Επίσκεψη στην ΕΛ.ΑΣ.

of 2 /2
Ασφαλές Διαδίκτυο Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο του μαθήματος «Project: Ασφαλές Διαδίκτυο & Σχολικός Εκφοβισμός» επισκεφτήκαμε την ΕΛ. ΑΣ. Εκεί μας υποδέχτηκαν θερμά ανώτεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι μας ενημέρωσαν τόσο για τους διαδικτυακούς κινδύνους που αντιμετωπίζουμε εμείς τα παιδιά, όσο και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Συγκεκριμένα, μας μίλησαν για τους κινδύνους των «social media», για τις «ηλεκτρονικές απάτες», για το «cyber bullying» και για τον εθισμό στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Στο τέλος της επίσκεψης, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σε μαθητές και συνοδούς καθηγητές. Η φιλική σύμβαση Γονέων – Παιδιού περί της χρήσης κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου ελπίζουμε να μας φανεί πολύ χρήσιμη.

Embed Size (px)

Transcript of Επίσκεψη στην ΕΛ.ΑΣ.

Page 1: Επίσκεψη στην ΕΛ.ΑΣ.

Ασφαλές Διαδίκτυο Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο του μαθήματος «Project: Ασφαλές Διαδίκτυο & Σχολικός Εκφοβισμός» επισκεφτήκαμε την ΕΛ. ΑΣ. Εκεί μας υποδέχτηκαν θερμά ανώτεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού

Εγκλήματος, οι οποίοι μας ενημέρωσαν τόσο για τους διαδικτυακούς κινδύνους που αντιμετωπίζουμε εμείς τα παιδιά, όσο και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Συγκεκριμένα, μας μίλησαν για τους κινδύνους των «social media», για τις «ηλεκτρονικές απάτες», για το «cyber bullying» και για τον εθισμό στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Στο τέλος της επίσκεψης, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σε μαθητές και συνοδούς καθηγητές. Η φιλική σύμβαση Γονέων – Παιδιού περί της χρήσης κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου ελπίζουμε να μας φανεί πολύ χρήσιμη.

Οι μαθητές των Project:«Ασφαλές Διαδίκτυο»

«Σχολικός Εκφοβισμός»