Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

7
Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής! Διάλεξη Κινητοποίησης & Ενδυνάμωσης Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της γής, το όρος EVEREST ύψους 8.848m !

description

Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!. Διάλεξη Κινητοποίησης & Ενδυνάμωσης Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της γής, το όρος EVEREST ύψους 8.848 m !. Ομιλητής: Κοτρωνάρος Παναγιώτης Hellas Everest 2004 Expedition Leader. - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Page 1: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Ένα Όραμα. Ένας ΣτόχοςΗ κατάκτηση της Κορυφής!

Διάλεξη Κινητοποίησης & Ενδυνάμωσης Ανθρώπινου Δυναμικού με θέμα την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής της γής, το όρος EVEREST ύψους 8.848m !

Page 2: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Ομιλητής: Κοτρωνάρος ΠαναγιώτηςHellas Everest 2004 Expedition Leader

Ο αρχηγός της πρώτης επιτυχημένης Ελληνικής ορειβατικής αποστολής στο EVEREST, θα παρουσιάσει στα στελέχη της εταιρίας σας το χρονικό της κατάκτησης της ψηλότερης κορυφής της γής !

Page 3: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Η διάλεξη έχει διάρκεια από 45 έως 90 λεπτά και περιλαμβάνει:

Περιγραφή του χρονικού της ανάβασης καθώς και των στοιχείων που οδήγησαν στην επιτυχία από τον κ. Κοτρωνάρο.

50 διαφάνειες με εντυπωσιακές φωτογραφίες, χάρτες και διαγράμματα από την εξέλιξη της αποστολής.

2 video διάρκειας 4 και 2 λεπτών, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος της ομιλίας, που περιλαμβάνουν και συνέντευξη του κ. Κοτρωνάρου στην κορυφή.

Μικρή έκθεση με επιλεγμένα αυθεντικά κομάτια του εξοπλισμού που έφτασαν στην κορυφή του κόσμου.

Page 4: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Έμπνευση για την κατάκτηση της Κορυφής !

Αφοσίωση στο Στόχο Στρατηγικός Σχεδιασμός Ηγεσία Επικοινωνία Ομαδικότητα Πειθαρχεία Ενθουσιασμός

αναδεικνύονται μέσα από τον παλμό και την εμπειρία του ομιλητή με φόντο τις κορυφές των Ιμαλαΐων!

Page 5: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

Εταιρίες που έχουν διοργανώσει διαλέξεις με θέμα την ανάβαση στο Everest και ομιλητή τον κ. Κοτρωνάρο

ATEXELIXI BAYER HELLAS BIC ELECTRONET FOREVER LIVING HENKEL ING INTERNATIONAL LIFE KOTSOVOLOS MEDA PHARMACEUTICAS MINERVA PFIZER PHARMASWISS PHILIP MORRIS PROCTER & GAMBLE HELLAS SYNOLIC NLP TASTY FOOD TMS BUISNESS TRAINING

Page 6: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΠ.ΚΟΤΡΩΝΑΡΟΣΔιπλωματούχος Οδηγός Βουνού, Εκπαιδευτής Ορειβασίας & Αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης, ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος ήταν ο αρχηγός της πρώτης Ελληνικής αποστολής, που την άνοιξη του 2004 κατέκτησε την ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το EVEREST!! Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανολόγος και είναι κάτοχος διπλώματος Προπονητή Αθλημάτων, όμως το πάθος του για τα βουνά και τη ζωή στη φύση τον έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ορειβασία.

Σήμερα με περισσότερα από 20 χρόνια δράσης στο βουνό, έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό αναρριχήσεων σε πάγο, βράχο και μεικτό πεδίο, εξερευνήσεων φαραγγιών, διασχίσεων με ορειβατικά σκι και ορειβατικών αποστολών στα Ιμαλάϊα (Everest 8.848m, Cho Oyu 8.201m, Dhaulagiri 8.167m, Shisha Pangma 8.046m κ.α). Από το 1997 μέχρι σήμερα διδάσκει ανελιπώς τις τεχικές ορειβασίας-αναρρίχησης και ορεινής διάσωσης σε ομοσπονδιακές σχολές ορειβατικών συλλόγων. Στο διάστημα αυτό έχει εκπαιδεύσει πολλά κλιμάκια εργαζομένων σε εργασίες μεγάλου ύψους, έχει εργαστεί ώς τεχνικός ασφαλείας εργοταξίων (κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ανεμογεννήτριες κλπ) και έχει διατελέσει (2007-2011) υπεύθυνος για την εκπαίδευση των ανδρών της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Δεινός ομιλητής - Everest Speaker, έχει πάρει μέρος με επιτυχία ως εισηγητής σε πολλά συνέδρια εταιριών, με στόχο την ενδυνάμωση των στελεχών τους σε συνθήκες πρωτόγνωρης δυσκολίας και έχει οργανώσει αντίστοιχες δραστηριότητες team building. Το 2001 ίδρυσε την Σχολή Ορεινών Αθλημάτων BASE CAMP και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την προώθηση και την υλοποίηση προγραμμάτων αθλητικού τουρισμού, ταξιδιών περιπέτειας και ορειβατικών αποστολών σε κάθε γωνιά της γης. Η φιλοσοφία του σχετικά με τις υπαίθριες δραστηριότητες είναι απλή και αποδίδεται γλαφυρά με τη φράση "Ταυτίσου με τη ΦΥΣΗ" που συχνά χρησιμοποιεί στις συζητήσεις με τους μαθητές του. Γνωρίζει 2 ξένες γλώσσες.

Page 7: Ένα Όραμα. Ένας Στόχος Η κατάκτηση της Κορυφής!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τρόπος πληρωμής: Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών

Επικοινωνήστε σήμερα για ραντεβού και μια εντελώς Δωρεάν demo-παρουσίαση της διάλεξης

Παναγιώτης Κοτρωνάροςτηλ. 6983 63 8000

email: [email protected]