας επικοινωνήστε μαζί μας

Η Χρυσή Αυγή στο διαδίκτυο: www.xryshaygh.com

www.ethnikismos.netΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!

Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα σχόλια Βαρουφάκη περί «ναζί» και Χρυσής Αυγής

Ο Εθνικισμός ως φόβητρο για τους διεθνείς τοκογλύφους

Ο Τσίπρας προανήγγειλε νέο μνημόνιο με διαφορετικό όνομα, αρνή-θηκε την διαγραφή χρέους και ζήτησε από τους πολίτες να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Στα εθνικά θέματα το μέλλον διαγράφεται ζοφερό: οι προγραμματικές θέσεις της νέας κυβέρνησης για Κυπριακό και Μακεδονία δικαιώνουν την πολιτική της Τουρκίας και των Σκοπίων.

Ο νόμος για την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αποτελεί ωρολο-γιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

Καμία λέξη δεν είπε ο πρωθυπουργός για την πρωτογενή παραγωγή, τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες και την σύσφιξη των σχέσεων της Ελλάδος με την Ρωσία.

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί σκληρά ενάντια σε κάθε κυβερνητική από-φαση που θα σηματοδοτεί εθνική υποχώρηση.

Θα υποστηρίξει κάθε ενέργεια ενάντια στην ανθελληνική πολιτική των διεθνών τοκογλύφων και θα υπερψηφίσει την κατάργηση των προνομίων του πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ολιγαρχίας.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

KAI ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Page 3: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 3ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

‘‘ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ’’ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ,‘‘ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ’’ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΕΚΧΩΡΕΙ ΤΗΝΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Αίσθηση προκάλεσαν οι προγραμματικές δηλώ-σεις του Αλέξη Τσίπρα περί των Εθνικών Θεμάτων και της Εξωτερικής Πολιτικής που πρόκειται να ακο-λουθήσει κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεώς του.

Καταρχάς, μιλώντας για την Κύπρο, είπε ότι πρό-κειται να στηρίξει την πολιτική του σχεδίου Ανάν, για μία «δικοινοτική - διζωνική ομοσπονδία», κοι-νώς για μία πλήρη νομιμοποίηση του Αττίλα. Είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο πως ο θεομπαίχτης λέει αυτά τα πράγματα την στιγμή που πριν λίγες μέρες πήγε για επικοινωνιακούς λόγους και κατέθεσε στέ-φανο στα Φυλακισμένα Μνήματα, στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που έπεσαν για την Ένωση με την Ελλάδα. Απέδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι πρόκειται να είναι μία κυβέρνηση επικοινωνιακού χειρισμού της εκχώ-ρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας και των Εθνικών Δικαίων.

Στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, παρά τις κορώνες ότι «δεν διαπραγματευόμαστε την ιστορία μας», είπε ότι συντάσσεται πλήρως με την πολιτική των σαμαροβενιζέλων για εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, παρά την βούληση του Ελληνικού Λαού. Συγκεκριμένα είπε, όπως ο Βενι-ζέλος από βήματος ΟΗΕ, ότι επιθυμεί μία σύνθετη ονομασία κοινής αποδοχής, δηλαδή παρέδωσε το όνομα στους Σκοπιανούς.

Στο μεταναστευτικό, επιβεβαίωσε τις εξαγγελίες της αρμοδίας υπουργού, η οποία είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατασκευάσει άμεσα χιλιάδες ψηφοφό-ρους, δίνοντας αφειδώς την ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά των λαθρομεταναστών και συνεπώς και στους γονείς τους. Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου της νουδούλας, που παρείχε αφειδώς άδειες παρα-μονής σε όλους τους παράνομους μετανάστες που διαβιούν στη χώρα μας, οι οποίοι τώρα θα λάβουν και δικαίωμα ψήφου, αλλοιώνοντας οριστικώς και αμετακλήτως την λαϊκή βούληση.

Τα παραπάνω λεχθέντα στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, δημιουργούν βεβαίως ένα αυθόρμητο ερώτημα: Που πήγαν οι «κόκκινες γραμμές», Πάνο Καμμένε; Θα αποσύρεις την στήριξή σου στην κυβέρνηση ύστερα από αυτές τις προγραμματικές δηλώσεις ή θα «αράξεις» στην καρέκλα του ΥΠΕΘΑ που επιζητούσες ήδη από το 2012 με το non paper στον Παπούλια; Ή μήπως θα κρυφτείς από την μήνη του Λαού ελπίζοντας ότι θα υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τις συγκεκριμένες διατάξεις, βγάζοντάς σε από την δύσκολη θέση;

Πολλές εξαγγελίες έκανε ο πρωθυπουρ-γός στις προγραμματικές δηλώσεις του εν όψει της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που τώρα αρχίζει. Οι προγραμμα-τικές αυτές δηλώσεις ήταν αποτέλεσμα μακράς διαβούλευσης, προκειμένου να συμβιβαστούν τα κελεύσματα των συνιστωσών και των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων.

Μέσα στα πολλά και αόριστα που εξήγγειλε ο Τσίπρας, τα οποία και θα αναλύσουμε στην συνέχεια, κεντρικό ρόλο είχε η προσπάθεια δικαιολόγησης της υπογραφής του νέου μνημονίου, αλλά και το γεγονός ότι ανέφερε μερικά από πιθανά ονόματα αυτού. Συγκεκρι-μένα ξεκίνησε την ομιλία του ρίχνοντας ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για την δημιουργία, ως τελευταία κυβερνητική πράξη της, ενός ασφυκτικού πλαισίου διαπραγμάτευσης, που λειτουργεί ως θηλιά για τη νέα κυβέρνηση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η αρχική επιλογή των τοκογλύφων ήταν η 6μηνή παράταση του μνημονίου, αλλά η ΝΔ επέμενε στην δίμηνη παράταση,

προκειμένου να πιέσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Προ-φάσεις εν αμαρτίαις, βεβαίως, αφού αυτό θα είναι το επιχείρημα προκειμέ-νου να υπογραφεί το νέο μνημόνιο με το διαφορετικό όνομα. Δεν μπορεί να εκληφθεί διαφορετικά η αποστροφή του λόγου του Τσίπρα ότι θέλει «αμοιβαία αποδεκτή λύση», ότι «σέβεται τις δημο-σιονομικές υποχρεώσεις» και ότι «θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος».

Εν όψει του νέου μνημονίου, μάλι-στα, το οποίο πρόκειται να υπογρα-φεί άμεσα, αφού όπως είπε ο Τσίπρας δεν θα ζητήσει παράταση του παρόντος προγράμματος, ζήτησε από τον Λαό να «βάλει πλάτη», θυμίζοντας εντόνως τις αντίστοιχες προγραμματικές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά το 2012, αλλά και τους παλαιότερους μνημονιακούς πρω-θυπουργούς. Όσον αφορά το όνομα του νέου μνημονίου, ανέφερε τα εξής πιθανά: «Νέα Συμφωνία», «Νέο Συμ-βόλαιο», «Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο», «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα παραγω-γικής ανασυγκρότησης».

Για να αντιπαρέλθει τις παραπάνω δηλώσεις που θα δημιουργούσαν ισχυ-

ρές αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος, αλλά και στην κοινωνία, ο Τσίπρας έκανε και άλλες εξαγγελίες, οι οποίες είτε είναι ανεφάρμοστες, είτε δύσκολες να εφαρμοστούν.

Συγκεκριμένα είπε για την σύσταση εξεταστικής για το μνημόνιο, το οποίο με το παρόν νομικό πλαίσιο είναι αδύνατον, αφού τα αδικήματα έχουν παραγραφεί από το νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον οποίο δεν σχεδιάζει να καταργήσει ο Τσίπρας.

Εξήγγειλε και την κατάργηση προ-νομίων σε υπουργούς, βουλευτές και επισήμους, γεγονός το οποίο φυσικά, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, θα έχει περισσότερο συμβολικό παρά ουσια-στικό χαρακτήρα, αλλά θα είναι προς θετική κατεύθυνση αν επιλέξει να την πράξει και εμείς ως Χρυσή Αυγή θα την υπερψηφίσουμε, απαιτώντας μάλιστα ακόμα περισσότερες ενέργειες σε αυτή την κατεύθυνση, όπως την συζήτηση της πρότασης νόμου (από το 2012) που έχει καταθέσει η Χρυσή Αυγή για μείω-ση κατά 80% της χρηματοδότησης των κομμάτων.

Συνολικά, το 53% του Ελληνικού Λαού έδωσε ΚΑΘΑ-ΡΗ ΕΝΤΟΛΗ για ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αναφερόμαστε όχι μόνον στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ

αλλά στο άθροισμα όλων των πολιτικών κομμάτων που δηλώνουν ή είναι αντιμνημονιακά και αυτά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανήκουν στο παρελθόν, όχι όμως και το Μνημόνιο που η σκιά του σκεπάζει κάθε ελπίδα ανάκαμψης στον τόπο. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών για όσους επι-θυμούν να συνεχιστεί η πολιτική των τελευταίων πέντε ετών.

Συνολικά, το 53% του Ελληνικού Λαού έδωσε νωπή εντο-λή για ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και αναφερόμαστε όχι μόνον στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο άθροισμα όλων των πολιτικών κομμάτων που δηλώνουν ή είναι αντιμνημο-νιακά και αυτά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά και το αποτέλεσμα ξεκάθαρο: Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες επιθυμούν πλέον την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του παράνομου χρέους. Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες θέλουν να διώξουμε από την χώρα μας, τα κοράκια που θρέφονται από την δυστυχία μας.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους πολιτικούς σχη-ματισμούς όταν ο ίδιος ο λαός αναλαμβάνει την ευθύνη και

μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς κινδυνολογίας από την προηγούμενη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Οι Έλληνες απάντησαν στον φόβο με την επιλογή της αποδέσμευσης από τους διεθνείς τοκογλύφους. Απέρριψαν τις απειλές και τους εκβιασμούς και απαιτούν αλλαγή πλεύσης .

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι – όχι μόνο στους ψηφοφόρους της, αλλά στο 53% του Ελληνικού λαού! Η συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής με οποιαδήποτε μορφή ή ονομασία, ισοδυναμεί με ΠΡΟΔΟΣΙΑ της λαϊκής ετυμηγορίας. Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να μην υλοποιήσει την επιθυ-μία της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Άδοξο Τέλος για την «ηρωϊκή» διαπραγμάτευση

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΤΟ 53% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ

Page 4: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20154 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλυπτική πολιτική ανάλυση από την ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής, κατέ-φερε με την στήριξη 388.447 ψηφοφόρων να καταλάβει την 3η θέση στην ελληνική βουλή με ποσοστό 6,28% αποτέλεσε ηθική δικαίω-ση στον παράνομο εγκλεισμό στις φυλακές της ηγεσίας του κόμματος και αποτέλεσε πολιτικό άθλο ένα κόμμα από τις φυλακές, απομονωμένο, σε πλήρη αφωνία να ξεπε-ράσει Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής σε μια διαφορετική περίπτωση θα τύγχανε αναλύσε-ων στα μέσα ενημέρωσης, αλλά η ομερτά της σιωπής συνεχίζει να λειτουργεί εις βάρος του τρίτου κόμματος της Ελλάδος.

Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί 388.447 ψηφοφόρους και οι ψηφοφόροι αυτοί, βλέ-πουν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύ-τερης κατηγορίας. Με το πρόσχημα της νεοναζιστικής οργάνωσης, η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά είχε επιβάλλει την ομερτά της σιωπής. Το επιχείρημα της νεοναζιστικής οργάνωσης, είναι γελοίο.

Δυστυχώς αποτέλεσε και επιχείρημα του Γιάνη Βαρουφάκη στην Γερμανία, υπάρχει ένα νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα, είπε με στόμφο και είναι 100% σίγουρο ότι δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι νεοναζιστικό κόμμα, είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα, που πρέπει να έχει φωνή και άποψη. Είμαστε 100% σίγουροι ότι κανείς από τους 388.447 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν θαυμάζει τον ναζισμό και άλλες αηδίες. Η αριστερή υποκουλτούρα κατέφερε να δαιμονοποιήσει τον αιμοσταγή Hitler και

να αγιοποιήσει τον άλλο αιμοσταγή Stalin.Ο ναζισμός δεν είναι η ιδεολογία της Χρυ-

σής Αυγής είναι ένα εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα, η ταμπέλα του ναζισμού εξυπηρετεί την πολιτική προπαγάνδα, είναι ανοησίες ανόητων, είναι φαιδρότητες φαιδρών. Οι 388.447 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι πατριώτες και δεν έχουν καμία σχέση με τον ναζισμό. Η πολιτική επιτυχία της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ότι αγνοείς δεν σε αγνοεί, ότι χλευάζεις το δυναμώνεις και η αυτή η απλή αντίληψη κρά-τησε την Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα στην ελληνική βουλή. Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής είναι αδιαμφισβήτητη.

Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά την επι-κοινωνιακή προπαγάνδα της ομάδας Σαμαρά που έχει αφήσει κατάλοιπα, καλείται να λάβει μια συνταγματικά ορθή απόφαση. Η νέα κυβέρνηση πρέπει να πάρει μια καθαρή θέση, νόμιμα εκλεγμένοι βουλευτές για δεύ-τερη φορά, θα έχουν ή όχι το δικαίωμα να ασκούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα; Η κοινωνία τους έστειλε στην βουλή και ένας δικαστής στην φυλακή. Η βουλή είναι ο ναός της δημοκρατίας, όπου λειτουργούν οι θεσμοί. Η Χρυσή Αυγή θα έχει νόμιμη εκπροσώπηση στην Βουλή;

Σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή πρέπει να εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό καθώς εξε-λέγη από αυτόν. Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής αποκτά πολλαπλασιαστική αξία γιατί ήρθε και μια κεφαλαιώδους σημασίας εισή-γηση Εφέτη που ουσιαστικά αθωώνει την Χρυσή Αυγή.

Από την μια πλευρά ο Ντογιάκος και απόν την άλλη ο εισηγητής εφέτης που αθωώνει την Χρυσή Αυγή. Υποστηρίζει ότι δεν είναι

εγκληματική οργάνωση, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει οικονομικός δόλος, δεν αποδέχε-ται την παράνοια της συλλογικής ευθύνης και ουσιαστικά αθωώνει την Χρυσή Αυγή. Πρώτη φορά στα χρονικά – και παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε η κλίκα Σαμα-ρά – ένας δικαστής εισηγείται το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

Η υπόθεση Χρυσή Αυγή θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, εκεί που θα λάμψει η αλήθεια και θα αθωωθεί η ηγεσία του κόμματος. Υπήρξαν μεμονωμένα κρούσματα βίας; Προ-φανώς και υπήρξαν αλλά αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως μεμονωμένα κρούσματα.

Ως είναι γνωστό η Χρυσή Αυγή ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ και κρίθηκε νόμιμη και πεντα-κάθαρη. Δεν έχει υπάρξει και δυστυχώς δεν θα υπάρξει ανάλογος έλεγχος στα υπόλοιπα κόμματα και αποκόμματα της ελληνικής βου-λής. Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής οδηγείται στην δικαιοσύνη και υπό το φως και όχι μέσω εντολών από το παρασκήνιο θα αθωω-θεί η Χρυσή Αυγή.

Η αθώωση της Χρυσής Αυγής θα αποτελέ-σει πολιτικό, ιδεολογικό και ηθικό εφαλτήριο για ένα δυναμικό ξεκίνημα, για μια δυναμική επανεκκίνηση του κόμματος αυτού που στο-χοποιήθηκε τόσο προκλητικά και βάναυσα στον βωμό όχι της δημοκρατίας αλλά στον βωμό των δόλιων μικροσυμφερόντων της κλίμακας Σαμαρά.

Η δικαιοσύνη θα πρέπει να ελέγξει και τις σοβαρότατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής κατά του Α. Σαμαρά και θα πρέπει να κληθεί ο πολιτικός αυτός να δώσει εξηγήσεις για το αν έπραξε και σε ποιο βαθμό παρεμβάσεις ώστε να καταλήξουν στην φυλακή η ηγεσία και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ για την αθώωση της Χρυσής Αυγής

Γ. ΓΑΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑΚΡΑΤΑ ΚΑΙΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙΟ Συναγωνιστής και βουλευτής Αργο-λίδας Γ. Γαλέος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις προγραμμα-τικές δηλώσεις της κυβέρνησης.Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι πολλές από τις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν σχέδιο της Χρυσής Αυγής, με διαφορετική όμως προσέγγι-ση. Τόνισε ότι τα μέτρα που έχει εξαγ-γείλει η κυβέρνηση δεν είναι πλήρως υλοποιήσιμα αλλά εξυπηρετούν την ευφορία του ελληνικού λαού. Για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Θεσ-σαλονίκης, που είχε ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζονται 11 δισ. σύμφωνα με τους υπολογισμούς της κυβέρνη-σης. Τα μικρά πλεονάσματα μπορούν να αποδώσουν σχεδόν 2 – 3 δισ. τον χρόνο και κατ’ αυτόν τον τρόπο μένει ένα μεγάλο μέρος ακάλυπτο.Σημαντική διαπίστωση είναι ότι η λιτό-τητα δεν οδηγεί πουθενά, κάτι το οποίο ακόμα δεν έχει καταλάβει η πρώην συγκυβέρνηση. Όσον αφορά την ανά-πτυξη τεράστια έλλειψη της κυβέρνη-σης είναι η αναφορά στην παραγω-γή. Όλα ξεκινούν από την πρωτογενή παραγωγή, την γεωργία, την αλιεία, την κτηνοτροφία, μετέπειτα την βιομηχανία και τέλος τις υπηρεσίες.Σχετικά με την δημόσια περιουσία, ο Τσίπρας άφησε ένα παράθυρο ανοι-χτό, λέγοντας ότι θα εξετάσουν την κάθε περίπτωση ειδικά. Με λίγα λόγια, αναφερόμενος στα αεροδρόμια της Ελλάδος, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα ξεπου-λήσει όλα μαζί, όπως η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα – ένα.

Ο αρμόδιος Εφέτης που ορίστηκε ειση-γητής της υπόθεσης, ο μόνος δηλαδή από τα τρία μέλη του Συμβουλίου

που μελέτησε σε βάθος τη δικογραφία, υπέ-βαλε στο Συμβούλιο εισήγηση άνω των 70 σελίδων. Σε αυτή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνω-ση και οι κατηγορούμενοι πρέπει να απαλ-λαγούν των κατηγοριών γιατί δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος τους ούτε καν για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας.

Τα επιχειρήματά του είναι ακλόνητα:1ον Δεν προέκυψε ότι η Χρυσή Αυγή ως

κόμμα έχει σχέση με τις διάφορες εγκληματι-κές πράξεις που κατά καιρούς θέλησαν να της προσάψουν.

2ον Δεν βρέθηκε «μαύρο χρήμα». Συνε-πώς, λείπει το στοιχείο της επιδίωξης του οικονομικού οφέλους, που είναι και η βασική προϋπόθεση σύμφωνα με τη Διεθνή Συνθήκη του Παλέρμο για να χαρακτηριστεί μία οργάνω-ση ως εγκληματική.

3ον Οι κατηγορούμενοι διώκονται για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνω-ση. Η ένταξη όμως προϋποθέτει λογικά, ήδη συσταθείσα και προϋπάρχουσα εγκληματική οργάνωση. Σε κανέναν όμως από τους κατη-γορουμένους δεν αποδόθηκε κατηγορία για τη συγκρότηση της υποτιθέμενης εγκλημα-τικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Στη δικο-γραφία δηλαδή δεν διευκρινίζεται πότε και

ποια πρόσωπα (τουλάχιστον τρία) συνέπραξαν στη συγκρότηση της εγκληματικής οργάνωσης, ώστε προϋφιστάμενης αυτής, να ακολουθήσει και η ένταξη των κατηγορουμένων! Μιλάμε δηλαδή για ένα θεώρημα που δεν στηρίζεται λογικά και αποδεικτικά πουθενά.

4ον Δεν βρέθηκε «οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα μαρτυρούσε την υποστήρι-ξη διά των όπλων της οικονομικής εγκληματι-κής δραστηριότητας της οργανώσεως»

5ον Από τη φύση των όπλων που βρέθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων (βλ. νόμιμες καραμπίνες Κασιδιάρη κλπ.) δεν προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις ότι προορίζονταν αυτά για τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Άρα η κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής είναι εξολοκλήρου ανυπόστατη. Εν κατακλείδι,

το κατηγορητήριο με το οποίο παραπέμπεται ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές είναι σαθρό και απολύτως ατεκμηρίωτο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα σημεία:α) Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αρχη-

γός, όπως επίσης και άλλοι Βουλευτές (όπως Παναγιώταρος, Κασιδιάρης, Γερμενής κλπ.) εντάχθηκαν στη Χρυσή Αυγή…το 2008! Ναι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος, είναι το σκεπτικό στο οποίο βασίζεται το Βούλευμα.

β) Από τα εκατοντάδες εγκλήματα τα οποία προσπάθησαν οι ανακριτές να προσάψουν αρχικά στη Χρυσή Αυγή, η πρόταση Ντογιάκου αναφέρει 10 και το Συμβούλιο στο Βούλευμά του αναφέρει μόλις 8! Σε καμία όμως από τις πράξεις αυτές δεν εμπλέκεται Βουλευτής της Χρυσής Αυγής! Ποια η σχέση λοιπόν των

Βουλευτών με τα εγκλήματα; Απολύτως καμιά! Για να καλυφθεί το κενό, τα δύο μέλη (απ’ τη

στιγμή που όπως προαναφέραμε το Βούλευμα εκδόθηκε με πλειοψηφία 2-1 και ο Εισηγητής μειοψήφισε) του Συμβουλίου επαναλαμβάνουν τον αστήρικτο ισχυρισμό του Ντογιάκου ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ναι μεν δεν εμπλέκονται στα εγκλήματα, αλλά ευθύνονται για αυτά διότι επηρεάσανε τους-άγνωστους σε αυτούς-δράστες με τις ομιλίες τους!

Βεβαίως αυτό νομικά δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενική και υποκειμενική υπόστα-ση του άρθρου 187ΠΚ…

Με λίγα λόγια κατηγορούνται για τη ρητο-ρική τους και για τις ομιλίες τους στη Βουλή. Όσο για τις υποτιθέμενες εγκληματικές δρά-σεις-επιθέσεις για τις οποίες έδιναν εντολές ή την εκ των υστέρων έγκριση, αυτές πουθενά δεν εξειδικεύονται και δεν αναφέρεται όπως θα έπρεπε σε μία ποινική δικογραφία ποιος Βουλευτής, πότε και για ποιο έγκλημα έδωσε εντολή και από ποια στοιχεία αποδεικνύεται αυτό. Δεν υπάρχει δηλαδή ούτε φυσική ούτε ηθική αυτουργία Βουλευτή του Κινήματος…

Μοναδικός λόγος για τις διώξεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής, είναι ο απροσκύνητος αγώνας μας για την απελευθέρωση της Ελλά-δας από το Μνημόνιο και την ξενοκρατία. Το Κίνημα δεν κάμπτεται από άδικες και γελοί-ες διώξεις. Είναι καθαρό σαν διαμάντι, έχει σύμμαχό του αλήθεια και το Λαό και βαδίζει αταλάντευτα μπροστά μέχρι την Νίκη…

Αρχίζει το ξήλωμα της σκευωρίας

Page 5: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 5ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζώνη Ελεύθερης Σκέψης

Η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ ξεκίνησε με ηχη-ρές εξαγγελίες, τις οποίες μάζεψε άρον - άρον μετά τις πρώτες αντιδράσεις από πλευράς των «εταίρων», «αγορών», τοκογλύφων ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσουμε τις εν λόγω δυνάμεις. Χαρακτηριστικό το, περί της επικαιρό-τητας, δημοσίευμα της γερμανικής εφη-μερίδας που αναφέρει ότι η κυβέρνηση «παραιτείται από το αίτημα για κούρεμα χρέους, ενώ κάνει παραχωρήσεις στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.»

Δεδομένων των εξελίξεων, είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε ένα νέο μνημόνιο, με άλλο όνομα. Κάποια υποψήφια ονόματα τα «μαρτύρησε» στις προγραμματικές δηλώσεις του ο Τσίπρας και σας τα παραθέτουμε: «Νέα Συμφω-νία», «Νέο Συμβόλαιο», «Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο», «Μεσοπρόθεσμο πρόγραμ-μα παραγωγικής ανασυγκρότησης».

Πως οδηγηθήκαμε, όμως, σε αυτό το νέο μνημόνιο; Πως έγινε η μεταστροφή από τα σκισμένα μνημόνια στα σκισμένα... καλσόν; Χρειάστηκε απλώς και μόνο μία ημέρα κατάρρευσης του χρηματιστηρί-ου και ιδιαιτέρως του τραπεζικού τομέα, αλλά και οι παραινέσεις των ευρωπαίων «εταίρων» ότι κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί αν δεν αμβλυνθούν οι γωνίες του συριζαί-ικου προγράμματος.

Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί. Ήδη πολύ πριν τις εκλογές πασοκογενή στελέχη και Βου-λευτές του ΣΥΡΙΖΑ φρόντιζαν ώστε να

προετοιμάζουν για την στροφή στον «ρεα-λισμό», με δηλώσεις τους. Ο Σταθάκης είχε πει και ότι δεν πρόκειται να γίνει διαγραφή του χρέους και ότι πρόκειται να υπογραφεί ένα νέο μνημόνιο.

Το πραγματικό ερώτημα που τίθεται είναι τι μπορεί να πράξει μία Εθνική Κυβέρνηση που δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κυβιστήσεις ή εκπτώσεις στην Ελευθερία της Πατρίδος και την Ευημερία του Λαού. Πως μπορεί να αντιπαρέλθει μία πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση τις επιθέσεις των διεθνών τοκογλύφων;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι ταυτο-χρόνως απλή και περίπλοκη. Οι διεθνείς τοκογλύφοι μπορούν και εκβιάζουν την εκάστοτε κυβέρνηση επειδή αυτή εξαρτά την συνέχιση του κράτους στα δανεικά. Έχοντας διαλύσει την παραγωγική βάση της Οικονομίας μας, ύστερα από προσπά-θειες ετών, οι κυβερνώντες αναγκαστικά προστρέχουν στα δανεικά, προκειμένου

να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες του κράτους. Το είχε πει ξεκάθαρα σε παλαιό-τερη συνέντευξή του ο Χρυσοχοΐδης όταν έλεγε ότι «μας φάγαν τα δανεικά».

Ούτε μία λέξη δεν είπε ο Τσίπρας στις προγραμματικές του δηλώσεις για την πρωτογενή παραγωγή που αποτελεί διέ-ξοδο στην κρίση. Τελείωσε το αίτημα για τον λογιστικό έλεγχο και την διαγραφή του επαχθούς χρέους. Η απάντηση, όμως, στα «δανεικά» είναι ακριβώς αυτή και εμείς, ως Χρυσή Αυγή, σε αυτήν επιμένουμε.

Βροντοφωνάζουμε ότι ο μόνος τρό-πος για να καταστεί η Ελλάς ανεξάρτητη οικονομικά είναι ο λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους. Η διαγραφή του παράνομου χρέους και η επιδότηση της πρωτογενούς παραγωγής, ώστε να απο-κτήσουμε αυτάρκεια στα κρίσιμα είδη για την διαβίωση του Λαού μας.

Να σταματήσουμε να πληρώνουμε το 70% του προϋπολογισμού σε τοκοχρεο-λύσια και να διοχετεύσουμε αυτά τα κεφά-λαια στην Εθνική Παραγωγή, της οποίας η ανάσταση θα είναι ανάσταση ολόκληρου του Έθνους. Δια αυτής και φυσικά δια της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων που πλουσίως διατρέχουν τον υπέδαφος της Πατρίδας μας, θα μπορέσουμε να σηκώ-σουμε σιγά-σιγά κεφάλι.

Όλοι οι άλλοι, οι εύκολοι δρόμοι, των δανεικών και των επιτοκίων, οδηγούν σε διαιώνιση της σκλαβιάς και ως εκ τούτου απορρίπτονται, όσο δελεαστικοί και αν ακούγονται.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Τι μέλλει γενέσθαι;

Οι Ήρωες Ο Εθνικισμός είναι η ευθεία συνέχεια μιας ελλη-νικής ιδιοτροπίας που χάνεται στη μνήμη των ανθρώπων. Αντί να τρώμε τους νεκρούς μας, ή να τους παραχώνουμε βιαστικά και με αποστρο-φή στο χώμα, από κάποιαν άγνωστη αφορμή, σε έναν σκοτεινό ακόμα χρόνο, αποφασίσαμε να τους κρατούμε κοντά μας . Τους κάναμε έτσι ήρωες της φάρας, κελάρυσμα των τραγουδιών μας , τριγμό της φωτιάς στο παραγώνι. Τραγού-δι το τραγούδι, έγιναν οι Έλληνες πρόγονοι, οι Έλληνες θεοί. Αυτοί που για τη χάρη τους χτίστη-καν αγάλματα, σκαλίστηκαν μετώπες, γράφτηκε ο πολιτισμός και η μοίρα της ανθρωπότητας. Να ήταν ένα παράθυρο που άνοιξε ο Θεός στις βουλές Του, και φανέρωσε πως το φθαρτό σώμα χάνεται και ξαναγεννιέται σε σπόρους που βλα-σταίνουν πάλι και πάλι, μα η ψυχή φτερουγίζει ελεύθερη στις κορυφές κάποιου Ολύμπου; Ποια να ‘ταν η ξεχωριστή ψυχή που τυπώθηκε στις συνειδήσεις της πρώτης εκείνης κοινότητας των Πιστών;

Η λατρεία των ηρώων, η μήτρα της Σοφίας, σαν να έγινε θεία κοινωνία, από στόμα σε στόμα, από αίμα σε αίμα, αφιόνιζε τους ανθρώπους να γίνονται καλύ-τεροι από τους προηγούμενους, πιο σοφοί και πιο απόκοτοι, στο συρτό χοροστάσι των Ελλήνων.

Χιλιάδες χρόνια μετά, ένας Αλέξανδρος που οι άνθρωποι στις άκρες της γης θυμούνται ακόμα, διάβαζε στο λυχνάρι του τις ιστορίες του συνο-μήλικού του θεϊκού Αχιλλέως, και στο ξημέρωμα κουμαντάριζε τον Βουκεφάλα του στο ποδοβολητό της μάχης, με τις μπούκλες του να ανεμίζουν στο ρίγος της, ξέγνοιαστος, περιπαιχτικός της Μοίρας του, βίαιος, Μέγας. Ακριβώς όπως έχει ανάγκη η Σοφία για να ευδοκήσει να γεννηθεί στη σκέψη των θνητών. Γατί η Σοφία, λέει ο Νίτσε, επειδή είναι γένους θηλυκού, αγαπά και επισκέπτεται μόνον τους πολεμιστές. Η λατρεία των ηρώων, η μήτρα της Σοφίας, σαν να έγινε θεία κοινωνία, από στόμα σε στόμα, από αίμα σε αίμα, αφιόνιζε τους ανθρώπους να γίνονται καλύτεροι από τους προηγούμενους, πιο σοφοί και πιο απόκοτοι, στο συρτό χοροστάσι των Ελλήνων. Λαδώσαμε λοιπόν, με το αίμα μας τους τροχούς της Ιστορίας, θρασείς και σεβαστικοί μαζί. Τα όπλα σκουριάζουν και κάποτε νικιώνται. Μα οι ψυχές των γενναίων ζουν στον αιώνα. Η γενιά μας δίνει ακόμη τους θεούς της. Ηλιο-γέννητοι Ίκαροι και ταπεινοί σιδεράδες, λαμπα-δηδρόμοι της Αυγής, παίρνουν το πρόσωπο ενός γιδοβοσκού, περιμένοντας να γυρίσουν τον καθρέφτη προς το μέρος μας, «σειρά σου». Οι αέρηδες περνούν από πάνω τους, μα σε κοιτούν με την άσβεστη σπίθα στα μάτια «Μα εγώ δεν έφυγα ποτέ από τη μάχη». Θεία αγαλλίαση! Έτσι υφαίνεται το πέπλο της Αθηνάς Ελλάδας, κι όπου ξηλώνεται βάζουμε από το κουβάρι της ζωής μας. Ριζωμένοι σε χωριά που ο Χρόνος ο ίδιος δεν τόλμησε να δαμάσει, ποτίζουν λαδάκι στο καντήλι της Φυλής γραπωμένοι από τα μυστήρια της γης τους. Κι άλλοι, που δεν βρίσκουν ησυχία παρά στο στρόβιλο των ήχων μιας μουσικής που μόνο αυτοί ακούν, όσοι ταξίδεψαν και είδαν τις πόλεις των ανθρώπων, βασανισμένοι πιο πολύ αυτοί, γιατί η καδιά τους έμεινε δεμένη, κι όσο κι αν έτρεξαν δεν έφυγε απ’ το ρουθούνι τους η μυρω-διά του θυμαριού και της αρμύρας. Αυτοί είναι οι Εθνικιστές. Αυτοί που έπαιξαν στους θεϊκούς πεσσούς ή ίσως πιο πολύ ακόμα εκείνοι που τόλμησαν να τους αγνοήσουν, κι έφυγαν να αποικήσουν την δική τους γη στο όνομα μιας αγαπημένης μακρινής Πατρίδας.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η Ελλάδα θα νικήσει!

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΗ Γνώση είναι Δύναμη! Μας βοηθάει να αντιληφθούμε καλύτερα την πραγματικότητα και να ερμηνεύσουμε την κρίσιμη πολιτική επικαιρότητα. Μας κάνει καλύτερους Έλληνες, καλύτερους Εθνικιστές. Η πηγή της γνώσεως,

με εκατοντάδες διαφορετικούς τίτλους γύρω από την Ιδεολογία, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Λογοτεχνία, βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 131 και δέχεται τηλεφωνικές παραγγελίες στο 6949361466.

Στήριξε το Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο από όπου κι αν βρίσκεσαι. Μπες στη πρώτη γραμμή της Μάχης των Ιδεών.

Page 6: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20156 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

«Είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε το κατηγορητήριο που έφτιαξε

μία ομάδα επίορκων δικαστικών»s Κύριε Πρόεδρε υπάρχει πλέον μία

νέα κυβέρνηση στον τόπο. Οι 16 ψήφοι της Χρυσής Αυγής με τους οποίους αρνηθήκατε να ψηφήσετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που πρότεινε η προη-γούμενη συγκυβέρνηση, ουσιαστικά οδή-γησε στην πτώση Σαμαρά. Είστε ικανοποι-ημένοι γι αυτό και πως αντιμετωπίζεται τη νέα συγκυβέρνηση;Η χώρα μας λυτρώθηκε και απηλλάγη από μία εθνοκτονική συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Η Χρυσή Αυγή είναι υπερήφα-νη που συνέβαλε καθοριστικά σε αυτή την εξέλιξη. Αρνηθήκαμε να απαντήσουμε στα κελεύσματα συναλλαγής των υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου με αντάλλαγμα την ελευθερία μας. Όσοι το έκαναν, είτε γιατί δείλιασαν, είτε γιατί είχαν άλλα «κίνητρα», σήμερα βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες τους αφού πρώτα φυσικά ψήφησαν τον Σταύρο Δήμα. Όλους θα μας κρίνει η ιστορία και ο Θεός. Η χώρα απηλλάγη από τους κοινοβουλευτικούς δικτάτορες Σαμα-ρά και Βενιζέλο αλλά πρέπει να απαλλαγεί και από το μνημόνιο. Κάθε μέρα σφίγγει η θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων και οι πολίτες φτωχοποιούνται χωρίς έλεος. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ απαλλάξει την χώρα μας από το μνημόνιο είναι προφανές ότι θα το χειρο-κροτήσουμε. Οφείλω να σας πω όμως ότι δεν βλέπω να έχει τέτοια πρόθεση. Κάθε άλλο μάλιστα. Επειδή όμως η συγκυβέρ-νηση είναι μόνο μερικών ημερών ας μην πω περισσότερα.

s Παρά το γεγονός ότι η εντολή από τον Ελληνικό λαό είναι ακόμη

πολύ νωπή η οποία σας κατέταξε μετά τις Ευρωεκλογές και πάλι 3η πολιτική δύναμη του τόπου, παραμένετε προφυ-λακισμένος, χωρίς πρωτόδικη απόφαση δικαστηρίου. Πως το κρίνετε;Η αποκατάσταση των θεσμών στη χώρα μας είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει. Η δικαιοσύνη, η λειτουργία του κοινο-βουλίου και η ισονομία απέναντι στην έκφραση του Ελληνικού λαού πρέπει να αποκατασταθεί. Βλέπετε εσείς όμως να

υπάρχει καμία διαφορετική συμπεριφο-ρά της νέας κυβέρνησης απέναντί μας; Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Τον δρόμο αυτό τον ξέρουμε καλά και πορευόμαστε 30 χρόνια. Περιφρονούν 400.000 Έλληνες που με την ψήφο τους ζήτησαν να μπει τέλος στην μεγαλύτερη πολιτική σκευ-ωρία που έχει γίνει σε βάρος νόμιμου και εκλεγμένου δημοκρατικά κόμματος στην Ευρώπη. Αρνήθηκαν και πάλι να

μας δώσουν την θέση αντιπροέδρου που δικαιούμεθα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Συνεχίζουν με δικτατορικό τρόπο όλα τα ΜΜΕ τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από κάθε δημόσια συζήτηση. Διαθέτουν μόνο χρόνο για να μας βρίζουν χυδαία, χωρίς αντίλογο.

s Το βούλευμα που σας παραπέμπει το γνωρίζετε. Η δίκη πλέον, όπως

ζητούσατε θα γίνει. Είστε έτοιμοι;Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε την αθω-ότητα μας και να συντρίψουμε το κατηγο-ρητήριο που έφτιαξε μία ομάδα επίορκων δικαστικών κατ’ εντολή του προηγούμε-νου Πρωθυπουργού και 2-3 Υπουργών του. Τι δίκη όμως ετοιμάζουν να κάνουν; Ζητούμε από την πρώτη στιγμή να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη ώστε να μάθει όλη η Ευρώπη εάν τελικά είμαστε εγκληματίες ή πολιτικοί κρατούμενοι. Θα το κάνουν; Ζητάμε να εξεταστούν κατά αντιπαράσταση στο δικαστήριο οι ψευδομάρτυρες που παρέλασαν από την πίσω πόρτα των ανα-κριτικών γραφείων και αράδιασαν μυθεύ-ματα σε βάρος μας που θα τα ζήλευαν και σεναριογράφοι επιθεωρήσεων. Θα το κάνουν; Έχω εμπιστοσύνη στην συντριπτι-κή πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών. Το γεγονός ότι υπήρξε ένας Ντογιάκος και

μία Κλάπα δεν σημαίνει ότι όλες οι σελί-δες της δικαιοσύνης έχουν τέτοια μελανά χρώματα.

s Τη διαφωνία του εισηγητή ως προς την μη παραπομπή σας ως εγκλη-

ματική οργάνωση πως την κρίνετε;Αυτό σας είπα προηγουμένως. Ένας έντι-μος δικαστής, που όπως διαβάζω στις εφη-

μερίδες ανήκει στον λεγόμενο προοδευτι-κό χώρο, σεβόμενος την επιστημονική του κατάρτιση, διαβεβαιώνει μην αφήνοντας καμία αμφιβολία ότι δεν υπάρχει εγκλημα-τική οργάνωση. Μήπως τον έβαλα εγώ να τα πει αυτά; Του το επέβαλε η νομική του παιδεία και η συνείδηση ενός δικαστή που έχει ορκιστεί να απονέμει δικαιοσύνη. Έπε-σαν να τον φάνε! Διέρρεαν την εισήγηση του πριν ακόμη αποφανθεί το συμβούλιο για να τον πιέσουν να την αλλάξει. Γνωρί-ζω πολύ καλά ότι έγιναν και ραντεβού από στενό συνεργάτη του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, σε φιλικό του πρόσωπο, για να τον μεταπείσουν. Τα γράψατε άλλωστε και εσείς. Σεβάστηκε όμως τον όρκο του και έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του. Αυτή είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων δικαστών. Οι δικαστές που θα μας δικά-σουν δεν έχουν κληρωθεί ακόμη. Δεν έχει οριστεί ακόμη ούτε η ημερομηνία. Εκεί θα είστε, εκεί θα ήμαστε και θα τα δούμε όλα.

s Τον προηγούμενο Υπουργό Δικαι-οσύνης, τον Μπάμπη Αθανασίου,

τον είχατε κατηγορήσει ευθέως ότι ενορ-χήστρωσε με τηλεφωνήματα σε δικαστές την σκευωρία σε βάρος σας. Τότε που ήταν παντοδύναμος. Πιστεύετε ότι υπάρ-χουν ακόμη «υπολείμματα» στο χώρο της

δικαιοσύνης που «σιτιζόντουσαν» στην παράγκα του;Μα φυσικά! Οι εκλογές έγιναν πριν 10 μέρες τι έγιναν οι υποτακτικοί του; Πέθα-ναν; Φυσικά όχι. Θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν θα τολμήσει κανένας να προσπα-θήσει να επηρεάσει τους δικαστές που θα κληρωθούν. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το επιτρέψουν καταρχήν οι ίδιοι αλλά και ότι δεν θα είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι όλη μέρα ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης, όπως έκανε ο προηγούμενος για να φοβί-ζει και να τρομάζει τους δικαστές.

s Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω για την διαφαινόμενη ρήξη της κυβέρ-

νησης με τους δανειστές μας. Ποια είναι η δική σας θέση;Καταρχήν το μνημόνιο – κολαστήριο για τον Ελληνικό λαό πρέπει να αποτελέσει παρελθόν για την πατρίδα μας. Είναι προ-φανές όμως ότι η αντιμετώπιση των τοκο-γλύφων δανειστών μας δεν μπορεί να γίνει με γελάκια και τσιμπήματα στο μάγουλο. Χρειάζονται ισχυρές γεωστρατηγικές συμ-μαχίες που να εξασφαλίζουν στη χώρα μας ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για τις επόμενες κινήσεις. Μην ξεγελιέστε από τις χλιαρές δήθεν δηλώσεις στήριξης των Αμερικανών. Άλλα λένε το πρωί και άλλα το απόγευμα. Χρειάζεται εθνικό σχέδιο. Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο δεν έχουν πρόθεση να εφαρμόσουν σήμερα όταν την 3η πολιτική δύναμη του τόπου την έχουν

σιδηροδέσμια στις φυλακές. Ο Υπουργός Οικονομικών, κύριος Βαρουφάκης, πήγε στον Σόιμπλε υποτίθεται για να διαπραγ-ματευτεί και το μέλημα του ήταν να πει ότι πρέπει να τον λυπηθούν, γιατί αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή. Απεκάλεσε μάλιστα και τους 400.000 χιλιάδες ψηφοφόρους μας νεοναζιστές. Δεν τους ενδιαφέρει να σωθεί η πατρίδα μας αλλά μην τυχόν και κυβερνηθεί από την Χρυσή Αυγή. Ας το ξέρουν λοιπόν πως πολύ σύντομα αυτό θα συμβεί...

«Η χώρα απηλλάγη από τους κοινοβουλευτικούς δικτάτορες

Σαμαρά και Βενιζέλο αλλά πρέπει να απαλλαγεί και από το μνημόνιο.

Κάθε μέρα σφίγγει η θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων και οι πολίτες φτωχοποιούνται χωρίς έλεος. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ απαλλάξει την χώρα μας από το μνημόνιο είναι προφανές

ότι θα το χειροκροτήσουμε. Οφείλω να σας πω όμως ότι δεν βλέπω να

έχει τέτοια πρόθεση.»

«Ένας έντιμος δικαστής, που όπως διαβάζω στις εφημερίδες ανήκει

στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο, σεβόμενος την επιστημονική

του κατάρτιση, διαβεβαιώνει μην αφήνοντας καμία αμφιβολία ότι δεν

υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Μήπως τον έβαλα εγώ να τα πει

αυτά; Του το επέβαλε η νομική του παιδεία και η συνείδηση ενός δικα-στή που έχει ορκιστεί να απονέμει δικαιοσύνη. Έπεσαν να τον φάνε!»

Page 7: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 7ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

των ΚαιρώνΣημεία

Μεταξύ των άλλων… ωραίων που εξήγγειλε ο mister Tsipras στην ομιλία του για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας συγκυβέρνησης, ήταν και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ εντός του 2015 και την αντικατάστασή του με τον «Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας» (ΦΜΑΠ;).

Ταυτόχρονα, έκανε έκκληση προς τους πολίτες να καταβά-λουν όλοι τις τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ για το 2014 (τις οποίες πολλοί δεν πλήρωσαν, ελπίζοντας σε… χάρισμά τους από τη νέα συγκυβέρνηση…)

Ωστόσο, κάτι… ξέχασε να μας πει, το σπουδαιότερο: ποιο θα είναι το όριο της «μεγάλης ακίνητης περιουσίας»! Πριν από

τις εκλογές, σε διάστημα δύο ημερών, ρωτήθηκαν δύο στε-λέχη του για το όριο της «μεγάλης ακίνητης περιουσίας» και ο μεν Στρατούλης, το όρισε στις 400.000 ευρώ, ο δε Μηλιός το κατέβασε στις 250.000 (εννοώντας βεβαίως την αξία που υπολογίζεται ότι έχουν τα ακίνητα ενός ιδιοκτήτη).

Γιατί άραγε… ξέχασε να μας προσδιορίσει το όριο ο mister Tsipras; Μήπως γιατί θα είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό που είπαν οι Στρατούλης και Μηλιός (τέτοιο που να συμπεριλαμβά-νει όλα τα ακίνητα, εκτός από τα… κοτέτσια) και μας το φυλάει για… έκπληξη;

Ο ΕΝΦΙΑ, τα κοτέτσια και η... έκπληξη!

ΚΑΙ ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...Την έλυσε την παρεξήγηση ο Βαρουφάκης. Θυμάστε όταν ενώπιον του Σόιμπλε έλεγε ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου και αργότερα τα μάζευε λέγοντας ότι «δεν είπε έτσι»; Ε, τελικώς κατάφερε να τα συμβι-βάσει. Το 70% του μνημονίου με το οποίο συμφωνεί θα περιλαμβάνεται στο νέο «πρόγραμμα - γέφυρα» που θα προτείνει στους διεθνείς τοκογλύφους. Το είπε άλλωστε ευθαρσώς: «ούτε εμείς θα σκίσουμε το Μνημόνιο αλλά ούτε και εσείς θα ζητήσετε τυφλή εφαρμογή». Τι θα γίνει, λοιπόν; Απλά ο Βαρουφάκης θα προτείνει το 70% και οι διεθνείς τοκογλύφοι άλλο 60%. Τελικώς αντί για 130% θα γίνει «συμβιβασμός» στο 100% και η ζωή συνεχίζεται. Με νέα μέτρα, επι-πρόσθετη λιτότητα και όλα καλώς!

ΕΞΩ ΤΟ ΕΣΚΙΖΑΝ, ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝΚακόμοιροι συριζαίοι εξωτερικού, απ’ αυτούς τους αριστε-ριστές που νομίζουν ότι ο Τσίπρας θα δώσει μάχη ενάντια στη λιτότητα, μαζεύτηκαν έξω από την καγκελαρία στην Αυστρία για να δηλώσουν την στήριξή τους στην διαγραφή του ελληνικού χρέους. Δεν τους πληροφόρησαν άραγε ότι «τελείωσε το αίτημα», όπως έλεγε και ο Βαρουφάκης; Την ίδια ώρα πάντως που αυτοί ξεπάγιαζαν έξω από την καγκελαρία, μέσα στο χιόνι, ο Αλέξης άκουγε για άλλη μία φορά ότι πρέπει «να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στους ευρωπαίους εταίρους». Άμοιροι συριζαίοι εξωτερι-κού και κρύο φάγατε και περιμένατε να έρθει ο Τσίπρας με το νέο μνημόνιο παραμάσχαλα.

Διεκδικούμε το κατοχικό δάνειο

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του ανιδιοτελούς αγώνα της Χρυ-σής Αυγής για μια Ευρώπη των Εθνών, το πανευρωπαϊκό Κίνημα APF (Alliance for Peace and Freedom) μετά από ψηφοφορία των μελών του όρισε ως αντι-πρόεδρο του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτή Σερρών, Συνα-γωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη. Το Κίνημα των Ευρωπαίων Εθνικιστών ιδρύθηκε το περασμένο έτος με σκοπό την ισότιμη συμμετοχή και δραστηριοποίηση όλων των εθνικιστικών Κινημάτων της Ευρώπης που μάχονται για τον κοινό σκοπό της αποτίναξης του οικονομικού ζυγού των τοκογλύφων, αλλά και την ανάδειξη

και καταπολέμηση των κοινών προβλημάτων που ταλανίζουν τα ευρωπαϊκά έθνη, όπως είναι η Ισλαμοποίηση των ευρωπαϊκών πόλεων, η αθρόα λαθρομετανάστευση και φυσικά η υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας από τρίτες χώρες που υποκινούνται από εχθρικά προς την ευρωπαϊκή ιδέα και συνοχή κράτη. Μετά την εκλογή τριών ευρωβουλευτών οι οποίοι παράγουν ένα αξιοζή-λευτο έργο κι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ο αγώνας της Χρυ-σής Αυγής για μια Ευρώπη ελεύθερη και εθνικιστική συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα και θα είναι νικηφόρος!

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ζει για την εκδίκηση...

Πλήρης η απαξίωση που γνωρίζει το εγχώριο σύστημα του πολιτικαντισμού. Παρότι ο Βαρου-φάκης ουδέποτε τόλμησε να θίξει στον Σόιμπλε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας έσπευσε να λήξει το ζήτημα. Συγκε-κριμένα, μιλώντας επί των αιτιάσεων για τις γερμανικές αποζημιώσεις, είπε ότι όλα αυτά τα θέματα «ρυθμίσθηκαν νομικά οριστικά με συνθήκη που υπογράφηκε το 1990 ανάμεσα στα δύο γερμανικά κράτη και τους Συμμάχους, οι οποίοι παραιτήθηκαν τότε των δικαιωμάτων τους επί των ηττημένων του 1945 - και η συνθήκη εγκρίθηκε από τον Ελλάδα». Κατά πρώτον ποιος υπέγραψε παραίτηση από τις απαιτήσεις της Ελλάδος και δεύτερον ποιος είπε στον Γκάμπριελ ότι μετράνε οι υπογραφές των νενέκων και των προσκυνημένων; Το κατοχικό δάνειο και οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι απαράγραπτα και άμεσα απαιτητέα και εν τέλει θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Χρυσή Αυγή και όχι με πολιτικάντηδες. Και τότε θα τα δώσουν!

ΠΑΛΙ ‘‘ΚΑΘΑΡΣΗ’’;Με το που έγινε η ανάληψη του υπουρ-γείου Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), ακούσαμε βαρύγδου-πες εξαγγελίες από τον πρόεδρο Πάνο, για «σαρωτικούς ελέγχους», «κάθαρση σε βάθος» και άλλα τέτοια… Κι όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερο οργιάζουν τα παπαγαλάκια του. Τι γίνεται, λοιπόν; Έρχεται κάθαρση;Θυμίζουμε στους παλαιότερους αναγνώ-στες και πληροφορούμε τους νεώτερους, ότι τα ίδια ακριβώς είχαμε ακούσει και το 2004, αμέσως μετά την άνοδο του Καρα-μανλή στην εξουσία. Τότε, υπουργός είχε τοποθετηθεί ο Σπηλιωτόπουλος και στη θέση του γενικού γραμματέα του ΥΕΘΑ ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ζορμπάς (τον οποίο τα ΜΜΕ εμφάνιζαν ως… ντίλινγκερ της διαφθοράς και αρχιε-ρέα της κάθαρσης). Και από τον «αμείλικτο πόλεμο κατά της διαφθοράς» που κήρυξαν οι δύο… πολέμαρχοι, δεν υπήρχε ούτε ένα «θύμα». Τη γλίτωσε ακόμα και ο Άκης Τσο-χατζόπουλος, που είχε φάει τον αγλέουρα! Αργότερα, μία από τα ίδια είχε εξαγγείλει και ο πασοκάρχης Ευάγγελος, όταν ανέλαβε το συγκεκριμένο υπουργείο (φαίνεται πως το’ χει το συγκεκριμένο υπουργείο, να μαζεύει όλους τους… αδιάφθορους). Και εμφανιζό-ταν σε εξώφυλλα περιοδικών παρέα με τον Καρατζαφέρη (των off shore εταιρειών…), με τίτλο «Μαζί κατά της διαφθοράς»! Με τα γνωστά αποτελέσματα… Αυτά, για να μη νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε… χάπατα και ότι μπορούν να μας κοροϊδέψουν!

AΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΤΑΜΙ» - ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ

«ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ»Ο Σταύρος Θεοδωράκης δημιούργησε το «Ποτάμι» με την ελπίδα να μην είναι η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη. Το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος και έκανε τιτάνιο αγώνα γι’ αυτό. Είναι επίσης προφανές πως είναι ένα κόμμα, με στενούς δεσμούς με το καθεστώς. Άνθρωπος του Σημίτη ο ίδιος ο ποταμάρχης, με καριέρα στο MEGA και απόψεις μονίμως διφορούμενες. Εξάλλου ο Σούλτς στην επίσκεψή του στην Ελλάδα ήταν σαφής με τις αγκα-λιές και τους ευσεβείς πόθους που εξέφρασε στις δηλώσεις του.Όσα γίνονται στην Βουλή όμως με τις τοποθετήσεις του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού μας ξεπερνάει: «Το ΠΟΤΑΜΙ δηλώνει ότι είναι αδιαπραγμάτευτος ο ευρωπαϊκός προσα-νατολισμός της χώρας. Θα αγωνιστεί για να πρωτοστατήσει η Ελλάδα στην ενίσχυση του εκδημοκρατισμού και της αξιοπιστίας των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θέλουμε η Ελλάδα να έχει ενεργή συμμετοχή στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Δεν μας εκφράζει ο ρόλος ενός εταίρου που περι-χαρακώνεται στον βαλκανικό μικρόκοσμό του. Ακόμη και αν χρειαστεί ένα ακόμη μνημόνιο κύριε; Γιατί αυτά τα ίδια λόγια τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές και κάθε φορά ΔΕΝ ήταν για καλό.»

Page 8: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20158 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικίνδυνη για τουςΕβραίους η Μ. ΒρετανίαΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. Και βέβαια, οι δράστες των επιθέσεων είναι μουσουλμάνοι, με τους οποίους η σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει φουλάρει την… πολυπολιτισμική Βρετανία και την Ευρώπη ολόκληρη, για να διαλύσει τις χριστιανικές κοινωνίες!

Ανέκαθεν, η πιο ασφαλής χώρα της Ευρώπης για τους εβραίους, ήταν η Βρετανία. Ακόμα και στην περίοδο του μεσοπολέμου, στα «χρόνια της φωτιάς»!

Ωστόσο, σήμερα, η Βρετανία είναι η δεύτερη –μετά την Γαλλία- πιο επικίνδυνη για τους εβραίους χώρα στην Ευρώπη!

Έτσι, σε επίπεδο ρεκόρ ανήλθε ο αριθμός των αντισημι-τικών κρουσμάτων στη Βρετανία το 2014, υπερδιπλάσιος σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εξαιτίας των γεγονό-των στη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσε η εβραϊκή ένωση Community Security Trust.

Τα στοιχεία, τα οποία η υπουργός Εσωτερικών Τερέζα Μέι χαρακτήρισε «βαθιά ανησυχητικά», δίνονται στη δημοσιότη-τα εν μέσω των αυξανόμενων φόβων ανάμεσα στους περίπου 260.000 εβραίους της Βρετανίας, μετά τις αιματηρές αντιεβρα-

ϊκές επιθέσεις στην Γαλλία, τον περασμένο μήνα.Η ένωση Community Security Trust, ανακοίνωσε ότι τον

περασμένο χρόνο σημειώθηκαν 1.168 αντισημιτικά περιστα-τικά, αύξηση της τάξης του 25% σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ επιθέσεων που είχε καταγραφεί το 2009.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περασμέ-νου μήνα, το ένα τέταρτο των Εβραίων της Βρετανίας έχουν σκεφτεί να εγκαταλείψουν τη χώρα την τελευταία διετία και πάνω από τους μισούς αισθάνονται ότι δεν έχουν μακροπρό-θεσμα μέλλον στην Ευρώπη.

Και βέβαια, οι δράστες των επιθέσεων αυτών είναι μου-σουλμάνοι, με τους οποίους η σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμά-των έχει φουλάρει την… πολυπολιτισμική Βρετανία και την Ευρώπη ολόκληρη, για να διαλύσει τις χριστιανικές κοινωνίες. Και τώρα, τα πρώτα θύματα αυτών των… πολυπολισμικών είναι οι εβραίοι. Για να επιβεβαιωθεί η γνωστή παροιμία, που λέει πως «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα». Μόνο που στην περίπτωσή μας, την πληρώνουν οι απλοί εβραίοι, κι όχι οι μεγαλοσχήμονες της Νέας Τάξης, σιωνιστές!

Αναρωτιούνται αρκετοί γιατί ο Καραμανλής δεν κάνει την κίνηση να πετάξει τον Σαμαρά από την αρχηγική καρέκλα της ΝΔ και να αναλάβει ο ίδιος. Η απάντηση έρχεται αμέ-σως, με την διαπίστωση ότι ο Καραμανλής δεν έχει κανένα λόγο να πάρει ένα κόμμα ηττημένο (με διαστάσεις συντριβής) και να αναγκάζεται να αγορεύει από θέση άμυνας στη Βουλή, απέναντι στον Τσίπρα, ο οποίος έχει τον αέρα της νίκης και την ανάλογη πρω-τοβουλία των κινήσεων, ενώ συν τοις άλλοις, στηρίζεται από το εγχώριο μιντιακό σύστημα.Ο Καραμανλής, έχοντας τη νοοτροπία του «ετοιματζή» θείου του, θα μπορούσε να επι-στρέψει στην ηγεσία της ΝΔ μόνο αν αντι-λαμβανόταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα και στον πολιτικό ορίζοντα διαγράφονταν αδρά οι προοπτικές μιας κυβερνητικής νίκης της ΝΔ. Επειδή αυτό

δεν θα συμβεί, με τη ΝΔ μάλιστα να βρίσκε-ται στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας της, ο Καραμανλής παραμένει αραχτός στην Ρα-φήνα, χωρίς να κάνει καμία κίνηση, μολονότι οι άνθρωποι του (Αντώναρος, Βλάχος, Στυ-λιανίδης κ.α.) φροντίζουν να επιτίθενται με δηλώσεις στον Σαμαρά και να φιλοτεχνούν συνεχώς την εικόνα ενός Καραμανλή με τα χαρακτηριστικά «Μεσσία», ο οποίος θα επι-στρέψει έτοιμος να νικήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο Σαμαράς, μέσα στην απελπισία του και την ασταθή ψυχική του διάθεση, θα προ-σπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την τωρινή απροθυμία του Καραμανλή προκειμένου να επιβληθεί και να στερεώσει την παραπαίου-σα εξουσία του στη ΝΔ, την οποία αντιλαμ-βάνεται ως αποκλειστικό προσωπικό του φέουδο. Θα προσπαθήσει να το πετύχει αυτό, ακόμη και αν χρειαστεί να υποστεί μερικούς

(ακόμη) εξευτελισμούς, στους οποίους άλ-λωστε είναι συνηθισμένος. Ένας απ΄αυτούς τους εξευτελισμούς θα είναι η αποδοχή της υποψηφιότητας Αβραμόπουλου για την ΠΤΔ, αν τελικά προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός, ο οποίος έβαζε τα παπαγαλάκια του να διαρ-ρέουν ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσει Αβραμόπουλο, αλλά θα πάρει την Κ.Ο. και θα αποχωρήσει σύσσωμη από την Βουλή, αναγκάστηκε να τα γυρίσει, μετά τις απειλές της Ντόρας και πολλών άλλων ότι αυτοί σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουν Αβραμόπου-λο, ακριβώς επειδή θεωρούν ότι είναι τιμή να προτείνεται από τον πολιτικό του αντίπαλο στέλεχος του δικού τους κόμματος.Αν διατηρούσε την ψυχραιμία του ο Σαμα-ράς θα έλεγε ναι στον Αβραμόπουλο και θα γλίτωνε τον εξευτελισμό. Δεν είναι, όμως, δυνατόν να παραμείνεις ψύχραιμος από έναν

ευρισκόμενο σε ψυχολογική σύγχυση, που έχασε με 8,5 μονάδες διαφορά από τον Τσί-πρα στον οποίο συμπεριφερόταν με έσχατη περιφρόνηση. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν παρά την σκευωρία που έστησε κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτή κατάφερε να πάρει την Τρίτη Θέση στις πρόσφατες εκλογές. Ο Σαμαράς προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, είναι σίγουρο όμως ότι θα βρει μεγάλους ενδο-κομματικούς μπελάδες μπροστά του, με τον ίδιο να μην διστάσει να διαλύσει τη ΝΔ, αν δει ότι δεν παραμένει Αρχηγός.Ευχή μας και επιδίωξη μας να τα καταφέρει !

Ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και η διάλυση της ΝΔ

ΣΕ ΜΙΑΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ

Βλέπω τώρα στις τηλεοράσεις ηρωικούς καθηγη-τάδες και ανάπηρους δοχτοράδες να διαπραγματεύ-ονται και ζαλίζομαι. Ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει τι ακριβώς διαπραγματεύονται! Κι ας διαπραγματεύο-νται υποτίθεται για το καλό μου...

Κι άντε πες ότι στ’ αληθινά διαπραγματεύονται κι όπως συμβαίνει συνήθως, ο ενδιαφερόμενος [δηλαδή εγώ] θα τα μάθω τελευταίος. Όταν θα έρθει η ώρα να πληρώσω τα συμφωνημένα...

Αλλά τι σκατά διαπραγμάτευση είναι τούτη, δεν το χωράει ο νους μου. Ο «δικός μου» λέει: θέλω κούρεμα [κι ας είναι φαλακρός] Και ο γερμανός του απαντάει: είσαστε πολύ ευγενικός, αλλά δεν συμφω-νούμε ούτε στο ότι διαφωνούμε!

Μετά ένας άλλος «δικός μου» βγαίνει και φωνά-ζει: θέλουμε ψωμί κι έρχονται καπάκι οι Ρώσοι και του λένε: θα σας δώσουμε χαβιάρι... Και πίσω από τους δικούς μου χασκογελάνε οι αμερικάνοι, ενώ οι εβραίοι μας κουνάνε τα σκοινάκια...

Όχι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ούτε τι ζητάμε καταλαβαίνω, ούτε τι μας δίνουν. Μόνο τι μας παίρ-νουν θα καταλάβω κι αυτό όταν θα είναι πια πολύ αργά. Δηλαδή, αυτό δεν είναι διαπραγμάτευση. Αυτό είναι διάλογος μουγγών με κουφούς....

Κάποτε στη Γιάλτα, ο κόσμος μοιράστηκε σε ζώνες επιρροής... Τόσα τοις εκατό οι αμερικάνοι, τόσα οι σοβιετικοί. Όσο για μας τους Έλληνες, ο Τσώρτσιλ είχε γράψει σε μια χαρτοπετσέτα: 90% δύση, 10% σοβιετία. Ο Στάλιν συγκατένευσε και του είπε μάλιστα να κρατήσει και τη χαρτοπετσέτα. Για ενθύμιο... Ε λοιπόν, να μου το θυμηθείτε. Τι διαπραγματεύσεις και τρίχες φαλακρές. Σε μια χαρ-τοπετσέτα θα μας μοιράσουνε πάλι και θα ναι και μεταχειρισμένη.

Έτσι, για χει να λέει το πόπολο ότι διαθέτει και ήρωες... Άτιμη τηλεόραση! Κι αργεί και η βυζοβίζι-ον, για να απασχοληθεί ο κοσμάκης...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Page 9: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 9ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ότι ξεκίνησε η σταλινικού τύπου Χού-ντα Σαμαρά σχεδιάζει να ολοκληρώσει το συνονθύλευμα ακροαριστερών και κλε-φτοπασόκων που συναποτελούν το Σύρι-ζα, εις ότι αφορά τις δομές και τη λειτουρ-γία της ελληνικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προσχέδιο με τις αλλαγές έχει παραδώσει στον πρωθυπουργό ο ανα-πληρωτής υπουργός Προ.Πο., Γ. Πανούσης. Όσα αναφέρονται σ’ αυτό είναι εξόχως ενδεικτικά της απόπειρας μετατροπής της ΕΛ.ΑΣ. σε νέα Στάζι, με την δημιουργία κομ-ματικής «αστυνομίας σκέψης» στους κόλ-πους της αστυνομίας!

Προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης, η νέα Στάζι θα αποκαλείται με τον πομπώδη τίτλο «Εθνικό Συμβούλιο Δημοκρατικού Ελέγχου Αστυνόμευσης», η οποία θα ανα-λάβει το έργο της... ανάκρισης του αρχηγού

και των υψηλόβαθμων στελεχών της αστυ-νομίας, σε περίπτωση άσκησης βίας και επεισοδίων!

Με απλά λόγια, οι αστυνομικοί οι οποίοι θα προστατεύουν τους πολίτες και τις περι-ουσίες τους από τις έκνομες ενέργειες των παρακρατικών συμμοριών της αριστεράς, θα καλούνται σε ανάκριση από τους πολιτικούς κομισάριους του σοβιετικού συμβουλίου.

Πέραν της νέας Στάζι, οι ινστρούχτορες του Σύριζα σχεδιάζουν την μεταβολή του τρόπου λειτουργίας των ΜΑΤ, με παράλ-ληλη αλλαγή του ονόματος της μονάδος. Ταυτόχρονα, προτείνεται η συγχώνευση των ομάδων ΔΙΑΣ και Δελτα, οι οποίες είχαν συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση τόσο του οργανωμένου εγκλήματος, όσο και της ακροαριστερής τρομοκρατίας κυρίως στα αστικά κέντρα.

Σε κάθε περίπτωση, οι ως άνω πληροφο-ρίες καθιστούν σαφή την αλλαγή προσανα-

τολισμού της ΕΛ.ΑΣ., η οποία επιδιώκεται να μετατραπεί από καταξιωμένο θεσμό που χαίρει της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού σε κομματικό όργανο επιβολής της μαρξιστικής σκέψης και πρα-κτικής.

Επί της ουσίας, οι Έλληνες αστυνομι-κοί απογυμνώνονται σε κάθε υπηρεσιακό επίπεδο, μετατρεπόμενοι σε έρμαιο των διαθέσεων του βαρέως εξοπλισμένου οργα-νωμένου εγκλήματος αλλά και του μαρξιστι-κού μίσους του ερυθρού παρακράτους, που κυριαρχεί στην Πατρίδα μας από το 1974 κι εντεύθεν.

Οι εικόνες από τις βαμμένες με σοβιε-τικά συνθήματα μίσους κλούβες των ΜΑΤ, αλλά και το σοβαρότατο επεισόδιο με την απόπειρα αναρχικών να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς στην περιοχή των Εξαρχείων, αποτελούν μονάχα ένα μικρό αλλά λίαν ενδεικτικό παράδειγμα του νέου ρόλου των αστυνομικών δυνάμεων, όπως το οραματί-ζονται οι αμερικανομαρξιστές του Σύριζα.

Εν κατακλείδι και για να είμαστε δίκαιοι, οι κομισάριοι του Σύριζα απλώς ολοκλη-ρώνουν το εθνοκτόνο έργο της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία δια του μασονόφιλου Δένδια χρησιμοποίησε κατά τρόπο σαφώς αντισυνταγματικό την αστυνομία κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος με στόχο την διαμόρφωση της κοινής γνώμης σύμφωνα με τις επιταγές του αντισυνταγματικού τόξου και την καλλιέργεια πολιτικής τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το μήνυμα του Σύριζα προς τον Ελληνικό Λαό είναι σαφές και ξεκάθαρο: η κοινωνική ασφάλεια, η καταπολέμηση της εγκληματικό-τητας και της λαθρομετανάστευσης, η επιβο-λή της εννόμου τάξεως, είναι τομείς που δεν μας απασχολούν. Η εποχή του μαρξιστικού τρόμου αρχίζει, μαζί της όμως ανατέλλει και η περίοδος της Εθνικής Αντίστασης.

Ε.Κ.

Διαλύουν την Αστυνομία και ετοιμάζουν την ελληνική εκδοχή της διαβόητης Στάζι

Ο νοσταλγός του Σημίτη ξαναχτύπησεΘέλει ο «εκσυγχρονιστής» να κρυφτεί, αλλά το πάθος δεν τον αφήνει. Ο λόγος, φυσικά, για το «ορφανό» του Σημιτισμού, τον Πρετεντέρη, ο οποίος με ένα ακόμη κείμενό του, με τον τίτλο «Παλικαράδες», δείχνει ότι η υποτέλεια και ο ενδοτισμός της περιόδου Σημίτη εμφανίζεται και σήμερα από διαφόρους νοσταλγούς εκείνης της περιόδου.

Ο Πρετεντέρης επί χρόνια αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της μνημονιακής πολιτικής. Ακόμη και τώρα, που ο Σύριζα δημιουργεί ψευδαισθήσεις μιας υποτιθέμενης σκληρής σύγκρουσης με τους δανειστές, ο Πρετεντέρης δείχνει την ενόχλησή του από οτιδήποτε θα μπορούσε να ενοχλήσει τους «νταβατζήδες» της Χώρας.

Δεν είναι, φυσικά, τυχαίο ότι ο Πρετεντέρης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς εκτοξευτήρες της λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παριστάνει τον δικαστή και να μοιρά-ζει εκατοντάδες χρόνια φυλακή στους Χρυσαυγίτες, λες και επρόκειτο για στραγάλια…

Στο συγκεκριμένο άρθρο, με τον χαρακτηριστικό τίτλο που αναφέραμε, μιλάει για «το σύνδρομο του παλικαρά», το οποίο –κατά την γνώμη του- χαρακτηρίζει όσους ανθίστανται στα ξεπουλήματα. Γράφει χαρακτηριστικά ο «φαν» του Σημίτη: «Στο κάτω-κάτω δεν είναι παρά εκδηλώσεις ενός κεντρι-κού συνδρόμου της ελληνικής πολιτικής που εκτεί-

νεται από την άκρα Δεξιά στην άκρα Αριστερά. Το σύνδρομο του παλικαρά. Του λαϊκού κουτσαβάκη, που δεν σηκώνει πολλά-πολλά, που κυκλοφορεί βλοσυρός και προκλητικός, με λυμένο ζωνάρι για καβγά, άσχετο αν τελικά τον πλακώνει οΜπαϊρα-κτάρης στις σφαλιάρες. Του εθνικού μάγκα που αυτόκλητα και αναίτια αναλαμβάνει να «φυλάττει Θερμοπύλες», ακόμη και όταν δεν υπάρχει Ξέρξης στον ορίζοντα. Του καθημερινού καβγατζή που λύνει τις διαφορές του με το στόμα του, έτοιμος να φωνάξει σε εκείνον που του έκοψε τον δρόμο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;». Για όλους αυτούς δεν υπάρχει διαπραγμάτευση. Υπάρχει μόνο τσαμπου-κάς. Είναι εκείνοι που έπαθαν εθνική επιληψία όταν άκουσαν τον Σημίτη στη Βουλή να ευχαριστεί «την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών» που βοήθησε να αποτραπεί μια σύρραξη - διότι ένας παλικαράς μόνο βρίζει και πλακώνει τους Αμερικα-νούς αλλά εκ του ασφαλούς και εξ αποστάσεως...»

Η φρασεολογία του είναι χαρακτηριστική: «λαϊ-κού κουτσαβάκη», «εθνικού μάγκα», «καθημε-ρινού καυγατζή». Έτσι θεωρεί όσους δεν συμπε-ριφέρονται «πολιτισμένα», όπως αυτός, αλλά με «τσαμπουκά». Κρίμα που διαχρονικά οι Έλληνες δεν φέρονταν σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του συγκεκριμένου υπαλλήλου του Ψυχάρη και του Mega. Δεν μπορούσε, βεβαίως, να μην κουνήσει το δάχτυλο, χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά ως επιληπτι-κούς όλους τους Έλληνες, που άκουσαν με σιχαμάρα

το ανθρωπάκι Σημίτη να ευχαριστεί τις ΗΠΑ για τις ενέργειές τους πάνω σε Ελληνικό έδαφος.

Τρεις Υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτι-κού δολοφονήθηκαν εκείνο το βράδυ, η Ελληνική Σημαία υπεστάλη, αλλά όλα αυτά δεν έχουν την παραμικρή σημασία για το φάντασμα του εκσυγ-χρονισμού. Ας είναι σίγουρος ότι ο Τσίπρας θα «συμμορφωθεί» ως προς τις υποδείξεις των δανει-στών και θα νερώσει το κρασί του, οπότε μπορεί να συγκεντρώσει εξ ολοκλήρου το δηλητήριό του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, της μόνης Γνήσιας Εθνικής και Κοινωνικής Αντιπολίτευσης.

Για τα φαντάσματα του εκσυγχρονισμού, δεν έχουν καμία σημασία οι Νεκροί των Ιμίων και η υποστολή της Ελληνικής Σημαίας.

ΠΩΣ ‘‘ΞΕΧΑΣΑΝ’’ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;Πέρασε και η δεύτερη βδομάδα διακυ-βέρνησης των Τσιπροκαμμένων (που έχουν εξαγγείλει εκατό φορές μέχρι τώρα, πως θα πατάξουν τη διαφθο-ρά…) κι ο Γιώργης ο Καρατζαφέρης είναι ακόμα έξω! Βλέπετε, εδώ και πολύ καιρό, όλο είναι έτοιμος ο εισαγ-γελέας να τον καλέσει για να τον κλείσει «μέσα» για κείνες τις off shore εταιρείες, αλλά όλο το… ξεχνάει. Κι όχι μονάχα ο εισαγγελέας, αλλά και τα ΜΜΕ την έχουν… ξεχάσει την εκκρε-μούσα υπόθεσή του. Γιατί άραγε;Αυτή την απορία είχα κι εγώ, μέχρι που ήρθε χθες το βράδυ κάποιο πουλάκι (και ουχί… παπαγαλάκι) και μου είπε, ότι μονίμως θα τον… ξεχνάει ο εισαγ-γελέας. Γιατί, ο μπάρμπα-Γιώργης –που ήταν σε όλα μέσα και ξέρει πρό-σωπα και πράγματα- έχει μηνύσει στη νέα κατάσταση, ότι αν κάνει το λάθος και τον καλέσει κανάς εισαγγελέας, θα «δώσει» τον «άλλον» (με ατράντα-χτα ντοκουμέντα…) και υπό το βάρος των αποκαλύψεων, η συγκυβέρνηση θα πέσει την ίδια ώρα! Και να μην τον πολυενοχλούν, γιατί μπορεί να… απα-σφαλίσει τη μπόμπα ανά πάσα στιγμή! Λέτε να έχει δίκιο το… πουλάκι;

Page 10: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201510 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑτης Ρωσίας στη Νέα Παγκόσια Τάξη

Ο πρόεδρος Πούτιν σε συνάντηση του με τα συνδικάτα της Ρωσίας στις 7.2.2015 στο Σότσι δήλωσε ξεκάθαρα ότι η χώρα του δεν αναγνωρίζει καμία Παγκόσμια Τάξη στην οποία μια υπερδύναμη θα είχε τα πρωτεία.

Χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς δεν έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε πόλεμο με καμία χώρα, επιδιώκουμε την συνεργασία με όλους. Κάποιοι όμως προσπαθούν να εμποδίσουν με όλα τα μέσα την ανάπτυξη της Ρωσίας και να παγιώσουν την τρέχουσα Παγκόσμια Τάξη. Αυτό η Ρωσία δεν θα το αποδεχθεί».

Η δημόσια αυτή δήλωση του Πούτιν έγινε μια ημέρα μετά την συνάντηση στην Μόσχα με την γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ και τον γάλλο Πρόεδρο Ολάντ αναφορικά με την κρίση στην Ουκρανία. Η Μέρκελ και ο Ολάντ συναντήθηκαν για περίπου 5 ώρες με τον Πούτιν σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα απόψεων και να επιλυθεί η συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ των πραξικοπηματιών του Κιέβου με τους ρωσόφωνους της Ανατολικής Ουκρανίας.

Η συνάντηση δεν κατέληξε σε καμία συμφωνία και ο εκπρόσω-πος τύπου του Κρεμλίνου δήλωσε ότι οι τρείς ηγέτες υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τις επαφές τους για την κατάπαυση του πυρός. Στην διπλωματική γλώσσα αυτό σημαίνει την αποτυχία των διεξαχθει-σών συνομιλιών μεταξύ των εκπροσώπων του ΝΑΤΟ Μέρκελ και Ολάντ και της Μόσχας, πράγμα που οδηγεί βέβαια σε συνέχιση των εχθροπραξιών σε μια χρονική στιγμή που το καθεστώς του Κιέβου βρίσκεται σε δεινή θέση, τόσο στρατιωτικά όσο και οικονομικά.

Η συνάντηση των τριών έλαβε χώρα εν μέσω απειλών των ΗΠΑ να εξοπλίσουν το παραπαίων καθεστώς των πραξικοπηματιών και να συνεχίσουν τις οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν μάλιστα έκανε εμπρηστικές δηλώσεις τονίζοντας ότι δεν θα επιτραπεί στην Μόσχα να ξανασχε-διάσει τον χάρτη της Ευρώπης. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σχεδίασαν το πρα-ξικόπημα στην Ουκρανία πριν από ένα περίπου έτος, θέλοντας να εντάξουν την χώρα στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο και την ΕΕ, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ρωσόφωνου πληθυσμού της Ανατολικής Ουκρανίας, με σκοπό την πλήρη περικύκλωση της Ρωσίας στα δυτι-κά της σύνορα. Είχε προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια η ένταξη στο ΝΑΤΟ, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και την διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας, της Πολωνίας, της Ρουμα-νίας, της Βουλγαρίας και των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών της Βαλτικής, Λιθουανίας, Λετονίας και Εσθονίας.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΗ κυβέρνηση Ομπάμα εξετάζει λοιπόν σοβαρά το ενδεχόμενο

να εξοπλίσει το καθεστώς του Κιέβου, σε πρώτη φάση με τεθωρα-κισμένα οχήματα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και αντιαρματικά όπλα για να βοηθήσει τους πραξικοπηματίες να εξέλθουν από την δεινή στρατιωτική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Όμως ο κίνδυνος αυτού του σχεδίου, όπως παραδέχτηκε εξ άλλου και ο διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ Phillip Breedlove, είναι η πιθα-νή στρατιωτική αντίδραση της Ρωσίας. Την ίδια παραδοχή έκανε και η γερμανίδα Υπουργός Άμυνας Ursula von der Leyen, λέγοντας ότι το να εξοπλίσεις το Κίεβο θα ισοδυναμούσε με «επιταχυντή φωτιάς» και συμπληρώνοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα έδινε την δικαιολογία στην Μόσχα να παρέμβει άμεσα.

Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα τουτέστιν για την πολιτική των

Αμερικανοσιωνιστών στην Ουκρανία. Αν εξοπλίσουν το καθεστώς του Κιέβου παραδέχονται και οι ίδιοι ότι δίνουν το δικαίωμα στην Μόσχα να επέμβει. Σε περίπτωση όμως εμπλοκής της Ρωσίας, το ΝΑΤΟ θα χρειαστεί ισχυρότατες δυνάμεις για να δυνηθεί να συγκρατήσει τα ρωσικά στρατεύματα από την πλήρη κατάληψη της Ουκρανίας. Η εμπλοκή μεγάλων και ισχυρών δυνάμεων εκα-τέρωθεν στο έδαφος της Ουκρανίας θα έχει ως επακόλουθο έναν ευρωπαϊκό τοπικό πόλεμο που θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε παγκόσμιο.

Ένας ευρωπαϊκός πόλεμος για ΗΠΑ και ΝΑΤΟ όμως σημαίνει ότι α) οι συμβατικές δυνάμεις των είναι σε θέση να επικρατήσουν των ρωσικών και β) λαμβάνοντας υπόψη αυτή την επικράτηση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ότι η Ρωσία δεν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα. Και οι δυο προϋποθέσεις είναι λάθος. Η πρώτη βασίζεται στην υπεροπλία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Ευρώπη, πράγμα που δεν ευσταθεί. Η Ρωσία έχει πολύ περισσότερες ετοιμοπόλεμες δυνάμεις στα σύνορα της με τις νατοϊκές χώρες, ενώ το ηθικό, η δυναμική και η εκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεων της, σύμφωνα με αναλυτές, βρίσκεται σε ύψιστο επίπεδο. (Φαντάζεστε γάλλο ή βρετανό φαντά-ρο στο μέτωπο της Ουκρανίας εναντίον Ρώσων που μάχονται για τα πατρογονικά τους εδάφη;). Αλλά και αν ακόμη συνέβαινε αυτό και οι νατοϊκές δυνάμεις κατόρθωναν να επικρατήσουν των ρωσικών, δεν πρέπει να μας διαφεύγει το αμυντικό δόγμα της Ρωσικής Συνο-μοσπονδίας περί «πυρηνικής αποτροπής» στην περίπτωση που κινδυνεύουν ζωτικά της συμφέροντα, και το έδαφος της Ουκρανίας είναι ζωτικός της χώρος.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν για τους Αμερικανο-σιωνιστές. Αν εξοπλίσουν ή και στείλουν ισχυρές δυνάμεις στην Ουκρανία διακινδυνεύουν την ήττα ή τον πυρηνικό πόλεμο, αν παραμείνουν οι εξελίξεις ως έχουν τότε θα επικρατήσουν στην Ανατολική Ουκρανία οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές, ενώ δεν θα είναι ευοίωνο και το μέλλον της υπόλοιπης χώρας.

Γ. ΛΙΝΑΡΔΗΣ

Γεωπολιτική και Ένοπλες Δυνάμεις

Κάθε Σάββατο με 1 ευρώ

εφημεριδα«ΕΜΠΡΟΣ»ΣΤΟ “ΕΜΠΡΟΣ” ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ;

ΣΤΗΡΙΞΤΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑΠΡΟΪΟΝΤΑd ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ Στην Παγκοσμιοποίηση

και Στις Πολυεθνικές

d Στηρίζοντας τα Ελληνικά Προϊόντα, Στηρίζετε την Εθνική Οικονομία!

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Ελληνική παραγωγή ευρίσκεται μέσα στην ίδια την Ελλάδα υπό διωγμόν!

Όλα σχεδόν έρχονται από έξω και ό,τι έρχεται στην χώρα μας το πουλούν λιανικώς μεν, ξένοι λαθρομετανάστες, χονδρικώς δε ξένες πολυε-θνικές! Με δύο λόγια, καταστρέφεται συστηματι-κά η εθνική οικονομία μας και το κράτος μας (;) δέσμιο των διεθνών συνθηκών και των μεγάλων ξένων αφεντικών, που κατευθύνουν τα πάντα στην Πατρίδα μας, δεν κάνει τίποτε!

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να αντισταθεί! Πρέ-πει από μόνος του να αγωνιστεί με νύχια και με δόντια να σώσει την εθνική οικονομία. Ο μόνος τρόπος γι’ αυτό είναι οι Έλληνες να αγοράζουν μόνον από Έλληνες και ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε ένα μάθημα στους ξένους, που έχουν επιβάλλει τα δικά τους μέτρα και σταθμά στην οικονομία της Πατρίδος μας.

Δεν φταίνε όμως μόνον οι ξένοι. Φταίνε και αυτοί οι «Έλληνες» που κερδοσκοπούν εις βάρος των Ελλήνων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στους ξένους, αλλά και το δήθεν εθνικό κεφάλαιο της χώρας, που στην πραγματικότητα δεν έχει πατρί-δα και εξυπηρετεί τα σχέδια του διεθνούς κεφα-λαίου, του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είναι.

Page 11: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 11ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να επιστραφούνως απαράδεκτεςοι απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Ο ‘‘ΦΙΛΕΛΛΗΝ’’ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΜετά βαΐων και κλάδων διαφημίστηκε η δήθεν παρέμβαση Ομπάμα υπέρ Τσίπρα από τα πρόθυμα «παπαγαλάκια» των Τσιπροκαμμένων, τα οποία ως «νεοφώτιστα» είναι πιο δραστήρια από τα «παπαγαλά-κια» του φον Αντωνάκη, που ομολογουμένως είχαν «σκουριάσει». Από ότι λέγανε, ο «φιλέλληνας» Ομπά-μα παρενέβη με δήλωσή του ενάντια στην λιτότητα, αφού «κανείς δεν μπορεί να στύβει έναν λαό».Βεβαίως, οι υποψιασμένοι θυμόντουσαν ότι δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που ο Ομπάμα παρουσιαζόταν από τα «παπαγαλάκια» ως «φιλέλληνας». Μας είχαν ζαλίσει πριν από χρόνια, όταν θα αναλάμβανε την πρώτη του θητεία, ότι «μας αγαπάει» και ότι θα λύσει μονομερώς όλα τα εθνικά μας θέματα. Τελικά η αμε-ρικανική πολιτική παρέμεινε σταθερά ανθελληνική και οι διαβεβαιώσεις των «παπαγάλων» διαψεύστηκαν οικτρά. Το μόνο που τους «έσωσε» είναι ότι η διάψευ-ση απείχε χρονικά από τις διαβεβαιώσεις τους. Τώρα αυτό δεν χρειάστηκε.Λίγες μέρες πέρασαν από τους διθυράμβους των «παπαγάλων» για τον Ομπάμα, την «αμερικανική ελπί-δα που έρχεται», όπως κάποτε «ερχόταν» το δολάριο, και έβγαλε ανακοίνωση η αμερικανική πρεσβεία, στην οποία ουσιαστικά εγκαλεί στην μνημονιακή τάξη τους παπαγάλους, αλλά και τους Τσιπροκαμμένους. Διαβάστε τα επίμαχα σημεία και τα συμπεράσματα δικά σας:«Ο Πρέσβης κ. Πιρς συζήτησε σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα με τους έλληνες αξιωματού-χους. Αναγνώρισε τις σημαντικές θυσίες που έχουν γίνει από τον ελληνικό λαό, τονίζοντας ταυτόχρονα τη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις διοικητικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να ασκεί συνετή δημοσιονομική πολιτική.Κατά την άποψη των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ελλάδα πρέπει να πραγματοποιεί μεταρρυθμίσεις που την καθιστούν πιο ελκυστική σε ξένες επενδύσεις, ώστε η χώρα να μπορεί να τηρήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της και να επανέλθει στην ευημερία.»

Χείμαρρος στη βουλήο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας ΚασιδιάρηςΟ παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην ολομέλεια της βουλής απαντώντας στις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα.

Αρχικά αναφέρθηκε στις πολιτι-κές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής από την παραδικαστική παράγκα που λυμαίνεται την δικαιοσύνη. Παράλλη-λα αναφερόμενος στο νέο υπουργό Δικαιοσύνης αναρωτήθηκε τι θα γίνει για τις καταγγελίες σχετικά με το συγκε-κριμένο παραδικαστικό κύκλωμα που έχει φωτογραφηθεί από τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Ρουπακιώτη και αποκαλύφθηκε από τον πρώην γενικό γραμματέα Μπαλτάκο.

Σχετικά με τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης είπε ότι θα υπάρξει στή-ριξη σε ενέργειες της κυβέρνησης που θα είναι ενάντια σε όσους έβαλαν τη χώρα στην κρίση υποστηρίζοντας ότι εάν οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αποτυχία «και προκληθεί κρίση τότε μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στην δραχμή».

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης κατήγ-γειλε τον Τσίπρα που δεν ανέφερε τίπο-τα στην ομιλία του για κατάργηση των μνημονίων «ο Βαρουφάκης μάλιστα είπε ότι συμφωνεί με το 70% του μνη-

μονίου. Εμείς συμφωνούμε να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα. Πώς γίνεται αυτό όμως όταν σήμερα έχουμε συνα-ντήσεις Βαρουφάκη - Δραγασάκη με Βίζερ και Κοστέλο που εκπροσωπούν την τρόικα. Μέσα σε 10 ημέρες την ξαναφέρατε στην Ελλάδα» είπε χαρα-κτηριστικά.

Χαρακτήρισε «γοητευτική» τη ρητο-

ρική της κυβέρνησης εντός της χώρας ενώ υποστήριξε ότι άλλα επιχειρήματα χρησιμοποιούν όταν βγαίνουν στο εξω-τερικό. Κλείνοντας άσκησε κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική και ζήτησε «άμεση στροφή προς την Ρωσία» και «ένωση» Ελλάδας - Κύπρου μέσω των εμπορι-κών ζωνών.

Απάντηση στις προεκλογικές εξαγγελίες Τσίπρα εξέδωσε ο Γιούνκερ, αποδεχό-μενος την πρόσκληση για ένα νέο πρόγραμμα - μνημόνιο, μεταξύ των τοκογλύ-φων και της ελλαδικής κυβέρνησης.

Ο Γιούνκερ απεδέχθη την πρόκληση και έστειλε τις προτάσεις επί των οποίων θα γίνει η όλη συζήτηση για το νέο μνημόνιο.

Συγκεκριμένα ο Γιούνκερ πρότεινε τα εξής σημεία, πάνω στα οποία θα γίνει η όλη «διαπραγμάτευση»:

1) Αποπληρωμή των υπόλοιπων δόσεων κανονικότατα. Δεν μείνανε πολλά άλλω-στε. Μόνο 16,4 δισ. ευρώ έμειναν ή για να το θέσουμε αλλιώς 5 - 6 νέοι ΕΝΦΙΑ.

2) Νέο πακέτο επαίσχυντων μνημονιακών μέτρων υπό την μορφή νέας εργαλειο-θήκης του ΟΟΣΑ. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη περιείχε την διάλυση του κλάδου των φαρμακοποιών, της αγοράς καυσίμων, των βιβλιοπωλείων, των αρτοποιείων αλλά και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

3) Περισσότερες και πιο επιθετικές ιδιωτικοποιήσεις.4) Το 70% του υπόλοιπου μνημονίου, όπως ισχύει μέχρι σήμερα, ενώ θα πρέπει

να προταθούν ισοδύναμα μέτρα για το υπόλοιπο 30%.Εντός της προτάσεως Γιούνκερ ενυπάρχει και το «κοκκαλάκι» που θα προσφέ-

ρουν στον Τσίπρα οι διεθνείς τοκογλύφοι, ως βοήθεια για να... μην έρθει η Χρυσή Αυγή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται θα επιτρέψουν στον Τσίπρα να έχει μόνο 1,49% πρωτογενές πλεόνασμα, αντί για τον στόχο του 3%.

Κοινώς η «διαπραγμάτευση» του Τσίπρα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επι-χείρημα την Χρυσή Αυγή, αφού αυτή είναι η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση και το μοναδικό φόβητρο των διεθνών τοκογλύφων, ο μοναδικός λόγος για να κερδίσουν κάτι οι Έλληνες έστω και κάτι το ελάχιστο. Το κακό είναι ότι το παρόν «πρωτογενές πλεόνασμα» ήταν ένα λογιστικό τρυκ Σαμαρά, οπότε ο Τσίπρας έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να πιάσει στόχο.

Πάντως επί της προτάσεως Γιούνκερ, οι συριζαίοι έχουν ήδη συμφωνήσει. Ήδη ο Βαρουφάκης έχει πει ότι συμφωνεί με το 70% του μνημονίου και ότι θέλει τις ιδιωτικοποιήσεις. Μένει να πειστεί για άλλους 5 - 6 ΕΝΦΙΑ και για μία εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που θα περιέχει τουλάχιστον 50 δέσμες μέτρων, όπως η προαναφερθείσα.

Το ενδιαφέρον της πρότασης Γιούνκερ είναι που απαιτεί από τους συριζαίους να προτείνουν τα ισοδύναμα για το 30% του μνημονίου. Και ενώπιον των τροϊκανών εξυπνάδες του στυλ «φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας» δεν μετράνε, γιατί αυτοί ξέρουν τι μπορεί να εφαρμοστεί και τι είναι απλώς και μόνο προεκλογική εξαγγελία και μάλιστα φτηνή.

Page 12: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201512 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Πάνος Καμμένος μετέβη το Σάββατο στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες στον Έβρο. Κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του εκεί, κατελήφθη από τον γνω-στό πολιτικάντικο οίστρο του και χρησιμοποί-ησε τις συνήθεις μεγαλοστομίες του. Εξήγγειλε λοιπόν ότι από δω και στο εξής οι μονάδες του Έβρου θα επανδρωθούν στο 100% και όλοι οι φαντάροι θα υπηρετούν ένα μέρος της θητείας τους στον Έβρο.

Ξέχασε βέβαια να πει ότι ο ίδιος δεν υπηρέτησε ούτε μια μέρα από τη θητεία του στην ακριτική αυτή περιοχή, καθότι επί 23 μήνες είχε την ειδικό-τητα του λουφαδόρου στην Αεροπορία (το 1987 επί σκληρής πασοκοκρατίας).

Το αληθές νόημα της εξαγγελίας Καμμένου είναι ότι τα παιδιά του λαού θα πηγαίνουν στον Έβρο, ενώ τα βύσματα της εθνομηδενιστικής Συριζομπουρζουαζίας θα κάνουν θητεία κοντά

στα σπίτια τους.Είχε μάλιστα το θράσος το πει ευθέως, δηλώ-

νοντας ότι τα ρουσφέτια θα συνεχιστούν, απλά με «κοινωνικό» χαρακτήρα. Ιδού η δήλωσή του: “Τα «ρουσφέτια» θα έχουν χαρακτήρα μόνο καθαρά κοινωνικό-εκεί που έχουν ανάγκη τα παιδιά των ανέργων των θυμάτων της κρίσης-και όχι πολι-τικό.” Κάτι θα γνωρίζει γι’ αυτό ο αναρχοαυτό-νομος Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, ο οποίος ήδη ανέλαβε να διεκπε-ραιώνει τις σχετικές εξυπηρετήσεις…

Μόνη λύση στα προβλήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδίως για τον μειωμένο αριθμό των στρατευσίμων, είναι οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και για τις οποίες δεν τολμά να πει λέξη ο Καμμένος: «Στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Οι γυναίκες σε μη μάχιμες θέσεις στα αστικά κέντρα και όλοι οι άντρες σε μάχιμες μονάδες της παραμεθορίου».

Και βεβαίως, η λήψη μέτρων για την επίλυση του δημογραφικού ζητήματος.

Μπορεί να ξήλωσε τις βατραχοπουλάδες στην προσπάθειά του να μιμηθεί το ύφος του λαϊκού «Μπολιβαριανού» επαναστάτη, και πάλι όμως ο Καμμένος δεν μπορεί να κρύψει το στυλ του νεοφιλελεύθερου «μπούλη» καθότι στέλεχος της ψοφοδεξιάς μια ζωή ολόκληρη…

Έτσι, κανείς δεν τον πίστεψε όταν κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης εξήγγειλε ότι θα επανιδρύσει τις ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανη-μάτων Ανασυγκροτήσεως)! Και δεν θα μπορούσε να τον πιστέψει πρώτον για το λόγο ότι οι ΜΟΜΑ καταργήθηκαν μετά από έντονες πιέσεις μεγαλο-εργολάβων και μεγαλοεκδοτών το ’92 από την Κυβέρνηση της ΝΔ (μέλος της οποίας ήταν και ο Καμμένος) και δεύτερον διότι οι ΜΟΜΑ επετέλε-σαν το μεγαλύτερο έργο τους επί Επταετίας, δηλα-δή όταν η χώρα διοικούνταν από στρατιωτικούς με αίσθημα ευθύνης και όχι από εθνομηδενιστές όπως ο Τσίπρας.

Όλες αυτές οι εξαγγελίες κινούνται στο ίδιο πλαίσιο με την δήθεν στροφή προς τη Ρωσία, την οποία ξεκίνησε συναντώντας τους Πρέσβεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ. Ένα πρώτο δείγμα γραφής είναι ότι η προφορική δήλωση Καμμένου για την επανίδρυση των ΜΟΜΑ απαλείφθηκε από το δελ-τίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης . Προσεχώς ο Πάνος σε νέες κωλοτούμπες…

Ξέχασε να πει ότι ο ίδιος δεν υπηρέτησε ούτε μια μέρα από τη θητεία του σε ακριτική περιοχή, καθότι επί 23 μήνες είχε την ειδικότητα του λου-φαδόρου στην Αεροπορία

Η μη εκπροσώπηση της Χρυ-σής Αυγής στη θέση του 5ου αντιπροέδρου της νέας Βουλής αποδεικνύει την έλλειψη σεβα-σμού απέναντι στην Λαϊκή κυρι-αρχία και ετυμηγορία.Για δύο συνεχόμενες φορές ο ελληνικός Λαός ανέδειξε την Χρυσή Αυγή σε Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, η οποία βάσει Συντάγματος δικαιούται και υποχρεούται να καταλάβει την θέση, η οποία σήμερα έμει-νε κενή.Ο προτεινόμενος από τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή Συνα-γωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης έλαβε 37 θετικές ψήφους.

ΣΗΜΑΙΕΣ 15 ΕΥΡΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 6949361466

xaka

tast

ima.

gr

ΚΩΔ-028 15 €

ΚΩΔ-001 10 €

ΣΗΜΑΙΕΣ 15 ΕΥΡΩ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

ΚΩΔ-028 10 €

ΚΩΔ-001 10 €

Οι ΜΟΜΑ, τα «βύσματα» του Στρατούκαι ο λουφαδόρος Πάνος Καμμένος

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Page 13: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 13ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ Μεσογείων 131 b www.xakatastima.gr

Γ. ΜΑΣΤΟΡΑ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΤΟΥ ΑΤΣΑΛΙΟΥ

Συλλογή άρθρων γνώμης από την ομότιτλη στήλη της εφημερίδας μας.

b Αποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την χώρα με ένα τηλεφώνημα στο 6949361466

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ!

“ΟΙ

ΛΟ

ΓΟΙ

ΠΟ

Υ ΕΙ

ΜΑ

Ι Φ

ΥΛΑ

ΚΗ”

“ΓΙΑ

ΜΙΑ

ΕΘ

ΝΙΚ

Η Ο

ΙΚΟ

ΝΟ

ΜΙΑ

“Η Ε

ΠΙΣ

ΤΡΟ

ΦΗ

ΤΩ

Ν Η

ΡΑΚΛ

ΕΙΔ

ΩΝ

7.00 €

Ορκίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και φωνή της Εθνι-κής αντιπολίτευσης.

Η Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελείται από 17 Συναγωνιστές, τον Αρχηγό μας Νικό-λαο Μιχαλολιάκο και τους Παππά Χρήστο, Γερμενή Γεώργιο, Παναγιώταρο Ηλία, Ζαρού-λια Ελένη, Κούζηλο Νικόλαο, Λαγό Ιωάννη, Κασιδιάρη Ηλία, Μπαρμπαρούση Κωνσταντί-νο, Γαλέο Γεώργιο, Αρβανίτη Μιχαήλ, Μίχο Νίκο, Γρέγο Αντώνιο, Γραικό Φώτη, Χατζη-σάββα Χρήστο, Σβερώνη - Χονδρονάσιου Δέσποινα και Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Οι 6 παράνομα προφυλακισμένοι βουλευ-τές της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκαν για ακόμη μια φορά με χειροπέδες μέσα από τα υπόγεια της Βουλής, παρότι έχουν την νωπή λαϊκή εντολή να είναι ελεύθεροι και να εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό. Οι Συναγω-νιστές υποδέχθηκαν με θέρμη τους παράνο-μα έγκλειστους βουλευτές του Λαϊκού Συν-δέσμου, στέλνοντας για ακόμη μια φορά το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν γροθιά. Οι 6 παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές μετά την λήξη της ορκωμοσίας επέστρεψαν στα κελιά της Τιμής.

Οι 17 Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν θρησκευτικό όρκο σε αντίθε-ση με την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου που θέλουν να εγκαθιδρύσουν ένα άθεο κράτος στην Ορθόδοξη Ελλάδα.

ΟΡΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μία ισλα-μιστική τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε τον κόσμο. Το αρχικό της στάδιο ήταν μία επίθεση τζιχαντιστών στο αριστερίστικο περιοδικό “Charlie Hebdo” κατά την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 17 εργαζόμενοι του περιοδικού. Ο «λόγος» ήταν ότι στο παρελθόν το εν λόγω περιοδικό είχε δημοσιεύσει σατυρικά σκίτσα του Μωάμεθ, γεγονός που θεωρείται προσβλητικό για το Ισλάμ. Η συνέχεια περιελάμ-βανε και άλλες επιθέσεις τζιχαντιστών που οδήγησαν σε μία καυτή εβδομάδα την γαλλική κοινωνία.Την Κυριακή, στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε μία συγκέ-ντρωση που προκαλεί ρίγη σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, που τα αστικά κέντρα της είναι κατειλημμένα από ισλαμιστικά στοιχεία, αγνώστου προελεύ-σεως. Τουλάχιστον 1000 μουσουλμάνοι, πολιτογραφημένοι

Βρετανοί, διαδήλωσαν στο Λονδίνο ενάντια στην προσβλη-τική απεικόνιση του Μωάμεθ από το εν λόγω περιοδικό, νομιμοποιώντας έτσι τους τζιχαντιστές δολοφόνους που επέδραμαν στα γραφεία του. Το κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Ξεσηκωθείτε για τον Προφήτη» και κατέληξε στην παράδοση προς το γραφείο του Κάμερον επιστολής υπογεγραμμένης από 100.000 μουσουλμάνους, που είχαν τα ίδια «αιτήματα» με αυτούς.Δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει ιδιαίτερη φαντασία προ-κειμένου να καταλάβει πόση συνάφεια έχουν τα παραπάνω γεγονότα με την Ελλάδα και την πολιτική που ευαγγελίζονται οι ΣΑΝΕΛ περί απόδοσης ιθαγενείας στους λαθρομετανά-στες, η οποία σαφέστατα αποτελεί συνέχεια της πολιτικής των σαμαροβενιζέλων του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου που έδωσε άδεια παραμονής προς άπαντες.

«ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ»ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ...

Page 14: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201514 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1776: Γεννήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, διπλωμάτης της Ρωσικής αυτοκρατορίας, πρώ-τος κυβερνήτης της Ελλάδος.1825: Ο Ιμπραήμ, επικεφαλής 4.000 πεζών και 4.000 ιππέων, αποβιβάζεται στη Μεθώνη και την επομένη κινείται προς την Πύλο. Κίνδυνος για την Ελληνική Επανάσταση. 1913: Στο μέτωπο της Ηπείρου το Ελληνικό πυροβολικό σφυροκοπεί τις θέσεις των Τούρ-κων στο Μπιζάνι.

12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1878: Δύναμη 2.000 Κρητών επαναστατών επι-τίθεται εναντίον του τουρκικού φρουρίου Ιτζεδίν στα Χανιά. Το γεγονός αποτελεί την αρχή της γενικής εξεγέρσεως στη Δ. Κρήτη.1911: Με ψήφισμά τους προς τη Βουλή, πολ-λοί καθηγητές του Πανεπιστημίου ζητούν να καθιερωθεί ως επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους η καθαρεύουσα.1945: Υπογραφή Συμφωνίας της Βάρκιζας.

13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1941: Οι Ελληνικές Δυνάμεις δια της 5ης Μεραρχίας εξαπέλυσαν θυελλώδη επίθεση ενα-ντίον των Ιταλικών Δυνάμεων στο μέτωπο της Αλβανίας και πέτυχαν την κατάληψη του όγκου Μαριτσά ύψ. 1207μ. Η ιταλική αεροπορία βομ-βάρδισε το Αργοστόλι και την Κέρκυρα.1945: Βομβαρδισμός - σφαγή της Δρέσδης, ο φονικότερος βομβαρδισμός της ανθρώπινης ιστορίας. 135.000 πολίτες (στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά) έχασαν τη ζωή τους. “Για πρώτη φορά στην ιστορία”, γράφει ο Ντ. Ίρβινγκ, “μία αεροπορική επιδρομή προκάλεσε τέτοιες καταστροφές σ’ έναν στόχο, ώστε δεν υπήρχαν αρκετοί επιζώντες για να θάψουν τους νεκρούς”.

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1349: 2000 Εβραίοι του Στρασβούργου καίγο-νται ζωντανοί από εξαγριωμένο πλήθος Χρι-στιανών, που τους θεωρεί υπεύθυνους για την επιδημία βουβωνικής πανώλης, που έπληξε την πόλη.1939: Kαθελκύεται το θωρηκτό «Μπίσμαρκ», το «τελειότερο στον κόσμο».

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ399π.Χ: Ο φιλόσοφος Σωκράτης καταδικάζεται να πιει το κώνειο, επειδή «εισήγαγε καινά δαιμό-νια» στην Αθηναίων Πολιτεία.1826: Για τρίτη κατά σειράν ημέρα η πόλη του Μεσολογγίου κανονιοβολείται από τις τουρκικές στρατιές.1854: Αποκλεισμός του Πειραιά από τους αγγλογάλλους και αργότερα κατοχή της Αθήνας και του Πειραιά έως τις 15 Φεβρουαρίου 1857.

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1897: Το Ελληνικό στρατόπεδο στο ακρωτήρι της Κρήτης βομβαρδίζεται από τα πλοία των Μεγάλων Δυνάμεων που ήθελαν να διώξουν τον Τ. Βάσσο και το εκστρατευτικό του σώμα από το νησί. Ο αντίκτυπος από τη φοβερή πράξη προκάλεσε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ευρώπη.1920: Ο Ελληνικός Στρατός στη Μ. Ασία δέχε-ται επιθέσεις Τούρκων άτακτων και τακτικών οι οποίοι κυρίως προέρχονται από την Ιταλική Ζώνη Κατοχής.1954: Ο έφιππος ανδριάντας του Κολοκοτρώνη τοποθετείται στη νέα του θέση, μπροστά στην παλιά Βουλή. 1941: Οι Ελληνικές Δυνάμεις του μετώπου της Αλβανίας δια της 5ης Μεραρχίας, επιτίθενται εναντίον των Ιταλών και καταλαμβάνουν την ράχη Μερτζικόρτζανη της κορυφής Σεντέλι. Η Ιταλική αεροπορία βομβάρδισε την Ζάκυνθο.

18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ1941: Στο μέτωπο της Αλβανίας οι Ελληνικές Δυνάμεις επιτίθενται εναντίον των ιταλικών δυνάμεων για την κατάληψη του όρους Γκόλικο.

tttttttttttttΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ttttttttttttt Στον Κόσμο των Ιδεών

Ένα αρχαίο ρητό έλεγε πως το πόσο παρηκμασμένη είναι μια κοινωνία φαίνεται από το ποσοστό διαφθοράς των γυναικών. Aυτό το αρχαίο ρητό παίρνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα του 2015, στην Ελλάδα του μνημονίου και μιας αόριστης ψεύτικης ελπίδας που πήρε σάρκα και οστά μέσα από το φεμινιστικό κίνη-μα που φλέρταρε πάντα η αριστερά και ο καπιταλισμός.

Αυτό το άρθρο θα μπορούσε να είναι απλά ακόμη ένα πόνημα που αναλύει με επιχειρήματα και με υπέροχα διανθισμένα λόγια την Ιερότητα της γυναίκας και την σπουδαιότητα της Μητρότητας σε μια ελεύθερη Πατρίδα.

Όμως η Πατρίδα μας είναι υπό κατοχή, μετρά θανάτους, μετρά αυτοκτονίες. Μετρά ακόμη και το τελευταίο της σεντς προκειμένου ν’ αγοράσει ένα καρβέλι ψωμί.

Μα το κυριότερο; Μετρά κενές ψυχές χωρίς κάτι ανώτερο να περιμένουν ή πιο σωστά να προσδοκούν, μετρά άδεια σώματα που ενδεδυμένα με την τελευταία λέξη της μόδας προσπαθούν να κρύψουν την δυσωδία αυτής της κενής ψυχής. Μιας ψυχής που βάλτωσε γιατί περίμενε μάταια κάτι να την ανυψώσει, κάτι να της δώσει τροφή και να αναγεννηθεί.

Μπροστά στα ερείπια μιας σκλαβωμένης Πατρίδας, μπροστά σ’ αυτούς που θέλησαν να υποταχθούν, να εγκλιματιστούν στον νέο τρόπο ζωής ξεπροβάλλει μια Σημαία, η Σημαία μας, ξεπροβάλλει μια Ψυχή, η Ψυχή μας και μια Φωνή τόσο δυνατή σαν πολεμική Ιαχή που σε προκαλεί να σηκωθείς πάνω και να Αγωνιστείς.

Ναι, τα παιδιά με τα μαύρα ήταν οι πρωτοπόροι σε αυτόν τον Αγώνα, μια χούφτα ανθρώπων που πίστεψε ότι δεν θα ερχόταν κανείς να σώσει αυτόν τον τόπο, και πως μόνο με τον προσωπικό τους Αγώνα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο Αύριο.

Σήμερα, στο μυαλό κάποιων φαντάζουν -μετά από συνεχή πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ- σαν κάτι απόμερο. Κι όμως, ανάμεσά τους στέκουν γυναίκες και μάνες με παιδιά που ήρθαν να συμπο-ρευτούν μαζί μας, να πολεμήσουν από το δικό τους μετερίζι γιατί βαρέθηκαν τα ιλουστρασιόν όνειρα των περιοδικών μόδας, μπού-χτισαν με τα ακριβοπληρωμένα αρώματα και θέλησαν να μυρίσουν αυτόν τον αέρα της μέχρις εσχάτων Ελευθερίας.

Και τα μάτια τους στέκουν αγέρωχα, σαν αρχαία αγάλματα και εξυμνούν την Αιώνια και μοναδική ομορφιά της Οικουμένης: αυτής της Απροσκύνητης Ελληνικής Φυλής.

Ο Εθνικισμός είναι το μοναδικό γνήσιο επαναστατικό κίνημα, γιατί από τα συντρίμμια του σύγχρονου κόσμου έχει την δυναμική να δημιουργεί. Και η δημιουργία αποτελεί γέννηση όπου απόντες και απούσες σε αυτήν δεν χωρούν.

Η Ελληνίδα, σε όλο τον ρου της Ελληνικής Ιστορίας ήταν παρού-σα και συνέδραμε σε οποιοδήποτε ιερό Αγώνα του Έθνους εναντί-ον των εχθρών του. Έτσι και τώρα, καλείται να δώσει το φωτεινό παράδειγμα μακριά από τα αστικά όνειρα και τα αριστερά κατάλοι-πα, σήμερα καλείται να γίνει μια πραγματική Ελληνίδα.

ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το καθήκον της Αντίστασης

Ακόμα ένας αρχαιοελληνικός τάφος στις Σέρρες είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες, προς απάντηση σε όλους τους αριστερούς – «προοδευτι-κούς» που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρ-χει φυλετική και πολιτισμική συνέχεια των Ελλήνων, καθώς αμφισβητούν και την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τάφος βρέθηκε μετά από σκαπτικές εργασίες της δημο-τικής αρχής, που λάμβαναν χώρα στη περιοχή, προκειμένου να κατασκευαστεί υπαίθριο θέατρο. Μόλις το ανασκαφικό μηχάνημα ανακάλυψε τον τάφο, οι εργα-σίες σταμάτησαν και κλήθηκε αμέσως, η αστυνομία και οι αρχαιολόγοι της ΚΗ’ Εφορίας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Σερρών.

Μέσα στον τάφο βρέθηκαν κομμάτια χρυσού, καθώς και αρκετά νομίσματα. Σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Νέας Ζίχνης, υπάρχουν αρκετοί αρχαίοι τάφοι στη περιοχή, πολλοί από τους οποίους έχουν ανακαλυφθεί με τη διάνοιξη ενός νέου επαρχιακού δρόμου. Μέσα στις επό-μενες μέρες αναμένεται να γίνει η χρονο-λόγηση του τάφου και των νομισμάτων, καθώς και να γίνει γνωστό, αν τελικά ο

τάφος έχει συληθεί, όπως υποστηρίζεται από το δήμαρχο και τους κατοίκους.

Όντας μη προεκλογική περίοδος, κανέ-νας πολιτικός δεν βρέθηκε στο σημείο να μιλήσει για την πλούσια σε εκθέματα ελληνική αρχαιότητα, εν αντιθέσει με την προεκλογική περίοδο, που ακόμα και αρι-στεριστές πολιτικάντηδες πήγαιναν στην Αμφίπολη, για να μιλήσουν για την αναμ-φισβήτητη ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την πολιτισμική ανωτερότητα των

προγόνων μας. Αυτοί που δε διαμαρτυ-ρήθηκαν, όταν αποκαλούνταν τα Σκόπια, Μακεδονία και πολλοί εξ’ αυτών υπο-στήριζαν φανερά, αυτή την εκδοχή. Αυτοί που αποκαλούσαν τους Έλληνες Εθνικιστές «φασίστες», όταν ο Αρχηγός μας και λοιπά στελέχη του κινήματος έκαναν λόγο για τη πολιτισμική και ιστορική υπεροχή μας.

Είναι οι ίδιοι που υπέγραφαν εθνοκτόνα μνημόνια, είτε έκαναν μια αντιπολίτευση συμβατική και τώρα, όντας κυβέρνηση συζητούν για να δώσουν την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανά-στες, που έχουν εισβάλλει παράνομα στη πατρίδα μας. Και για ακόμη μία φορά, αυτά τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ, που χειρα-γωγούνται από την εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνηση, «έθαψαν» την είδηση της ανακάλυψης του αρχαιοελληνικού τάφου.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα που εγγυάται την ύπαρξη εθνικής υπερη-φάνειας και μνήμης. Είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας και στόχος μας είναι να κάνουμε και τους απογόνους μας περή-φανους για μας. Αυτό το σκοπό μπορεί να τον πραγματώσει μόνο η Χρυσή Αυγή, υπό την ηγεσία του παράνομα διωκόμε-νου Αρχηγού της.

Ε.Σ.

Σέρρες: Στο φως αρχαίος τάφος με νομίσματα

Page 15: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 15ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νομικά ανίσχυροτο κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Στάθης κάνει μια έγκυρη ανάλυση των τελευταίων δικαστικών εξελίξεων με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και θέτει τα νομικά και πολι-τικά ερωτήματα που τίθενται.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Εκκωφαντικό θόρυβο έκανε η μειοψηφία στο παραπε-μπτικό βούλευμα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, του εισηγητή Εφέτη, Ν. Σαλάτα, ο οποίος ζήτησε να εκπέσει η κατηγορία της ένταξης και συγκρότησης εγκληματικής οργά-νωσης, γεγονός που συνιστά την πρώτη επίσημη δικαστική θέση πως η Χρυσή Αυγή, δεν λειτουργούσε δομικά και λει-τουργικά ως εγκληματική ομάδα. Είναι μάλιστα, όπως επι-σημαίνουν νομικοί, από τις λίγες φορές που δεν εισακούεται από την πλειοψηφία η άποψη του εισηγητή μιας υπόθεσης.

Ο δικαστής, γνωστός και για τη συνδικαλιστική του δράση ως μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, από την οποία προκύπτει πως κινείται στο λεγόμενο «προο-δευτικό κέντρο», τάραξε τα νερά, λέγοντας ουσιαστικά αυτό που ψιθύριζαν καιρό στα πηγαδάκια πολλοί νομικοί: Πως δεν στοιχειοθετείται νομικά το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή. Πως πρόκειται δηλαδή για επιμέρους ενέργειες ομάδων που λειτουργούσαν αυτόνομα, πιθανόν τοπικών οργανώσεων με συγκεκριμένη δράση, για την οποία δεν φέρει (στο πλαίσιο μιας ειρωνικής παλιν-νόστησης της συλλογικής ευθύνης) συνολικά η ηγεσία του κόμματος. Δηλαδή δεν φταίνε εν ολίγοις όλοι για όλα. Το πρόβλημα βέβαια είναι πλέον εξόχως πολιτικό αφού αφενός

η Χρυσή Αυγή έχει ένα ποσοστό 6,3% και αφετέρου για πρώτη φορά καταγράφεται επισήμως δικαστικά για άποψη η οποία – δικαίως- θα γίνει σημαία της Χρυσής Αυγής και στο δικαστήριο. Είναι όμως και πρόβλημα της νέας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (με τους ΑΝΕΛ) για ουσιαστικούς λόγους και δη του καθηγητή Νομικής, νέου υπουργού Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλου.

Ο ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΕΡΜΟ

Όπως εγκαίρως είχε ενημερώσει το Capital.gr η βάση του προβλήματος εδράζεται στη Σύμβαση του Παλέρμο, όπως επισημαίνει και ο δικαστής που μειοψήφησε. Όπως είπε ο κ. Σαλάτας «το Δεκέμβριο του 2000 στο Παλέρμο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ συνήφθη μία σύμβαση στην οποία υπέγραψαν 180 κράτη που αφορούσε το Διεθνικό οργανω-μένο Έγκλημα, δηλαδή τέσσερα αδικήματα την εγκληματική οργάνωση, διαφθορά, νομιμοποίηση εσόδων και ποινικο-ποίηση της παρακώλυσης της δικαιοσύνης.

Στο άρθρο 2 της σύμβασης του Παλέρμο αναφέρεται στο τι είναι η εγκληματική οργάνωση. Και μεταξύ άλλων στοι-χείων που απαιτεί ο νόμος είναι ο πορισμός οικονομικού ή άλλου υλικού οφέλους. Αυτό έγινε το 2000, το 2001 τυπο-ποίησε ο έλληνας νομοθέτης το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης χωρίς όμως να αξιώσει πορισμό οικονομικού οφέλους. Διότι ήθελε εκεί στο 187 να εντάξεις τις τρομο-κρατικές οργανώσεις. Μετά από τρία χρόνια βγήκε νόμος αντιτρομοκρατικός, επομένως εξέλειπε η βούληση του νομο-θέτη». Δηλαδή εφόσον δεν αποδείχτηκε οικονομικό όφελος

για τους κατηγορουμένους (που δεν προέκυψε δηλαδή) δεν υφίσταται εγκληματική οργάνωση.

Που είναι λοιπόν το πρόβλημα για την κυβέρνηση και τον νέο υπουργό; Μα θα κληθεί να διαχειριστεί αυτή ακρι-βώς την καυτή πατάτα αφού στο συρτάρι του γραφείο του υπάρχει η πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής αναμόρφωσης του Ποινικού Κώδικα, υπό τον επίτιμο αρεο-παγίτη Βασίλη Μαρκή (τέθηκε τιμητικά και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Ποταμιού) που είχε συσταθεί επί προηγού-μενης πολιτικής ηγεσίας και κατατέθηκε στον Χαρ. Αθανα-σίου. Εκεί στο ζήτημα της εγκληματικής οργάνωσης γίνεται εκτενής αναφορά στην ανάγκη αναμόρφωσης και η πρόταση αναφέρει πως με βάσει τη σύμβαση του Παλέρμο του 2000, η οποία έχει κυρωθεί από τη χώρα μας, για να υφίσταται εγκληματική οργάνωση θα πρέπει να υπάρχει οικονομικό όφελος για τα μέλη της. Γεγονός που δεν προκύπτει με βάση το υλικό της δικογραφίας για τους κατηγορούμενους στη Χρυσή Αυγή. Ότι ακριβώς λέει για την περίπτωση της εγκλη-ματικής οργάνωσης και ο δικαστής Σαλάτας.

Όπως είπε πρόσφατα ο κ. Μαρκής (Εφημερίδα Συντα-κτών, ερωτώμενος αν αυτή η πρόταση απαλλάσσει τη Χρυσή Αυγή), «δεν νομοθετούμε ευκαιριακά». Ιδού λοιπόν η Ρόδος για το νέο υπουργό, καθηγητή Ν. Παρασκευόπουλο.»

Με απαλλακτική εισήγησηθα ξεκινήσει σύντομα η δίκη της Χρυσής ΑυγήςΕκδόθηκε επιτέλους το πολυαναμενόμε-νο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με την παραπομπή των Συναγω-νιστών μας σε δίκη. Μία λεπτομέρεια της έκδοσής του ήταν, φυσικά, το γεγονός ότι πρώτα το πληροφορήθηκαν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογραφίσκοι και ύστερα οι αρμόδιοι δικηγόροι, όμως δεν θα μπορού-σαμε να αναμένουμε τίποτε καλύτερο από το κύκλωμα διαπλοκής μεταξύ κομμάτων – παραδικαστικών και καναλαρχών που λυμαίνεται τον τόπο.

Το αποτέλεσμα του βουλεύματος ήταν προκαθορισμένο και προαποφασισμένο από την στιγμή που ο Ντογιάκος σκανδα-λωδώς και παρατύπως έγινε εν μία νυκτί προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών από προϊστάμενος της ανακρίσεως. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε το νομικό παράδοξο ο Ντογιάκος να παραδίδει την πρότασή του στον εαυτό του για να την κρίνει, ενώ είναι σαφές ότι οι ανακριτές πρέπει να διαχωρί-ζονται πλήρως από τους εφέτες για λόγους ανεξαρτησίας. Αλλά το να ψάχνει κανείς για «ανεξαρτησία» στην «παράγκα του Μπά-μπη» είναι σαν να ψάχνει για παρθενία μέσα σε χαμαιτυπείο.

Η πραγματική έκπληξη από την έκδοση του βουλεύματος, λοιπόν, αφορούσε τους σκευωρούς, οι οποίοι είδαν ότι δεν ελέγ-

χουν, ούτε μπορούν να εκβιάζουν το σύνο-λο του δικαστικού σώματος. Ο εισηγητής του Συμβουλίου Εφετών έκανε απαλλακτική εισήγηση, επιμένοντας ότι δεν υφίσταται κατηγορητήριο, ούτε ίχνος στοιχείου για την

παράνομη δίωξη των Συναγωνιστών μας και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς παραμένουμε σε αυτό που τονίζαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας από την πρώτη στιγμή της

σκευωρίας. Επιτέλους Δίκη! Ήρθε, μετά από την πολύμηνη κράτηση του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας, η στιγμή που όλα αυτά που ομολογούσαν ανερυθρίαστα στα κλειστά ανακριτικά γραφεία, θα βγουν στο φως. Τα κανάλια μιλούσαν για «οπλοστά-σια» και στο ανακριτικό γραφείο γνώριζαν ότι δεν υπάρχει τίποτε και κατέληγαν να βασίζουν τις διώξεις σε φωτογραφίες από το διαδίκτυο και φωτογραφίες στρατηγών από το Ανατολικό Τιμόρ. Μιλούσαν για «βρώμικο χρήμα», αλλά ουδέποτε έβγαλαν στη δημοσιότητα το πόρισμα του ΣΔΟΕ που αποδείκνυε ότι όλα στην Χρυσή Αυγή είναι νόμιμα!

Ήρθε η ώρα της Δίκης! Ήρθε η ώρα που οι κατηγορίες θα πρέπει να θεμελιωθούν και όχι απλώς να εκστομίζονται σε ανακριτικά γραφεία και τηλεοράσεις, από εγκάθετους δημοσιογραφίσκους και επίορκους δικαστι-κούς. Ήρθε η ώρα, επιτέλους, η Αλήθεια να λάμψει σε ζωντανή σύνδεση για την πληρο-φόρηση ολόκληρου του Ελληνικού Λαού. Ήρθε η ώρα να σας ξεφτιλίσουμε, ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, των διε-θνών παρατηρητών και των Ευρωπαίων αξι-ωματούχων, σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! Ήρθε η ώρα, η πιο «μαύρη» για εσάς, που αυτά που λέγατε σε κλειστά γραφεία και χωρίς να σας ελέγχει κανείς, θα πρέπει να τα πείτε δημοσίως με μάρτυρα τον Ελληνικό Λαό.

Τα σόου με τις χειροπέδες τελειώσαν, τα ψέμματα γκρεμίζονται και επιτέλους η αλήθεια πολύ σύντομα θα θριαμβεύσει. Ήρθε η στιγμή για την δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου

Page 16: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Ελλάδα του μνημονίου

Άφησαν ελεύθερο παιδεραστή που κακοποίησε 10χρονο, ενώ μάλιστα κατέγραφε την αρρωστημένη πράξη του.

Μια ανατριχιαστική είδηση που έρχεται από την Θεσσαλο-νίκη δείχνει, για μια ακόμη φορά, ότι ακόμα και οι ανώμαλοι παιδεραστές έχουν καλύτερη μεταχείριση από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς επειδή δεν είναι Χρυσαυγίτες.

Ελεύθερος, λοιπόν, με περιοριστικούς όρους, με την σύμ-φωνη γνώμη (!) ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ένας 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη για σεξου-αλική κακοποίηση 10χρονου, την οποία μάλιστα και κατέγρα-ψε! Παρά την απίστευτη αισχρότητα της πράξης του κρίθηκε ότι δεν είναι επικίνδυνος (!), με μόνη του υποχρέωση να

παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του! Για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της αποτρόπαιας πράξης του, αρκεί να πούμε ότι στο βίντεο που κατέγραψε απεικονίζονται δύο αδερφάκια, το ένα 10 ετών και το άλλο μόλις 4!

Και όμως το ανεκδιήγητο άτομο, για το οποίο κάθε χαρα-κτηρισμός δεν είναι δυνατόν να περιγράψει το αποτρόπαιο του χαρακτήρα του, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν είναι Χρυσαυγίτης, για να κριθεί επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών και τη δημόσια τάξη.

Αν όλα αυτά λέγονται Δικαιοσύνη τότε πραγματικά οι λέξεις έχουν χάσει κάθε έννοια και περιεχόμενο.

Γ.Μ.

Κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας

Σκόρπιες Σκέψειςτου Σταύρου Καρεφυλλάκη

0 Στην προχθεσινή «αυθόρμητη» συγκέ-ντρωση πολιτών στο Σύνταγμα παρατηρή-

θηκε η… απουσία των γνωστών μπαχαλάκηδων της «αναρχίας» που πάντα ξεπηδούν μέσα από τις συγκεντρώσεις, καίνε σπάνε και λεηλατούν. Να ‘χει καμιά σχέση, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση;

0 Βέβαια την επόμενη βραδιά φρόντισαν για το… ξεκάρφωμα καταστρέφοντας ένα

περιπολικό οι υποτιθέμενοι γνωστοί άγνωστοι. Σε άλλες περιπτώσεις το συμβάν θα περνούσε ως μεμονωμένο περιστατικό, ωστόσο αυτή την φορά τα ΜΜΕ το έκαναν «σημαία». Μάλλον ήθελαν να δείξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τους… «αντιεξουσιαστές».

0 Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός πρέπει να ακολουθήσει πολιτική λιτού βίου και η

κυβέρνηση θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης είναι σε βάθος τετραετίας.

0 Πολιτική Λιτού Βίου; Μα αφού προεκλογι-κά μα και μετεκλογικά έλεγε ότι ο ελληνι-

κός λαός δεν αντέχει άλλη λιτότητα...

0 Ωραίο και αυτό το… “σε βάθος τετραε-τίας”. Δεν το είπε προεκλογικά βέβαια.

Αυτή είναι η στρατηγική κάθε καλού δημοκρα-τικού κόμματος. Τάζω αρλούμπες, λέω ότι θα το κάνω σε βάθος τετραετίας και πριν λήξει η τετραετία γίνονται εκλογές και λέω κρίμα, πάνω που ήμουν έτοιμος να τα κάνω έγιναν εκλογές, ξαναψηφίστε με.

0 Στις 9 Μαΐου ο Τσίπρας θα επισκεφθεί την Μόσχα όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγα-

λειώδη παρέλαση για τη νίκη των Αγγλο-αμερι-κανο-σοβιετικών στον Β΄ Π.Π. Φήμες θέλουν τον Τσίπρα να συστήνει στον Πούτιν την κατάρ-γηση των παρελάσεων γιατί είναι… φασιστικό κατάλοιπο.

0 Ο νικητής από την φυλή των αρουραίων είναι ακόμα ένας αρουραίος. Είναι η απά-

ντηση στον έλληνα ψηφοφόρο που εναπόθεσε τις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ.

0 Περίεργο πράμα με ορισμένους μητροπο-λιτάδες τελικά… Τους ενοχλούν οι κατά

φαντασίαν «σατανιστές» αλλά δεν τους ενο-χλούν οι κατά δήλωσιν άθεοι…

0 Ο «ποτάμης» Θεοδωράκης δεν σταματά να μας εκπλήσσει στον αγώνα του να

αλλάξει την χώρα χωρίς να την γκρεμίσει. Τοπο-θέτησε εκπρόσωπο τύπου του κόμματος του τον Δημήτρη Τσίοδρα, πρώην εκπρόσωπο του… Παπαδήμου!

0 Η αλήθεια είναι πάντως ότι παρακολου-θώντας την καθημερινή κυβερνητική συμ-

βίωση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βλέπεις τον σουρεαλι-σμό σε κάθε του εκδοχή. Από την μια οι μεν να φωνάζουν κατά του φράχτη στον Έβρο και να θέλουν να νομιμοποιήσουν όλους τους λαθρο-μετανάστες και από την άλλη οι ψεκασμένοι να μιλάνε για ανασύσταση της… ΜΟΜΑ!

0 Δυστυχώς, το 2015 η Ελλάδα κυβερνάται από δυο «πόρνες». Την «ακροαριστερά»

και την «ακροδεξιά».

0 Η απάντηση μας: Ούτε δεξιά, ούτε αρι-στερά. Μονάχα κόκκαλα υπάρχουν των

Ελλήνων τα Ιερά.

16

Από τα συνθήματα στις κλούβες, γρήγορα καταλήξαμε στις μολότοφ στα περιπολικά!

Έτσι, παραλίγο να κάψουν ζωντανούς αστυνομικούς, οι προστατευόμενοι κουκουλοφόροι της «πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς», αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της τροχαίας έφτασε στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, για να κατα-γράψει ένα τροχαίο ατύχημα, που είχε γίνει εκεί προηγουμένως. Ενώ, λοιπόν, γινόταν η ανταλλαγή στοιχείων των εμπλεκομένων

στο τροχαίο οδηγών, εμφανίστηκε μια κουκουλοφόρα συμμο-ρία, τα ξεσαλωμένα μέλη της οποίας, αφού επιτέθηκαν με ξύλα και χτύπησαν τους αστυνομικούς, πέταξαν μία βόμβα μολότοφ στο περιπολικό και το έκαψαν.

Φυσικά, διαψεύστηκε η είδηση ότι στη συνέχεια έγινε προσα-γωγή υπόπτων, από άλλους αστυνομικούς που έσπευσαν προς βοήθεια των συναδέλφων τους, γιατί καραδοκούσε το γνωστό τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταγγείλει την «αστυ-νομική αυθαιρεσία»...

Α.Β.

Προσπάθησαν να κάψουν αστυνομικούς

Άυξηση των αυτοκτονιών κατά 35,7% στην Ελλάδα των Μνημονίων

Μια αλήθεια, η οποία ήταν ευρέως γνωστή σ΄ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και ενοχλούσε ιδιαίτερα τις κυβερνή-σεις του Μνημονίου, επιβεβαιώνεται και μέσα από την μελέτη Ελλήνων και Αμερι-κανών επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε στην Βρετανική ιατρική επιθεώρηση BMJ Open. Αφορά την ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά την χρο-νική διάρκεια της κυριαρχίας του Μνη-μονίου. Στην μελέτη αυτή εξετάζονται οι αυτοχειρίες στην Χώρα μας από το 1983 έως το 2012, συσχετιζόμενα με θετικά ή αρνητικά οικονομικά γεγονότα.

Έπειτα από την έλευση του Μνημο-νίου η αύξηση των αυτοκτονιών ήταν κατακόρυφη, με σημείο καμπής τον Ιούνιο του 2011, όπου η ανακοίνωση και η ψήφιση του δεύτερου μνημονίου έφερε ταυτόχρονα και την αύξηση των απονενοημένων διαβημάτων των Ελλήνων κατά 35,7% σε σχέση με τον μέσο όρο των προηγούμενων μηνών. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της συγκε-κριμένης έρευνας, για την αύξηση των αυτοκτονιών δεν ευθύνονται μόνο οι εφαρμοζόμενες οικονομικές πολιτικές, αλλά και τα «δημόσια μηνύματα» που αυτές εξέπεμπαν, ειδικά ως προς τον αντίκτυπό τους στην ψυχική υγεία των πολιτών.

Ευθύνες, επίσης, η έρευνα αυτή δίδει και στα ΜΜΕ τα οποία, όπως υποστη-ρίζει, οφείλουν να έχουν συνείδηση «του δυνάμει αρνητικού αντίκτυπου που έχουν στη δημόσια υγεία, ιδιαίτερα στις αυτοκτονίες». Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα μέτρα λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Χώρα μας δεν είχαν

κανένα επιστημονικό υπόβαθρο, ενώ προτείνει να υπάρξει μεγαλύτερη προ-σοχή στις συνέπειες πιθανών τέτοιων μελλοντικών μέτρων στην ψυχική υγεία των πολιτών, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να τους οδηγήσουν στην απελ-πισία κι από εκεί στο απονενοημένο διάβημα.

Η συγκεκριμένη έρευνα – καταπέλ-της, που επιβεβαιώνει το αυτονόητο

της απίστευτης αύξησης των αυτοκτο-νιών, αποτελεί ένα ηχηρό χαστούκι στα διάφορα παχύδερμα – απολογητές της μνημονιακής πολιτικής, τα οποία με απύθμενο θράσος θεωρούσαν ως «φτηνό λαϊκισμό» και «φούσκωμα των ποσοστών» οποιαδήποτε αναφο-ρά στο αδιαμφισβήτητο γεγονός της αύξησης των αυτοκτονιών λόγω της μνημονιακής πολιτικής.

Page 17: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 17ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ “ΑΛΛΑΓΗΣ”«Όταν λυσσομανά ο αγέραςκαι το μπουρδέλο παρθεναγωγείο είναι».

ΚΟΜΠΑΓΙΑΣΙ ΙΣΣΑ

Μετά την μεταπολίτευση και την ανί-κανη διακυβέρνηση μιας χαζοχαρούμενης παρενδυτικής δεξιάς, το τιμόνι της εξουσίας στην χώρας μας πήρε μία πολιτική κίνηση, η οποία έφερε νέα ήθη και έθιμα στο ισχύ-ον πολιτικό κατεστημένο.

Ένα πολιτικό Κίνημα, που με τους παρα-τρεχάμενους του, κάτι αχόρταγες φιγούρες για χρήμα και εξουσία χάραξε τον δικό του δρόμο, τον δρόμο της Αλλαγής.

Έναν δρόμο βρωμερό, γεμάτο σκουπίδια, λασπωμένο και τρισάθλιο. Όταν, λοιπόν, το Κίνημα αυτό βούτηξε την εξουσία το μακρι-νό 1981, λεηλατώντας τα «χειμερινά ανά-κτορα», γαντζώθηκε για τα καλά στις κρατι-κοδίαιτες καρέκλες κι άρχισε το φαγοπότι. Μέσα σε μια 25ετία καταλήστεψε την χώρα, με την νομενκλατούρα που δημιούργησε, αλλά το χειρότερο που κατόρθωσε ήταν να διαφθείρει τις συνειδήσεις της νέας γενιάς.

«ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΑΡΠΑΧΤΗ»Το πλιάτσικο δεν είχε τελειωμό, η λοβι-

τούρα έγινε επιστήμη και η μίζα καθιερώ-θηκε ως το υπέρτατο ιδανικό. Η πλέμπα με προοδευτική δήθεν συνθηματολογία, αλλά εφαρμόζοντας κατοχυρωμένες δεξιές πρακτικές, ξεκίνησε έναν υπέρ πίστεως και κόμματος αγώνα για να τα κονομήσει. Το

σύνθημα ήταν ένα: «Νυν υπέρ πάντων η αρπαχτή», το οποίο και έγινε αποδεκτό από τους ιθαγενείς λιγούρηδες, οι οποίοι ξεπού-λησαν αμέσως ιδέες, αρχές, ιδανικά αλλά και την ίδια τους την Πατρίδα για τον παρά.

Ο λαουτζίκος νόμιζε ότι με τον παρά από παρακατιανός θα γινόταν παράγοντας, και έτσι έγινε παρατρεχάμενος μιας ληστρι-κής συμμορίας, που κατάντησε τελικά την χώρα μας προτεκτοράτο των τοκογλύφων. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε το παρακράτος της μεταπολίτευσης με τους κολαούζους του.

Ο βουλευτής, αυτός ο προφεσόρος της υποκριτικής τέχνης, ο κομματάρχης, ο κλα-καδόρος των αφεντικών, ο ρουφιάνος, αυτός ο χωρίς ιερά και όσια ύπουλος τύπος, το κομματόσκυλο, αυτό το έμμισθο ανδρεί-κελο, ο γραφειοκράτης, αυτός ο αχθοφό-ρος της ανομίας, όπως και διάφορα άλλα παράσιτα, έγιναν οι παράγοντες εκείνοι που πρωτοστάτησαν στην κούρσα για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας.

Μαζί με επαγγελματίες λωποδύτες, αβα-νταδόρους των μεγαλοεπιχειρηματιών, τυχάρπαστα κλεφτρόνια, τσάτσους της εξου-σίας, ξελιγωμένους ινστρούχτορες, ανερμά-τιστους τυχοδιώκτες, στυγνούς σπεκουλα-δόρους, δημιούργησαν μια κάστα ανυπό-ληπτων ατόμων, που διαχειρίστηκαν την Πατρίδα μας σαν οίκο ανοχής.

Αυτές οι πριμαντόνες της λαμογιάς ήταν αυτοί οι οποίοι μας οδήγησαν στην δυστυ-χία, στην κακομοιριά, στην υποτέλεια.

Αλλά και ο ταλαίπωρος ο κοσμάκης,

χωρίς όμως να είναι άμοιρος ευθυνών, παρασύρθηκε χωρίς να το καταλάβει μέσα στο πανηγύρι της σαπίλας και του ωχα-δελφισμού, με αποτέλεσμα στο τέλος να πληρώσει και τα σπασμένα για τις «ζημιές» που έκαναν άλλοι.

Η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα έγιναν πλέον θαμώνες των κοινοβουλευτι-κών εδράνων. Οι κομματικοί προαγωγοί, ως βουλευτές πλέον της “Αλλαγής” και γνή-σιοι εκπρόσωποι του δήθεν συνταγματικού τόξου, καταλήστευσαν την Πατρίδα μας και έθαψαν τα όνειρά μας. Αυτοί οι επαγγελ-ματίες λωποδύτες με τα λευκά κολάρα, οι σουλατσαδόροι του Κοινοβουλίου, αυτές οι ποντικομαμές της εξουσίας, ως παράγοντες που κατείχαν βαρύγδουπους τίτλους, πτυ-χία, βραβεία, μεταπτυχιακά, εξειδικευμένες δήθεν γνώσεις, έχοντας διεθνή καριέρα ως στελέχη παγκόσμιων οργανισμών με αναγνωρισιμότητα, έφεραν τα φώτα της Δύσης στην Πατρίδα μας, αλλά ταυτόχρονα τα έσβησαν διότι ήταν διδάκτορες της αρπα-χτής, άνθρωποι με αρρωστημένες ιδέες και κίβδηλα ιδανικά, υποχείρια των διε-θνών νταβατζήδων, και όχι έντιμοι Έλληνες πατριώτες.

Όλα αυτά τα χρόνια άλλαξαν πολλές κυβερνήσεις, μας τράβηξαν όμως όλες πίσω. Μας «ξαναγύρισαν πίσω στην ψευ-τιά, ξαναγύρισαν σε πολλές απάτες, στα παλιά ψέμματα και στις καινούργιες ατιμίες, γεροντική τοκογλυφία και αρτηριοσκλή-ρωση και ψεύτες παντού στις δημόσιες θέσεις», όπως έγραφε ο Έζρα Πάουντ.

Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕΜέσα από αυτό το χάλι των τελευταίων

δεκαετιών ξεχώρισε μόνο μία φωνή, που μονάχη της ήταν κόντρα στο ρεύμα. Πέρα από τους αεριτζήδες, τους αμοραλιστές και τους πλιατσικολόγους της εξουσίας.

Μια φωνή που οι αρουραίοι του συστή-ματος προσπαθούν να φιμώσουν. Είναι η φωνή του αγνού Έλληνα πατριώτη. Εκείνου που δεν είχε αλισβερίσι με την εξουσία, εκείνου που παρέμεινε αξιοπρεπής, τίμιος και αγνός, παρότι ζούσε μες στην ανέχεια, παραγκωνισμένος από το σύστημα.

Εκείνου που δεν συμβιβάστηκε, δεν προ-σκύνησε, δεν ενσωματώθηκε στο διεφθαρ-μένο μηχανισμό της παρακμής, που λει-τουργώντας ως μηχανή του κιμά, συνέθλιβε και αλλοτρίωνε συνειδήσεις. Μια φωνή καθαρή και γνήσια Ελληνική. Είναι αυτή η φωνή που Εσύ έκρυβες στην ψυχή σου.

Εσύ που «είχες μέσα στα μάτια σου, μιαν αστραπή από τους ανέμους και στην καρδιά σου μιαν άγρια φλόγα», όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ποιητής Μηνάς Δημάκης.

Εσύ που σήμερα έκανες την Χρυσή Αυγή Τρίτη πολιτική δύναμη της Πατρίδας σου, θάβοντας οριστικά με την ψήφο σου, την διεφθαρμένη αυτοκρατορία της “Αλλαγής”, όλους αυτούς τους εκφραστές της σαπίλας και της ανηθικότητας.

Εσύ που ως Έλληνας Εθνικιστής ατενίζεις με ελπίδα το αύριο, χωρίς ενοχές, χωρίς καμιά ντροπή αλλά υπερήφανα και με αξι-οπρέπεια.

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Οι γερμανοί συνεχίζουν την ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό νομοθετικό έργο της χώρας μας ενώ παράλληλα οι Συριζαίοι προσπαθούν να απεγκλω-βιστούν από τις προεκλογικές τους εξαγγελίες πριν τους προλάβουν οι ξένοι τοκογλύφοι.

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με παρέμβασή του αύξησε την πίεση προς την συγκυβέρνηση των Σανέλ. Αυτή τη φορά, εξέφρασε την διαφωνία του σχετικά με την εξαγγελία της κυβέρνησης περί αύξησης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.

«Αν η Ελλάδα αυξήσει πάλι τον κατώτατο μισθό πάνω από το επίπεδο άλλων ευρωπαϊκών χωρών θα είναι δύσκολο να εξηγήσεις στους φορολογούμενους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ότι αυτό πρέπει να το χρηματοδοτήσεις εις βάρος του δικού σου προϋπο-λογισμού», είπε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην γερμανική τηλεόραση.

Οι γερμανοί συνεχίζουν την ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό νομοθετικό έργο της χώρας μας ενώ παράλ-ληλα οι Συριζαίοι προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από τις προεκλογικές τους εξαγγελίες πριν τους προλά-βουν οι ξένοι τοκογλύφοι. Ήδη ο υπουργός εργασίας Σκουρλέτης έχει δηλώσει πως η αύξηση του κατώτατου μισθού παγώνει ενώ σταδιακά θα υπάρξει κάποια αύξηση αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες μεταρ-ρυθμίσεις. Τώρα όμως με την εντολή Σόιμπλε δεν θα γίνει ποτέ!

Από την μέρα που πήραν την εξουσία και τα υπουρ-γεία έχουν αρχίσει τις κωλοτούμπες για σημαντικά θέματα που αφορούν την δυσβάστακτη καθημερινότη-τα των Ελλήνων στα οποία βασίστηκαν προεκλογικά με σκοπό να υφαρπάξουν ψήφους πουλώντας ελπίδα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Οι εκλογές όμως τελείω-σαν και όπως καταλαβαίνετε μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Ξεχάστε τιςαυξήσεις στονκατώτατο μισθό

Στημένο παιχνίδιη δήθεν «διαμάχη» του ΣΥΡΙΖΑ με την Ευρώπη Και τα ΜΜΕ υιοθετούν την διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο εξωτερικό λέει ότι «συμφωνεί με το 60 – 70% του μνη-μονίου» και στο εσωτερικό έρχεται και δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα.

Σύμφωνα με τα αργυρώνητα ΜΜΕ, αλλά και συγκεκριμένα «νεοφώτιστα» παπαγαλάκια του διαδικτύου, η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ «μάχεται» εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, προσπα-θώντας να συμβιβάσει την νωπή λαϊκή εντολή για διαγραφή του χρέους και καταγγελία του μνημονίου με τις επιταγές των ξένων. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει την μνημονιακή κωλοτούμπα του πριν ακόμα διεξαχθούν οι εκλογές και πριν ακόμα υπάρξει η οποιαδήποτε «πίεση» εκ μέρους των τοκογλύφων.

Ακολούθως θα σας παρουσιάσουμε σχετικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις πραγματικές εξαγ-γελίες του, τις οποίες φρόντιζαν τα ΜΜΕ να αποκρύπτουν από τον Ελληνικό Λαό, ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο του και να την διοχετεύσουν σε ένα κόμμα που θα συνεχίσει κανονικά το μνημόνιο. Έτσι γίνεται αντιληπτό ότι αυτή τη στιγμή οι ΣΑΝΕΛ δεν κάνουν «αντίσταση», αλλά απλώς μετακινούνται με επικοι-νωνιακά αποδεκτό τρόπο στις μνημονιακές θέσεις τους.

Διαγραφή χρέους – Δηλώσεις Σταθάκη 22 Ιανουαρίου 2014: «Είναι τα εξοπλιστικά προγράμματα και ο εξηλεκτρισμός του ΟΣΕ, που δεν έγινε ποτέ. Είναι περίπου στο 5%. Η μεγάλη πλειοψηφία του χρέους, πάνω από το 90%, είναι παραδοσια-κό, δημόσιο χρέος των αγορών, δηλαδή των ομολόγων. Εκεί δεν υπάρχει νομική διαδικασία για να αμφισβητηθεί».

Καταγγελία μνημονίου – Δηλώσεις Σταθάκη 18 Οκτωβρί-ου 2014: «Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει μονομερής διαγραφή του χρέους. Το έχουμε πει 100 φορές αυτό. Η δανειακή σύμ-βαση – διότι αυτό αφορά το χρέος – θα αποτελέσει αντικείμενο επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους, με προοπτική να γίνει βιώσιμο το χρέος. Αυτό είναι το νούμερο 1 σημείο. Και οι Ευρωπαίοι, υπό την πολιτική πραγματικότητα που θα διαμορ-

φωθεί στην Ελλάδα, αναγκαστικά θα συζητήσουν κι αυτό το σκέλος, διότι δεν περπατάει αλλιώς η οικονομία».

Φορολογία – Δηλώσεις Σταθάκη 14 Φεβρουαρίου 2014: «Τα έσοδα είναι μόλις στο 38% του ΑΕΠ. Οφείλουμε να αυξή-σουμε τα φορολογικά έσοδα στα 43%. Η τρύπα είναι στο 6% σε σχέση με Γερμανία στα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μίγμα είναι δεδομένο: 40% φόροι προσώπων νομικών προσώπων, 40% έμμεσοι, 20% εισφορές»

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ενδεικτικά παρα-δείγματα, υπήρξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έθεσαν με σαφήνεια τις πραγματικές θέσεις του παρδαλού συνονθυλεύ-ματος. Σήμερα τα ΜΜΕ υιοθετούν την διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στο εξωτερικό λέει ότι «συμφωνεί με το 60 – 70% του μνημονίου» και στο εσωτερικό έρχεται και δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα.

Ο σκοπός αυτής της διγλωσσίας είναι ότι έχουν αντιληφθεί πως την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει και το αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός, τότε έρχεται η μοναδική πραγματική Εθνική και Αντιμνημονιακή Δύναμη, η Χρυσή Αυγή. Και τότε θα πάνε οι κλέφτες φυλακή!

Page 18: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201518 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό του Σύριζα ο Τζέφρυ Παπανδρέου. Τη στήριξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις κινήσεις της νέας κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση Σα-μαρά την οποία στήριζε μέχρι τις εκλογές.Ο Παπανδρέου δηλώνει πως είναι έτοιμος να στηρίξει την

κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά: στην ανάγκη για ελά-φρυνση του χρέους, στη μάχη που δίνει για μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα και την για ταχύτερη ανάπτυξη που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας ώστε να μειωθεί η ανεργία.Βέβαια τα ίδια πράγματα έλεγε και όταν έβαλε την χώρα μας στο μνημόνιο. Η Ελλάδα υποτίθεται ότι μπήκε στο Μνη-μόνιο για δύο βασικούς λόγους για να βελτιώσει τη χαμηλή της ανταγωνιστικότητα και να αυξήσει το ΑΕΠ της και για να βελτιώσει τα δημοσιονομικά της στοιχεία και ειδικότερα, το πρωτογενές της έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.Μάλιστα ο Παπανδρέου υπενθυμίζει ότι έλεγε τα ίδια με τον Τσίπρα αλλά απέτυχε γιατί δεν τον στήριξε κανείς και για τον λόγο αυτό θα βάλει πλάτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα για το καλό της Πατρίδας και του ελ-ληνικού λαού!

Αφού σημείωσε δε ότι: «Η χώρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτύχει», πρόσθεσε: «Βάζουμε πλάτη σ’ αυτές τις δύ-σκολες στιγμές για τη χώρα - και τις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν. Δεν μένω στο ότι εμένα με λιθοβολούσαν όλοι, όταν τότε αγωνιζόμουνα να αποτρέψω τη χρεοκοπία και την κατάρρευση της χώρας. Όταν μας εξύβριζαν - μας αποκαλούσαν Τσολάκογλου. Ήμασταν μόνοι τότε, αλλά δεν εύχομαι το ίδιο στην Κυβέρνηση σήμερα. Για το καλό της πατρίδας. Για το καλό του Ελληνικού λαού».Μετά από όλες αυτές τις βαρυσήμαντες δηλώσεις αυξάνει το ενδεχόμενο της υπογραφής ενός τρίτου μνημονίου από την συγκυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ με την στήριξη του Παπαν-δρέου. Φυσικά το νέο μνημόνιο θα βαφτιστεί «πρόγραμμα ανάπτυξης» και αυτή η νέα συμφωνία «προς όφελος του λαού» θα έχει επιτευχθεί μετά από «σκληρή διαπραγμάτευ-ση». Άντε Γιωργάκη σύντομα και υπουργός Οικονομικών.

Στηρίζει Τσίπρα ο Jeffrey

Η ΡΩΣΙΑ, Η SIEMENSKAI ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣΣχεδόν όλα τα Μέσα Μαζική Εξαπατήσεως αναδημο-σίευσαν ένα άρθρο της γερμανικής εφημερίδας “Die Zeit”, το οποίο περιλαμβάνει ένα πακέτο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενός ρώσου αξιωματούχου, το οποίο αποτελεί προϊόν υποκλοπής και παρουσιάζεται ως το «ρωσικό σχέδιο για διάσπαση της Ε.Ε.». Στο δημοσί-ευμα γίνεται λόγος για επαφές, συναντήσεις και συνέ-δρια, ενώ δεν μένει εκτός εικόνας ούτε η Χρυσή Αυγή.Στο δημοσίευμα, το οποίο θυμίζει «μπομπολιστάν» στα καλύτερά του, δεν αναφέρεται κάτι το μεμπτό ή το παράξενο, αφού περιλαμβάνει απλώς τις συνήθεις προσπάθειες ενός πρέσβη να δημιουργήσει επαφές στην χώρα που δραστηριοποιείται. Επενδύεται όμως με εξαιρετικά βαριές και ατεκμηρίωτες μομφές κατά των πάντων, με πολύ φανερή σκοπιμότητα, που δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.Αλήθεια, γιατί η γερμανική εφημερίδα διαλέγει τον συγκεκριμένο χρόνο για την παρουσίαση των υποκλο-πών; Μήπως έχει να κάνει με την δημιουργία εντυπώ-σεων χάριν αποπροσανατολισμού από την αυτοκτονία (;) υψηλόβαθμου στελέχους της Siemens που ήταν εμπλεκόμενος στην υπόθεση με τις μίζες, η οποία ση-μειωτέον σημειώθηκε μία μέρα αφότου το θέμα θίχτη-κε στον Σόιμπλε; Πολύ πιθανόν, όμως ας θυμηθούμε μερικά πράγματα:Αν η εν λόγω εφημερίδα θέλει να μιλήσει για αλληλο-γραφία, γιατί δεν κάνει ένα συγκεντρωτικό ρεπορτάζ σχετικά με τις σχέσεις γερμανών αξιωματούχων με τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, οι οποίες σχέσεις είχαν ως στόχο τους την ληστεία των ελληνικών πόρων, μέσα από μίζες, προμήθειες και λαμογιές; Γιατί δεν μιλάει για την Siemens και τον επαίσχυντο συμβιβασμό που επέβαλλε στην γερμανική εταιρεία να κάνει σεμινάρια ενάντια στην διαφθορά;Και άμα είναι να συγκεκριμενοποιήσουμε το πράγμα, μιλώντας για ηλεκτρονική αλληλογραφία, γιατί να μην μιλήσουμε για τα φανερά email που έστελνε η τρόικα προς τους Σαμαροβενιζέλους, απαιτώντας επί πινάκι την κεφαλή του Ελληνικού Λαού, με μέτρα λιτότητας και «μεταρρυθμίσεις» φτώχειας;

Ο λιγοστός άρτοςκαι τα πλούσια θεάματατης νέας κυβέρνησης

Οι διάφοροι δεκάρικοι λόγοι που εκφω-νούν ορισμένοι υπουργοί και αναπληρω-τές υπουργοί της κυβέρνησης ανάγκασαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Δρα-γασάκη, να τους «αδειάσει» με μια δή-λωσή του: «Έχουμε μια νέα κυβέρνηση, έχουμε υπουργούς που για πρώτη φορά αναλαμβάνουν τέτοια καθήκοντα, έχουμε μια κοινωνία όπου έχει δημιουργηθεί μια δυναμική προσδοκιών. Ας δούμε και τη θετική πλευρά των πραγμάτων».Σε μια πιο ελεύθερη απόδοση η δήλωση Δραγασάκη θα μπορούσε να μεταφρα-στεί με την φράση του λαγού προς το λιοντάρι στο γνωστό «σόκιν» ανέκδοτο. Πολιτικά, όμως, το σύστημα και η νέα κυβέρνησή του λειτουργούν μια χαρά, ακολουθώντας το ρωμαϊκό δόγμα «άρ-τος και θεάματα», με αλλαγή των συστα-τικών μερών του δόγματος. Ο άρτος θα είναι λιγοστός (ψίχουλα, για την ακρί-βεια), οπότε τα θεάματα πρέπει να είναι άφθονα για να καλύπτουν την έλλειψη του. Οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης

βγήκαν στα κεραμίδια και άρχισαν τα τα-ξίματα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τη νέα συγκυβέρνηση. Η κοινωνία δικαιολογημένα έχει προσδοκίες από τη νέα κυβέρνηση. Όπως είπε εμμέσως και ο Δραγασάκης, τα αυτιά της (και όχι τα στομάχια της) πρέπει να χορτάσουν.Τα πολλά, όμως, λόγια μπορεί να δημι-ουργήσουν και παρενέργειες. Να θυ-μώσουν οι Μέρκελ και Σόιμπλε και να αρχίσουν τις απειλές, όπως και έγινε. Ή να παραφουσκώσουν τις ελπίδες των ερ-γαζομένων, εξέλιξη η οποία θα δυσκολέ-ψει τις άμεσες κωλοτούμπες, που θα ακο-λουθήσουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ίδιος ο Τσίπρας συνέστησε στους υπουργούς να είναι προσεχτικοί στις υποσχέσεις τους, μέχρι να ανακοινωθούν οι προγραμμα-τικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το θέμα, που αντικαθιστά την έλλειψη άρτου, θέλει την τεχνική του. Π.χ. η αφαίρεση των κάγκελων μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη ήταν ένα θέ-αμα, το οποίο «έκοψε πολλά εισιτήρια».

Τι να τα κάνεις, όμως, τα κάγκελα σε μια περίοδο κατά την οποία δεν υπάρχει η απειλή διαδηλώσεων, καθώς η κυβέρνη-ση είναι φρέσκια; Αν χρειαστεί, μπαίνουν ξανά, μέσα σε μισή ώρα. Βγάζοντάς τα, όμως, δημιουργείς εντυπώσεις και θέαμα με αποκλειστικά θετική διάθεση. Επίσης, το να ανακοινώνεις ότι θα επαναπρο-σλάβεις σύντομα τις μερικές εκατοντά-δες των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών είναι κι αυτό ένα θέμα, το οποίο «θα κόψει πολλά ει-σιτήρια», μιας και περιέχει και ψίχουλα άρτου. Με την επαναπρόσληψη των απο-λυμένων καθαριστριών, ο αγώνας των οποίων έλαβε συμβολικές διαστάσεις, κρύβεται πίσω από το πέπλο των πανη-γυρισμών η θλιβερή πραγματικότητα του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, οι οποίοι όχι μόνο δεν έχουν προοπτική να εργαστούν, αλλά δεν παίρνουν καν το άθλιο βοήθη-μα του ταμείου ανεργίας.Αρκετοί αναρωτιούνται πως είναι δυνα-τόν να γίνει η κωλοτούμπα μετά τις πα-νηγυρικές δηλώσεις των υπουργών κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον οποίο ολο-φάνερα επιχειρεί να αντιγράψει (έστω και ως κακή κόπια) ο Τσίπρας, έχει εμπλου-τίσει την θεωρία του πολιτικού παιγνίου με την διάκριση ανάμεσα στο επιθυμητό και το εφικτό. Αναλαμβάνοντας τα χαρ-τοφυλάκια τους οι υπουργοί κατέθεσαν, εν είδει οραματικής σκέψης, την άποψή τους για το επιθυμητό. Ασκώντας, όμως, τα καθήκοντά τους, θα περιοριστούν στο εφικτό.

Όσο για την δικαιολόγηση της κωλο-τούμπας θα έχουν την αμέριστη συ-μπαράσταση των καθεστωτικών ΜΜΕ, τα οποία βρίσκονται σε αγαστή συνερ-γασία με τη νέα κυβέρνηση.

Page 19: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 19ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δύο επιλογές Ασφαλώς και δεν έχει άλλη επιλογή η γελοία συγκυβέρνηση των (διαδικτυακών…) «πολεμάρ-χων». Και το Μνημόνιο –με το οποίο άλλωστε δήλωσαν ότι συμφωνούν κατά 70%- είναι μονό-δρομος γι’ αυτούς! Για να μη μας κοροϊδεύουν οι Τσιπροκαμμένοι και οι εξωνημένοι διαδικτυακοί παπαγάλοι τους (επαναλαμβάνω, σε φάρμακα!), οι επιλογές ήταν δύο: ή με τους διεθνείς τοκο-γλύφους και το Μνημόνιο (με οποιοδήποτε προ-σωπείο κι αν το εμφανίσουν…) ή άμεση καταγ-γελία του Μνημονίου, άρνηση πληρωμής του επαχθούς χρέους και συμμαχία με την Ρωσσία, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή!

Η προσφορά της ΡωσίαςΒέβαια, πολλοί στο παρελθόν αμφισβήτησαν την πρόθεση της Ρωσσίας να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, μετά και από τις δηλώσεις του Ρώσ-σου υπουργού Οικονομικών, Αντόν Σιλουάνωφ, στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ότι «η Ρωσσία είναι διατεθειμένη να εξετάσει την παροχή οικο-νομικής βοήθειας εάν η ελληνική κυβέρνηση το ζητήσει, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες των διμερών σχέσεων». Κι όταν ο Ρώσσος υπουργός μιλάει για «όλους τους παράγοντες των διμερών σχέσεων», δεν εννοεί ότι η οικονομική βοήθεια θα δοθεί χαριστικά και άνευ όρων (για να την κατασπαράξουν οι ολιγάρχες και τα κομματόσκυλα – σαν το σχέδιο Μάρσαλ…), επειδή οι Τσιπροκαμμένοι έχουνε… ωραία μάτια, αλλά μέσα στα πλαίσια της σύνα-ψης μιας ευρύτερης συμμαχίας, προς αμοιβαίο όφελος.

Kαι η απάντηση των Τσιπροκαμμένων Και ποια ήταν η απάντηση των Τσιπροκαμμένων (που κάποια δήθεν εκστασιασμένα παπαγαλά-κια, εμφανίζουν ως… «φιλορώσσους» μέχρι κει που δεν πάει άλλο); Ήρθε δια στόματος του… star των ΜΜΕ Βαρουφάκη, στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit και ήταν σαφέστατη: «Η νέα κυβέρνηση δεν θα ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από τη Μόσχα». Άρα, Μνημόνιο και ξερό ψωμί για τον ελληνικό λαό (και παντεσπάνι για τα παπαγαλάκια…)!

Κινήσεις εντυπωσιασμού Από την άλλη, επειδή ένα μεγάλο μέρος του κόσμου καταλαβαίνει ότι για να φύγουμε από τον «μονόδρομο» του Μνημονίου πρέπει να στραφούμε σε άλλες δυνάμεις –και στη συγκε-κριμένη περίπτωση στην Ρωσία, ο κομμου-νιστάκος των Αθηνών –με τη συνδρομή του καταγέλαστου συνοδοιπόρου του και των ξεσα-λωμένων παπαγάλων τους, που απέκρυψαν

επιμελώς τη δήλωση Βαρουφάκη στην Die Zeit- κάνει κινήσεις πρόσκαιρου εντυπωσιασμού και δήθεν αφήνει ανοιχτό παράθυρο προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι, τηλεφώνησε ο ίδιος στον πρόεδρο Πούτιν και αφού –σύμφωνα με τους έμμισθους παπαγάλους του- «υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει στον αγώνα κατά του ναζισμού» (λες κι αυτό είναι το ζητούμενο από τη ρωσική πλευρά, στην παρούσα φάση – τσου ρε Λάκη….), πήρε μια πρόσκληση να επισκε-φθεί την Μόσχα την… 9η Μαΐου.

Θα πάει στη Μόσχα όταν θα’ χουν τελειώσει όλα! Πέραν από το γελοίον του πράγματος, ο αρχη-γός ενός κόμματος που είναι εναντίον των παρελάσεων (γιατί είναι «φασιστικό κατάλοι-

πο»…) να παρευρεθεί σε μια παρέλαση και μάλιστα μεγαλειώδη- η ελληνο-ρωσσική προ-σέγγιση που προαναγγέλλουν οι διάφοροι δια-κονιάρηδες του διαδικτύου, θα περιοριστεί –το πολύ- σε μια τυπική χειραψία, δεδομένου ότι πολλοί αρχηγοί κρατών θα βρίσκονται εκείνη τη μέρα στη Μόσχα και δε θα υπάρχει χρόνος για ιδιαίτερη συνάντηση με τον καθέναν απ’ αυτούς. Αν ο αμερικανόπαις είχε κατά νου κάτι διαφορετικό από την υποταγή του στους διε-θνείς τοκογλύφους, θα πήγαινε έστω και τώρα στη Μόσχα, κι όχι στις 9 Μαΐου. Τότε θα που θα’ χουν τελειώσει όλα!

Το «πατριωτάκι» και οι… κωλοτούμπεςΚάνουν συνεχείς κωλοτούμπες οι συριζαίοι,

αλλά τους ακολουθεί από κοντά και ο συνοδοι-πόρος τους, το «πατριωτάκι», ο πανοκαμμένος. Ο οποίος προεκλογικά, δήλωνε στον αβανταδό-ρο του Παπαδάκη –αυτόν που φοράει μουστά-κι…- ότι θα χαράξει «κόκκινες γραμμές» και αν ο ΣΥΡΙΖΑ τολμήσει και τις υπερβεί, θα ρίξει την κυβέρνηση. Μάλιστα, προσδιόρισε επακριβώς αυτές τις κόκκινες γραμμές: ότι διευκολύνει την είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα των λαθρομεταναστών, την παροχή ιθαγένειας στα παιδιά των «μεταναστών», τα εθνικά θέματα και τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους. Τώρα που είναι στις πρώτες προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ η παροχή της ιθαγένειας, ο Πανοκαμμένος έκανε κωλοτούμπα και αντί για να ρίξει την κυβέρ-νηση, δήλωσε –και πάλι στον Παπαδάκη- πως απλά και μόνον αυτός και οι βουλευτάδες του θα ρίξουν αρνητική ψήφο.

«Κόκκινες γραμμές» ή… κόκκινα φανάρια; Και βέβαια, σκοτίστηκαν οι συριζαίοι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γιατί στα σίγουρα, υπέρ της παροχής ιθαγένειας θα ψηφίσουν το Ποτάμι, το ΚΚΕ, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ίσως δε και η νου-δούλα. Με τον ίδιο τρόπο, θα περάσουν και τα υπόλοιπα επίμαχα νομοσχέδια (π.χ. για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, ενδεχομένως η αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονίας» κ.τ.λ.), και ο… πολυπράγμων πανοκαμμένος θα κοκορεύεται πως τήρησε τις «κόκκινες γραμ-μές» του, οι οποίες θα έχουν μετατραπεί σε… κόκκινα φανάρια.

Ο κόκκινος Πάνος και το δολάριο Κι ενώ διάφοροι θέτουν το ψευτοδίλημμα «ευρώ ή δραχμή», υπάρχει και… τρίτος δρόμος, που είναι… εφικτός (καθώς λένε και οι συριζαίοι), αλλά μας τον… κρύβουν οι επιτήδειοι. Πρό-κειται, κυρίες μου και κύριοι για το… δολάριο! Και μη νομίζετε πως η σχετική πρόταση είναι δική μου, αλλά ενός… «φιλορώσου» πολιτικού αρχηγού. Έλεγε, λοιπόν, ο πρόεδρος πανο-καμμένος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3, στις 30/11/2012, απαντώντας στην ερώτηση αν ανήκει στο… «λόμπι της δραχμής»: «Έχουν βάλει μπροστά το δίλλημα ευρώ ή δραχμή, δεν υπάρχει το δίλλημα ευρώ ή δραχμή. Σας λέω λοιπόν ότι μία εναλλακτική λύση εάν θελήσουν να μας βγάλουν από το ευρώ, που δεν υπάρχει περίπτωση, μπορεί όμως να επιλέξει η χώρα να πάει σε νόμισμα ισχυρότερο του ευρώ όπως είναι το δολάριο». Ας μη βάζουμε, λοιπόν, κακές σκέψεις στο μυαλό μας κι αν συμβεί καμιά… αναποδιά, δε τρέχει τίποτα. Θα… καλω-σορίσουμε τα δολάρια του… κόκκινου Πάνου και θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια!

Κατά Μακκαβαίων γράφει ο Αντίοχος

Και στο τέλος… kolotoumba! Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο θλιβερός αμερικανοκομμουνιστάκος των Αθηνών ανακοινώνει τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας μνημονιακής (ή μήπως… σκίστηκε το Μνημόνιο και δεν το ξέρουμε;) συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Οι οποίες δεν έχουν καμιά απολύτως σημασία. Όπως δεν έχει σημασία και η «σκληρή δι-απραγμάτευση», όπως τη χαρακτηρίζουν τα λιγωμένα παπαγαλάκια της νέας εξουσίας (τα λεφτά που παίρνουν από τα μυστικά κονδύλια, να τα φάνε φάρμακα!), που δήθεν κάνουν οι Τσιπροκαμμένοι με τους παγκόσμιους εξουσιαστές. Η κατάληξη είναι γνωστή και προαναγγελθείσα από τα διεθνή ΜΜΕ, πριν από την 25η Ιανουαρίου: kolotoumba!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ Ν.Δ.Δεν θέλει με τίποτα να εγκαταλείψει την ηγεσία της ΝΔ. Είναι ικανός μέχρι και να διαλύσει το κόμμα του, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ατομικά του συμφέ-ροντα και μόνο.

Δυο εβδομάδες μετά το πέρας των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου η κατάσταση στη ΝΔ ολοένα και χειροτερεύει. Ξεκινώντας από το βράδυ των εκλογών, αλλά κυρίως την επομένη όταν και αρνήθηκε να τηρήσει το εθιμοτυπικό αστικο-κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο δεκαετιών, το οποίο επιβάλλει ο απερχόμενος πρωθυπουργός να υποδέχεται τον διάδοχό του και να του παραδίδει το Μέγαρο Μαξί-μου, είναι ολοφάνερο ότι ο Σαμαράς επέδειξε γαϊδουρινή συμπεριφορά. Για την ακρίβεια, συμπεριφέρθηκε όπως αυτοί που ο Ελληνικός Λαός αποκαλεί «μικρόψυχους». Δεν άντεχε στην ιδέα ότι συνετρίβη και ότι έπρεπε να αποχωριστεί την πρωθυπουργική καρέκλα, παραδίδοντάς την στον Τσίπρα.

Μέσα στην ψυχική αστάθεια και την πλήρη άγνοια της πραγματικότητας, που τον διακατέχει, ο Σαμαράς έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία της

ΝΔ, πολύ περισσότερο μάλιστα ότι δύναται να επανέλθει ως πρωθυπουργός. Από το βράδυ των εκλογών, κιόλας, φρόντισε -με την δήλωση που έκανε στο Ζάππειο- να δεί-ξει τις προθέσεις του. Μια δήλωση, η οποία δεν απευθυ-νόταν ουσιαστικά τον Ελληνικό Λαό, αλλά στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς ο Σαμαράς διαμήνυσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ.

Η εικόνα πέντε-έξι γελοίων κλακαδόρων, οι οποίοι την βραδιά της προεκλογικής συντριβής φώναζαν «Ελλάς- Ελλάς - Αντώνης Σαμαράς», προκάλεσε γενική θυμηδία στα τηλεοπτικά πάνελ. Με μια απίστευτη θρασύτητα ο Σαμαράς δεν ανέλαβε την παραμικρή ευθύνη για την εκλογική ήττα, τόνισε με νόημα ότι η ΝΔ έχασε «μόνο δύο μονάδες» (!) και επανέλαβε εις διπλούν ότι έχει ήσυχη την συνείδησή του, ενώ δεν παρέλειψε να πλασάρει έμμεσα την θεωρία της «αριστερής παρένθεσης».

Υπάρχει μια παράδοση στο εγχώριο πολιτικό σύστημα, σύμφωνα με την οποία πρωθυπουργός που χάνει την εξου-σία ή αρχηγός κόμματος που χάνει εκλογές παραιτείται. Ελάχιστοι έχουν ξεφύγει από τον άγραφο αυτόν κανόνα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, καταρχάς, για ευνόητους λόγους.

Ο Καραμανλής το 2000, τότε όμως είχε την στήριξη όλων των βαρόνων της ΝΔ και ουδείς τον αμφισβήτησε. Ο Γιωργάκης το 2007, ο οποίος αν και αμφισβητήθηκε ευθέ-ως από τον Βενιζέλο, τον συνέτριψε στις εσωκομματικές εκλογές που ακολούθησαν. Ο Σαμαράς θέλει να είναι η επόμενη εξαίρεση, κραδαίνοντας ως επιχείρημα την μικρή απώλεια της ΝΔ σε ψήφους και ποσοστό.

Όσο πρόβλημα όρασης κι αν έχει, τις 8,5 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιολογείται να μην τις βλέπει. Την ίδια τακτική ακολούθησε και στην πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ μετά τις εκλογές. Ο μόνος που δεν φταίει για την ήττα είναι ο ίδιος… Γνωρίζει, βεβαίως, ότι είναι θέμα χρόνου «να του την πέσουν» για όλες τις γκάφες του. Για την αλλοπρόσαλλη στρατηγική του φόβου. Για το ναυάγιο της τακτικής που εγκαινίασε στην ΔΕΘ. Για την πλήρη αποτυχία του να εξασφαλίσει τους 180 βουλευ-τές για την εκλογή ΠτΔ, μέθοδος που οδήγησε τη ΝΔ να συρθεί σε εκλογές με το γνωστό συντριπτικό αποτέλεσμα.

Όποιος είναι ενήμερος της εξουσιοπληξίας του, γνωρί-ζει καλά ότι είναι ικανός μέχρι και να διαλύσει το κόμμα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ατομικά του συμφέροντα.

Page 20: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201520 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣΤο Ελληνικό Έθνος που εγέννησε, ανάστησε και εδοκίμασε όλες τις μεγάλες ιδέες, και που τρεις χιλιάδες χρόνια τιμάει τις ιδέες αυτές, αυτό το Έθνος έγινε για 40 χρόνια μεταπολίτευσης το σφάγιο των ιδεολογιών της αριστεράς, της “μεγάλης δημοκρα-τικής παράταξης” που τώρα φόρεσε την προβιά του “συνταγματικού τόξου”.

Η ιδεολογία του “συνταγματικού τόξου” είναι επινόημα, είναι διανοητικό κατασκεύασμα με σκοπιμότητα και υπο-λογισμένη κατεύθυνση. Είναι δηλαδή ένα υπολογισμένο από πριν σύνολο σκέψεων και πράξεων που κατατείνει σε ένα ορισμένο σκοπό να μεταβάλει τον Έλληνα άνθρωπο σε καταναλωτικό αντικείμενο χωρίς ιστορία. Όλα τα μέσα τίθενται στην υπηρεσία του “συνταγματικού τόξου”. Όλες οι αξίες της ζωής μεταβάλλονται σε μέσα για να πετύχει τον αντικειμενικό του σκοπό, την υποταγή του Έθνους των Ελλήνων στα κελεύσματα των ξένων αφεντάδων.

Η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα μαζί και πραγματικότητα και όχι ιδεολογία. Δεν είναι κατασκεύασμα στο τεχνικό εργαστήρι των ΜΜΕξαπατησης, των υπερεθνικών διευ-θυντηρίων και παρασυναγωγών. Γεννάει, αναθρέφει και παραδίδει ιδέες στο τυραννισμένο Έθνος των Ελλήνων την ιδέα του ανθρώπου, την ιδέα της ελευθερίας, την ιδέα της πολιτείας, την ιδέα της δικαιοσύνης Και δίνει συγκειμένη

αλλά και αιώνια μορφή στις ιδέες αυτές, δεν σκηνοθετεί καμία ιδεολογία. Προτού ακόμη γεννηθούν οι ιδεολογίες, δηλαδή οι οργανωμένες επιδιώξεις και διώξεις, το Ελληνι-κό Έθνος εγέννησε ιδέες και κρατήθηκε το ίδιο ως ιδέα και πραγματικότητα μέσα στην ιστορία. Αυτήν την ιδέα, αυτή την πραγματικότητα εκπροσωπεί ο χρυσαυγίτης.

Μετά 40 χρόνια δικτατόριας των παρακεντέδων του “συνταγματικού τόξου” οι ιδεολογίες του εναυάγησαν ή εγελοιοποιήθησαν επάνω στην σκληρή πραγματικότητα της καθημερινής βαρβαρότητας που ζούμε και προ πάντων επάνω στην ιδέα που έχει αυτό το Έθνος για τον άνθρωπο. Η Χρυσή Αυγή όπως είναι ιδέα γινωμένη πραγματικότητα

έτσι έχει και μεγάλη ιδέα για τον άνθρωπο και την ελευθε-ρία. Για αυτό συντρίβονται επάνω της όλα τα είδωλα των βαρβάρων, τα σχήματα των ηπειρωτικών ιδεολογιών που περικλείουν μια σταθερή αιχμή εναντίον του Ελληνισμού. Υπάρχει πολύ φως στην Ελλάδα και γρήγορα ξεθωριάζο-νται τα είδωλα των βαρβάρων της “Δημοκρατίας 74”, οι ιδεολογίες του “συνταγματικού τόξου”.

Οι χρυσαυγίτες είναι ο λαός που επιτέλους δεν φοβάται, είναι ελεύθερος. Ο βαρύς, τραχύς και τραγικός λόγος της Χρυσής Αυγής διαχωρίζεται από τον μαλθακό -κατασκεύ-ασμα της Madison Avenue - από τον πολτό εκείνο των λέξεων και των φράσεων, που με την πλαδαρότητα του έρχεται να κολακέψει την αδυναμία και την επιθυμία των ανθρώπων ή να κατηγορήσει πρόσωπα και πράγματα για να μειώσει την αξία τους.

Ο λόγος του χρυσαυγίτη είναι το μέσον για να μας ενώ-σει, δεν είναι συναισθηματικός, αλλά είναι ο λόγος των πραγμάτων όπως αυτά είναι στην γυμνότητά τους. Δεν έρχεται ο λόγος του χρυσαυγίτη ούτε πρόγραμμα να σχεδι-άσει, ούτε ιδεολογία να σκηνοθετήσει, όπως είναι σήμερα του συρμού, αλλά να δώσει εικόνα των γεγονότων και από τα πράγματα, αφού τα παραστήσει όπως είναι, να προχω-ρήσει σε αιτήματα της ζωής ομόλογα με τα πράγματα.

tabouri.blogspot.gr

Διεθνής Επικαιρότητα

Εθνικιστής δήμαρχος ζητά φράχτη

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ένας φράχτης κατά μήκος των συνόρων Ουγγαρίας και Σερβίας θα αποτρέ-ψει την είσοδο μεγάλου αριθμού λαθρομε-ταναστών. Το μέτρο εξήγγειλε ο εθνικιστής δήμαρχος του Ασοταλόμ στα νότια της Ουγ-γαρίας, όπου τα δάση της περιοχής έχουν γίνει δημοφιλές καταφύγιο προσφύγων, στην πλει-ονότητά τους από το Κόσοβο, που επιζητούν έναν τρόπο να φτάσουν στην Γερμανία ή σε άλλες περιοχές της Δ. Ευρώπης. Ο δήμαρχος Λάσλο Τοροσκάι, ανέφερε ότι η χώρα θα μπο-ρούσε να κάνει χρήση κοινοτικών κονδυλίων για να κατασκευάσει έναν φράχτη, συνολικού μήκους 20 χλμ., που θα καλύπτει κυρίως το χωριό του. Τα χερσαία σύνορα Ουγγαρίας και Σερβίας εκτείνονται συνολικά σε 151 χλμ. «Θα μπορούσαν να υπάρχουν τρομοκράτες ή εγκληματίες μεταξύ των μεταναστών και υπάρχει κίνδυνος και για την Δυτική Ευρώπη» δήλωσε ο Τοροσκάι, ο οποίος είναι μέλος του εθνικιστικού κόμματος Γιομπίκ.

Απορρίφθηκε η προσφυγή περί γενοκτονίας

Ο κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, αρχηγός του Σερβικού Ριζοσπαστικού Κόμ-ματος (SRS), Βόισλαβ Σέσελι, χαρακτήρισε συμβιβαστική την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης (ICJ), το οποίο απέρ-ριψε την προσφυγή της Κροατίας και την αντιπροσφυγή της Σερβίας για γενοκτονία. «Εμείς υπολογίζαμε ότι το δικαστήριο μπορεί να αποφάσιζε σε βάρος της Σερβίας. Η λύση αυτή είναι συμβιβασμός», ανέφερε ο Σέσελι. Όπως είπε, το σημαντικότερο για την Σερ-βία είναι ότι απορρίφθηκε η προσφυγή για γενοκτονία, αλλά και ότι επιβεβαιώθηκε πως η στρατιωτική επιχείρηση «Καταιγίδα» ήταν έγκλημα. Η Σερβία, πρέπει τώρα να θέσει σε πρώτο πλάνο το στοιχείο ότι η «Καταιγίδα», ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και να ξεκινήσει αντεπίθεση να στιγματίσει το μεγά-

λο έγκλημα στους διεθνείς οργανισμούς. Πρέπει να κατανοήσουμε το γεγονός ότι απο-δείχθηκε ότι η Κροατία διέπραξε συλλογικό έγκλημα», ανέφερε ο αρχηγός του SRS.

Όχι στην επιγαμία των εβραίων

ΗΠΑ: Η Debbie Wasserman Schultz, ως μέλος του Κογκρέσου από την Φλόριντα και πρόε-δρος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατι-κών, πάντοτε έθετε τον Ιουδαϊσμό στην πρώτη γραμμή της πολιτικής της. Είναι ενεργή στο Εθνικό Εβραϊκό Δημοκρατικό Συμβούλιο, το οποίο έχει δεδηλωμένο στόχο την προώθη-σης των «εβραϊκών αξιών» στο κόμμα των Δημοκρατικών. Ωστόσο, τώρα δέχεται την κατακραυγή της αριστεράς στις ΗΠΑ, επει-δή επιτέθηκε στις εβραϊκές επιγαμίες και την «αφομοίωση». Σε ηχητικό της απόσπασμα η

Schultz λέει ότι οι εβραίοι «έχουν το πρόβλημα της αφομοίωσης. Έχουμε το πρόβλημα της επιγαμίας». Φυσικά, αν ήταν στην θέση της κάποιος άλλος Δημοκρατικός και είχε επιτεθεί σε κάθε είδους επιγαμία, θα είχε «σταυρωθεί» από τα ΜΜΕ. Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Νύφες ετών εννέα

Το ίδρυμα Quilliam, ένα ινστιτούτο μελετών με έδρα την Βρετανία, ανακοίνωσε ότι σε διακήρυξη, που αποδίδεται σε ένα αποκλει-στικά γυναικείο παρακλάδι των τζιχαντιστών, αναφέρεται πως τα κορίτσια του Ισλαμικού Χαλιφάτου μπορούν να παντρεύονται από την ηλικία των εννέα ετών, «τα πιο αγνά» θα παντρεύονται στα 16 ή 17, ενώ όλες οι γυναί-κες θα πρέπει να θεωρούν την μητρότητα σκοπό της ύπαρξής τους. Επίσης, οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν να εμφανίζονται

δημοσίως, να έχουν καλυμμένο το πρόσωπο και το σώμα, να παραμένουν σπίτι τους και να μην πηγαίνουν σε καταστήματα ρούχων και σε ινστιτούτα αισθητικής καθώς αυτά είναι έργα του σατανά. Τα κορίτσια 7-9 ετών, θα πρέπει να διδάσκονται θρησκευτικά, επιστήμες και τα αραβικά του Κορανίου. Από τα 10 ως τα 12 έτη, θα πρέπει να διδάσκονται τι προβλέπει ο ισλα-μικός νόμος (σαρία) για τον γάμο, το διαζύγιο, καθώς και πλέξιμο και μαγειρική. Επισημαίνει ότι ένα κορίτσι μπορεί να φύγει από το σπίτι του αν πρόκειται να σπουδάσει θεολογία, αν είναι γιατρός ή δασκάλα και αν έχει οριστεί μέσω μιας φετβά ότι πρέπει να πολεμήσει στον τζι-χάντ. Ωστόσο, το Ινστιτούτο σημειώνει ότι στην διακήρυξη δεν γίνεται καμία αναφορά στην κακοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων γυναικών.

Περίεργη αυτοκτονίαπρώην στέλεχουςτης Siemens

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νεκρός βρέθηκε ο πρώην επι-κεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens, Heinz-Joachim Neubürger, ο οποί-ος είχε καταδικαστεί για το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων της εταιρείας, τα χρήματα από τα οποία κατέληγαν σε Έλληνες αξι-ωματούχους. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία αλλά με μια πρώτη ανάγνωση της είδησης, δεν προκύπτει λογική αιτία που θα μπορούσε να οδηγήσει το πρώην στέλεχος της Siemens σε αυτή την πράξη καθώς ο Χάιντς-Γιοακίμ Νοϊμπίργκερ δεν διώκονταν πλέον, αφού είχε πετύχει συμβι-βασμό με την γερμανική δικαιοσύνη. Ο αυτό-χειρας είχε αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή, ωστόσο καταδικάστηκε μετά από μια σειρά δικών αλλά και συμβιβασμό, πληρώνοντας τελικά πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας που είχε δείξει τον Νόιμπέργκερ, ήταν ο Μ. Χριστοφο-ράκος ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο τεράστιο αυτό σκάνδαλο των «μαύρων ταμεί-ων» της Siemens διακινήθηκαν σύμφωνα με τα όσα έχουν διαπιστωθεί μέχρι στιγμής μίζες τουλάχιστον 69 εκατ. ευρώ...

Νέες επιθέσεις κατά ΣτρατιωτώνΓΑΛΛΙΑ: Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της Νίκαιας. Πληροφορίες ανα-φέρουν ότι δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί με τον δράστη κατάφεραν να διαφύγουν. Άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε τρεις Γάλλους στρατιώτες που πραγματοποιούσαν περιπολία έξω από εβραϊκό κοινοτικό κέντρο στη Νίκαια, στα νότια της Γαλλίας. Δύο από τους στρατιώτες τραυματίστηκαν ελαφρά. Την Δευτέρα, ομάδα ενόπλων που φορούσαν κουκούλες άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων στην πόλη της Μασσαλίας. Στην περιοχή βρέθηκε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μάνουελ Βαλς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Page 21: Φύλλο 915

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ

iΤΟ ΑΥΡΙΟ

Κι αυτός ο μήνας θα μας βρει στην φυλακήη υγρασία μες στα κάγκελα τρυπώνει

μακριά βρισκόμαστε απ’ όλους σας εκείμέχρι ν’ αρχίσει στο κελί να σουρουπώνει.

Γιατί σαν πέφτει το σκοτάδι τρυφερά και της βροχής οι στάλες παίζουν με τα φώτα

μαζί βρισκόμαστε, τραβάμε νοεράτον δρόμο του Αγώνα σαν και πρώτα!

Ποιος τις Ιδέες, ποιος το όνειρο μπορεί και τις ελπίδες να τσακίσει τις δικές μας;

Εμάς το αύριο ελεύθερους θα βρει γιατί αδούλωτες κρατάμε τις καρδιές μας!

ΔΙΚΩΝΥΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

21ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημέρες της νέας συγκυβέρνησης, η οποία αυτή τη φορά έχει στην σύνθεση της ως μετόχους τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ας προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα γύρω από την αντιμετώπιση που θα έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απ’ αυτήν. Η συγκέντρωση της 31ης Ιανουαρίου για την τραγική επέτειο των Ιμίων καθώς και η παράλληλη αντισυ-γκέντρωση, μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα, των παρακρατικών «αντιφασιστών» οδηγούν σε ορισμένες αρχικές σκέψεις. Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον βασικό και κυρίαρχο φορέα αυτής της συγκυβέρνησης είναι ολοφάνερο ότι από την δική του συμπερι-φορά βγαίνει και η κεντρική γραμμή των κυβερνητικών κινήσεων προς την αντιμε-τώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σίγουρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί το γεγονός ότι οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς ανέκαθεν δημιουργούσαν παράνομες αντισυγκεντρώσεις σε βάρος των νομίμων συγκεντρώσεων της ΧΡΥ-

ΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τόσο επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όσο κυρίως επί της συγκυβέρνησης έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου οι επικεφαλής τους να μπορούν να δικαιολογούν τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου που έπαιρναν. Τώρα, όμως, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είδαμε κάτι πρωτόγνωρο στην δράση των συγκεκριμένων παρακρατικών κύκλων. Ο εσμός των έμμισθων υπαλλή-λων των ψυχικά ανισόρροπων και λοιπών συμπλεγματικών που αποτελούν τους χαχανούληδες του περιφερόμενου αντιφα-σιστικού θιάσου, έκανε επίδειξη δύναμης στους άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι είχαν παραταχθεί απέναντι τους, όταν η πορεία των μόλις μερικών εκατοντάδων ανθελλή-νων τερμάτισε την διαδρομή της μπροστά τους. Αποθρασυνόμενοι πλήρως και εντε-λώς ανενόχλητοι οι παρακρατικοί έβγαιναν φωτογραφίες μαζί με τους εμβρόντητους αστυνομικούς, ενώ πολύ χειρότερα στην συνέχεια έγραψαν συνθήματα(!) πάνω στις κλούβες των ΜΑΤ, για να αποχωρήσουν στο τέλος χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχοντας υπόψιν ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε και αυτή, καταλαβαίνουμε ότι με την ενέργεια αυτή επιχειρεί να νομιμοποιήσει την παρουσία και την δράση των παρακρατι-κών αντιφασιστικών ομάδων. Πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά ότι η εγκαθίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τον απογυμνώνει πλέον από τον οποιοδήπο-τε καταγγελτικό ρόλο και αντικυβερνητικό

περιεχόμενο, καθώς είναι υποχρεωμένος να την διαχειριστεί. Η μοιραία φθορά του ΣΥΡΙ-ΖΑ στην άσκηση της εσωτερικής πολιτικής, καθώς η μεταστροφή του σ’ ολοένα και πλησιέστερες προς το Μνημόνιο θέσεις θα αυξάνει σε καθημερινή βάση, θα τον οδηγή-σει σε δυσχερή πολιτικά θέση. Οι καταγγέλ-λοντες θα γίνουν πλέον καταγγελλόμενοι, με τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις απέναντι στους τοκογλύφους και το εγχώ-ριο εκδοτικό κατεστημένο να πληθαίνουν. Το «αντίτιμο» γι’ αυτή την υποχωρητικότητα θα είναι ασφαλώς η ανοχή και η στήριξη τόσο του ξένου παράγοντα όσο και των ντόπιων «τσιφλικάδων» απέναντι στη νέα κυβέρνη-ση, της οποίας ο αναντικατάστατος μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη μεριά, όμως, η διολίσθηση σε καθεστωτικές θέσεις στην διαχείριση της μνημονιακής πολιτικής «πρέ-πει» να έχει ως αντίβαρο ένα «επαναστα-τικό» προφίλ σε άλλο τομέα. Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομική του πολιτική θα ανάβει «φλας» αριστερά και ταυτόχρονα θα στρίβει δεξιά, θα εκτονώνει την οργή των μελών του στον «αντιφασιστικό αγώνα» και στην με κάθε τρόπο παρεμπόδιση της πολιτικής δράσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κατ’ ουσίαν, δηλαδή, τα πρόσωπα στο κυβερνη-τικό πάνθεον μπορεί να άλλαξαν, όμως το σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών» θα συνεχιστεί ακάθεκτο. Τόσο για λόγους τυφλής εμπάθει-ας όσο και πολιτικής σκοπιμότητας ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει το πνίξιμο της φωνής του

Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ακριβώς επειδή γνωρίζει ότι το μακροπρόθεσμο πολι-τικό του συμφέρον προϋποθέτει κάτι τέτοιο. Ο «αντιφασισμός» (και για να λέμε τα πράγ-ματα με το όνομα τους ο ανθελληνισμός) αποτελούσε επί διακυβέρνησης ΝΔ κεντρική πολιτική επιλογή και συνεχίζει να αποτελεί και επί της σημερινής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, μάλιστα, στις αντιεθνικιστι-κές μανίες των συνιστωσών του πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Τσίπρας -βλέποντας μακροπρόθεσμα- γνωρίζει ότι η ουσιαστική αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής και επομένως της παραμονής του στον κυβερνητικό θώκο δεν πρόκειται να έρθει από την ευρισκόμενη σε βαθύτατη κρίση και παρακμιακή κατάσταση ΝΔ, αλλά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην προσπάθεια αυτή θα σιγοντάρουν με τον τρόπο τους τόσο οι ΑΝΕΛ, όσο και η ΝΔ. Ο Καμμένος γνωρίζει ότι η συγκυβέρνηση εκτός από τη νομή της εξουσίας εμπεριέχει και τον κίν-δυνο της φθοράς, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κερδίζει την μερίδα του λέοντος από τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ. Το ίδιο ισχύει, ακόμη πιο πολύ, στη ΝΔ, η οποία γνωρίζει ότι η εκλογική συντριβή της δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Μέσα από τα πλαίσια αυτά, λοιπόν, μπορού-με να αντιληφθούμε γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ο μεγάλος εχθρός του καθεστώ-τος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΤΟΜΥΣΤΙΚΟ

ΤΟΥΑΤΣΑΛΙΟΥ

Ο «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ» ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Syriza για λαθρομετανάστες:

Χιλιάδες καλοί χωράνεΜια πρόγευση για την πολιτική της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων στο θέμα των λαθρομεταναστών, έδωσε η (γνωστή αριστερίστρια…) αναπληρώτρια υπουργός Μετα-νάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, στα συντρόφια του διαβόητου Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που την επισκέφθηκαν στο γραφείο της.

Η λεγάμενη, έθεσε ως θέμα πρώτης προτεραιότητας την παροχή ελληνικής ιθαγένειας σε όσους εκ των «μεταναστών» γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα, επειδή «δε γνωρίζουν άλλη πατρίδα», (δηλαδή σε όλους, με πρόχειρες εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι είναι γύρω στις 250.000, ήτοι 3% του νέου εκλογικού σώματος…), τέλος στις (έτσι κι αλλιώς αποτυχημέ-νες…) επιχειρήσεις «Ξένιος Ζευς» της ΕΛ.ΑΣ. και πρωτοβουλίες για την αναθεώρηση των συμφωνιών του Δουβλίνου, βασιζό-μενη στην… αλληλεγγύη που υπολογίζουν οι Τσιπροκαμμένοι ότι θα δείξουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. στην Ελλάδα (να κάνουν όρεξη…)

Επίσης, ανακοίνωσε το κλείσιμο των «κέντρων κράτησης» (των περιβόητων Hotel Dendias) και την μετατροπή τους σε… «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας», δηλαδή σε ξενοδοχεία φαγητού και ύπνου, με όλη τη σημασία της λέξεως.

Τέλος, εξήγγειλε «την ανάγκη να ενισχυθούν οι υπηρεσίες ασύλου, ιδίως στις πύλες εισόδου, να επιταχυνθεί η εξέταση των χιλιάδων αιτημάτων που λιμνάζουν στο μητρώο των υπη-ρεσιών, να τερματιστεί η παράνομη πρακτική των επαναπρο-ωθήσεων». Δηλαδή, θα σταματήσουν και οι λίγες απελάσεις λαθρομεταναστών που γίνονταν…

Όπως καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω, το Τσιπροκαμ-μενιστάν θα γίνει ο σύγχρονος παράδεισος των απανταχού λαθρομεταναστών, που θα αυξάνονται και θα πληθύνονται συνεχώς κι εμείς οι «ιθαγενείς» θα ψάχνουμε να πάμε αλλού, γιατί δε θα μας χωράει ο τόπος!

Με τέτοιες προοπτικές, είναι να απορεί κανείς για την υπο-στήριξη που παρέχει αφειδώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων στη συγκυβέρνηση των συριζοψεκασμένων;

Page 22: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201522 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑποστέλλονται με αντικαταβολή σε όλη την χώρα με ένα τηλεφώνημα στο 6949361466

Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Θ. ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΤΟΜΕΑΣ Χ

Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γιατί χαίρεται ο Τσίπρας και χαμογελά μάιν βάτερ; Γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαί-νεται, μον αμί. Με το που ανέλαβε η καμένη κυβέρνηση, θεομηνίες γίνανε, γεφύρια γκρε-μιστήκανε, πόλεις πλημμυρίσανε, αεροπλά-να πέσανε, πιλότοι σκοτώθηκαν. Αλλά από έναν… Καμμένο και έναν Ήσυχο, περιμέναμε Εθνική Άμυνα; Όμως εμείς εδώ στην Άρτα μόλις βγήκε κυβέρνηση ο ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ γίναμε όλοι καραβοκύρηδες, εφοπλιστές. Μόνο με βάρκες κυκλοφορούμε πλέον από τις πλημ-μύρες. Κι ας είπε ο Βαρουφάκης βίο λιτό. Δεν εννοούσε εμάς εδώ. Εμείς τραβάμε κουπί. Κι όλη η ηπειρωτική Ελλάδα δηλαδή. Ντάξ’ τώρα, το γεφύρι που έπεσε ήταν παλιό μωρέ, μικρό, γεφύρι της… Πλάκας (στην κυριολε-ξία), δεν χώραγε να περάσουν τα …Καγιέν που είπε και ο Γιάνης.Από την αρχή έδειχνε που πάει το πράγμα. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ήξερα από τότε που μαζεύ-ονταν 149 Συριζαίοι στη Βουλή κι αυτό το έλεγαν… διαδήλωση. Το είχα πάρει γρήγο-ρα χαμπάρι ότι θα στραβώσει η δουλειά με τη «διαπραγμάτευση» όταν μπροστά σε 10 εκατομμύρια εξαθλιωμένους πολίτες ο Βα-ρουφάκης ξεστόμισε το ηρωικό «τέλος τα Καγιέν». Ναι ρε Γιάνη, ευτυχώς που μας το είπες για να μην ξαναπάρουμε, είχαμε κου-ραστεί να αγοράζουμε και δεν είχαμε και πού να το παρκάρουμε εδώ στα Τζουμέρκα. Μα στο Θεό -που δεν πιστεύεις- γίνεται δια-πραγμάτευση με «ουάου» και με το χέρι στη δική σου τσέπη βρε …Γιάνη μ’; Δεν γίνεται. Η σωστή διαπραγμάτευση είναι με το χέρι στην τσέπη του αλλουνού. Εσύ όσο και να ψάξεις στην τσέπη τι να βρεις να δώσεις; Σαν τον ΓΑΠ κι εσύ. Άμα φυτέψεις και δέντρο μαζί με τη γλάστρα θα σου πω να φτιάξεις δικό σου κόμμα. Εκτός κι αν θέλεις να δείξεις στους Έλληνες τι ακριβώς θα πάρουν με την …fucking διαπραγμάτευση που κάνεις. Οι ψυ-χολόγοι πάντως λένε ότι το χέρι στην τσέπη δείχνει ανασφάλεια και αμηχανία.Όχι πώς δεν το είχαμε καταλάβει δηλαδή. Κι εμείς και η Μέρκελ. Στέλνει το Ντάϊσελ-μπλουμ, τον Σουλτς για να καταλάβει το ποιόν σας. Μόλις άκουσε τα «ουάου!» ούτε να σας δει δεν θέλει. Σου λέει «τέτοιους» έχουμε και εις τας Ευρώπας, πήξαμε δεν θέλουμε άλ-λους, μ’ αυτούς τα’ χουμε κάνει όλα… κώλο εδώ μέσα. Η Μέρκελ γυρεύει τον άντρα τον σωστό τον… πρόστυχο για να διαπραγματευ-τεί. Θέλει τον Κασιδιάρη της. Τι τον έχετε στη φυλακή αναξιοποίητο; Τυχαία ξύπνησαν οι

ευαισθησίες της Κανέλλη όταν έφαγε το χα-στούκι; Στείλτε τον Κασιδιάρη στην Μέρκελ να της ξηγηθεί μωραϊτικα, μανιάτικα! Αφήστε τον ένα Σαββατοκύριακο μαζί της, και θα μας χαρίσει όλα τα χρέη, θα μας επιστρέψει το κα-τοχικό δάνειο και της γερμανικές αποζημιώ-σεις, τη Γερμανία ολόκληρη θα του δώσει, μη σας πω κι όλη την Ε.Ε. που είναι και τ’ αφεντι-κό. Αρκεί να μην της φύγει ο… ΛΛιάκος (με διπλό το Λ) και …φαρμακωθεί.

Όπως γρήγορα καταλάβαμε όλοι, τα παπαν-δρεϊκά «θα» του ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ ήταν όλα προε-κλογικά. Είναι γεγονός ότι η αριστερή κω-λοτούμπα έχει άλλη χάρη. Εξαπανέκαθεν οι κομμουνιστές είχαν καλύτερες ομάδες στην ενόργανη γυμναστική. Διαθέτουν μεγάλη πεί-ρα στις κυβιστήσεις. Ο Τσίπρας και οι υπουρ-γοί του δεν προλαβαίνουν να σκίζουν συνέ-χεια καλσόν από τη μέρα που ορκίστηκαν.Ο Τσίπρας αναρωτιέται πώς να το βαφτίσουν αυτή τη φορά για να μην το πούνε μνημό-νιο και τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Προτείνω να κάνουν νονό τον Ξηρό με την ανταύγεια και να το ονομάσουν… «Γοργοπό-ταμο». Το πρόγραμμα γέφυρα το θέλει για να μπορέσει να πετάξει κάποιους από τη γέφυρα και να λέει: «Ήταν στο πρόγραμμα». Ο Βαρου-φάκης άλλωστε το δήλωσε πώς συμφωνεί με το 67% των μέτρων του μνημονίου και θα τα έβαζε κι εκείνος. Με απλά λόγια είναι σαν να λέει η γυναίκα στον άντρα: -«Με κεράτωσες αλήτη!». -«Όχι, κατά 67% μόνο» – «Τι 67%;» – «Να δεν τον έβαλα όλον». Δεν είναι πάντως τυχαίο που πέφτουν τα γεφύρια. Και τα ευρώ ζωγραφισμένα γεφύρια έχουν πάνω τους. Όσο για το δημοψήφισμα που ακούγεται ότι μπορεί να γίνει, το ερώτημα δεν μπορεί να είναι έξω ή μέσα στο ευρώ, αλλά το ερώτημα θα πρέπει να είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο.

Όλα τ’ άλλα είναι εκ του πονηρού.Άρχισε και η ανταλλαγή ομολόγων με… γρα-βάτες. Πρώτα μας δώσανε τη γραβάτα, τώρα μας ράβουν και το κουστούμι. Όταν αρχίσουν να μας χαρίζουν… σώβρακα θα έχουμε θέμα. Τελικά όπως φάνηκε, δεν ήταν γραβάτα το δώρο στον Τσίπρα, μαντήλι για να κλάψουμε ήταν. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσα-λονίκη αποδείχτηκε κάτι σαν το μετρό της, γεφύρι της Άρτας. Μήπως να χτίζαμε στη γέ-φυρα τον ίδιο τον πρωτομάστορα Μπόμπολα μπας και δεν γκρεμιζόταν το… plan; Να, αυτά βλέπει και ο ποταμίσιος Κίτσος της Τασούλας με τις selfie στη βουλή και… ανησυχεί για τη συνεργασία ΣΑΝΕΛ. Ζούμε μεγάλες στιγμές!Μ’ αυτά και μ’ αυτά φωταγωγήσανε καλού κακού το Νομισματοκοπείο και περιμένουν την… Ραχήλ αλαλάζοντας! Εγώ με τη Ραχήλ είμαι, έχει δίκιο. Χρωστάμε; Να πλερώσουμε! «Ραχήλ κόβε»!

ΓΙΑΝΝΗΣ Θ. / ΑΡΤΑ

(ΥΣ) 1: Ωραίο αυτό το ..«Αγκρί του ντρισαγκρί» του Βαρουφάκη. Θα το λέω στη γυναίκα μου.(ΥΣ) 2: Η Παναγιωταρέα παρέδωσε την Αμ-φίπολη ή έχει κλειστεί λυπημένη μέσα στον τάφο και περιμένει να την ανακαλύψει η Πε-ριστέρη;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ«Θέλω

Louis Vuittonκαι όχι τον

βίο τον λιτόν»

Page 23: Φύλλο 915

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 23

Η Φωνή του Λαού

ελα σε επαφη mε την χρυση αυγη

Επιστολές - Συνεργασίες c Τ.Θ. 8346, Τ.Κ. 10010, ΑΘΗΝΑ c [email protected]

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Είδαμε με έκπληξη τον Υπουργό

Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρου-φάκη στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον Σόιμπλε στο Βερολίνο, να προσπαθεί να βρει κάποιο λόγο στην ένδεια των επιχειρημάτων του στοχοποιώντας και κατηγορώντας την Χρυσή Αυγή. Είναι ντροπή κατά την επίσκεψή του στην Γερμανία ο Βαρου-φάκης να πλήττει την Ελλάδα και τους Έλληνες που έφεραν στην τρίτη θέση την Χρυσή Αυγή.

Ό άνθρωπος αυτός ήταν σύμβου-λος του Τζέφρι Παπανδρέου που κατέ-στρεψε την Ελλάδα και επί ημερών Κ. Σημίτη (στο Διαδίκτυο αναφέρεται σαν Ααρόν Αβουρής) ήταν καθηγη-τής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει ακουστεί ότι εκπροσωπεί το Αμε-ρικανοσιωνιστικό Οικονομικό Λόμπυ και ότι έχει εργαστεί για τον Σόρος. Ας αφήσει τις εύκολες δικαιολογίες και να προσέχει όταν πιάνει στο στόμα του την Χρυσή Αυγή.

Γ.Π.

p

ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΚΑΙ ΤΗΝ... ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Για όσους παραστρατημένους θεω-

ρούν τους επιγόνους των συμμορι-τών που κυβερνάνε ως ό,τι καλύτερο πέρασε από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, λίγες λέξεις: Ο πολύς Βαρου-φάκης με το αλα Κωστόπουλου λάιφ στάιλ που σας μοστράρει, αν προσέ-ξατε, δεν έβγαλε άχνα μπροστά στον Σόιμπλε για το περίφημο «κατοχικό δάνειο» που η ιερά αγελάδα τους -εκείνη που έχτισε διεθνή καριέρα

επειδή δήθεν ξακάρφωσε τη σημαία από την Ακρόπολη- χρησιμοποιεί ως το ύστατο διαπραγματευτικό επιχεί-ρημά μας. Γιατί άραγε;

Οι ξεγραβάτωτοι μπολσεβίκοι της πλάκας, μας είχαν πρήξει επί μήνες ότι έχουν έτοιμο σχέδιο για τη διαπραγμάτευση που θα έκαναν με τους ξένους. Τώρα δεν τους φτάνει ο χρόνος μέχρι τη Τετάρτη. Ο πολυ-διαφημισμένος Βαρουφάκης για τις οικονομικές του γνώσεις το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει μπροστά στο Σόϊμπλε ήταν ο φόβος επέλασης της Χρυσής Αυγής επαιτώντας μια ξένη δύναμη να παρέμβει στα εσωτερικά ενός άλλου κράτους.

Οι ίδιοι μεγαλοαστοί του συριζα, όταν αλώνιζαν την υφήλιο πουλώ-ντας κομμουνισμό, είχαν οργώσει την Λατινική Αμερική ολόκληρη, προβάλ-λοντας την ως πρότυπο ανάπτυξης. Για όσους έχουν ασθενή μνήμη μάλι-στα, είχαν εξετάσει το σενάριο «της οικονομικής βοήθειας μέσω ανταλ-λαγών» όπως πετρέλαιο από Βενε-ζουέλα. Σήμερα έχουν παρακαλέσει μέχρι και τους αλβανούς αλλά στους συντρόφους τους ακόμη δεν ζήτη-σαν βοήθεια. Η παραπληροφόρηση

πραγματικά ρέει με καταιγιστικούς ρυθμούς με προφανή στόχο τη του Ελληνικού λαου παό τη παραγματι-κότητα η οποία δεν είναι άλλη από τις απανωτές κυβιστήσεις της κυβέρ-νησης προς τους τοκογλύφους και νταβατζήδες της χώρας.

Η πραγματική Εθνική αντίσταση για Πατρίδα Λαό Ελευθερία λέγεται Χρυσή Αυγή και σύντομα θα το κατα-λάβουν και οι πλέον δύσπιστοι.

Σ.Ζ.

p

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ Στο παρά πέντε της 18μηνης προ-

φυλάκισης, ήρθε το Βούλευμα για την παραπομπή σε Δίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Πιστεύει κανείς ότι όλο αυτό δεν είναι πέρα για πέρα στημένο; Ο φίλος των Εβραίων Δένδι-ας και το υπόλοιπο αντισυνταγματικό τόξο έστησαν την παράνομη και ελε-εινή δίωξη της Χρυσής Αυγής με την συνδρομή του και την σαφή βοήθεια ξένων κέντρων εξουσίας.

Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙ-ΖΑ-ΑΝΕΛ με την βοήθεια των λοιπών κομμάτων πλην Χ.Α. ετοιμάζεται να παραβιάσει το Σύνταγμα με τον παρά-νομο νόμο έκτρωμα για την ιθαγένεια των Λαθρομεταναστών, την ίδια στιγ-μή ετοιμάζεται η Δίκη παρωδία των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Δίκη αναμένεται να μετατραπεί σε τηλεοπτική αρένα για να καλύψει την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία και τα εσωκομματικά των Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η ξεφτίλα της μετα-πολίτευσης από τους εθνοπροδότες πολιτικούς σε κάνει να ντρέπεσαι για την κατάντια των Ελλήνων και της Ελλάδας.

Ι.Π.

7 χρόνια πριν...Όχι στην απέλαση

των λαθρομεταναστών… γιατί κοστίζει στο Κράτος!

Μία σπάνιου ενδιαφέροντος μελέτη παρουσιάστηκε προ ημερών στην Βουλή με κεντρικό θέμα την επα-ναπροώθηση των μεταναστών, την οποία παρουσί-ασε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Ζαβός. Τα στοιχεία που παρατέθηκαν αποδεικνύουν εν ολίγοις την παντελή έλλειψη θέσπισης μέτρων προστασίας των Ελλήνων από την αθρόα είσοδο μεταναστών και το μέγεθος της γραφειοκρατίας που ίσως εσκεμμένα το κράτος συντηρεί και αποτρέπει τις αρχές από το να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Συγκεκριμένα στην μελέτη αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι το Ελληνικό κράτος ουδέποτε κατάρτισε έστω και μια στοιχειώδη μελέτη ώστε να μπορεί να προσδιορίσει τον αριθμό των μετανα-στών, που χρειάζεται να φιλοξενήσει, ενδεχομένως για να τους χρησιμοποιήσει ως εργατικό δυναμικό. Επιπλέον, γίνεται ευθέως λόγος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα, εισέρχονται παράνομα. Καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι με εντολή του Υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου, σε μια ύστατη προσπάθεια να απο-δείξει κι αυτός τον βαθύ «αντιρατσισμό» του, έχουν δοθεί αμέτρητες αναβολές και παρατάσεις για την προσκόμιση δικαιολογητικών χαρτιών για όλους τους παράνομους μετανάστες, ενώ λίγους μήνες μετά ανακοινώνεται πάλι με δική του εντολή ότι όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα θα αποκτήσουν την Ελληνική υπηκοότητα, συμπεριλαμβανομένων κι αυτών που δεν έχουν άδεια παραμονής στην χώρα. Ακόμη και στην περίπτωση που οι Ελληνικές αρχές θα ήταν πρόθυμες να κάνουν το καθήκον τους, αυτό θα ήταν εξαιρετικά αδύνατο λόγω του ότι πρώτον οι αντικειμενικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τον προσδιορισμό της χώρας προέλευσης, αφού όπως προαναφέραμε οι περισσότεροι μετανάστες εισέρχονται λαθραία στην χώρα και δεύτερον ότι… το κόστος επαναπατρισμού είναι αρκετά υψηλό. Συγκεκριμένα ο κ. Ζαβός αναφέρει ότι το κόστος επαναπροώθησης κατά άτομο πολλές φορές φτά-νει και τα 1.000 ευρώ, οπότε μια τέτοια προσπάθεια θα ήταν εξαιρετικά… ασύμφορη για την Ελλάδα, η οποία «φιλοξενεί» αυτή την στιγμή πάνω από 1 εκατομμύριο μετανάστες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2008

ΑΘΗΝΑ Δηλιγιάννη 50ΑΓΡΙΝΙΟ Πάροδος ΚυριαζήΑΙΓΙΟ Αιγαλέως 62ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Μαζαράκη 34ΑΡΓΟΛΙΔΑ Παράσχου 9, ΝαύπλιοΑΡΤΕΜΙΔΑ Αγ. Μαρίνας 10ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 17 χλμ Νέας Εθνικής ΟδούΑΤΑΛΑΝΤΗ Εθνικής Αντιστάσεως 34ΑΧΑΡΝΕΣ Πλατεία ΚαράβουΒΑΡΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Πατρών - Πύργου 50Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Λ. Κηφισίας 141ΓΥΘΕΙΟ Πλ. «Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη»ΔΡΑΜΑ Εθνικής Αμύνης 55ΖΑΚΥΝΘΟΣ Φωσκόλου 77ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ηροδότου 87 (Ν. Αλικαρνασσό)

ΘΑΣΟΣ Πρίνος Θάσου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καζαντζάκη 4ΚΑΒΑΛΑ Δαγκλή 10ΚΑΛΑΜΑΤΑ Χ. Κουμαντού 2 ΚΑΡΔΙΤΣΑ Καραϊσκάκη 7ΚΑΣΤΟΡΙΑ 11ης Νοέμβριου 9ΚΑΤΕΡΙΝΗ Δραγούμη 1 και ΕιρήνηςΚΕΡΚΥΡΑ Πολυχρονίου Κωνσταντά 2ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Δρακοπούλου 12 (Αργοστόλι)ΚΙΛΚΙΣ 21ης Ιουνίου 63KOZANH Πλ. Γιολδάση 2KOMOTHNH Σοφοκλέους Κομνηνού 2ΚΟΡΙΝΘΟΣ Κύπρου 64ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ Κεντρική πλατείαΚΩΣ Ομήρου και Ξενοκρίτου (Ζηπάρι)

ΛΑΜΙΑ Πλατεία Πάρκου και ΚολοκοτρώνηΛΕΣΒΟΣ Πλατεία Κυπρίων ΠατριωτώνΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Στρατηγού Ν. Ρόκα 94ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Κεντρική ΠλατείαΜΕΓΑΡΑ 28ης Οκτωβρίου 65ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Κοντογιάννη 4ΜΕΣΣΗΝΗ Μερλοπούλου 27ΝΕΜΕΑ Δερβενακίων 20ΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ Αγ. Νικολάου 31Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ Ποσειδώνος 34 (Άλιμος)ΞΑΝΘΗ Τσιμισκή 2ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 111ΠΕΡΑΜΑ 25ης Μαρτίου 7ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ Κεντρική ΠλατείαΠΡΕΒΕΖΑ Μάρκου Μπότσαρη 63

ΠΥΡΓΟΣ Αγ. Γεωργίου και ΥψηλάντουΡΟΔΟΣ Εθν. Μακαρίου 45 (Στοά Ροίκου)ΣΑΛΑΜΙΝΑ Λ. Φανερωμένης 3ΣΕΡΡΕΣ Ραιδεστού 1ΣΠΑΡΤΗ Λυκούργου 142ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΣ Μ. Αλεξάνδρου 44, ΒρασνάΤΡΙΚΑΛΑ Καποδιστρίου 10 και ΑσκληπιούΤΡΙΠΟΛΗ Πλατεία Κολοκοτρώνη 8ΦΑΡΣΑΛΑ Θεοτοκοπούλου 2 (1ος Όροφος)ΧΑΛΚΙΔΑ Κιαπέκου 1ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Τερτσέτη 4 (Πολύγυρος)ΧΑΝΙΑ Τζανακάκη 40 - 42ΧΙΟΣ Κουντουριώτη 70 & Καλαμπόκα 89

εδω χτυπα η καρδια του εθνικισmου

Αθήνα: 210 8235030 Πειραιάς: 210 4172693 Αν. Αττική: 6947 285718 Δυτ. Αττικη: 6973 283559 Θεσσαλονίκη: 6970 138893 Αιτωλ/νία: 6987 082953 Αργολίδα: 6985 764633 Αρκαδία: 6974 882304 Άρτα: 6946 222044 Αχαΐα: 6948 550798 Βοιωτία: 6985 994905

Γαργαλιάνοι: 6977 224247 Γρεβενά: 6978 514514 Γύθειο: 6974 629128 Δράμα: 6976 822302 Δωδεκάνησα: 6947 780096Έβρος: 6947 179504 Εύβοια: 6993 955634 Ευρυτανία: 6988 888540 Ζάκυνθος: 6971 835209 Ηράκλειο: 6977 752198 Ηλεία: 6977 579856 Ημαθία: 6943 567011 Θεσπρωτία: 6980 838537 Ιωάννινα: 6938 147358 Καβάλα: 6931 087003

Καρδίτσα: 2441 73454 Καστοριά: 6978 514514 Κέρκυρα: 6937 621556 Κεφαλλονιά: 6945 134452 Κιλκίς: 6970 505407 Κοζάνη: 6984 342137 Κόρινθος: 6946 359976 Κυκλάδες: 6909 103541 Λακωνία: 27310 25806 Λάρισα: 6977 274402 Λασίθι: 6989 642299 Λευκάδα: 6936 796622 Μαγνησία: 6972 802167 Μεσσηνία: 6948 929090 Ξάνθη: 6984 784013

Πέλλα: 6972 226025 Πέραμα: 210 4416009 Πιέρια: 6970 881184 Πρέβεζα: 6985 771934 Ρέθυμνο: 6977 752198 Ρόδος: 6947 780096 Ροδόπη: 6983 504758 Σάμος: 6984 305181 Σέρρες: 6938 721350 Τρίκαλα: 6932 207727 Φθιώτιδα: 6988 888540

Φιλιατρά: 6945 662768 Φλώρινα: 6947 298150 Φωκίδα: 6936 900623 Χαλκιδική: 6970 885776 Χανιά: 6977 752198 Χίος: 6980 834045

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 210.6985121 - 210.6985171210.6985173 - 210.6985175

Καθημερινά 9:00 - 21:00

Επιστολές Συμπαράστασης προς τους φυλακισμένους Συναγωνιστές

μπορούν να αποστέλλονται προς:

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Σολωμού 3, ΤΚ 18100, Aθήνα

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Page 24: Φύλλο 915

Όπως όλοι γνωρίζετε σύσσωμη η Κοινοβου-λευτική Ομάδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ιουνίου του 2012 παραπέμπεται σε δίκη.

Να θυμηθούμε στο σημείο αυτό, την δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβερνήσεως Σαμαρά, Αθανασίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της συλλήψεώς μας είχε κάνει δήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Φαίνεται, πως εκτός από υπουργός υπήρξε και προ-φήτης. Ιδιαιτέρως, όταν σύμφωνα με τον εισηγητή του Συμβουλίου Εφετών, το οποίο εξέδωσε το παρα-πεμπτικό βούλευμα, έπρεπε να απαλλαγούμε βάσει του νόμου και να μην παραπεμφθούμε σε δίκη.

Λέγανε ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Εμείς το ελπίζου-με, το θέλουμε και το επιδιώκουμε, για να φανεί η αλήθεια, να έρθουν στο φως όλες οι τερατολογίες με τις οποίες ποι-νικοποιήθηκε η πολιτική ζωή και οδηγήθηκε σε μία πρω-τοφανή δίωξη το Τρίτο Κόμμα της Χώρας. Ελπίζουμε ότι θα είναι δίκη και όχι τηλεδίκη, όπως αυτές τις οποίες επί έναν ολόκληρο χρόνο είδαμε από τα κανάλια της διαπλοκής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά την πρωτοφανή δίωξη συνε-χίζει τον αγώνα της για μια νέα Ελλάδα της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης. Αυτόν τον διεξαγάγουν παρά τις μεγάλες αντιξοότητες με μεγάλη επιτυχία οι χιλιάδες των Αγωνιστών και των Αγωνιστριών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έτσι στις πρόσφατες εκλογές, πολεμώντας ένα ολόκληρο σύστημα, κατορθώσαμε να επιτύχουμε την Τρίτη θέση. Αυτό δεν το σεβάστηκαν καθόλου οι ψευτοδημοκράτες για τους οποίους - υποτίθεται - πάνω απ’ όλα είναι η θέληση του Λαού. Συνεχίζουν την ίδια πολιτική του ολοκληρωτι-κού αποκλεισμού, της ολοκληρωτικής καταδίκης μας. Δεν σέβονται καν το τεκμήριο αθωότητας. Μας έχουν καταδι-κάσει πριν ακόμα δικαστούμε.

«ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και την περιοδεία Βαρουφά-κη ανά τας ευρωπαϊκάς αυλάς με τελευταία στάση στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας. Στη διάρκεια της συνεντεύξεως αυτής Βαρουφάκης δεν παρέλειψε να ανα-φερθεί - χωρίς να υπάρχει κατά τη γνώμη μας κανένας λόγος - και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με δύο λόγια είπε ότι οι Γερμανοί θα πρέπει να διευκολύνουν τα οικονομικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, για τον φόβο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Πιστεύω ότι οι Γερμανοί είναι το έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από κάθε άλλο στην Ευρώπη. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από εσάς ότι ο Λαός αυτής της χώρας με μία οικονομία η οποία έχει υποστεί σοβαρή ύφεση, συνδυασμένη με μία εθνική ταπείνωση,

μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού μέσα στην κοινωνία του. Όταν σήμερα επιστρέψω στη χώρα μου θα βρεθώ σε ένα Κοινοβούλιο, στο οποίο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα δεν είναι νεοναζιστικό, αλλά καθαρά ναζιστικό κόμμα».

Αυτά είπε στον Σόιμπλε ο Βαρουφάκης, στερώντας μας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, αφού εμείς από το 1992 δηλώνουμε Έλληνες Εθνικιστές και όχι «νεοναζί» ή «ναζί». Δεν μας είπε όμως γιατί υπάρχει οικονομική κρίση. Γιατί έχει καταρρεύσει το οικονομικό σύστημα της Ελλάδος και η χώρα βρίσκεται στο έλεος των διεθνών τοκογλύφων; Φυσικά και δεν φταίει η Χρυσή Αυγή γι’ αυτήν την ζοφερή οικονομική κατάσταση, γιατί η Χρυσή Αυγή δεν κυβέρνησε και επιπλέον είναι από πάσης απόψεως καθαρή οικονομι-κά. Αυτοί οι οποίοι οδήγησαν την Πατρίδα στη σημερινή ανέχεια δεν είναι άλλοι από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τους μεγάλους «εταίρους» μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανάμεσα στους οποίους εξέχουσα θέση έχει η Γερμανία, της οποίας μεγάλες εταιρείες βαρύνονται για σκάνδαλα μέσα στην Πατρίδα μας.

Όμως το ερώτημα παραμένει: ο Βαρουφάκης στη συνά-ντησή του με τον Σόιμπλε είπε: «Βοηθήστε μας γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε από την Χρυσή Αυγή». Τι έχουν να φοβού-νται από την Χρυσή Αυγή; Μήπως αυτό το οποίο στην πραγματικότητα τους απειλεί είναι το γεγονός ότι έχουν αποφασίσει να υποχωρήσουν άτακτα από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις; Ότι η καταγγελία του Μνημονίου, την οποία ευαγγελίζονταν, δεν πρόκειται να συμβεί και αντί-θετα πρόκειται να προχωρήσουν σε ένα άλλο Μνημόνιο, με διαφορετικό όνομα; Μήπως τελικά στη Χρυσή Αυγή φοβούνται τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος τους ανέδειξε πρώτο κόμμα με την προϋπόθεση ότι θα αλλάξουν την ζωή

του και ότι πρώτη ενέργειά τους θα ήταν η καταγγελία του Μνημονίου; Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πράξει αυτά τα οποία υποσχέθηκε. Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας πραγμα-τικά να επιτύχουν την οικονομική ανάκαμψη και να καταγ-γείλουν το Μνημόνιο. Κάτι τέτοιο όμως δεν το βλέπουμε, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Αντίθετα βλέπουμε να έχουν ξεχάσει εντελώς την διαγραφή του χρέους και να μιλούν για ομόλογα χωρίς ημερομηνία λήξεως, δηλαδή να καταστήσουν τη χώρα όμηρο εις τον αιώνα τον άπαντα στους ξένους δανειστές. Από την πλευρά της η ΝΔ συνεχί-ζει την ίδια ολέθρια πολιτική. Στην πραγματικότητα, δεν θα την δυσαρεστούσε καθόλου να αποτύχει εντελώς ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα να χρεοκοπήσει και οι Έλληνες να συρθούν στη φτώχεια. Η κομματική τους δικαίωση στέκεται πάνω από τα συμφέροντα της Πατρίδας. Εμείς δεν σκεφτόμαστε κατ’ αυτόν τον τρόπο και επιμένουμε σε αυτά τα οποία προε-κλογικά εξαγγείλαμε και στα οποία θα μείνουμε σταθεροί.

Δεν ισχύει επίσης το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι εάν εφαρμόσουν όλα όσα προεκλογικά υποσχέθηκαν πρόκειται να καταστραφεί ο λαός. Επιτέλους, ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Με τις εκλογές ανέλαβε την ευθύνη του για ρήξη και σύγκρουση με τους δανειστές, για λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να μάθουμε επιτέλους ποιοι έχουν κλέψει σ’ αυτόν τον τόπο, ποιοι καταχράστηκαν αυτά τα τεράστια ποσά και οδήγησαν την Πατρίδα στη σημερινή κατάσταση.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΗ Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις γραμμές της τις

οποίες διαχρονικά είχε σαν οδηγό της: Πλήρης και ολοκλη-ρωτική καταγγελία του Μνημονίου. Κατάργηση της εκχώ-ρησης της εθνικής κυριαρχίας, η οποία καθιστά την Ελλάδα ένα όχι ανεξάρτητο κράτος. Θέλουμε ένα εθνικό κράτος και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτε.

Η Χρυσή Αυγή έχει σταθερή και συνεπή γραμμή σε όλα τα εθνικά θέματα. Πιστεύει ότι εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μια πραγματικά πατριωτική πολιτική, θα πρέπει να καταγγείλει στον ΟΗΕ το casus belli της Τουρκίας και να σταματήσουν όλες αυτές οι προκλήσεις οι οποίες απειλούν άμεσα την εθνική μας κυριαρχία. Η Χρυσή Αυγή επίσης πιστεύει ότι ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο επιβαρύνει εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά την Πατρίδα μας, είναι το πρόβλημα «λαθρομετανάστες». Και σε αυτό το σημείο, βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι απλά ανεπαρκής να το αντιμετωπίσει, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνος.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στον αγώνα για μια νέα εθνικιστική Ελλάδα, στον αγώνα για την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣΓ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Τετάρτη

11Φεβρουαρίου

«Όταν επιτέλους θα θέσουμε ως λαός στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας την Πατρίδα, τότε να είστε σίγουροι ότι και η οικονομία θα ακολουθήσει τους κανό-νες μας. Για όσο ακόμα θα επικρατεί ο ατομικισμός, μην περιμένετε κανένα θετικό πρόσημο στους οικονομικούς δείκτες. Τα τοκοχρεολύσια θα είναι πάντα εκεί για να σας θυμίζουν ότι ζείτε σε ένα κατεχόμενο κράτος και οι διεθνείς τοκογλύφοι θα αναζητούν πάντα μια λίμπρα αίμα για να ξεχρεώσουμε.»

ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Δείτε όλα τα είδη μας στο xakatastima.gr f Για παραγγελίες καλέστε στο 6949361466