Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή - μέλους TwinSpace

4
Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή – μέλους TwinSpace Αποστολοπούλου Αικατερίνη Πρεσβευτής eTwinning Α’ και Β’ Αθήνας 1. Πληκτρολογείς www . etwinning . net και εισάγεις στο πλαίσιο της Σύνδεσης το όνομα χρήστη-username και κωδικό-password σου. Πατάς login και εισέρχεσαι στο portal του eTwinning. 2. Πατάς ΤwinSpace Αποστολοπούλου Αικατερίνη, Πρεσβευτής eTwinning Α’ και Β’ Αθήνας

description

Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή - μέλους που συμμετέχει σε πρόγραμμα eTwinning

Transcript of Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή - μέλους TwinSpace

Page 1: Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή - μέλους TwinSpace

Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή – μέλους TwinSpace

Αποστολοπούλου Αικατερίνη

Πρεσβευτής eTwinning Α’ και Β’ Αθήνας

1. Πληκτρολογείς www . etwinning . net και εισάγεις στο πλαίσιο της Σύνδεσης το όνομα χρήστη-username και κωδικό-password σου. Πατάς login και εισέρχεσαι στο portal του eTwinning.

2. Πατάς ΤwinSpace

3. Πατάς πάνω στο όνομά σου και ανοίγει η σελίδα του προφίλ σου

4. Κάθε μέλος του TwinSpace έχει μια σελίδα προφίλ, την οποία μπορούν να δουν και τα υπόλοιπα μέλη του TwinSpace. Για να διαμορφώσεις το προφίλ σου πατάς πάνω στο Edit Twinspace profile

Αποστολοπούλου Αικατερίνη, Πρεσβευτής eTwinning Α’ και Β’ Αθήνας

Page 2: Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή - μέλους TwinSpace

5. Γράφεις στα Αγγλικά ή στη γλώσσα επικοινωνίας των συνεργατών σας μια μικρή περιγραφή του εαυτού σας και των αγαπημένων σας μαθημάτων, συνηθειών κ.ο.κ. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σας, αλλά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις κάποιο avatar ή φωτογραφία σου τροποποιημένη. Σε κάθε περίπτωση το TwinSpace είναι ένας προστατευμένος χώρος και δεν είναι ορατό το προφίλ σας παρά μόνο από τα μέλη του TwinSpace.

6. Αποθηκεύεις πατώντας Save. Συγχαρητήρια! Διαμόρφωσες το δικό σου προφίλ! Μπορείς να δεις και τα προφίλ των συμμαθητών σας και των μαθητών των σχολείων που συνεργάζεσαι και να αφήσεις ένα σύντομο σχόλιο.

Αποστολοπούλου Αικατερίνη, Πρεσβευτής eTwinning Α’ και Β’ Αθήνας

Page 3: Οδηγός διαμόρφωσης προφίλ μαθητή - μέλους TwinSpace

Αποστολοπούλου Αικατερίνη, Πρεσβευτής eTwinning Α’ και Β’ Αθήνας

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!