την υγεια μου χτιζοντας γερα τα μικροβια διωχνω μακρια

55
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2015-2016 <<ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΙΩΧΝΩ ΜΑΚΡΙΑ>> 2 ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ

Transcript of την υγεια μου χτιζοντας γερα τα μικροβια διωχνω μακρια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2015-2016

<<ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΙΩΧΝΩ ΜΑΚΡΙΑ>> 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ

Η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ :ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ :ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΜΗΜΑ : ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ (Νο 2)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 15 (ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΑ )

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ : <<ΡΟΥΛΗΣ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΥΛΗΣ >>.ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ,ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: <<ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΙΩΧΝΩ ΜΑΚΡΙΑ >>

Papadopoulos

ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ .

ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΡΑΣΗ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ 4 ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ .Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ . Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΜΟΡΦΗ :

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ1 .ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ;

2 .ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ;

3 .ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ;

3 .ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ;

ΚΑΤΑΙΓΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟ,ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ,ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΜΕ.Π.Χ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.....

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Ο

ΚΑΘΑΡΟΥΛΗΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΑΣ:

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ

ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ......Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ...ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΑΣ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ.........

ΠΩΣ ;

. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ VIDEO

. ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

. ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ

. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ

. ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

. ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ .ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ...... ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ

Η ΓΡΙΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΟΥ ΥΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΞΕΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!!ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: <<Ο ΡΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΘΑΡΟΥΛΗΣ >>ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ , ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ .ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ : ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΒΡΩΜΙΑΟΡΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ .ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙ Α3 ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΧΩΡΑ.ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΩΡΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΧΩΡΙ .ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟΥΛΗ.

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

1η ΚΑΙ 2η ΟΜΑΔΑ -ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΜΟΥ!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ

3η ΚΑΙ 4η ΟΜΑΔΑ-ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΜΟΥ!

ΠΕΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ: ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η/Υ ΠΑΙΔΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣΤΟΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΕΙΣ: ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ:ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ

ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΡΟΛΗΨΗ,ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ:ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ:ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΑΛΛΟΙ: ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ,ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ) ,ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ,ΠΡΟΒΟΛΕΣ ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΩΝΙΑ

ΙΑΤΡΕΙΟΥΕΚΤΕΛΩ ΧΡΕΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ-ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ –ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΣ

ΒΟΗΘΕΙΕΣ.ΓΙΑΤΡΟΣ ,ΝΟΣΟΚΟΜΑ, ΑΣΘΕΝΗΣ.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ,ΓΑΖΕΣ,ΓΛΩΣΣΟΠΙΕΣΤΡΑ,ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ,ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ,ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.ΠΛΟΥΣΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΡΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ,ΓΥΑΛΙΑ ,ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑ- ΡΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ.

ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ,ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ,ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ VIDEO ΠΡΟΒΟΛΩΝ.Ο Β. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΕΦΕΡΕ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟΥΛΗ ΜΑΣ .ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ.

Ο ΚΑΘΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ. ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΤΟΝΕΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΜΠΕΣ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ..

ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ,ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ,ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ,VIDEO ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.

ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΑΖΛ,ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΜΕ ΛΕΞΕΙΣ .ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΣΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ !!!!!!

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ. ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΜΕ....ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ.

ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ,ΠΑΙΖΟΥΜΕ , ΧΑΙΡΕΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΑΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ...

ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ –ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ –ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ-ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ-ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ;ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ;

ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ Β.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ.ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ,ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΚΟΡΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ.Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΝΙΩΘΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ .ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.

Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ .ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ .ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ....

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ:

Ο ΑΙΜΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ.

ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ –ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ( ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ)ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΤΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΧΑΡΙ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΣΩΣΤΟΥ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙ ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.

ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΡΟΛΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ,ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ,ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ,ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ...

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!!!!!!

ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ...ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ; (ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ )

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ...

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ .

ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΥΝΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:

ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΔΡΟΣΕΡΟ. ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ:ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑΟΧΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑΤΑΚΤΙΚΑ !

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΚΥΡΙΟ ΚΡΟΚΙΔΑ .ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ,ΜΑΣ ΛΥΝΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ,ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Η ΒΟΗΘΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ....

ΩΣΤΟΣΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ...

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ .ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΝΑ ΤΕΡΗΔΟΝΑ.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ . ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ,ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ,ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ : Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΖΑΡΙ,ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ .ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ : ΜΙΚΡΟΒΙΟΕΞΩΝΤΩΣΗ.Η ΙΔΕΑ ΠΡΟΕΚΟΙΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΔΑΚΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ,ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

ΕΠΑΘΛΟ : ΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ .ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ .

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Η ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ,ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ.ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΔΕΝ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ : << ΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΗ ΜΟΥ >>